-
[quote=the heliolisk;1464117][b][color="orange"]איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י!!!![/color][/b]
*ברוכים הבאים! אני בטוח שאתם מכירים כבר אתך העלילה אבל לכל מקרה...:
[spoiler]איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י
עלילת האיוונט: ברנדון שלח אתכם למשימה חשאית ביותר במחוז צדדי של עולם הפוקימון. המחוז נראה כך: (מצטער על העיצוב הגרוע, אני לא צייר ממוחשב מדופלם אז עשיתי את המפה בפאוורפוינט)
[img][spoiler]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/spoiler][/img]
ברנדון סיפר לכם את המידע הבא:"לפני שעה ג'יראצ'י, הפוקימון האגדי שיודע להעניק שלוש משאלות ושמתעורר פעם ב1,000 שנה, התעורר במחוז ג'ונוסה (המחוז שבמפה). מחוז ג'ונוסה הוא מחוז מרוחק שלא מאוכלס על ידי בני אדם. מחוז ג'ונוסה מחולק לאיים, כשכל אי קשור לסוג פוקימונים אחר. ג'יראצ'י נחת באי האש (האי המרובע האדום בפינה). בזמן הנחיתה, עדר טורקוולים כמעט רמס את ג'יראצ'י אך דיאוקסיס הפוקימון החוצן הציל את ג'יראצ'י. בתמורה, ג'יראצ'י העניק לו משאלה אחת שהוא צריך לחשוב עליה ולהביא אל ג'יראצ'י שהתמקם במקום הקבוע שלו, בצד השני של המחוז. ג'יראצ'י עוזב שבוע לאחר הנחיתה שלו ולכן יש לדיאוקסיס רק שבוע להגיש את המשאלה שלו לג'יראצ'י. הוא לא יכול להשתגר במחוז הזה בגלל שכוח הכבידה החזק במחוז מחייב אותו לנוע על הקרקע. המשאלה של דיאוקסיס היא להעלים את כל פוקימוני הרוח והאופל מהעולם. אם משאלתו תתגשם, זהו יהיה אסון עולמי מכיוון שיש גם אגדיים מסוגי אופל ורוח וזה יפר את האיזון של העולם. המטרה שלכם היא לעבור בין האיים של מחוז ג'ונוסה ולתפוס בכל אי 5 פוקימונים מהסוג הנפוץ שם כדי לעכב את דיאוקסיס. אם תצליחו, ג'יראצ'י יספיק לעזוב למימד אחר לפני שדיאוקסיס יגיע אליו וזו תהיה הצלחה. אם לא... טוב, כדאי שתצליחו".
מהלך האיוונט: בכל יום אני יפרסם בין אי לשלושה איים שאפשר לגשת אליהם היום. אתם תהיו צריכים לגשת לכל האיים (לפי הסדר כמובן) ולתפוס חמישה פוקימונים מהסוג הנפוץ באי עם פוקדורים שיביאו לכם. לאחר מכן, יהיה עליכם לעכב את דיאוקסיס בכך שתצרו מתקפה משותפת של חמישתם מהדמיון שלכן כדי לעכב אותו בדרכו. בשביל לזכות באיוונט עליכם לעשות את התהליך של תפיסת חמשת הפוקימונים ולימודם מתקפה משותפת בכל אחד מהאיים רק לפי הסדר. כמו לדיאוקסיס, גם לכם יהיה בדיוק שבוע להשלים את המשימות. כל מי שישלים את כל המשימות יזכה בפוקימון שהוא בחר ובפוקימון לבחירתי וכל מי שלא סיים יזכה רק בפוקימון שהוא בחר.
פרסי האיוונט:
מסיים ראשון: טרטוויג מיוחד מאוד
מסיים שני: מדקיפ מיוחד
מסיים שלישי: הליופטייל מיוחד
מסיים רביעי: איווי רגיל
מסיים חמישי: הוטהוט נדיר מאוד
מסיים שישי: טוטודייל
מסיים שביעי:קאבצ'ו.
בנוסף כל אחד יקבל את הפוקימון שהוא בחר. מי שלא מרוצה מהפרס שלו יוכל להחליף אותו במאובן מדורות 3-4 (קרנידוס/שילדון/ליליפ/אנורית')
[/spoiler]
*ועכשיו, הסבר: החל מהיום, כל יום אני ייתן לכם אי אחד או יותר להיות בו. בקצה כל אי ברנדון שם משגר לאיים הבאים לפי הסדר ממזרח למערב. בכל תגובה שלי תהיה למעלה המפה של מחוז ג'ונוסה בספוילר, למי שצריך בכך. בכל יום יהיה רק אי אחד לעבור בו, אבל היום יהיו שני איים שחייבים לעבור בהם לפי הסדר הזה:
1.אי האש
2.היער חסר הצמרת.
בתחילת כל תגובה שלי, ליד המפה, יראו את הסדר של כל האיים שנתתי תגובה אליהם עד עכשיו ועכשיו: התגובה
*אתם בלי השותפים שלכם
*אתם לא שומרים את הפוקימונים שאתם תופסים
*אתם יכולים לתפוס קבוצה מעורבת של פוקימונים ממינים שונים
התחלת האיוונט לכל השחקנים:
[color="red"]אתם נוחתים באי האש, האי המרובע הגדול שבפינה צפון מזרחית של המחוז. סקיילה והמטוס הקטן שלה נפרדים ממכם לשלום. אתם רואים מסביבכם הרבה מאוד קבוצות של חמישה פוקימונים, שזה בדיוק מספר הפוקימונים שאתם צריכים לתפוס. כל הפוקימונים לא חייבים להיות מזן אחד אבל מומלץ שהם יהיו כך. אתם רואים קבוצות של חמישה מהפוקימונים הבאים:
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/229.png[/img]
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/555.png[/img]
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/668.png[/img]
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/005.png[/img]
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/324.png[/img]
*חמישה [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/391.png[/img]
מה תעשו?[/color][/quote]
תגיד, יש פה מגה התפתחות? אם תוכל לעשות איוונט כזה מתישהו זה יכול להיות ממש מגניב :d אה, וגם הסייטר מושאל? או שהוא יישאר איתי גם אחרי האיוונט? ויש הגבלה של הפוקדורים שלי באיוונט?
~~~~~~~~
'פוקימוני אש...' אני חושב לעצמי, ובמוחי מבזיקות תמונות של ביתי השרוף. "צא סייטר! תשתמש בריקוד חרבות, ואז אקרובטיקה על המונפרנו הימני!" אני אומר בעודי זורק את סייטר אל עבר קבוצת המונפרנואים.
-
[quote=the heliolisk;1464293]מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.נועם (bugiji1)
3.עמית (טוטודייל)
4.מתן (skeletron)
5.נדב (דיגלט)
6.בר (~barmaster~)
7.amitlv
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[spoiler][img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img][/spoiler]
*סדר איים לעבור בהם:
1.אי האש (האונדום, דרמניטאן, פיירואר, צ'רמיליון, טורקוול מונפרנו)
2.היער חסר הצמרת (סיזור, פינסיר, שדינג'ה, ינמגה, גלוונטולה, ויוילון)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
[b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ''ד
*מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
*gps-אי האש, ג'ונוסה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לדאסקאל והונצ'קרוו מה לעשות. דאסקאל יוצר כדור צל, והונצ'קרוו שולח דופק אפל לתוך כדור הצל. דאסקאל שולח את כדור הצל האפל לעבר שני המונפרנואים, גורם לכל אחד מהם נזק בינוני.*מזל טוב! הונצ'קרוו ודאסקאל למדו ביחד [b]כדור צל אפל[/b] ואתה קיבלת 300 פ"ד!!! לאחר מכן כל אחד מהמונפרנואים שולח להביור חזק לעבר דאסקאל והונצ'קרוו, פוגע בכל אחד מהם רגיל.
מצב חיים שלך:
דאסקאל- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
הונצ'קרוו- 8/10 (מונפרנו 1-2 פחות)
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"דאסקאל תפחיד את שניהם עם עמעום, הונצ'קרוו בזמן שאתה קורה שהם לא מרוכזים ומפוחדים תשתמש בקבר אבן!" אגיד להם
-
[quote=the heliolisk;1464293]מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.נועם (bugiji1)
3.עמית (טוטודייל)
4.מתן (skeletron)
5.נדב (דיגלט)
6.בר (~barmaster~)
7.amitlv
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
אתה מוציא את מגמר,מונפרנו,דונפן מיוטו וטיירנטרום ומחפש איתם פוקימונים. פתאום, מזנקת עליכם כנופיה של 3 סיזורים ו2 פינסירים.
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"מגמר , תשתמש בכדור אש על סיזור 1."אמרתי , "מונפרנו , תשתמש באגרוף אש ביד ימין ואגרוף מאך ביד שמאל ותתחיל לתקוף את סיזור 2 בלי להפסיק!"אמרתי
"דונפן,תשתמש בגלגול חופר(שכחת להוסיף לו את זה למתקפות) ולאחר מכן תקפוץ על האדמה ותשבור את האדמה שמתחת לסיזור 3 (רעידת אדמה), לא משנה מה קורה , לאחר מכן אתה משתמש בגלגול חופר."
"מיוטו , תשתגר מאחורי פינסיר 1 ותגרום לו להתנגש באדמה, לאחר מכן תשתגר מאחוריו שוב ותשתמש בחיתוך פסיכי."
בריוורי, תשתמש בציפור אמיצה על פינסיר 2, טיירנטרום , תשתמש בלפיתה על פינסיר 2 כך שגם יפגע מהלפיתה וגם מהציפור אמיצה של בריוורי.
לאחר ששניכם עושים את מה שאמרתי לכם , תשתמשו במהלך שלכם לפיתת כנף."
-
[quote]נועם
*כל פוקימון שאין לו אבן מגה מיוחדת קוראים לאבן מגה שלו פשוט אבן מגה.
*במהלך איוונט
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-היער חסר הצמרת, ג'ונוסה
אתה אומר לגאב שאתה מבין את הראש שלו. אתה מביא לו אבן מגה ולוחץ על צמיד הקישור, גורם לו להתפתח לצורת המגה שאתה מכיר ולהרתיע את הסיזורים. אתה אומר לגאב ולקנדל מה לעשות. קנדל שולח הרבה ערפיחים לאוויר שלפניכן כמו מסך עשן כדי להסתיר את פעולותיכם והולך אחורה כדי לתת לגאב לתקוף. גאב מתאמץ, ובסופו של דבר מצליח לגורם לגופו לשלוח אש לכל כיוון, כאילו הוא מתפוצץ, ולעלף את כל הסיזורים במכה. *מזל טוב! גאב למד חימום יתר!!!*. אתה זורק עליהם פוקדורים ותופס את חמשת הסיזורים. לאחר מכן טארה באה לכיוונך עם ריילי וקטהד מסתובבים לידה ומשחקים אחד לשני בכוחות העל-חושיים. היא אומרת:"טורי, אני ייקח אותם. דרך אגב- קיבלת מסיקאמור חבילה עם סיזור וסיזורייט. תיקח אותה אם אתה רוצה, היא בקטנוע שלך. בכל מקרה, לפי ברנדון, היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים, הנמצאים צפון-מערבית לפה. בהצלחה!" היא אומרת והולכת לחכות לדיאוקסיס בקרחת היער.
מה תעשה?[/quote]
[i]לא עדכנת לי את סיזור בדף הרשומים שלי, אז אניח שלסיזור שלי יש את אותם מתקפות כמו שלסיזורים של השאר יש...[/i]
"מצויין,גאב!!! למדת מתקפה חדשה! היא מאוד חזקה, אבל היא גם דורשת הרבה אנרגיה ממך כפי ששמתי לב, לכן ננסה להתשתמש בה רק במצבי חירום." אומר לגאב ואחזיר אותו לפוקדור. "הממ... מעניין למה טארה מחכה לדיאוקסיס שם... בכל אופן, כדאי ללכת לחנות הבסיס בסוף המשימה הזאת, אני צריך להעביר את טיירניטאר ומגמורטר למגה-בול, זה יהפוך את העיניינים לקצת יותר נוחים..." אחשוב לעצמי. "טוב, לאן היא אמרה שאני צריך ללכת? ... או, נזכרתי." אומר ואטעין את האג'נדקס על הקטנוע, ואז אקח את הסיזור והסיזורנייט ואצרף אותם לשאר הפוקימונים שלי בתא הריפוי. "טוב אג'נדקס, חמם את המנועים. אנחנו צריכים להגיע לשדות הדמדומים." אומר ואמשיך את שאר הנסיעה בחשיבה עצמית. לאחר שאגיע לשדות הדמדומים, אוציא את סיזור. "טוב סיזור, נעים מאוד. אני טורי ואני המאמן החדש שלך. אני גם סוכן בצוות אג'נטרה ומטרתנו היא לעצור את צוות ראמפ"ג שרוצים להשתלט על העולם, אז אנחנו נוודא שאתה תהיה פוקימון חזק מאוד. עכשיו,בוא נראה מה המתקפות שאתה מכיר... ראש ברזל, ריקוד חרבות, מספרי איקס ושיסוע... נו, עושה רושם שפרופסור סיקאמור יודע לאמן פוקימונים." אומר מחזיר את האג'נדקס לתיק שלי. "טוב, אתה מוכן סיזור? אנחנו צריכים ללכוד חמישה פוקימונים מהאזור הזה, ולכן אני חושב שכדאי שנפתח מגה אותך, לא? סיקאמור כבר לימד אותך מה זה התפתחות מגה, נכון?" אומר ואמתין לתשובתו. "טוב, אז בוא נזרז את העניינים. סיזור, זמן להתפתחות מגה!" אומר, אזרוק לו את הסיזורנייט ואקווה שלא נמשוך יותר מידי תשומת לב, כדי לשמור את אפקט ההפתעה. "טוב, עכשיו בוא נסקור את האזור."
-
[QUOTE=The Heliolisk;1464270][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*לפי הצעה של טוטודייל, אני הולך להוסיף בתחילת כל תגובה שלי באיוונט את סדר המקומות לפי התקדמות של השחקנים, מ1 עד 7 (יש שחקן חדש)[/COLOR]
[COLOR="Green"]*אתם יכולים לתפוס פוקימונים שמופיעים באיוונט אליכם, אבל הם חייבים להיות בנוסף לחמישה שאתם צריכים לתפוס ולהעביר (זאת אומרת אם בא לכם סיזור ותספתם חמישה סיזור לאיוונט תצטרכו לתפוס שישי בשבילכם)[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.נועם (bugiji1)
3.עמית (טוטודייל)
4.מתן (skeletron)
5.נדב (דיגלט)
6.בר (~barmaster~)
7. Amitlv
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[SPOILER][IMG]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/IMG][/SPOILER]
*סדר איים לעבור בהם:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
[B][COLOR="Red"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="red"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה שמח מתפיסת ההאונדום הראשון ואומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר מתחת לאדמה, יוצא מתחת להאונדום וגורם לו להיפגע בעוצמה רבה ולהתעלף. אתה זורק עליו פוקדור וגם האונדום 1 נתפס. טוקסיקרוק שולחת טבעות אפלות ושחורות לעבר האונדום 3, משאירה לו נזק רגיל. האונדום 3 שולח להביור לעבר טוקסיקרוק, עושה לה נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 1 התעלף)
טוקסיקרוק- 4/10 (האונדום 3 יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
אני שם לב שטוקסיקרוק עוד מעט מתעלף ואני מחליט להוציא את גראולית׳. אני זורק פוכדור וצועק:״גראולית׳ אני בוחר בך!״. גראולית׳ יוצא ואני מתחיל לתת לפוקימונים שלי הוראות לתקוף:״טוקסיקרוק, דופק אפל על אונדום 3, גראולית׳ חבטת גוף על אותו אונדום ודיגלט, נגיחה על אונדום אחר.״
-
[B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*הוספתי פרט קטן להערת השיוך בפתיחה של המ"ת מומלץ לקרוא[/COLOR]
מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1) עמית (טוטודייל)
2.נועם (bugiji1) צ'רמנדר (charmander1)
3.עמית (טוטודייל) נועם (bugiji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
3.שדות הדמדומים (גנגר, טרוונאנט, גולארק, דאסקנואר, סייבלאי, מיסמאגיוס)
4.
