-
[QUOTE=F!upy;1337331][B]ניל~[/B]
אתה מכוון על קלפרי את הפוקידע ועד מהרה אתה מגלה שהיא למדה 3 מתקפות חדשות.
שירה~ Sing
אגרוף בלבול~ Dizzy Punch
שמירה~ Safeguard
קלפה מנערת את ראשה ורצה לעברו של מיים ג'וניור, אבל שוב נהדפת עם הכיפת הגנה של מיים ג'וניור.
"קרן טעינה!" קורא דני ונראה מעט לחוץ.
[/QUOTE]
"קלפרי התחמקי, ומיד תשתמשי בהדרן תעברי לשירה אחר כך תסיימי את זה בעזרת אגרוף מגה !"אומר במהירות בתקווה שהכל ישתלב.
-
[B]אליסה~[/B]
"אמרת שגנבת את שניהם נכון?" שואל קול ואתה עונה בחיוב "ככה או ככה, הם לא יהיו שימושים עבורך. עכשיו תשלחי אותם מידית!" הוא צועק עליך מהטלפון. אתה נלחצת ומפילה את הפוקידע ומתחילה לחטט בפונקציות של הפוקידע במהירות. אחרי כמה רגעים את מוצאת את האפשרות, ואת שולחת את שני הפוקדורים של סאבליי ואת מריפ אל קול. "ילדה טובה" הוא אומר ואז מנתק לך את הטלפון בפנים.
[B]פלינט~[/B]
טיילו עף אחורה ומתחיל לזהור בכתום בהיר, ונראה שהשפעה של המיקוד אנרגיה עזר לו והוא יצא מהשפעת הבלבול של איגליבאף.טיילו מתרכז, ומצליח להתחמק פעמיים ממתקפת הרוח הקפואה של איגליבאף ואז הוא טס לעברה ומשסף אותה עם מכת הכנף שלו ומפיל אותה לאחור.
"איגליבאף, לא מוותרים בקרב הזה פעימת מים בשילוב רוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף שלו פותחת את פיה וכדור מים ענקי נוצר לפניה ואז היא פותחת את הפה שלה שוב והופכת את פעימת המים לכדור קרח ענקי, והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טיילו, שמצליח בקושי להתחמק, אבל הכדור מתפוצץ ורסיסי מים עפים לכל עבר ושוטפים את טיילו לחלוטין.
"כזה קרב אני מצפה!" אומר דני בחיוך ונראה שהוא רק מתחיל להתחמם.
[B]ניל~[/B]
קלפרי מוחאת את כפיה במהירות ואז מוחאת כף אחת חזקה ומיים ג'וניור זוהר באדום. באותו רגע קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר. השיר המפתה של קלפרי מרדים את מיים ג'וניור. "אוי לא!" קורא מנהיג המכון בזמן שקלפרי רצה לעברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בעצמה אדירה בעזרת האגרוף מגה שלה ומחסלת אותו.
"מיים ג'וניור לא יכול להלחם!" קורא השופט ומרים דגל ירוק ומכוון עליך "קלפרי המנצחת!" הוא מכריז בקול.
דני מחזיר את הפוקימון שלו ועוקף את המזרן הירוק וניגש אליך ומושיט את ידו בחיוך "זכית בזה" הוא אומר ופותח את ידו ומראה לך תג מכון [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=beginningu.png&res=crop[/IMG].
-
[QUOTE=F!upy;1337477]
[B]ניל~[/B]
קלפרי מוחאת את כפיה במהירות ואז מוחאת כף אחת חזקה ומיים ג'וניור זוהר באדום. באותו רגע קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר. השיר המפתה של קלפרי מרדים את מיים ג'וניור. "אוי לא!" קורא מנהיג המכון בזמן שקלפרי רצה לעברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בעצמה אדירה בעזרת האגרוף מגה שלה ומחסלת אותו.
"מיים ג'וניור לא יכול להלחם!" קורא השופט ומרים דגל ירוק ומכוון עליך "קלפרי המנצחת!" הוא מכריז בקול.
דני מחזיר את הפוקימון שלו ועוקף את המזרן הירוק וניגש אליך ומושיט את ידו בחיוך "זכית בזה" הוא אומר ופותח את ידו ומראה לך תג מכון [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=beginningu.png&res=crop[/IMG].[/QUOTE]
אקח את התג ואומר בזמן שאני יוצא מהמכון "כדי שתתכונן אחריי תיכנס לפה מאמנת קצת אכזרית,בהצלחה".
'מעניין מה אליסה עשתה בזמן שהיא חיכתה לי' אחשוב לעצמי ואחפש את אליסה ברחבי העיר.
-
[QUOTE=F!upy;1337477][B]אליסה~[/B]
"אמרת שגנבת את שניהם נכון?" שואל קול ואתה עונה בחיוב "ככה או ככה, הם לא יהיו שימושים עבורך. עכשיו תשלחי אותם מידית!" הוא צועק עליך מהטלפון. אתה נלחצת ומפילה את הפוקידע ומתחילה לחטט בפונקציות של הפוקידע במהירות. אחרי כמה רגעים את מוצאת את האפשרות, ואת שולחת את שני הפוקדורים של סאבליי ואת מריפ אל קול. "ילדה טובה" הוא אומר ואז מנתק לך את הטלפון בפנים.
[/QUOTE]
"איזה בן זונה!" אגיד בעצבים ואמשיך להסתובב בדרך 26 בעודי זועמת. לא מספיק שהוא מתייחס אלי כמו אל ילדה, אלא גם כאל המשרתת האישית שלו. מה הוא חושב לעצמו בכלל?
-
[QUOTE=F!upy;1337477][B]
[B]פלינט~[/B]
טיילו עף אחורה ומתחיל לזהור בכתום בהיר, ונראה שהשפעה של המיקוד אנרגיה עזר לו והוא יצא מהשפעת הבלבול של איגליבאף.טיילו מתרכז, ומצליח להתחמק פעמיים ממתקפת הרוח הקפואה של איגליבאף ואז הוא טס לעברה ומשסף אותה עם מכת הכנף שלו ומפיל אותה לאחור.
"איגליבאף, לא מוותרים בקרב הזה פעימת מים בשילוב רוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף שלו פותחת את פיה וכדור מים ענקי נוצר לפניה ואז היא פותחת את הפה שלה שוב והופכת את פעימת המים לכדור קרח ענקי, והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טיילו, שמצליח בקושי להתחמק, אבל הכדור מתפוצץ ורסיסי מים עפים לכל עבר ושוטפים את טיילו לחלוטין.
"כזה קרב אני מצפה!" אומר דני בחיוך ונראה שהוא רק מתחיל להתחמם.
[/QUOTE]
"גם אני רק מתחמם!" אשיב לו בביטחון, "טיילו גם אנחנו לא מוותרים! נראה להם שאנחנו חזקים! היית מצוין התחמקת בצורה נהדרת עכשיו אני רוצה שתישאר ליד הקרקע! תחוג סביב אגליפאף בסיבובים ותבלבל אותה עם מהירותך! כל פעם תשנה את מיקומך על ידי תעופה למעלה ולמטה וכשאיגליפאף תנסה לתקוף אותך ובזמן הריכוז שהיא מייצרת מתקפה תגיח מאחוריה ותשתמש במתקפת כנף ותפיל אותה על רגליה! לאחר מכן תתרחק ממנה הכי הרבה שאתה יכול ותשתמש בדגירה! אם היא מנסה לפגוע בך בזמן הדגירה תעלה לאוויר במהירות בעזרת מיקוד אנרגיה! ותזכור! בזמן כל המהלך הזה אם אתה שומע שהיא מתחילה לשיר תעצור הכל ותנקר אותה בפרצופה בכוח!" אדריך את טיילו,איבט ביובאבה ואנסה לקלוט את הבעת פניה במבט חטוף ואחזור לקרב, "טיילו אתה מתמודד מצוין! אל תוותר!" אוסיף כדי להחדיר בו מוטיבציה
-
[B]ניל~[/B]
אתה מודה למנהיג ויוצא מהמכון בחיוך. השגת את התג הראשון שלך. אתה מתחיל ללכת בעיר, מחפש את אליסה. אחרי עשרים דקות של חיפושים, אתה מבחין בה מהלכת לה סחור סחור בתחילת דרך 26. אתה קורא לה ורץ אליה בהתלהבות מחזיק את התג בידך.
