-
[QUOTE=ttrrtte;1220699]אופק- בלה ממשיכה לצעוק בילי בילי אבל לבסו נרגעת ואומרת '' בילי,הוא אח שלי לא הספקתי להסביר לו כלום שתפסתה אותי הוא אחי הקטן ואני דואגת לו הרגשתי בוא פה באזור!!!''
סטיב- טורצ'יק ממשיך לתקו את איווי שוב ושוב ולא נותן לאיווי לנסות לתקו איווי מתעל במהרה וטורצ'ק יורה גחלת לסיום לאוויר.[/QUOTE]
ניצחתי במכון?
טוב אז בואי נלך למצוא אותו
-
סטיב- טורצ'יק ממשיך לתקו את איווי שוב ושוב ולא נותן לאיווי לנסות לתקו איווי מתעל במהרה וטורצ'ק יורה גחלת לסיום לאוויר.[/quote]
מה זאת אומרת יורה לאוויר לסיום, מה הוא התעלף?
-
[QUOTE=scizor-x;1220700]אל תשלחי לי עוד ה"פ בנושא,פרשתי וזה סופי.
אני מאחל לשחקנים במשחק להנות מזה כמה שהם יולים (אם הוא ישרוד עוד 50 עמודים,בערך עוד יומיים)[/QUOTE]
למה אתה כותה את זה? זה ממש מעליב!!! חיכיתי יותר מחודש-חודשיים לאישור הזה!!! עם יש לך משהו לומר שלח לי בה''פ
תומר- הפוקדע אומר ''פוקימון לא ידוע סוג אש ומים'' ואז פוצ'אינה פלט בטעות עננת עשן שחור מפיו.
אופק- כה מזל טוב. אתה ובלה יוצאים החוצה ותחילים לחפש. אתם שומעים יללה חלושה מרחוק.
סטיב- חח לא כאילו לאות ניצחון. אתה זורק את הפוקדור ואיווי נתפס!!
-
:) נחמדים
אני אומר להם להתראות, מבטיח לבקר והולך למכון שבעיר
-
אוהד- (צודק הכי נחמדים שיש חח...) אתה הולך לכיוון המכון אבל פתאום 2 אנשים לוקחים אותך הצידה ושואלים ''עובד אצל לן?'' ומראים לך תגים עם ציור שיימין
-
[QUOTE=ttrrtte;1220705]למה אתה כותה את זה? זה ממש מעליב!!! חיכיתי יותר מחודש-חודשיים לאישור הזה!!! עם יש לך משהו לומר שלח לי בה''פ
תומר- הפוקדע אומר ''פוקימון לא ידוע סוג אש ומים'' ואז פוצ'אינה פלט בטעות עננת עשן שחור מפיו.
אופק- כה מזל טוב. אתה ובלה יוצאים החוצה ותחילים לחפש. אתם שומעים יללה חלושה מרחוק.
סטיב- חח לא כאילו לאות ניצחון. אתה זורק את הפוקדור ואיווי נתפס!![/QUOTE]
אני ילך לכיוון היללה
-
[QUOTE=ttrrtte;1220493]אופק-אתה מתקרב אל הדרטיני ושם לב שהוא ורוד כוולו!
תומר- פרופסור אוק מדבר איתך ואומר שנשארו לך רק דקות ספורות לפני שתצתרך לצאת מהשדה
אוהד-איזה היתלהבות.... אתה מגיעה ורואה דאנספרס קטן שבקושי זז
יאיר- שלוש דמויות צצות לפנייך ולהן יש איאדוס, האריאדוס קושר אותך לעץ בזמן ששלוש הדמויות מנסות לתפוס את הפוקימונים שלך
המעריץ- איך קוראים לדמות שלך? לא שמתי לב...
הפרופסור מעביר לך פוקדור וממנו יוצא טורצ'יק, 3 דמויות מופיעות האמצעית מתקרבת אלייך אתה שם לב שזאת נערה בעלת שיער בלונדיני. היא אומרת ''היזהר מצוות הרס בכל מקום בוא תשמע את שם זה תברח'' הסתובבה והלכה ואיתה נעלמו גם 2 הדמויות האחרות. ואז אמר לך הפרופסור בקול רועד ''במי תבחר?w'[/QUOTE]
תעזבו אותי!!! מה אתם רוצים מהחיים שלי?
-
אופק- אתה מתחיל ללכת לכיוון היללה,אבל בלה שנראה שמזהה את הקול מתחילה לרוץ בהתרגשות,אתה רץ אחריה במעלה גבעה קרובה,והיללה נשמעת יותר ויותר קרובה אלייך, אתה מגיעה לגבהה ורואה שועל קטן ושחור מצונ בעצמו.