5.
6.
7.
8.
[B][COLOR="Red"]amitlv[/COLOR][/B]
[COLOR="red"]*למה לי להיבהל אם אתה משחק לפי האופי? רק שלא תחליט פתאום שלא בא לך שותפה, אחרי כל מה שהשקעתי... חח
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה די מתעצבן על אמה ומשליך אליה את הפוקדורים של ההאונדומים. לאחר מכן אתה מוציא את פליפר ואומר לו שיש לכם אי חדש לטוס אליו. אתה עולה על גבו הנוח להפליא ואתם מתחילים לעוף. לאחר כחצי שעה אתה נתקל באי גדול יותר שכולו מלמעלה מכוסה בצמרת עץ אחת גדולה. אתה מתחיל לנחות עם פליפר על האי ובינתיים רואה שבתוך האי יש גזעי עצים שמסודרים שצורות של טבעות כך שהאור נכנס עד לעומק האי. אתה נוחת עם פליפר ומחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה נכנס אל תוך היער ורואה שם כמה חיילים נוספים של צוות רמפא"ג שרוב הפוקימונים שלהם מסוגי רוח ואופל. אתה מתחיל להבין למה פעם אחת צוות רמפא"ג עושה משהו למען האנושות הכוללת ולא נגדה. אתה רואה קבוצות של פוקימונים מסוימים (רשום בתגובה ליד סדר האיים).
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="black"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
*gps-שדות הדמדומים, ג'ונוסה
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך למקומם ומתפעל מהעוצמה של סיזור. לאחר מכן אתה עולה על הקטנוע, שם את ארבעת פוקימוניך לריפוי ומחבר את אג'נדקס. אתה אומר לו שיכוון אותך לשדות הדמדומים ותוך כדי ייתן לך פרטים עליהם. אג'נדקס מתחיל:"שדות הדמדומים, או האי הסגול, הוא אי הממוקם במרכז מחוז ג'ונוסה. הוא אחד משני איי האשליה, שבהם אתה לא יכול להיות בטוח בשום דבר שתראה. שדות הדמדומים נקרא גם אי האשליה האפל או יד הגנגר, בגלל צורתו המזכירה זרוע של מגה-גנגר. הפוקימונים הנפוצים באי הם פוקימוני רוח, ביניהם גם גנגר. חשוב להיות מאוד זהירים באי ולשמור על כל הציוד האישי שלך קרוב אליך, מכיוון שפוקימוני רוח יכולים להופיע ולהיעלם כרצונם ולכן הם יכולים בקלות להפריד אותך מחפציך או לעשות עליך מארב. במידה וזה אפשרי, מומלץ להחנות את כלי הרכב מעל המים מכיוון שאז פוקימוני הרוח לא יגיעו אליו". אתה מגיע למקום שאג'נדקס אומר לך שהוא שדות הדמדומים. אתה רואה אי גדול שאכן נראה כמו יד של מגה גנגר. אתה רואה שכל האי כמו קנבס של אמן- הוא משנה צבעים ותוואי שטח כל הזמן, כנראה בגלל האשליות שפוקימוני הרוח גורמים. אתה מניח את הקטנוע המרחף מעל המים סמוך לחוף ועף על גבה של דרגונייר עד לחוף. אתה מגיע לחוף האי, הלבן כשלג, ומחזיר את דרגונייר. אתה מתקדם הלאה ותוך כדי הליכה שטח סביבך משנה צבעים מסגול לכתום לוורוד וללבן חזרה. אתה יכול להישבע שכל פעם שהשטח סגול אתה מצליח לראות נקודות אפלות במרחב. לאחר כחמש דקות של הליכה אג'נדקס פולט משפט נוסף שהוא שכח להגיד ויכול לעלות לך בחייך:"אין דרך יציאה מהאי ללא פוקימון רוח". לאחר כשנייה מופיעה סביבך קבוצה של חמישה מיסמאגיוס, מוכנה לתקוף.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*כל הכבוד! 500 פ"ד נוספים על היצירתיות של המתקפה
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
אתה אומר לנועה בדיוק איזה מהלך קומבו לעשות עם הפוקימונים והיא מהנהנת אליך. אתה עולה על קטנוע-רחפת, מניח את ארבעת הפוקימונים שלך לריפוי עליו ויוצא לדרך, מניח את אג'נדקס שיכוון אותך. הוא אומר לך:"אזהרת מערכת: שדות הדמדומים הם מקום מושבם העיקרי ביותר של פוקימוני רוח בכל עולם הפוקימון. אנא, היזהר במהלך שהותך באי. את כלי הרכב שלך החנה על המים או מעליהם כדי למנוע גישה של פוקימוני הרוח אליו. בנוסף, אין יציאה מהאי ללא פוקימון רוח". לאחר כעשרים דקות אתה מגיע אל שדות הדמדומים, שמלמעלה נראים לך כמו פלטה של אמן מכיוון שאזורי האי כל הזמן מחליפים צבעים בגלל האשליות שפוקימוני הרוח עושים. בכל האזורים הסגולים אתה חושב שאתה רואה צלליות ובמכרז האי אתה רואה פוקימוני רוח חופשיים מסתובבים. אג'נדקס פולט:"אם תהיה בתוך אזור סגול של האי שלוש פעמים עד שתגיע למרכזו יש סבירות של 99.9% שתותקף על ידי פוקימוני רוח עבריינים. כשתגיע למרכז האי תוכל לראות תמיד את פוקימוני הרוח ולבחור לך יריב". אתה מרחף עם הקטנוע- רחפת מעל המים שליד חופי האי.
מה תעשה?[/COLOR]
[B]PizzaBlaster[/B]
[B]*אם תבחר שסייטר יהיה הפרס שלך מהאיוונט (מכו שרשום בה"פ שלי אליך) אז הוא יישאר איתך. איוונט של התפתחויות מגה היה כבר לפני שלושה חודשים ובמהלך האיוונט אתה תקבל פוקימון שיכול להתפתח מגה בצורה האחרונה (התפתחות אחרונה) ואת אבן המגה. יש לך מספר כדורים בלתי מוגבל.
*תבחר צבע
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה רואה פוקימוני אש ומיד נזכר בביתך השרוף. אתה מוציא את סייטר ואומר לו מה לעשות, לכיוון המונפרנואים. לפני הכל חמשת המונפרנואים שולחים לעבר סייטר אגרופים לבנים ומהירים, שכולם ביחד פוגעים בו קשה מאוד. לאחר מכן סייטר יוצא לאוויר במהירות, ומסתחרר ומסתובב, נותן מכות מהאוויר לכל אחד מהמונפרנואים ופוגע בכל אחד מהם קשה. פתאום אתה שומע קיראה:"ריי!". אתה מסתכל לכיוון ההוא ורואה חייל של צוות רמפא"ג ולידו שקנאי. הוא אומר:"ריי, אתה לא יכול להסתובב ככה. אין לך איך להתנייד, וגם עוד מעט סייטר שלך מתעלף. תיעזר בפליפר הזה. הוא יודע משאבת הידרו, מתקפת כנף, הגנה ומתקפת עילפון. הוא יכול גם לשחות במימי ג'ונוסה וגם לעוף בשמים שלה. רקאל תשכח להשאיר אותו בג'ונוסה. הוא פוקימון של המקום וקיבלתי הוראה מהבוס לא לקחת את הפליפרים כי אחרת כל המחוז הזה יתמוטט ודיאוקסיס יצליח". *קיבלת פליפר!*.
מצב חיים שלך:
סייטר- 5/10 (מונפרנו 1-5 יותר)
פליפר- 10/10 (מונפרנו 1-5 פחות)
מה תעשה?[/B]
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דאסקאל מופיע ונעלם בהדרגה, תוך כדי שילוב קולות מפחידים. לאחר מכן הוא מופיע לפני שני המונפרנואים ומפחיד אותם, גורם להם נזק בינוני ולהתחרפן מפחד. לאחר מכן הונצ'קרוו שולח דופק אפל לעבר סלע גדול וגורם לאבנים לצאת ממנו, שולט בהם עם כוחו וקובר את המונפרנואים בתוכם, מעלף אותם. אתה זורק עליהם כדורים ותופס אותם. נשארו לך עוד שני פוקימונים לתפוס.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגמר יוצר כדור אש ענקי ביותר, ושולח אותו לעבר סיזור, פוגע בו קשה. לאחר מכן מונפרנו מעלה יד אחת שלו בלהבות ויד שנייה הוא עוטף בלבן, וככה הוא הולך במהירות לעבר סיזור 2, מאגרף אותו עם שתי הדייים וכמעט מעלף אותו. לאחר מכן דונפאן עומד על רגליו האחוריות לרגע, גורם לרגליו הקדמיות לזהור ומנחית אותם על האדמה, מרעיד את האזור לשו ושל סיזור 3, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא חופר בור, ויוצא בתוך האדמה מהורעדת תוך כדי גלגול, מעלף את סיזור 3. אתה זורק עליו פוקדור ותופס אותו. לאחר מכן מיוטו משתגר, מופיע מאחורי פינסיר 1 וגורם לו להיחבא באדמה, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן מיוטו יוצר כדור וורוד סגול וממנו שולח גל הדף סגול וחד, שגורם עוד נזק קשה לפינסיר 1 וכמעט מעלף אותו. לאחר מכן ברווירי עף לאוויר, ונוסק אל עבר פינסיר 2 מוקף באש, פוגע בו קשה וגורם לעצמו נזק קל. לאחר מכן טייראנטרום לופת את פינסיר 2 בזנב הקטן שלו ומטיח אותו ברצפה, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן ברווירי גורם לכנפיו לזהור כהכנה למתקפת כנף, טייראנטרום לופת את הזנב של ברווירי ומעיף אותו בחוזקה לעבר שני הפינסירים, מעלף את שניהם במכה. אתה זורק על שניהם פוקדור ותופס אותם. לאחר מכן שני הסיזורים שנותרו מזנקים לעבר מיוטו ודונפן עם ראש ברזל נוצץ, גורמים לדונפאן נזק קשה ולמיוטו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
מגמר- 10/10 (סיזור 1 פחות)
מונפרנו- 10/10 (סיזור 2 פחות)
דונפן- 6/10 (סיזור 1 אותו דבר, סיזור 3 התעלף)
מיוטו- 12/14 (פינסיר 1 התעלף, סיזור 2 הרבה הרבה פחות)
טייראנטרום- 10/10 (פינסיר 1-2 התעלפו)
ברווירי- 10/10 (פינסיר 1-2 התעלפו)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה נפרד מטארה ועולה על הקטנוע-רחפת, אל עבר שדות הדמדומים. אתה אומר לאג'נדקס לאן להגיע והוא מדבר:"אזהרת מערכת- בשדות הדמדומים קיים הריכוז הגבוה ביותר של פוקימוני רוח בעולם הפוקימון. לא להתקרב לשם בשעות אחרי הצהריים או הערב מחשש לחיי אדם ופוקימון. נא להחנות את הקטנוע רק מעל הים כדי להרחיק אותו מהידיים של פוקימוני הרוח. אין יציאה מהאי ללא פוקימון רוח. האשליות של פוקימוני הרוח גורמים לאי להחליף צבעים. אם תהיה שלוש פעמים בחלק של האי בזמן הסגול שלו יש סיכוי של 99.9% שתותקף על ידי פוקימוני רוח. לעומת זאת, אם תיזהר בצעדיך ומעשיך תוכל להגיע ללב האי ולבחור את הפוקימונים שבא לך להילחם מולם". אתה מגיע לרחף מעל שדות הדמודומים ובאמת רואה שהם צבעוניים כמו פלטת ציור של אמן- האי צבוע בצבעים מתחלפים של כתום, וורוד, סגול ולבן מסנוור. אתה רואה צלליות בכתמים הסגולים המשתנים ומסין שאלה מארבים. אתה מוציא את סיזור, שעף לידך עם הכנפיים שלו. אתה מביא לו את הסיזורייט ולוחץ על צמיד הקישור, מפתח-מגה אותו כבר מראש. אתה מחנה את הקטנוע-רחפת מעל הים ליד החוף ועף על סיזור עד החוף. אתה מתלבט האם להיכנס חופשי אל תוך האי ופשוט לחכות למארב של פוקימוני רוח או להיות מחושב ולחשב בזהירות את הצעדים בהתאם לזמן כדי להגיע ללב האי בשלום בלי לדרוך שלוש פעמים באזור סגול.
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה מוציא את גראולית' ואומר לשלושת הפוקימונים שלך מה לעשות. טוקסיקרוק שולחת דופק אפלולי בצורת טבעות שחורות לעבר האונדום 3, פוגעת בו רגיל. לאחר מכן גראולית' רץ ומזנק על האונדום מלמעלה, מתיישב עליו וגורם לו נזק בינוני. לאחר מכן דיגלט לא מציית לך ובמקום מה שאמרת לו הוא נוגח בהאונדום 3, מעלף אותו. אתה זורק עליו פוקדור ותופס אותו. פתאום מגיעים לעברכם עוד שני האונדומים נוהמים ומוכנים לקרב.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 3 התעלף)
טוקסיקרוק- 4/10 (האונדום 3 התעלף)
גראולית'- 10/10 (האונדום 3 התעלף)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=The Heliolisk;1464349][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*הוספתי פרט קטן להערת השיוך בפתיחה של המ"ת מומלץ לקרוא[/COLOR]
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[COLOR="Navy"]*כל הכבוד! 500 פ"ד נוספים על היצירתיות של המתקפה
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לנועה בדיוק איזה מהלך קומבו לעשות עם הפוקימונים והיא מהנהנת אליך. אתה עולה על קטנוע-רחפת, מניח את ארבעת הפוקימונים שלך לריפוי עליו ויוצא לדרך, מניח את אג'נדקס שיכוון אותך. הוא אומר לך:"אזהרת מערכת: שדות הדמדומים הם מקום מושבם העיקרי ביותר של פוקימוני רוח בכל עולם הפוקימון. אנא, היזהר במהלך שהותך באי. את כלי הרכב שלך החנה על המים או מעליהם כדי למנוע גישה של פוקימוני הרוח אליו. בנוסף, אין יציאה מהאי ללא פוקימון רוח". לאחר כעשרים דקות אתה מגיע אל שדות הדמדומים, שמלמעלה נראים לך כמו פלטה של אמן מכיוון שאזורי האי כל הזמן מחליפים צבעים בגלל האשליות שפוקימוני הרוח עושים. בכל האזורים הסגולים אתה חושב שאתה רואה צלליות ובמכרז האי אתה רואה פוקימוני רוח חופשיים מסתובבים. אג'נדקס פולט:"אם תהיה בתוך אזור סגול של האי שלוש פעמים עד שתגיע למרכזו יש סבירות של 99.9% שתותקף על ידי פוקימוני רוח עבריינים. כשתגיע למרכז האי תוכל לראות תמיד את פוקימוני הרוח ולבחור לך יריב". אתה מרחף עם הקטנוע- רחפת מעל המים שליד חופי האי.
מה תעשה?[/COLOR]
אמשיך ללכת עד למרכז האי וליתר ביטחון הוציא את סיזור וראלטס
אם אתקל ברוחות עברייניות אגיד לסיזור להשתמש בריקוד חרבות ואז במספריי אקס ולראלטס לתקוף בצוות כפול ואז בבלבול.
