אני רוצה לבחון את דק חדש שלי אז שנינו נבחן את הדקים החדשים
בירוק או בכחול?
Printable View
אני רוצה לבחון את דק חדש שלי אז שנינו נבחן את הדקים החדשים
בירוק או בכחול?
טוב אם שנינו בוחנים דק חדש כל אחד אז בירוק הכינוי זה mor100200 אני אפתח
[B]למור...[/B]
אני ממש ממש מצטער שהתנהגתי כמו אידיוט. אני פשוט שיחקתי עם החפיסה הזאת הרבה זמן עם אותם קומבואים, כשפתאום אומרים לי שאני לא יכול לעשות אחד מהם בגלל בעיה בקומובו (לא ממש קומבו, פשוט מהלך נחמד...), את לא יכול לצפות שאני לא אבקש לעשות פעם אחת ריפליי, פשוט בניתי לעצמי תור שלם על איך לזמן את את הסינכרו שלי ואז בסוף אתה אומר לי שאני לא יכול לעשות את זה... ובאותו רגע היו לי לא הבה חיים ולך היו 5 מפלצות ואחת איקסיז.
אם נעזוב את זה לרגע, היו לי המון המון המון קטעים ששיחקתי ובטעות הפעלתי מלכודת לא בזמן והרסתי לעצמי אותה בכך אבל לא אמרתי כלום, ידעתי שזה בעיות שלי ואין לי מה לעשות אם זה, אז פשוט המשכתי לשחק וידעתי שכנראה הוא יהרוס לי את המלכודת בגלל שהראתי לו אותה. אז כשזה קורה לך (מראה מלכודת בטעות) אתה לא יכול לצפות מאנשים שישחקו כאילו הם לא ידעו מהי המלכודת הזאתי, זה אפילו כמעט בלתי אפשרי, כי אתה לא תמיד יכול לדעת מה הייתה עושה אם זה לא היה קורה. אבל בפעם הזאתי, אני יכלתי להישבע לך שבמצב הזה (לי יש black rose dragon ולך face down spell/trap וחמש מפלצות) אני הייתי משתמש באפקט של black rose dragon כדי להרוס לך את כל הקלפים. ואפילו שהיה לי מפלצת שהאפקט שלה אמר שכשהבלק רוס דרגון יהרג אני אוכל לזמן אותו ואז לעשות לך דירקט atk. אז אני מצטער אם אתה מחליט לא לשחק איתי בגלל שאתה חושב שאני עושה הכל בשביל לנצח, מה שממש לא נכון, כי אני נותן להמון אנשים אחרים לעשות ריפליי וכאלה... וחוץ מזה, כשאמרתי שזה בעיות שלך שאני יודע מהקלף ההפוך שלך, אני ישר הבנתי כמה אני כפוי טובה אבל אני עדיין חושב שזה בעיות שלך כי כשנתת לי לעשות ריפליי זה היה בגלל שתור שלי נהרס לא באשמתי ולא באשמתך, רק בגלל שחשבתי שהאפקט של הspell שלי הוא שונה... אני מקווה שאתה סולח לי...
[quote=alonsiro;1222445][B]למור...[/B]
אני ממש ממש מצטער שהתנהגתי כמו אידיוט. אני פשוט שיחקתי עם החפיסה הזאת הרבה זמן עם אותם קומבואים, כשפתאום אומרים לי שאני לא יכול לעשות אחד מהם בגלל בעיה בקומובו (לא ממש קומבו, פשוט מהלך נחמד...), את לא יכול לצפות שאני לא אבקש לעשות פעם אחת ריפליי, פשוט בניתי לעצמי תור שלם על איך לזמן את את הסינכרו שלי ואז בסוף אתה אומר לי שאני לא יכול לעשות את זה... ובאותו רגע היו לי לא הבה חיים ולך היו 5 מפלצות ואחת איקסיז.
