-
[B]אייס;[/B]
סנייבי מסתכלת הצידה, ומנידה בראשה.
"לי נראה שדווקא היא לא סומכת על אנשים מסיבה אחרת.." חושב לעצמו תום, "אולי זה קשור לצורה בה היא נפגעה?" הוא שואל אותך.
"סנייבי, זה היה מאמן שפגע בך? אנשים? מה קרה בדיוק?" שואל תום, ואתה מצטרף לשאלה.
סנייבי מסובבת את ראשה, נראה שהיא לא מוכנה לענות. "אייס, אין לנו את כל הזמן שבעולם לחכות לה.." טוען תום.
-
[QUOTE=Hitman;1487097][B]אייס;[/B]
סנייבי מסתכלת הצידה, ומנידה בראשה.
"לי נראה שדווקא היא לא סומכת על אנשים מסיבה אחרת.." חושב לעצמו תום, "אולי זה קשור לצורה בה היא נפגעה?" הוא שואל אותך.
"סנייבי, זה היה מאמן שפגע בך? אנשים? מה קרה בדיוק?" שואל תום, ואתה מצטרף לשאלה.
סנייבי מסובבת את ראשה, נראה שהיא לא מוכנה לענות. "אייס, אין לנו את כל הזמן שבעולם לחכות לה.." טוען תום.[/QUOTE]
"אני מבין אותך תום אבל מצטער, אני לא משאיר אותה לבד פצועה ככה, אני מתכוון להמשיך ולנסות לשכנע אותה עד שתבוא איתי למרכז הפוקימונים.
-
[B]אייס;
[/B]"אייס, בוא רגע" קורא לך תום, ואתה ניגש לעברו. סנייבי מביטה בכם מהצד, ריולו וטוטודייל לצידה.
"למה שלא תתפוס אותה?" הוא שואל, "ככה היא לא תתנגד לבוא."
-
[QUOTE=Hitman;1487099][B]אייס;
[/B]"אייס, בוא רגע" קורא לך תום, ואתה ניגש לעברו. סנייבי מביטה בכם מהצד, ריולו וטוטודייל לצידה.
"למה שלא תתפוס אותה?" הוא שואל, "ככה היא לא תתנגד לבוא."[/QUOTE]
"לתפוס אותה כשהיא פצועה ולא סומכת עליי? זה לא יעזור לי, היא לא תסמוך עליי ותלחם למעני ולמען כולנו, ואם היא תצטרף זה יהיה מתוך רצון גם שלה."
-
[B]אייס;[/B]
כפרעליך תוסיף עוד פעולות חוץ מדיבור
--
"טוב, איך שתרצה.." ממלמל תום, "אבל זה יכול לקחת גם ימים."
-
[QUOTE=Hitman;1486450]
[B]סהר;[/B]
אתה מגיש לבורמי אוכל, שמתאמץ לאכול, ונראה טוב יותר.
אתה מחזיר את פידג'י לפוכדור ומחמיא לה על ה[/QUOTE]
"אנחנו כל כת קרובים!" אני מכריז לאמה בהתרגשות "יאללה בואי נעשה את זה בריצה, אין לי כבר סבלנות לקראת קרב המכון הראשון שלי!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון העיר
-
[QUOTE=Hitman;1487095]מליפאן;
זואי מהנהנת בהסכמה, ואתם נפרדים מטיילר, ולאחר כעשר דקות אתם מגיעים אל היציאה מהעיר.
אתם מביטים על המקום, מספר גבעות גדולות ניצבות מולכם, ודשא רב מכסה אותן. פה ושם יש מספר עצים
בהמשך הדרך מחברת אל הר קטן, נראה שיש בתוכו מערה.
משמאלך פוקימון מזמזם לו במהירות, ועובר בחיפזון בין עצים. מימינך עומד לו פוקימון קטן, ומתאמן בחבטות העצם שבידו על אבן גדולה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/193.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/104.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"משהו מזה מעניין אותך?" אני אשאל אותה, "כי אני חושב שאני מעדיף לנסות לחפש עוד קצת בגבעות המודשאות האלו. אולי אני אמצא שם משהו שקצת יותר מתאים לי."
-
[QUOTE]
מייק;
"אם כך, בוא נצא לדרך!" קוראת קורה בחיוך גדול, ואתה רץ אל עבר מכון העיר רסטבורו.
אתה לא מאבד אף רגע, ואתם מגיעים במהרה אל מכון העיר שלא ממוקם רחוק מהפסטיבל.
"שניכנס?" שואלת קורה, ואתה מוביל, צ'רמנדר ופרוגאדיר לצידך.
אתם מתהלכים בשקט במסדרון קריר, ולבסוף מגיעים אל דלת שחורה.
אתם פותחים את הדלת, ומולך נפרש שדה קרב. "קראסטל, הרס אבן!" קוראת הבחורה, והפוקימון לצידה מרים את ידיו, יוצר אבן הזוהרת באדום. "מארשטומפ, תתחמק!" קורא המאמן השני בלחץ, הפוקימון שלו נראה עייף. בצד יושבת ילדה עם פוקימון דמוי גוזל, ובחור קצת יותר מבוגר שלצידו פוקימון דמוי לטאה, המעודדים את הנער.
מארשטומפ לא מצליח להתחמק מהאבן השועטת לעברו, ונופל מעולף. "מארשטומפ לא יכול להילחם יותר, המנצח הוא קראסטל. המנצחת בקרב היא מנהיגת המכון רוקסן!" פוסק השופט.
"מאשרטומפ!" קורא הילד בלחץ, ורץ לעברו. "היית נהדר.." הוא ממלמל, בעודו תופס בו, ואז מחזיר אותו לפוכדור.
חבריו קמים מהספסל ומעודדים אותו. "רוקסן, אני הולך לחזור לכאן חזק יותר, ולנצח!" הוא טוען
"אתה מוזמן! אין דבר שאני אוהבת יותר מלראות אנשים לומדים מטעויות" היא אומרת בחיוך, "קרסטל, היית נהדר, תודה לך" היא אומרת ונותנת לו ממתק קטן, הוא אוכל ברצון.
המאמן עם המארשטומפ מתחיל לרוץ כשהוא מביט לזירה, חבריו מאחוריו מנסים להזהיר אותו, אך הוא נתקל בך.
"א-א-אני מצטער.." הוא ממלמל, מבולבל קצת.
[/QUOTE]
"זה בסדר אחי," ארגיע אותו. "הבאת שם חתיכת קרב, אני ממש התרשמתי! יש לך פוקימון מים מפותח שסה ממש מרשים!"
ואז אפנה למנהלת המכון ואנשום עמוק. "אני מוכן לאתגר אותך לקרב!"
-
[QUOTE=Hitman;1487101][B]אייס;[/B]
כפרעליך תוסיף עוד פעולות חוץ מדיבור
--
"טוב, איך שתרצה.." ממלמל תום, "אבל זה יכול לקחת גם ימים."[/QUOTE]
היא לא נותנת להתקרב אלייה אז זה קשה לא לדבר
-----------
"תום, תשתמש שוב באבקת שינה של באטרפרי עלייה, כשהיא תרדם אני אקח אותה וארוץ למרכז הפוקימונים לטפל בה."
-
[QUOTE]לוקאס;
ניקי מוסיפה לדבריך, "זה נכון, היא אמרה גם שהגנב נמצא בקומה הזו!"
"אדוארד.. אני חושבת שהם מדברים על רוקסן, הגיוני שזו היא. תגידו, היה לה פוקימון אבן?" האישה שואלת אתכם, וניקי ואתה מהנהנים. "ובכן, אז אין ספק, הם דוברים אמת אדוארד" היא מוסיפה.
אדוארד נראה שקוע בעצמו, ולבסוף מורה לכמה אנשים לבדוק מה עם הרסיס, וכמה אנשים מאובטחים בפוקימונים חשמליים רצים, אל תוך הרבה דלתות. אתה מאבד אותם.
בינתיים אתם מספרים לאדוארד, האישה, ועוד הרבה מדענים ועובדים על מה קרה, על הפיירואר ורוקסן שנלחמה בו.