-
[QUOTE=The Heliolisk;1464349][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך למקומם ומתפעל מהעוצמה של סיזור. לאחר מכן אתה עולה על הקטנוע, שם את ארבעת פוקימוניך לריפוי ומחבר את אג'נדקס. אתה אומר לו שיכוון אותך לשדות הדמדומים ותוך כדי ייתן לך פרטים עליהם. אג'נדקס מתחיל:"שדות הדמדומים, או האי הסגול, הוא אי הממוקם במרכז מחוז ג'ונוסה. הוא אחד משני איי האשליה, שבהם אתה לא יכול להיות בטוח בשום דבר שתראה. שדות הדמדומים נקרא גם אי האשליה האפל או יד הגנגר, בגלל צורתו המזכירה זרוע של מגה-גנגר. הפוקימונים הנפוצים באי הם פוקימוני רוח, ביניהם גם גנגר. חשוב להיות מאוד זהירים באי ולשמור על כל הציוד האישי שלך קרוב אליך, מכיוון שפוקימוני רוח יכולים להופיע ולהיעלם כרצונם ולכן הם יכולים בקלות להפריד אותך מחפציך או לעשות עליך מארב. במידה וזה אפשרי, מומלץ להחנות את כלי הרכב מעל המים מכיוון שאז פוקימוני הרוח לא יגיעו אליו". אתה מגיע למקום שאג'נדקס אומר לך שהוא שדות הדמדומים. אתה רואה אי גדול שאכן נראה כמו יד של מגה גנגר. אתה רואה שכל האי כמו קנבס של אמן- הוא משנה צבעים ותוואי שטח כל הזמן, כנראה בגלל האשליות שפוקימוני הרוח גורמים. אתה מניח את הקטנוע המרחף מעל המים סמוך לחוף ועף על גבה של דרגונייר עד לחוף. אתה מגיע לחוף האי, הלבן כשלג, ומחזיר את דרגונייר. אתה מתקדם הלאה ותוך כדי הליכה שטח סביבך משנה צבעים מסגול לכתום לוורוד וללבן חזרה. אתה יכול להישבע שכל פעם שהשטח סגול אתה מצליח לראות נקודות אפלות במרחב. לאחר כחמש דקות של הליכה אג'נדקס פולט משפט נוסף שהוא שכח להגיד ויכול לעלות לך בחייך:"אין דרך יציאה מהאי ללא פוקימון רוח". לאחר כשנייה מופיעה סביבך קבוצה של חמישה מיסמאגיוס, מוכנה לתקוף.
מה תעשה?[/COLOR]
"צאו סיזור בוויזל דרגונייר אלקיד!" אצעק ואשחרר אותם מהפוקדורים שלהם "תקשיבו חברים אנחנו צריכים שישה פוקמוני רוח והנה חמישה מולנו אז תקשיבו מה נעשה בוויזל אני רוצה שתשתמש בפעימת מים על אחד מהמיסמגיוסים, דרגונייר וסיזור כל אחד מכם ילך על שתיים דרגונייר אני רוצה שתשתמשי על אחד מהם במתקפת זנב דרקון ועל אחד אחר במתקפת זנב אקווה ותנסי להדוף כל התקפה שתגיע אלייך על ידי סיבוב הזנב באוויר לכיוון המתקפה. סיזור אני רוצה שאתה תשתמש בראש ברזל על עוד מיסמגיוס אחר ובמספרי X על המיסמגיוס האחרון שנשאר גם ממך אני רוצה שתנסה להדוף כל התקפה שתגיע אלייך על ידי ריקוד חרבות. אני מאמין בכם חברים!" אומר להם בביטחון אחייך ואקרוץ להם. "עכשיו תורך אלקיד מה אתה מעדיף שיצטרף לצוות שלנו גנגר או מיסמאגיוס?" אשאל אותו, לאחר שיענה אגיד לו להשתמש בהלם רעם על הפוקימון שבחר ואז באגרופי רעם מהירים.
-
[quote=the heliolisk;1464349][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[b][color="orange"]*הוספתי פרט קטן להערת השיוך בפתיחה של המ"ת מומלץ לקרוא[/color]
[color="darkred"]*בהצלחה!!![/color][/b]
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[b][color="red"]נדב[/color][/b]
[color="red"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה מוציא את גראולית' ואומר לשלושת הפוקימונים שלך מה לעשות. טוקסיקרוק שולחת דופק אפלולי בצורת טבעות שחורות לעבר האונדום 3, פוגעת בו רגיל. לאחר מכן גראולית' רץ ומזנק על האונדום מלמעלה, מתיישב עליו וגורם לו נזק בינוני. לאחר מכן דיגלט לא מציית לך ובמקום מה שאמרת לו הוא נוגח בהאונדום 3, מעלף אותו. אתה זורק עליו פוקדור ותופס אותו. פתאום מגיעים לעברכם עוד שני האונדומים נוהמים ומוכנים לקרב.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 3 התעלף)
טוקסיקרוק- 4/10 (האונדום 3 התעלף)
גראולית'- 10/10 (האונדום 3 התעלף)
מה תעשה?[/color][/quote]
דיגלט לא ציית לי וזה מאוד הרגיז אותי. אמרתי לו בכעס:"דיגלט! אמרתי לך לתקוף אונדום אחר, אתה צריך לציית להוראות שלי!" דיגלט אמר לי שהוא יציית מעכשיו והמשכתי לנסות לתפוס את האונדומים. "דיגלט, תשתמש בחפירה אבל ביציאה מהבור תשתמש בנגיחה. גראולית', חבטת גוף על אותו האונדום וטוקסיקרוק, דקירת רעל על אונדום אחר!"
-
[b][color="orange"]*הוספתי פרט קטן להערת השיוך בפתיחה של המ"ת מומלץ לקרוא[/color]
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. מגמר יוצר כדור אש ענקי ביותר, ושולח אותו לעבר סיזור, פוגע בו קשה. לאחר מכן מונפרנו מעלה יד אחת שלו בלהבות ויד שנייה הוא עוטף בלבן, וככה הוא הולך במהירות לעבר סיזור 2, מאגרף אותו עם שתי הדייים וכמעט מעלף אותו. לאחר מכן דונפאן עומד על רגליו האחוריות לרגע, גורם לרגליו הקדמיות לזהור ומנחית אותם על האדמה, מרעיד את האזור לשו ושל סיזור 3, פוגע בו קשה. לאחר מכן הוא חופר בור, ויוצא בתוך האדמה מהורעדת תוך כדי גלגול, מעלף את סיזור 3. אתה זורק עליו פוקדור ותופס אותו. לאחר מכן מיוטו משתגר, מופיע מאחורי פינסיר 1 וגורם לו להיחבא באדמה, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן מיוטו יוצר כדור וורוד סגול וממנו שולח גל הדף סגול וחד, שגורם עוד נזק קשה לפינסיר 1 וכמעט מעלף אותו. לאחר מכן ברווירי עף לאוויר, ונוסק אל עבר פינסיר 2 מוקף באש, פוגע בו קשה וגורם לעצמו נזק קל. לאחר מכן טייראנטרום לופת את פינסיר 2 בזנב הקטן שלו ומטיח אותו ברצפה, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן ברווירי גורם לכנפיו לזהור כהכנה למתקפת כנף, טייראנטרום לופת את הזנב של ברווירי ומעיף אותו בחוזקה לעבר שני הפינסירים, מעלף את שניהם במכה. אתה זורק על שניהם פוקדור ותופס אותם. לאחר מכן שני הסיזורים שנותרו מזנקים לעבר מיוטו ודונפן עם ראש ברזל נוצץ, גורמים לדונפאן נזק קשה ולמיוטו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
מגמר- 10/10 (סיזור 1 פחות)
מונפרנו- 10/10 (סיזור 2 פחות)
דונפן- 6/10 (סיזור 1 אותו דבר, סיזור 3 התעלף)
מיוטו- 12/14 (פינסיר 1 התעלף, סיזור 2 הרבה הרבה פחות)
טייראנטרום- 10/10 (פינסיר 1-2 התעלפו)
ברווירי- 10/10 (פינסיר 1-2 התעלפו)
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
"דונפן, תשתמש בחפירה ותחפור במעגלים מסביב לסיזור ואז תנסה לפגוע בו. מגמר תשתמש על מונפרנו בכ-10 כדורי אש, במרווח של כ10 שניות מכל כדור. מונפרנו תשתמש באגרוף אש וכל פעם שכדור אש מגיע לכיוונך תזרוק אותו לכיוון הבור כך שכדור האש דרך הבור יפגע בסיזור." (הקומבו הזה נקרא חפירת אש)
"טייראנטרום , בריוורי תשתמשו בלפיתת כנף, מיוטו , ברגע שטייראנטרום זורק את בריוורי תשתמש בעל חושי כדי להגביר את המהירות וכוח הפגיעה."
-
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דאסקאל מופיע ונעלם בהדרגה, תוך כדי שילוב קולות מפחידים. לאחר מכן הוא מופיע לפני שני המונפרנואים ומפחיד אותם, גורם להם נזק בינוני ולהתחרפן מפחד. לאחר מכן הונצ'קרוו שולח דופק אפל לעבר סלע גדול וגורם לאבנים לצאת ממנו, שולט בהם עם כוחו וקובר את המונפרנואים בתוכם, מעלף אותם. אתה זורק עליהם כדורים ותופס אותם. נשארו לך עוד שני פוקימונים לתפוס.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"קדימה חברים אנחנו צריכים להזדרז, בואו נלך למצוא עוד פוקימונים לתפיסה" אגיד להם ואתתחיל לרוץ ולחפש
-
[quote]נועם
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה נפרד מטארה ועולה על הקטנוע-רחפת, אל עבר שדות הדמדומים. אתה אומר לאג'נדקס לאן להגיע והוא מדבר:"אזהרת מערכת- בשדות הדמדומים קיים הריכוז הגבוה ביותר של פוקימוני רוח בעולם הפוקימון. לא להתקרב לשם בשעות אחרי הצהריים או הערב מחשש לחיי אדם ופוקימון. נא להחנות את הקטנוע רק מעל הים כדי להרחיק אותו מהידיים של פוקימוני הרוח. אין יציאה מהאי ללא פוקימון רוח. האשליות של פוקימוני הרוח גורמים לאי להחליף צבעים. אם תהיה שלוש פעמים בחלק של האי בזמן הסגול שלו יש סיכוי של 99.9% שתותקף על ידי פוקימוני רוח. לעומת זאת, אם תיזהר בצעדיך ומעשיך תוכל להגיע ללב האי ולבחור את הפוקימונים שבא לך להילחם מולם". אתה מגיע לרחף מעל שדות הדמודומים ובאמת רואה שהם צבעוניים כמו פלטת ציור של אמן- האי צבוע בצבעים מתחלפים של כתום, וורוד, סגול ולבן מסנוור. אתה רואה צלליות בכתמים הסגולים המשתנים ומסין שאלה מארבים. אתה מוציא את סיזור, שעף לידך עם הכנפיים שלו. אתה מביא לו את הסיזורייט ולוחץ על צמיד הקישור, מפתח-מגה אותו כבר מראש. אתה מחנה את הקטנוע-רחפת מעל הים ליד החוף ועף על סיזור עד החוף. אתה מתלבט האם להיכנס חופשי אל תוך האי ופשוט לחכות למארב של פוקימוני רוח או להיות מחושב ולחשב בזהירות את הצעדים בהתאם לזמן כדי להגיע ללב האי בשלום בלי לדרוך שלוש פעמים באזור סגול.
מה תעשה?[/quote]
"וואו, זה רק אני או שטיפה יותר מדי מסוכן פה? אני די אמיץ, אבל לא היה מזיק אם טארה הייתה פה איתי... טוב, לפחות יש לי אותך ואת הצבתות החדות שלך, סיזורי..." אומר ואחבק אותו בזמן שאנסה להתחמק מהצבתות שלו.
"טוב, לא סתם קוראים לי "המוח" באג'נטרה. אנחנו צריכים לחשוב על רעיון כלשהו להתחמקות מפוקימוני הרוח האלה... טוב, לפחות אתה עף, זה אומר מישהו אחד פחות לדאוג לו... רגע! זה רעיון גדול! תגיד סיזור, אתה חושב שתצליח לסחוב אותי עליך בזמן שנעוף קצת באוויר?" אומר ואמתין. אם תשובתו חיובית, אטפס עליו ואכוון אותו לאן לעוף בעזרת האג'נדקס. " איזה מזל שיש לי פוקימון כזה שימושי כמוך, ההה סיזורי?" אומר ואהנה מהטיסה באוויר.
-
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[b][color="red"]amitlv[/color][/b]
[color="red"]*למה לי להיבהל אם אתה משחק לפי האופי? רק שלא תחליט פתאום שלא בא לך שותפה, אחרי כל מה שהשקעתי... חח
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה די מתעצבן על אמה ומשליך אליה את הפוקדורים של ההאונדומים. לאחר מכן אתה מוציא את פליפר ואומר לו שיש לכם אי חדש לטוס אליו. אתה עולה על גבו הנוח להפליא ואתם מתחילים לעוף. לאחר כחצי שעה אתה נתקל באי גדול יותר שכולו מלמעלה מכוסה בצמרת עץ אחת גדולה. אתה מתחיל לנחות עם פליפר על האי ובינתיים רואה שבתוך האי יש גזעי עצים שמסודרים שצורות של טבעות כך שהאור נכנס עד לעומק האי. אתה נוחת עם פליפר ומחזיר אותו לפוקדור שלו. אתה נכנס אל תוך היער ורואה שם כמה חיילים נוספים של צוות רמפא"ג שרוב הפוקימונים שלהם מסוגי רוח ואופל. אתה מתחיל להבין למה פעם אחת צוות רמפא"ג עושה משהו למען האנושות הכוללת ולא נגדה. אתה רואה קבוצות של פוקימונים מסוימים (רשום בתגובה ליד סדר האיים).
מה תעשה?[/color]
[/quote]
כי שהייתי במ"ת אחר והתנהגתי ככה כלפי השותפה שלי בגלל האופי, השה"ם הוציא אותי מהמ"ת... חחחח
------------------
"היי, אתם!" אצעק לאנשי הרמפא"ג "תגידו לי שעשיתם משהו מועיל ותפסתם כמה פוקימונים באי הזה?" אשאל אותם כועס על העובדה שאני צריך להסתובב עם שותפה במסע שלי
-
[B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*אני הכנתי מספור פוקדקס חדש לאג'נדקס (או להולו-דקס, אם אתה בצוות רמפא"ג). אני לא יפרסם אותו פה כי הוא ארוך נורא אבל אם תשתמשו באג'נדקס/הולודקס על פוקימון תוכלו לשמוע גם את המספור החדש. אתם יכולים להשתמש אפילו על פוקימונים שלכם.[/COLOR]
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[SPOILER][B][IMG]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/IMG][/B]
[/SPOILER]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[COLOR="Navy"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה מוציא את סיזור ואת ראלטס שיהיו איתך, ליתר ביטחון. אתה מתחיל ללכת באי, ובלי שאתה שם לב אתה דורך באזור סגול 3 פעמים. פתאום, האזור נהיה שחור, ומהצללים השחורים יוצאים חמישה יצורים סגולים עם עיני יהלומים, סייבלאי [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/302.png[/IMG]. אתה אומר לסיזור וראלטס מה לעשות. סיזור יוצר הולוגרמות חרבות מסביב לידיו ומצליב את ידיו, מחזק אותו. הוא גורם לקצות ידיו לזהור ורץ לעבר סייבלאי 1, פוגע בו עם ידיו בצורת X ועושה לו נזק בינוני. ראלטס משתכפל הרבה פעמים, ושולח קרניים וורודות לעבר סייבלאי, שלא פוגעות בו בגלל שהוא חצי סוג אופל. חמשת הסייבלאים שולחים טבעות אפלות של דופק אפל לעבר ראלטס ושכפוליו. ראלטס מתאמץ, והוא וכל השכפולים שלו מחופים על ידי בועה ירוקה שמגנה עליהם מפני הדופק האפל. *מזל טוב! ראלטס למד [B]דופק אפל[/B]!!!*.
