-
[quote=KoDaK;1044492][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U][I][B]נל[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]דיטו רואה שאת מתחשבת בפוקימונים שלך ולפתע את רואה שהוא משתנה לצורתו האמיתית ואז לצ'אטוט והוא אומר "ממ..ממ..בסדר ! בסדר ! אני להיות ! אני להיות ! איתך ! איתך ! " והוא חוזר לצורתו הרגילה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ! (דיטו יודע כמובן..השתנות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן אורחות פיקניק ביחד ואוכלות שלפתע את רואה שדיטו מחזיק בפרי סגלגל ומוזר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/quote]
"דיטו, מה זה שם, ביד שלך, חמוד?" אשאל אותו ואנסה לראות את הפרי יותר מקרוב. אחרי שאבדוק את הפרי ומה הוא, אבקש מדיטו להראות לי לאיזה פוקימונים הוא יכול להשתנות. "דיטו, אתה יודע להשתמש בעוד שינויי צורה? להפוך לעוד פוקימונים? אם כן, תראה לי בבקשה, טוב?" אומר לו בידידות ואוסיף: "אוי! שכחתי להציג את עצמי! קוראים לי נל וזאת בל, חברה שלי." אומר ואצביע על בל. "תכיר, זאת דירלינג..." אומר ואוציא אותה ומיד אכניס כי היא פצועה. "וזה.. אייפום..." אומר לדיטו ואוציא את אייפום ואציע להם לנוח או לשחק בזמן שנסתכל על המפה(אני ובל.)
-
[I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=darkorange]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שלפתע אתה רואה ילד קטן בוכה , אתה ניגש אליו ושואל אותו למה הוא בוכה והוא אומר "איבדתי את רוזליה שלי ! תעזור לי בבקשה ! " והוא ממשיך לבכות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]הקורווס אומר "זו לא בעיה..קח.." והוהא מגיש לך פוכדור חדש..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אני השומר של היער ! אני לא אתן לך לפגוע באף אחד.." הקורווס אומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפרופ' אומר לך "יופי..העיקר שהבנת את המסר.." והוא הולך משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקורווס הולך גם הוא לדרכו אבל אתה יודע שהוא מסתכל עליך ואתה ממשיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה מבחין בניצוץ של אש מגיע מהצד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=olive]סווידל לא כזה חלש..פשוט :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*כנראה הוא מוטש עוד ממקודם מחיוו ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אולי הוא רק תינוק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*פידג'י התקיף אותו בכמה מתקפות בלימה שחזקות עליו..חוץ מזה שהוא העיף אותו על אבנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אקון מתקפל ויוצר סוג של אבן, הוא עולה על אחת מהאבנים ו'מחליק' לכיוון פידג'י .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י המופתע לא יודע מה זה ונופל מההתנגשות.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=olive]ארון למד[/COLOR] [COLOR=navy]החלקת סלע ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=olive]הוא פוגע בו שוב ושוב עם החלקת סלע .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י נופל ולא יכול להילחם עוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][I][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[COLOR=blue][B]אקסדריל לא נפגע כלל מכדור החשמל ומשתמש באגרוף חול , אלקטאבז משחרר גם אגרוף עם ניצוצות קרח..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ אתה רואה שאלקטאבז עף אחורה אך עומד ואילו ידיו של אקסדריל קפואות והוא לא יכול לעשות כלום איתן..הוא מנסה ציפורני ברזל אך נכשל ואלקטאבז משתמש בעוד אגרוף קרח שפוגע בו חזק..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מרשטומפ מגן על לולה אבל מהר מאוד היא אומרת "זוז מרשטומפ..כלומר תודה ! אבל עכשיו אני אגן אליכם ! אקסיו דרגונייר לקרב ! " והיא מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אקסיו זעם דרקון ! דרגונייר שערוריה (outrage) ! אקסיו גם אתה ! אני יודעת שאתה תצליח ! " והיא זורקת לאקסיו ניב דרקון שכנראה היה בחבילה ושניהם משתמשים בשערוריה שמעלפת את אלקטאבז ופפוגעת קשה בסטארמי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הדחפורים עוצרים לרגע ואתה רואה שהם מצליחים להוציא משם את כדור הפנינה מרשטומפ ממשתמש בסילון אקווה בשביל לתפוס את הכדור אך הם תופסים אותו בכלוב , אקסדריל מנסה לשבור את הכלוב ולא מצליח .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע דרגונייר מצליח להשתחל ולגנוב את כדור היהלום ! הוא נותן לך אותו ! המפקד אומר "תן את הכדור או שתתכונן לביי ביי ממרשטומפ..ובלי צעדים נוספים ! ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]השקעה ? התגובה הזו רק השקעה ! ! [/B][/COLOR]
[I][U][SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=sienna]האישה נותנת לך מספר ואומרת "אתה מספר 9 ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ניגש לאולם ומחייך אל לאון שעומד בקהל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע ניגש אליך נער עם שיער שחור קצר מכנסיים שחורות וחולצה בצבע אדום עם סימנים שחורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"היי אתה ! אתה מספר 9 ? אם כן זאת אומרת שאני איתך..אני מספר 3...אני פרד.." ואתה רואה שלידו עומד זבסטריקה זוהר ענקי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=523&shiny=1&f2=1[/IMG]) "אז גם לך יש זוהר..אה ?.." הוא אומר בעודו מסתכל על הדרומקה שלך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][I][B]יוגי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]ריולו משתמש שוב במתקפה מהירה ומורקרוו מגיב בניקור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]רגע לפניי שהם מתנגשים ריולו קופץ ומכוון את מורקרוו לכיוון האדמה, מורקרוו מתרסק והוא משתמש נגדו במתקפה מהירה שפוגעת במורקרוו, כתוצאה מכך הוא מתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]1;0 לך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=teal][U][I]נל[/I][/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שזה פרי שנותן אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו לוקח לך לשנייה את הפוכדורים ומוציא את דילרינג ואייפום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא משתנה לאייפום ומרסק את הפרי ונותן להם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שהם כבר מרגישים טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו משתנה ל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אייפום,סקרמורי,אקנס,דירלינג,קקניאה,דקלט (הוא לא יכול להחליף באמצע שהוא כבר מוחלף כלומר.. אם הוא עכשיו סקרמורי הוא לא יכול להחליף באמצע הקרב לאייפום..אבל הוא מתחלף רק אם הוא זוכר איך הם נראים..ואם הוא רואה הרבה זה לא אומר שהוא יכול להשתנות לכולם..)[/COLOR][/B]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B] [/COLOR]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
ריולו משתמש שוב במתקפה מהירה ומורקרוו מגיב בניקור.
רגע לפניי שהם מתנגשים ריולו קופץ ומכוון את מורקרוו לכיוון האדמה, מורקרוו מתרסק והוא משתמש נגדו במתקפה מהירה שפוגעת במורקרוו, כתוצאה מכך הוא מתעלף.