[B]אליסה~[/B]
את הולכת ממורמרת הלוך ושוב לרוחב השביל מקללת את קול בזעם. לפתע את שומעת את ניל, קורא לך מחזיק את תג המכון בידיו.
[B]פלינט~ [/B]
טיילו טס לעברה של איגליבאף ומצליח לגרום לה לאבד את מיקומו ואז כשהיא באה לתקוף עם חבטה, טיילו מפיל אותה קדימה, עם מתקפת כנף קטלנית. איגליבאף מתעצבנת ומתחילה לשאוב את כל האוויר סביבה, מה שגורם לטיילו גם להישאב לעברה ולפתע, משהו מזור קורא. איגליבאף בולעת את טיילו בגופה הקטן!
"מה לכל הרוחות?" אומר דני ונראה מופתע בעצמו ממה שקורה "איגליבאף, אם הוא כבר שם רוח קפואה!" הוא אומר בפליאה.
אתה מבחין בזוויות עינך שתמי וסנובול גם הן נראות מופתעות מהקטע. איגליבאף מתחילה לייצר בתוכה קרב עצמי ולפתע פיצוץ מאיגליבאף והיא מוציאה את כל האוויר בתוכה, וכולל את טיילו.
שני הפוקימונים נוחתים על המזרן מעולפים.
"שני הפוקימונים אינם מסוגלים להלחם!" אומרת יובאבה "על שני המאמנים להחליף פוקימונים!" היא מכריזה.
דני, מעט מופתע ממה שקרה אבל מחזיר את איגליבאף לפוקדור ושולח פוקדור חדש לאוויר. מתוך הקרן אור יוצא עוד פוקימון קטן וורוד, אבל זה מזכיר לך ליצן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG]). "הרשה לי להציג לך את מיים ג'וניור הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר דני בהתלהבות.
-
[QUOTE=F!upy;1337505][B]
[B]פלינט~ [/B]
טיילו טס לעברה של איגליבאף ומצליח לגרום לה לאבד את מיקומו ואז כשהיא באה לתקוף עם חבטה, טיילו מפיל אותה קדימה, עם מתקפת כנף קטלנית. איגליבאף מתעצבנת ומתחילה לשאוב את כל האוויר סביבה, מה שגורם לטיילו גם להישאב לעברה ולפתע, משהו מזור קורא. איגליבאף בולעת את טיילו בגופה הקטן!
"מה לכל הרוחות?" אומר דני ונראה מופתע בעצמו ממה שקורה "איגליבאף, אם הוא כבר שם רוח קפואה!" הוא אומר בפליאה.
אתה מבחין בזוויות עינך שתמי וסנובול גם הן נראות מופתעות מהקטע. איגליבאף מתחילה לייצר בתוכה קרב עצמי ולפתע פיצוץ מאיגליבאף והיא מוציאה את כל האוויר בתוכה, וכולל את טיילו.
שני הפוקימונים נוחתים על המזרן מעולפים.
"שני הפוקימונים אינם מסוגלים להלחם!" אומרת יובאבה "על שני המאמנים להחליף פוקימונים!" היא מכריזה.
דני, מעט מופתע ממה שקרה אבל מחזיר את איגליבאף לפוקדור ושולח פוקדור חדש לאוויר. מתוך הקרן אור יוצא עוד פוקימון קטן וורוד, אבל זה מזכיר לך ליצן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG]). "הרשה לי להציג לך את מיים ג'וניור הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר דני בהתלהבות.[/QUOTE]
"טיילו היית מצוין,כל הכבוד!" אשבח אותו על הקרב המצוין ואחזיר אותו לפוכדור, "ועכשיו ארשה לי להציג את הפוקימון הכי חזק שלי! צ'ימצ'אר אני צריך אותך!" אקרא ברשמיות ואשחרר את צ'ימצ'אר.
"אתה יודע,אתה יכול לאמץ את הטכניקה הזאת" אומר לדני ואתמקד בקרב, "אוקיי צ'ימ'צאר תתחיל עם גחלת,בוא נראה איך הוא יגיב,כל מתקפת נגד שהוא מנסה לעשות תתחמק בעזרת מיקוד אנרגיה!" אדריך את צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=F!upy;1337505][B]ניל~[/B]
אתה מודה למנהיג ויוצא מהמכון בחיוך. השגת את התג הראשון שלך. אתה מתחיל ללכת בעיר, מחפש את אליסה. אחרי עשרים דקות של חיפושים, אתה מבחין בה מהלכת לה סחור סחור בתחילת דרך 26. אתה קורא לה ורץ אליה בהתלהבות מחזיק את התג בידך.
[/QUOTE]
"נו מה הספקת לעשות ?"אשאל ולפניי שאקבל תשובה אומר "בכל מקרה עכשיו תורך".
-
[QUOTE=Flupy;1337507]"נו מה הספקת לעשות ?"אשאל ולפניי שאקבל תשובה אומר "בכל מקרה עכשיו תורך".[/QUOTE]
"תפסתי בידוף וקראתי לו עומר. חוץ מזה, לא הרבה. קול היה פה, הוא אמר שהנהורים כאן ושכדאי שניזהר. קדימה, בוא נלך למכון"
-
[b]פלינט~[/b]
"לזה חיכיתי" אומר דני בחיוך. בינתיים, צי'מיצאר מסתער לעברו של מיים ג'וניור ושולח לעברו עשרות כדורי גחלת, אשר פוגעים במיים ג'וניור. "תרגיל הקופסה!" קורא דני בחיוך. מיים ג'וניור מחייך ומתחיל לרוץ מסביבו של צ'ימיצ'אר, אשר אינו מבין מה קורה, והוא מזיז את ידיו בפראיות לכל עבר ואז קופץ לאחור בסלטה אלגנטית. "בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור באור כחול בהיר והאור מקיף גם את צ'ימיצ'אר והוא מורם ומוטח על המזרן הרך.
"בוא נראה אותך בורח מזה" אומר דני בחיוך מתגאה.
[b]ניל~[/b]
אליסה אומרת לך שלכדה בידוף, והיא מציעה לך ללכת יחד איתה למכון. אתה מוציא מהכיס שלך חפץ קטן וכחול, הסוכרייה הנדירה שמצאת בדרך ונותן אותה לאליסה. ואומר לה שאתה נשאר להתאמן עם סידוט.
[b]אליסה~[/b]
ברצינות חלאס עם זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מספרת לניל את כל מה שקרה מאז שהלך למכון ואז מתחילה לצעוד כשניל עוצר אותך ומביא לך עוד סוכרייה נדירה, ומסביר לך שהוא רוצה להישאר ולהתאמן עם סידוט.
-
[QUOTE=F!upy;1337512][b]
[b]ניל~[/b]
אליסה אומרת לך שלכדה בידוף, והיא מציעה לך ללכת יחד איתה למכון. אתה מוציא מהכיס שלך חפץ קטן וכחול, הסוכרייה הנדירה שמצאת בדרך ונותן אותה לאליסה. ואומר לה שאתה נשאר להתאמן עם סידוט.
