-
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אוווו סוף סוף מישהוא שמידי פעם מגוון במקום שכל פעם שתוקפים אותו, "תתחמק".. קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - -
צ'אטוט ממשיך בשלו אך לפתע שהוא בא להנחית עוד מכה הגונה הוא מקבל מכה הגונה בעצמו, סקורפי חובט בוא בחזקה עם מתקפת זנב רעל ומעיף אותו לאחור!
צ'אטוט סופג נזק קשה, הוא הורעל ועכשיו המאזניים לטובת סקורפי, אך זה לא מה שעוצר את צ'אטוט.. הוא מנפף בכנפיו בחזקה אך בעיטיות.. ותופס עוד ועוד גובה, לאחר מכן הוא משתמש בעל קולי (hyper voice בסרבי)
הוא פותח את פיוו ומשמיע צרחה מחרישת אוזניים בקול חזק ומהדהד, גלים גודלים ועגולים מתחילים להישלח על סקורפי, הוא מתחיל לשתגע עוצם את עייניו ומנסה לסתום את אוזניו אך זה לא עוזר!
הקול חזק מידי והכאבים רק מתגברים...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
- - - - - - - - - -
אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
סליחה שהטעתי אותך זה אייפום זכר >.<
- - - - - - - - - - -
אייפום עדיין כועס עליך מאוד והולך מן המקום מבלי לומר דבר.. הוא כעוס ומאוכזב מזה שהפסיד.
הוא הולך ליד שיח קטן ומוזנח, מתיישב לידו ודמעה זולגת מעיניו.
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אתה ניגש אל האחות ג'וי ומבקש ממנה לבדוק את המצב הפוקימונים שלך.. היא לוקחת אותם בשמחה ומבקשת ממך לשבת ולהמתין..
אתה יושב שם על ספה, קורא עיתון שמצאת ליד, כתבה על אחד סטיבן[/COLOR][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/xyqjmj4melyj.png[/IMG][COLOR=SlateGray]מחמישיית העילית.
לאחר 10 דקות ג'וי נגשת עליך ואומרת שהפוקימונים שלך במצב מצויין אך קאטרפי מאוד כועס ומצוברח!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;865300]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה ניגש אל האחות ג'וי ומבקש ממנה לבדוק את המצב הפוקימונים שלך.. היא לוקחת אותם בשמחה ומבקשת ממך לשבת ולהמתין..[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה יושב שם על ספה, קורא עיתון שמצאת ליד, כתבה על אחד סטיבןמחמישיית העילית.[/COLOR]
[COLOR=slategray]לאחר 10 דקות ג'וי נגשת עליך ואומרת שהפוקימונים שלך במצב מצויין אך קאטרפי מאוד כועס ומצוברח![/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
" קאטפרי חמוד אני מאוד מצטער על מה שקרה , כנראה העקיצה שנתת לי שיגעה ואתי והפכה אותי למפלצת , אני מאוד מצטער " שאני מתכופף מלטף לו את הראש ועושה פרצוף עצוב ומאוכזב.
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"אוקיי תשמע, אני צריך שתגיד לאוניקס לעלות גבוהה כמה שהוא יכול ולתמוך עם ראשו בתקרת המערה, לאחר מכן אני צריך שתתרכז.. דונפן שלי ירה קרן על לעבר לעבר הסמל של סוויקום, ואתה תפקוד על פיפלאפ להכנס לתוך זה עם ניקור מקדחה שישבור את החלק עם הסמל של סוויקום! זו הדרך היחידה!" אומר טוד ומסתכל עליך במבט רציני שקול..
"אתה מוכן?" הוא מוסיף לשאול..
לפתע הוא שולח את דונפן לקרן על.. אוניקס מחזיק את המערה מלמעלה הסמל של סוויקום מתחיל להסדק.
"זה הזמן!" קורא טוד בקול!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתה מתקדם לעבר החול המוזר הזה בזיהרות וסקרנות רבים,לפתע זה מרחיב את הגודל של זה ושואב אותך לבפנים החול מתפורר טובעני ואינו יציב.. ואתה לא מצליח לתפס ולעלות!
שם בפנים את מבחין ב-בלטוי[/COLOR][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=28985369.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/28985369.png[/IMG][/URL][/SIZE][COLOR=Olive], הוא כנראה משתמש בקבר חול כדי לצוד לו ארוחה, עם לא תעשה משהוא אתה תיהיה המנה הראשונה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
מאדקיפ מזנק לאחור ומתחמק ממש ברגע האחרון, הרעש של הפגיעה של זנב הרעל בקרקע מעירה את מקסים והוא יוצא החוצה מהאוהל..
משפשף את עיניו ומפהק, "הההאאאא... מה הרעש הזהה?!?" שואל במבט תשוש על פניו, לפתע הוא מבחין במצב ומיד אומר "אני כבר חוזר תעסיק אותו!"
מאדקיפ ממשיך להתחמק ולבסוף אתה מחליט לתקוף באקדח מים ולפתע מגיח עוד אקדח מים! זה אוקטילרי[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/m2wi43gzmyui.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy] של מקסים.
שניכם תוקפים אותו, והוא עף לאחור בחזקה על עץ, הוא נרתע מההתקפה ובורח!
מקסים קורץ לך..
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
- - - - - - - - - -
אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]התכוונתי לפניו..לא נורא..
------------------
"כל הכבוד לכם!"אומר להם באושר.
"ג'ייסון זה היה קרב מצויין!"אומר לו בחיוך כשיד שמאל שלי נמתחת אחורה.
"תודה על כל העזרה שלך בין עם זה לעזור טוטודייל או הדלקת האש"אומר בחיוך וקידה.
"נקווה לפגוש אותך שוב בהמשך!לא אשכח אותך1"אומר לו ואתחיל ללת משם.
-
[QUOTE=nivX10;865300][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אוווו סוף סוף מישהוא שמידי פעם מגוון במקום שכל פעם שתוקפים אותו, "תתחמק".. קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - -
צ'אטוט ממשיך בשלו אך לפתע שהוא בא להנחית עוד מכה הגונה הוא מקבל מכה הגונה בעצמו, סקורפי חובט בוא בחזקה עם מתקפת זנב רעל ומעיף אותו לאחור!
צ'אטוט סופג נזק קשה, הוא הורעל ועכשיו המאזניים לטובת סקורפי, אך זה לא מה שעוצר את צ'אטוט.. הוא מנפף בכנפיו בחזקה אך בעיטיות.. ותופס עוד ועוד גובה, לאחר מכן הוא משתמש בעל קולי (hyper voice בסרבי)
הוא פותח את פיוו ומשמיע צרחה מחרישת אוזניים בקול חזק ומהדהד, גלים גודלים ועגולים מתחילים להישלח על סקורפי, הוא מתחיל לשתגע עוצם את עייניו ומנסה לסתום את אוזניו אך זה לא עוזר!