אם נעזוב את זה לרגע, היו לי המון המון המון קטעים ששיחקתי ובטעות הפעלתי מלכודת לא בזמן והרסתי לעצמי אותה בכך אבל לא אמרתי כלום, ידעתי שזה בעיות שלי ואין לי מה לעשות אם זה, אז פשוט המשכתי לשחק וידעתי שכנראה הוא יהרוס לי את המלכודת בגלל שהראתי לו אותה. אז כשזה קורה לך (מראה מלכודת בטעות) אתה לא יכול לצפות מאנשים שישחקו כאילו הם לא ידעו מהי המלכודת הזאתי, זה אפילו כמעט בלתי אפשרי, כי אתה לא תמיד יכול לדעת מה הייתה עושה אם זה לא היה קורה. אבל בפעם הזאתי, אני יכלתי להישבע לך שבמצב הזה (לי יש black rose dragon ולך face down spell/trap וחמש מפלצות) אני הייתי משתמש באפקט של black rose dragon כדי להרוס לך את כל הקלפים. ואפילו שהיה לי מפלצת שהאפקט שלה אמר שכשהבלק רוס דרגון יהרג אני אוכל לזמן אותו ואז לעשות לך דירקט atk. אז אני מצטער אם אתה מחליט לא לשחק איתי בגלל שאתה חושב שאני עושה הכל בשביל לנצח, מה שממש לא נכון, כי אני נותן להמון אנשים אחרים לעשות ריפליי וכאלה... וחוץ מזה, כשאמרתי שזה בעיות שלך שאני יודע מהקלף ההפוך שלך, אני ישר הבנתי כמה אני כפוי טובה אבל אני עדיין חושב שזה בעיות שלך כי כשנתת לי לעשות ריפליי זה היה בגלל שתור שלי נהרס לא באשמתי ולא באשמתך, רק בגלל שחשבתי שהאפקט של הspell שלי הוא שונה... אני מקווה שאתה סולח לי...[/quote]
אחי, מצד אחד אתה מבקש סליחה מצד שני אתה מצדיק את עצמך אני יסביר לך משהו:אולי אם לא הייתי נותן לך ריפליי אז באמת אולי רק אולי היית יכול להגיד לי בעיה שלך למרות שגם זה מגעיל אבל אחרי שנתתי לך ריפליי וכו' אין לך אפילו זכות להגיד את זה מבין? אתה לא יכול להצדיק את עצמך רק שתדע שנניח שאם היית משתתף בטורניר\קרב אמיתי הטיעון הזה לא תופס, בכלל לא! התור שלך כן נהרס באשמתך מכיוון שלא קראת תאפקטים של הקלפים שלך מספיק טוב ואיך אמרת לי? בעיה שלך אבל גם אני הגזמתי קצת אם העצבים שלי ויש לי פיוז קצר
בכל מקרה:התתנצלות התקבלה אחי ובכל זאת אני מקווה שתשחק בשביל הכיף ולא בשביל הניצחון =] זה יהפוך אותך להרבה יותר טוב
זה קטע שאולי עדיף שיהיה בה''פ רק שתדעו
קרב מישהו [חוץ ממור]
זה גם קשור למשחק P:
ולמה חוץ ממני?
ביום שבת או שישי הייתה לי הפסקת חשמל ואחרי שהחשמל חזר רציתי לשחק בדואלינג נטוורק אבל הוא לא עובד לי,מה אני יכול לעשות?
מישהו רוצה דואל?
[quote=Aporia;1223678]ביום שבת או שישי הייתה לי הפסקת חשמל ואחרי שהחשמל חזר רציתי לשחק בדואלינג נטוורק אבל הוא לא עובד לי,מה אני יכול לעשות?[/quote]
מישהו יכול לענות לי מה לעשות?
[QUOTE=Aporia;1223832]מישהו יכול לענות לי מה לעשות?[/QUOTE]
כשאתה אומר "לא עובד לי", הוא כותב מהשהו: lost connection, database error, משהו בסגנון. אז מה כתוב?
נגיד אני נכנס ליצירת דק זה עושה לי מסך שחור עמום ואחרי כמה שניות זה פועל,אבל אחרי שאני מחפש קלף,מעביר דק או קלף זה עושה לי מסך שחור עמום שלא נעלם ואחרי כמה דקות זה עושה לי לוסט קומניקיישן ואם אני נלחם נגד מישהו זה עושה לי לאט מדי ואז שוב לוסט קומניקיישן
כן, זה קורה לי כל הזמן (חוץ ממאוד מוקדם בבוקר).
עד היום לא הצלחתי למצוא פתרון...אולי בגלל ההפסקת חשמל השתנו איזשהם הגדרות במודם/מחשב/דפדפן. אבל בכללי אין לי מושג, אם תפתור תגיד לי איך כי זה קורה גם לי.
אייס ביקשת קיבלת:
נסה לנתק את הראוטר לחצי דקה-דקה וחבר שוב ותנסה לי זה עבד.
במילים אחרות הדואלינג חזר!
