לא יכול דניס, גמרתי שיעורים סוףסוף אבל עכשיו אני יוצא מהבית..
חחחח היה השיעור הכי שכונה שלי השנה היום, והמורה כל כך התעצבנה (חצי מהכיתה צריכה לחכות מחר בחדר מורים) שהיא נתנה לנו בוחן פתע ושיעורי בית מפוצצים חחחחח
Printable View
לא יכול דניס, גמרתי שיעורים סוףסוף אבל עכשיו אני יוצא מהבית..
חחחח היה השיעור הכי שכונה שלי השנה היום, והמורה כל כך התעצבנה (חצי מהכיתה צריכה לחכות מחר בחדר מורים) שהיא נתנה לנו בוחן פתע ושיעורי בית מפוצצים חחחחח
אז אתה תהיה מתקדם עוד חודש בערך לא?
כביכול ))):
אוףף יש לי איזה 6289 ip אבל אני יוצא עכשיו אז אני לא יכול לעשות משחק בודד ולהשיג את זיירה )):
יש לנו עומר בניהול,עומר בפקחות,2 עומרים וותיקים ושני רשומים,אנחנו חייבים אחד בתהילה ואחד במתקדמים
אני מתקדם עוד מעט )):
תגיד לעומר אושוואט להשקיע בפורום להפוך לאט לפקח אז מנכל או משהו ולפרוש בשיא Lol
איזה עוד עומר וותיק בדיוק חוץ ממך?
סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):
[quote=Veigar;1390134]סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):[/quote]
לא נראה לי שהוא פרש.
ואתה יודע, אתה צריך גם עומר אחד בבאן.
[QUOTE=Overkill;1390028]היחידה במשחק שאתה חורש לה את התחת Literally זאת איימי חמוד שלי ):[/QUOTE]
ההקשר היחיד לתחת שהיה הוא על התחת שלי, ואני מאמין שאתה חורש עליו יותר מעל איימי ):
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51661[/URL]
כנסו, זה מזל טוב כפול :[
[quote=Veigar;1390131]יש לנו עומר בניהול,עומר בפקחות,2 עומרים וותיקים ושני רשומים,אנחנו חייבים אחד בתהילה ואחד במתקדמים[/quote]
אנחנו חייבים אחד בבאן.
:sunglasses:
אנחנו צריכים רשום,מתקדם,וותיק,פקח,מנהל ותהילה,6 דרגות ל-6 עומרים,לא צריך באן,ראשי,מייסד או מנכ''ל
[QUOTE=Veigar;1390151]אנחנו צריכים רשום,מתקדם,וותיק,פקח,מנהל ותהילה,6 דרגות ל-6 עומרים,לא צריך באן,ראשי,מייסד או מנכ''ל[/QUOTE]
רשום יש , מתקדם לא נראלי שיש, וותיק יש, פקח יש, מנהל יש, היכל התהילה אין ):
איזה יופי, אני ממש משתפר בזיהוי שחקנים בסרטים. אני פותח סרט באקראי, רואה מישהו, חושב שהוא נראה לי מוכר, ובודק בויקיפדיה שהוא אכן שחקן בסרט אחר שראיתי.
אוח עזה נודניקים~
עוד אזעקה מסריחה!
בית ♥
סעמק ערס..
בני זונות הערבים ופיקוד העורף ביחד
היתה טעות באזעקה העירו אותי משינה ):
עזה:
אחדמכשדחגמכשדגכחשמדגכ
סיי סיי ם-ם
זה מה שאני מבין ממה שהם אומרים בני זונות!!!!11
אני עושה Fap Fap Fap
פתאום אזעקה!
זאת הייתה אזעקת שווא מה לא ברור?
למי אכפת מה הם אומרים שיתנו לישון ראבקק
[quote=אלבזון;1390187]למי אכפת מה הם אומרים שיתנו לישון ראבקק[/quote]
אין לבני אדם זכות לישון לאור יום.
אין לבן אדם זכות לישון נקודה..
[QUOTE=Veigar;1390134]סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):[/QUOTE]
כן
וגם לדעתי עומר (RK צריך לעלות D:)
פשוט חצופים בג'יהאד האיסלמי הזה, מתקפת טילים באמצע מנחת התה :[
וואו, גיליתי קיסם ממש טוב. לא יאמן מה הוא הוציא לי מהשיניים!!!
[quote=Ilan;1390195]אין לבן אדם זכות לישון נקודה..[/quote]
זה לא, כי אם לבני אדם אסור לישון השעון הביולוגי שלהם והמוח שלהם גורם להם סבל רב, וכך או אחרת, הם יישנו. אבל שינה לאור יום היא חטא.
[quote=LordAbizi;1390199]זה לא, כי אם לבני אדם אסור לישון השעון הביולוגי שלהם והמוח שלהם גורם להם סבל רב, וכך או אחרת, הם יישנו. אבל שינה לאור יום היא חטא.[/quote]
סבא שלי ישן ברוב שעות הצהריים ואחרה"צ.