1;0 לך
מה תעשה?[/quote]
"ריולו-חזור!" אומר ואחזיר את ריולו לפוכדור.
לאחר מכן אוציא את בוויזל ואפקוד עליו להשתמש בבום על קולי על מארקרוו.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594[U][I][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[COLOR=blue][B]אקסדריל לא נפגע כלל מכדור החשמל ומשתמש באגרוף חול , אלקטאבז משחרר גם אגרוף עם ניצוצות קרח..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שניהם מתנגשים ונוצר פיצוץ אתה רואה שאלקטאבז עף אחורה אך עומד ואילו ידיו של אקסדריל קפואות והוא לא יכול לעשות כלום איתן..הוא מנסה ציפורני ברזל אך נכשל ואלקטאבז משתמש בעוד אגרוף קרח שפוגע בו חזק..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מרשטומפ מגן על לולה אבל מהר מאוד היא אומרת "זוז מרשטומפ..כלומר תודה ! אבל עכשיו אני אגן אליכם ! אקסיו דרגונייר לקרב ! " והיא מוציאה אותם .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אקסיו זעם דרקון ! דרגונייר שערוריה (outrage) ! אקסיו גם אתה ! אני יודעת שאתה תצליח ! " והיא זורקת לאקסיו ניב דרקון שכנראה היה בחבילה ושניהם משתמשים בשערוריה שמעלפת את אלקטאבז ופפוגעת קשה בסטארמי.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הדחפורים עוצרים לרגע ואתה רואה שהם מצליחים להוציא משם את כדור הפנינה מרשטומפ ממשתמש בסילון אקווה בשביל לתפוס את הכדור אך הם תופסים אותו בכלוב , אקסדריל מנסה לשבור את הכלוב ולא מצליח .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע דרגונייר מצליח להשתחל ולגנוב את כדור היהלום ! הוא נותן לך אותו ! המפקד אומר "תן את הכדור או שתתכונן לביי ביי ממרשטומפ..ובלי צעדים נוספים ! ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]השקעה ? התגובה הזו רק השקעה ! ! [/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"לולה מה לעשות?"אשאל את לולה בלחץ ואז אלך למפקד, אחכה שהוא יתן לי את מרשטומפ ואז אתן לו את הכדור.
-
[QUOTE=KoDaK;1043361]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]תזכור..אם אתה רוצה מאובן לך לחנות העיר כבר עכשיו ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]כמה שאלות...בבקשה תתרכז בפחות שאלות כדי שזה יהיה יותר מובן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ובבקשה גם אל תעשה רווח בין כל שורה ושורה כי זה מבלבל :[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=sienna]לא ככה[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]ותראה פרופסור,גם אני וגם דנה תפסנו קומבי,ואנחנו עומדים להחליף,נכון דנה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]חוץ מזה,אני צריך לקנות מרפא שיהיה לי תמיד עם מאנצ'י שהוא לא יתעלף כמו הפעם,וגם אוכל.כל האוכל נהרס לנו.[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=sienna]ככה [/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]ותראה פרופסור,גם אני וגם דנה תפסנו קומבי,ואנחנו עומדים להחליף,נכון דנה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]חוץ מזה,אני צריך לקנות מרפא שיהיה לי תמיד עם מאנצ'י שהוא לא יתעלף כמו הפעם,וגם אוכל.כל האוכל נהרס לנו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מבין ? בסדר ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' אומר "מה פתאום ? אני יוצא כל הזמן החוצה לבדוק פוקימונים.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה עונה "כן..אנחנו נחליף.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' עונה "רוצים להחליף במעבדה שלי ? יש לי שם מכונת החלפות .. "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והוא ממשיך "צוות O..מצטער..אני יודע אך אני לא רוצה לסבך אתכם..אני רק אומר לכם שהם רוצים לחבר את היבשות ולעורר את האגדיים-קדמוניים..לאחר מכן הם..הם יעירו את סטאלייף בזכותם ויגרמו להרס רב..והשמדת היקום..הם מנסים להיעזר באגדיים האחרים כמו פאלקיה,דיאלגה,גירטינה,ארכאוס ועוד..ויכול להיות שהם כבר תפסו כמה.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
קיבלתי
אני לא מאמין שפיספסתי את התגובה המשוקעת:P
אבל אני תמיד מנסה להשקיע בכל מקרה אז בקטנהXDD
השמדת היקום?מה זה יתן להם פרופסור,הם ימותו גם כן בתהליך,לא ככה?
בכל מקרה אני לא אתן להם להתעסק עם היקום שאני כל כך אוהב,אני אגן עליו.
ובכל מקרה לתפוס אגדיים זה לא רע בכלל,ג'יראטינה הוא למשל מישהו שאני אשמח לקבל כחבר צוות-נכון מאנצ'י?
דוק' אנחנו נשמח להחליף במעבדה שלך,אבל קודם אני רוצה לקפוץ לחנות(בשביל באיוונט)ולקנות למאנצ'י מרפאים.
בכל מקרה,אם יש לך מידע על צוות O אני מבקש ממך לשלוח לי,הם באמת עלו לי על העצבים עם מה שהם גרמו למאנצ'י
תודה דוק'
-
[U][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/U]
[B]ריולו חוזר ונח בתוך הפוכדור שלו.[/B]
[B]אתה מוציא את בוויזל "בויי בווי ! " אתה שומע אותו אומר.[/B]
[B]הוא מוציא גל על-קולי ענק בקול בום שמגיע לכייון מורקרוו 2 .[/B]
[B]המורקרוו מתחמק מזה ולוקח אבן,הוא מתחבא מאחוריה תוך כדי שהוא משתמש בסופה שמעיפה את בוויזל אחורה.[/B]
[B]אתה מבין שזה המורקרוו ההגנתי.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[B]לולה אומרת "מרשטומפ יותר חשוב..." היא אומרת .[/B]
[B]אתה ניגש אל האיש והוא משחרר את מרשטומפ ואתה נותן לו את הכדור.[/B]
[B]מרשטומפ ניגש ומחבק אותך עם דמעות בעיניו והמפקד מסתלק משם.[/B]
[B]"ילד טוב ולאבי ! ! " לולה אומרת ומצחקקת עם פוקימוניה ושמחה בעוד אתם עצובים.[/B]
[B]אתה לא מבין למה הם כלכך שמחים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/U]
[B]אתה הולך לחנות שמקבל את פניך המוכר [IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/b/bb/Ingo(BW)Sprite.png[/IMG][/B]
[B]הוא שואל "איך אוכל לעזור לך ? " ואתה עונה לו שבאת למרפאים.[/B]
[B]לפתע אתה נתקל במשהו ואתה רואה שזו אבן כחולה כשמיים וחלקה כמים ([IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/plumefossil.png[/IMG])
[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B]---[/B]
[B]המחירים נמצאים בעמוד הראשי..[/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044613][U][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[B]לולה אומרת "מרשטומפ יותר חשוב..." היא אומרת .[/B]
[B]אתה ניגש אל האיש והוא משחרר את מרשטומפ ואתה נותן לו את הכדור.[/B]
[B]מרשטומפ ניגש ומחבק אותך עם דמעות בעיניו והמפקד מסתלק משם.[/B]
[B]"ילד טוב ולאבי ! ! " לולה אומרת ומצחקקת עם פוקימוניה ושמחה בעוד אתם עצובים.[/B]
[B]אתה לא מבין למה הם כלכך שמחים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
"למה את שמחה לולה?!"אשאל את לולה בכעס, אחבק חזק את מרשטומפ ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו תוך כדי שאני הולך למרכז הפוקימונים עצבני בגלל לולה ובגלל הגנבה.