יאיר- 23 הדמויות לא מוותרות אבל פתאום רשת לייזר נפרשת מעלייך ומעל הפוקיומנים שלך ומגנה עלייכם אישה בעלת לבוש כחול ושיער ורדרד מופיעה
-
[QUOTE=ttrrtte;1220719]אופק- אתה מתחיל ללכת לכיוון היללה,אבל בלה שנראה שמזהה את הקול מתחילה לרוץ בהתרגשות,אתה רץ אחריה במעלה גבעה קרובה,והיללה נשמעת יותר ויותר קרובה אלייך, אתה מגיעה לגבהה ורואה שועל קטן ושחור מצונ בעצמו.[/QUOTE]
אני שואל את בלה מי זה?
-
אופק- בלי לענות בלה מתקרבת לאט לאט לשועל הקטן,אתה מתקרב גם כן ומבחין שזה זרוראה אבל הרבה יותר קטן מבלה, אתה מבחין שהוא מלא פציעות ומטונף מאוד. בלה מתקרבת בזהירו. שהיא מזהה את הדמות היא רצה אליו בשיא המהירות ומתחילה ללקק אותו וללט אותו. הזרוראה הקטן קם אך בקושי ומחבק את בלה.
-
[quote]
[/quote]
אני אומר לפוקימון "הי חמודי רוצה להצטרף אלי אומר ואתקשר לפרופסור אוק כדי לומר לו על הפוקימון הלא ידוע
-
-
תומר- פוצ'אינה מהנהן ואתה מתקשר לפרופסור אוק שאומר לך שמכיוון שאתה מצאתה אותו אתה תיתן שם לזן שלו.
אוהד- אנחנו בשליחותו של לן אתה מגן על מישו? עם כן הוצא אותו7 ברגע זה
-
[QUOTE=ttrrtte;1220722]אופק- בלי לענות בלה מתקרבת לאט לאט לשועל הקטן,אתה מתקרב גם כן ומבחין שזה זרוראה אבל הרבה יותר קטן מבלה, אתה מבחין שהוא מלא פציעות ומטונף מאוד. בלה מתקרבת בזהירו. שהיא מזהה את הדמות היא רצה אליו בשיא המהירות ומתחילה ללקק אותו וללט אותו. הזרוראה הקטן קם אך בקושי ומחבק את בלה.[/QUOTE]
[COLOR="Red"]בוא ניקח אותו למרפאה[/COLOR]
-
סטיב- חח לא כאילו לאות ניצחון. אתה זורק את הפוקדור ואיווי נתפס!![/quote]
יש אני אומר ומרים את הפוקדור של איווי ואז מוציא אותו ובודק את המתקפות שלו.
-
אופק- אתה מתקרב להרים ארותו לבלה נוהמת כאות אזהרה שתיזהר לא להפיל אתו
סטיב- אתה סורק את איווי הפוקדע אומר ''איווי יודע כדור צל,זנב ברזל ודחיפה''
-
[quote] תומר- פוצ'אינה מהנהן ואתה מתקשר לפרופסור אוק שאומר לך שמכיוון שאתה מצאתה אותו אתה תיתן שם לזן שלו.[/quote]
אני חושב שאני אקרא לזן שלו "פוצ'י"
-
[QUOTE=ttrrtte;1220731]אופק- אתה מתקרב להרים ארותו לבלה נוהמת כאות אזהרה שתיזהר לא להפיל אתו
סטיב- אתה סורק את איווי הפוקדע אומר ''איווי יודע כדור צל,זנב ברזל ודחיפה''[/QUOTE]
אני הולך איתו למרפאה!
-
תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
אופק-אתה תוקח את בילי למרפאה בלויווי בלה אתה נכנס והאחות ג'וי לוקחת אותו לטפול בלה רוצה לבוא ולהשגיח על בילי אבל ג'וי לא מרשה. בלה לא מרפה מה תיעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1220734]תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
אופק-אתה תוקח את בילי למרפאה בלויווי בלה אתה נכנס והאחות ג'וי לוקחת אותו לטפול בלה רוצה לבוא ולהשגיח על בילי אבל ג'וי לא מרשה. בלה לא מרפה מה תיעשה?[/QUOTE]
תני לה להכנס גוי
-
[quote] תומר-פוצ'י.. חח שם חמוד אתה חוזר לעיר 3 בדרך אתה רואה חנות פוקי
[/quote]אני אכנס לחנות לקנות קצת אספקה
-
סטיב- אתה סורק את איווי הפוקדע אומר ''איווי יודע כדור צל,זנב ברזל ודחיפה''[/quote]
יפה אני אומר ומוציא את וורמפל בשביל לעשות הכרות ואז אני נותן אוכל לפוקימונים שלי וגם לי.
-
אופק- לאחר ויכוחים רבים האחות גקוי נכנסת. אתה מחכה בחוץ ופתאום ילדה שמחזיקה פוקימון שעטו בשמיכה נכנסת בבהלה למרכז
תומר-מה אתהנ קונה?