ההוקי טוקי של אדוארד מצפצף, והוא עונה. "הרסיס האדום פה.", ומסיים באמירת ההוקי טוקי ששכחתי.
אדוארד נראה זועף, "סתם הקפצתם את כולנו? וזה במקום? מה הקטע?" הוא שואל, וניקי קופצת בראש, "אפילו שמענו את הבחור ההוא קורא לו לרדת! אנחנו לא משקרים!", מחכה לסיוע ממך.[/QUOTE]
"זה שזה במקום לא אומר שלא הולכים לגנוב את זה" אומר לו "תגבירו את השמירה, ומישהו צריך לרדת לעזור לרוקסן"
-
[QUOTE=Hitman;1486940][B]
[B]רון;[/B]
אתה ממשיך בדרכך, מיד לאחר שאתה עושה היכרות בינך לבין ווארמפל.
אך הוא נראה עייף ולא בדיוק מרוכז, אך מצליח לחייך מעט.
אתה מחזיר אותו וממשיך בדרכך, כשלפתע אתה שומע שאגה קטנה וחמודה.
מאחוריך מגיח פוקימון קטן ומתוק, וממשיך לרוץ בדרך. מאחוריו רצה נערה, וקוראת "היי, תחזור לכאן!".
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/667.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/042.gif[/IMG]
[/QUOTE]
אומר לה:"חכי רגע, אני אעזור לך". ארוץ אחר הפוקימון בכל כוחי, בניסיון להשיג אותו. אם אצליח, אעצור אותו ,אלטף אותו בראשו ואומר:" היי חמוד. אני אחזיר אותך למאמנת שלך עכשיו" ואלך מהר עם הפוקימון אל עבר מאמנתו. אם לא אצליח להשיג אותו, אוציא את סנטרט ואומר לו:" סנטרט, רוץ אחר הפוקימון דמוי האריה. כשתשיג אותו, תשתמש עליו בגלגול עד שיתעלף". לאחר שסנטרט יצא לדרכו אמשיך לרוץ אחריו, בקצב שלי.
-
[CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
מכיוון שרובכם כבר לקראת המכון הראשון.
[SIZE=3]לכל מנהיג מכון יהיו 6 פוקימונים אופטימליים, בהם הוא יוכל להשתמש. אמנם, בקרב המכון עצמו הוא יוגבל לאותו מספר פוקימונים אליהם קרב המכון בנוי. לכן אם פגשתם את X, ויש לו צ'ריזרד, לא בהכרח אומר שעליכם להכין את עצמכם לקרב עם צ'ריזרד.[/SIZE]
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]
סהר;[/B]
אתה רץ במהרה, אמה מאחוריך, פיקאצ'ו קופצת מכתפה ורצה בעקבותיכם, וגם טימבור.
אתה רץ על הגשר מעל הבריכה קטנה, כשלפתע אתה מחליק ונופל בצורה די מביכה. אמה מצחקקת לה.
נער, בגילך, מביט בך. "ילד.." הוא ממלמל ומתחיל לצעוד גם הוא אל עבר העיר.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
"קיובון כזה חמוד!" היא אומרת בעודה רצה לעברו, ומביטה מקרוב בקיובון.
היא מסתכלת כיצד בכל מכה שלו באבן, הוא מרסק קצת ממנה. "אוקיי מליפאן, הגיע הזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי.." היא ממלמלת, ומוציאה פוכדור, מעט שונה מהקודמים, יש עליו מדבקה של כוכב.
"סרביין, צאי החוצה!" היא קוראת, והפוכדור נזרק על ידה לאוויר, וכוכבים אופפים אותו בעת הפתיחה שלו.
פוקימון ירוק עם גפיים קצרות ביותר וזנב ארוך יוצאת החוצה וקוראת בשמחה. היא רצה ומחבקת את זואי בזרועותיה הקטנות
"תכיר את סרביין, למעשה היא הפוקימון הראשון שלי" היא אומרת, וסרביין מחייכת.
"אז אנחנו הולכות לתפוס את קיובון" מספרת לה זואי, "השתמשי בהצלפת גפן!".
סרביין שולחת שתי גפנים ומצליפה בקיובון, שמיד מבחין ומכה חזרה עם הגפן. אתה מוסר להם בהצלחה וממשיך אל הגבעה, אתה רואה בזמן העלייה שסרביין מצליחה לתפוס את העצם של קיובון ולהעיף אותה לצד, ובכך להשאיר אותו חסר הגנות. נראה שהיא עושה טוב בתפיסת הקיובון.
אתה בינתיים מחפש אחר פוקימונים, ורואה מספר פוקימונים שאתה מזהה כצ'ינגלינג מרחפים להם.
לא רחוק ממך, אתה שומע קריאה של סקיטי, שמשחק עם הזנב שלו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/433.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG]
[B]מייק;[/B]
אתה מחמיא לבחור, שמודה לך
אתה מיד מאתגר את מנהיגת המכון לקרב, ושלישיית המאמנים מביטים בך במבט מואר.
רוקסן צועדת לעברכם, "אני מצטערת מתוק.. הפוקימונים שלי עייפים מהקרבות שהיו היום, מה דעתך לחזור מחר?"
הבחור שנלחם כרגע פונה אליך, "היי, גם אני מתכוון לחזור מחר!".
קורה מביטה בשני החברים שלו, "כן, אני ואתם נוכל לעודד את שניהם מחר!"
[B]אייס;[/B][I]
חחח לא יודע אחי אפילו להביט עליה אפשרי, רק אל תשאיר לי את ההמשכון שלך בתור רק דיבורים.
עשית את זה די הרבה, וזה מותיר אותי בלי הרבה ברירות.[/I]
--
"איך שתרצה" תום אומר, ומורה לבאטרפרי לתקוף באבקת שינה.
באטרפרי מעופף מעל סנייבי, שכרגע מבחינה בזה, באטרפרי מנפנף בכנפיו ושולח את אותה אבקה כחולה.
סנייבי זוהרת באור ירוק, וקופצת, סביבה מועפים מלא עלים בצורת טורנדו, שמעיפים את האבקה משם, ופוגעים בבאטרפרי בעוצמה מרשימה. היא מתחילה לרוץ מהמקום אל תוך היער, צולעת במעט. טוטודייל שולח אליך אקדח מים לפרצופך, ומחל לרוץ אחריה, בחשש. "ריו ריו ריולו!" ריולו מאיץ בשניכם.
[B]לוקאס;
[/B]רשמתי עד עכשיו אדוארד במקום תומאס, אופסי דייזי
--
"זה שזה במקום לא אומר שלא הולכים לגנוב את זה" אתה מעיר, ותומאס נראה שוקל את זה שוב. "תגבירו את השמירה ברסיס האדום! אני רוצה 80% מהמאבטחים שם!" הוא צועק בהוקי טוקי.
אתה מוסיף שעל מישהו ללכת לעזור לרוקסן, ושומע מנגד "אין בעיות, הבחור ברח, אבל ללא ספק השותף שלו כבר הספיק לקחת את הרסיס האדום, והוא בדרך לברוח". אתה מביט, ורואה שרוקסן והפוקימון שלה עלו למעלה, הפוקימון שלה נראה כאילו לא נפגע בכלל במהלך הקרב.
"רוקסן, הרסיס האדום נמצא במקום שלו, והשמירה עליו כבדה ביותר! עכשיו היא כבדה כפליים!" טוען תומאס.
"זה לא אפשרי, השותף שלו דיבר איתו, ואמר לו לברוח כל עוד הוא השיג את זה.." מסבירה רוקסן, ונראה שהיא מנסה להבין מה הם מפספסים. "מה אם הוא גנב דבר אחר?" ממלמלת ניקי, ומביטה בך בלחץ.
[B]
רון;
[/B]אתה רץ אחרי ליטלאו, אך הפוקימון החמוד מהיר יותר. הנערה מאטה, ומצחקקת למראה שלך רודף אחריו.
אתה מוציא את סנטרט מהפוכדור, והבעת פנים לחוצה עולה על פניה. "לא, אל תתקוף אותו!" היא קוראת.