הקול חזק מידי והכאבים רק מתגברים...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה תתחפר באדמה! גלי הקול לא יהיו שם!" אומר לו ואחרי זה "תצא אליו עם עוקצי רעל! אתה מעולה!" אומר לו
-
[quote=nivX10;865310][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"אוקיי תשמע, אני צריך שתגיד לאוניקס לעלות גבוהה כמה שהוא יכול ולתמוך עם ראשו בתקרת המערה, לאחר מכן אני צריך שתתרכז.. דונפן שלי ירה קרן על לעבר לעבר הסמל של סוויקום, ואתה תפקוד על פיפלאפ להכנס לתוך זה עם ניקור מקדחה שישבור את החלק עם הסמל של סוויקום! זו הדרך היחידה!" אומר טוד ומסתכל עליך במבט רציני שקול..[/COLOR]
[COLOR=teal]"אתה מוכן?" הוא מוסיף לשאול..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא שולח את דונפן לקרן על.. אוניקס מחזיק את המערה מלמעלה הסמל של סוויקום מתחיל להסדק.[/COLOR]
[COLOR=teal]"זה הזמן!" קורא טוד בקול![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב! קדימה פרנפלאפ תשתמש בניקור מקדחה על הסמל של סוויקון!" אצעק
-
[QUOTE=nivX10;865300][COLOR=Black][U]
סליחה שהטעתי אותך זה אייפום זכר >.<
- - - - - - - - - - -
אייפום עדיין כועס עליך מאוד והולך מן המקום מבלי לומר דבר.. הוא כעוס ומאוכזב מזה שהפסיד.
הוא הולך ליד שיח קטן ומוזנח, מתיישב לידו ודמעה זולגת מעיניו.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל איפום ואומר לו"אני מצטער שוב שהרסתי לך את העץ האהוב עליך.אבל עכשיו קיבלת תפרי שאתה אוהב.אז למה אתה עדין עצוב?"
-
[QUOTE=nivX10;865310][COLOR=Teal][U][B]
מאדקיפ מזנק לאחור ומתחמק ממש ברגע האחרון, הרעש של הפגיעה של זנב הרעל בקרקע מעירה את מקסים והוא יוצא החוצה מהאוהל..
משפשף את עיניו ומפהק, "הההאאאא... מה הרעש הזהה?!?" שואל במבט תשוש על פניו, לפתע הוא מבחין במצב ומיד אומר "אני כבר חוזר תעסיק אותו!"
מאדקיפ ממשיך להתחמק ולבסוף אתה מחליט לתקוף באקדח מים ולפתע מגיח עוד אקדח מים! זה אוקטילרי[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/m2wi43gzmyui.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy] של מקסים.
שניכם תוקפים אותו, והוא עף לאחור בחזקה על עץ, הוא נרתע מההתקפה ובורח!
מקסים קורץ לך..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יופי, עכשיו נראה לי שהוא יהיה תוספת טובה לצוות שלי!" אני אומר ורודף אחריו, "מאדקיפ פצצת בוץ!" אני צועק.
-
[COLOR=SlateGray][B]שחר:[/B]
אתה ניגש אל קאטרפי עם פרצוף מאוכזב מעצמך ומבקש את סליחתו, הוא מסתכל עלייך ומחליט לסלוח לך.. לאחר מכן הוא מחייך עליך "קקאאאטרפי" הוא קורא בעליזות!
אתם מתחבקים, ואז צ'יקרוטיה צצה לפתע ומצטרפת לחיבוק הקבוצתי, לאחר מכן קאטרפי וצ'יקוריטה מסתכלים עליך במבט נחוש.
הם רוצים לצאת ולחזור לדרך 001 ולהתאמן קצת!
[/COLOR] [B][COLOR=SlateGray]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[COLOR=Teal]אדם:[/COLOR][/B][COLOR=Teal]
פרינפלאפ מסתכל עליך ועושה כן עם הראש לאחר מכן הוא קופץ ומתחיל להסתחרר, מקורו נעשה גדול וזוהר באור לבן וחזק והוא נכנס אל תוך קרן העל.
פרינפלאפ ודונפן משתמשים בכל כוחם, לא נחים!
אתה חושב לעצמך "קדימה פרינפלאפ אני מאמין בך!" אתה חושב לעצמך בלב..
לפתע זה נשבר, ואז כל הפסל זוהר באור לבן וחזק שתפזר בכל האזור, אור מסנוון שגורם לכולכם לעצום את העיניים!
לפתע אתה פוקח אותם, רואה את כל הפוקימונים שלכם.. הפסל נעלם, והמערה כמו חדשה!
לפתע רוני רץ ושואל מה קרה פה לאן הכל נעלם?!
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[spoiler]איפה כתוב לך שזה הפרי האהוב עליו? כתבתי שנפל עליו פרי שעילף אותו.. באקראי..ידוע לך שהוא בוכה על העץ.
אחי שם לב למה שאני כותב.. זה לא פעם ראשונה..[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - -
אתה ניגש עליו והוא מרחיק אותך, לפתע ארנון ניגש עליו.. הוא פותח את ידו ומראה לו זרע של משהוא..
לפתע אומר ארנון בחיוך רחב "אתה רואה אייפום?! זה זרע מהפרי של העץ שנהרס.. שתול אותו באדמה ותדאג לו והוא יקבל חיים מחדש!"
ארנון מלטף את ראשו, לפתע אייפום מחייך, הוא מודה לארנון ורץ לשתול אותו.
ארנון משאיל לו בקבוק מים שיהיה לו במה להשקות ואתם ממשיכים בדרך, לפתע ארנון שואל אותך "תגיד למה עשית את זה לאייפום פוצצת לו את העץ?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אווו... עוד מהלך יפה, טוב טוב אתה!:wink:
- - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על סקורפי להשתמש בחפירה, ולאחר מלחמה קטנה בכאב שלו הוא מצליח, צ'אטוט מתעצבן ומתחיל לסרוק ולתקוף במתקפת כנף את הקרקע..
"סקורפי עוקץ רעל עכשיו!" אתה קורא בעוז ולפתע סקורפי מזנק החוצה, הוא פוער את פיו ושולח עוקץ רעל אל צ'אטוט!
צ'אטוט מצליח להתנגד ומשתמש בצל לילה, לפתע עשן סגול מקיף את סקורפי והוא נרדם.
צ'אטוט עולה גבוה לאוויר וטוען מתקפת שמיים (sky attack בסרבי) מסוכנת מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה רץ על טוטודייל וטיילו ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי שכזה, אתה מאושר מאוד ומחמיא לכם על הקרב.
לאחר מכן אתה ניגש לג'ייסון, הוא לוחץ את ידך ואתה מודה לו על הכל, "נקווה שנפגש שוב בהמשך,לא אשכח אותך!" אתה אומר לו בחיוך..
"אנחנו עוד ניפגש, ואז אנצח אותך!" הוא מצחקק וקורץ לך.
לאחר מכן הוא ממשיך בדרכו ומנופף לך לשלום, לפתע אתה מבחין בירידה תלולה ושם מדבר חם יבש גדול ומדהים ביופיו, אתה מסתכל מלמעלה על הנוף פותח את המפה ורואה שזו דרך 002!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;865870][COLOR=SlateGray][B]
[/B]
[spoiler]איפה כתוב לך שזה הפרי האהוב עליו? כתבתי שנפל עליו פרי שעילף אותו.. באקראי..ידוע לך שהוא בוכה על העץ.
אחי שם לב למה שאני כותב.. זה לא פעם ראשונה..[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - -
אתה ניגש עליו והוא מרחיק אותך, לפתע ארנון ניגש עליו.. הוא פותח את ידו ומראה לו זרע של משהוא..