[/QUOTE]
"בהצלחה במכון"אומר לאליסה בזמן שאתרחק לכיוון היציאה מהעיר על מנת לאמן את סידוט ואולי להוסיף פוקימון לצוות.
-
[QUOTE=F!upy;1337512][b]פלינט~[/b]
"לזה חיכיתי" אומר דני בחיוך. בינתיים, צי'מיצאר מסתער לעברו של מיים ג'וניור ושולח לעברו עשרות כדורי גחלת, אשר פוגעים במיים ג'וניור. "תרגיל הקופסה!" קורא דני בחיוך. מיים ג'וניור מחייך ומתחיל לרוץ מסביבו של צ'ימיצ'אר, אשר אינו מבין מה קורה, והוא מזיז את ידיו בפראיות לכל עבר ואז קופץ לאחור בסלטה אלגנטית. "בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור באור כחול בהיר והאור מקיף גם את צ'ימיצ'אר והוא מורם ומוטח על המזרן הרך.
"בוא נראה אותך בורח מזה" אומר דני בחיוך מתגאה.
[/QUOTE]
אבל אמרתי שאם הוא מתקרב אליו בתמקפת נגד אז שיתחמק עם מיקוד אנרגיה! הוא בתוך הקופסא?
"אוקיי צ'ימ'צאר תישאר רגוע! ואל תתקוף! תנסה להסתכל על הקופסא שאתה נמצא בתוכה בדקדקנות,אני מניח שככל שאתה בקופסא אתה מוגן גם מהמתקפות של מיים ג'וניור,לכן תחפש בדקדקנות איזושהיא פירצה או משוה שיוכל לעזור לך לשבור את הקופסא הזאת,כשתמצא משהו שיוכל לעזור לך,תנסה להשתמש בסיוע ונראה מה יקרה!" אדריך את צ'ימ'צאר,אשמור על רוגע
-
[B]ניל~[/B]
אתה נפרד מאליסה, והולך לתוך היער. עד מהרה, אתה נתקל באיזור שהיית לפני שהצטרפת לצללים, יחד עם תמי. זה נראה לך למחשבה לאחור לפני כ"כ הרבה זמן.
אתה משחרר את סידוט מהפוקדור שלו ומתחיל לחפש פוקימונים להלחם נגדם, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן וירוק, התלוי על חוט במהופך על אחד מהעצים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_5b_167.png[/IMG]). שאותו אתה מזהה במהירות כספינראק- פוקימון העכביש.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר מסתכל סביב, אבל הוא נמצא בתוך מבנה בלתי נראה בעליל. וכל פעם שהוא מנסה ללכת לחקור כיוון אחד הוא נתקל באחד מהקירות הבלתי נראים. אחר המון תסכול הוא יוצר לפני פיו כדור אור קטן היוצא בצורה של ניקור, אבל הניקור פשוט חוזר אחורה ומתפוגג באוויר.
"ובכן" אומר דני "צדקת בכמעט הכל, יש לי משהו אחד בלתקן אותך" הוא אומר בחיוך "אני כן יכול לתקוף בזמן שהפוקימון שלך בתוך הקופסה שלי! מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו משלב את ידיו ואז מפיו נוצרת קרן צהובה וגדולה, העשויה מחשמל טהור והיא עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ופוגעת בו ישירות.
-
[QUOTE=F!upy;1337517][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר מסתכל סביב, אבל הוא נמצא בתוך מבנה בלתי נראה בעליל. וכל פעם שהוא מנסה ללכת לחקור כיוון אחד הוא נתקל באחד מהקירות הבלתי נראים. אחר המון תסכול הוא יוצר לפני פיו כדור אור קטן היוצא בצורה של ניקור, אבל הניקור פשוט חוזר אחורה ומתפוגג באוויר.
"ובכן" אומר דני "צדקת בכמעט הכל, יש לי משהו אחד בלתקן אותך" הוא אומר בחיוך "אני כן יכול לתקוף בזמן שהפוקימון שלך בתוך הקופסה שלי! מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו משלב את ידיו ואז מפיו נוצרת קרן צהובה וגדולה, העשויה מחשמל טהור והיא עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ופוגעת בו ישירות.[/QUOTE]
"צ'ימ'צאר! החזק מעמד!" אקרא,אקווה שיעמוד בקרן הטעינה, 'צדקת כמעט בהכל..כנראה שכן יש פירצה לקופסא הזאת..' אחשוב, "אוקיי צ'ימ'צאר! חייבים למצוא את הפירצה! אני רוצה שתשרוט את כל הדפנות של הקופסא בפראות! תנסה להפילן או לגרום נזק קשה! אם אתה רואה שמיים ג'וניור מכוון אליך מתקפה נוספת תשתמש בגחלת כדי ששתי המתקפות ייפגשו ותבטלו! קדימה תנסה למצוא פירצה בעזרת שריטות חזקות בכל הדפנות של הקופסא! בצדדים,בקודקודים,כל מקום שיכול להוציא אותך ממנה!" אדריך את צ'ימ'צאר,אביט בקופסא טוב כדי להבחין בדרך שצ'ימ'צאר יוכל להיחלץ ממנה
-
[QUOTE=F!upy;1337517][B]ניל~[/B]
אתה נפרד מאליסה, והולך לתוך היער. עד מהרה, אתה נתקל באיזור שהיית לפני שהצטרפת לצללים, יחד עם תמי. זה נראה לך למחשבה לאחור לפני כ"כ הרבה זמן.
אתה משחרר את סידוט מהפוקדור שלו ומתחיל לחפש פוקימונים להלחם נגדם, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן וירוק, התלוי על חוט במהופך על אחד מהעצים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_5b_167.png[/IMG]). שאותו אתה מזהה במהירות כספינראק- פוקימון העכביש.
[/QUOTE]
'לא טוב' אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש פוקימון אחר.
' אידיוט לא ריפאת את הפוקימונים אחריי המכון עדיף עכשיו מאשר לעולם לא' אחשוב לעצמי ואלך חזרה במטרה לרפאות את הפוקימונים, אחר כך אחזור ליער בחיפוש אחר פוקימון.
-
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לשרוט את האוויר בפראות והוא מסתובב מצד לצד "קדימה מיים ג'וניור, הוא מוכן להגן רק עם מתקפות פיזיות" אומר דני "צא עם בלבול ואז ריקוד מנדנד!" ממשיך ומיים ג'וניור מתחיל לזהור בכחול בהיר, באותו זמן צ'ימיצ'אר מנסה לשלוח עליו גחלת, אבל המתקפה נהדפת בגלל החומות הסובבות אותו, ויחד עם המתקפה של מיים ג'וניור הוא נחלש בהרבה.
אתה מסתכל מיואש מהקרב ועוד יותר מזה כמו מלח על פצע פתוח הפוקימון שלו מתחיל לרקוד ריקוד לואה סוער וגלים וצלילים ורודים מתחילים להיווצר סביבו והם מרחפים עד שנדבקים בצ'ימיצ'אר וגורמים לו לסחרור.
"מעט מאוד מאמנים הצליחו להשתחרר מהקופסה של מיים ג'וניור שלי" אומר דני בחיוך.
"פלינט אל תתרגש!" קוראת לפתע תמי "אתה מסוגל לזה, פשוט תתרכז! תנסה לחשוב על זה, המתקפות שלו עוברות את החומה!" היא ממשיכה.
[B]ניל~[/B]
אתה רץ בחזרה לעבר העיר, ואחרי עשר דקות חוזר אל העיר ג'נטה בחזרה. אתה הולך ישירות למרכז ושם נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאה לך את הפוקימונים בזריזות "בהצלחה!" היא אומרת בחום. אתה נפרד ממנה, וחוזר לדרך 26. עד מהרה אתה מחליט להכנס עמוק יותר לעומק היער עד שאתה נתקל בפוקימון חום וקטן עם אוזניים גדולות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG]).