-
[quote]יוגי
ריולו חוזר ונח בתוך הפוכדור שלו.
אתה מוציא את בוויזל "בויי בווי ! " אתה שומע אותו אומר.
הוא מוציא גל על-קולי ענק בקול בום שמגיע לכייון מורקרוו 2 .
המורקרוו מתחמק מזה ולוקח אבן,הוא מתחבא מאחוריה תוך כדי שהוא משתמש בסופה שמעיפה את בוויזל אחורה.
אתה מבין שזה המורקרוו ההגנתי.
מה תעשה?[/quote]
"בוויזל!" אומר לבוויזל "תקפוץ ותשתמש בבום על קולי שוב!" בתקווה שהטכניקה תצליח.
-
[QUOTE=KoDaK;1044613]
[U][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/U]
[B]אתה הולך לחנות שמקבל את פניך המוכר [IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/b/bb/Ingo(BW)Sprite.png[/IMG][/B]
[B]הוא שואל "איך אוכל לעזור לך ? " ואתה עונה לו שבאת למרפאים.[/B]
[B]לפתע אתה נתקל במשהו ואתה רואה שזו אבן כחולה כשמיים וחלקה כמים ([IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/plumefossil.png[/IMG])
[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B]---[/B]
[B]המחירים נמצאים בעמוד הראשי..[/B][/QUOTE]
ואוו,יש לך אבן מעניינת,אתה מוכן להגיד לי מה היא בבקשה?
דנה,מה לדעתך צריך בשביל המסע שלנו?
ואתה תוכל להביא לי בבקשה שיקוי חיים?
אני אקח רק אחד בבקשה-תודה
שאלה לא קשורה-אני יכול ליצור למאנצ'י מתקפות שאני חושב עליהן שלא באמת קיימות במשחקים?
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=sienna]האישה נותנת לך מספר ואומרת "אתה מספר 9 ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ניגש לאולם ומחייך אל לאון שעומד בקהל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע ניגש אליך נער עם שיער שחור קצר מכנסיים שחורות וחולצה בצבע אדום עם סימנים שחורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"היי אתה ! אתה מספר 9 ? אם כן זאת אומרת שאני איתך..אני מספר 3...אני פרד.." ואתה רואה שלידו עומד זבסטריקה זוהר ענקי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=523&shiny=1&f2=1[/IMG]) "אז גם לך יש זוהר..אה ?.." הוא אומר בעודו מסתכל על הדרומקה שלך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/QUOTE]
''אההה'',אומר לכמה שניות ואז התאפס על עצמי ואומר לילד,
''כן זה השותף שלי דרומקה אתה מוכן להילחם?''
לאחר מכן אפנה לדרומקה,
''דרומקה אתה מוכן?,אל תדאג אנחנו יכולים וגם ננצח אותם אני מאמין בך'',
אומר לדרומקה ואתכונן לקרב.
-
[B][SIZE=4][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=royalblue]לולה אומרת "שמחה !? בטח שאני שמחה ! השאלה היא למה אתה כועס ! אני יודעת איפה הכדור ! כשדרגונייר הביא את הכדור ולאבי נגע בו והשתמש [COLOR=navy]במתקפת עקבות ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR] בגלל זה אני שמחה ! עכשיו נדע איפה זה ! חוץ מזה שהוא כיוון את זה לפוקטץ' שלי ! " אתה הולך ומרפא את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]בוויזל משתמש בבום על-קולי ומורקרוו בסופה מה שמעיף את הבום העל-קולי משם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו משתמש בסופה שוב אבל הפעם בוויזל יודע מה לעשות והוא מתחמק ממנו לפתע בוויזל משפריץ מפיו המון מים על המורקרוו אך הוא מתחמק ומתגונן מאחוריי האבן.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]בוויזל למד אקדח מים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו משתמש בסופה ומעיף אץ בוויזל על אחת האבנים ופוצע אותו.[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkred]כן..אבל שיהיו לפי הנוסח ושלא כל 5 שניות הוא יעשה מתקפה חדשה..ואני מרשה לך לחשוב על 3 בלבד ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לא יותר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח שיקוי חיים ומכניס לתיק , "אני אקח..אמממ...10 אלטרה בול ! ! " דנה אומרת ומכניסה לתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתם הולכים לפרופסור ומחליפים את הקומבי לפתע דנה אומרת "פרופסור שמור לי על קומבי עד סוף המסע.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]והפרופסור מסכים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]זה לא אתה נגדם..זה אתה והם נגד זוג אחר..הוא הבן זוג שלך ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ופרד הולכים לזירה ואתה רואה שמולך עומדים מאמן ומאמנת שנראים נחושים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]זה פרד,זבסטריקה,דרומקה ואתה נגדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אאתה רואה שלזוג שמולכם יש :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]וובאפט ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=202[/IMG]) וקוויליבה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=156[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]אתה שומע קול שאומר "התחילו בקרבות !! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]וקוויליבה ו-וובאפט משתמשים במהירות (הכוכבים האלו שיורים) על דרומקה ! [/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
בוויזל משתמש בבום על-קולי ומורקרוו בסופה מה שמעיף את הבום העל-קולי משם .
מורקרוו משתמש בסופה שוב אבל הפעם בוויזל יודע מה לעשות והוא מתחמק ממנו לפתע בוויזל משפריץ מפיו המון מים על המורקרוו אך הוא מתחמק ומתגונן מאחוריי האבן.
בוויזל למד אקדח מים !
מורקרוו משתמש בסופה ומעיף אץ בוויזל על אחת האבנים ופוצע אותו.