לפתע אומר ארנון בחיוך רחב "אתה רואה אייפום?! זה זרע מהפרי של העץ שנהרס.. שתול אותו באדמה ותדאג לו והוא יקבל חיים מחדש!"
ארנון מלטף את ראשו, לפתע אייפום מחייך, הוא מודה לארנון ורץ לשתול אותו.
ארנון משאיל לו בקבוק מים שיהיה לו במה להשקות ואתם ממשיכים בדרך, לפתע ארנון שואל אותך "תגיד למה עשית את זה לאייפום פוצצת לו את העץ?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארנון"אה זה.סתם בי בא לי.פוקימוני נורמל צריכים להיכחד מהעולם וגם פוקימוני חרק.אז פוצצתי תעץ"
-
[QUOTE=nivX10;865870][COLOR=SlateGray][B]
אווו... עוד מהלך יפה, טוב טוב אתה!:wink:
- - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על סקורפי להשתמש בחפירה, ולאחר מלחמה קטנה בכאב שלו הוא מצליח, צ'אטוט מתעצבן ומתחיל לסרוק ולתקוף במתקפת כנף את הקרקע..
"סקורפי עוקץ רעל עכשיו!" אתה קורא בעוז ולפתע סקורפי מזנק החוצה, הוא פוער את פיו ושולח עוקץ רעל אל צ'אטוט!
צ'אטוט מצליח להתנגד ומשתמש בצל לילה, לפתע עשן סגול מקיף את סקורפי והוא נרדם.
צ'אטוט עולה גבוה לאוויר וטוען מתקפת שמיים (sky attack בסרבי) מסוכנת מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
איך צ'אטוט הרדים את סקורופי? וההרעלה צריכה להשפיע
"סקורופי! תתעורר! קדימה! תנסה בכל הכוח!" אקרא לעברו,אנסה שישמע אותי "איך שאתה קם תשתמש בזנב רעל ותחבוט באדמה כדי לעוף לאוויר וישר עוקצי רעל!" אומר לו
-
[quote=nivX10;865870][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]פרינפלאפ מסתכל עליך ועושה כן עם הראש לאחר מכן הוא קופץ ומתחיל להסתחרר, מקורו נעשה גדול וזוהר באור לבן וחזק והוא נכנס אל תוך קרן העל.[/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ ודונפן משתמשים בכל כוחם, לא נחים! [/COLOR]
[COLOR=teal]אתה חושב לעצמך "קדימה פרינפלאפ אני מאמין בך!" אתה חושב לעצמך בלב..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע זה נשבר, ואז כל הפסל זוהר באור לבן וחזק שתפזר בכל האזור, אור מסנוון שגורם לכולכם לעצום את העיניים![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה פוקח אותם, רואה את כל הפוקימונים שלכם.. הפסל נעלם, והמערה כמו חדשה![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע רוני רץ ושואל מה קרה פה לאן הכל נעלם?![/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו מה קרה עכשיו?' ואקח לי כמה רגעים לעקל את מה שקרה
"אני חושב שבגלל שהרסנו את הפסל אז השער גם נהרס והכל חזר לקדמותו,אני צודק טוד?" אשאל
-
[quote=nivX10;865870][COLOR=slategray][B]שחר:[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה ניגש אל קאטרפי עם פרצוף מאוכזב מעצמך ומבקש את סליחתו, הוא מסתכל עלייך ומחליט לסלוח לך.. לאחר מכן הוא מחייך עליך "קקאאאטרפי" הוא קורא בעליזות![/COLOR]
[COLOR=slategray]אתם מתחבקים, ואז צ'יקרוטיה צצה לפתע ומצטרפת לחיבוק הקבוצתי, לאחר מכן קאטרפי וצ'יקוריטה מסתכלים עליך במבט נחוש.[/COLOR]
[COLOR=slategray]הם רוצים לצאת ולחזור לדרך 001 ולהתאמן קצת![/COLOR]
[B][COLOR=slategray]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד חברים שלי " אני מסתכל עליהם ונצוות לי העיניים
" תודה רבה לך אחות ג'וי אני מאוד מודה לך " אני מסתכל עליה ומחייך
" קדימה חמודי בואו נצא מכאן ונתחיל להתאמן לקראת קרב המכון הראשון שלנו! " שאני מרים יד למעלה ומסמל התקפה
ד"א מה המתקפה שקיבלתי?
-
[/u][/b]אתה רץ על טוטודייל וטיילו ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי שכזה, אתה מאושר מאוד ומחמיא לכם על הקרב.
לאחר מכן אתה ניגש לג'ייסון, הוא לוחץ את ידך ואתה מודה לו על הכל, "נקווה שנפגש שוב בהמשך,לא אשכח אותך!" אתה אומר לו בחיוך..
"אנחנו עוד ניפגש, ואז אנצח אותך!" הוא מצחקק וקורץ לך.
לאחר מכן הוא ממשיך בדרכו ומנופף לך לשלום, לפתע אתה מבחין בירידה תלולה ושם מדבר חם יבש גדול ומדהים ביופיו, אתה מסתכל מלמעלה על הנוף פותח את המפה ורואה שזו דרך 002!
[b]מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"וואו!"אומר בפליאה ואתפעל מיופיו של המדבר האינסופי המרהיב
"זה נראה ארוך וקשה!אבל אין משהו שיעצור אותנו נכון?"אשאל ואחייך אל פוקימוניי
"קדימה!שנצא או מה?"אומר להם עם נפנוף עם רושי לעבר המדבר
"קדימה!"אשאג תוך כדיי ריצה עם פוקימוניי למדבר העצום
-
[quote]דן:
אתה מתקדם לעבר החול המוזר הזה בזיהרות וסקרנות רבים,לפתע זה מרחיב את הגודל של זה ושואב אותך לבפנים החול מתפורר טובעני ואינו יציב.. ואתה לא מצליח לתפס ולעלות!
שם בפנים את מבחין ב-בלטוי, הוא כנראה משתמש בקבר חול כדי לצוד לו ארוחה, עם לא תעשה משהוא אתה תיהיה המנה הראשונה!
מה תעשה?[/quote]
אני אוצי את טורציק ואומר לו תשתמש בגחלת ובמכה מהירה לאחר מיכן אתחיל ללכת אחורה.
-
אתה יודע מה? זו גישה ממש גזענית.. לי יש אייפום שהוא מסוג רגיל והוא ממש חזק, ראית מה האייפום הזה עשה לך? כמעט חיסל לך שתיי פוקימונים, עם לא הפרי הזה גם ארון היה מפסיד ואתה יודע את זה!" אומר ארון בכעס..
נראה כי נעלב ממך, אתם מתחילים לריב ולהתווכח ומחליתים כל- אחד ללכת לכיוון אחר!
הוא הולך לשמאל ואתה לימין ולפתע מבלי לשים לב, אתה נתקל בשורש ונופל לתוך ירידה גדולה ותלולה, אתה מתגלגל למטה נחבט ונשרט.
אתה מנסה לעמוד ולחזור לדרך בחזרה אך נחבלת בקרסול.. וקשה לך מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"צודק בהחלט!" אומר טוד בחיוך "וואוו אנחנו חיים לא יאמן!" נאנך באושר ומתחיל לצחוק, אתה מבחין שהקרסול שלו נפגעה.. (כמו שקרא לך בהתחלה!)
