-
[quote]ג'ון
רגע לפני שאתה נכנס למערה קרל אומר לך " ג'ון תיזהר כשתהיה במערה הזאת " .לאחר זאת ארבעתכם נכנסים למערה.אתם מתחילים ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה כבר לא רואה את קרל לידך.אתה ממשיך ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה לא רואה גם את פרולסאס ואת זוראה שלך.אתה ללא מבין מה קורה פה. לפתע מולך מופיע ליפיון. ליפיון אומר לך "ליפי ליפי ליפי"[/quote]
'אם אני אתפוס כזה אוכל להשיג איווי...' אחשוב לעצמי ואז אגש לליפיון ואשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלי.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה חושב שאם תצליח להשיג את ליפון הזה אז תוכל גם להשיג איווי משלך.אתה שואל את ליפיון" אתה רוצה להצטרף אלי ?". לאחר כמה שניות של מחשבה ליפיון עונה לך " ליפי ליפי ליפי ". אתה לא מבין מה הוא אומר לך.אתה נעזר בפוקידע ומתרגם מה הוא אמר לך " אני לעולם לא אצטרף למאמן גרוע כמוך שמאבד את הפוקימונים שלו.להתראות ". לאחר כמה שניות גם ליפיון נעלם באפלה המוחלטת שמופיעה במערה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ומימנו מוציא את ג'יודוד שלך.ג'יודוד יוצא מהקלף שמח.ג'יודוד נכנס לקרב. ג'יראצ'י אומר לך " אתה הולך להפסיד פה.אגרוף אש " האגרוף שלו עולה בלהבות. ג'יראצ'י מרחף במהירות לעבר ג'יודוד באגרוף אש.ג'יודוד משתמש בחפירה ונכנס לבור.כך הוא מתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ותוקף בגלגול שפוגע גג'יראצ'י.ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד תוקף בקרן על חשית.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134116][B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ומימנו מוציא את ג'יודוד שלך.ג'יודוד יוצא מהקלף שמח.ג'יודוד נכנס לקרב. ג'יראצ'י אומר לך " אתה הולך להפסיד פה.אגרוף אש " האגרוף שלו עולה בלהבות. ג'יראצ'י מרחף במהירות לעבר ג'יודוד באגרוף אש.ג'יודוד משתמש בחפירה ונכנס לבור.כך הוא מתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ותוקף בגלגול שפוגע גג'יראצ'י.ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד תוקף בקרן על חשית.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בגלגול ותתחיל להסתובב בזירה כדי להתחמק" אני אומר לג'יאודוד.
"כשהוא יסיים תשתמש מהר במכת בוץ, וכשהוא יהיה מתושטש שוב בגלגול אבל הפעם עליו" אני מוסיף אבל בלחש.
-
[QUOTE=Woodpecker;1134116][B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה חושב שאם תצליח להשיג את ליפון הזה אז תוכל גם להשיג איווי משלך.אתה שואל את ליפיון" אתה רוצה להצטרף אלי ?". לאחר כמה שניות של מחשבה ליפיון עונה לך " ליפי ליפי ליפי ". אתה לא מבין מה הוא אומר לך.אתה נעזר בפוקידע ומתרגם מה הוא אמר לך " אני לעולם לא אצטרף למאמן גרוע כמוך שמאבד את הפוקימונים שלו.להתראות ". לאחר כמה שניות גם ליפיון נעלם באפלה המוחלטת שמופיעה במערה.[/COLOR][/B]
חשית.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אלך לחפש את פרוסלאס, זוראה ואת קרל כדי לצאת מהמערה
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה ממשיך ללכת במערה ותוך כדי אתה מחפש את קרל את פרולסאס ואת זוראה שלך שכבר לא ראית אותם מאז שנכסת למערה המשונה הזאת. לאחר כמה דקות החושך המולחט נעלם מן המערה ואתה רואה איפה אתה נמצא.מולך נמצאים קרל זוראה ורופלסאס.שאגה אדירה נשמעת ומולכם עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/571.png[/IMG] זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו. קרל אומר לך" זהו מלך הזורארקים הוא השולט במערה האת.עלינו להביס אותו כדי לצאת מפה בחיים " .זוראה מפחוד מזורארק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד משתמש בגילגול והוא מסתובב בזירה במעגלים רבים. קרן העל חושית מפספסת את ג'יודוד בגלל שהוא זז כול שניה.לאחר מכן ג'יודוד משתמש במכת בוץ על ג'יראצ'י.הוא זורק לעברו בוץ.הבוץ פוגע בג'יראצ'י ולא נותן לו לראות.ג'יודוד מנצל זאת ומיד תוקף בגלגול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מתחמק מהגילגול ונפגע די קשה. ג'יראצ'י מצליח להוציא את הבוץ מעינו ותוקף באגרוף אש את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134199][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד משתמש בגילגול והוא מסתובב בזירה במעגלים רבים. קרן העל חושית מפספסת את ג'יודוד בגלל שהוא זז כול שניה.לאחר מכן ג'יודוד משתמש במכת בוץ על ג'יראצ'י.הוא זורק לעברו בוץ.הבוץ פוגע בג'יראצ'י ולא נותן לו לראות.ג'יודוד מנצל זאת ומיד תוקף בגלגול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מתחמק מהגילגול ונפגע די קשה. ג'יראצ'י מצליח להוציא את הבוץ מעינו ותוקף באגרוף אש את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