מצב חיים שלך:
ראלטס- 10/10 (סייבלאי 1 פחות, סייבלאי 2-5 אותו דבר)
סיזור- 10/10 (סייבלאי 1 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים שלך ואומר לבוויזל, דרגונייר וסיזור מה לעשות. אתה ניגש לאלקיד ושואל אותו מי הוא מעדיף. אתה רואה חפץ מהבהב בתיק שלך ומגלה שפספסת מין מכשיר רדיו קטן, שרשום עליו POKECOMMINUCATION-POCO. אתה מבין שזה הPOCO ששמעת עליו- מכשיר לתקשורת עם פוקימונים. אתה מדליק אותו ומכוון אותו לאלקיד. המכשיר קולט את מה שאלקיד אומר:"(טקסט של פוקימונים יוצג באפור)[COLOR="Silver"]איזה פוקימון שיבוא, אני יילחם מולו כי אין פה פוקימון עודף. בכל מקרה, אני מקווה שיבוא מיסמאגיוס[/COLOR]". אלקיד רק מדבר, וכבר עוד מיסמאגיוס מופיעה מאחוריו. כל הפוקימונים שלך עושים מה שאמרת להם. סיזור מכסיף את ראשו ונוגח בחוזקה במיסמאגיוס 1, עושה לה נזק בינוני. לארח מכן הוא גורם לידיו לזהור, ופוגע במיסמאגיוס 2 כשהם בצורה של X, פוגע גם בה קשה. בוויזל שולח כדור מים גדול וכחול לעבר מיסמאגיוס 3 ,פוגע בה רגיל. דרגונייר גורמת לזנבה להיות כחול זוהר, וחובטת איתו בחוזקה במיסמאגיוס 4, משאירה לה נזק בינוני. לאחר מכן היא עוטפת את זנבה במים וחובטת איתו במיסמאגיוס 5, גורמת גם לה נזק בינוני. אלקיד שולח הלם חשמלי לעבר מיסמאגיוס 6, פוגע בה רגיל. לאחר מכן הוא מחשמל את ידיו ופוגע בה עם שלושה אגרופי רעם, גורם לה נזק קשה בנוסף. מיסמאגיוס אחד ושתיים שולחות כל אחת מהן מתקפת משושה (...) (hex), וסיזור מעיף את מתקפות המשושה בעזרת ריקוד חרבות חזק. מיסמאגיוס 3 שולחת קרן צהובה- סגולה זוהרת לעבר בוויזל, מבלבלת אותו. מיסמאגיוס 4 ו5 טוענות דופק אפל ושולחות אותו לעבר דרגונייר. דרגונייר מסובבת את זנבה במהירות ויוצרת מערבולת מיוחדת של דרקונים, שמעיפה את הדופק האפל חזרה לעבר מיסמאגיוס 4-5 ופוגעת בהן קשה, לאחר מכן המערבולת פוגעת בכל אחת מהן בינוני ומעלפת אותן. *מזל טוב! דרגונייר למדה [B]טוויסטר[/B]!!!*. אתה זורק על כל אחת מהן פוקדור ותופס אותן. מיסמאגיוס 6 שולחת כדור צל לעבר אלקיד, פוגעת בו רגיל.
מצב חיים שלך:
סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1-2 פחות)
בוויזל- 10/10 *מבולבל (מיסמאגיוס 3 פחות)
דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 4-5 התעלפו)
אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה ויוצא תוך כדי נגיחה אל האונדום 4, פודע בו קשה מאוד. גראולית' חובט עם גופו באותו ההאונדום, גורם לו נזק רגיל.
טוקסיקרוק ממלאת את ידיה ברעל ודוקרת את האונדום 5, גורמת לו נזק רגיל. שני ההאונדומים שולחים להביור לעבר טוקסיקרוק, מעלפים אותה.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 4 פחות)
טוקסיקרוק- 0/10 (האונדום 5 הרבה הרבה יותר)
גראולית'- 10/10 (האונדום 4 הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, חופר תעלות מסביב לסיזור שחלק קטנטן מהן מגיע אל הקרקע. לבסוף הוא עולה מהאדמה מתחת לסיזור ופוגע בו רגיל. מונפרנו גורם לאגרופיו לבעור. מגמר שולח כדורי אש ענקיים במרווחים של 10 שניות לעבר מונפרנו, שחובט בהם עם אגרוף האש לעבר התעלות. שלושת כדורי האש הראשונים ממלאים את החלקים הקטנים של התעלות במעל פני הקרקע באש ויוצרים חומת אש בשמקיפה את סיזור. שאר כדורי האש פוגעים בו מלמטה ומעלפים אותו. *מזל טוב! מונפרנו, דונפאן ומגמר למדו את תרגיל הקומבו [B]חפירת אש[/B] ואתה קיבלת 600 פ"ד!!!*. לאחר כמה זמן האש שוככת ואתה זורק על סיזור המעולף כדור, תופס אותו. ברווירי גורם לכנפיו לזהור, וטייראנטרום לופת אותו בזנבו, מעיף אותו בחוזקה לעבר סיזור 2. מיוטו משתמש בעל-חושי לעבר ברוורי וגורם לו לעוף כמו טיל לעבר סיזור 2, מעלף גם אותו. אתה תופס גם אותו. לאחר כמה זמן אתה רואה את לין עם אמפרוס שלה לידה. אתה מביא לה את שלושת הסיזורים ואת שני הפינסירים, והיא אומרת לך:"תודה אייס. לפי ברנדון, היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים ואתה צריך לתפוס שם 6 פוקימונים, אחד לעצמך, כי אין דרך יציאה מהאי ללא פוקימון רוח".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה מדבר קצת עם מגה- סיזור ולבסוף מגיע למסקנה שאתה יכול לעוף על הגב של סיזור כדי להגיע למרכז האי. אתה מתיישבת על חלק הגוף הקטן מאוד של סיזור והוא עם כנפי המתכת שלו מעיף אותך אל עבר מרכז האי, שם אתה רואה הרבה מאוד פוקימונםי וגם סוכנםי של צוות אג'נטרה. אתה רואה במרכז האי:
*חמישה גנגר [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/094.png[/IMG]
*חמישה טרוונאנט [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/709.png[/IMG]
*חמישה גולארק [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/623.png[/IMG]
*חמישה דאסקנואר [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/477.png[/IMG]
*חמישה סייבלאי [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/302.png[/IMG]
*חמישה מיסמאגיוס [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/429.png[/IMG]
אתה נוחת באי ונזכר שאתה צריך לתפוס חמישה פוקימונים לנגד דיאוקסיס וחושב שאתה צריך עוד פוקימון רוח כדי שתוכל לעזוב את האי, אבל אז נזכר שקנדל הוא חצי סוג רוח.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="red"]*כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה שואל את החיילים עם הם עשו משהו מועיל עד עכשיו, מעוצבן מכך שאתה צריך להסתובב עם שותפה. בתגובה אתה מקבל חשמול קטן מהג'ולטיאון שלך אחד מהם. "תיזהר ילד" החייל אומר לך. אתה מסתכל סביב ורואה את כל הפוקימונים שתאה יכול לבחור להילחם מולם (הרשימה למעלה ליד האיים שצריך לעבור בהם).
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=the heliolisk;1464533][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[b][color="orange"]*אני הכנתי מספור פוקדקס חדש לאג'נדקס (או להולו-דקס, אם אתה בצוות רמפא"ג). אני לא יפרסם אותו פה כי הוא ארוך נורא אבל אם תשתמשו באג'נדקס/הולודקס על פוקימון תוכלו לשמוע גם את המספור החדש. אתם יכולים להשתמש אפילו על פוקימונים שלכם.[/color]
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[spoiler][b][img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img][/b]
[/spoiler]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[color="red"]*כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה שואל את החיילים עם הם עשו משהו מועיל עד עכשיו, מעוצבן מכך שאתה צריך להסתובב עם שותפה. בתגובה אתה מקבל חשמול קטן מהג'ולטיאון שלך אחד מהם. "תיזהר ילד" החייל אומר לך. אתה מסתכל סביב ורואה את כל הפוקימונים שתאה יכול לבחור להילחם מולם (הרשימה למעלה ליד האיים שצריך לעבור בהם).
מה תעשה?[/color][/quote]
ברור שאני רוצה שותפה!
ותודה על החישמול -_- שבתי שאני יוכל להסיג קיצור דרך דרכם ולא להילחם חחחח
-----------------------
'גם כן חייל' אחשוב "צא דאסקאל" אקרא "תקוף את שדינג'ה בכדור צל" אצווה עליו
-
[QUOTE=The Heliolisk;1464533][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]*אני הכנתי מספור פוקדקס חדש לאג'נדקס (או להולו-דקס, אם אתה בצוות רמפא"ג). אני לא יפרסם אותו פה כי הוא ארוך נורא אבל אם תשתמשו באג'נדקס/הולודקס על פוקימון תוכלו לשמוע גם את המספור החדש. אתם יכולים להשתמש אפילו על פוקימונים שלכם.[/COLOR]
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[/SPOILER]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה מוציא את ארבעת הפוקימונים שלך ואומר לבוויזל, דרגונייר וסיזור מה לעשות. אתה ניגש לאלקיד ושואל אותו מי הוא מעדיף. אתה רואה חפץ מהבהב בתיק שלך ומגלה שפספסת מין מכשיר רדיו קטן, שרשום עליו POKECOMMINUCATION-POCO. אתה מבין שזה הPOCO ששמעת עליו- מכשיר לתקשורת עם פוקימונים. אתה מדליק אותו ומכוון אותו לאלקיד. המכשיר קולט את מה שאלקיד אומר:"(טקסט של פוקימונים יוצג באפור)[COLOR="Silver"]איזה פוקימון שיבוא, אני יילחם מולו כי אין פה פוקימון עודף. בכל מקרה, אני מקווה שיבוא מיסמאגיוס[/COLOR]". אלקיד רק מדבר, וכבר עוד מיסמאגיוס מופיעה מאחוריו. כל הפוקימונים שלך עושים מה שאמרת להם. סיזור מכסיף את ראשו ונוגח בחוזקה במיסמאגיוס 1, עושה לה נזק בינוני. לארח מכן הוא גורם לידיו לזהור, ופוגע במיסמאגיוס 2 כשהם בצורה של X, פוגע גם בה קשה. בוויזל שולח כדור מים גדול וכחול לעבר מיסמאגיוס 3 ,פוגע בה רגיל. דרגונייר גורמת לזנבה להיות כחול זוהר, וחובטת איתו בחוזקה במיסמאגיוס 4, משאירה לה נזק בינוני. לאחר מכן היא עוטפת את זנבה במים וחובטת איתו במיסמאגיוס 5, גורמת גם לה נזק בינוני. אלקיד שולח הלם חשמלי לעבר מיסמאגיוס 6, פוגע בה רגיל. לאחר מכן הוא מחשמל את ידיו ופוגע בה עם שלושה אגרופי רעם, גורם לה נזק קשה בנוסף. מיסמאגיוס אחד ושתיים שולחות כל אחת מהן מתקפת משושה (...) (hex), וסיזור מעיף את מתקפות המשושה בעזרת ריקוד חרבות חזק. מיסמאגיוס 3 שולחת קרן צהובה- סגולה זוהרת לעבר בוויזל, מבלבלת אותו. מיסמאגיוס 4 ו5 טוענות דופק אפל ושולחות אותו לעבר דרגונייר. דרגונייר מסובבת את זנבה במהירות ויוצרת מערבולת מיוחדת של דרקונים, שמעיפה את הדופק האפל חזרה לעבר מיסמאגיוס 4-5 ופוגעת בהן קשה, לאחר מכן המערבולת פוגעת בכל אחת מהן בינוני ומעלפת אותן. *מזל טוב! דרגונייר למדה [B]טוויסטר[/B]!!!*. אתה זורק על כל אחת מהן פוקדור ותופס אותן. מיסמאגיוס 6 שולחת כדור צל לעבר אלקיד, פוגעת בו רגיל.
מצב חיים שלך:
סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1-2 פחות)
בוויזל- 10/10 *מבולבל (מיסמאגיוס 3 פחות)
דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 4-5 התעלפו)
אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
"תמשיכו ככה אני סומך עליכם רק עוד ארבע מיסמאגיוסים!" אצעק להם ואגיד להם שימשיכו עם אותם התקפות חוץ מבוויזל שאותו אני אקח אליי ואנסה להוציא אותו מהבלבול על ידי סטירות לחי בתקווה שהוא יצא מזה ואז יחזור לקרב עם פעימת מים על אותו מיסמאגיוס.
-
[b][color="orange"]*אני הכנתי מספור פוקדקס חדש לאג'נדקס (או להולו-דקס, אם אתה בצוות רמפא"ג). אני לא יפרסם אותו פה כי הוא ארוך נורא אבל אם תשתמשו באג'נדקס/הולודקס על פוקימון תוכלו לשמוע גם את המספור החדש. אתם יכולים להשתמש אפילו על פוקימונים שלכם.[/color]
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[/spoiler]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דונפאן מתחפר באדמה, חופר תעלות מסביב לסיזור שחלק קטנטן מהן מגיע אל הקרקע. לבסוף הוא עולה מהאדמה מתחת לסיזור ופוגע בו רגיל. מונפרנו גורם לאגרופיו לבעור. מגמר שולח כדורי אש ענקיים במרווחים של 10 שניות לעבר מונפרנו, שחובט בהם עם אגרוף האש לעבר התעלות. שלושת כדורי האש הראשונים ממלאים את החלקים הקטנים של התעלות במעל פני הקרקע באש ויוצרים חומת אש בשמקיפה את סיזור. שאר כדורי האש פוגעים בו מלמטה ומעלפים אותו. *מזל טוב! מונפרנו, דונפאן ומגמר למדו את תרגיל הקומבו [b]חפירת אש[/b] ואתה קיבלת 600 פ"ד!!!*. לאחר כמה זמן האש שוככת ואתה זורק על סיזור המעולף כדור, תופס אותו. ברווירי גורם לכנפיו לזהור, וטייראנטרום לופת אותו בזנבו, מעיף אותו בחוזקה לעבר סיזור 2. מיוטו משתמש בעל-חושי לעבר ברוורי וגורם לו לעוף כמו טיל לעבר סיזור 2, מעלף גם אותו. אתה תופס גם אותו. לאחר כמה זמן אתה רואה את לין עם אמפרוס שלה לידה. אתה מביא לה את שלושת הסיזורים ואת שני הפינסירים, והיא אומרת לך:"תודה אייס. לפי ברנדון, היעד הבא שלך הוא שדות הדמדומים ואתה צריך לתפוס שם 6 פוקימונים, אחד לעצמך, כי אין דרך יציאה מהאי ללא פוקימון רוח".
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
אפשר שלגנגר יהיה גנגרייט?
יש לי רעיון למתקפה משולבת של מונפרנו , דונפן , מגמר , מיוטו , טיירנטרום ובריוורי :)
--------------------------------------------------------------------
"אוקיי."אמרתי וחייכתי , הלכתי לרחפת , שמתי את הפוקדורים במקום ריפוי ועפתי לשדות הדמדומים.
כשהגעתי לשם חיפשתי 5 סילבאים וגנגר.
כשאני מוצא אותם.
אני אומר לדונפן , מגמר ומונפרנו להשתמש בחפירת אש על סילבאי 1 , 2, 3 , ו-4(דונפן פשוט עושה ארבעה חורים)
למיוטו להשתמש בעל חושי על גנגר ולגרום לו להתנגש כשלושה פעמים ברצפה ואז להעיף אותו באוויר , וכשגנגר באוויר , להשתגר אליו ואז להשתמש בחיתוך פסיכי.
ולבריוורי וטיירנטרום להשתמש בלפיתת כנף על סילבאי 5.
-
[QUOTE=The Heliolisk;1464533][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[/SPOILER]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה מוציא את סיזור ואת ראלטס שיהיו איתך, ליתר ביטחון. אתה מתחיל ללכת באי, ובלי שאתה שם לב אתה דורך באזור סגול 3 פעמים. פתאום, האזור נהיה שחור, ומהצללים השחורים יוצאים חמישה יצורים סגולים עם עיני יהלומים, סייבלאי [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/302.png[/IMG]. אתה אומר לסיזור וראלטס מה לעשות. סיזור יוצר הולוגרמות חרבות מסביב לידיו ומצליב את ידיו, מחזק אותו. הוא גורם לקצות ידיו לזהור ורץ לעבר סייבלאי 1, פוגע בו עם ידיו בצורת X ועושה לו נזק בינוני. ראלטס משתכפל הרבה פעמים, ושולח קרניים וורודות לעבר סייבלאי, שלא פוגעות בו בגלל שהוא חצי סוג אופל. חמשת הסייבלאים שולחים טבעות אפלות של דופק אפל לעבר ראלטס ושכפוליו. ראלטס מתאמץ, והוא וכל השכפולים שלו מחופים על ידי בועה ירוקה שמגנה עליהם מפני הדופק האפל. *מזל טוב! ראלטס למד [B]דופק אפל[/B]!!!*.