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה יורד למטה והירידה תלולה אך זה לא איכפת לך.. אתה רץ בהתלהבות עוד מהקרב, כמעט נופל את טיילו תופס אותך..
אתה מגיע למטה ומביט לאורך עכשיו.. רואה המון פוקימונים:[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m0vjmu4gt2iz.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gjlm2bhyrz5m.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]
הם נראים קשוחים ובריאים מאוד, מעלה בך התרגשות רבה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה צועק לעבר סקורפי, מנסה להעיר אותו בכל הכוח אך ללא שום הצלחה, צ'אטוט מוכן עם המתקפה ב-100%.
הוא יוצא לעבר סקורפי, אך לפתע סקורפי מתגלגל בשנתו הצידה מן הצעקות שלך "סקוווררפי סקורר!..." הוא אומר במין סערוריות שכזאת.. מתכוון להגיד משהוא כמו "לא רוצה לקום!.."
צ'אטוט לא מוותר הוא עולה שובב ויוצא במתקפת שמיים, אך סקורפי סוף סוף קם, אתה שולח אותו לנזב רעל והוא תוקף הוא וצ'אטוט מתנגשים..
מכה קטלנית חטפו שניהם, הם עומדים זה מול זה מתנשמים.. לפתע סקורפי מתעלף ולאחר מכן מיד צ'אטוט!
"צ'אטוט ניצח בקרב מיפני שהתעלף אחרון!" צועק ספייק מהצד.. לפתע קופצת ליסה ורצה לחבק את צ'אוטו בחזקה ולמעוך אותו!
אתה יוצא וחוזר לדרך 001, צ'יקוריטה וקאטרפי אחריך מחוייכים ובטוחים בעצמם, לפתע מן השיחים מנתר לו לתומו וונונט[/COLOR] [COLOR=SlateGray][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hyzymjfjjhhz.png[/IMG][/URL][/SIZE].
לפתע הוא מבחין בך, הוא מסתכל עלייך בסקרנות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
מעכשיו עברו 4 עדכונים, תוכל להתשמש בקקנייה..
- - - - - - - - - -
אתה מוציא את טורצ'יק בזריזות,הוא תוקף בגלחת ומזיק לבלטוי ומעט אותו קצת.
לאחר מכן טורצ'יק קופץ עליו חזרה ושולח מתקפה מהירה אך בלטוי מנזק עליו עם כדור ג'יירו ומעיף אותו!
למזלך הוא הפסיק עם קבר החול ועכשיו אתה יכול לעמוד בצורה נורמאלית..
טורצ'יק קם על רגליו ומנער את ראשו הוא מחכה לתגובה ובלטוי יוצא שוב בכדור ג'יירו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;867979][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"צודק בהחלט!" אומר טוד בחיוך "וואוו אנחנו חיים לא יאמן!" נאנך באושר ומתחיל לצחוק, אתה מבחין שהקרסול שלו נפגעה.. (כמו שקרא לך בהתחלה!)[/COLOR]
[/quote]
"אני מבין שאחרי הכל גם אתה נפצעת" אגיד בחיוך ואקח את ידו של טוד והעלעה אותו על אוניקס
אני עולה על אוניקס ואומר לו:"קדימה אוניקס בוא נצא מפה"
"ד"א טוד לאן אתה צריך ללכת עכשיו? כי אחרי שהמערה והפסל נשברו אין לך מה לחפש כאן יותר" אגיד בחחיוך
-
[QUOTE=nivX10;867979][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה יודע מה? זו גישה ממש גזענית.. לי יש אייפום שהוא מסוג רגיל והוא ממש חזק, ראית מה האייפום הזה עשה לך? כמעט חיסל לך שתיי פוקימונים, עם לא הפרי הזה גם ארון היה מפסיד ואתה יודע את זה!" אומר ארון בכעס..
נראה כי נעלב ממך, אתם מתחילים לריב ולהתווכח ומחליתים כל- אחד ללכת לכיוון אחר!
הוא הולך לשמאל ואתה לימין ולפתע מבלי לשים לב, אתה נתקל בשורש ונופל לתוך ירידה גדולה ותלולה, אתה מתגלגל למטה נחבט ונשרט.
אתה מנסה לעמוד ולחזור לדרך בחזרה אך נחבלת בקרסול.. וקשה לך מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצאר ואומר לו"אוקי לך חפש מישהו שיכול לעזור לי"
-
[COLOR=Red][I][SIZE=3][B]זה לג'ון בלבד, גרמתי לו לפספס שתי עדכונים באשמתי המלאה ומגיע לו עדכון!
השאר יקבלו אחר כך אני ממהר לשכונה לשחק כדורגל.:)[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
אתה מסתכל לך על הווידל הזה רץ במהירות לחפש לו מסטור, אתה רואה בוא כחבר צוות חדש למסע שלך ולא מרפא ממנו!
אתה ממשיך לרוץ אחריו ופוקד על מאדקיפ לירות פצצת בוץ, הוא מחמיץ אך הבוץ שנמרח על העץ גורם לו להחליק למטה.
מדקיפ מנסה שוב והפעם פוגע, לו סתם אלה היישר בגבו ו"מדביק" אותו לעץ..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;868284][COLOR=Red][I][SIZE=3][B]זה לג'ון בלבד, גרמתי לו לפספס שתי עדכונים באשמתי המלאה ומגיע לו עדכון!
השאר יקבלו אחר כך אני ממהר לשכונה לשחק כדורגל.:)[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
אתה מסתכל לך על הווידל הזה רץ במהירות לחפש לו מסטור, אתה רואה בוא כחבר צוות חדש למסע שלך ולא מרפא ממנו!
אתה ממשיך לרוץ אחריו ופוקד על מאדקיפ לירות פצצת בוץ, הוא מחמיץ אך הבוץ שנמרח על העץ גורם לו להחליק למטה.
מדקיפ מנסה שוב והפעם פוגע, לו סתם אלה היישר בגבו ו"מדביק" אותו לעץ..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו מאדקיפ, אקדח מים בכל הכוח!" אני פוקד.
-
[QUOTE=nivX10;867979][COLOR=Purple][U][B]
אתה צועק לעבר סקורפי, מנסה להעיר אותו בכל הכוח אך ללא שום הצלחה, צ'אטוט מוכן עם המתקפה ב-100%.
הוא יוצא לעבר סקורפי, אך לפתע סקורפי מתגלגל בשנתו הצידה מן הצעקות שלך "סקוווררפי סקורר!..." הוא אומר במין סערוריות שכזאת.. מתכוון להגיד משהוא כמו "לא רוצה לקום!.."
צ'אטוט לא מוותר הוא עולה שובב ויוצא במתקפת שמיים, אך סקורפי סוף סוף קם, אתה שולח אותו לנזב רעל והוא תוקף הוא וצ'אטוט מתנגשים..
מכה קטלנית חטפו שניהם, הם עומדים זה מול זה מתנשמים.. לפתע סקורפי מתעלף ולאחר מכן מיד צ'אטוט!
"צ'אטוט ניצח בקרב מיפני שהתעלף אחרון!" צועק ספייק מהצד.. לפתע קופצת ליסה ורצה לחבק את צ'אוטו בחזקה ולמעוך אותו!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אה חשבתי זה קרב 3 על 3" אומר לה ואלך לסקורופי "נתת קרב מצוין,חזור לנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "כן,אז, כמה תגים כבר יש לך?" אשאל אותה
-
שם בפורום: barfon2
שם השחקן: בר
תיאור/ספרייט: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/092c3f18fae94eead8dae910831489a5.png[/IMG][/URL]
רקע אישי: בר נולד בעיירה טווניליף שבסינו והאהב מאוד פוקימונים. שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים. בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון. ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טרטוויג זה מי שנשאר ואני אוהב.