באנרי- פוקימון הארנב.
-
[QUOTE=F!upy;1337512]
[b]אליסה~[/b]
ברצינות חלאס עם זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מספרת לניל את כל מה שקרה מאז שהלך למכון ואז מתחילה לצעוד כשניל עוצר אותך ומביא לך עוד סוכרייה נדירה, ומסביר לך שהוא רוצה להישאר ולהתאמן עם סידוט.[/QUOTE]
אני באמת לא מבין מה הבעיה םם
--------------
"ביי. נפגש אחרי זה במרכז הפוקימונים?" אגיד ואז אמשיך למכון בכדי לאתגר את דני הפאגוט הזה.
-
[QUOTE=F!upy;1337529]
[B]ניל~[/B]
אתה רץ בחזרה לעבר העיר, ואחרי עשר דקות חוזר אל העיר ג'נטה בחזרה. אתה הולך ישירות למרכז ושם נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאה לך את הפוקימונים בזריזות "בהצלחה!" היא אומרת בחום. אתה נפרד ממנה, וחוזר לדרך 26. עד מהרה אתה מחליט להכנס עמוק יותר לעומק היער עד שאתה נתקל בפוקימון חום וקטן עם אוזניים גדולות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG]).
באנרי- פוקימון הארנב.[/QUOTE]
"זה יכול להיות אימון מעולה, סידוט צא ! השתמש בצמיחה ואז ברוח חדה"
-
[QUOTE=F!upy;1337529][B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לשרוט את האוויר בפראות והוא מסתובב מצד לצד "קדימה מיים ג'וניור, הוא מוכן להגן רק עם מתקפות פיזיות" אומר דני "צא עם בלבול ואז ריקוד מנדנד!" ממשיך ומיים ג'וניור מתחיל לזהור בכחול בהיר, באותו זמן צ'ימיצ'אר מנסה לשלוח עליו גחלת, אבל המתקפה נהדפת בגלל החומות הסובבות אותו, ויחד עם המתקפה של מיים ג'וניור הוא נחלש בהרבה.
אתה מסתכל מיואש מהקרב ועוד יותר מזה כמו מלח על פצע פתוח הפוקימון שלו מתחיל לרקוד ריקוד לואה סוער וגלים וצלילים ורודים מתחילים להיווצר סביבו והם מרחפים עד שנדבקים בצ'ימיצ'אר וגורמים לו לסחרור.
"מעט מאוד מאמנים הצליחו להשתחרר מהקופסה של מיים ג'וניור שלי" אומר דני בחיוך.
"פלינט אל תתרגש!" קוראת לפתע תמי "אתה מסוגל לזה, פשוט תתרכז! תנסה לחשוב על זה, המתקפות שלו עוברות את החומה!" היא ממשיכה.
[/QUOTE]
'המתקפות שלו עוברות את החומה..המתקפות שלו עוברות את החומה...' אנסה לחשוב ולהגיע לפתרון שיציל את הקרב, "אולי המתקפות שלו עוברות את החומה כי רק מתקפות מבחוץ יכולות להיכנס פנימה?" אמלמל לעצמי ואביט בצ'ימ'צאר "ואם מה שאמרתי הוא נכון,איך אוכל לצאת?" אמלמל לעצמי שוב, "צ'ימ'צאר קדימה אל תוותר! אתה מסוגל אתה רק צריך לצאת מהקופסא הזאת!" אעודד את צ'ימצ'אר, "קודם כל תנסה להשתמש בסיוע בתקווה שמתקפת הדגירה של טיילו תעזור לך להתחזק יותר!" אומר לו, 'המתקפות שלו עוברות את החומה...' אנסה שוב לחשוב ולפתע יצוץ לי רעיון, "צ'מצ'אר יש לי רעיון! תחכה לרגע שמיים ג'וניור ינסה לתקוף,כשאתה רואה שהמתקפה שלו עומדת להיכנס לתוך הקופסא,תשלח אתה מטר של גחלת,כך שהמתקפה של מיים ג'וניור תיפגש עם הגחלת שלך ממש שהיא עומדת להיכנס! אולי זה ייצור מאין פיצוץ שיוריד את הקיר!" אדריך את צ'ימ'צאר,אקווה שהבנתי את תמי
-
[B]אליסה~[/B]
זה מפריע לי~ לא מספיק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם קובעים להפגש במרכז ואז את רצה למכון, מוכנה לקרב. את פוגשת שוב, את דני מנהיג המכון שבדיוק מרפא את הפוקימונים שלו במכשיר קטן יותר, מאשר מה שיש במרכז.
"הבחור הזהיר אותי ממך" אומר דני בחיוך ולוקח את הפוקדורים שלו בחזרה לכיס "את צריכה גם לרפא אותם?" הוא שואל ורק לייתר ביטחון את מסכימה ומרפאת את שלך גם.
דני מוביל אותך לזירה, הנראית כהמשך ישיר לחדר הקודם. הכל פרוותי ורך, והמגרש בנוי על מזרן רך ופרוותי בצבע ירוק דשא.
שניכם נעמדים בפנות שונות של המגרש ושופט נעמד באמצע "הקרב יהיה 2 על 2!" הוא אומר "למנהיג אסור להחליף פוקימונים. התחילו!" קורא השופט ומוריד דגל.
"בוא נראה עד כמה את באמת חזקה" אומר דני בחיוך אדיב וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה המזכירה לך במעט בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG].
"איגליבאף תתחילי עם פעימת מים!" קורא דני מנהיג המכון.
[B]ניל~[/B]
אתה משחרר את סידוט לקרב והוא מתחיל לזהור בצבע ירוק בהיר העוטף את כולו ואז הוא מסתובב במקום ויוצר שברי רוח חדים למראה הנעמדים לפניו ומחכים להישלח. באנרי, בינתיים מבחינה בכם ואז מסתכלת על סידוט והיא רצה אליו במהירות, ובאופן מפתיע מחבקת אותו בחוזקה ונראית מאושרת.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר יוצר לפני פיו בועת אור וואכן, המתקפה שרצית נבחרת וצ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכחול בהיר ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים מכל הפגיעות מהקרב.
"קדימה מיים ג'וניור בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול גם ואז האור מתחיל להקיף את צ'ימיצ'אר, ואז צ'ימיצ'אר מתחיל לרחף באוויר ולהסתובב במהירות במקום, מה שמוסיף לבלבול שהוא כבר נמצא בו, ואז נזרק בחוזקה על את מהקירות.
"מיים ג'וניור אל תוותר מחשבה רגועה ואז שוב בלבול!" ומיים ג'וניור שלו עוצם את עיניו ומתחיל לזהור באור בהיר וחזק והוא נראה שהוא מוכן לשלוח שוב מתקפת בלבול לעברו של צ'ימיצ'אר המסוחרר.
-
[QUOTE=F!upy;1337536]
[B]ניל~[/B]
אתה משחרר את סידוט לקרב והוא מתחיל לזהור בצבע ירוק בהיר העוטף את כולו ואז הוא מסתובב במקום ויוצר שברי רוח חדים למראה הנעמדים לפניו ומחכים להישלח. באנרי, בינתיים מבחינה בכם ואז מסתכלת על סידוט והיא רצה אליו במהירות, ובאופן מפתיע מחבקת אותו בחוזקה ונראית מאושרת.
[/QUOTE]
"מה לעזאזל?"אמלמל לעצמי ואסתכל על סידוט במבט מוזר " סידוט תבטל את המתקפה"
"באנרי את מעוניית להילחם?"