אתה מבולבל, והיא מסבירה. "הוא רק ליטלאו קטן ושובב, אבל תראה את זה.."
היא מחטטת בתיקה, ומוציאה סוג של מאפין אדום וקטן, וזורקת אותו באוויר לצידה, הליטלאו מיד רץ, קופץ לגובה ותופס אותו באוויר, אוכל בהנאה.
-
[QUOTE=Hitman;1487193][CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
[SIZE=3]לכל מנהיג מכון יהיו 6 פוקימונים אופטימליים, בהם הוא יוכל להשתמש. אמנם, בקרב המכון עצמו הוא יוגבל לאותו מספר פוקימונים אליהם קרב המכון בנוי. לכן אם פגשתם את X, ויש לו צ'ריזרד, לא בהכרח אומר שעליכם להכין את עצמכם לקרב עם צ'ריזרד.[/SIZE]
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]
סהר;[/B]
אתה רץ במהרה, אמה מאחוריך, פיקאצ'ו קופצת מכתפה ורצה בעקבותיכם, וגם טימבור.
אתה רץ על הגשר מעל הבריכה קטנה, כשלפתע אתה מחליק ונופל בצורה די מביכה. אמה מצחקקת לה.
נער, בגילך, מביט בך. "ילד.." הוא ממלמל ומתחיל לצעוד גם הוא אל עבר העיר.
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_HGSS_Silver.png[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
היא מסתכלת כיצד בכל מכה שלו באבן, הוא מרסק קצת ממנה. "אוקיי מליפאן, הגיע הזמן שתראה את הפוקימון האחרון שלי.." היא ממלמלת, ומוציאה פוכדור, מעט שונה מהקודמים, יש עליו מדבקה של כוכב.
"סרביין, צאי החוצה!" היא קוראת, והפוכדור נזרק על ידה לאוויר, וכוכבים אופפים אותו בעת הפתיחה שלו.
פוקימון ירוק עם גפיים קצרות ביותר וזנב ארוך יוצאת החוצה וקוראת בשמחה. היא רצה ומחבקת את זואי בזרועותיה הקטנות
סרביין שולחת שתי גפנים ומצליפה בקיובון, שמיד מבחין ומכה חזרה עם הגפן. אתה מוסר להם בהצלחה וממשיך אל הגבעה, אתה רואה בזמן העלייה שסרביין מצליחה לתפוס את העצם של קיובון ולהעיף אותה לצד, ובכך להשאיר אותו חסר הגנות. נראה שהיא עושה טוב בתפיסת הקיובון.
אתה בינתיים מחפש אחר פוקימונים, ורואה מספר פוקימונים שאתה מזהה כצ'ינגלינג מרחפים להם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/433.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/300.gif[/IMG]
[B]מייק;[/B]
רוקסן צועדת לעברכם, "אני מצטערת מתוק.. הפוקימונים שלי עייפים מהקרבות שהיו היום, מה דעתך לחזור מחר?"
קורה מביטה בשני החברים שלו, "כן, אני ואתם נוכל לעודד את שניהם מחר!"
[B]אייס;[/B][I]
חחח לא יודע אחי אפילו להביט עליה אפשרי, רק אל תשאיר לי את ההמשכון שלך בתור רק דיבורים.
עשית את זה די הרבה, וזה מותיר אותי בלי הרבה ברירות.[/I]
--
"איך שתרצה" תום אומר, ומורה לבאטרפרי לתקוף באבקת שינה.
באטרפרי מעופף מעל סנייבי, שכרגע מבחינה בזה, באטרפרי מנפנף בכנפיו ושולח את אותה אבקה כחולה.
סנייבי זוהרת באור ירוק, וקופצת, סביבה מועפים מלא עלים בצורת טורנדו, שמעיפים את האבקה משם, ופוגעים בבאטרפרי בעוצמה מרשימה. היא מתחילה לרוץ מהמקום אל תוך היער, צולעת במעט. טוטודייל שולח אליך אקדח מים לפרצופך, ומחל לרוץ אחריה, בחשש. "ריו ריו ריולו!" ריולו מאיץ בשניכם.
[B]לוקאס;
[/B]רשמתי עד עכשיו אדוארד במקום תומאס, אופסי דייזי
--
"זה שזה במקום לא אומר שלא הולכים לגנוב את זה" אתה מעיר, ותומאס נראה שוקל את זה שוב. "תגבירו את השמירה ברסיס האדום! אני רוצה 80% מהמאבטחים שם!" הוא צועק בהוקי טוקי.
אתה מוסיף שעל מישהו ללכת לעזור לרוקסן, ושומע מנגד "אין בעיות, הבחור ברח, אבל ללא ספק השותף שלו כבר הספיק לקחת את הרסיס האדום, והוא בדרך לברוח". אתה מביט, ורואה שרוקסן והפוקימון שלה עלו למעלה, הפוקימון שלה נראה כאילו לא נפגע בכלל במהלך הקרב.
"רוקסן, הרסיס האדום נמצא במקום שלו, והשמירה עליו כבדה ביותר! עכשיו היא כבדה כפליים!" טוען תומאס.
"זה לא אפשרי, השותף שלו דיבר איתו, ואמר לו לברוח כל עוד הוא השיג את זה.." מסבירה רוקסן, ונראה שהיא מנסה להבין מה הם מפספסים. "מה אם הוא גנב דבר אחר?" ממלמלת ניקי, ומביטה בך בלחץ.
[B]
רון;
[/B]אתה רץ אחרי ליטלאו, אך הפוקימון החמוד מהיר יותר. הנערה מאטה, ומצחקקת למראה שלך רודף אחריו.
אתה מוציא את סנטרט מהפוכדור, והבעת פנים לחוצה עולה על פניה. "לא, אל תתקוף אותו!" היא קוראת.
היא מחטטת בתיקה, ומוציאה סוג של מאפין אדום וקטן, וזורקת אותו באוויר לצידה, הליטלאו מיד רץ, קופץ לגובה ותופס אותו באוויר, אוכל בהנאה.[/QUOTE]
"חכו לי טוטודייל ריולו!" אצעק ואתחיל בריצה אחריהם "מתי תביני שאנחנו רק רוצים לעזור לך? טיילו תשתמש בזרועות שלך על מנת לתפוס את סנייבי ותתחמק מכל התקפה שתבוא לדרכך, אם תצליח תתחיל לעוף איתה לכיוון תום ובאטרפרי ואל תתן לה לחמוק."
-
[QUOTE=Hitman;1487193]
[B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
'צינג לינג יסתדר לא רע עם הצוות uu שלי. אני חושב שאני אנסה אותו.' אני אתפוס ממנו קצת מרחק, ואוציא את רהיהורן מהפוכדור. "היי רהיהורן. זוכר שבקרב הראשון שלנו אמרתי לך להתגנב על הפוקימון ואתה לא צייתת? אז עכשיו יש לך הזדמנות לתקן. אתה רואה את צ'ינג לינג שם, תתקרב אליו באיטיות, ורק כשאתה מספיק קרוב, תתקוף בבליסטה!"
-
[quote]לוקאס;
רשמתי עד עכשיו אדוארד במקום תומאס, אופסי דייזי
--
"זה לא אפשרי, השותף שלו דיבר איתו, ואמר לו לברוח כל עוד הוא השיג את זה.." מסבירה רוקסן, ונראה שהיא מנסה להבין מה הם מפספסים. "מה אם הוא גנב דבר אחר?" ממלמלת ניקי, ומביטה בך בלחץ.[/quote]
והעלילה מסתבכת :o
~~~~
"יש לכם עוד דברים בעלי ערך פה? פוקימונים מיוחדים? מאובנים? משהו?" אשאל את רוקסן
-
[QUOTE] מייק;
קורה מביטה בשני החברים שלו, "כן, אני ואתם נוכל לעודד את שניהם מחר!" [/QUOTE]
"אני מבין בהחלט. אני אבוא לכאן מחר מוקדם ואשמח מאוד לאתגר אותך לקרב." אומר למנהיגת המכון ואצא ברחצה, עלה לי רעיון. אני חייב לאמן את אזוריל, שכן הוא יכול בהחלט לעזור לי בקרב!