מה תעשה?[/quote]
"בוויזל!" אצעק אל בוויזל "רוץ עם התקפה מהירה אל מרקרוו וכשתגיע אליו תשתמש במהירות באקדח מים!" בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]
[B][COLOR=olive]סווידל לא כזה חלש..פשוט :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*כנראה הוא מוטש עוד ממקודם מחיוו ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אולי הוא רק תינוק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*פידג'י התקיף אותו בכמה מתקפות בלימה שחזקות עליו..חוץ מזה שהוא העיף אותו על אבנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אקון מתקפל ויוצר סוג של אבן, הוא עולה על אחת מהאבנים ו'מחליק' לכיוון פידג'י .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י המופתע לא יודע מה זה ונופל מההתנגשות.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=olive]ארון למד[/COLOR] [COLOR=navy]החלקת סלע ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=olive]הוא פוגע בו שוב ושוב עם החלקת סלע .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י נופל ולא יכול להילחם עוד.[/COLOR][/B]
[][/B][/QUOTE]
אזרוק עליו פוכדור (או שאזרוק עליו כמה עד שהוא ייתפס) ואז אתחיל ללכת לכיוון העיר הקרובה.
-
[QUOTE=KoDaK;1044626][B][SIZE=4][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=royalblue]לולה אומרת "שמחה !? בטח שאני שמחה ! השאלה היא למה אתה כועס ! אני יודעת איפה הכדור ! כשדרגונייר הביא את הכדור ולאבי נגע בו והשתמש [COLOR=navy]במתקפת עקבות ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR] בגלל זה אני שמחה ! עכשיו נדע איפה זה ! חוץ מזה שהוא כיוון את זה לפוקטץ' שלי ! " אתה הולך ומרפא את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי לולה מצטער שכעסתי אליך"אומר ללולה במבט שמח וקצת עצוב
"רגע אז איפה נמצאה הכדור הזה?אם באקס-סיטי זה יהיה מצוין כי יש שם מכון!"אוסיף בקפיצה ובשמחה.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]ב
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]הקורווס אומר "זו לא בעיה..קח.." והוהא מגיש לך פוכדור חדש..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אני השומר של היער ! אני לא אתן לך לפגוע באף אחד.." הקורווס אומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפרופ' אומר לך "יופי..העיקר שהבנת את המסר.." והוא הולך משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקורווס הולך גם הוא לדרכו אבל אתה יודע שהוא מסתכל עליך ואתה ממשיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה מבחין בניצוץ של אש מגיע מהצד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
/QUOTE]
אני זז הצידה כדי להתחמק מכדור האש כדי לא להיפגע מימנו ולחטוף כוויה בכופי.לאחר זאת אני מממשיך ללכת בדרך במהירות עד לעיר הבאה
-
קראתי שייש מקום נוסף והחלטתי לחזור אז הנה ההרשמה הישנה שלי:
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת[/COLOR][URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=50036201.bmp"][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/50036201.bmp[/IMG][/COLOR][/URL]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גיל [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]15[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סיפורי התחיל ככה,נולדתי למשפחה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]זכר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]התחלתי : [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] – [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כסף[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]: 1,500 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] , [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ציוד[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] !)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בקשות מיוחדות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : אין.[/FONT][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
"בוודאי חבר ! יש לי כאן מרפאים וגרגרים ..מה תרצה ? " הוא אומר ומראה לך את רשימת הכסף של כל דבר.
(תסתכל בדף הראשי..)[/quote]
"אמממ.... 5 שיקויי חיים ו... תערבב לי 10 ברים מסוגים שונים בבקשה" אומר לו ואחכה לסחורה שלי
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=darkorange]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שלפתע אתה רואה ילד קטן בוכה , אתה ניגש אליו ושואל אותו למה הוא בוכה והוא אומר "איבדתי את רוזליה שלי ! תעזור לי בבקשה ! " והוא ממשיך לבכות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ליאנה הילד הזה צריך עזרה אנחנו חייבים לעזור לו צריכים לחשוב" אגיד לליאנה תוך כדי שאני חושב.
"יש לי רעיון מורקרוו לשמיים" אגיד והוציא את מורקרוו, "ליאנה תוציאי את באטרפרי שלך הוא גם מעופף" אגיד לליאנה.
"ילד יש לך פוקימון מעופף הוא גם יעזור" אשאל את הילד.
לאחר מכן אגיד לכל הפוקימונים המעופפים: "תקשיבו תחפשו את רוזליה מהשמיים זה יהיה יותר קל בזמן שאנחנו מחפשים על האדמה, זה יותר יעיל קדימה בואו נזוז" ונלך לחפש את הרוזליה של הילד
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=teal][U][I][B]נוקו[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]והשתחרר !
[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו עוד פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]רם מוציא את הפוקימון שלו ומהפוכדור יוצא באגון עצבני ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=371[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקחת את הפוקדור הריק וזורקת את הפוקדור של וורמפל וצועקת "וורמפל צא!"
ואומרת לרם
"רם כול פוקימון יכול להיות נחמד רק אם מטפלים בו כמו שצריך !" אני אומרת וניגשת על באגון אם אוכל פוקימונים ביד
ונותנת לו אותו
-
[QUOTE=KoDaK;1044626][B][SIZE=4][COLOR=royalblue]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]זה לא אתה נגדם..זה אתה והם נגד זוג אחר..הוא הבן זוג שלך ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ופרד הולכים לזירה ואתה רואה שמולך עומדים מאמן ומאמנת שנראים נחושים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]זה פרד,זבסטריקה,דרומקה ואתה נגדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אאתה רואה שלזוג שמולכם יש :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]וובאפט ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=202[/IMG]) וקוויליבה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=156[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]אתה שומע קול שאומר "התחילו בקרבות !! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]וקוויליבה ו-וובאפט משתמשים במהירות (הכוכבים האלו שיורים) על דרומקה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
*סורי אני קשה הבנה אבל הבנתי בסדר חחחח
--------------------------------------------------
''מהר דרומקה תתחמק מהמתקפה הזאת ואז תשתמש בבלימה על וובאפט ואחרי זה תשתמש עליו בשריפה!'',
אומר לדרומקה ואפנה אל פרד,''פרד אתה תלך על קוויליבה ואני על וובאפט בסדר?'',
אומר לפרד נחוש בדעתי לנצח.
-
[COLOR=black][SIZE=6][U][B]איוונט נוסף !