מצב חיים שלך:
ראלטס- 10/10 (סייבלאי 1 פחות, סייבלאי 2-5 אותו דבר)
סיזור- 10/10 (סייבלאי 1 פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
התכוונת ל protect לא? דופק אפל הוא לא יכול ללמוד
---------------------------------------------------
''כל הכבוד ראלטס '',אומר ,''וולקרונה ,סקורפי ,צאו'' אחריי שאומר ואעשה אגיד ,'' וולקרונה ,הוריקאן תנסי לאגור את כל הסלביאיי לתוך ההוריקאן וסקורפי תתקוף בטיל סיכות לתוך ההוריקאן ,סיזור
ריקוד חרבות נוסף וראלטס אם הם יתקיפו תגן על כולם בעזרת הגנה!''
אחריי שאסיים לדבר , אזכר שהם חמישה פוקימונים , ושכולם יודעים דופק אפל ,מה שיכול להיות המתקפה והפוקימונים שאני צריך ,וגם כרטיס היציאה שלי מהאי הזה.
אחריי שהפוקימונים שלי יתקפו וההוריקאן יתפזר ,אגיד לראלטס להמשיך בהגנה שהסלבלאיים יתקפו ,סיזור מספריי אקס על כולם ,אחד אחריי השני ,אקווה שכולם יתעלפו אחריי מספר פגיעות רבות וריקודיי חרבות של סיזור שלי אם לא אגיד ''ראלטס תשתמש בנשיכה על הסלבלאיים שנשארו וגם וולקרונה הוריקאן חום'' אם אחריי כל המכות נשאר עוד סלביילאיים. אם כולם יתעלפו או כמה לפחות ,אזרוק על כולם פוקדורים ואמשיך את דרכי באי.
-
מקומות באיוונט:
1.עמית (טוטודייל)
2.צ'רמנדר (charmander1)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[/spoiler]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[b][color="red"]נדב[/color][/b]
[color="red"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה ויוצא תוך כדי נגיחה אל האונדום 4, פודע בו קשה מאוד. גראולית' חובט עם גופו באותו ההאונדום, גורם לו נזק רגיל.
טוקסיקרוק ממלאת את ידיה ברעל ודוקרת את האונדום 5, גורמת לו נזק רגיל. שני ההאונדומים שולחים להביור לעבר טוקסיקרוק, מעלפים אותה.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 4 פחות)
טוקסיקרוק- 0/10 (האונדום 5 הרבה הרבה יותר)
גראולית'- 10/10 (האונדום 4 הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/color][/color][/quote]
אני מתבאס מההתעלפות של טוקסיקרוק, עכשיו צריך להסתדר רק עם גראולית ודיגלט. מחזיר את הפוקוס לקרב. ״דיגלט שוב חפירה ובזמן היציאה תשתמש בנגיחה על אונדום 4, גראולית חבטת גוף על אונדום 5״ אומר ואקווה שאונדום 1 לפחות יתעלף, הקרב נמשך יותר מדי זמן...
-
[QUOTE]נועם
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה מדבר קצת עם מגה- סיזור ולבסוף מגיע למסקנה שאתה יכול לעוף על הגב של סיזור כדי להגיע למרכז האי. אתה מתיישבת על חלק הגוף הקטן מאוד של סיזור והוא עם כנפי המתכת שלו מעיף אותך אל עבר מרכז האי, שם אתה רואה הרבה מאוד פוקימונםי וגם סוכנםי של צוות אג'נטרה. אתה רואה במרכז האי:
*חמישה גנגר
*חמישה טרוונאנט
*חמישה גולארק
*חמישה דאסקנואר
*חמישה סייבלאי
*חמישה מיסמאגיוס
אתה נוחת באי ונזכר שאתה צריך לתפוס חמישה פוקימונים לנגד דיאוקסיס וחושב שאתה צריך עוד פוקימון רוח כדי שתוכל לעזוב את האי, אבל אז נזכר שקנדל הוא חצי סוג רוח.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"טוב, בואו נראה... דאסקנואר נראה פוקימון פוטנציאלי... כמובן שאתפוס אחד גם לעצמי... טוב, peace of cake. נכסח אותם וזהו. מגה-מון, מגה-סטיל, מגה-גאב, מגה פריז ומגה לוקאריו צאו!" אומר ואוציא את כולם, ואז אומר להם מה לעשות. "אוקיי, חברים. משימה פשוטה כמו הקודמות. הדאסקנוארים האלה הם המטרה שלנו. לחסל, ללכוד ואז לתת את הפוקדורים ולהמשיך ליעד הבא." אומר להם ואחשוב בראשי. "אוף איזו משימה ארוכה ומעצבנת...אבל אין מה לעשות, אם רוצים להיות סוכן מס' 1, צריך לעשות עבודות של סוכן מס' 1." אחשוב ואז אחזור אל הפוקימונים שלי. "טוב, ברור שדרושה טכניקה מתוחכמת כי הדאסקנוארים האלה לא פראיירים. אז זה מה שנעשה: גאב, תשתמש בלהביור ואז באגרופי אש על דאסקנואר 1. סטיל, אני רוצה שתשתמש בבאנים חדות ודופק אפל, ואז בקבר אבן על דאסקנואר 2. פריז, אי רוצה שתשתמש בקרן קרח ובתותח חשמול על דאסקנואר 3. לוקאריו, אתה תשתמש בכדור הילה ואז בקרב צמוד על דאסקנואר 4. ומון, אתה תשתמש בשסע לילי ואז בעל חושי על דאסקנואר 5. מוכנים? צאו!!!"
-
מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[COLOR="Red"]*כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה אומר לדאסקאל מה לעשות. דאסקאל שולח כדור צל לעבד השדינג'ה ומעלף אותו. הוא עושה אותו דבר עם עוד ארבע שדינג'ות ומעלף גם אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. אמה וולש שפגשת באי הקודם מגיעה אליך, ובמקום לדבר איתך מביאה לך מכתב: "אנדי, זה אני ,סרוסיק. ביקשתי מאמה להעביר לך את המכתב. הסיבה היחידה שהיא אמרה לך מה לעשות מקודם היה שהיא היתה צריכה ליידע אותך על המצב. תשתדל לשמור את התפרצויות הכעס הללו לאויבים או לחיילי צוות אחרים חוץ מהשותפה שלך שפה בשביל לעזור לך. עכשיו, תביא לה את חמשת הפוקימונים שתפסת ותמריא על פליפר לשדות הדמדומים".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה אומר לכל הפוקימונים שלך לעשות אותו דבר. אתה לוקח את בוויזל אליך וסוטר לו כדי שהוא יצא מהבלבול. בוויזל מתאושש, מקפיא את אגרופו וחובט בפרצופך, משאיר לך כווית קור עגולה קטנה על הלחי. *מזל טוב! בוויזל למד [B]אגרוף קרח[/B]!!!* לאחר מכן הוא הולך למיסמאגיוס 3 וחובט בה עם אגרוף קרח, גורם לה נזק רגיל. הפוקימונים מצליחים לעלף את מיסמאגיוס 6 ו-2 ולגרום נזק רגיל למיסמגיוס 1+3.
מצב חיים שלך:
סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
בוויזל- 6/10 (מיסאמגיוס 3 פחות)
דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 התעלפה)
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]*אני לא ייתן לך לתפוס גנגר, תגלה אחר כך למה
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
אתה עולה על הקטנוע-רחף ומתחיל לעקוב אחר ההוראות של אג'נדקס. אתה נוסע ועוצר ליד אי גדול עם קרקע סגולה בהירה והמון עצים ותוואי אי שכל הזמן מחליף צבעים. אתה מקבל הודעה מאג'נדקס:"התראה! שדות הדמומים הוא מקום מסוכן ביותר. אנא החנה את קטנוע-הרחף מעל הים כדי שפוקימוני הרוח השוכנים באי לא יגנבו לך אותו. בכל חלקי האי חוץ מהמרכז יש צבעים שונים ומתחלפים. אחרי שתדרוך שלוש פעמים באזרו סגול תותקף על ידי כנופיה. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי לדרוך באזור סגול יותר משלוש פעמים, תוכל לבחור את היריב שלך".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה מוציא את וולקרונה וסקורופי ואומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן גדול מאוד שלוכד תבוכו את כל הסייבלאים, גורם להם נזק רגיל. לאחר מכן סקורופי גורם לידיו לזהור ושולח טילים זוהרים וקוצנים של סיכות לעבר הסייבלאים בהוריקאן, גורמים להם נזק קשה. לאחר מכן סיזור יוצר חרבות הולוגרמה מסביב לידיו ומשחיז אותם בכל מיני תנועות, מחזק ותם בהרבה. ראלטס עולה בריחוף לאוויר, ושולח שלוש בועות ירוקות לעבר וולקרונה, סקורופי וסיזור שמתאימות כל אחת את עצמה לגודל הפוקימון ומקיפות אותו. לאחר מכן ראלטס פוקח עיניים וזורח. החלק האדום שבראשו מכפיל את עצמו, השיער שלו צומח, הוא מצמיח רגליים ארוכות וחלק גוף דמוי שמלה. *מזל טוב! ראלטס התפתח ל[B]קירליה[/B]!!! [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/280.png[/IMG] -> [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/281.png[/IMG]*. קירליה גם נעטף בבועה וכולם מוגנים. כל הסייבלאים שולחים דופק אפל עוצמתי לעבר הפוקימונים,הדופק האפל לא פוגע בהם בגלל ההגנה. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ופוגע בכל אחד מהסייבלאים כשהם בצורת X, מעלף את כולם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן מגיעה לכיוונך נועה ולידה כדור גז סגול עם עננת גז סגולה בהירה סביבו. היא אומרת:"היי ג'ייק. זה גסטלי, החבר החדש בצוות שלי. מקווה שתכירו אח"כ. עכשיו, תיתן לי את הפוקימונים. ברנדון מוסר שאתה צריך לתפוסד עוד פוקימון רוח אחד מהאי שיהיה שלך ויוכל להוציא אותך מהאי. אני ממליצה לך לתפוס כמוני פוקימון רוח קטן ולאמן אותו עם הזמן. בהמשך השביל ראיתי דאסקאלים, גסטלים, מיסדריבוסים, גולטים ופאנטאמפים. בהצלחה!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]פוקימונים חדשים:
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/355.png[/IMG] דאסקאל
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/092.png[/IMG] גסטלי
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/200.png[/IMG] מיסדריבוס
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/622.png[/IMG] גולט
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/708.png[/IMG] פאנטאמפ[/SPOILER][/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה, ויוצא ממנה תוך כדי נגיחה, מעלף את האונדום 4. גראולית' מזנק מלמעלה על האונדום 5, גורם לו נזק רגיל ומשתק אותו. האונדום 5 משותק והוא לא יכול להגיב. אתה זורק פוקדור על האונדום 4 ותופס אותו.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 4 התעלף)
גראולית'- 10/10 (האונדום 5 הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*אם אתה רוצה דאסקנואר אחד לעצמך אתה לא צריך להוציא עוד פוקימון ולהילחם בדאסקנואר נוסף בשבילך?
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. גאב שולח להביור אש ענקי לעבר דאסקנואר 1, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא עוטף את קצה ידיו באש רותחת, ניגש אל דאסקנואר אחד ומאגרף אותו עם אגרופי האש בעוצמה, גורם לו בסך הכל נזק קשה. סטיל יוצר סביבו מעגל של אבנים חדות ושולח אותם במהירות לעבר דאסקנואר 2, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן הוא שולח אליו טבעות שחורות ואפלות, גורם לו בנוסף נזק קשה. לבסוף הוא זוהר בשחור, ומפיל עליו מהשמים אבנים ענקיות שגורמות לדאסקנואר 2 נזק בינוני ומעלפות אותו. אתה זורק עליו כדור ותופס אותו. פריז שולח קרן קפואה לעבר דאסקנואר 3, גורם לו נזק בינוני ומקפיא אותו. לאחר מכן הוא שולח לכיוונו כדור חשמל ענקי שיוצר הרבה רעש סטטי, גורם לו עוד נזק בינוני. לוקאריו שולח כדור של הילה כחול לעבר דאסקנואר 4 אלב לא משפיע עליו. לאחר מכן הוא רץ אליו ותוקף אותו בכוח עם ידיו ורגליו, פוגע באוויר כי דאסקנואר הוא סוג רוח ומתקפות לחימה לא משפיעות עליו. לבסוף, מון עוטף את טפריו באפלה שחורה ושורט את דאסקנואר בחוזקה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן עיניו של מון זוהרות בכחול, והוא מעיף את דאסקנואר לאוויר ומטיח אותו בעוצמה על האדמה, גורם לו נזק רגיל. דאסקנואר 1 מחשמל את אגרופו ומשתמש באגרוף רעם על גאב, פוגע בו רגיל. דאסקנואר 3 קפוא ולא מצליח להתקיף. דאסקנואר 4 מבעיר את אגרופו ונותן אגרוף אש בוער ללוקאריו, פוגע בו קשה. דאסקנואר 5 מקפיא את אגרופו ותוקף את מון עם אגרוף קרח חזק, גורם לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
גאב- 10/12 (דאסקנואר 1 הרבה פחות)
סטיל- 12/12 (דאסקנואר 2 התעלף)
פריז- 16/16 (דאסקנואר 3 הרבה הרבה הרבה פחות וקפוא)
לוקאריו- 8/12 (דאסקנואר 4 יותר)
מון- 10/12 (דאסקנואר 5 הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=The Heliolisk;1465129]מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה מוציא את וולקרונה וסקורופי ואומר לכל הפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה יוצרת הוריקאן גדול מאוד שלוכד תבוכו את כל הסייבלאים, גורם להם נזק רגיל. לאחר מכן סקורופי גורם לידיו לזהור ושולח טילים זוהרים וקוצנים של סיכות לעבר הסייבלאים בהוריקאן, גורמים להם נזק קשה. לאחר מכן סיזור יוצר חרבות הולוגרמה מסביב לידיו ומשחיז אותם בכל מיני תנועות, מחזק ותם בהרבה. ראלטס עולה בריחוף לאוויר, ושולח שלוש בועות ירוקות לעבר וולקרונה, סקורופי וסיזור שמתאימות כל אחת את עצמה לגודל הפוקימון ומקיפות אותו. לאחר מכן ראלטס פוקח עיניים וזורח. החלק האדום שבראשו מכפיל את עצמו, השיער שלו צומח, הוא מצמיח רגליים ארוכות וחלק גוף דמוי שמלה. *מזל טוב! ראלטס התפתח ל[B]קירליה[/B]!!! [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/280.png[/IMG] -> [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/281.png[/IMG]*. קירליה גם נעטף בבועה וכולם מוגנים. כל הסייבלאים שולחים דופק אפל עוצמתי לעבר הפוקימונים,הדופק האפל לא פוגע בהם בגלל ההגנה. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ופוגע בכל אחד מהסייבלאים כשהם בצורת X, מעלף את כולם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. לאחר מכן מגיעה לכיוונך נועה ולידה כדור גז סגול עם עננת גז סגולה בהירה סביבו. היא אומרת:"היי ג'ייק. זה גסטלי, החבר החדש בצוות שלי. מקווה שתכירו אח"כ. עכשיו, תיתן לי את הפוקימונים. ברנדון מוסר שאתה צריך לתפוסד עוד פוקימון רוח אחד מהאי שיהיה שלך ויוכל להוציא אותך מהאי. אני ממליצה לך לתפוס כמוני פוקימון רוח קטן ולאמן אותו עם הזמן. בהמשך השביל ראיתי דאסקאלים, גסטלים, מיסדריבוסים, גולטים ופאנטאמפים. בהצלחה!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]פוקימונים חדשים:
[SPOILER][IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/355.png[/IMG] דאסקאל
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/092.png[/IMG] גסטלי
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/200.png[/IMG] מיסדריבוס
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/622.png[/IMG] גולט
[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/708.png[/IMG] פאנטאמפ[/SPOILER][/COLOR]
''כל הכבוד קירליה'' ,אומר לו
''אשמח לאיזה גסטלי או דסקל ,אלך על גסטלי.'' אומר לפוקימונים שלי ולנועה.