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות: לתפוס מורקרו :) ונשמע משחק כיף מאוד מקווה להרשם.
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אתה יורד למטה והירידה תלולה אך זה לא איכפת לך.. אתה רץ בהתלהבות עוד מהקרב, כמעט נופל את טיילו תופס אותך..
אתה מגיע למטה ומביט לאורך עכשיו.. רואה המון פוקימונים:[SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m0vjmu4gt2iz.png[/IMG][/URL][/SIZE][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gjlm2bhyrz5m.png[/IMG][/URL][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
הם נראים קשוחים ובריאים מאוד, מעלה בך התרגשות רבה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [/QUOTE](התת של מרוואק)הזה נראה חזק!מה דעתכם?קדימה!צא טוטודייל אקדח מים עליו!ואז נשיכה!ואתה טיילו אס אוירי בכל הכוח!"אומר להם בשאגה!
-
[quote=nivX10;867979]
[COLOR=slategray]אתה יוצא וחוזר לדרך 001, צ'יקוריטה וקאטרפי אחריך מחוייכים ובטוחים בעצמם, לפתע מן השיחים מנתר לו לתומו וונונט[/COLOR] [COLOR=slategray][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hyzymjfjjhhz.png[/IMG][/URL][/SIZE].[/COLOR]
[COLOR=slategray]לפתע הוא מבחין בך, הוא מסתכל עלייך בסקרנות.[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
" וואי איזה ונונת' חמוד " אני אסתכל עליו ויראה גם לפוקימונים החמודים שלי ואני אמשיך בדרך כי איני מעוניין בפוקימו ןהזה.
-
הוא מסתכל עליך בחיוך ואז אוחז את ידך ונעמד באיטיות, לאחר מכן אתה עוזר לו לעלות על אוניקס.. ואחריו גם אתה ורוני..
אתם מחזירים את שאר הפוקימונים ואז אוניקס מתחיל לדהווור לעבר מחוץ למערה, אתם יוצאים ולאחר כמה שניות אתה שומע "פיייייי!!!" בקול חזק שצועק לעברכם.. זה מגיע מהמערה.
לפתע אתה שומע שוב "פאאאנפייי!!" הוא צועק, זה הפאנפי הקטן שפגשת!
הוא יוצא החוצה עם עוד שתי דונפנים[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Teal]הם מחייכים עליו ומתחכחים בוא, אתה מבין שהם הוריו, הוא ממשיך לקרוא לעברך ומנסה לעצור אותך.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
ווידל מסתכל עליך כולו מסוחרר, אתה כבר מוכן להנחיט את המכה האחרונה בעוד הוא לא התאושש בכלל מהקודמת!
"מאדקיפ אקדח מים!" אתה צועק בעוז ובחיוך קטן, מאדקיפ מבחין בך ויוצא אקדח מים.
ווידל כבר לא מסוגל לעמוד אקדח המים מתקרב עליו במהירות, לפתע הוא נוצח לקרקע ואקדח המים עובר מעליו, אתה מבחין מקרוב והוא מעולף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ופוקד עליו לחפש משהוא, והוא עונה בחיוך.. הוא מנזק ומקפץ בין העצים, ואתה בנתיים יושב סובל מהכאבים בקרסול ומחכה לתשובה.
אתה מחכה שם זמן מה לפתע הוא חוזר, "צ'ימ מצ'ימצ'אר צ'ימ!" הוא קורא בקול, מצביע אל מעבר לשיח אחד.. הוא כנראה מתכוון שמצא משהוא, אולי זה אנשים!
אחי למה עצרת את הקרב? זה שהיא רצה לחבק את צ'אטוט לא אומר שהקרב נגמר, אתה יכול גם אתה לעשות את הצעד ולהוציא את הפוקימון הבא..
- - - - - - - - - - - -
היא מסתכלת עליך בחיוך ביישן, תודה רבה! היא אומרת ומביאה לך חיבוק ידידותי, כולך מסמיק..
"יש לי כבר 3 תגים: תג הטיפה[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/qlnydgu22mjm.gif[/IMG], תג אגרוף[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/w4cyzczxm1et.gif[/IMG] ותג האבן[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]!" היא אומרת בקריצה ומראה לך את התבנית בא מונחים התגים.
אחר כך היא שמה אצבע על שפתייה ושואלת בסקרנות "תגיד לא תרצה להמשיך את הקרב? לי ולך יש עוד שתי פוקימונים.."
קיובון, (איזה תותח אני שאני זוכר את שמות כל הפוקימונים בעל-פה אה?!?!?:D)
- - - - - - - - - - -
קיובון מסתכל עליכם, אתה תוקף אותו והוא צוחק.. הוא מזנק הצידה ומתחמק מאקדח המים!
לאחר מכן קיובון משתמש בהתקפת בומראנג, הוא זורק את זה על טיילו ופוגע היישר בראשו, טיילו מאבד שליטה באס אווירי ונכנס היישר בקרקע, למזלו החול הרח שיש באיזור מקל את הנזק..
קיובון צוחק על טיילו, אתה מתעצבן מנצל את זה ושולח את טוטודייל, הוא פתיע אותו בנשיכה היישר בנזב.
"קיווו בון בון בון בון!!" הוא רץ וצועק שוב ושוב, מחזרה מצחיק למידי..
לאחר מכן הוא משתמש גם הוא בנשיכה ותופס גם הוא את זנבו של טוטודייל.. הם רבים ומגלגלים בחול, מחזה מצחיק ומביש למדיי!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
לא חייב לתפוס כל דבר שזז, אתה יכול גם סתם להתאמן נגדו, למרות שהוא באמת חמוד ולא יפה להציק לו..
- - - - - - - - - - -
אתה מסתכל קצת עליו והוא עליך.. אתה הולכים קצת הצידה ממנו בשביל לו להזיק לו, הוא נראה קצת מפוחד שאתם עוברים אך לאחר מכן זה עובר לו והוא ממשיך בדרכו..
לפתע אתה שומע זימזום, זימזום חזק שמתקרב.. זה שוב ווספיקויין[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=64844630.png][img]http://www.up2me.co.il/images/64844630.png[/img][/url]מאז!
אתה מבחין שהיא עצבנית יותר ממקודם, נוצר תחושת מטח באוויר בינה ובין צ'יקוריטה..
-
[quote=nivX10;869638]
אתה מוציא את צ'ימצ'אר ופוקד עליו לחפש משהוא, והוא עונה בחיוך.. הוא מנזק ומקפץ בין העצים, ואתה בנתיים יושב סובל מהכאבים בקרסול ומחכה לתשובה.
אתה מחכה שם זמן מה לפתע הוא חוזר, "צ'ימ מצ'ימצ'אר צ'ימ!" הוא קורא בקול, מצביע אל מעבר לשיח אחד.. הוא כנראה מתכוון שמצא משהוא, אולי זה אנשים!
[COLOR=SlateGray][B]?[/B][/COLOR][/quote]
אני מנסה להגיע לשייחים ואז אומר"מי שלא תהיה תוכל לעזור לי?"