איך אני מלמד את הפוקימון מתקפות?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"חפירה, תעבור מאחוריו ומכת בוץ" אני אומר לג'יאודוד באדישות.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
תנסה ללמד אותו מתקפה שתתרצה
---------------------------------
ג'יודוד מקשיב לך ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אגרוף האש של ג'יראצ'י מפספס את ג'יודוד שניה אחרי שג'יודוד נכנס כבר לבור.בבור ג'יודוד זז לעבר כיונו של ג'יראצ'י מבלי שהוא ידע.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ומפתיע את ג'יראצ'י במכת בוץ. הוא מעיף לעבר ג'יראצ'י בוץ שפוגע בו וגורם לו לעיורון. ג'יראצ'י מוציא את הבוץ בקלות. .ג'יראצ'י אומר לך" מהלכים יפים יש לג'יודוד שלך " הוא תוקף באגרוף רעם את ג'יודוד שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134216][B][COLOR=Black]בלייק
תנסה ללמד אותו מתקפה שתתרצה
---------------------------------
ג'יודוד מקשיב לך ומיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אגרוף האש של ג'יראצ'י מפספס את ג'יודוד שניה אחרי שג'יודוד נכנס כבר לבור.בבור ג'יודוד זז לעבר כיונו של ג'יראצ'י מבלי שהוא ידע.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ומפתיע את ג'יראצ'י במכת בוץ. הוא מעיף לעבר ג'יראצ'י בוץ שפוגע בו וגורם לו לעיורון. ג'יראצ'י מוציא את הבוץ בקלות. .ג'יראצ'י אומר לך" מהלכים יפים יש לג'יודוד שלך " הוא תוקף באגרוף רעם את ג'יודוד שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"אתה לא מבין שהמהלכים שלך חסרי השפעה כנגד פוקימון אבן?" אני אומר לו וצוחק עליו.
"תתחמק בגלגול ואז תנסה להשתמש בזריקת אבנים!" אני קורא.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד משתמש במתקפת גלגול.הוא מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אומר לך" אני יודע שמתקפת חשמל לא תשפיע על ג'יודוד שלך.רק רציתי לראות איך ג'יודוד יגיב למתקפת החשמל שלי.הוא הגיב יפה מאוד , .ג'יודוד מנסה להשתמש בזריקת אבנים.הוא מוציא מהאדמה גוש סלע ומעיף אותו אל ג'יראצ'י.ג'יודד לא כיון טוב ולא פוגע בג'יראצ'י.על ג'יודוד להתאמן עוד על זריקת אבנים כדי לשלוט בזה מצוין.ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134288][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד משתמש במתקפת גלגול.הוא מתגלגל הצידה ומצליח להתחמק מן אגרוף הברק של ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אומר לך" אני יודע שמתקפת חשמל לא תשפיע על ג'יודוד שלך.רק רציתי לראות איך ג'יודוד יגיב למתקפת החשמל שלי.הוא הגיב יפה מאוד , .ג'יודוד מנסה להשתמש בזריקת אבנים.הוא מוציא מהאדמה גוש סלע ומעיף אותו אל ג'יראצ'י.ג'יודד לא כיון טוב ולא פוגע בג'יראצ'י.על ג'יודוד להתאמן עוד על זריקת אבנים כדי לשלוט בזה מצוין.ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית[/COLOR][/B][/quote]
"פשוט תמשיך לנסות את זה" אני אומר לג'יאודוד.
"תתגלגל כדי להתחמק ותשתמש בזריקת אבנים" אני מוסיף.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד עוד פעם משתמש במתקפת גלגול כדי להתחמק מן הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.ג'יודוד לא מוותר ומשיך לנסות להשתמש במתקפת זריקת סלעים.הוא מוציא גוש מהזירה והופך אותו לסלע ענקי.הוא מעיף אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש ששובר את הסלע לרסיסים. ג'יודוד למד זריקת סלעים. ג'יראצ'י אומר " אז הג'יודוד שלך לא חלש ממש.". ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש חזק ביותר את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134347][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד עוד פעם משתמש במתקפת גלגול כדי להתחמק מן הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.ג'יודוד לא מוותר ומשיך לנסות להשתמש במתקפת זריקת סלעים.הוא מוציא גוש מהזירה והופך אותו לסלע ענקי.הוא מעיף אותו לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י משתמש באגרוף אש ששובר את הסלע לרסיסים. ג'יודוד למד זריקת סלעים. ג'יראצ'י אומר " אז הג'יודוד שלך לא חלש ממש.". ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש חזק ביותר את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
"זה לא עוזר" אני אומר לו באדישות ומזיז את הראש כאילו שאני מתנשא עליו.
