אוף עומר הלך! :(
Printable View
אוף עומר הלך! :(
[QUOTE=Ritsuka Kun;1328417]אם היית עושה שלוש היית בהרבה יותר רגיעה חח[/QUOTE]
זה למה אני עכשיו יושב בשקט בחדר ויכול לגרבץ בלי להלחץ (:
שיהיה בהצלחה , אני מאוד לחוץ
[QUOTE=Psychic;1328426]שיהיה בהצלחה , אני מאוד לחוץ[/QUOTE]
כמה יחידות יא שמנמן?
[quote=ワンピース;1328428]כמה יחידות יא שמנמן?[/quote]
שורש 16 :nose_pick:
[quote=ワンピース;1328425]זה למה אני עכשיו יושב בשקט בחדר ויכול לגרבץ בלי להלחץ (:[/quote]
הכי טוב ^^
[QUOTE=Psychic;1328429]שורש 16 :nose_pick:[/QUOTE]
אז מה אתה נלחץ כל כך? אתה 4 יחידות O:
[QUOTE=LordAbizi;1328423]ולכן אני לא אקרא לך בשם הפרטי שלך... קרא היטב את ההודעה! חסר לך אם תעשה טעויות הבנה כאלו במבחן...[/QUOTE]
סליחה, אני קשה הבנה בהודעות שלך..
אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם
אני 4 יחידות עם מגן גבוה ומפחד שזה יפיל אותי
[QUOTE=Psychic;1328433]אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם[/QUOTE]
אצלי שאלות מילוליות אלה שאלות בונוס.. (:
למה שמגן גבוה יפיל אותך? חוץ מזה, ניגש למועד ב'?
[QUOTE=Psychic;1328433]אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם[/QUOTE]
בגלל זה אני לא עושה אותן במבחן!
[QUOTE=Psychic;1328429]שורש 16 :nose_pick:[/QUOTE]
אני צריך להילחץ!אני חמש יחידות!
5 יחידות מה אתם עושים לי פה פוזות ימאניקים :nose_pick:
אוייש! אני לא מאמין ששכחתי להכין נושא על שבועות! אני חייב להתחיל להכין אותו בשיא המהירות!
נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):
[QUOTE=Psychic;1328436]5 יחידות מה אתם עושים לי פה פוזות ימאניקים :nose_pick:[/QUOTE]
אני לא עושה, אני פשוט לא לחוץ..
חוצמזה שתדע לך שאני דווקא אומר שאתה עושה פוזות כי החומר שלך פי 2,759 קל יותר משלנו!
[QUOTE=סת' קינגלר;1328437]אוייש! אני לא מאמין ששכחתי להכין נושא על שבועות! אני חייב להתחיל להכין אותו בשיא המהירות![/QUOTE]
תהנה.
[quote=ワンピース;1328438]נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):[/quote]
יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.
[quote=ワンピース;1328438]נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):[/quote]
היה לי צו ראשון לפני 10 ימים אבל לא הספקתי ראיון אישי אז אני צריך ללכת שוב :|
[quote=Lambo;1328439]אני לא עושה, אני פשוט לא לחוץ..
חוצמזה שתדע לך שאני דווקא אומר שאתה עושה פוזות כי החומר שלך פי 2,759 קל יותר משלנו!
תהנה.[/quote]
טוב , בוא נחשב את מידת הלחץ שלך , אם ידוע שמידת הלחץ שלך גדולה משלי פי 2,759 והלחץ שלי עומד על 1,000.
[QUOTE=LordAbizi;1328440]יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.[/QUOTE]
and may the force be with you XD
[QUOTE=LordAbizi;1328440]יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.[/QUOTE]
שמעתי מחברים איך, פשוט נשמע סיוט..
עזוב את החלק של הריאיון אישי האימות נתונים נשמע לי מפחיד, עם המשפטים העבריים הלא מובנים האלה..