-
[QUOTE=nivX10;869638][COLOR=Teal][U][B]
אחי למה עצרת את הקרב? זה שהיא רצה לחבק את צ'אטוט לא אומר שהקרב נגמר, אתה יכול גם אתה לעשות את הצעד ולהוציא את הפוקימון הבא..
- - - - - - - - - - - -
היא מסתכלת עליך בחיוך ביישן, תודה רבה! היא אומרת ומביאה לך חיבוק ידידותי, כולך מסמיק..
"יש לי כבר 3 תגים: תג הטיפה[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/qlnydgu22mjm.gif[/IMG], תג אגרוף[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/w4cyzczxm1et.gif[/IMG] ותג האבן[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]!" היא אומרת בקריצה ומראה לך את התבנית בא מונחים התגים.
אחר כך היא שמה אצבע על שפתייה ושואלת בסקרנות "תגיד לא תרצה להמשיך את הקרב? לי ולך יש עוד שתי פוקימונים.."
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואו,לי יש רק תג אחד,תג האבן מהמכון של ברוק" אומר לה ואוציא את טורקול מהפוכדור ,קדימה! תתחילי את! טורקול תיתן את כל מה שיש לך!" אומר לו
-
[quote=nivX10;869638][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מסתכל עליך בחיוך ואז אוחז את ידך ונעמד באיטיות, לאחר מכן אתה עוזר לו לעלות על אוניקס.. ואחריו גם אתה ורוני..[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מחזירים את שאר הפוקימונים ואז אוניקס מתחיל לדהווור לעבר מחוץ למערה, אתם יוצאים ולאחר כמה שניות אתה שומע "פיייייי!!!" בקול חזק שצועק לעברכם.. זה מגיע מהמערה.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה שומע שוב "פאאאנפייי!!" הוא צועק, זה הפאנפי הקטן שפגשת![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא יוצא החוצה עם עוד שתי דונפנים[/COLOR][SIZE=4][COLOR=teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/mlkdbodz0vcn.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]הם מחייכים עליו ומתחכחים בוא, אתה מבין שהם הוריו, הוא ממשיך לקרוא לעברך ומנסה לעצור אותך.[/COLOR]
[/quote]
"מה קרה קטנצ'יק? אתה רוצה לבוא איתי ולהמשיך איתי ביחד את המסע שלי?" אשאל בחיוך
וארד מאוניקס ואלך לעבר פאנפי הקטן
-
[QUOTE=nivX10;869638][COLOR=Teal][U][B]
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
ווידל מסתכל עליך כולו מסוחרר, אתה כבר מוכן להנחיט את המכה האחרונה בעוד הוא לא התאושש בכלל מהקודמת!
"מאדקיפ אקדח מים!" אתה צועק בעוז ובחיוך קטן, מאדקיפ מבחין בך ויוצא אקדח מים.
ווידל כבר לא מסוגל לעמוד אקדח המים מתקרב עליו במהירות, לפתע הוא נוצח לקרקע ואקדח המים עובר מעליו, אתה מבחין מקרוב והוא מעולף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"פוקדור צא!" אני צועק וזורק פוקדור על הווידל.
-
היא מסתכלת עליך בחיוך ואומרת ברוגע "זה לא נורא, מה שחשוב הוא לעבוד עם הפוקימונים וליהיות חזקים עם שיתוף פעולה מעולה, ועם הכשרון שהפגנת בקרב אני מרגישה שאתה טוב!"
אתה מחייך עליה בחזרה, ומוציא את טורקול, "ממשיכים בקרב, תתחילי את הפעם!" אתה קורא בקול.. "אוויי איזה ג'נטלמן אתה!" אומר ופורצת בצחקוק קל.
היא מוציא החוצה את קווגסייר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=9353141.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/9353141.png[/IMG][/URL]!
"קווואאגג!!..." הוא אומרת בעדישות וחיוך גדול ושטותי נמרח על פניו, אוקיי "קווגסייר פצצת בוץ עכשיו!" לפתע קווגסייר מנצל את הגמישות שלו ומטיל את גופו העליון (חזה ומעלה) ממש לאחור!
אתה מורשם מהגמישות.. ולפתע הוא חוזר עם ראשו במהירות ומפציץ בפצצת בוץ ממש חזקה וגדולה!
טורקול סופג ונפגע אך הוא נשאר עומד איתן בזכות היכולות ההגנתיות שלו.
קווגסייר לא מרפא וממשיך בשלו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"פוקדור צא!" אתה אומר בעוז וזורק מן זריקת בייסבול את הפוקדור על ראשו של ווידל, הפכתור שמרכזו פוגע במדיוק בקרן הקטנה של ראשו ונפתח.
משם יוצאת קרן לבנה ובוהקת ששואבת את ווידל לבפנים, הפוקדור נסגר, נופל על הרצפה דומם לכמה שניות.
לפתע הוא מתחיל לנוע, מימין.. לשמאל.. ושוב לימין.. שניים לכל צד ולפתע נעצר "טווו.." אתה שומע מהפוקדור.
תפסת את הווידל!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
- - - - - - - - - - - -
עוד כמה שניות יופיע במאגר הפוקימונים שלך עם המתקפות שלו![/COLOR]
"אהה יש שם מישהוא?!" קורא האיש בחזרה עליך.. הוא רץ מבין השיחים עם הקרובט[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d4yvmbcmjjlz.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple]שלו.
אתה מבחין באדם לבוש בבגדי שטח, מפה בידיו, נראה בטווח הגיל 27-31[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple].
הוא מסתכל עליך ומיד מבחין בפצע פותח את התיק שלו ומביא כמה דברים לטפל בך..
תוך כדי החיטות בתיק שואל, "תגיד הצ'ימצ'אר שם הוא שלך?!"
[RIGHT] [COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה שואל אותו עם הוא רוצה להצטרף עליך, "פאננ פאנפפיי!" הוא קורא בכל קופץ בעליזות, לאחר מכן הוא שואל את הוריו והם מחייכים עליו ועליך.
אז נופל לך האסימון, הוא לא סתם ברח מקודם, הוא הלך לשאול את הוריו..
הוא מחכה כבר בקוצר רוח ומוציא מטח זעיר וקליל של פצצת בוץ היישר לפרצוף שלך מהתרגשות!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/RIGHT]
-
[quote=nivX10;870025][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=teal]אתה שואל אותו עם הוא רוצה להצטרף עליך, "פאננ פאנפפיי!" הוא קורא בכל קופץ בעליזות, לאחר מכן הוא שואל את הוריו והם מחייכים עליו ועליך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אז נופל לך האסימון, הוא לא סתם ברח מקודם, הוא הלך לשאול את הוריו..[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מחכה כבר בקוצר רוח ומוציא מטח זעיר וקליל של פצצת בוץ היישר לפרצוף שלך מהתרגשות![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"חחחח אז אני מבין שאתה שמח" אגיד בזמן שאנגב את הבוץ מהפנים
"טוב קדימה! פוכדור צא!" אגיד ואזרוק את הפוכדור על פאנפי
-
[/u][/b]קיובון, (איזה תותח אני שאני זוכר את שמות כל הפוקימונים בעל-פה אה?!?!?:d)
- - - - - - - - - - -
קיובון מסתכל עליכם, אתה תוקף אותו והוא צוחק.. הוא מזנק הצידה ומתחמק מאקדח המים!