או קיי סיזור ,בוא נתחיל להתחמם ,אומר ואחזיר את וולקרונה ,קירליה וסקורפי ואז אומר :
או קיי סיזור ,מגה התפתחות צא! אומר לו ואלחץ על המגה צמיד ואפעיל את אבן הסיזורנייט.
אחריי שאראה את המ גה התפתחות אתרשם מאוד , אומר למגה -סיזור :
כל הכבוד ,תתקוף גסטלי אחד במספריי אקס!
לאחר מכן אחשוב : 'עכשיו ,מה כדאי לי ,גלייד או גרדוויר.......' אערער לעצמי.
-
מקומות באיוונט:
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"קדימה חברים אנחנו צריכים להזדרז, בואו נלך למצוא עוד פוקימונים לתפיסה" אגיד להם ואתתחיל לרוץ ולחפש
-
[quote=the heliolisk;1465129]מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[color="red"]*כל עוד אתה עדיין רוצה שתהיה לך שותפה אין לי בעיה.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה אומר לדאסקאל מה לעשות. דאסקאל שולח כדור צל לעבד השדינג'ה ומעלף אותו. הוא עושה אותו דבר עם עוד ארבע שדינג'ות ומעלף גם אותם. אתה זורק על כולם פוקדורים ותופס אותם. אמה וולש שפגשת באי הקודם מגיעה אליך, ובמקום לדבר איתך מביאה לך מכתב: "אנדי, זה אני ,סרוסיק. ביקשתי מאמה להעביר לך את המכתב. הסיבה היחידה שהיא אמרה לך מה לעשות מקודם היה שהיא היתה צריכה ליידע אותך על המצב. תשתדל לשמור את התפרצויות הכעס הללו לאויבים או לחיילי צוות אחרים חוץ מהשותפה שלך שפה בשביל לעזור לך. עכשיו, תביא לה את חמשת הפוקימונים שתפסת ותמריא על פליפר לשדות הדמדומים".
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
תזכיר לי רק את התפקיד של סרוסיק חחחחח
------------------------------------------------------------------
'הלכה לבכות' אחשוב כועס בזמן שאקרא את המכתב 'ועוד לסרוסיק?! בחיינית' אחשוב ואכניס את המכתב לכיסי "סליחה מלכתי" אגיד בקול הכי ציני שיש לי "איך היה הדרך?" אשאל בציניות "קחי" אגיד ואזרוק לה את הפוקדורים "אשמח אם לא תפריעי לי יותר" אסביר לה ואתיישב על גבו של פליפר "אני עובד לבד. תגידי את זה גם לסרוסיק" אגיד מאט מעוצבן מזה שסרוסיק לוקח יד בזה והוא בצד שלה ולא שלי "תחזור דאסקאל" אגיד ואעוף על גבי פליפר לשדות הדמדומים.
-
[quote=the heliolisk;1465129]מקומות באיוונט:
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[/color]
[color="darkred"]*אני לא ייתן לך לתפוס גנגר, תגלה אחר כך למה
*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
אוקיי :)
-------------------
אתה עולה על הקטנוע-רחף ומתחיל לעקוב אחר ההוראות של אג'נדקס. אתה נוסע ועוצר ליד אי גדול עם קרקע סגולה בהירה והמון עצים ותוואי אי שכל הזמן מחליף צבעים. אתה מקבל הודעה מאג'נדקס:"התראה! שדות הדמומים הוא מקום מסוכן ביותר. אנא החנה את קטנוע-הרחף מעל הים כדי שפוקימוני הרוח השוכנים באי לא יגנבו לך אותו. בכל חלקי האי חוץ מהמרכז יש צבעים שונים ומתחלפים. אחרי שתדרוך שלוש פעמים באזרו סגול תותקף על ידי כנופיה. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי לדרוך באזור סגול יותר משלוש פעמים, תוכל לבחור את היריב שלך".
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
עשיתי את מה שהאג'נדקס אמר לי , זרקתי את הפוקדור של בריווירי לאוויר והוצאתי את בריוורי.
כשהפוקדור נפל למטה תפסתי אותו ופקדתי על בריוורי לסמן לי כל פעם שהוא רואה אזור סגול וכל פעם שאני עומד לדרוך על אזור סגול .
באותו זמן אני אסתכל לאן אני דורך תוך כדי הסתכלות במפה.
-
[quote]נועם
*אם אתה רוצה דאסקנואר אחד לעצמך אתה לא צריך להוציא עוד פוקימון ולהילחם בדאסקנואר נוסף בשבילך?
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. גאב שולח להביור אש ענקי לעבר דאסקנואר 1, גורם לו נזק רגיל. לאחר מכן הוא עוטף את קצה ידיו באש רותחת, ניגש אל דאסקנואר אחד ומאגרף אותו עם אגרופי האש בעוצמה, גורם לו בסך הכל נזק קשה. סטיל יוצר סביבו מעגל של אבנים חדות ושולח אותם במהירות לעבר דאסקנואר 2, גורם לו נזק בינוני. לאחר מכן הוא שולח אליו טבעות שחורות ואפלות, גורם לו בנוסף נזק קשה. לבסוף הוא זוהר בשחור, ומפיל עליו מהשמים אבנים ענקיות שגורמות לדאסקנואר 2 נזק בינוני ומעלפות אותו. אתה זורק עליו כדור ותופס אותו. פריז שולח קרן קפואה לעבר דאסקנואר 3, גורם לו נזק בינוני ומקפיא אותו. לאחר מכן הוא שולח לכיוונו כדור חשמל ענקי שיוצר הרבה רעש סטטי, גורם לו עוד נזק בינוני. לוקאריו שולח כדור של הילה כחול לעבר דאסקנואר 4 אלב לא משפיע עליו. לאחר מכן הוא רץ אליו ותוקף אותו בכוח עם ידיו ורגליו, פוגע באוויר כי דאסקנואר הוא סוג רוח ומתקפות לחימה לא משפיעות עליו. לבסוף, מון עוטף את טפריו באפלה שחורה ושורט את דאסקנואר בחוזקה, גורם לו נזק קשה. לאחר מכן עיניו של מון זוהרות בכחול, והוא מעיף את דאסקנואר לאוויר ומטיח אותו בעוצמה על האדמה, גורם לו נזק רגיל. דאסקנואר 1 מחשמל את אגרופו ומשתמש באגרוף רעם על גאב, פוגע בו רגיל. דאסקנואר 3 קפוא ולא מצליח להתקיף. דאסקנואר 4 מבעיר את אגרופו ונותן אגרוף אש בוער ללוקאריו, פוגע בו קשה. דאסקנואר 5 מקפיא את אגרופו ותוקף את מון עם אגרוף קרח חזק, גורם לו נזק רגיל.
מצב חיים שלך:
גאב- 10/12 (דאסקנואר 1 הרבה פחות)
סטיל- 12/12 (דאסקנואר 2 התעלף)
פריז- 16/16 (דאסקנואר 3 הרבה הרבה הרבה פחות וקפוא)
לוקאריו- 8/12 (דאסקנואר 4 יותר)
מון- 10/12 (דאסקנואר 5 הרבה הרבה פחות)
מה תעשה?[/quote]
[i]אל תדאג, יש לי עוד הרבה קומבואים רצחניים מתחת לשרוול...[/i]
"טוב, אנחנו יותר מדי זמן פה. הגיע הזמן לסיים את זה. תשתמשו במכת תותח מחומש ותגמרו אותם!" אבקש מהפוקימונים שלי, ואתפלא מעוצמת המכה, למרות ההיכרות הקודמת שלי איתה. "טוב, זה אמור לעלף אותם. תחזרו!" אומר ואחזיר את כולם לפוקדורים. "טוב, מרחק הפגיעה של המתקפה האחרונה היה ענקי, זה אמור לעלף עוד פוקימונים פה, אולי גם דאסקנואר נוסף אם יש לי מזל. " אומר ואסרוק את המקום אחרי עוד דאסקנואר, בתקווה שיהיה מעולף. לאחר שאמצא, אזרוק עליו פוקדור ואחזור לרחפת, כדי לנוע למקום הבא.
-
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר באדמה, ויוצא ממנה תוך כדי נגיחה, מעלף את האונדום 4. גראולית' מזנק מלמעלה על האונדום 5, גורם לו נזק רגיל ומשתק אותו. האונדום 5 משותק והוא לא יכול להגיב. אתה זורק פוקדור על האונדום 4 ותופס אותו.
מצב חיים שלך:
דיגלט- 6/10 (האונדום 4 התעלף)
גראולית'- 10/10 (האונדום 5 הרבה פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
"בואו נסיים את הקרב הזה כבר ונעוף מפה" אמרתי לפוקימונים. "דיגלט תשתמש בחפירה ותצא עם נגיחה, גראולית' חבטת גוף!" אומר להם ואקווה שיסתיים כבר הקרב...
-
1.צ'רמנדר (charmander1)
2.עמית (טוטודייל)
3.נועם (bugoji1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה אומר לכל הפוקימונים שלך לעשות אותו דבר. אתה לוקח את בוויזל אליך וסוטר לו כדי שהוא יצא מהבלבול. בוויזל מתאושש, מקפיא את אגרופו וחובט בפרצופך, משאיר לך כווית קור עגולה קטנה על הלחי. *מזל טוב! בוויזל למד [B]אגרוף קרח[/B]!!!* לאחר מכן הוא הולך למיסמאגיוס 3 וחובט בה עם אגרוף קרח, גורם לה נזק רגיל. הפוקימונים מצליחים לעלף את מיסמאגיוס 6 ו-2 ולגרום נזק רגיל למיסמגיוס 1+3.
מצב חיים שלך:
סיזור- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
בוויזל- 6/10 (מיסאמגיוס 3 פחות)
דרגונייר- 10/10 (מיסמאגיוס 1 פחות, מיסמאגיוס 2 התעלפה)
אלקיד- 8/10 (מיסמאגיוס 6 התעלפה)
מה תעשה?
"אני חושב שהגיע הזמן לחסל אותם ולעבור את האי הזה" אומר לפוקימונים שלי " יאללה חברים עכשיו תתפצלו לקבוצות של שניים בוויזל ודרגונייר, אלקיד וסיזור" "בוויזל פעימת מים על מיסמאגיוס 1, דרגונייר זנב דרקון על אותו מיסמאגיוס, אלקיד גם רעם על מיסמאגיוס 3 וסיזור מספרי X על מיסמאגיוס 3." אומר להם בנחישות ובזמן הפעולות שלהם אבדוק איך הם עובדים בתור צוות.
-
מקומות באיוונט:
1.נועם (bugoji1)
2.עמית (טוטודייל)
3.צ'רמנדר (charmander1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[IMG]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/IMG]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לנועה ולפוקימוניך שאתה תלך על גסטלי, מעודד את קירלםיה ומחזיר את קירליה, סקורופי וגרדבואר. אתה לוחץ על צמיד הקישור וזורק לעבר סיזור את הסיזורייט. קרן סגולה נורית מהצמיד אל סיזור, ומעבירה אותו אל מצב המגה שלו שבו על המצח שלו יש לו חצי כוכב ויש לו ידיים גורסות. הוא גורם לידיו לזהור, וחובט בגסטלי כשידיו בצורת X, משאיר לו נזק כמעט אפסי. גסטלי שולח כדור צל שחור, שגורם נזק רגיל למגה- סיזור.
מצב חיים שלך:
מגה סיזור- 10/12 (גסטלי פחות)
מה תעשה?
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"]*במהלך איוונט
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה רץ עם הפוקימונים שלך באי ומוצא שני פוקימונים דמויי חזירים עם גבות אש מולך. הם נראים זועמים ומוכנים לקרב.
מה תעשה?
פוקימונים חדשים:
[SPOILER]דרמניטאן: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/555.png[/IMG][/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Red"]*כרגע אתה נמצא כשקאלוס נמצאת בלב ההתרחשות של X ו Y ביחד (צוות פלר מעיר רק את זרניאס כי יבלטאל בידיים של צוות אג'נטרה) אז סרוסיק הוא מין סגן של ליסאנדר
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,000 פ"ד
אתה אומר לאמה למסור לסרוסיק שאתה עובד לבד ואתה מעוצבן עליו שהוא לא בצד שלך. אתה מחזיר את דסאקאל, עולה על פליפר ועף על גבו לעבר שדות הדמדומים. אתה שומע צפוצוף בתיק ומגלה שזה פוקדקס החייל שלך שפותח על ידי ליסאנדר, הולו-דקס. הוא אומר לך, בקול תקוע של הודעה מוקלטת:"בשדות הדמדומים יש אזורים צבועים בצבעים שונים. אם אתה דורך שלוש פעמים באזור סגול, תותקף על ידי כנופיית פוקימוני רוח. אם תצליח להגיע למרכז האי בלי להיות מותקף, תוכל לבחור לעצמך יריב. תצטרך להשתמש בדאסקאל כדי להימלט אל החוף של האי ומשם לעלות על פליפר הלאה".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
*gps- שדות הדמדומים, ג'ונוסה
אתה מוציא את ברווירי ונעזר בו תוך כדי הליכה באי. כל פעם שברווירי רואה אזור סגול הוא מרים אותך על גבו ואתם מרחפים באוויר. בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז האי, קרחת אדמה יבשה עם הרבה פוקימוני רוח מסביב: טרוונאנט, גנגר, מיסמאגיוס, סייבלאי, דאסקנואר, גולארק.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"]*סוף סוף! חיכיתי שתשתמש בה כי זה כיף לחשוב על כמה הרס היא עשתה הפעם... חח
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה צועק לכל האנשים להתרחק ואומר לפוקימונים שלך להשתמש בתותח מחומש. פריז שולח כדור חשמל, לוקאריו שולח כדור הילה כחול ואנרגטי, טיירניטאר שולח טבעות אפלות ומדכאות וגאב שולח להביור לוהט. מון גורם לעיניו לזרוח בכחול, ומאחד את כל האנרגיה ביחד לכדור שלא יתפוצץ. הוא מרים אותו גבוה לאוויר, מזנק לאוויר ודואה לגובה הכדור בעזרת כנפי הפרווה שלו, עוטף את הציפורניים שלו בהילה אפלה ומעיף את הכדור במהירות למטה, גורם לפיצוץ אדיר. לאחר כמה דקות העשן מתפזר, ואתה רואה הרבה מאוד פוקימונים מעולפים, ביניהם כל הדאסקנוארים ועוד אחד. אתה זורק פוקדורים על ששת הדאסקנוארים ותופס אותם, השישי לעצמך. *מזל טוב! תפסת [B]דאסקנואר[/B]!!! [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/477.png[/IMG]*. טארה מגיעה כשלידה סקאל שלה, ונפערת מהנזק. היא אומרת:"וואו, טורי, בדיוק כמו שעשית באי האש! לפוקימונים שלך פשוט יש כוח עצום, במיוחד לחמישייה הזאת! בכל מקרה, תביא לי חמישה דאסקנוארים. ברנדון אמר לי למסור לך שהיעד הבא שלך הוא האי הירחי, שהוא בצורת ירח וממוקם צפון- מערבית מפה".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר, ויוצא ת וך כיד נגיחה, פוגע קשה מאוד בהאונדום. גראולית' קופץ עליו מלמעלה, מעלף אותו. אתה זורק על האונדום 5 פוקדור ותופס אותו. במהירות בא סוכן, לוקח את חמשת ההאונדומים ומשאיר לך כרטיס בזק (כמו דיסק-און-קי חד-פעמי). אתה מכניס אותו ללוח המשימות וקורא:"שלום ג'ימי סמית'. כל הכבוד על שהשלמת את משימותיך באי האש. דרומה מפה מחכה לך קטנוע ועליו השם ג'ימי. כשתגיע אליו, תוציא מהתיק שלך את הפוקדקס סוכן החדיש שלך שנקרא אג'נדקס ותשים אותו במקומו על קטנוע-הרחף, משם הוא יכוון אותך אל עבר מטרתך הבאה, היער חסר הצמרת. בנוסף ,תוכל באותו זמן להטעין את בריאות פוקימוניך בתא קטן בחלק התחתון של הקטנוע. בהצלחה".