מצד שני, הוא א' אדם זקן וב' מתעורר כל יום בשלוש וחצי כדי להספיק להגיע בארבע וחצי לעבודה.
חוצמזה, אחרי יום קשה קצת מנוחה בצהרים תמיד עוזרת.
[quote=Mr.Pizza;1390205]סבא שלי ישן ברוב שעות הצהריים ואחרה"צ.
מצד שני, הוא א' אדם זקן וב' מתעורר כל יום בשלוש וחצי כדי להספיק להגיע בארבע וחצי לעבודה.
חוצמזה, אחרי יום קשה קצת מנוחה בצהרים תמיד עוזרת.[/quote]
בכך שאתה אומר שיש בני אדם שחוטאים אתה לא מחדש לי שום דבר.
[QUOTE=LordAbizi;1390191]אין לבני אדם זכות לישון לאור יום.[/QUOTE]
וואלה?
אחרי שעתיים ספורט בבצפר ואימון כדוריד אני חושב שגם יש לי זכות לנחור לך בתוך הפרצוף..
מאיפה אתה מביא תשטויות האלה?
ניצן עשית אותי המאושר באדם
אני חולה אדיררר החטוב הזהה
[quote=אלבזון;1390208]וואלה?
אחרי שעתיים ספורט בבצפר ואימון כדוריד אני חושב שגם יש לי זכות לנחור לך בתוך הפרצוף..
מאיפה אתה מביא תשטויות האלה?[/quote]
זו הדת שלי. לתקוף את האמונה של אנשים זה יותר מסוכן מלתקוף את האנשים עצמם.
כשאני חוזר מחו"ל בטיסת לילה ויש לי בערך שעה שינה אחת, אני עדיין כופה על עצמי ערות עד שעות הלילה. JIBUN RURU.
[QUOTE=SeXy_DeViL;1390210]ניצן עשית אותי המאושר באדם
אני חולה אדיררר החטוב הזהה[/QUOTE]
למה?
[QUOTE=LordAbizi;1390211]זו הדת שלי. לתקוף את האמונה של אנשים זה יותר מסוכן מלתקוף את האנשים עצמם.
כשאני חוזר מחו"ל בטיסת לילה ויש לי בערך שעה שינה אחת, אני עדיין כופה על עצמי ערות עד שעות הלילה. JIBUN RURU.[/QUOTE]
לא תקפתי..
בסך הכל לא הבנתי מה מקור התשובה שלך, הרי זכויות לא קשורות לדת.
מה קורה כולם?
[quote=אלבזון;1390215]לא תקפתי..
בסך הכל לא הבנתי מה מקור התשובה שלך, הרי זכויות לא קשורות לדת.
מה קורה כולם?[/quote]
"מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?" נשמע כמו תקיפה. אבל אני אקבל את מה שאתה אומר.
ובטח שזכויות קשורות לדת. בכל דת יש לך זכויות, שזה מה שהאל מתיר לך לעשות. האל שלי לא נותן לי לישון, ויהי מה. אני יכול להיות עייף מאוד, אבל איך שאני אנסה להעמיד פנים שאני ישן, העייפות תעלם. מה זה אומר? אלוהים לא רוצה שאני אישן, כי זה חטא, אין הסבר אחר.
נכון, מעולם לא ניסיתי את זה כשאני על שעת שינה אחת בעקבות טיסת לילה לארץ, אבל זה כי אני יודע שאם אני אנסה לישון, אני אצליח, ולכן אני כופה על עצמי ערות. זה מבחן שבו אלוהים מעמיד אותי.
מצטער אם הרגשת מותקף, כשעייפים הפיוז קצר.
[quote=אלבזון;1390225]מצטער אם הרגשת מותקף, כשעייפים הפיוז קצר.[/quote]
הכל בסדר.
[IMG]http://i32.mangareader.net/naruto/153/naruto-1566695.jpg[/IMG]
אני אוהב לפרסם תמונות ממנגות (:
יש דבר אחד, שיהרגו אותי השדים, אני לא מבין.
למה הם אומרים "הוא הציל שער בטוח."??!
אם הוא הציל אותו, הוא לא היה בטוח!
אביזי למרות שאתה לא מנסה להצחיק [נראלי שאתה לא מנסה להצחיק] אתה די מצליח בזה Xdd
[quote=Veigar;1390231]אביזי למרות שאתה לא מנסה להצחיק [נראלי שאתה לא מנסה להצחיק] אתה די מצליח בזה Xdd[/quote]
זו לא המטרה העיקרית שלי. אני מעלה תהייה לגיטימית. אני מודע לעובדה שהתהייה הזו משעשעת קצת.
וסיימתי עוד ווליום בנארוטו
בוקר..
עומר יא חתיךךך (לב)