-
[QUOTE=Hitman;1487193][CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]
רון;
היא מחטטת בתיקה, ומוציאה סוג של מאפין אדום וקטן, וזורקת אותו באוויר לצידה, הליטלאו מיד רץ, קופץ לגובה ותופס אותו באוויר, אוכל בהנאה.[/QUOTE]
אסתכל בהשתאות על הנערה וליטלאו. לאחר מכן אוודא שהוא לא בורח. "אני רון קנריו, וזה סנטרט" אומר לה. "מה קרה בכלל שליטלאו ברח ממך?" אשאל אותה.
-
[B]לילי;
[/B]את רצה מאחורי הצ'רובי הפזיזה והאנרגטית, שמחכה שתתפסו אותה.
את מנסה לתפוס אותה בידייך, אך היא קופצת על ראשך ומוציאה לשון, ממשיכה לרוץ.
זיגזגון וספיל רצים גם הם, אך היא פשוט מהירה יותר.
סנדייל מנסה גם היא, ונכנסת מתחת לאדמה, מנסה לתפוס את צ'רובי הנראת מבוהלת, אך מחייכת רגע לאחר מכן וממשיכה לרוץ, לא נותנת לסנדייל לתפוס אותה. באטרפרי מנסה לתפוס אותה גם, אך נראה כי צ'רובי פשוט מהירה יותר
כולכם מתעייפים, והיא ממשיכה לרוץ סחור סחור, מחכה לראות מי בא לשחק איתה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/420.gif[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי, אוקיי!" אצעק ואתנשם בעייפות. "תישארו פה" אומר לכולם ואגש לצ'ירובי לבדי.
אץכופף אליה ואשאל "מה את רוצה לשחק?". לאחר שתראה לי אשחק איתה במה שתרצה, ולאט לאט אקרא לכולם להצטרף כדי שצ'ירובי לא תילחץ מכך שכמות גדולה של דמויות מצטרפות למשחק בבת אחת
-
[QUOTE=Hitman;1486972][B]מייק;[/B]
צ'רמנדר חושף חיוך קטן, ואתה מודה לזקן.
אתה מתחיל להתקדם מהמקום, כשלפתע אתה נתקל בקורה, לצידה פרוגאדיר, והידיים של שניהם עמוסות בשקיות.
"נכון שהמקום הזה אדיר?!" היא שואלת.
[B]אייס;[/B]
כנפו של טיילו זוהרת באור לבן, ואחד התפוחים נחתך ונופל, אתה תופס אותו.
אתה מציע לסנייבי את התפוח, והיא פוקחת את עיניה ומביטה, אתה מתקדם לעברה, והיא שולחת גפנים שייקחו את התפוח, לא רוצה שתתקרב יותר מידי. היא אוכלת מעט, ונראה שמצבה טיפה משתפר.
"סנייב.." היא ממלמלת.
[B]סטיבן;[/B]
לא הוספתי שהם סיימו לאכול, שכחתי שאתה בתוך החדר חחח
--
כולם מסיימים לאכול, ואתה מחזיר אותם לפוכדורים. רק איווי מתעקשת להישאר בחוץ, וישנה לצידך על המיטה.
איווי מלקקת אותך, זה הזמן לקום. אתה פוקח את עיניך ורואה שהשעה 10 בבוקר, השמש כבר יצאה ממזמן.
[B]לוקאס;[/B]
אתם עולים במהרה ללמעלה, ואתה שם לב שרוב העובדים במקום בכלל לא יודעים על מה שקורה למטה, וממשיכים לעבוד במחשבים שלהם. "מה פשר התקלה בחשמל?!" שואל אחד העובדים המוסמכים אותך בזעם.
ואחרת משיבה לו- "תומאס, הם אפילו לא מהחברה!". האדם הקרוי תומאס מביט עליכם במבט בוחן, "מה אתם עושים פה?"
לצד תומאס עומד פוקימון, בגובה שלו בערך, שבוחן כל תנועה שלא במקום שלכם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/212.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
"אה, כמובן." אומר טיילר, ומביט בעיר, השעה 5, ועננים מתחילים לצוץ בשמיים, נראה כי הולך לרדת גשם.
"אם כך, אני חושב שאלך לדירתי כרגע. אתם כמובן מוזמנים" הוא אומר, "ממש מאחורי מרכז הפוקימונים", ומתארגן לקראת עזיבה. זואי מביטה בך, "אני רוצה לתפוס פוקימון חדש! תרצה לבוא איתי?" היא שואלת.[/QUOTE]
"בוקר טוב איווי!" אומר לאיווי בעודי מפהק "כבר מאוחר יחסית ואנחנו צריכים לצאת כדי להספיק את כל התוכניות שלנו להיום" אוסיף ואקום מהמיטה כדי לארוז את כל הדברים שלנו ואז אצא מהחדר וארד חזרה למרכז הפוקימונים.
-
[CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
[SIZE=3]לכל מנהיג מכון יהיו 6 פוקימונים אופטימליים, בהם הוא יוכל להשתמש. אמנם, בקרב המכון עצמו הוא יוגבל לאותו מספר פוקימונים אליהם קרב המכון בנוי. לכן אם פגשתם את X, ויש לו צ'ריזרד, לא בהכרח אומר שעליכם להכין את עצמכם לקרב עם צ'ריזרד.[/SIZE][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]אייס;[/B]
אתם רצים אחרי סנייבי, שנכנסת אל תוך מספר שיחים גדולים.
אתם צועדים בעקבותיה, כשלפתע אתה רואה שהיא מוקפת במספר פוקימונים כועסים ואנרגטיים, מביטה סביבה בבהלה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
אתה מוציא את רהיהורן, שמחכה להוראותך.
הוא מתחיל להתקדם אל עבר צ'ינגלינג אחד שקצת יותר מרוחק מהחבורה, ונראה שהצ'ינגלינג הבחין בו.
"צ'ינג?" הוא שואל ומביט ברהיהורן, שמביט עליך ולא בטוח אם כרגע לתקוף, בחיפוש אחר אות.
[B]לוקאס;[/B]
וואלה פעם ראשונה אני מצליח לשלב עלילה באחד המ"תים שלי
בדרך כלל זה מפחיד מידי שמא הכל יתבלבל, אז הם נגמרים רגע לפני
--
נראה שגם רוקסן לא בטוחה, ומביטה בתומאס. סביבכם כבר לא נותרו הרבה אנשים, רובם שומרים על הרסיס.
תומאס תוהה מעט, ואז שואל בלחץ בהוקי תוקי שלו, "הרישומים, מישהו שומר על הרישומים?"
"אא-א-דוני.. נראה שהרישומים נעלמו!" עונה אדם מבוגר בהוקי תוקי, ותומאס זועף.
אתם לא מספיקים להגיב, ועשן פורץ, מסתיר את כולם.
אתה לא רואה את ניקי, ולא את רוקסן, מקיף אותך עשן מכל הכיוונים. כשלפתע עוברת על ידך דמות במדים של החברה, ולצידה פוקימון, הם מתחילים לרוץ אל עבר החלון.
[B]מייק;[/B]
אתה מאשר את הגעתך מחר, ויוצא בהכרת תודה לאישורה של רוקסן לקרב מחר.
אתה וקורה יוצאים, לצידכם החבורה, עד שלבסוף אתם מגיעים לצומת דרכים.
"היי, אתה" פונה אליך הנער שנלחם ברוקסן קודם לכן.
"אני קני, זאת אחותי קייטי" הוא מציג אותם, "ואני ג'ורג'" מציג את עצמו הנער השלישי, הגבוה.
קייטי מחזיקה בטורצ'יק קטן, שרץ אליך, ומחייך. "זה טורצ'יק שלי!" היא קוראת בהתרגשות
"וכן, אלו הפוקימונים שלנו" מוסיף קני, גרובייל ומרשטומפ מביטים עליכם לצד המאמנים שלהם.