[/B][/U][/SIZE][SIZE=4]ה-3 הראשונים שינצחו את מנהיג המכון-אדמונד [I](ראו את מנהיגי המכון)[/I] יזכו בפוקימון מעופף לשישיה שלהם ! ! [I](מבין האלה שאציע להם)[/I][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=black]יכול להיות שתקבלו פוקימון שהתפתחות שלו הוא מעופף לדוגמא:[I]באגון,דרטיני,טוגפי וכו'...[/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[U][I][SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/U]
[B][COLOR=darkslategray]בוויזל רץ במהרה לכיוון מורקרוו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המורקרוו החכם משתמש בסופה על המים שנשארו מאקדח המים הקודם לכיוון האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא מעיף אותם ליד בוויזל והוא מחליק, מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור ומעלף את בוויזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=olive][I][U][B]אליס[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]נדנוד 1..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]נדנוד 2..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]נדנוד 3..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ונתפס ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] לכדת פידג'י ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה בודק אותו בפוקטץ' :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]שם: פידג'י[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סוג: נורמל / מעופף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]יודע: מכת-חול,בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה חוזר אל העיר הקודמת (העיר רסקט ) וממשיך בדרכך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה רואה נהר גדול שנמצא ליד העיר ומימינו יש המשך לעיר הבאה.[/COLOR][/B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=blue]"לפי מה שאני מבינה...זה נמצא מעט אחריי העיר אקט-סיטי..אז זה בסדר מצידנו,לא ? "היא אומרת בשמחה...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון שוב יוצאת ורוצה כבר להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע אתה שומע קול שמגיע מהחנות שאומר "בואו מהר ! מחירת חיסול של פוכדורים מיוחדים ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם הולכים לשם שפתאום אתה נתקל באבן מוזרה ומחוספסת ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/47/Bag_Helix_Fossil_Sprite.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][I][U][B]לי[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]אתה רוצה להתחמק מהאש אבל אתה רואה שהיא לא זזה אלה נשארת במקומה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אתה רואה דמות יוצאת מתוכה ונופלת על האדמה, הדמות מעלה בה להבות ואתה רואה שכאילו כל גופה אש.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אתה רואה אותה מגיעה אליך ואתה מרגיש את אותו החום בקרב עם תומר, להיפך ממה שאתה רוצה אתה שומע בקולך להישאר במקום..אתה נשאר והאש מגיעה לדיך אך אתה לא נשרף..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע הדמות מתבהרת והלהבות אוזלות ואתה רואה את ויקטיני מחייך והוא נרדם מרוב מותשות..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה שומע קול 'ויקטיני פה לזמן קצר.. תנצל את הזמן..' [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[quote=הרוח המתמטקאית;1044705]קראתי שייש מקום נוסף והחלטתי לחזור אז הנה ההרשמה הישנה שלי:
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת[/COLOR][URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=50036201.bmp"][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/50036201.bmp[/IMG][/COLOR][/URL]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גיל [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]15[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סיפורי התחיל ככה,נולדתי למשפחה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]זכר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]התחלתי : [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] – [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כסף[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]: 1,500 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] , [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ציוד[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] !)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בקשות מיוחדות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : אין.[/FONT][/COLOR][/quote]
[B]כפוקימון התחלתי תקבל אקראי מהדור ה-5..[/B]
[B]אבל קודם אני רוצה שתוסיף לפחות עוד שורה וחצי לרקע ! אני יודע שאתה יכול ![/B]
[B]ודרך אגב כיוון שאתה אחרון ואם במידה תירשם אז..[/B]
[B]יש שתי אופציות להתחלתי תבחר מה שבא לך יותר :[/B]
[B]וובאט זוהר ([IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110221103544/pokemon/images/6/63/Woobat_BW_Shiny_Sprite.png[/IMG]) או אלג'יים ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/605_elgyem_front_norm.png[/IMG])
[I][COLOR=purple]הצבע שלך יהיה (במידה ותתקבל) הוא סגול .[/COLOR][/I][/B]
[SIZE=4][COLOR=navy][U][I][B]לוקאס[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=navy]אתה בודק כמה יש לך ואתה אומר לו שיש לך 1,600 $ "מצטער..זה עולה 2,500 $ אם תוריד את הגרגירים אז תוכל אבל עדיין יישאר לך רק 100 $.." אומר לך המוכר ומחכה לתגותך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה רואה שליד עמדת המוכר עומד לו קונקלדור ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=534[/IMG]) ענק שכנראה שומר על המקום..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][I][U][B]בר[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkorange]"בסדר..בטרפרי תצא ! ! " ליאנה אומרת ובאטרפרי יוצא מהפוכדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"בטרר..פרי ! " הוא צוהל בשמחה ומורקרוו אומר "מוררר..קרווו ! " אתה מבין שהם מסכימים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"קוראים לי רוג'ר..ויש לי..אבל אני לא יודע אם זה כדי או לא.." הוא אומר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם יוצאים החוצה והמעופפים הולכים לחפש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא זורק פוכדור ענק שממנו יוצא דריפלון ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=425[/IMG]) קטן ושובב, הוא אומר לו "דריפלון..הייי דריפלון..תפסיק לחלום ולהיות בעננים ! נו זקוקים לעזרה ! רוזליה הלך לאיבוד ! ! " הוא אומר וזה נראה שדריפלון בכלל לא מקשיב ולא אכפת לו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"מה את חושבת ? ואת חושבת שלא טיפלתי בו טוב ? " הוא אומר ומתחיל לצחוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מגישה לבאגון אוכל ואיך שאת מגישה לו הוא טורף הכל ונושך לך את השיער.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מעט מתחיל לצחוק על המראה המוזר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]וורמפל מגיע ומתחיל לסדר לך את השיער .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkred][I][U][B]עידן[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]"אני אעשה מה שאני אעשה..אני לא זקוק להוראות מחלשלושים כמוכם.." הוא אומר בזלזול ואז מורה על זבסטריקה "הגנה..הצלה..דרומקה.." ואתה רואה שזבסטריקה מבין זאת בשנייה ויש הוא רץ לעבר דרומקה ומשתמש בהגנה שמגנה על הדרומקה שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה שמח וצוהל אבל אתה רואה שזבסטריקה לא מתייחס אל זה ומשתמש במטען להבה על וובאפט שמתחמק ממנו במהירות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1045112][COLOR=black][SIZE=6][U][B]
[SIZE=4][COLOR=red][I][U][B]לי[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]אתה רוצה להתחמק מהאש אבל אתה רואה שהיא לא זזה אלה נשארת במקומה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אתה רואה דמות יוצאת מתוכה ונופלת על האדמה, הדמות מעלה בה להבות ואתה רואה שכאילו כל גופה אש.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אתה רואה אותה מגיעה אליך ואתה מרגיש את אותו החום בקרב עם תומר, להיפך ממה שאתה רוצה אתה שומע בקולך להישאר במקום..אתה נשאר והאש מגיעה לדיך אך אתה לא נשרף..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע הדמות מתבהרת והלהבות אוזלות ואתה רואה את ויקטיני מחייך והוא נרדם מרוב מותשות..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה שומע קול 'ויקטיני פה לזמן קצר.. תנצל את הזמן..' [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בקול שמחה לויקטני"ויקטני אתה שוב פה.אני שמח לראותך אותך שוב.טוב יש לי שאלה אליך?.תרצה להיות בפוכדור שלך?או חופשי כשאתה בא לבקר אותי?.אני מעדיף שתהיה חופשי.פוקימון כמוך לא צריךל להיות בפוכדור".לאחר שיענה לי אני אלך איתו במהירות לעיר הבאה
-
[QUOTE=KoDaK;1045112][COLOR=black][SIZE=6][U][B]איוונט נוסף !