לאחר מכן קיובון משתמש בהתקפת בומראנג, הוא זורק את זה על טיילו ופוגע היישר בראשו, טיילו מאבד שליטה באס אווירי ונכנס היישר בקרקע, למזלו החול הרח שיש באיזור מקל את הנזק..
קיובון צוחק על טיילו, אתה מתעצבן מנצל את זה ושולח את טוטודייל, הוא פתיע אותו בנשיכה היישר בנזב.
"קיווו בון בון בון בון!!" הוא רץ וצועק שוב ושוב, מחזרה מצחיק למידי..
לאחר מכן הוא משתמש גם הוא בנשיכה ותופס גם הוא את זנבו של טוטודייל.. הם רבים ומגלגלים בחול, מחזה מצחיק ומביש למדיי!
[b]מה תעשה?[/b][/color][/quote]וגם מוצא זמן להגיב לנו בזמן הבגרויות...באמת תותח!
--------------
"טוטודייל עכשיו מטווח אפס קרן בועות ואקדח מים משולב!"אומר כשאני מנסה לא לצחוק.
"טיילו בינתיים תן לטוטודייל לעשות את העבודה!אך חכה להזדמנות ותקוף במתקפה מהירה ואס אוירי!"
אומר בנחישות רבה!
-
[QUOTE=nivX10;870025][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
היא מסתכלת עליך בחיוך ואומרת ברוגע "זה לא נורא, מה שחשוב הוא לעבוד עם הפוקימונים וליהיות חזקים עם שיתוף פעולה מעולה, ועם הכשרון שהפגנת בקרב אני מרגישה שאתה טוב!"
אתה מחייך עליה בחזרה, ומוציא את טורקול, "ממשיכים בקרב, תתחילי את הפעם!" אתה קורא בקול.. "אוויי איזה ג'נטלמן אתה!" אומר ופורצת בצחקוק קל.
היא מוציא החוצה את קווגסייר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=9353141.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/9353141.png[/IMG][/URL]!
"קווואאגג!!..." הוא אומרת בעדישות וחיוך גדול ושטותי נמרח על פניו, אוקיי "קווגסייר פצצת בוץ עכשיו!" לפתע קווגסייר מנצל את הגמישות שלו ומטיל את גופו העליון (חזה ומעלה) ממש לאחור!
אתה מורשם מהגמישות.. ולפתע הוא חוזר עם ראשו במהירות ומפציץ בפצצת בוץ ממש חזקה וגדולה!
טורקול סופג ונפגע אך הוא נשאר עומד איתן בזכות היכולות ההגנתיות שלו.
קווגסייר לא מרפא וממשיך בשלו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR]
[/RIGHT][/QUOTE]
ראיתי שאם פוקימון רוצה ללמוד משהו נגד החולשות שלו אז הוא צרי להילחם מול פוקימון שהוא חלש עליו,וקווגסייר הוא שתי סוגים
"קדימה! תשתמש בהגנה!" אומר לו "וישר אחר כך תתקיף בסיחרור מהיר! תפגע בו ותחזור מיד למקומך! כל התקפה שישגר תגן על עצמך עם הגנה!" אומר לו
-
[quote=nivX10;870025]
"אהה יש שם מישהוא?!" קורא האיש בחזרה עליך.. הוא רץ מבין השיחים עם הקרובט[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/d4yvmbcmjjlz.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple]שלו.
אתה מבחין באדם לבוש בבגדי שטח, מפה בידיו, נראה בטווח הגיל 27-31[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Purple][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple].
הוא מסתכל עליך ומיד מבחין בפצע פותח את התיק שלו ומביא כמה דברים לטפל בך..
תוך כדי החיטות בתיק שואל, "תגיד הצ'ימצ'אר שם הוא שלך?!"
[/quote]
אני אומר לאיש"כן תודה שעזרת לי להחלים.תגיד מה השם שלך?שמי לי לי"
-
[SIZE=4][COLOR=Red][B]אוקיי תשמעו יש לי שני מבחני ענק בתנ"ך והיסטוריה, פוווללל חומר!!!! אז אני מפסיק לעדכן את המשחק רק עד ליום שני בעקרון!
לא מבטיח עדכונים אבל יכול ליהיות שיהיו..[/B][/COLOR][/SIZE]
אתה שולח יד אל התיק ומוציא ממנו פוקדור, אתה מחייך אל פאנפי וזורק את הפוקדור בקלילות..
פאנפי עוצם עיניים ומחייך, הכפתור במרכז הפוקדור נתקל באפו ונפתח, קרן לבנה ובוהקת שואבות אותו פנימה והפוקדור מתחיל להתנדנד.. לאחר כמה נדנודים הוא נעצר ונשמע ממנו צליל קטן ושקט, "טוו.."
הצליל עומד במקומו. "כל הכבוד אדם תפסת לך פאנפי, צועקים טוד ורוני!" הוריו של פאנפי מחייכים ומבצירים בך לשמור עליו מכל משמר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
רעיון יפה.. ותודה, אני משתדל!
- - - - - - - - - -
אתה עוצר את צחוקך ומנסה להרגיע קצת את טוטודייל וקורא לעברו, אתה פוקד עליו במהירות לתקוף עכשיו באקדח מים וקרן בועות!
הוא מסתכל עליך קצת לא בטוח בעצמו אך עושה זאת, הוא פותח את פיו ופורץ באקדח מים.. ולפתע משלב גם קרן בועות ופיו נפתח עוד יותר.
הוא מעיף את קיובון גבוהה לאוויר ופוגע בוא ישירות, עם השפעה רבה, אך המתקפה יוצאת משליטה וגורמת לטוטודייל לעוף לאחור!
טיילו מסתכל על קיובון שצף לו כמה שניות באוויר ליפני שמתחיל ליפול, הוא יוצא באס אווירי לעברו ופוגע ישירות!
הוא מטיח אותו בחול.. זה מרכח את המקה אך לא עוזר, הוא מתעלף.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
כן זה נכון.. אבל אתה צריך ללמד אותו את זה.. וזה לא משנה עם הוא יודע או לא.. תעשו את זה תוך כדי הקרב עד שזה יצליח, איזה מתקפה תרצה ללמד אותו... אני יסביר לך קצת בנוגע לאיך תצטרך להעביר לו את זה!
- - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על טורקול להשתמש בהגנה, כך הוא עושה וחוסם את המתקפה של קווגסייר, "מזהה?!?" אומרת ג'ייד בפליאה..
לאחר מכן תוקף טורקול את קווגסייר בסחרור מהיר ופוגע ישירות, קווגסייר משתמש בחבטה ומרחיק את טורקול ואז תוקף באקדח מים.
טורקול משתמש בהגנה, "אוף נו!.." מלמלת ג'ייד "אוקיי קוואגסייר תמשיך כך שוב ושוב, תגוון בין פצצת בוץ לאקדח מים!"
כך קווגסייר עושה ואתה ממשיך בשלך.. לאט לאט טורקול וקווגסייר מתחילים להתעייף "קווגסייר ריקוד גשם!" לפתע קווגסייר מתחיל בתנועות משונות.. השמיים נעשים מעוננים ומתחיל גשם!