"בוא ונגמור אותו, תשתמש בחפירה, תתחמק ואחריו ואז גלגול משולב עם היכולת המיוחדת שלך!" אני אומר לו.
-
[quote=Woodpecker;1133722][B][COLOR=seagreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל כמתקפת נגד קרן העל חושית.מכיון שמתקפת חושך לא פועלת על על חושי.איווי מקשיב לך והוא מיד משתמש בכדור צל.לאחר מכן הוא מעיף את כדור הצל לעבר קרן העל חושית.כדור הצל חוסם את קרן העל חושית מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות כדור הצל וקרן העל חושית נעלמים מהזירה.לאחר מכן ג'יראצ'י תוקף שוב פעם באגרוף אש את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תתחמק!" אורה לאיווי "תנסה לחפור במהירות וללמוד חפירה!"
-
[QUOTE=Woodpecker;1134072][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מתעצבן וקורא לטי אר פחדן על זה שברח מימך.אתה בערזת הפוקידע שלך מרפא את צ'ארמיליון ואת אוניקס מהפציעות שיש להם.לאחר זאת אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים ללכת לכיון היציאה.אתם מגיעים ליציאה ומשיכים ללכת על שביל האבנים.לבסוף אתם מגיעים לחור.אתם מתחילים לטפס על החור ולאחר כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתה רואה שחושך בכפר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'אממ... עבר הרבה זמן אה...' אני חושב לעצמי ומתחיל לחפש בכפר מקום לינה בשביל הלילה.
במידה ולא אמצא בעצמי, אפנה אל אחד האנשים ברחוב ואשאל אותו על כך.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה ביחד עם צ'ארמנדאר מתהלך ברחובות הכפר אחר חיפוש מקום שבו תוכלו לישון.אתם הולכים והולכים ברחבות ומחפשים אכסניה בכפר.לאחר כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים אכסניה.אתם שואלים אנשים שאומרים לכם" אין לנו אכסניה תשינו על ערסל " .אתה וצארמילין מחפשים ארסל.תוך מס' שניות אתם מוצאים ערסל שתלוי לו בין שני עצים.אתה ניגש אליו וישן עליו.צ'ארמיליון יון ליד העץ.כעבור מלא זמן אתה מתעוור וראה שכבר בוקר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי מנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח הפעם להתחמק.אגרוף האש של ג'יראצ'י פוגע באיווי.איווי נפגע קצת ולא חוטף כוויה בגופו.איוי מנסה ללמוד חפירה.בעזרת רגליו הוא חופר משהו בזירה וזה לא בור.איווי לא מצליח ללמוד חפירה. ג'ייראצ'י אומר לך " טוב נו הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה .קרן על חושית " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית חזקה את איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד משתמש בחפירה. הוא חופר בור ונכנס אליו במהירות כך הוא מתחמק מאגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל להשתמש במתקפת גלגול תוך כדי שימוש ביכולת המיוחדת שלו.קוצים יוצאים מתוך הגוף של ג'יודוד.נראה שג'יודוד הפך לקיפוד מתגלגל. ג'יודוד מתגלגל במהירות רבה שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה.ג'יודוד פוגע קשה מאוד בג'יראצ'י.גיראצ'י מתחיל קצת לדמם מגופו. הוא אומר לך " אתה תשלם שפצעת אותי.קרן על " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134439][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד משתמש בחפירה. הוא חופר בור ונכנס אליו במהירות כך הוא מתחמק מאגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל להשתמש במתקפת גלגול תוך כדי שימוש ביכולת המיוחדת שלו.קוצים יוצאים מתוך הגוף של ג'יודוד.נראה שג'יודוד הפך לקיפוד מתגלגל. ג'יודוד מתגלגל במהירות רבה שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהמתקפה.ג'יודוד פוגע קשה מאוד בג'יראצ'י.גיראצ'י מתחיל קצת לדמם מגופו. הוא אומר לך " אתה תשלם שפצעת אותי.קרן על " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
"תזרוק סלע לכיוון הקרן ותתגלגל עליה במכה כדי לחזק את המהירות שלה" אני אומר לו.
"אחר כך תחפור ותחכה לסימן שלי כדי לצאת עם דחיפה עליו" אני לוחש לו מהר.
-
[QUOTE=Woodpecker;1134439][B][COLOR="Red"]דארן
אתה ביחד עם צ'ארמנדאר מתהלך ברחובות הכפר אחר חיפוש מקום שבו תוכלו לישון.אתם הולכים והולכים ברחבות ומחפשים אכסניה בכפר.לאחר כמה דקות של חיפושים אתם לא מוצאים אכסניה.אתם שואלים אנשים שאומרים לכם" אין לנו אכסניה תשינו על ערסל " .אתה וצארמילין מחפשים ארסל.תוך מס' שניות אתם מוצאים ערסל שתלוי לו בין שני עצים.אתה ניגש אליו וישן עליו.צ'ארמיליון יון ליד העץ.כעבור מלא זמן אתה מתעוור וראה שכבר בוקר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"בוקר טוב," אני אומר לצ'ארמיליון בחיוך קטן ומתמתח לקראת היום החדש.