"אשמח להילחם בך מתישהוא, אחרי או לפני קרב המכון עם רוקסן!" הוא אומר ועיניו להוטות, "אתה מבין.. אנחנו יצאנו למסע משלנו, וראינו אותך בדרך 102 עם צ'רמנדר וצ'ימצ'אר, צ'רמנדר כלכך חזק!".
[B]רון;[/B]
אתה מציג את עצמך, סנטרט עומד לצידך על זנבו, מסתתר מאחוריך, מעט מפוחד מהפוקימון מולו.
הנערה מצחקקת, "הוא לא ברח!" היא מתקנת אותך, "הכל חלק מהמשחק.. ליטלאו אוהב לברוח, ולשחק איתי מאיין תופסת, לא יודעת למה, אבל אני לא מתנגדת! מה שעושה לליטלאו טוב.."
[B]לילי;[/B]
את ניגשת אל צ'רובי, שרצה אחורה אל הגשר, מעל הבריכה. את מבחינה בספיל, שעקב אחרייך גם כן
אתה מנסה לגשת אליה שוב, והיא קופצת קפיצה גבוהה על מעקה הגשר, ומצחקקת לה. ספיל לצדך עדיין
היא מתחילה להתקדם, כשלפתע היא נופלת אל המים, וזועקת לעזרה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/420.gif[/IMG]
[B]סטיבן;
[/B]אנלא בטוח אם אתה באולדייל או פטאלבורג, אז נניח שבפטאלבורג (גם אם היית אולדייל, זה די מאחורה, עדיף שתקפוץ לפטאלבורג)
--
איווי מחייכת לאחר שאתה מאחל לה בוקר טוב, נראה שהיא נהנת מאוד מחברתך.
היא מנקה את עצמה, בעודך מתארגן ליציאה. ולבסוף אתה מוכן, ושניכם עוזבים את המתחם, משאירים את המפתחות אצל ג'ואי.
אתם מתחילים להתקדם, השעה 10:00, ואתם נכנסים אל תוך חוף ים, המוביל אל יער גבוה- "חורשת פטאלבורג".
מספר פוקימונים רצים להם, בחיפוש אחר אוכל.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Hitman;1487244][CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
[SIZE=3]לכל מנהיג מכון יהיו 6 פוקימונים אופטימליים, בהם הוא יוכל להשתמש. אמנם, בקרב המכון עצמו הוא יוגבל לאותו מספר פוקימונים אליהם קרב המכון בנוי. לכן אם פגשתם את X, ויש לו צ'ריזרד, לא בהכרח אומר שעליכם להכין את עצמכם לקרב עם צ'ריזרד.[/SIZE][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]מליפאן;[/B]
הוא מתחיל להתקדם אל עבר צ'ינגלינג אחד שקצת יותר מרוחק מהחבורה, ונראה שהצ'ינגלינג הבחין בו.
"צ'ינג?" הוא שואל ומביט ברהיהורן, שמביט עליך ולא בטוח אם כרגע לתקוף, בחיפוש אחר אות.
[/QUOTE]
'הוא ראה אותנו אבל הוא עדיין לא חושד.... אה screw this, ממתי עושים משימת התגנבות עם טאנק??' אני אחשוב, "עזוב, אבוד לנו, פשוט תתקוף עכשיו!"
-
[QUOTE=Hitman[B]לילי;[/B]
את ניגשת אל צ'רובי, שרצה אחורה אל הגשר, מעל הבריכה. את מבחינה בספיל, שעקב אחרייך גם כן
אתה מנסה לגשת אליה שוב, והיא קופצת קפיצה גבוהה על מעקה הגשר, ומצחקקת לה. ספיל לצדך עדיין
"אוי לא! ספל, קפוץ למים ותעזור לצ'ירובי לצאת מהמים!" אומר לספל בדאגה.
"אל תדאגי צ'ירובי, הכל יהיה בסדר!" אצעק לה
אם אראה שספל מסתבך אקפוץ גם למים ואשחה לעברם. שאגיע, ארים אותם בידי ואוציא אותם מהמים (למרות שספל הוא פוקימון קרח אז נראהלי הוא יסתדר חח)
-
[QUOTE=Hitman;1487244][CENTER][B][SIZE=5][SIZE=4]משהו קטן שאני רוצה להוסיף, [/SIZE]
[B]אייס;[/B]
אתם צועדים בעקבותיה, כשלפתע אתה רואה שהיא מוקפת במספר פוקימונים כועסים ואנרגטיים, מביטה סביבה בבהלה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/288.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
[B]לוקאס;[/B]
--
נראה שגם רוקסן לא בטוחה, ומביטה בתומאס. סביבכם כבר לא נותרו הרבה אנשים, רובם שומרים על הרסיס.
תומאס תוהה מעט, ואז שואל בלחץ בהוקי תוקי שלו, "הרישומים, מישהו שומר על הרישומים?"
אתה לא רואה את ניקי, ולא את רוקסן, מקיף אותך עשן מכל הכיוונים. כשלפתע עוברת על ידך דמות במדים של החברה, ולצידה פוקימון, הם מתחילים לרוץ אל עבר החלון.
[B]מייק;[/B]
"אני קני, זאת אחותי קייטי" הוא מציג אותם, "ואני ג'ורג'" מציג את עצמו הנער השלישי, הגבוה.
קייטי מחזיקה בטורצ'יק קטן, שרץ אליך, ומחייך. "זה טורצ'יק שלי!" היא קוראת בהתרגשות
"וכן, אלו הפוקימונים שלנו" מוסיף קני, גרובייל ומרשטומפ מביטים עליכם לצד המאמנים שלהם.
"אשמח להילחם בך מתישהוא, אחרי או לפני קרב המכון עם רוקסן!" הוא אומר ועיניו להוטות, "אתה מבין.. אנחנו יצאנו למסע משלנו, וראינו אותך בדרך 102 עם צ'רמנדר וצ'ימצ'אר, צ'רמנדר כלכך חזק!".
[B]רון;[/B]
אתה מציג את עצמך, סנטרט עומד לצידך על זנבו, מסתתר מאחוריך, מעט מפוחד מהפוקימון מולו.
הנערה מצחקקת, "הוא לא ברח!" היא מתקנת אותך, "הכל חלק מהמשחק.. ליטלאו אוהב לברוח, ולשחק איתי מאיין תופסת, לא יודעת למה, אבל אני לא מתנגדת! מה שעושה לליטלאו טוב.."
[B]לילי;[/B]
[B]סטיבן;
[/B]אנלא בטוח אם אתה באולדייל או פטאלבורג, אז נניח שבפטאלבורג (גם אם היית אולדייל, זה די מאחורה, עדיף שתקפוץ לפטאלבורג)
--
היא מנקה את עצמה, בעודך מתארגן ליציאה. ולבסוף אתה מוכן, ושניכם עוזבים את המתחם, משאירים את המפתחות אצל ג'ואי.
אתם מתחילים להתקדם, השעה 10:00, ואתם נכנסים אל תוך חוף ים, המוביל אל יער גבוה- "חורשת פטאלבורג".
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][/QUOTE]
"תזהרי סנייבי!" אצעק בבהלה. "צאי נידורינה תקפי אחד מהויגורוטים בבעיטה כפולה, טוטודייל וטיילו אתם על ויגורוט אחר, תקפו באקדח מים ובחבטת כנף בהתאמה וריולו... פשוט תתקוף את הויגורוט השלישי במה שאתה יודע" אורה עליהם וארוץ לעמוד לפני סנייבי כשאני חוסם את הדרך של הויגורוטים אליה.
-
[B]רון;[/B]
[/QUOTE]
אופתע מעט מתחביביו ה..מעניינים של ליטלאו ואומר לה:"טוב. אז מה, גם את בדרך לראסטבורו?" אם היא אומרת שכן אשאל אותה:"את רוצה שנלך ביחד עד לשם? עדיף יותר ללכת בקבוצה, במקרה של איום כלשהו
-
[B]מליפאן;
[/B]אתה מורה לרהיהורן לתקוף, ומתחת לפיו נוצרת אבן מעוגלת, שנשלחת במהרה אל עבר צ'ינגלינג שנופלת על הרצפה.