-
[QUOTE=F!upy;1337536][B]אליסה~[/B]
זה מפריע לי~ לא מספיק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם קובעים להפגש במרכז ואז את רצה למכון, מוכנה לקרב. את פוגשת שוב, את דני מנהיג המכון שבדיוק מרפא את הפוקימונים שלו במכשיר קטן יותר, מאשר מה שיש במרכז.
"הבחור הזהיר אותי ממך" אומר דני בחיוך ולוקח את הפוקדורים שלו בחזרה לכיס "את צריכה גם לרפא אותם?" הוא שואל ורק לייתר ביטחון את מסכימה ומרפאת את שלך גם.
דני מוביל אותך לזירה, הנראית כהמשך ישיר לחדר הקודם. הכל פרוותי ורך, והמגרש בנוי על מזרן רך ופרוותי בצבע ירוק דשא.
שניכם נעמדים בפנות שונות של המגרש ושופט נעמד באמצע "הקרב יהיה 2 על 2!" הוא אומר "למנהיג אסור להחליף פוקימונים. התחילו!" קורא השופט ומוריד דגל.
"בוא נראה עד כמה את באמת חזקה" אומר דני בחיוך אדיב וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה המזכירה לך במעט בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG].
"איגליבאף תתחילי עם פעימת מים!" קורא דני מנהיג המכון.
[/QUOTE]
אבל למה זה מפריע לך את זה אני לא מבין םם
-----------------------------------
"טוטודיילף צא!" אני קוראת כיוון שהכריז כבר על מתקפת מים, וזה יהיה מצוין ויעניק לטוטודייל יתרון.
"השתמש באקדח מים עכשיו בשביל לבלום את המתקפה שלו!"
-
[QUOTE=F!upy;1337536]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר יוצר לפני פיו בועת אור וואכן, המתקפה שרצית נבחרת וצ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכחול בהיר ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים מכל הפגיעות מהקרב.
"קדימה מיים ג'וניור בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול גם ואז האור מתחיל להקיף את צ'ימיצ'אר, ואז צ'ימיצ'אר מתחיל לרחף באוויר ולהסתובב במהירות במקום, מה שמוסיף לבלבול שהוא כבר נמצא בו, ואז נזרק בחוזקה על את מהקירות.
"מיים ג'וניור אל תוותר מחשבה רגועה ואז שוב בלבול!" ומיים ג'וניור שלו עוצם את עיניו ומתחיל לזהור באור בהיר וחזק והוא נראה שהוא מוכן לשלוח שוב מתקפת בלבול לעברו של צ'ימיצ'אר המסוחרר.[/QUOTE]
תזכיר לי לרצוח אותו אחרי הקרב
'כוס עמק עם הקופסא המזדיינת הזאת' אחשוב לעצמי בכעס, 'המיים ג'וניר הזה הולך לחטוף כשצ'ימצ'אר יצא משם' אחשוב לעצמי, לפתע,יעלה לי עוד רעיון לראש, 'רגע! יש לי רעיון! כומ שתמי אמרה, המתקפות שלו נכנסות לחומה,מה שאומר שהן פגעו בקיר נכון? חיבלו בו?' אחשוב לעצמי, "צ'ימצ'אר תנסה מהר ובכל הכוח לפני שמיים ג'וניור משתמש בבילבול להשתמש במיקוד אנרגיה ולשרוט הכי חזק שאתה יכול את הקיר שבו כל המתקפות של מיים ג'וניור נכנסו! וכשמתקפת הבילבול משפיעה עליך עוד פעם תשתמש במיקוד אנרגיה הכי חזק שלך בשביל להסיט את גופך לתוך הקיר! אתה תחת השפעת המתקפה שלו אז זה יעבור! אם אחרי כל המאמצים האלה לא עובדים תמשיך להכות את הקיר שמיים ג'וניור מכניס את התקפותיו עם השריטות הכי חזקות שלך!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אתה מסוגל לזה! אתה יכול להצליח!" אעודד אותו ואנסה להחדיר לו מוטיבציה
-
[B]ניל~[/B]
באנרי, ממשיכה לחבק את סידוט בחיבה ופשוט מתעלמת ממך. כנראה היא התאהבה בו או משהו..
סידוט מסתכל עליך, ונראה מעט נגעל מעט ממנה.
[B]אליסה~[/B]
לא רוצה שתקרא לפוקימון בשם שלי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את משחררת את טוטדייל, והוא שולח מפיו אקדח מים לעבר הכדור מים של איגליבאף, אבל המתקפה שלה פשוט עוברת דרך האקדח מים , ומפזרת אותו לכל עבר, ופוגעת בטוטדייל בחוזקה.
"עכשיו איגליבאף קחי נשימה עמוקה ואז סילון אוויר!" קורא דני מנהיג המכון ואיגליבאף שלו מתחילה לשאוב אוויר במהירות, ולהתנפח, מה שגורם לה לרחף גבוה בזירה. אחרי שהיא נמצאת מספיקה גבוה היא פותחת את פיה וממנו יוצא הדף אוויר, מכל האוויר שאגרה, והוא טס לעברו של טוטדייל ופוגע בו ומעיף אותו על המזרן הרך.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה שהצליח, חלקית, להתאפס על הבלבול שהוא נמצא בו והוא מתחיל לשרוט את הקיר, אבל אז ציפורניו מתחילות לשוט את הקירות של הקופסה בזעם.
צ'ימיצ'אר למד שריטות זעם~ Fury Swipes
לפתע, אחרי כמה מתקפות של המתקפה הקיר מתחיל לזהור בצהוב בהיר, אבל כשצ'ימיצ'אר מנסה לצאת מהקופסא הוא נהדף לאחור.
"אולי הצלחת קצת לפגוע בה. אבל לא תצליח להרוס אותה!" אומר דני בחיוך "בלבול!" הוא ממשיך והופוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, וגם צ'ימיצ'אר, והוא נהדף לאחור על אחד מהקירות.
-
[QUOTE=F!upy;1337557][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכתום בהיר ונראה שהצליח, חלקית, להתאפס על הבלבול שהוא נמצא בו והוא מתחיל לשרוט את הקיר, אבל אז ציפורניו מתחילות לשוט את הקירות של הקופסה בזעם.
צ'ימיצ'אר למד שריטות זעם~ Fury Swipes
לפתע, אחרי כמה מתקפות של המתקפה הקיר מתחיל לזהור בצהוב בהיר, אבל כשצ'ימיצ'אר מנסה לצאת מהקופסא הוא נהדף לאחור.
"אולי הצלחת קצת לפגוע בה. אבל לא תצליח להרוס אותה!" אומר דני בחיוך "בלבול!" הוא ממשיך והופוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול בהיר, וגם צ'ימיצ'אר, והוא נהדף לאחור על אחד מהקירות.[/QUOTE]
"צ'ימ'צאר נהדר!" אשבח אותו על המתקפה החדשה, "עכשיו! תנסה להשתמש שוב בסיוע! לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בחבטות זעם חזקות כדי לשבור את הקיר סופית! בלי להרפות! קדימה כשאתה תצא אתה תתחיל את הקרב האמיתי שלך! אחרי הניסיונות שלך תשתמש שוב בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר, בתקווה שייחלץ מהקופסא וישתרפא שוב בזכות הדגירה של טיילו ושיתחיל את הקרב האמיתי סוףסוף
-
[QUOTE=F!upy;1337557][B]ניל~[/B]
באנרי, ממשיכה לחבק את סידוט בחיבה ופשוט מתעלמת ממך. כנראה היא התאהבה בו או משהו..