אני מארגן את חפציי ואת הכל, 'אוקיי היום זה הגמר של התחרות...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומתרגש, ולאחר שאני מסיים את ההתארגנות אני יוצא מהאכסניה ובודק מה עם התחרות.
-
[QUOTE=Woodpecker;1134077][B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס משתמש בקשיחות כדי להגן עליו מפני כדור הג'ירו של מגנטון. הקשיחות מעלה לסטיליקיס את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בסטיליקיס אך זה בקושי מזיז לו.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בזנב ברזל.הוא שולח את זנב הברזל שלו הישר לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של סטיליקיס ומפסיד בקרב. הקול ברמקול אומר לך" כנס בדלת האדומה ". מולך נפתחת לה דלת אדומה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי," אענה לבקשת הקול.
"סטיליקס,היית מעולה! עכשיו חזור!" אחזיר אותו לקלף שלו.
"טוב,הנה זה בא,המבחן השני..." אמלמל לעצמי ואכנס דרך הדלת האדומה
-
[quote=Woodpecker;1134439][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי מנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י אך הוא לא מצליח הפעם להתחמק.אגרוף האש של ג'יראצ'י פוגע באיווי.איווי נפגע קצת ולא חוטף כוויה בגופו.איוי מנסה ללמוד חפירה.בעזרת רגליו הוא חופר משהו בזירה וזה לא בור.איווי לא מצליח ללמוד חפירה. ג'ייראצ'י אומר לך " טוב נו הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה .קרן על חושית " .ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית חזקה את איווי.[/COLOR][/B]
[/quote]
"איווי תשתמש ביכולת שלך ותלמד קרן על חושית!" אורה לו "תשתמש בכדור צל כמתקפת נגד שוב!"
"לא אמרת שאני יכול לרפאת את הפוקימונים 3 פעמים?" אשאל את ג'יראצ'י
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי מנסה ללמוד קרן על חושית בעזרת היכולת שלו אך זה לא מצליח לו.לאחר מכן איווי עובר לתקוף במתקפת כדור צל את קרן העל חושית של ג'יראצ'י. כדור הצל מתנגש בקרן העל חושית. הוא מגן על איווי מפני הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר כמה שניות המתקפות נעלמות. ג'יראצ'י אומר לך " כן אמרתי מותר לרפא את הפוקימון 3 פעמיים בקרב " .ג'יראצ'י עובר לתקוף באגרוף רעם את איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את סטיליקיס שלך לקלף התפיסה שלך.ביחד עם שינקס אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לחדר ענק שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס פוקימון בעזרת היכולת של הפוקימון שלך.אתה רשאי להשתמש בפוקימון אחר באתגר הזה אך אם תרצה תוכל להשתמש בסטיליקיס שלך " .מולך מופיעה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/303.png[/IMG] מאוויל נקבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה קם מערסל שישנת עליו ומתארגן.אתה מעיר את צ'ארמיליון משנתו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים לכת לעבר התחרות.כעבור הליכה קצרה אתם מגיעים תחרות.שם אתם רואים את שאר האנשים שעלו לחצי הגמר. השופט אומר " עכשיו אתן לכול אחד מס' ואגריל מי ילחם נגד מי. דארן 1,אבי2 ,יוסי 3,אור 4. הקרב הראשון הוא בין אבי לדדארן. הקרב השני הוא יוסי נגד אור.דארן ואבי תעלו לזירה להילחם "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד משתמש בזריקת סלעים.הוא מוציא מהאדמה סלע וזורק אותו אל קרן העל.ג'יודוד משתמש בגילגול על הסלע כדי להגביר את כוחו של הסלע.הסלע מתנגש בעוצמה נגד קרן העל.קרן העל מצליחה להשמיד את הסלע אך רק כוח קטן מימנה שורד.קרן העל פוגעת בג'יודוד וג'יודוד נפגע קשה.ג'יודוד משתמש בחפיר.הוא חופר בור ונכנס אליו.בבור הוא מחכה לסימן שלך כדי לדעת מתי לצאת נהבור ולתקוף את ג'יראצי[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134945][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי מנסה ללמוד קרן על חושית בעזרת היכולת שלו אך זה לא מצליח לו.לאחר מכן איווי עובר לתקוף במתקפת כדור צל את קרן העל חושית של ג'יראצ'י. כדור הצל מתנגש בקרן העל חושית. הוא מגן על איווי מפני הקרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר כמה שניות המתקפות נעלמות. ג'יראצ'י אומר לך " כן אמרתי מותר לרפא את הפוקימון 3 פעמיים בקרב " .ג'יראצ'י עובר לתקוף באגרוף רעם את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"למה הוא לא הצליח ללמוד?" אשאל את עצמי בתסכול "איווי תתקוף בסופת חול!"