זה מחזק את קווגסייר ומחליש את טורקול.. גשם סורר בזירה עכשיו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"שלום לך לי, שמי טוד ואין בעד מה, הצ'ימצ'אר שלך נראה חזק ובריא מאוד.. אימנת אותו יפה!" הוא אומר ומחמיא לך.
"אוקיי תשמע.. אתה לא תוכל לצאת מפה בדרך רגילה בעיקר לו במצווך, עם אתה רוצה שאני יעזור לך לצאת ולעלות בחזרה לדרך אני צריך שאתה תעזור לי!" הוא אומר ומחייך עליך.
"אני באמת מבטיח שרע לא יצא לך מזה, אני פשוט צריך טובה קטנה שתעזור לי מאוד!" הוא אומר..
-
[/u][/b]רעיון יפה.. ותודה, אני משתדל!
- - - - - - - - - -
אתה עוצר את צחוקך ומנסה להרגיע קצת את טוטודייל וקורא לעברו, אתה פוקד עליו במהירות לתקוף עכשיו באקדח מים וקרן בועות!
הוא מסתכל עליך קצת לא בטוח בעצמו אך עושה זאת, הוא פותח את פיו ופורץ באקדח מים.. ולפתע משלב גם קרן בועות ופיו נפתח עוד יותר.
הוא מעיף את קיובון גבוהה לאוויר ופוגע בוא ישירות, עם השפעה רבה, אך המתקפה יוצאת משליטה וגורמת לטוטודייל לעוף לאחור!
טיילו מסתכל על קיובון שצף לו כמה שניות באוויר ליפני שמתחיל ליפול, הוא יוצא באס אווירי לעברו ופוגע ישירות!
הוא מטיח אותו בחול.. זה מרכח את המקה אך לא עוזר, הוא מתעלף.
[b]מה תעשה?[/b][/color][/quote]"פוקדור צא!"אומר ואזרוק את הפוקדור.
"טוטודייל!כל הכבוד!יש לך כוח רב!תאמין בעצמך!"אומר לו בעידוד
"ואתה טיילו?נהדר כשורה!כל הכבוד!"אוסיף בחיוך.
"עכשיו נקווה שקיובון יתפס!"אומר להם בלחץ!
-
[quote=nivX10;871102][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה שולח יד אל התיק ומוציא ממנו פוקדור, אתה מחייך אל פאנפי וזורק את הפוקדור בקלילות..[/COLOR]
[COLOR=teal]פאנפי עוצם עיניים ומחייך, הכפתור במרכז הפוקדור נתקל באפו ונפתח, קרן לבנה ובוהקת שואבות אותו פנימה והפוקדור מתחיל להתנדנד.. לאחר כמה נדנודים הוא נעצר ונשמע ממנו צליל קטן ושקט, "טוו.."[/COLOR]
[COLOR=teal]הצליל עומד במקומו. "כל הכבוד אדם תפסת לך פאנפי, צועקים טוד ורוני!" הוריו של פאנפי מחייכים ומבצירים בך לשמור עליו מכל משמר![/COLOR]
[/quote]
"אל תדאגו הוא בידיים טובות,ושהוא יחזור לפה הוא יהיה דונפאן" אגיד בחיוך
"טוב קדימה בואו נזוז!" אגיד בחיוך והעלה שוב על אוניקס
-
[quote=nivX10;871102]
"שלום לך לי, שמי טוד ואין בעד מה, הצ'ימצ'אר שלך נראה חזק ובריא מאוד.. אימנת אותו יפה!" הוא אומר ומחמיא לך.
"אוקיי תשמע.. אתה לא תוכל לצאת מפה בדרך רגילה בעיקר לו במצווך, עם אתה רוצה שאני יעזור לך לצאת ולעלות בחזרה לדרך אני צריך שאתה תעזור לי!" הוא אומר ומחייך עליך.
"אני באמת מבטיח שרע לא יצא לך מזה, אני פשוט צריך טובה קטנה שתעזור לי מאוד!" הוא אומר..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
בהצלחה
אני אומר לטוד"אוקי אני יעזור לך במה שתרצה"
-
[quote=nivX10;869638]
[COLOR=slategray]לא חייב לתפוס כל דבר שזז, אתה יכול גם סתם להתאמן נגדו, למרות שהוא באמת חמוד ולא יפה להציק לו..[/COLOR]
[COLOR=slategray]- - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה מסתכל קצת עליו והוא עליך.. אתה הולכים קצת הצידה ממנו בשביל לו להזיק לו, הוא נראה קצת מפוחד שאתם עוברים אך לאחר מכן זה עובר לו והוא ממשיך בדרכו..[/COLOR]
[COLOR=slategray]לפתע אתה שומע זימזום, זימזום חזק שמתקרב.. זה שוב ווספיקויין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=64844630.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/64844630.png[/IMG][/URL]מאז![/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה מבחין שהיא עצבנית יותר ממקודם, נוצר תחושת מטח באוויר בינה ובין צ'יקוריטה..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
" אין בעיה הפעם אנחנו מוכנים " שאני אומר בקול ואז מגחגח קלות ואומר לעצמי ' אבל הפעם היופי הוא שלנו , אני יערוך נגדה קרב ואז אני הוציא את קאטרפי על אחד העצים והיא לא תשים לב כי היא תיהיה עסוקה בקרב נגד צ'יקירטה אחח אני מרגיש את התחושה הזאת ' אני אומר לעצמי שאני נחוש ביותר.
-
[QUOTE=nivX10;871102][SIZE=4][COLOR=Red][B]
כן זה נכון.. אבל אתה צריך ללמד אותו את זה.. וזה לא משנה עם הוא יודע או לא.. תעשו את זה תוך כדי הקרב עד שזה יצליח, איזה מתקפה תרצה ללמד אותו... אני יסביר לך קצת בנוגע לאיך תצטרך להעביר לו את זה!
- - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על טורקול להשתמש בהגנה, כך הוא עושה וחוסם את המתקפה של קווגסייר, "מזהה?!?" אומרת ג'ייד בפליאה..
לאחר מכן תוקף טורקול את קווגסייר בסחרור מהיר ופוגע ישירות, קווגסייר משתמש בחבטה ומרחיק את טורקול ואז תוקף באקדח מים.
טורקול משתמש בהגנה, "אוף נו!.." מלמלת ג'ייד "אוקיי קוואגסייר תמשיך כך שוב ושוב, תגוון בין פצצת בוץ לאקדח מים!"
כך קווגסייר עושה ואתה ממשיך בשלך.. לאט לאט טורקול וקווגסייר מתחילים להתעייף "קווגסייר ריקוד גשם!" לפתע קווגסייר מתחיל בתנועות משונות.. השמיים נעשים מעוננים ומתחיל גשם!
זה מחזק את קווגסייר ומחליש את טורקול.. גשם סורר בזירה עכשיו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה ללמד אותו קרן סולארית,וזה לא מחליש את טורקול רק את מהלכי האש שלו
"מתוחכם ג'ייד" אחמיא לה "אבל זה לא יספיק לך בשביל לנצח את טורקול!" אקרא לעברה "אוקיי טורקול,תשתמש בסיחרור מהיר אבל תוך כדי הסיחרור תשתמש במסך עשן! שלא יוכל להתגונן! אחרי זה,תתיצב ותהיה מוכן להשתמש בהגנה מול כל מתקפה,כל הכבוד לך! אתה נפלא!" אומר לו