צ'ינגלינג מנסה לרחף שוב, אבל האפקט של בליסטרה משפיע- והיא נותרת על הרצפה.
הפעמונים (אני מניח שזה מה שזה) על ראשה בוהקים באור לבן, שמסנוור אותך ואת רהיהורן. לאחר מספר שניות, כשאתה חוזר לראות, אתה רואה שפעמוניה כרוכים על הקרן של רהיהורן, בצורה כזו שלא מאפשרת לו לפגוע בה. (wrap)
[B]לילי;[/B]
ספיל קופץ, ותופס בצ'רובי במהרה עם שיניו.
הוא מתחיל להתקדם איתה בחזרה ליבשה, אוחז בה בשיניו. ולבסוף משחרר, כשהם עולים על היבשה.
צ'רובי מתיישבת, עייפה. נראה שניצחת במשחק התופסת
[B]אייס;[/B]
"תזהרי סנייבי!" אתה צועק, ומצביע על הפוקימונים המאיימים.
מצדך נידורינה קופצת, טיילו מיד אחריה. היא פוגעת באחד הויגורוט'ים, מעיפה אותו אחורה, הוא שורט אותה בחזרה.
היא בועטת בו בחזקה שוב, ומצליחה להעיף אותו על אחד העצים.
כנפו של טיילו בוהקת והוא פוגע בויגורוט' המעוצבן, שמנסה לתפוס אותו. הוא פוגע בו שוב, ושוב, עד שאקדח מים של טוטודייל מגיח מהצד ומצליח להרחיק גם אותו. ריולו קופץ בצורה אתלטית ביותר אל עבר ויגורוט', ומניח עליו את כף ידו, משתמש בכפת כוח עוצמתית שמרחיקה הצידה גם אותו. שלושת הפוקימונים עוזבים
כשלפתע ויגורוט' נוסף, קצת יותר גדול מהם, מגיח מאחוריך. "רוטטטטטטטטטט'!" הוא שואג, מרים את טפריו ושולח אותם לכיוונך, טוטודייל קורא בדאגה, בעוד ציפורניו הארוכות כמעט ועורפות את ראשך, כשלפתע זוג גפנים מגיע ועוצר מהן.
זו הייתה סנייבי, שמנסה בכל יכולתה למנוע מהויגורוט' לפגוע בך.
עיניו של טוטודייל נפערות, והוא נראה כועס. הוא מתחיל לרוץ אל עברכם, כשלפתע מים מקיפים סביבו, והוא שועט אל ויגורוט' כשהוא עטוף בסילון מים עוצמתי. הוא פוגע בו, ומפיל אותו אחורנית. תום בדיוק מופיע, "באטרפרי, רוח מערבולת!" הוא קורא, ובאטרפרי משתמש בכנפיו על מנת ליצור רוח שמעיפה את הויגורוט' אחורנית מכם.
הויגורוט' מביט אחורה, מבולבל מזה שהצלחתם להביס אותו, ומתחיל לרוץ אל תוך היער עם שאר הויגורוט'ים, בריצה קולנית ומהירה.
[B]רון;[/B]
"אני?" היא שואלת בהפתעה, מעט מסמיקה.
"אה..... נראה לי שכן" היא תוהה, ומביטה על ליטלאו. "שנלך לרסטבורו?" היא שואלת
ליטלאו מזיז מעט את ראשו, "לאו?" הוא שואל.
"אה.. אוקיי, אני חושבת שנצטרף אליכם!" היא אומרת בחיוך.
-
[QUOTE=Hitman;1487314][B]
[B]רון;[/B]
"אה.. אוקיי, אני חושבת שנצטרף אליכם!" היא אומרת בחיוך.[/QUOTE]
"מצוין" אומר לעברה בחיוך. אתחיל להמשיך ללכת בחורשה בחיפושי אחר פוקימון קצת יותר שווה מוורמפל (בלי להעליב את הזחל).
-
[B]רון;
[/B]אתה ממשיך בדרכך, עם השותפה החדשה והליטלאו שלה.
נראה שסנטרט קצת פחות מפחד מליטלאו, והוא יורד מהכתף שלך. "לאו!" ליטלאו שואג בצורה חמודה, מנסה להציג את עצמו בפני סנטרט, שמיד רץ חזרה אל הכתף שלך.
משמאלך אתה רואה מספר פוקימונים אוספים פטריות
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG]
-
[B]לילי;[/B]
הוא מתחיל להתקדם איתה בחזרה ליבשה, אוחז בה בשיניו. ולבסוף משחרר, כשהם עולים על היבשה.
יאייי אני אלופת התופסתתתתתתתת
~~~~~~~~
אקח פוקדור ואצמיד אותו לראשה של צ'ירובי. "ברוך הבא לחבורה" אומר לה בחיוך. "כל הכבוד ספל!" אומר לספל לאחר מכן.
"הגיע הזמן להמשיך" אומר לכולם ואתחיל להתקדם הלאה
-
[QUOTE]לוקאס;
--
אתה לא רואה את ניקי, ולא את רוקסן, מקיף אותך עשן מכל הכיוונים. כשלפתע עוברת על ידך דמות במדים של החברה, ולצידה פוקימון, הם מתחילים לרוץ אל עבר החלון.[/QUOTE]
החברה?
~~
אנסה לתפוס אותו ואוציא את סייטר מהפוקדור שלו "סייטר תשתמש בכנפיים שלך להעיף את העשן!"
-
[QUOTE=Hitman;1487318][B]רון;
[/B]אתה ממשיך בדרכך, עם השותפה החדשה והליטלאו שלה.
נראה שסנטרט קצת פחות מפחד מליטלאו, והוא יורד מהכתף שלך. "לאו!" ליטלאו שואג בצורה חמודה, מנסה להציג את עצמו בפני סנטרט, שמיד רץ חזרה אל הכתף שלך.
משמאלך אתה רואה מספר פוקימונים אוספים פטריות
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/46.gif[/IMG][/QUOTE]
'הממ.. נראה מעניין' אומר. "סנטרט, בוא תירגע קצת ותעזור לי. תמשוך] את תשומת לבו של אחד מהפוקימוני הפטריות ואז שלח עליו גלגול!" אומר לו.
-
[QUOTE=Hitman;1487314][B]מליפאן;
[/B]אתה מורה לרהיהורן לתקוף, ומתחת לפיו נוצרת אבן מעוגלת, שנשלחת במהרה אל עבר צ'ינגלינג שנופלת על הרצפה.
צ'ינגלינג מנסה לרחף שוב, אבל האפקט של בליסטרה משפיע- והיא נותרת על הרצפה.
הפעמונים (אני מניח שזה מה שזה) על ראשה בוהקים באור לבן, שמסנוור אותך ואת רהיהורן. לאחר מספר שניות, כשאתה חוזר לראות, אתה רואה שפעמוניה כרוכים על הקרן של רהיהורן, בצורה כזו שלא מאפשרת לו לפגוע בה. (wrap)
[B]לילי;[/B]
[B]אייס;[/B]
"תזהרי סנייבי!" אתה צועק, ומצביע על הפוקימונים המאיימים.
מצדך נידורינה קופצת, טיילו מיד אחריה. היא פוגעת באחד הויגורוט'ים, מעיפה אותו אחורה, הוא שורט אותה בחזרה.
היא בועטת בו בחזקה שוב, ומצליחה להעיף אותו על אחד העצים.
כנפו של טיילו בוהקת והוא פוגע בויגורוט' המעוצבן, שמנסה לתפוס אותו. הוא פוגע בו שוב, ושוב, עד שאקדח מים של טוטודייל מגיח מהצד ומצליח להרחיק גם אותו. ריולו קופץ בצורה אתלטית ביותר אל עבר ויגורוט', ומניח עליו את כף ידו, משתמש בכפת כוח עוצמתית שמרחיקה הצידה גם אותו. שלושת הפוקימונים עוזבים
כשלפתע ויגורוט' נוסף, קצת יותר גדול מהם, מגיח מאחוריך. "רוטטטטטטטטטט'!" הוא שואג, מרים את טפריו ושולח אותם לכיוונך, טוטודייל קורא בדאגה, בעוד ציפורניו הארוכות כמעט ועורפות את ראשך, כשלפתע זוג גפנים מגיע ועוצר מהן.