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מחזיר את סטיליקיס שלך לקלף התפיסה שלך.ביחד עם שינקס אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לחדר ענק שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני שלך הוא להביס פוקימון בעזרת היכולת של הפוקימון שלך.אתה רשאי להשתמש בפוקימון אחר באתגר הזה אך אם תרצה תוכל להשתמש בסטיליקיס שלך " .מולך מופיעה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/303.png[/IMG] מאוויל נקבה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קרבי,צא!" אוציא אותו מהקלף "תשתמש ביכולת המיוחדת שלך ונצח אותה,קדימה!" אומר לו במהרה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1134945][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד משתמש בזריקת סלעים.הוא מוציא מהאדמה סלע וזורק אותו אל קרן העל.ג'יודוד משתמש בגילגול על הסלע כדי להגביר את כוחו של הסלע.הסלע מתנגש בעוצמה נגד קרן העל.קרן העל מצליחה להשמיד את הסלע אך רק כוח קטן מימנה שורד.קרן העל פוגעת בג'יודוד וג'יודוד נפגע קשה.ג'יודוד משתמש בחפיר.הוא חופר בור ונכנס אליו.בבור הוא מחכה לסימן שלך כדי לדעת מתי לצאת נהבור ולתקוף את ג'יראצי[/COLOR][/B][/quote]
'רק עוד קצת ואנחנו מנצחים' אני חושב ומחכה שדעתו של ג'יראצי תהיה מוסחת.
"עכשיו!!!" אני קורא לג'יאודוד ברגע המתאים ומצביע על ג'יראצי.
-
[quote]ג'ון
אתה ממשיך ללכת במערה ותוך כדי אתה מחפש את קרל את פרולסאס ואת זוראה שלך שכבר לא ראית אותם מאז שנכסת למערה המשונה הזאת. לאחר כמה דקות החושך המולחט נעלם מן המערה ואתה רואה איפה אתה נמצא.מולך נמצאים קרל זוראה ורופלסאס.שאגה אדירה נשמעת ומולכם עומד זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו. קרל אומר לך" זהו מלך הזורארקים הוא השולט במערה האת.עלינו להביס אותו כדי לצאת מפה בחיים " .זוראה מפחוד מזורארק.[/quote]
"אל תפחד זוראה, פרוסלאס תגן אלינו, תתקפי בקרן קרח את זורזארק!" אפקוד על פרוסלאס.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ברגע שזוראה רואה שפרולסאס תגן עליכם הוא כבר לא מפחד מזואראק. פרולסאס מקשיבה לך ומיד תוקפתץ בקרן קרח את הזורארק שמולכם. קרן קרח נשלחת הישר לזורארק. זורארק קופץ ןמצליח להתחמק מן קרן הקרח שלה. קרל מוציא את פליגון מן הקלף שיעזור.פליגון תוקף בנשימת דרקון.זורארק גם מזה מתחמק בקלות רבה.זורארק מחליט לתוקף בלהביור חזק מאוד את פרולסאס שלך.הוא שולח לעברה להביור חזק מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]
בלייק
אתה מחכה שדעתוו של ג'יראצ'י תהיה מוסחת.לפתע ג'יראצ'י מתחיל לישון על הזירה.אתה מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את ג'יראצ'י. אתה מסמן לג'יודוד לבצע את ההלך שאמרת לו. ג'יודוד יוצא מהבור שלו ומיד תוקף את ג'יראצ'י בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בג'יראצ'י אך הוא לא מובס בקרב.ג'יראצ'י יוצא משנתו ואומר " תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי ". ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחליט להשתמש בקרבי שלך בקרב הזה.אתה מוציא את קרבי ישירות לקרב.קרבי יוצא מהקלף שלו ונכנס לזירה בשמחה רבה. קרבי משתמש ביכולת המיוחדת שלו צבת גדולה.הצת שלו נהפכת לצבת ענקית.בעזרת הצת שלו הוא תופס את מאוויל בחוזקה ומטיח אותה באדמה. מאוויל נפגעת קשה מאוד מזה אך היא מצליחה לעמוד על רגלייה.מאוויל תוקפת בקרן קרח את קרבי.היא שולחת לעבר קרבי קרן קרח חזקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מתוסכל מאוד שאיווי לא הצליח ללמוד קרן על חושית בעזרת היכולת שלו.איווי משמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ומעיף אותה אל אגרוף הרעם.סופת החול פוגעת באגרוף הרעם ומנטרלת אותו.לאחר כמה שניות סופת החול נעלמת. ג'יראצ'י אומר לך " איווי לא הצליח ללמוד קרן על חושית בגגל שהוא לא יכול ללמוד מתקפות שאינו יכול ללמוד באף דרך ".ג'יראצ'י תוקף בראש ברזל את איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1135580][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתוסכל מאוד שאיווי לא הצליח ללמוד קרן על חושית בעזרת היכולת שלו.איווי משמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ומעיף אותה אל אגרוף הרעם.סופת החול פוגעת באגרוף הרעם ומנטרלת אותו.לאחר כמה שניות סופת החול נעלמת. ג'יראצ'י אומר לך " איווי לא הצליח ללמוד קרן על חושית בגגל שהוא לא יכול ללמוד מתקפות שאינו יכול ללמוד באף דרך ".ג'יראצ'י תוקף בראש ברזל את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"מה זה אומר?" אשאל את ג'יראצ'י בעוד אני מורה לאיווי לנסות שוב ללמוד חפירה
-
[B][COLOR="Olive"]אייס
ג'יראצ'י אומר לך " זה אומר שאיווי לא יכול ללמוד מתקפות שהוא בעצמו לא יכול ללמוד אותם מבין דרכי הלמידה.דרכי הלמידה הם רביה,TMועלית רמה.יש מישהו שיכול לעזור לאיווי שלך ללמוד קרן על חושית או מתקפה אחרת שהוא אינו יכול ללמוד.איוי שלך יכול ללמוד חפירה כי הוא יכול למוד חפירה.אך נראה שתצטרך לאמן את איווי שלך על חפירה ". איווי שוב מנסה להשתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור קצת ואז מתעייף.