[/B][/U][/SIZE][SIZE=4]ה-3 הראשונים שינצחו את מנהיג המכון-אדמונד [I](ראו את מנהיגי המכון)[/I] יזכו בפוקימון מעופף לשישיה שלהם ! ! [I](מבין האלה שאציע להם)[/I][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=black]יכול להיות שתקבלו פוקימון שהתפתחות שלו הוא מעופף לדוגמא:[I]באגון,דרטיני,טוגפי וכו'...[/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[I][U][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=blue]"לפי מה שאני מבינה...זה נמצא מעט אחריי העיר אקט-סיטי..אז זה בסדר מצידנו,לא ? "היא אומרת בשמחה...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון שוב יוצאת ורוצה כבר להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע אתה שומע קול שמגיע מהחנות שאומר "בואו מהר ! מחירת חיסול של פוכדורים מיוחדים ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתם הולכים לשם שפתאום אתה נתקל באבן מוזרה ומחוספסת ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/47/Bag_Helix_Fossil_Sprite.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אבן יפה אז אני אקח אותה!"אומר ואשים את האבן הזאת בכיסי ואז אלך לחנות כדי לקנות את הפוקדורים המיוחדים.
-
[SIZE=4][/SIZE]
[
[SIZE=4][COLOR=olive][I][U][B]אליס[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=olive]נדנוד 1..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]נדנוד 2..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]נדנוד 3..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ונתפס ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive] לכדת פידג'י ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה בודק אותו בפוקטץ' :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]שם: פידג'י[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]סוג: נורמל / מעופף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]יודע: מכת-חול,בלימה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה חוזר אל העיר הקודמת (העיר רסקט ) וממשיך בדרכך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה רואה נהר גדול שנמצא ליד העיר ומימינו יש המשך לעיר הבאה.[/COLOR][/B]
?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אבדוק לי פוקימון מים לשישיה בנהר
-
[SIZE=4][COLOR=red][U][I][B]לי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]ויקטיני שמח ואומר לך שהוא רוצה להשאר בחוץ.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה סופסוף עומד לצאת מהיער שלפתע אתה רואה גוש שחור מגיע ומחסה לכם את האור.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]פתאום אתה רואה ילד רכוב עליו ושזה קווין ! אתה גם מבחין שהוא עומד על דרקון שחור ענק ![/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה בודק בפוקדע שלך :[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שם: זקרום[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סוג: דרקון / חשמל[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]פוקימון השחור העמוק[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]תיאור : [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]זקרום מסתיר את עצמו בניצוצות בעננים, והוא מסוגל ליצור חשמל מזנבו.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר "למה לא נעשה קרב קטן ? קרב ידידות ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]וויקטיני אומר שכדאי כדיי שהוא יראה לך את עוצמתו.[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U][I]תומר[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה שואל אותו מהם הפוכדורים והוא מראה לך :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כדור- רשת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]וכדור ידידות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בזמן שאתה מבתלט מה לקנות אתה רואה את לולה עם אחד העיתונים שכתוב בו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"עכשיו במחצביי האבן ! שפעם של פוקימונים מסתערים על ההולכים בדרך זו ! יש להיזהר ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בין הפוקימונים : [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=524[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=95[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=304[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=111[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקימונים משתוללים מצורה לא ידועה ! ! יש להיזהר ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת "זה.אממ. אה ! מחצביי האבן נמצאים בדרך לעיר אקט-סיטי ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה[/COLOR][COLOR=blue]?[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[B][COLOR=olive][I][U]אליס[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*להבא תגובה יותר מושקעת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מחפש פוקימון מים לשישיה אך לא מוצא..אתה מבין שהם לא נמצאים בגלל שמשהו קרה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה ממשיך בדרך ואתה רואה צומת של 3 דרכים , אתה רואה שיש שם שלט מה זה כל דרך אך הוא נעלם איכשהוא, מולך יש דרך אחת שנראית קצרה,בינונית וארוכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הארוכה היא בעלת פוקימונים חלשים הבינונית עם רגילים והקצרה עם חזקים מאוד וקשוחים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]יש ימינית שזו הארוכה והחלשה שמאלית הקצרה והחזקה והבינונית שבישר..[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1045130[SIZE=4][COLOR=blue][B][U][I]תומר[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה שואל אותו מהם הפוכדורים והוא מראה לך :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כדור- רשת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]וכדור ידידות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בזמן שאתה מבתלט מה לקנות אתה רואה את לולה עם אחד העיתונים שכתוב בו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"עכשיו במחצביי האבן ! שפעם של פוקימונים מסתערים על ההולכים בדרך זו ! יש להיזהר ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בין הפוקימונים : [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=524[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=95[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=304[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=111[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקימונים משתוללים מצורה לא ידועה ! ! יש להיזהר ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת "זה.אממ. אה ! מחצביי האבן נמצאים בדרך לעיר אקט-סיטי ! ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה[/COLOR][COLOR=blue]?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה זה כדור רשת ומה זה כדור ידידות?"אשאל את המוכר תוך כדי שאני מסתכל על הפוקימונים ואומר ללולה:"אם אני אראה אותם לא אתפוס אותם כי יהיה לי כפל סוגים נוראי..."
-
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkred][I][U][B]עידן[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]"אני אעשה מה שאני אעשה..אני לא זקוק להוראות מחלשלושים כמוכם.." הוא אומר בזלזול ואז מורה על זבסטריקה "הגנה..הצלה..דרומקה.." ואתה רואה שזבסטריקה מבין זאת בשנייה ויש הוא רץ לעבר דרומקה ומשתמש בהגנה שמגנה על הדרומקה שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה שמח וצוהל אבל אתה רואה שזבסטריקה לא מתייחס אל זה ומשתמש במטען להבה על וובאפט שמתחמק ממנו במהירות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
''היי תרגיע! אנחנו בקרב הזה ביחד ואני לא חלש וגם לא דרומקה הוא יכל להתמודד עם המכה הזאת בקלות,
אז תפסיק לחשוב שאתה קובע הכל אני בדיוק כמוך בקרב הזה ואין סיכוי שננצח אם לא נעבוד כצוות!'',
אומר עצבני לפרד,
''דרומקה אתה יכול לנצח ולך תדע אולי תתפתח מהר בקצב הזה,
עכשיו מהר תשתמש בגלגל להבה על וובאפט ואחריו תשתמש בשריפה עליו!,
אתה יכול אני מאמין בך'',אומר לדרומקה ואסתכל לראות איך פרד יגיב.
-
[quote]יוגי
בוויזל רץ במהרה לכיוון מורקרוו.
המורקרוו החכם משתמש בסופה על המים שנשארו מאקדח המים הקודם לכיוון האדמה.
הוא מעיף אותם ליד בוויזל והוא מחליק, מורקרוו מנצל את המצב ומשתמש בניקור ומעלף את בוויזל.
מה תעשה?[/quote]
"בוויזל-חזור!" אומר ואחזיר את בוויזל לפוכדור.