זו הייתה סנייבי, שמנסה בכל יכולתה למנוע מהויגורוט' לפגוע בך.
עיניו של טוטודייל נפערות, והוא נראה כועס. הוא מתחיל לרוץ אל עברכם, כשלפתע מים מקיפים סביבו, והוא שועט אל ויגורוט' כשהוא עטוף בסילון מים עוצמתי. הוא פוגע בו, ומפיל אותו אחורנית. תום בדיוק מופיע, "באטרפרי, רוח מערבולת!" הוא קורא, ובאטרפרי משתמש בכנפיו על מנת ליצור רוח שמעיפה את הויגורוט' אחורנית מכם.
הויגורוט' מביט אחורה, מבולבל מזה שהצלחתם להביס אותו, ומתחיל לרוץ אל תוך היער עם שאר הויגורוט'ים, בריצה קולנית ומהירה.
[B]רון;[/B]
"אה.. אוקיי, אני חושבת שנצטרף אליכם!" היא אומרת בחיוך.[/QUOTE]
"תודה תום, טוטודייל וסנייבי, הצלתם אותי!" אודה להם בהתרגשות. "טוטודייל, זה היה סילון אקווה? זה היה כל כך עוצמתי וואו! סנייבי, אני מקווה שעכשיו את תרצי לבוא איתי, מה את אומרת? הוכחנו לך שאנחנו לא רוצים לפגוע בך."
-
[B]אייס;
[/B]אתה מודה לחבריך, ואז פונה אל טוטודייל, שמתרשם גם כן מהמתקפה שלמד, ומתחיל לקפץ.
מהצד נידורינה וזובאט מצטרפים לחגיגה שלו, מביטים בו בחיוך.
אתה שואל את סנייבי אם כעת היא בוטחת בך. היא מנידה את ראשה, ומשלבת את זוג ידיה הקצרות.
שניכם נאנחים, ואתה מביט בסנייבי, שמסתכלת הצידה.
היא מביטה בנידורינה, זובאט, ריולו, גראוליט, באטרפרי וטוטודייל, שרוקד לו בשמחה. הוא מביט על סנייבי, והיא מביטה בו, כשלפתע הוא מתחיל לצחוק, סנייבי לא מבינה מה קורה. הוא שולח אקדח מים קטן לעברה, שפוגע בה, והיא מתנערת ממנו ומנסה להבין מה הוא עושה, הוא ממשיך לצחוק
סנייבי ממלמלת, ואז מחייכת, נראה שהיא צוחקת גם כן. "סנייב סנייב.." היא מגחכת, ומביטה בטוטודייל, נראה שהיא בוטחת בו. מיד לאחר מכן היא שולחת את אחד הגפנים שלה אליך, במהירות כזו שאתה חושב שהיא מתכוונת להתקיף אותך, אבל לבסוף עוצרת לצידך. היא מיד שולחת אותה לחגורתך, אל אחד הפוכדורים הריקים, ומעיפה אותו אליה. היא מזנקת זינוק קטן, ולוחצת על הכפתור עם ידה, נשאבת לתוכו במהרה.
לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר.
[B]לילי;[/B]
את מוציאה פוכדור, ונותנת לצ'רובי, שקופצת היישר אל הכפתור שלו, ובמהרה נשאבת לתוכו באור אדום.
לאחר מספר נדנודים, היא נלכדת.
ברכותיי, תפסת צ'רובי
מספר שניות עוברות, וצ'רובי יוצאת במהרה מהפוכדור! היא מתחילה לרוץ אל עבר העיר רסטבורו, וכל הזמן מסתובבת ומחייכת אליכם, מחכה שתבואו אחריה. את מסתכלת לאחור, ספיל, קאיטו, סנדייל וזיגזגון מושכים בכתפיהם.
[B]לוקאס;[/B]
יענו Corporation
--
סייטר יוצא במהרה, מנפנף בכנפיו במהירות. סייטר למד defog! (באמת- אם יש לך תרגום טוב, תאמר לי.)
העשן מועף לכל עבר, ואתה רואה את הכל בבירור. הדמות רצה אל עבר החלון, כשלצידה הפוקימון. "עצרי שם!" קורא תומאס, שכעת מצליח לשים לב.
הסיזור של תומאס שועט במהרה, וחובט בפוקימון שלה. הפוקימון שלה נדחף מעט אחורה, אך לא מוסב לו נזק.
"דראפיון, תוריד אותם!" היא קוראת, ומידיו של דראפיון מטר של חודים סגולים ובוהקים נורה אליכם, רוקסן מוציאה שוב את הפוקימון שלה ממקודם, שמגן עליך ועל ניקי. לעומת זאת, הפוקימון של תומאס נפגע ומועף מעט אחורה.
"תחזור!" האישה קוראת, ומחזירה את דראפיון לפוכדור. היא ממשיכה לרוץ, וקופצת מהחלון. כן, מהחלון
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/452.gif[/IMG]
[B]רון;[/B]
סנטרט קופץ מכתפך, ומיד מתכדרר אל כדור, מתחיל להתגלגל אל עבר אחד הפוקימונים שמבודד יותר מהשאר.
סנטרט פוגע בו בחזקה, ומסיט אותו הצידה.
מיד לאחר מכן, הוא חוזר עם גלגול נוסף- אך הפוקימון מתחמק, ושולח אבקה כתמתמה שפוגעת בסנטרט ומונעת ממנו לזוז.
-
[QUOTE=Hitman;1487341][B]
[B]רון;[/B]
סנטרט קופץ מכתפך, ומיד מתכדרר אל כדור, מתחיל להתגלגל אל עבר אחד הפוקימונים שמבודד יותר מהשאר.
מיד לאחר מכן, הוא חוזר עם גלגול נוסף- אך הפוקימון מתחמק, ושולח אבקה כתמתמה שפוגעת בסנטרט ומונעת ממנו לזוז.[/QUOTE]
'הממ... זה כנראה היה נבג הלם... מה אני יכול לעשות... אני יודע!' "סנטרט, נסה לצאת מזה! סיוע!"
-
[QUOTE=Hitman;1487341][B]אייס;
[/B]אתה מודה לחבריך, ואז פונה אל טוטודייל, שמתרשם גם כן מהמתקפה שלמד, ומתחיל לקפץ.
מהצד נידורינה וזובאט מצטרפים לחגיגה שלו, מביטים בו בחיוך.
אתה שואל את סנייבי אם כעת היא בוטחת בך. היא מנידה את ראשה, ומשלבת את זוג ידיה הקצרות.
שניכם נאנחים, ואתה מביט בסנייבי, שמסתכלת הצידה.
היא מביטה בנידורינה, זובאט, ריולו, גראוליט, באטרפרי וטוטודייל, שרוקד לו בשמחה. הוא מביט על סנייבי, והיא מביטה בו, כשלפתע הוא מתחיל לצחוק, סנייבי לא מבינה מה קורה. הוא שולח אקדח מים קטן לעברה, שפוגע בה, והיא מתנערת ממנו ומנסה להבין מה הוא עושה, הוא ממשיך לצחוק
סנייבי ממלמלת, ואז מחייכת, נראה שהיא צוחקת גם כן. "סנייב סנייב.." היא מגחכת, ומביטה בטוטודייל, נראה שהיא בוטחת בו. מיד לאחר מכן היא שולחת את אחד הגפנים שלה אליך, במהירות כזו שאתה חושב שהיא מתכוונת להתקיף אותך, אבל לבסוף עוצרת לצידך. היא מיד שולחת אותה לחגורתך, אל אחד הפוכדורים הריקים, ומעיפה אותו אליה. היא מזנקת זינוק קטן, ולוחצת על הכפתור עם ידה, נשאבת לתוכו במהרה.
לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר.
[B]לילי;[/B]
את מוציאה פוכדור, ונותנת לצ'רובי, שקופצת היישר אל הכפתור שלו, ובמהרה נשאבת לתוכו באור אדום.