[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1135621][B][COLOR=olive]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ג'יראצ'י אומר לך " זה אומר שאיווי לא יכול ללמוד מתקפות שהוא בעצמו לא יכול ללמוד אותם מבין דרכי הלמידה.דרכי הלמידה הם רביה,TMועלית רמה.יש מישהו שיכול לעזור לאיווי שלך ללמוד קרן על חושית או מתקפה אחרת שהוא אינו יכול ללמוד.איוי שלך יכול ללמוד חפירה כי הוא יכול למוד חפירה.אך נראה שתצטרך לאמן את איווי שלך על חפירה ". איווי שוב מנסה להשתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור קצת ואז מתעייף.[/COLOR][/B]
[/quote]
היכולת בעיקרון על כל מתקפה שהיא אבל שיהיה O.O
וד"א גם סופת חול הוא לא יכול ללמוד מאלו אם אני לא טועה
---
"איווי תנשוך אותו!" אורה לאיווי שלי ללמוד נשיכה, שאת המתקפה אי אפשר לא ללמוד, כי יש לו שיניים וזאת מתקפה פיזית פשוטה
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אני יודע אם איוי יכול ללמוד כול מתקפה אז הוא היה חזק מאוד.בקשר לסופת חול לא נורא חשבתי שהוא יכול ללמוד.
---------------------------------------------------------------------------------------------
איווי מקשיב לך ומנסה להשתמש בנשיכ.הוא רץ לעבר ג'יראצ'י ואז כשהוא קרוב אליו הוא קופץ אליו.באוויר איוי פותח את הפה שלו ומשתמש בנשיכה חזקה על ג'יראצ'י בידו.איווי אוחז בידו של ג'יראצ'י בחוזקה רבה כך שלג'יראצ'י יכאב יותר.ג'יראצ'י מצליח להעיף את איוי מידו אל הזירה.איווי נפגע קצת מזה.ג'יראצ'י משתמש במתקפת קרן על חושית על איווי.הוא שולח קרן על חושית על איווי.איווי למד נשיכה.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1135630][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אני יודע אם איוי יכול ללמוד כול מתקפה אז הוא היה חזק מאוד.בקשר לסופת חול לא נורא חשבתי שהוא יכול ללמוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי מקשיב לך ומנסה להשתמש בנשיכ.הוא רץ לעבר ג'יראצ'י ואז כשהוא קרוב אליו הוא קופץ אליו.באוויר איוי פותח את הפה שלו ומשתמש בנשיכה חזקה על ג'יראצ'י בידו.איווי אוחז בידו של ג'יראצ'י בחוזקה רבה כך שלג'יראצ'י יכאב יותר.ג'יראצ'י מצליח להעיף את איוי מידו אל הזירה.איווי נפגע קצת מזה.ג'יראצ'י משתמש במתקפת קרן על חושית על איווי.הוא שולח קרן על חושית על איווי.איווי למד נשיכה.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש שוב בכדור צל כמתקפת נגד!" אורה לו ואסרוק את ג'יראצ'י עם הפוקדע כדי לראות מאיזה סוג הוא
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש במהירות בכדור צל על מתקפת קרן העל חושית של 'יראצ'י.הוא מיצר כדור צל ומעיף אותו אל קרן העל חושית.כדור הצל מתנגש בקרן העל חושית וחוסם אותה מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות של מאבק בין שני המתקפות.שני המתקפות נעלמות.אתה סורק בפוקידע את ג'יראצ'י. הפוקידע אומר " ג'יראצ'י סוג על חושי ומתכת ". ג'חראצ'י מחיט לתקוף.הוא משתמש במהירות באגרוף אש ותוקף את איווי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1135655][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש במהירות בכדור צל על מתקפת קרן העל חושית של 'יראצ'י.הוא מיצר כדור צל ומעיף אותו אל קרן העל חושית.כדור הצל מתנגש בקרן העל חושית וחוסם אותה מלפגוע באיווי שלך.לאחר כמה שניות של מאבק בין שני המתקפות.שני המתקפות נעלמות.אתה סורק בפוקידע את ג'יראצ'י. הפוקידע אומר " ג'יראצ'י סוג על חושי ומתכת ". ג'חראצ'י מחיט לתקוף.הוא משתמש במהירות באגרוף אש ותוקף את איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"איווי, אני רוצה לשחמוק במהירות ותתקוף את ג'יראצ'י בכדור צל!" אורה לו "קדימה! אתה יכול!"