מה תעשה?[/COLOR]
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה מחלק את הפוקימונים שלך לשתי קבוצות" דרגונייר ובוויזל וסיזור ואלקיד. אתה אומר לכל אחד מהם מה לעשות. בוויזל שולח כדור מים עגול וכחול אל עבר מיסמאגיוס 1, פוגע בה רגיל. לאחר מכן ,דרגונייר גורמת לזנבה לזהור בכחול וחובטת במיסמאגיוס 1 בעוצמה, מעלפת אותה. אלקיד שולח מכה חשמלית חזקה לעבר מיסמאגיוס 3, פוגע בה רגיל. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ומכה איתם במיסמאגיוס 3 כשהם בצורת X. מיסמאגיוס 3 מעתלפת. אתה זורק על שתיהן פוקדורים ותופס אותן. *מזל טוב! תפסת לעצמך את [B]מיסמאגיוס[/B]3!!! [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/429.png[/IMG]*. לאחר מכן שוב פעם מגיע סוכן שלוקח ממך את חמשת המיסמאגיוסים הנותרים, מביא לך דיסק לחבר ללוח המשימות. אתה מחבר וקורא את ההודעה:"אל ריצ'י גולד. ברכות על הצלחת משימתך בשדות הדמדומים. הימלט בעזרת המיסמאגיוס שלך, עלה על קטנוע הרחף ,רפא את פוקימוניך ותיתן לאג'נדקס לנווט אותך לאי הירחי, הנמצא צפון- מערבית לפה".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=the heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
1.נועם (bugoji1)
2.עמית (טוטודייל)
3.צ'רמנדר (charmander1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-7,400 פ''ד
*gps- שדות הדמדומים, ג'ונוסה
אתה מוציא את ברווירי ונעזר בו תוך כדי הליכה באי. כל פעם שברווירי רואה אזור סגול הוא מרים אותך על גבו ואתם מרחפים באוויר. בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז האי, קרחת אדמה יבשה עם הרבה פוקימוני רוח מסביב: טרוונאנט, גנגר, מיסמאגיוס, סייבלאי, דאסקנואר, גולארק.
מה תעשה?[/color]
[/color][/quote]
חייכתי , "זה לא היה כזה קשה." "מונפרנו , מגמר, טיירנטרום , דונפן, מיוטו , צאו."אמרתי.
הוצאתי את כולם ונתתי למיוטו את המיוטונייט x.
"בריוורי,טיירנטרום , מיוטו , תשתמשו בלפיתת כנף על חושית (מתקפה סוג מעופף) על סילבאי 1.
"מונפרנו , מגמר, דונפן, תשתמשו בחפירת אש על סילבאי 2,3,4,5 ו6(שישה חורים)."
לאחר מכן , בריוורי תשתמש בכנף אמיצה על סילבאי 1, טיירנטרום תשתמש בנשיכה על סילבאי 2, מיוטו תשתמש בסופת שלגים על סילבאי 3 , מונפרנו תשתמש בלהביור על סילבאי 4, דונפן תשתמש בגלגול חופר (סוג אדמה) על סילבאי 5, מגמר תשתמש במסך עשן על כל הסילבאים כדי למנוע את יכולת הראייה שלהם ולאחר מכן תשתמש בפרץ אש."
-
[QUOTE=The Heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
1.נועם (bugoji1)
2.עמית (טוטודייל)
3.צ'רמנדר (charmander1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-7,000 פ''ד
אתה אומר לנועה ולפוקימוניך שאתה תלך על גסטלי, מעודד את קירלםיה ומחזיר את קירליה, סקורופי וגרדבואר. אתה לוחץ על צמיד הקישור וזורק לעבר סיזור את הסיזורייט. קרן סגולה נורית מהצמיד אל סיזור, ומעבירה אותו אל מצב המגה שלו שבו על המצח שלו יש לו חצי כוכב ויש לו ידיים גורסות. הוא גורם לידיו לזהור, וחובט בגסטלי כשידיו בצורת X, משאיר לו נזק כמעט אפסי. גסטלי שולח כדור צל שחור, שגורם נזק רגיל למגה- סיזור.
מצב חיים שלך:
מגה סיזור- 10/12 (גסטלי פחות)
מה תעשה?
''או ,נכון ,התקפת חרק חלשה על רוח ורעל.'' ''מגה סיזור , ריקוד חרבות ואז ראש ברזל על גסטלי ,בכל הכוח! תתקוף אותו בראש ברזל עד שהוא יתעלף! מאמין בך!'' ושהוא יתעלף אזרוק עליו פוקדור וארוץ אל היעד הבא שלי.(אם יש את קטנוע הרחף שוב ,אעלה אליו ,אשים את אנג'דקס בפנים ואכוון אותו ליעד הבא שלי
-
[quote=the heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
1.נועם (bugoji1)
2.עמית (טוטודייל)
3.צ'רמנדר (charmander1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
[img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img]
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
[b][color="black"]עמית[/color][/b]
[color="black"]*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
*כסף-5,120 פ"ד
אתה מחלק את הפוקימונים שלך לשתי קבוצות" דרגונייר ובוויזל וסיזור ואלקיד. אתה אומר לכל אחד מהם מה לעשות. בוויזל שולח כדור מים עגול וכחול אל עבר מיסמאגיוס 1, פוגע בה רגיל. לאחר מכן ,דרגונייר גורמת לזנבה לזהור בכחול וחובטת במיסמאגיוס 1 בעוצמה, מעלפת אותה. אלקיד שולח מכה חשמלית חזקה לעבר מיסמאגיוס 3, פוגע בה רגיל. לאחר מכן סיזור גורם לידיו לזהור ומכה איתם במיסמאגיוס 3 כשהם בצורת x. מיסמאגיוס 3 מעתלפת. אתה זורק על שתיהן פוקדורים ותופס אותן. *מזל טוב! תפסת לעצמך את [b]מיסמאגיוס[/b]3!!! [img]http://www.serebii.net/xy/pokemon/429.png[/img]*. לאחר מכן שוב פעם מגיע סוכן שלוקח ממך את חמשת המיסמאגיוסים הנותרים, מביא לך דיסק לחבר ללוח המשימות. אתה מחבר וקורא את ההודעה:"אל ריצ'י גולד. ברכות על הצלחת משימתך בשדות הדמדומים. הימלט בעזרת המיסמאגיוס שלך, עלה על קטנוע הרחף ,רפא את פוקימוניך ותיתן לאג'נדקס לנווט אותך לאי הירחי, הנמצא צפון- מערבית לפה".
מה תעשה?[/color][/quote]
אוציא את מיסמאגיוס ואומר לה שתיקח אותי לקטנוע הרחף. לאחר שהיא תוריד אותי על הקטנוע אחזיר אותה ואז אחשוב לעצמי שאם אני כבר כל כך מתקדם מבחינת האיים אז אולי העתיד שלי יהיה ורוד בתור סוכן בצוות אג'נטרה. לאחר שאחשוב לעצמי אתעשת אשים את הפוקדורים של הפוקימונים על המד המרפא ואתן לאג'נדקס לנווט אותי לאי הירחי.
-
[quote]נועם
*סוף סוף! חיכיתי שתשתמש בה כי זה כיף לחשוב על כמה הרס היא עשתה הפעם... חח
*במהלך איוונט
*שעה-צהריים
* כסף-6,600 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
אתה צועק לכל האנשים להתרחק ואומר לפוקימונים שלך להשתמש בתותח מחומש. פריז שולח כדור חשמל, לוקאריו שולח כדור הילה כחול ואנרגטי, טיירניטאר שולח טבעות אפלות ומדכאות וגאב שולח להביור לוהט. מון גורם לעיניו לזרוח בכחול, ומאחד את כל האנרגיה ביחד לכדור שלא יתפוצץ. הוא מרים אותו גבוה לאוויר, מזנק לאוויר ודואה לגובה הכדור בעזרת כנפי הפרווה שלו, עוטף את הציפורניים שלו בהילה אפלה ומעיף את הכדור במהירות למטה, גורם לפיצוץ אדיר. לאחר כמה דקות העשן מתפזר, ואתה רואה הרבה מאוד פוקימונים מעולפים, ביניהם כל הדאסקנוארים ועוד אחד. אתה זורק פוקדורים על ששת הדאסקנוארים ותופס אותם, השישי לעצמך. *מזל טוב! תפסת דאסקנואר!!! *. טארה מגיעה כשלידה סקאל שלה, ונפערת מהנזק. היא אומרת:"וואו, טורי, בדיוק כמו שעשית באי האש! לפוקימונים שלך פשוט יש כוח עצום, במיוחד לחמישייה הזאת! בכל מקרה, תביא לי חמישה דאסקנוארים. ברנדון אמר לי למסור לך שהיעד הבא שלך הוא האי הירחי, שהוא בצורת ירח וממוקם צפון- מערבית מפה".
מה תעשה?[/quote]
[i]חחחחחחח[/i]
"יש, תפסתי דאסקנואר!" אומר ובשמחה ואמסור את הפוקדורים עם הדאסקנוארים לטארה. "אל תדאגי, טארה. אני בטוח שמתישהו גם סקאל יתפתח לדסאקנואר ואז נוכל לעשות קרב ביניהם." אומר ואז אתפעל למראה הנזק שהפוקימונים שלי גרמו. "כן, זה באמת נזק רציני," אומר לטארה. "אני מקווה שזה יעזור לעכב את דיאוקסיס איכשהו." אסיים ואעלה לרחפת בעודי נפרד מטארה. "טוב, עכשיו ליעד הבא. אג'נדקס," אומר בעת שארפא את הפוקימונים שלי, ביניהם דאסקנואר החדש. "כוון מסלול חדש. היעד- האי הירחי. " אומר בעודי מקשיב להוראות האג'נדקס ואחשוב על מגוון הפוקימונים המחכים לי.
-
[QUOTE=The Heliolisk;1465174]מקומות באיוונט:
1.נועם (bugoji1)
2.עמית (טוטודייל)
3.צ'רמנדר (charmander1)
4.מתן (skeletron)
5.amitlv
6.נדב (דיגלט)
7.בר (~barmaster~)
8.pizzablaster
*מפת מחוז ג'ונוסה:
*סדר איים לעבור בהם:
4.
5.
6.
7.
8.
*שעה-בוקר
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-אי האש, ג'ונוסה
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. דיגלט מתחפר, ויוצא ת וך כיד נגיחה, פוגע קשה מאוד בהאונדום. גראולית' קופץ עליו מלמעלה, מעלף אותו. אתה זורק על האונדום 5 פוקדור ותופס אותו. במהירות בא סוכן, לוקח את חמשת ההאונדומים ומשאיר לך כרטיס בזק (כמו דיסק-און-קי חד-פעמי). אתה מכניס אותו ללוח המשימות וקורא:"שלום ג'ימי סמית'. כל הכבוד על שהשלמת את משימותיך באי האש. דרומה מפה מחכה לך קטנוע ועליו השם ג'ימי. כשתגיע אליו, תוציא מהתיק שלך את הפוקדקס סוכן החדיש שלך שנקרא אג'נדקס ותשים אותו במקומו על קטנוע-הרחף, משם הוא יכוון אותך אל עבר מטרתך הבאה, היער חסר הצמרת. בנוסף ,תוכל באותו זמן להטעין את בריאות פוקימוניך בתא קטן בחלק התחתון של הקטנוע. בהצלחה".
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE/]
"סופסוף סיימתי עם האי הזה" חשבתי לעצמי ועליתי על הקטנוע. הדבר הראשון שעשיתי היה לשים את הפוקימונים שלי בתא המרפא ולאחר מכן יצאתי לדרך אל היער חסר הצמרת. כשאנחת אחפש קבוצה של גלוונטולות ואתקוף אותן. "דיגלט, גראולית' וטוקסיקרוק, צאו! דיגלט תשתמש בחפירה על גלוונטולה 1, גראולית' גחלת על גלוונטולה 2 וטוקסיקרוק עוקץ רעל על גלוונטולה 3!"
-
[B][COLOR="#cccccc"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]*המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
המיקומים:
1. נועם bugoji1
2. עמית totodile
3. צ'רמנדר charmander1
4. מתן Animal Hunter
5. Amitlv
6. נדב diglett
7. בר ~BarMaster~
8. PizzaBlaster
כל אחד מכם זכה בפוקימון בהתפתחות מגה, הפוקימון שביקשתם, הפוקימון שהייתם צריכים לקבל לפי המיקום ובוסט התפתחות, שעליו מפורט בדף הפתיחה[/COLOR]
[COLOR="#A52A2A"]*מידע מפורט על מיקומים בקאלוס יתווסף בקרוב[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR="#000080"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="#000080"]*כל הפוקימונים שלך מהאיוונט איתך מעכשיו
*במהלך משימה
*שעה-בוקר מאוחר
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-דרך 2, קנטו
אתה אומר לפוקימונים שלך מה לעשות. וולקרונה שולחת הוריקאן ענקי אל שולחן האוכל של החיילים ואחד החיילים צועק לאיש עם השיער הכחול:"פרוטון, תיזהר!". האיש שמסתבר ששמו פרוטון נבהל ורץ הרחק משם. לאחר מכן וולקרונה שולחת הוריקאן משולב עם גל חום לעבר פינסיר, מעלפת אותו. ראלטס משתמש בצוות כפול ואז בהרבה קרני בלבול קטנות על ראלטס, מעלף גם אותו. סקורופי מזנק ונושך את וובאט, מעלף גם אותו. נועה אומרת:"פנקין, קרן על חושית על קופינג! צ'ספין, גלגול על זובאט! קלוויצר, קרן בועות על אקנס! גסטלי, צא!" היא אומרת. גסטלי יוצא מהפוקדור, מנפנף בלשונו. פנקין שולחת קרן וורודה לעבר קופינג, מעלפת אותו. צ'ספין מתגלגל לכדור ומזנק על זובאט, מעלף אותו. קלוויצר שולח מהצבת שלו קרן בועות מהירה מאוד שמעלפת גם את אקנס. גסטלי מסתובב באוויר ומחייך. החיילים הולכים פנימה ופרוטון מגיע מעוצבן, עם עוד שני חיילים. הוא אומר:כעת, אתם תרגישו את נחת זרועי! וויזינג, קרובאט, סלווברו, צאו!" החיילים אומרים:"היפנו, דראוזי ,מגנמייט, מגנטון, פיילוסווין, ברבאראקל, נידורינה, צאו!". מהפוקדורים יוצאים: כדור גז ענקי, עטלף ענקי, היפופוטם וורוד עם סרטן נזיר על הזנב, יצור צהוב עם צווארון לבן ומטוטלת, יצור צהוב עם חדק, מגנט קטן, שלושה מגנטים קטנים, חזיר בר חום גדול, איש שעשוי מאלמוגים קוצניים ועכברוש תכול ענקי. פתאום יוצא מהאדמה איש על נחש אבן, כשלידו אבן גדולה בעלת ארבע ידיים ויצור מאובן חום עם להבים לבנים. הוא אומר:"היי, אני ברוק, מנהיג המכון של פיוטר. אוניקס לשי הרגיש שיש קרב, אז באתי לעזור לכם. (אתה יכול להוציא את עכשיו את מגה סיזור, הליופטייל שיכול להתפתח כשתרצה וצ'רמנדר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
*gps- קסטליה, יונובה. בפארק.
אתה עולה לתצפית ומסתכל אל כל הפארק. אתה רואה במרחק כמה נקודות חומות קטנות מסתובבות. אתה מוציא את ברווירי ומסמן ללין איפה האיווים. היא הולכת אחריך, היא עולה על באלון ואתה על ברווירי, ותוך כמה דקות אתם מגיעים לאזור של האיווים. הם מתרוצצים ומשחקים שם בנחמדות. אתה הולך על איווי אחד ולין הולכת על אחר. היא נלחמת עם באלון ואתה עם ברווירי. אתה אומר לברווירי להשתמש בשיסוע על איווי. ברווירי משסע את טפריו באיווי, פוגע בו בינוני לאחר מכן, איווי מתעצבן ושולח קלפי משחק חדים לעבר ברווירי, שפוגעים בו קל.