לאחר מספר נדנודים, היא נלכדת.
ברכותיי, תפסת צ'רובי
מספר שניות עוברות, וצ'רובי יוצאת במהרה מהפוכדור! היא מתחילה לרוץ אל עבר העיר רסטבורו, וכל הזמן מסתובבת ומחייכת אליכם, מחכה שתבואו אחריה. את מסתכלת לאחור, ספיל, קאיטו, סנדייל וזיגזגון מושכים בכתפיהם.
[B]לוקאס;[/B]
יענו Corporation
--
סייטר יוצא במהרה, מנפנף בכנפיו במהירות. סייטר למד defog! (באמת- אם יש לך תרגום טוב, תאמר לי.)
העשן מועף לכל עבר, ואתה רואה את הכל בבירור. הדמות רצה אל עבר החלון, כשלצידה הפוקימון. "עצרי שם!" קורא תומאס, שכעת מצליח לשים לב.
הסיזור של תומאס שועט במהרה, וחובט בפוקימון שלה. הפוקימון שלה נדחף מעט אחורה, אך לא מוסב לו נזק.
"דראפיון, תוריד אותם!" היא קוראת, ומידיו של דראפיון מטר של חודים סגולים ובוהקים נורה אליכם, רוקסן מוציאה שוב את הפוקימון שלה ממקודם, שמגן עליך ועל ניקי. לעומת זאת, הפוקימון של תומאס נפגע ומועף מעט אחורה.
"תחזור!" האישה קוראת, ומחזירה את דראפיון לפוכדור. היא ממשיכה לרוץ, וקופצת מהחלון. כן, מהחלון
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/452.gif[/IMG]
[B]רון;[/B]
מיד לאחר מכן, הוא חוזר עם גלגול נוסף- אך הפוקימון מתחמק, ושולח אבקה כתמתמה שפוגעת בסנטרט ומונעת ממנו לזוז.[/QUOTE]
"יששש תפסתי סנייבי" אקפוץ בשמחה וארקוד עם הפוקדור שלו
"תום מה דעתך שנתחיל להתקדם לעבר העיר רסטובורו? סנייבי צריכה ריפוי וכך גם השאר אני חושב" אשאל ואחזיר את נידורינה וטיילו לפוקדורים שלהם.
-
[B]אייס;[/B]
[B]מליפאן;[/B]
[B]לוקאס;[/B]
--
[B]מייק;[/B]
[B]רון;[/B]
[B]לילי;[/B]
[B]סטיבן;
--
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/IMG][/QUOTE]
אחזיר את איווי לפוקדור כדי שלא תתטרף ואמשיך להתקדם
-
[B]רון;[/B]
סנטרט משתמש בסיוע, וגופו מתקשה. הפאראס נושך את סנטרט בחזקה, אך הוא בקושי נפגע מהמכה בעקבות ההתקשות
הוא עדיין מתקשה לזוז.
[B]אייס;[/B]
"כן, כמובן" אומר תום, ואתם מתחילים להתקדם אל עבר העיר רסטבורו, טוטודייל וריולו מובילים.
אתם מגיעים אל סוף היער, רגע לפני היציאה, כשלפתע אתה מבחין בשני פוקימונים נלחמים בצד.
מצד אחד, פוקימון דמוי קרפד ענק על שניים, ומהצד השני פוקימון דמוי קופיף.
ידו של הקרפד זוהרת בסגול, והוא מעיף את הפוקימון השני אחורה, גורם לו להתעלף.
ממקום לא ברור, נזרק פוכדור, והפוקימון נתפס. אותו מאמן ניגש אל הפוכדור, ומרים אותו. מחל לבדוק אותו בפוקדקס
אתה מזהה אותו כמאמן שלכד את הבאנלבי
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/57.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/454.gif[/IMG]
[B]סטיבן;[/B]
אתה ממשיך להתקדם, בעודך מחזיר את איווי.
לאחר כ20 דקות של הליכה בחוף, אתה מגיע אל היער, ונכנס אליו.
מלא קולות וריחות מציפים את היער, לא מוזרים, לא מסריחים, אבל.. טבעיים, דבר הגורם לך מיד להתאהב במקום.
לפתע אתה שומע קול מתחתך, ורואה שכמעט דרכת על פוקימונים
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/102.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Hitman;1487365][B]רון;[/B]
סנטרט משתמש בסיוע, וגופו מתקשה. הפאראס נושך את סנטרט בחזקה, אך הוא בקושי נפגע מהמכה בעקבות ההתקשות
הוא עדיין מתקשה לזוז.
[/QUOTE]
"סנטרט, אתה יכול! גלגול נוסף, גמור איתו!"
-
[B]רון;
[/B]אתה מורה לסנטרט להתגלגל שוב, והוא מתחיל להסתער, אך נעצר באמצע.
נבג ההלם עושה את שלו.
פאראס שורטת את סנטרט במהרה, ואז ידה זוהרת באור ירוק, היא עוקצת את סנטרט בחזקה, ומתרפאת מעט. (Leech Life)
"אוי לא.." ממלמלת המאמנת לצדך למראה פאראס המתרפא. אגב, לא שאלת לשמה. אז נניח פשוט שקוראים לה איימי והיא הציגה את עצמה קודם לכן
-
[QUOTE=Hitman;1487365][B]רון;[/B]
הוא עדיין מתקשה לזוז.
[B]אייס;[/B]
"כן, כמובן" אומר תום, ואתם מתחילים להתקדם אל עבר העיר רסטבורו, טוטודייל וריולו מובילים.
אתם מגיעים אל סוף היער, רגע לפני היציאה, כשלפתע אתה מבחין בשני פוקימונים נלחמים בצד.
מצד אחד, פוקימון דמוי קרפד ענק על שניים, ומהצד השני פוקימון דמוי קופיף.
ידו של הקרפד זוהרת בסגול, והוא מעיף את הפוקימון השני אחורה, גורם לו להתעלף.
ממקום לא ברור, נזרק פוכדור, והפוקימון נתפס. אותו מאמן ניגש אל הפוכדור, ומרים אותו. מחל לבדוק אותו בפוקדקס
אתה מזהה אותו כמאמן שלכד את הבאנלבי
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/57.gif[/IMG][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/454.gif[/IMG]
[B]סטיבן;[/B]
אתה ממשיך להתקדם, בעודך מחזיר את איווי.
לאחר כ20 דקות של הליכה בחוף, אתה מגיע אל היער, ונכנס אליו.
מלא קולות וריחות מציפים את היער, לא מוזרים, לא מסריחים, אבל.. טבעיים, דבר הגורם לך מיד להתאהב במקום.
לפתע אתה שומע קול מתחתך, ורואה שכמעט דרכת על פוקימונים
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/102.gif[/IMG][/QUOTE]
"היי זה אתה! מי שגנב לי את באנלבי, אם יש לך פוקימונים כל כך חזקים, למה היית צריך לחכות שאני אלחם נגד באנלבי? יכלת לתפוס פוקימון אחר או להתמודד נגד באנלבי בעצמך" אומר בעצבים ואכין את הפוקדור של טיילו למקרה שירצה קרב.
-
[QUOTE=Hitman;1487370][B]רון;
[/B]אתה מורה לסנטרט להתגלגל שוב, והוא מתחיל להסתער, אך נעצר באמצע.
נבג ההלם עושה את שלו.
פאראס שורטת את סנטרט במהרה, ואז ידה זוהרת באור ירוק, היא עוקצת את סנטרט בחזקה, ומתרפאת מעט. (Leech Life)
"אוי לא.." ממלמלת המאמנת לצדך למראה פאראס המתרפא. אגב, לא שאלת לשמה. אז נניח פשוט שקוראים לה איימי והיא הציגה את עצמה קודם לכן[/QUOTE]
הצגתי את עצמי, בעולם המתורבת זה מספיק בשביל שהצד השני יציג עצמו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הכל בסדר איימי" אומר לה. "סנטרט, עשית את שלך, חזור! ארון, צא! טופר מתכת!".