[B]אליסה~[/B]
לא רוצה שתקרא לפוקימון בשם שלי..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את משחררת את טוטדייל, והוא שולח מפיו אקדח מים לעבר הכדור מים של איגליבאף, אבל המתקפה שלה פשוט עוברת דרך האקדח מים , ומפזרת אותו לכל עבר, ופוגעת בטוטדייל בחוזקה.
"עכשיו איגליבאף קחי נשימה עמוקה ואז סילון אוויר!" קורא דני מנהיג המכון ואיגליבאף שלו מתחילה לשאוב אוויר במהירות, ולהתנפח, מה שגורם לה לרחף גבוה בזירה. אחרי שהיא נמצאת מספיקה גבוה היא פותחת את פיה וממנו יוצא הדף אוויר, מכל האוויר שאגרה, והוא טס לעברו של טוטדייל ופוגע בו ומעיף אותו על המזרן הרך.
[/QUOTE]
למה לא אבל, זה מה שאני לא מבין ><
-------------------------------
"אוקיי טוטודייל, רוץ לעברה ותקוף באגרוף קרח! אם היא שואבת אוויר בשביל לרחף בכדי להתחמק, שלח אקדח מים על הרצפה בכדי לעלות לאוויר ותן לה אגרוף קרח במלוא העוצמה!"
-
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר קופץ על רגליו ויוצר לפני פיו כדור אור קטן, אשר נוהם על מיים ג'וניור ומפחיד אותו. לאחר מכן הוא מסתער על הקיר ומתחיל לחבוט בקיר מלפניו בחוזקה עם חבטות זעם, ועם כל חבטה הקיר זוהר בצהוב בהיר. ולבסוף הקופסה, הבלתי נראית מתחילה לזהור כולה בצהוב זוהר חזק, ואז פיצוץ. הקופסה מתפוצצת.
אתה מסתכל לעברו של דני הנראה מופתע, אבל אז מעלה על פניו חיוך "קדימה מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא במהירות והפוקימון שלו משלב את ידיו, ואז מפיו יוצאת קרן צהובה רצינית הפוגעת בחוזקה בצ'ימיצ'אר ומעיפה אותו לרגליך.
צ'ימיצ'אר לא מוותר ושוב נעמד, כולו רועד וחבול ויוצר לפני פיו כדור אור לבן, ואז צ'ימיצ'אר זוהר בתכלת בהיר ונראה שהוא ריפא את עצמו לחלוטין.
"שיט!" קורא דני בלחץ "בלבול!" הוא קורא בזריזות.
[B]אליסה~[/B]
טוטדייל מסתער לעבר איגליבאף עם אגרופו מושט לאחור, המתחיל לזהור בתכלת ורסיסי קרח נוצרים סביבו, וחובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה לאחור.
"גם אני יודע להשתמש בקרח" אומר דני, מנהיג המכון, בחיוך "איגליבאף רוח קפואה!" הוא קורא ונראה שהוא נהנה מהקרב.
איגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת משם רוח קפואה עם רסיסי קרח, היוצאת לעברו של טוטדייל, המתחיל לזהור באדום ואז טס לעברה של איגליבאף, וחובט בה בזעם רב.
טוטדייל למד זעם~ Rage.
"איגליבאף נשיקה מתוקה!" קורא דני, ובעוד טוטדייל חובט בו עם המתקפות, איגליבאף מרימה את ראשה ומנשקת אותו בלחיו. טוטדייל קופץ אחורה והוא מתחיל ללכת בזיגזג ונראה שהוא הושפע מהנשיקה של איגליבאף.
"עכשיו חבטה!" קורא דני ואיגליבאף שלו מזנקת במהירות לעברו של טוטדייל וחובטת בצד ראשו, מפילה אותו הצידה על המזרן.
-
[QUOTE=F!upy;1337557][B]ניל~[/B]
[/QUOTE]
"יהיה בסדר "אומר לסידוט ואנסה להרגיע אותו.
"מה דעתך על להצטרף אל הצוות שלי ולהיות תמיד קרובה לסידוט ?"אשאל את באנרי עם חיוך.
-
[QUOTE=F!upy;1337565]
[B]אליסה~[/B]
טוטדייל מסתער לעבר איגליבאף עם אגרופו מושט לאחור, המתחיל לזהור בתכלת ורסיסי קרח נוצרים סביבו, וחובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה לאחור.
"גם אני יודע להשתמש בקרח" אומר דני, מנהיג המכון, בחיוך "איגליבאף רוח קפואה!" הוא קורא ונראה שהוא נהנה מהקרב.
איגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת משם רוח קפואה עם רסיסי קרח, היוצאת לעברו של טוטדייל, המתחיל לזהור באדום ואז טס לעברה של איגליבאף, וחובט בה בזעם רב.
טוטדייל למד זעם~ Rage.
"איגליבאף נשיקה מתוקה!" קורא דני, ובעוד טוטדייל חובט בו עם המתקפות, איגליבאף מרימה את ראשה ומנשקת אותו בלחיו. טוטדייל קופץ אחורה והוא מתחיל ללכת בזיגזג ונראה שהוא הושפע מהנשיקה של איגליבאף.
"עכשיו חבטה!" קורא דני ואיגליבאף שלו מזנקת במהירות לעברו של טוטדייל וחובטת בצד ראשו, מפילה אותו הצידה על המזרן.[/QUOTE]
סוויט קיס זה האחד שמבלבל, נכון?
------------
"טוטודייל, חזור!" אקרא ואחזיר את טוטודייל, שיצא מהבלבול שלו בינתיים.
"צא טדיאורסה!" אצעק ואזרוק את הכדור שלו לאוויר.
"טדיאורסה, השתמש בפיהוק, וכשהוא מתחיל להתעייף זנק אליו באגרוף רעם!"
-
[B]ניל~[/B]
באנרי מחבקת באושר את סידוט ומהנהנת בהסכמה. סידוט מסתכל עליך בכעס ומנסה להתנער מבאנרי ושולח עליה את השברי רוח מאחורה, ומפיל אותה על בטנה.
באנרי מסתכלת על סידוט, ולבה נשבר והיא מסתכלת על סידוט, בזעם ואוזנה מתחילה לזהור באדום ולהעלות אש, והיא שולחת אגרוף אש המעיף את סידוט לאחור.
[B]אליסה~[/B]
כן ם:
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sweet_Kiss_(move[/url])
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה למגרש אשר מפהק גדול, ועננת עשן סגלגלה יוצאת מפיו ונשאבת לתוך איגליבאף, המתחילה להיות ישנונית מאוד.
טאדיורסה לא מחכה לרגע ומזנק לעברה כשאגרופו זוהר בצהוב בהיר וניצוצות חשמל נוצרים בו והוא חובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה הצידה.
"איגליבאף קדימה!" קורא דני, אבל איגליבאף נופלת לתרדמה. "טוב דיבורי שינה!" הוא אומר ואיגליבאף שלו נעמדת על רגליה, עדיין ישנה והיא שולחת מפיה פעימת מים היוצאת לעברו של טאדיורסה ומעיפה אותו לאחור.
-
[QUOTE=F!upy;1337603]
[B]אליסה~[/B]
כן ם:
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Sweet_Kiss_(move[/url])
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחזירה במהירות את טוטדייל ומשחררת את טאדיורסה למגרש אשר מפהק גדול, ועננת עשן סגלגלה יוצאת מפיו ונשאבת לתוך איגליבאף, המתחילה להיות ישנונית מאוד.
טאדיורסה לא מחכה לרגע ומזנק לעברה כשאגרופו זוהר בצהוב בהיר וניצוצות חשמל נוצרים בו והוא חובט בגופה הקטן של איגליבאף ומעיף אותה הצידה.