-
[quote]ג'ון
ברגע שזוראה רואה שפרולסאס תגן עליכם הוא כבר לא מפחד מזואראק. פרולסאס מקשיבה לך ומיד תוקפתץ בקרן קרח את הזורארק שמולכם. קרן קרח נשלחת הישר לזורארק. זורארק קופץ ןמצליח להתחמק מן קרן הקרח שלה. קרל מוציא את פליגון מן הקלף שיעזור.פליגון תוקף בנשימת דרקון.זורארק גם מזה מתחמק בקלות רבה.זורארק מחליט לתוקף בלהביור חזק מאוד את פרולסאס שלך.הוא שולח לעברה להביור חזק מאוד.[/quote]
"צא ראלטס ותשתמש בעל-חושי על הלהביור ותחזיר אותו לזורזארק!" אפקוד ואז אוציא את ראלטס החוצה כדי שהוא יעזור לי.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי זז במהירות ומנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.איווי מצליח להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן איווי תוקף בכדור צל את ג'יראצ'י.הוא מכין כדור צל ושולח אותו הישר לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע קשה מימנו.ג'יראצ'י שולח בילבול אל איווי.איווי לא מצליח להתחמק מהבילבול ונפגע מימנו.הבילבול משפיע חזק על איוי הוא גורם לו להיות מבולבל מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ראלסט מתוך הקלף שלך שיעזור לכם.ראלסט יצוא מתוך קלף התפיסה ומיד משתמש בעל חושי על הלהביור של זורארק.העל חושי שולט בלהביור והוא מחזיר את הלהביור אל זורארק עצמו.זואראק עצמו מצליח להתחמק מן הלהביור של עצמו.לאחר מכן זורארק משתמש ביכולת שלו אשליה.הוא משנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/306.png[/IMG] לאגרון זוהר. קרל אומר " פליגון זעם דרקון עליו ". פליגון יורה זעם דרקון שפוגע באגרון ומשפיע עליו. אגרון מתחיל לכעוס עליכם. אגרון תוקף בציפורן מתכת את הפוקימונים שלכם .[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1135668][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי זז במהירות ומנסה להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.איווי מצליח להתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן איווי תוקף בכדור צל את ג'יראצ'י.הוא מכין כדור צל ושולח אותו הישר לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע קשה מימנו.ג'יראצ'י שולח בילבול אל איווי.איווי לא מצליח להתחמק מהבילבול ונפגע מימנו.הבילבול משפיע חזק על איוי הוא גורם לו להיות מבולבל מאוד.[/COLOR][/B][/quote]
"איווי תצא מזה!" אגיד לאיווי "אתה חזק יותר מהבלבול, אני יודע את זה!"
"תתקוף שוב בכדור צל!"
-
[QUOTE=Woodpecker;1135668]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ראלסט מתוך הקלף שלך שיעזור לכם.ראלסט יצוא מתוך קלף התפיסה ומיד משתמש בעל חושי על הלהביור של זורארק.העל חושי שולט בלהביור והוא מחזיר את הלהביור אל זורארק עצמו.זואראק עצמו מצליח להתחמק מן הלהביור של עצמו.לאחר מכן זורארק משתמש ביכולת שלו אשליה.הוא משנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/306.png[/IMG] לאגרון זוהר. קרל אומר " פליגון זעם דרקון עליו ". פליגון יורה זעם דרקון שפוגע באגרון ומשפיע עליו. אגרון מתחיל לכעוס עליכם. אגרון תוקף בציפורן מתכת את הפוקימונים שלכם .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פרוסלאס תשתמשי בקרן קרח על הציפורן מתכת ואז תתקפי בניב קרח אותו!" אפקוד על פרוסלאס, "בנתיים זוראה תשתמש גם באשליה וראלטס תשתמש בעלי קסם עם על-חושי את אגרון!" אוסיף.
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.[/quote]
"אוי לא אוניקס!" אומר לאוניקס "תשתמש בחפירה כדי להתחמק ותתקוף אותו בזנב ברזל!"