[quote=Psychic;1328441]היה לי צו ראשון לפני 10 ימים אבל לא הספקתי ראיון אישי אז אני צריך ללכת שוב :|
טוב , בוא נחשב את מידת הלחץ שלך , אם ידוע שמידת הלחץ שלך גדולה משלי פי 2,759 והלחץ שלי עומד על 1,000.[/quote]
אוי לא. ריאיון אישי. שעה וחצי של שאלות אידיוטיות מוציאות נשמה, שבגללן עלולים לחשוד שאתה חולה נפש.
יש להחליף את המילה "אתה" ב"אני".
שאור העולם יתן גם לך תקווה.
@שקד
לא יודע, מבחינתי כל חלק שמצריך חשיבה של פתירת בעיות אצלי הוא עדיף על כל חלק שבו אני צריך לענות על שאלות מעורפלות בכוונה.
[quote=ワンピース;1328443]שמעתי מחברים איך, פשוט נשמע סיוט..
עזוב את החלק של הריאיון אישי האימות נתונים נשמע לי מפחיד, עם המשפטים העבריים הלא מובנים האלה..[/quote]
יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...
וההתעלמות מדברי החוכמה מסטאר וורס מתחילה :-(
[QUOTE=LordAbizi;1328444]אוי לא. ריאיון אישי. שעה וחצי של שאלות אידיוטיות מוציאות נשמה, שבגללן עלולים לחשוד שאתה חולה נפש.
יש להחליף את המילה "אתה" ב"אני".
שאור העולם יתן גם לך תקווה.
@שקד
לא יודע, מבחינתי כל חלק שמצריך חשיבה של פתירת בעיות אצלי הוא עדיף על כל חלק שבו אני צריך לענות על שאלות מעורפלות בכוונה.[/QUOTE]
תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
[QUOTE=Psychic;1328445]יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...[/QUOTE]
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:
איזה כיף זה כשמתעלמים ממך, נכון?
[quote=ワンピース;1328447]תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:[/quote]
מאיפה אני זוכר, זה היה לפני 10 חודשים... אני לא זוכר דברים מדוייקים אבל אני זוכר את התחושה. אולי בעצם זה יהיה לך יותר קל, כי אתה בן אדם שחי, לעומתי, שאני בן אדם שרק מהרהר על החיים.
[QUOTE=LordAbizi;1328450]מאיפה אני זוכר, זה היה לפני 10 חודשים... אני לא זוכר דברים מדוייקים אבל אני זוכר את התחושה. אולי בעצם זה יהיה לך יותר קל, כי אתה בן אדם שחי, לעומתי, שאני בן אדם שרק מהרהר על החיים.[/QUOTE]
הראיון אישי נשמע לי מעצבן אבל לא ברמה כזאת גבוהה. זאת אומרת השאלות קצת מפגרות אבל עוברים את זה תוך שעה ככה.
אמרו לי שהמבחנים לוקחים הרבה יותר זמן..
[quote=ワンピース;1328451]הראיון אישי נשמע לי מעצבן אבל לא ברמה כזאת גבוהה. זאת אומרת השאלות קצת מפגרות אבל עוברים את זה תוך שעה ככה.
אמרו לי שהמבחנים לוקחים הרבה יותר זמן..[/quote]
השאלות הן בסגנון "האם קרה לך..." או "תאר מקרה שבו..", ותשובות בסגנון "לא זכור לי שהיה דבר כזה" לא מתקבלות. כלומר, המראיינים יתעלמו מזה, ויחזרו לשאלה אחרי כמה שאלות. אז לך זה יהיה קל, כי אתה עושה דברים, אתה חי. אני לא, אני רק חושב כל היום. אז לכן האמת שלי היא שלא היו מקרים כאלה, אבל הם לא יקבלו את זה. ולכן הם יחשבו שאני חולה נפש וישלחו אותי לקצין בריאות הנפש שינקה אותי מכל אשמה.
המבחנים אולי לוקחים יותר זמן, אבל שוב, מבחינתי כל חלק שעוסק בפתרון בעיות הוא עדיף על כל חלק שבו יש שאלות מעורפלות בכוונה. לכן המבחנים היה החלק הכי נורמלי מבחינתי.