"איגליבאף קדימה!" קורא דני, אבל איגליבאף נופלת לתרדמה. "טוב דיבורי שינה!" הוא אומר ואיגליבאף שלו נעמדת על רגליה, עדיין ישנה והיא שולחת מפיה פעימת מים היוצאת לעברו של טאדיורסה ומעיפה אותו לאחור.[/QUOTE]
"טדיאורסה, השתמש בחמידה ולאחר מכן הסתער ישירות שוב עם אגרוף רעם!"
-
[QUOTE=F!upy;1337603][B]ניל~[/B]
באנרי מחבקת באושר את סידוט ומהנהנת בהסכמה. סידוט מסתכל עליך בכעס ומנסה להתנער מבאנרי ושולח עליה את השברי רוח מאחורה, ומפיל אותה על בטנה.
באנרי מסתכלת על סידוט, ולבה נשבר והיא מסתכלת על סידוט, בזעם ואוזנה מתחילה לזהור באדום ולהעלות אש, והיא שולחת אגרוף אש המעיף את סידוט לאחור.
[/QUOTE]
"לא אמרו לך שלא משחקים באהבה ?"אומר לסידוט במבט מיואש.
"סידוט השתמש בהתקשחות ואז התמדה"
-
[QUOTE=F!upy;1337565][B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר קופץ על רגליו ויוצר לפני פיו כדור אור קטן, אשר נוהם על מיים ג'וניור ומפחיד אותו. לאחר מכן הוא מסתער על הקיר ומתחיל לחבוט בקיר מלפניו בחוזקה עם חבטות זעם, ועם כל חבטה הקיר זוהר בצהוב בהיר. ולבסוף הקופסה, הבלתי נראית מתחילה לזהור כולה בצהוב זוהר חזק, ואז פיצוץ. הקופסה מתפוצצת.
אתה מסתכל לעברו של דני הנראה מופתע, אבל אז מעלה על פניו חיוך "קדימה מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא במהירות והפוקימון שלו משלב את ידיו, ואז מפיו יוצאת קרן צהובה רצינית הפוגעת בחוזקה בצ'ימיצ'אר ומעיפה אותו לרגליך.
צ'ימיצ'אר לא מוותר ושוב נעמד, כולו רועד וחבול ויוצר לפני פיו כדור אור לבן, ואז צ'ימיצ'אר זוהר בתכלת בהיר ונראה שהוא ריפא את עצמו לחלוטין.
"שיט!" קורא דני בלחץ "בלבול!" הוא קורא בזריזות.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר אתה נהדר! הצלחת אתה ענק!" אקרא בשמחה ובהתרגשות ואביט בדני בחיוך גדול, "מבחינתי דני,הקרב מתחיל עכשיו!" אומר לו בחיוך, "צ'ימצ'אר הגיע הזמן לנקום! תשתמש בגחלת מהירה שתעצור את מיים ג'וניור! אחר כך תקפוץ מצד לצד ותתקוף בחבטות זעם! אם אתה רואה שהוא מנסה שוב ליצור קופסא תשרוט אותו! תתחמק מכל מתקפת נגד!" אדריך את צ'ימצ'אר בחיוך מלא ביטחון
-
[B]אליסה~[/B]
טאיורסה שולח מפיו עשרות לבבות, אשר גורמות לדני להסתכל עליהם, ומאפשר לטאדיורסה הזמנות להכות את איגליבאף עם החמידה שלו, ואז מטווח אפס, הוא טוען את אגרופו עם חשמל ומכה באיגליבאף בחוזקה.
"איגליבאף דיבורי שינה!" קורא דני ואיגליבאף שלו קופצת על רגליה ומתחילה לשיר בקול נעים ורך העוטף את הזירה. טאדיורסה מפהק בנעימים ונרדם על גבו כשחיוך פרוש על פרצופו.
[B]ניל~[/B]
סידוט קופץ אחורנית ומקשה את גופו הבלוטי והקטן ואז במקום התמדה, הוא מתחיל להסתובב במקום ולשלוח זרעים גדולים ובהירים מקצה ראשו והם מפוצצים בחוזקה, על באנרי.
סידוט למד כוח הטבע~ Nature Power
באנרי מתעצבנת ויוצאת בחבטה על סידוט ומעיפה אותו הצידה.
[B]פלינט~[/B]
"כן אבל בניגוד אליי" מתחיל דני "הפוקימון שלך מותש! מיים ג'וניור ריקוד מנדנד ואז קרן טעינה!" קורא דני בביטחון צ'ימיצ'אר קופץ באוויר ושולח גחלת באוויר ופוגע במיים ג'וניור, ומונע ממנו להשתמש בריקוד שלו ואז הוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור וחובט בו בחוזקה, אבל מיים ג'וניור הודף אותו אחורה עם הקרן טעינה שלו.
"מיים ג'וניור קדימה בלבול! תגמור את זה!" דני אומר ומיים מתחיל לזהור בכחול בהיר.
-
[QUOTE=F!upy;1337669][B]
[B]ניל~[/B]
סידוט קופץ אחורנית ומקשה את גופו הבלוטי והקטן ואז במקום התמדה, הוא מתחיל להסתובב במקום ולשלוח זרעים גדולים ובהירים מקצה ראשו והם מפוצצים בחוזקה, על באנרי.
סידוט למד כוח הטבע~ Nature Power
באנרי מתעצבנת ויוצאת בחבטה על סידוט ומעיפה אותו הצידה.
[/QUOTE]
"מעולה סידוט! השתמש בהתקשחות עוד פעם, תעבור לצמיחה ואז תשתמש שוב בכוח הטבע"
-
[QUOTE=F!upy;1337669][B]
[B]פלינט~[/B]
"כן אבל בניגוד אליי" מתחיל דני "הפוקימון שלך מותש! מיים ג'וניור ריקוד מנדנד ואז קרן טעינה!" קורא דני בביטחון צ'ימיצ'אר קופץ באוויר ושולח גחלת באוויר ופוגע במיים ג'וניור, ומונע ממנו להשתמש בריקוד שלו ואז הוא קופץ לעברו של מיים ג'וניור וחובט בו בחוזקה, אבל מיים ג'וניור הודף אותו אחורה עם הקרן טעינה שלו.
"מיים ג'וניור קדימה בלבול! תגמור את זה!" דני אומר ומיים מתחיל לזהור בכחול בהיר.[/QUOTE]
אבל רשמת שצ'ימצ'אר התרפא לחלוטין!
צ'ימצ'אר אל תוותר! תשלח גחלת כדי להפריע לריכוז של מיים ג'וניור ולאחר מכן סיוע! אחר כך תקפוץ ותשתמש במיקוד אנרגיה ובגחלת נוספת! לאחר מכן שוב סיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר, "תתחמק מכל מתקפת נגד!" אדריך את צ'ימצ'אר, "אתה מסוגל! קדימה עברת את הקושי הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה!" אוסיף
-
[QUOTE=F!upy;1337669][B]אליסה~[/B]
טאיורסה שולח מפיו עשרות לבבות, אשר גורמות לדני להסתכל עליהם, ומאפשר לטאדיורסה הזמנות להכות את איגליבאף עם החמידה שלו, ואז מטווח אפס, הוא טוען את אגרופו עם חשמל ומכה באיגליבאף בחוזקה.
"איגליבאף דיבורי שינה!" קורא דני ואיגליבאף שלו קופצת על רגליה ומתחילה לשיר בקול נעים ורך העוטף את הזירה. טאדיורסה מפהק בנעימים ונרדם על גבו כשחיוך פרוש על פרצופו.
[/QUOTE]
"טדיאורסה, חזור! צא טוטודייל! תסיים עם איגליבאף באקדח מים ואז עבור לזעם!!"