[SIZE=5][COLOR=Black][B][U][COLOR=Red]אאאאאאווווווווווווףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U]
[SIZE=3]נמעס לי כבר ממה שקורה עם המשחק הזה... פעם, ומאז ומעולם לא היה לי לי אפילו לוסט הכי קטן. גם בשעות הכי מפוצצות.[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][COLOR=Black]וכיום מאז שהשתנה מעט המשחק אני אפילו לא מצליח להיכנס לדף הראשי ולהתחבר!
[/COLOR][COLOR=Black][U]אפילו לא לזה!!!![/U][/COLOR]
[COLOR=Red]מה קורה אם המשחק???? יש למישהו פיתרון????[/COLOR][/B][/SIZE]
נתק וחבר מחדש את הראוטר
דואל מישהו?
[quote=Aporia;1224220]נתק וחבר מחדש את הראוטר
דואל מישהו?[/quote]
לא עוזר אחי.. נסיתי 1000 פעם..
אז נסה להתחבר מרשת אחרת אולי.
דואל מישהו?
[size=5]חבריםםם הפורום הוא כללי עכשיו!!!!!
תתקוננו לאנשים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
מישהו רוצה דואל נייט?[דו-קרב לילה]
ניב בניתי לך תדק ועשיתי משחק אחד וניצחתי איתה אם זה בסדר מצדך P:
דואל מישהו?
מישהו רוצה דואל?
בר יא'חקיין חח
עד שיש לי דק מקורי מעתיקים ממני
מישהו רוצה להילחם מולי?
got damn it !!!!!
היה לי אחד המשחקים הכי ארוכים והכי טובים (הבאתי איזה 7 סינכרואים) barfon2 עשה לי מלה דירגת אתק בלי להתחשב ב3 סינכרואים שלי והרג אותי :-( ברפון, אני מפרגן לך...
אני יעלה תמונה בהמשך
המשך !!!:
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/fmh2njetcm4t.bmp[/IMG][/URL]
דבר אחד לא הבנתי, איך הוא זימן את רובי ושלף בmp שבאותו תור? מותר לעשות את זה עם הקלף זירה? להשתמש בשתי יכולות באותו תור?
אלון רוצה קרב?
כן אני נכנס
פתחתי בירוק חפש דארקנס אנג'ל
[quote=accelerator;1225167]ניב בניתי לך תדק ועשיתי משחק אחד וניצחתי איתה אם זה בסדר מצדך P:[/quote]
מה זה יעזור לי... אני לא אוהב שבונים לי דק כבר אמרתי לך את זה בעבר!
ועוד משהו זה שאני מצליח להכינס פעם ב-1000 שנה וגם זה ל-20 דקות.
מישו רוצה דואל?
מישהו רוצה קרב?
[quote=NivX10;1225459]מה זה יעזור לי... אני לא אוהב שבונים לי דק כבר אמרתי לך את זה בעבר!
ועוד משהו זה שאני מצליח להכינס פעם ב-1000 שנה וגם זה ל-20 דקות.[/quote]
נו מה אני יגיד לך תתקע תראש בקיר ואל תפתח לדברים חדשים בניתי לך רק תבסיס שתבין ואת כל השאר אתה תעשה אבל מה שבאלך מה אני יגיד לך....
[quote=accelerator;1225576]נו מה אני יגיד לך תתקע תראש בקיר ואל תפתח לדברים חדשים בניתי לך רק תבסיס שתבין ואת כל השאר אתה תעשה אבל מה שבאלך מה אני יגיד לך....[/quote]
נו מה הקשר מה.. אל תרגיז טוב?!
הסברתי לך כבר אז שאין קשר לדרגוניטי ועובדה שעכשיו אני משחק גם אם כאוס טווילייט ואם X-sabers. אני פשוט לא מצליח להיכנס ואז אני כבר מחליד ואני לא כזה טוב כמו פעם... (בנינו אני אפילו לא מתקרב לפעם!)
עזוב ת'י בשקט... אף אחד לא ביקש שתושיע אותי!
דואל מישהו?
הכנתי חפיסה חדשה, למישהו בא קרב?
לי בא,אני אפתח בירוק טוב?
בסדר
אינגה דק,נחמד יש לך בחפיסה את אל האדמה הניצחי הזה הסגול עם ה-100\100?
לא כי קשה יהיה לזמן אותו. אני מתרכז בשני הסינכרואים, יש להם מן Loop נחמד כזה (כששניהם בבית הקברות ולא בבניש..חח)
כן אבל אתה צריך לחשוב על דרך להחזיר אותם מהבניש לגרייב,יש את קלף הקסם הזריז הזה שמחזיר 3 מהבניש לגרייב,כדאי לך להשתמש בזה למקרה ש...