[quote=ワンピース;1328447]תן דוגמאות לשאלות שאתה מוצא מעורפלות? יותר מהשאר זאת אומרת
אני יודע, שמעתי מחבר, מה זה הדברים המגעילים האלה? O:[/quote]
כן...
תלמד מהאינטרנט , תרשום : מילים לצו ראשון
[QUOTE=LordAbizi;1328452]השאלות הן בסגנון "האם קרה לך..." או "תאר מקרה שבו..", ותשובות בסגנון "לא זכור לי שהיה דבר כזה" לא מתקבלות. כלומר, המראיינים יתעלמו מזה, ויחזרו לשאלה אחרי כמה שאלות. אז לך זה יהיה קל, כי אתה עושה דברים, אתה חי. אני לא, אני רק חושב כל היום. אז לכן האמת שלי היא שלא היו מקרים כאלה, אבל הם לא יקבלו את זה. ולכן הם יחשבו שאני חולה נפש וישלחו אותי לקצין בריאות הנפש שינקה אותי מכל אשמה.
המבחנים אולי לוקחים יותר זמן, אבל שוב, מבחינתי כל חלק שעוסק בפתרון בעיות הוא עדיף על כל חלק שבו יש שאלות מעורפלות בכוונה. לכן המבחנים היה החלק הכי נורמלי מבחינתי.[/QUOTE]
מה אז אני אמור להגיד אם שואלים אותי על משהו שלא קרה לי? חח
[QUOTE=Psychic;1328453]כן...
תלמד מהאינטרנט , תרשום : מילים לצו ראשון[/QUOTE]
אני אחפש (:
[quote=ワンピース;1328454]מה אז אני אמור להגיד אם שואלים אותי על משהו שלא קרה לי? חח
אני אחפש (:[/quote]
Machete Improvises.
בוקר טוב... עוד מעט הבגרות...
מה נשמע?
[quote=Mr.Pizza;1328389]בוקר בגרות במתמטיקה לכולם.[/quote]
הבגרות בערב לא?
5 יחידות למי ששאל.
הבגרות בערב,כן.
[QUOTE=The Sir;1328458]הבגרות בערב לא?[/QUOTE]
הבגרות שלי בשעה 13:00
חזרתי :)
[quote=SexStyle;1328459]5 יחידות למי ששאל.
הבגרות בערב,כן.[/quote]
אני חולק על הטענה שלך מהנושא על התקיפה המינית של ילדים בני 5 שאם אישה משתכרת זו אשמתה שהיא נאנסת. לפי הזכור לי, החוק קובע שזה אונס אלא אם יש הסכמה מפורשת. והחוק עוד קובע, שלא תתכן הסכמה מפורשת במקרים שבהם אחד הצדדים הוא שיכור או מסומם וכיוצא באלו.
גם שלי בשעה 1
[quote=Psychic;1328445]יתנו לך מילים כמו גילופין , עיור , היה לו לזרא , פי פחת ( אין מישהו בעולם שיודע מזה ) , בינות , אכיפה , ערוב ימיה וכו'...[/quote]
מוזר. כל המילים שרשמת בהירות לי.
להגיע אל פי פחת זה להגיע למצב הגרוע ביותר שיכול להיות, ברוח הבגרות במתמטיקה, נקודת המינימום המוחלט P:
אני כל כך גאה בשפה הגבוהה שלי :')
[QUOTE=SexStyle;1328459]5 יחידות למי ששאל.
הבגרות בערב,כן.[/QUOTE]
שלוש וחצי זה לא ערב..
[quote=Mr.Pizza;1328467]מוזר. כל המילים שרשמת בהירות לי.
להגיע אל פי פחת זה להגיע למצב הגרוע ביותר שיכול להיות, ברוח הבגרות במתמטיקה, נקודת המינימום המוחלט P:
אני כל כך גאה בשפה הגבוהה שלי :')[/quote]
I know right?
שפה גבוהה באמת גורמת לגאווה עצמית.