-
[quote]אדם~
אתהזה שאמרת שאני מורח לך את המשחק*
ואתהצריך לפרט בדיוק~ זה שאתה אומר להם לעשות משהו, לא אומר מה בדיוק אתה רוצה מהם Oo
אל תעשה בכללי, תפרט תסביר להם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הכריך של המוכרת לפח ויוצא משם בזעם. אתה משחרר את הפוקימונים שלך החוצה ומנסה להסביר להם מה לעשות. אבל רק צ'ארלה מנסה ומניחה יד על ירכה וממצמצת בעפעפיה במהירות. לא מרשים במיוחד.[/quote]
''צ'ארלה, תסתכלי על סנדשרו. תחשבי על איך תצליחי לשכנע אותו לעשות מה שאת רוצה. הביטו בו בחושניות ותזיזי בעדינות את שפתייך. מצמצי בעדינות והשמיעי קול רך ככקטיפה.
נינקדה רדוף אחרי הופיף עם חיתוך לילה, הופיף השתדל לכוון את הרחף שלך כמה שקרוב לשמש ותקוף בקרן סולרית. השתמש בשמש, קבל כל פיסת אנרגיה.
הוטהוט, תעבוד על התעופה שלך, אני רוצה ריכוז מוחלט!" פקדתי על כולם. חיפשתי את השותף השמן שלי. לבד לא אצליח להתארגן למכון... אני צריך ממנו עזרה.
-
[quote=F!upy;1336881]
[B]סם~[/B]
ארון מקשיח את גופו שוב, ואז מסתער על בלאספורט, ששוב בעזרת גופו הדק מתחמק מהמתקפה ואז שני עליו מתחילים לזהור בירוק בהיר והאור מתפשט ועוטף את גופו של באלספורט והוא נראה שהתחזק, ואז הוא שולח שוב מבין עליו גפן מצליפה, ומצליף על רגליו של ארון, ומפיל אותו על גבו, בזמן שהוא מסתובב בחינניות.
(דמיין רקדנית מסתובבת עם הסרטים האלה XP)
[/quote]
אני כמעט בטוח שהגבתי על זה כבר אבל לא נורא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ארון תחזור" אומר בקול מבויש ואשפיל את ראשי בזמן שהוציא את הפוכדור של ארון ואלחץ על הכפתור שמרכזו, לאחר כמן הוצאי חתיכת אוכל פוקימונים ואתן אותה לבלאספורט "הרווחת את" אומר לו ואחייך חיוך מזויף לעברו.
-
[B]ניל~[/B]
סידוט מתחיל להקשיח את גופו, מה שעוזר לו להפגע קשה כשבאנרי חובטת בו עם אוזנה. מיד אח"כ קרן ירוקה יוצאת מקצה ראשו של סידוט ועוטפת אותו בה. סידוט נראה חזק וקשוח יותר ואז, מקצה ראשו הבלוטי יוצאים עשרות פצצות נבט, בצורה של אור לבן ירקרק, זאת מתקפת כוח הטבע, אשר מתפוצצים על גופה של באנרי בחוזקה.
באנרי מתעצבנת ואוזנייה מתחילות להעלות אש והיא מחטיפה פעמיים עם אגרוף אש.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר שולח מבין ידיו עשרות כדורי אש קטנים ופוגע במיים ג'וניור, לפני שהוא מספיק לשלוח לעברו את הבלבול ומיד אחרי זה, כדור אור נוצר בפיו של צ'ימיצ'אר והכדור, משנה את צורתו לכנף והוא פוגע במיים ג'וניור איתה בשיסוע רציני. מיים ג'וניור מנער את ראשו ויוצר סביבו חומת אור, המגנה עליו בפני המתקפות של צ'ימיצאר ואז, כשהוא מוגן מהמתקפות הוא זוהר בכחול בהיר והודף את צ'ימיצ'אר מלתקוף אותו עם סיוע נוסף.
"קדימה פלינט!" קוראת תמי בהתלהבות מאחורייך, מה שנותן לך עוד מוטיבציה לנצח.
"מיים ג'וניור, אל תרפה קרן טעינה!" קורא דני בהתלהבות.
[B]אליסה~[/B]
את מחזירה את טאדיורסה, ומשחררת את טוטדייל, הטס במהירות לעברה של איגליבאף ומסתער עליה באגרוף קרח וחובט בצידה ומפיל אותה הצידה, בדיוק כשהוא בא לתקוף עם זעם, איגליבאף מתעוררת ואז שואבת אוויר לתוכה ומרחפת באוויר, מתחמקת מהמתקפה של טוטדייל, ונמצאת בטוחה, למעלה בזירה.
"עכשיו תשחררי את הכל בתוספת של רוח קפואה!" קורא דני בחיוך ואיגליבאף שלו פותחת את פיה ושולחת את סילון האוויר, אשר היה לכוד בגופה, יחד עם הרוח הקפואה שלה ויוצרת טורנדו קפוא אשר פוגע ישירות בטוטדייל ומעיף אותו אחורנית.
[B]אדם~[/B]
אתה מסביר לפוקימונים שלך מה לעשות, ואז הולך לחפש את מייקל, ומוצא אותו יוצא מהמרכז פוקימונים.
אתה מבקש את עזרתו, והוא מסכים לבוא לעזרתך.
אתה חוזר ואתה רא את הוהוט מרחף בשיעמום באוויר, בעוד שהופיפ מרחף לידו נספג באור השמש, מתחמק בקלות מנינקדה שלא מגיע אליו עם חתך הלילה שלו.
על האדמה, אתה רואה שסנדשרו מחטט בציפורניו, ונראה משועמם מניסיונה של צ'ארלה לגרום לו להתאהב בה.
"טוב, זה לא מי יודע מה אימונים" אומר לך מייקל ונראה בהלם. "קודם כל, אתה לא עוזב את הפוקימונים שלך באמצע הרחוב להתאמן. דבר שני, אתה צריך להסביר להם בדיוק מה לעשות, ומה התוצאה שאתה רוצה" הוא אומר ואז מסמן להופיפ להתקרב אליו והוא לוחש לו משהו באוזן. הופיפ מחייך וקורא בקול ואז הוא טס לאוויר במהירות ומתחיל לעופף גבוה באוויר, ולנער את עליו הקטנים במהירות, כמו פרופלה, ומתוך העלים מתחילה להיווצר אבקה סגולה אשר מתחילה ליפול לעבר האדמה.
"זאת רק ההתחלה, אבל אתה צריך לסביר במפורש מה אתה רוצה. ניסיתי עכשיו ללמד את הופיפ אבקת רעל, שזאת מתקפה מאוד שימושית. אבל זה צריך לקחת הרבה זמן ואימונים קפדניים של מה אתה רוצה לעשות." מסביר לך מייקל "גם המלצה שלי, תנסה להתמקד כל פעם באחד מקסימום שניים. ככה תוכל לממקד את האנרגיות שלך רק במה שהם עושים. כך הם ישלטו יותר טוב בהוראות שלך ובמתקפות שלהם" הוא מוסיף בחיוך ואז מציץ בשעונו "אני מאחר ביי!" הוא קורא בהלם ורץ משם לעבר בניין התחרות בסוף הרחוב.
[B]סם~[/B]
נראה לי גם :X
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת בשביל, הרוס מהפסדך בקרב, אתה ממשיך ללכת מספר דקות ואז מבחין במרכז פוקימונים קטן לצד הדרך. אתה נכנס פנימה ונתקל באחות ג'וי חייכנית למראה, אשר מרפאה לך את ארון בשמחה.
אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכז ואז ,בדיוק בכניסה, הולכת לאיטה, פוקימון קטנה מאוד המזכירה לך פטרייה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/d/d0/Spr_5b_285.png[/IMG]). אתה מזהה אותה במידית בתור שרומיש- פוקימון הפטרייה.