מצב חיים שלך:
ברווירי-8/10 (איווי אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#000000"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="#000000"]*שעה-???
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה מציע לאלקיד ובוויזל שתחסלו אותו ביחד, ואומר להם להשתמש בפעימת מים חשמלית. יכול להיות שאתה רואה פחד בעיניו של ברנדון? בוויזל שולח לעבר סוואבלו פעימת מים גדולה, בעוד אלקיד יורה אליה הלם רעם ומחשמל אותה, גורם לכדור מים מחושמל לפגוע בסוואבלו ולעלפו. ברנדון אומר:"סוואבלו, תחזור. ריצ'י, הגישה שלך לקרבות מאוד מאיימת, פשוט מושלם לסוכן שרוב הקרבות שלו יהיו מול נבלים מרושעים שמתנהגים כך ויותר גרוע. כל הכבוד! עכשיו, הגיע הזמן לשלב השני. אני אתן לך פוקימון נוסף. כל אחד מאיתנו ישתמש בעוד פוקימון נוסף אחד. אם אנצח, יימחק זיכרונך מהיום ואתה תחזור לחייך הרגילים. אם אפסיד, אתה תתקבל לצוות ותקבל כל מה שאתה זקוק לו. תוציא את הפוקימון שלך ווימסיקוט, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור צמר גפן לבן עם פרצוף חום וירוק. ברנדון אומר:"ווימסיקוט הוא הדוגמה המצוינת בשבילי כדי להדגים יריב קשה. הוא מסוג פיה, שחסין נגד סוג דרקון ומנצח גם סוגי אופל ולחימה, וגם מסוג עשב, שהוא הסוג האהוב עליי ומתקפות מים לא משפיעות עליו כל כך. תנסה לנצח אותו. אני יודע שהאתגר קשה מאוד. אם תצליח, אתה תתקבל. בהצלחה" הוא אומר וזורק אליך את הפוקדור.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#0000FF"]שחר[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*במהלך משימה
*שעה-בוקר
*כסף-7,000 פ''ד
*מיקום בסיס-וורמיליון, קנטו
*gps-ווילסטון, סינו: במחסן של צוות אקווה-רמפא''ג.
אתה אומר ללאקסריי להשתמש ביהירות ואז להתקיף. לאקסריי מהלך מול קרובאט וקרוודאנט, משתחצן מולם עד שהם מתבלבלים מרוב כעס. לאחר מכן הוא פורק על שניהם אנרגיה חשמלית ופוגע בהם קשה. לאחר מכן, מאט אומר:"קרוודאנט תשתמש בדופק אפל! קרובאט,תשתמש בשיסוע אווירי!". קרוודאנט שולח מצבתותיו טבעות אפלות שפוגעות בלאקסריי ארגיל. לאחר מכן קרובאט מזנק גבוה מאוד לאוויר,גורם לכנפיו לזרוח בכחול וצונח בחזרה אל לאקסריי, פוגע בו רגיל.
מצב חיים שלך:
לאקסריי- 6/10 (קרוודאנט וקרובאט אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468249][B][COLOR="#cccccc"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]*המ"ת חזר! אם תבדקו את דפי הרשומים שלכם, תמצאו את הפרסים שלכם ע"פ המיקום בשלב שבו נפסק האיוונט.
המיקומים:
1. נועם bugoji1
2. עמית totodile
3. צ'רמנדר charmander1
4. מתן Animal Hunter
5. Amitlv
6. נדב diglett
7. בר ~BarMaster~
8. PizzaBlaster
כל אחד מכם זכה בפוקימון בהתפתחות מגה, הפוקימון שביקשתם, הפוקימון שהייתם צריכים לקבל לפי המיקום ובוסט התפתחות, שעליו מפורט בדף הפתיחה[/COLOR]
[COLOR="#A52A2A"]*מידע מפורט על מיקומים בקאלוס יתווסף בקרוב[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה מציע לאלקיד ובוויזל שתחסלו אותו ביחד, ואומר להם להשתמש בפעימת מים חשמלית. יכול להיות שאתה רואה פחד בעיניו של ברנדון? בוויזל שולח לעבר סוואבלו פעימת מים גדולה, בעוד אלקיד יורה אליה הלם רעם ומחשמל אותה, גורם לכדור מים מחושמל לפגוע בסוואבלו ולעלפו. ברנדון אומר:"סוואבלו, תחזור. ריצ'י, הגישה שלך לקרבות מאוד מאיימת, פשוט מושלם לסוכן שרוב הקרבות שלו יהיו מול נבלים מרושעים שמתנהגים כך ויותר גרוע. כל הכבוד! עכשיו, הגיע הזמן לשלב השני. אני אתן לך פוקימון נוסף. כל אחד מאיתנו ישתמש בעוד פוקימון נוסף אחד. אם אנצח, יימחק זיכרונך מהיום ואתה תחזור לחייך הרגילים. אם אפסיד, אתה תתקבל לצוות ותקבל כל מה שאתה זקוק לו. תוציא את הפוקימון שלך ווימסיקוט, צא!" הוא אומר ומהפוקדור יוצא יצור צמר גפן לבן עם פרצוף חום וירוק. ברנדון אומר:"ווימסיקוט הוא הדוגמה המצוינת בשבילי כדי להדגים יריב קשה. הוא מסוג פיה, שחסין נגד סוג דרקון ומנצח גם סוגי אופל ולחימה, וגם מסוג עשב, שהוא הסוג האהוב עליי ומתקפות מים לא משפיעות עליו כל כך. תנסה לנצח אותו. אני יודע שהאתגר קשה מאוד. אם תצליח, אתה תתקבל. בהצלחה" הוא אומר וזורק אליך את הפוקדור.
מה תעשה?[/COLOR]
"צא פוקדור" אצעק. לאחר שאראה שזו דרגונייר אחשוב בביאוס על כך שהיא חלשה מאוד נגד וויסמיקוט אך אז אחייך ואומר "מה שלא בא בכוח, בא במוח". "דרגונייר נסי להשתמש בזה שאת יכולה לעוף ותנסי לחבוט על וויסמיקוט מלמעלה. לאחר מכן כל תסובבי את הזנב 360 מעלות כדי להדוף התקפות הבאות אלייך. אני מאמין בך" אומר לה בביטחון ואחייך אלייה.
-
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1468249]
[B][COLOR=#800000]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800000]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
אתה עולה לתצפית ומסתכל אל כל הפארק. אתה רואה במרחק כמה נקודות חומות קטנות מסתובבות. אתה מוציא את ברווירי ומסמן ללין איפה האיווים. היא הולכת אחריך, היא עולה על באלון ואתה על ברווירי, ותוך כמה דקות אתם מגיעים לאזור של האיווים. הם מתרוצצים ומשחקים שם בנחמדות. אתה הולך על איווי אחד ולין הולכת על אחר. היא נלחמת עם באלון ואתה עם ברווירי. אתה אומר לברווירי להשתמש בשיסוע על איווי. ברווירי משסע את טפריו באיווי, פוגע בו בינוני לאחר מכן, איווי מתעצבן ושולח קלפי משחק חדים לעבר ברווירי, שפוגעים בו קל.
מצב חיים שלך:
ברווירי-8/10 (איווי אותו דבר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000FF]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"בריוורי, תשתמש בכנף אמיצה." אמרתי לבריוורי, "לאחר מכן תשתמש בשיסוע."
-
[B][U][COLOR="#999999"]הודעות[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF8C00"]*עד סוף השבוע הולך לעלות לאזור של המפות פירוט על כל המקומות בקאלוס!!! ברגע שאני אעלה אותו, אתם תוכלו להשתגר באופן חופשי לקאלוס לכל אזור שתרצו ולאט לאט גם יתחילו להופיע לכם משימות במחוז קאלוס[/COLOR]
[COLOR="#990000"]*עקב השחרור של קאלוס, אתם צריכים להתמודד עם צוות רשע נוסף שעובד בקאלוס, וכרגע לא ברור אם יש לו כל קשר לצוות רמפא"ג או שהוא עובד בעד עצמו. ברגע שתתחילו להיות במשימות בקאלוס אתם תגלו עליו פרטים נוספים[/COLOR]
[COLOR="#000080"]*עכשיו, כשהמ"ת חזר, אני משנה משהו אחד: הקרבות ימשיכו באותה שיטה, אבל סגנון הלחימה יהיה יותר משוחרר, כשמתקפות יכולות להשתלב במתקפות והתחמקות אפשרית. זה יכריח אתכם להיות יותר יצירתיים כדי לנצח קרבות[/COLOR]
[COLOR="#008000"]בהצלחה!!![/COLOR]
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
אתה מתבאס מהעובדה שהפוקימונית שיצאה היא דרגונייר עקב אי ההתאמה בסוגים, אבל מאמין בה. אתה אומר לדרגונייר מה לעשות. היא מרחפת-עפה אל מעל ווימסיקוט, ובאה לחבוט בו עם זנבה. ברנדון צועק:"ווימסיקוט, רוח גבית!" ווימסיקוט גורם לרוח גדולה לבוא מאחורי גבו ולהרים אותו לאוויר, גורם לו להתחמק מהמתקפה של דרגונייר ועושה אותו זריז יותר. ברנדון מסביר:"המתקפה רוח גבית יוצרת פרץ רוח מאחורי הפוקימון שמשפרת את מהירותו. כמו שאתה יכול לראות, רוב גופו של ווימסיקוט מורכב מסוג פרוותי של צמר, ולכן הוא עף ברוח הגבית בקלילות. זאת דוגמה ליתרון של אסטרטגיה של להמתין לרגע המתאים ואז להשתמש במתקפת נגד כדי לבלום או להתחמק מהמכה, שזו יכולת מאוד שחשוב מאוד שיהיה לך במסע שלך כסוכן". ברנדון ממשיך:"ווימסיקוט, זוהר מסנוור!" ווימסיקוט מקיף את גופו בטבעת שקופה, גורם להבזק לבן- וורוד חזק מאוד לפרוץ מגופו. אתה וברנדון לא רואים את שני הפוקימונים עקב ההבזק, אך אתה שומע את זעקתו של ווימסיקוט, ופתאום כל ההבזק המסמא הוורוד נשאב אל תוך טורנדו מחומר הנראה כבד יותר אוויר, כמו אדי מים, וההבזק מערבב בטורנדו. אתה שם לב שבסיס הטורנדו הוא בזנב של דרגונייר. דרגונייר משחררת את הטורנדו עם ההבזק, גורמת לו לפגוע בווימסיקוט ולגרום לו נזק רגיל. ברנדון משבח אותך:"אתה והדרגונייר שלך בדיוק הדגמתם את מה שהסברתי לך. דרגונייר חיכתה לרגע המתאים שההבזק התקרב אליה מספיק, ואז יצרה טוויסטר שבלע ההבזק והחזיר אותו חזרה לווימסיקוט". *מזל טוב! דרגונייר למדה [B]טוויסטר[/B]!!!*
מצב חיים שלך:
דרגונייר: 10/10 (ווימסיקוט פחות)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#800000"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="#800000"]*רק לידיעתך אתה הולך לתפוס עכשיו איווי שני כי קיבלת אחד זוהר מהאיוונט. יש לך מזל...
*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
ברווירי גורם לכנפיו לזרוח ועולה לשמים, מוקף באש רדומה וכנפיו זוהרות, ואז דואה במהירות כלפי מטה לעבר האיווי, מתנגש בו וגורם לו נזק קשה. לאחר מכן הוא משסע אותו וגורם לו נזק רגיל. איווי משתמש בהצלפה (flail). הוא ועד לאט על הרצפה ואז קופץ לאוויר, מתקיל עצמו בברווירי וגורם לו נזק קשה עקב הבריאות הנמוכה שלו.
מצב חיים שלך:
ברווירי- 5/10 (איווי הרבה פחות)
מה תעשה[/COLOR]
[B][COLOR="#FF0000"]amitlv[/COLOR][/B]
*תגיב להתחלה של האנטגוניסטים
[B][COLOR="#000000"]pizzablaster[/COLOR][/B]
*תבחר צבע לתגובות שלי אליך ותגיב להתחלה של האנטגוניסטים
[B][COLOR="#FF0000"]נדב[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF0000"]*שעה-???
*כסף-5,300 פ"ד
*gps-???
לוקח לך כמה שניות לעכל שזה הקרב הראשון שלך, אבל אז אתה מוציא את גראולית' ודיגלט. ברנדון אומר:"מילטאנק, פאווניארד, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים פרת חלב גדולה ושמנה ויצור קטן עם להבים בבטנו. ברנדון אומר:"מילטאנק, גלגול על גראולית'! פאווניארד, שיסוע על דיגלט!". מילטאנק מתכדררת ומתגלגלת במהירות לעבר גראולית', פוגעת בו בינוני. לאחר מכן, פאוונניארד הולך לדיגלט ומשסע אותו מכל כיוון עם הלהבים שלו, פוגע בו בינוני גם.
מצב חיים שלך:
גראולית'- 7/10 (מילטאנק יותר)
דיגלט- 7/10 (פאווניארד יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="#FF8C00"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="#FF8C00"]*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-בוקר
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
אתה אומר בוקר טוב לטארה ומחזיר את טוגפי לפוקדור שלו. אתה מציע לה את הרעיון של האימון והיא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. דאסקאל וויבור כבר נראים לי די מאומנים, אז עכשיו אתה תכין לעצמך ארוחת בוקר או משהו דומה ואני יצא לתפיסת פוקימון מהירה, ואז נעשה קרה אימון: יאנמה,טוגפי וויבור שלך נגד ריילי, לבארזר והפוקימון החדש. בי!" היא אומרת ומשתגרת מיד. אתה בינתיים אוכל כריך ומכין גם לטארה אחד. לאחר כחמש דקות היא חוזרת עם פוקדור אדום ביד. היא אוכלת את הכריך שהשאלת לה, תוך כדי אמירת "תודה טורי" ואז אומרת לך:"אני מוכנה. אתה רוצה לרדת לקומה 30-? זו הקומה של האימונים בבסיס פיוטר".
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*1 ימים מהמשימה הקודמת. 2 ימים למשימה הבאה.
*שעה-בוקר
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו
אתה אומר בוקר טוב לטארה ומחזיר את טוגפי לפוקדור שלו. אתה מציע לה את הרעיון של האימון והיא אומרת:"אני מסכימה, בתנאי אחד. דאסקאל וויבור כבר נראים לי די מאומנים, אז עכשיו אתה תכין לעצמך ארוחת בוקר או משהו דומה ואני יצא לתפיסת פוקימון מהירה, ואז נעשה קרה אימון: יאנמה,טוגפי וויבור שלך נגד ריילי, לבארזר והפוקימון החדש. בי!" היא אומרת ומשתגרת מיד. אתה בינתיים אוכל כריך ומכין גם לטארה אחד. לאחר כחמש דקות היא חוזרת עם פוקדור אדום ביד. היא אוכלת את הכריך שהשאלת לה, תוך כדי אמירת "תודה טורי" ואז אומרת לך:"אני מוכנה. אתה רוצה לרדת לקומה 30-? זו הקומה של האימונים בבסיס פיוטר".
מה תעשה?[/QUOTE]
"נשמע מצויין!" אומר וארד איתה במעלית. "קומה -30? המקום הזה גדול יותר ממה שחשבתי..." אחשוב לעצמי בזמן שהמעלית מגיעה ליעדה. "טוב הגענו! אבל ,אם לא אכפת לך כמובן, הייתי מעדיף לעשות שינוי קטן. קיבלתי מהסוכנות טרטוויג והראקרוס חדשים לפני כמה ימים, והייתי רוצה לבדוק אותם יחד עם טוגפי. זה בסדר מבחינתך? " אומר ואוציא את הפוקדורים. " הראקרוס, טרטוויג וטוגפי, צאו!" אומר ואזרוק את הפוקדורים לעבר פוקימוניה של טארה. " הראקרוס, תקוף במתקפת קרן ואז בקרן מגה את לבאראזר! טרטוויג, תקוף בסופת עלים ולהביור את ריילי וטוגפי רוח פיה ואז חבטה על הפוקימון החדש. צאו!"