לאחר מכן אוציא את ריולו שוב ואפקוד עליו להתשמש בהתקפה מהירה.
-
[QUOTE=KoDaK;1045130][SIZE=4][COLOR=red][U][I][B]לי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]ויקטיני שמח ואומר לך שהוא רוצה להשאר בחוץ.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה סופסוף עומד לצאת מהיער שלפתע אתה רואה גוש שחור מגיע ומחסה לכם את האור.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]פתאום אתה רואה ילד רכוב עליו ושזה קווין ! אתה גם מבחין שהוא עומד על דרקון שחור ענק ![/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה בודק בפוקדע שלך :[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שם: זקרום[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סוג: דרקון / חשמל[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]פוקימון השחור העמוק[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]תיאור : [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]זקרום מסתיר את עצמו בניצוצות בעננים, והוא מסוגל ליצור חשמל מזנבו.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר "למה לא נעשה קרב קטן ? קרב ידידות ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]וויקטיני אומר שכדאי כדיי שהוא יראה לך את עוצמתו.[/B][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=blue]?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקווין"אוקי אני אלחם נגד הזרקום שלך אבל תביא קדום לבדוק את המתקפות של ויקטני שלי.אני לא יודע שתמקפות שלו עדיין". אני מוציא תפודיקע ובודק את המתקפות של ויקטני
-
[QUOTE=KoDaK;1045130][SIZE=4][COLOR=red][U][I][B][B][COLOR=olive][I][U]אליס[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*להבא תגובה יותר מושקעת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מחפש פוקימון מים לשישיה אך לא מוצא..אתה מבין שהם לא נמצאים בגלל שמשהו קרה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה ממשיך בדרך ואתה רואה צומת של 3 דרכים , אתה רואה שיש שם שלט מה זה כל דרך אך הוא נעלם איכשהוא, מולך יש דרך אחת שנראית קצרה,בינונית וארוכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הארוכה היא בעלת פוקימונים חלשים הבינונית עם רגילים והקצרה עם חזקים מאוד וקשוחים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]יש ימינית שזו הארוכה והחלשה שמאלית הקצרה והחזקה והבינונית שבישר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתחיל ללכת בדרך הבינונית
אני מחפש בפוקימונים, פוקימוני לוחם בעיקר.
במידה ואני לא מוצא אני ממשיך ללכת לסוף הדרך ואז אני מנסה להגיע לחנות הקרובה למען האיוונט
-
[SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]המוכר נראה כך-[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"כדור ידידות זה כדור שכשאתה זורק אותו על הפוקימון הוא יותר חברי איתך..ונוצר בין שניכם יותר שמחה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כדור רשת זה כדור שטוב בלכידת פוקימוני מים וחרק.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת לך בנוסף "אתה לא חייב לתפוס אותם..אתה יכול להתאמן עם לאירון..היא בטח תאהב את כל מחצבי הברזל והאבן האלו.."[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B][U][I]עידן[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkred]"תרגיע..?יחד..?חח..אל תזכיר אותם אפילו ! זורוארק ציפורן מחודדת ![/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ולפתע אתה רואה שזבסטריקה משתנה לזורוארק זוהר ([IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/f/f0/Zoroark_BW_Shiny_Sprite.png[/IMG]) .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]זורו' (קיצור לזורוארק.. ) מגדיל את ציפורניו ורץ לכיוון וובאפט ודוקר אותו עם ציפורניו ווובאפט מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קוויליבה נשאר ודרומקה מנצל את ההזמדנות ומשתמש עליו בגלל להבה וגם קוויליבה משתמש בגלגל להבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפניי ההתנגשות של שניהם זורו' מתקרב אליהם ותוקף את דרומקה וקוויליבה בחתך לילה ומעלף את שניהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]" והמנצחים הם פרד ועידן ! ! " אתה שומע קול אומר.[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][U][I][B]יוגי[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]אתה רואה שהמורקרוו לא מרשים לריולו להשתתף שוב וגם למורקרוו 2 אז אתה מוציא את קאטרפי והם את מורקרוו 3. אתה רואה שמורקרוו 3 מוכן לקרב ואילו קאטרפי חושש ומפחד ממנו קצת.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]"הוא דורש עידוד.." אומר לך אדם.[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B][I][U]לי[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]הפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שם: ויקיטיני[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סוג: אש / על-חושי[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מין: _-----_[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]יודע: ירייה צורבת,מיקוד אנרגיה,שריפה,על-חושי,סבל,מתקפה מהירה,ראשייה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר "שנתחיל ? זקרום זעם דרקון ואז ניב רעם ! ! " [/B][/COLOR]
[B][COLOR=olive]אתה רואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מנקי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=56[/IMG]) ופטרט ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=504[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]וגם אתה רואה וניפייד ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=543[/IMG]) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]וגם סנובול ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=209[/IMG])[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1045150][SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]
[B][COLOR=olive]אתה רואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מנקי ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=56[/IMG]) ופטרט ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=504[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]וגם אתה רואה וניפייד ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=543[/IMG]) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]וגם סנובול ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=209[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חוזר ובודק את הדרך הקצרה.
לאחר מכן אני ממשיך, לחלוטין בלי שום חזרות או בדיקות.
ואז אני הולך ובודק ת'איוונט מאובנים בחנות.
-
[SIZE=4][COLOR=red][B][I][U]לי[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]הפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שם: ויקיטיני[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סוג: אש / על-חושי[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מין: _-----_[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]יודע: ירייה צורבת,מיקוד אנרגיה,שריפה,על-חושי,סבל,מתקפה מהירה,ראשייה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר "שנתחיל ? זקרום זעם דרקון ואז ניב רעם ! ! " [/B][/COLOR]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לויקטני במהירות"תתחמק משני התקפות שזרקום שולח אליך.תוכיח לקווין ולזרקום שאתה הרבה יותר חזק מזרקום.אתה יכול לנצח אותו.תיששתמש ביריבה צורבת על זרקום שתצרוב לו את הגוף.ואז תשתמש בעל חושי על הזרקום הזה"
-
[QUOTE=KoDaK;1045150][SIZE=4][COLOR=blue][U][I][B]תומר[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]המוכר נראה כך-[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"כדור ידידות זה כדור שכשאתה זורק אותו על הפוקימון הוא יותר חברי איתך..ונוצר בין שניכם יותר שמחה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כדור רשת זה כדור שטוב בלכידת פוקימוני מים וחרק.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת לך בנוסף "אתה לא חייב לתפוס אותם..אתה יכול להתאמן עם לאירון..היא בטח תאהב את כל מחצבי הברזל והאבן האלו.."[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב אני אקח שני כדור ידידות, ו3 כדורי אולטרה כמה זה עולה אדוני המוכר?"אשאל את המוכר בעודי מכין כבר כסף כדי לשלם..