-
[quote=Woodpecker;1135580][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מחכה שדעתוו של ג'יראצ'י תהיה מוסחת.לפתע ג'יראצ'י מתחיל לישון על הזירה.אתה מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את ג'יראצ'י. אתה מסמן לג'יודוד לבצע את ההלך שאמרת לו. ג'יודוד יוצא מהבור שלו ומיד תוקף את ג'יראצ'י בדחיפה חזקה.הדחיפה פוגעת בג'יראצ'י אך הוא לא מובס בקרב.ג'יראצ'י יוצא משנתו ואומר " תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי ". ג'יראצ'י תוקף בקרן על את ג'יודוד[/COLOR][/B][/quote]
"עוד פעם אותו הדבר? אתה עלוב.." אני אומר לו בלעג.
"תזוז קצת עם גלגול ותחפור מהר איפשהו" אני אומר לג'יאודוד.
"תחכה לסימן ואז תצא בגלגול משולב עם היכולת" אני מוסיף.
אני שוב מחכה למתי שג'ראצי לא ישים לב ומסמן לג'יאודוד ברגע המתאים.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יראצ'י מתעצבן על זה שקראת לו עלוב.הוא אומר לך " אני לא עלוב.אני פוקימון אגדי ואני יותר חזק מן הג'יודוד החלש שלך ". ג'ידוד משתמש בגלגול.במתקפת גלגול הוא צד הצידה וכך הוא מתחמק מן קרן העל של ג'יראצ'י.ג'יודוד משתמש גם בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס לבור.לאחר מכן הוא מחכה שאתה תיתן לו את הסימן לתקוף את ג'יראצ'י בגלגול משולב עם היכולת שלו.ג'יראצ'י משתמעם אז הוא הולך לישון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס זז במהירות ומשתמש בחפירה כדי לחמוק מן קרן הקרח.אוניקס חופר במהירות ונכנס לבור שחפר.קרן הקרח של נידורינו מפספסת את את אוניקס.לאחר מכן אוניקס יוצא מהבור שלו ויד תוקף בזנב ברזל אימתני את נידורינו.נידורינו אינו מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע מימנו די קשה. אתה שם לב שנידורינו כבא תשוש מאוד .אך נידורינו לא מוותר להפסיד לאוניקס. הוא תוקף בקרן רעל את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח את ציפורן הברזל של אגרון.קרן הקרח מקפיאה את ציפורן הקרח ומבטלת תמתקפה.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בניב קרח את אגרון.אגרון לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח שלה ונפגע קצת.ראלסט משתמש על חושי עם עלים קסומים.מלא עלים קסומים ביחד עם על חושי עפים לעבר אגרון.העל חושי ביחד עם עלים קסומים פוגעים באגרון זנזק קל.זוראה משתמש באשליה.הוא משנה את צורתו לאגרון זוהר.זוראה תוקף את אגרון בציפורן ברזל.אגרון גם הוא תוקף בציפורן ברזל.שני ציפורן הרזל מתנגשים זה בזה.ציפורן הברזל של אגרון חזקה משל זוראה.אאגרון מצליח להעיף את זוראה בצורת אגרון לקיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי מנסה לצאת מנן הבלבול ולשמוע בקולך.אך הוא לא מצליח לצאת מן הבילבול.הבילבול חזק מידי.איווי תוקף בכדור צל את עצמו.כדור הצל פוגע באיווי אך לא מביס אותו.ג'יראצ'י מנצל זאת ותוקף באגרוף אש את איוי.אגרוף האש פוגע באיווי ,מוציא אותו מהבילבול וגורם לו להפסיד בקרב .ג'יראצ'י אומר לך "טוב הפסדת בקרב אך אתה רשאי לרפא את איווי בעזרת הפוקידע.לאחר שתעשה זאת תוכל להמשיך בקרב ולהילחם נגדי " .איוי נהיה עצוב שאיכזב אותך והפסיד לג'יראצ'י.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח את ציפורן הברזל של אגרון.קרן הקרח מקפיאה את ציפורן הקרח ומבטלת תמתקפה.לאחר מכן פרולסאס תוקפת בניב קרח את אגרון.אגרון לא מצליח להתחמק מן ניב הקרח שלה ונפגע קצת.ראלסט משתמש על חושי עם עלים קסומים.מלא עלים קסומים ביחד עם על חושי עפים לעבר אגרון.העל חושי ביחד עם עלים קסומים פוגעים באגרון זנזק קל.זוראה משתמש באשליה.הוא משנה את צורתו לאגרון זוהר.זוראה תוקף את אגרון בציפורן ברזל.אגרון גם הוא תוקף בציפורן ברזל.שני ציפורן הרזל מתנגשים זה בזה.ציפורן הברזל של אגרון חזקה משל זוראה.אאגרון מצליח להעיף את זוראה בצורת אגרון לקיר.[/quote]
"זוראה תשתמש בקרן על!" אצעק לזוראה, בתקווה שיצליח "בנתיים אתה ראלטס תשתמש בעל-חושי על כול המקתפות שהפוקימונים שולחים כדי לכוון אותם לזוראזרק!" אומר לראלטס בתקווה שיבין.