סטיב-אתם אולים בשקט רב ופתאום אתם שומעים רעש.אץם מסתובבים ולא רואים כום ולכן וזרים לאכול אבל שמים לב שחלק מהאוכל נעלפ
-
-
אני לא מגן על אף אחד
עכשיו תחפפו מפה אני רוצה לאתגר את המכון!
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1220738]אופק- לאחר ויכוחים רבים האחות גקוי נכנסת. אתה מחכה בחוץ ופתאום ילדה שמחזיקה פוקימון שעטו בשמיכה נכנסת בבהלה למרכז
תומר-מה אתהנ קונה?
סטיב-אתם אולים בשקט רב ופתאום אתם שומעים רעש.אץם מסתובבים ולא רואים כום ולכן וזרים לאכול אבל שמים לב שחלק מהאוכל נעלפ[/QUOTE]
אני אשאל אותה היא?
-
יאיר-אתה מתקרב ורואה את הנערה מבריחה את האנשים בשניות
אוהד- האנשים גוררים אותך בשקט לפינה ממלמלם משהו ומופיעה מעבר סודי לבסיס של לן!
אופק- הילדה מציגה את עצמה בתור שרה ומראה לך שהפוקימון העטוף בבד הוא שרומיש זוהר שנראה פצוע מאוד
-
פששש אני ישאל אותה למה הם פחדו ממנה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1220743]יאיר-אתה מתקרב ורואה את הנערה מבריחה את האנשים בשניות
אוהד- האנשים גוררים אותך בשקט לפינה ממלמלם משהו ומופיעה מעבר סודי לבסיס של לן!
אופק- הילדה מציגה את עצמה בתור שרה ומראה לך שהפוקימון העטוף בבד הוא שרומיש זוהר שנראה פצוע מאוד[/QUOTE]
מסכן אגיד לשרומיש ואשאל את שרה ארם היא מאמנת פוקימונים ואם כן אשאל אותה אם היא רוצה להצטרף למסע שלי
-
[quote]
תומר-מה אתהנ קונה?[/quote]
אספקה של אוכל ואוכל נוזלי ואת הספר המדריך למרפא המתחיל למקרה שאחד התינוקות שלי יחלו ולא יהיה מרכז פוקימונים באזור
-
יאיר- הילדה תציג את עמה בתור שרונה ותאמר שזה פשוט יש לה דרגונייט שיכול למחוץ אותם במכה אחת
אופק- שרה תהנהן בראשה ואמרה ''אשמח להצתר!!'' ושאלה איזה פוקימונים יש לך?
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w'
-
פייה יופי עכשיו מה עם מהפוקימונים שלי? הם התעלפו כבר?
-
[QUOTE=ttrrtte;1220748]יאיר- הילדה תציג את עמה בתור שרונה ותאמר שזה פשוט יש לה דרגונייט שיכול למחוץ אותם במכה אחת
אופק- שרה תהנהן בראשה ואמרה ''אשמח להצתר!!'' ושאלה איזה פוקימונים יש לך?
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w'[/QUOTE]
יש לי:מטפוד,זורארה,בייליף,שיימן,פיצ'ו,ריאלו,סנילי ודלטיני אומר לה איזה יש לך?
-
[QUOTE]
תומר-המוכר מוסר לך את האספקה ושאל ''יש לנו כרטיס לוטו בהנחה רק ב10 ש''ח הפרסים נצאים בעמ' הראשון בחנות אתה מעוניין ב1?w' [/QUOTE]
כן
-
יאיר- לא הם לא אמרה שרונה,הם כמעט הושמדו כליל אבל הצלתי אתם היא אמר וקרצה אלייך
אופק- שרה התלהבה ושאלה עם אפשר לראות את זרוראה שלך ואמרה שיש לה-בידריל,וולפיקס,איווי (שהיא רוצה להחלי עם מישהו בתמורה לקאטרפי או אחד ממפותחיו) וטוגטיק
תומר- הוכר אמר לך לבחור 6 ספרות (אני כתבתי על ד סתם ספרות נראה עם זה תואם :) ) הספרות צריכות להיות בין 1-9
-
[QUOTE=ttrrtte;1220753]יאיר- לא הם לא אמרה שרונה,הם כמעט הושמדו כליל אבל הצלתי אתם היא אמר וקרצה אלייך
אופק- שרה התלהבה ושאלה עם אפשר לראות את זרוראה שלך ואמרה שיש לה-בידריל,וולפיקס,איווי (שהיא רוצה להחלי עם מישהו בתמורה לקאטרפי או אחד ממפותחיו) וטוגטיק[/QUOTE]
אפשר לראות את זורוראה ובא לך מטפוד במקום איווי
-
אם אתם מתעקשים...
אני נכנס למעבר תוך כדי שאני אומר "ואל תגעו בי שוב"
-
יופי אז אני יכול ללככוד אותם נכון?
-
[quote]
תומר- הוכר אמר לך לבחור 6 ספרות (אני כתבתי על ד סתם ספרות נראה עם זה תואם :) ) הספרות צריכות להיות בין 1-9 [/quote]
726938