-
[quote]יוגי
אתה רואה שהמורקרוו לא מרשים לריולו להשתתף שוב וגם למורקרוו 2 אז אתה מוציא את קאטרפי והם את מורקרוו 3. אתה רואה שמורקרוו 3 מוכן לקרב ואילו קאטרפי חושש ומפחד ממנו קצת.
"הוא דורש עידוד.." אומר לך אדם.
מה תעשה?[/quote]
קאטרפי בת,אתה אמרת..
------------------------------
אני אלך אל קאטרפי ואגיד לה:"קדימה קאטרפי-את יכולה לנצח אותו,אל תפחדי ממנו!" ואעודד אותה עוד קצת ואגיד לה:"קדימה קאטרפי-תשתמשי בנגיחה על המרקרוו!"
-
[SIZE=4][COLOR=darkred][B][U][I]עידן[/I][/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkred]"תרגיע..?יחד..?חח..אל תזכיר אותם אפילו ! זורוארק ציפורן מחודדת ![/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ולפתע אתה רואה שזבסטריקה משתנה לזורוארק זוהר ([IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/f/f0/Zoroark_BW_Shiny_Sprite.png[/IMG]) .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]זורו' (קיצור לזורוארק.. ) מגדיל את ציפורניו ורץ לכיוון וובאפט ודוקר אותו עם ציפורניו ווובאפט מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קוויליבה נשאר ודרומקה מנצל את ההזמדנות ומשתמש עליו בגלל להבה וגם קוויליבה משתמש בגלגל להבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפניי ההתנגשות של שניהם זורו' מתקרב אליהם ותוקף את דרומקה וקוויליבה בחתך לילה ומעלף את שניהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]" והמנצחים הם פרד ועידן ! ! " אתה שומע קול אומר.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
''היי פרד מה יש לך מה דרומקה עשה לך?,
אתה תראה יום אחד אני ודרומקה נילחם נגדך ולא נפסיד גם אם נהיה ביחד!'',
אומר לפרד וארוץ אל דרומקה,''דרומקה אתה בסדר? היית טוב,
זו לא אשמתך שהתעלפת זה אשמת פרד והזורוארק שלו אני מאוד גאה בך'',
אומר לדרומקה ואחזיק אותו בידיו.
-
[quote=KoDaK;1044594][B][SIZE=4][COLOR=teal][U][I]נל[/I][/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שזה פרי שנותן אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו לוקח לך לשנייה את הפוכדורים ומוציא את דילרינג ואייפום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא משתנה לאייפום ומרסק את הפרי ונותן להם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שהם כבר מרגישים טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיטו משתנה ל:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אייפום,סקרמורי,אקנס,דירלינג,קקניאה,דקלט (הוא לא יכול להחליף באמצע שהוא כבר מוחלף כלומר.. אם הוא עכשיו סקרמורי הוא לא יכול להחליף באמצע הקרב לאייפום..אבל הוא מתחלף רק אם הוא זוכר איך הם נראים..ואם הוא רואה הרבה זה לא אומר שהוא יכול להשתנות לכולם..)[/COLOR][/B]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/quote]
תקשיב, אני אגיב אולי פעם-פעמיים ביום, אבל יותר מזה, יהיה לי קצת קשה, אני אשתדל להגיב הרבה.
---
"תודה רבה דיטו, נחמד שאתה עוזר עם פרי האנרגיה שלך. ידעתי שאתה נחמד." אומר לדיטו ואחבק אותו. "טוב, בל, בואי נמשיך, טוב?" אשאל אותה ואחזיר את אייפום ודירלינג ולבסוף את דיטו. "רק רגע! בל, אולי נערוך קרב? קרב זוגות? קרב הזוגות הראשון שלנו?" אשאל אותה בשמחה ואתחיל לארגן את החפצים שלנו. "אם דירלינג מרגישה טוב, כמובן, אז אולי אני אשתמש בה." אומר לבל בחיוך ואוציא את אייפום ודיטו ואז אזכר שדירלינג קיבלה פרי אנרגיה ואוציא אותה ואצחק. "טוב חברים, אתם מוכנים?" אשאל אותם בשמחה ואתן לכל אחד קצת אוכל שנשאר.
-
[QUOTE=KoDaK;1044626]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkred]כן..אבל שיהיו לפי הנוסח ושלא כל 5 שניות הוא יעשה מתקפה חדשה..ואני מרשה לך לחשוב על 3 בלבד ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לא יותר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח שיקוי חיים ומכניס לתיק , "אני אקח..אמממ...10 אלטרה בול ! ! " דנה אומרת ומכניסה לתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתם הולכים לפרופסור ומחליפים את הקומבי לפתע דנה אומרת "פרופסור שמור לי על קומבי עד סוף המסע.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]והפרופסור מסכים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
שכחת את הנושא של האבן הכחולה.
אם אני אחשוב על מתקפה היא תהיה יצירתית:P לא סתם איזה משהו:P
דנה,תגידי.רוצה להתאמן עוד קצת?אני מנסה לגרום למאנצ'י ללמוד מתקפה חדשה שהיא לא תלויה בראנדומאליות.מאנצקי התעלף בפעם הקודמת בגללה.
אני צריך להית בטוח במתקפה שיש לו.
פרופסור,תודה תודה רבה לך על המשימוש במכונה,אם אתה צריך משהו-אתה תמיד יכול לבקש
-
[QUOTE=KoDaK;1045112][COLOR=black][SIZE=6][U][B]
[B][COLOR=teal]"מה את חושבת ? ואת חושבת שלא טיפלתי בו טוב ? " הוא אומר ומתחיל לצחוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מגישה לבאגון אוכל ואיך שאת מגישה לו הוא טורף הכל ונושך לך את השיער.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מעט מתחיל לצחוק על המראה המוזר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]וורמפל מגיע ומתחיל לסדר לך את השיער .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה וורמפל אני אומרת וגם מסדרת תשער"
"נראה לי שהוא פוקימון בסדר בסך הכול הוא פוקימון מאוד טוב " אני אומרת ואז פונה לפרופסור
"אתה יכול בבקשה להסיע אותנו להעיר?" אני שואלת במבט מתחנן
-
[quote]לוקאס
אתה בודק כמה יש לך ואתה אומר לו שיש לך 1,600 $ "מצטער..זה עולה 2,500 $ אם תוריד את הגרגירים אז תוכל אבל עדיין יישאר לך רק 100 $.." אומר לך המוכר ומחכה לתגותך .
אתה רואה שליד עמדת המוכר עומד לו קונקלדור () ענק שכנראה שומר על המקום..
מה תעשה?[/quote]
"טוב לא משנה, תן לי 3 שיקויי חיים" אומר ואקח את השיקויים, אצא מהחנות "טוב אני צריך להשיג כסף, ממה משיגים כסף במקום הזה" אומר לעצמי ואלך לנהר שהפרופסור סיפר עליו