-
ובכן הגענו לעמוד 200!!!!!!
המשחק השלישי בהיסטוריה השמורה של הפורום של משחק כזה.
חשוב לציין שהקצב היה איטי מאוד ב50 עמודים אחרונים, כי כולנו אנשים עסוקים.
אבל למרות הקצב האיטי בכל זאת התמדנו והגענו לעמוד 200!
בעמוד 200 כולם יקבלו לפחות את הפרס הבא:
כל אחד יבחר פוקימון אחד שהוא רוצה, (לא אגדי) והוא יקבל את הפוקימון שאחת הצורות שלו (אני אקבע איזו). אם עדיין לא החלטתם תוכלו להחליט אחר כך.
כל אחד יבחר פוקימון אחד מהשישייה שלו. הפוקימון הזה, ורק הוא, יתפתח כמחווה של רצון טוב. אם אין לכם עדיין בשישייה פוקימונים כאלה, אתם יכולים להחליט אחר כך.
כמו כן, יש לכם 2 מתקפות לא טריוואיליות לחלק בין הפוקימונים שלכם.
ועכשיו לפרסים על העמודים:
את עמוד 160 פתח ירין אבל הוא לא קיים ולכן תמיר מקבל את הפרס שהוא מדקיפ
את עמוד 170 פתח tomkane אבל הוא לא קיים יותר, ולכן תמיר יקבל את סנפלורה.
את עמוד 180 פתח נאור ולכן הוא יקבל נינקדה
את עמוד 190 אני פתחתי, אבל אחרי הגיב תמיר ולכן הוא יקבל צורה כלשהי של קלפייבל.
מי שיגיב אחריי יקבל פרס בעמוד 250.
אתם מוזמנים להביע את דעתכם על המשחק, ולהמשיך לשחק.
הפרסים נבחרו באופן אקראי על ידי המחשב שלי.
חיים
אתה זורק את הפוכדור על מיאו ומיאו נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנודנד זמן מה עד שלבסוף הוא נעצר, כלומר לכדת מיאו, יעודכן מיד.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומנסה. הוא יורה בועות, אבל הקצב שלהן איטי מדי והוא מייצר קצת, כמו כן הוא גם לא נותן להן מספיק כח ולכן הן מתפזרות לכל הכיוונים ולא טסות למטרה מסויימת.
נאור
כמובן
--
"רטיקייט נסה לקפוץ רגע לפני הפגיעה. בכל מקרה, גם אם הצלחת לברוח וגם אם לא, תשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. סידוט מתחיל את המהלך, למרות שעדיין השכפולים לא ממש משכנעים אבל רטיקייט מעדיף להזהר. הסידוטים מתחילים לסגור על רטיקייט והוא קופץ, אבל הוא לא קופץ בתזמון המדוייק ולכן נפגע מסידוט ומועף. רטיקייט לאחר מכן קם ומשתמש בניב על ופוגע בסידוט. רטיקייט נראה ממש עייף.
תמיר
הייתי בטוח שכתבתי אותם פעם.
--
פיצ'ו מוציא זרם חשמלי, ומהר מאוד פיפלאפ יוצא ממתוך המים והוא עומד על היבשה. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 11 2010, 05:38 PM
[b] ובכן הגענו לעמוד 200!!!!!!
כל אחד יבחר פוקימון אחד שהוא רוצה, (לא אגדי) והוא יקבל את הפוקימון שאחת הצורות שלו (אני אקבע איזו). אם עדיין לא החלטתם תוכלו להחליט אחר כך.
כל אחד יבחר פוקימון אחד מהשישייה שלו. הפוקימון הזה, ורק הוא, יתפתח כמחווה של רצון טוב. אם אין לכם עדיין בשישייה פוקימונים כאלה, אתם יכולים להחליט אחר כך.
חיים
אתה זורק את הפוכדור על מיאו ומיאו נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנודנד זמן מה עד שלבסוף הוא נעצר, כלומר לכדת מיאו, יעודכן מיד.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומנסה. הוא יורה בועות, אבל הקצב שלהן איטי מדי והוא מייצר קצת, כמו כן הוא גם לא נותן להן מספיק כח ולכן הן מתפזרות לכל הכיוונים ולא טסות למטרה מסויימת.
נאור
כמובן
--
"רטיקייט נסה לקפוץ רגע לפני הפגיעה. בכל מקרה, גם אם הצלחת לברוח וגם אם לא, תשתמש בניב על!" אומר פול מורפי. סידוט מתחיל את המהלך, למרות שעדיין השכפולים לא ממש משכנעים אבל רטיקייט מעדיף להזהר. הסידוטים מתחילים לסגור על רטיקייט והוא קופץ, אבל הוא לא קופץ בתזמון המדוייק ולכן נפגע מסידוט ומועף. רטיקייט לאחר מכן קם ומשתמש בניב על ופוגע בסידוט. רטיקייט נראה ממש עייף.
תמיר
--
פיצ'ו מוציא זרם חשמלי, ומהר מאוד פיפלאפ יוצא ממתוך המים והוא עומד על היבשה. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו. [/b][/quote]
כל הכבוד על המשחק באמת משחק מדהים וכבוד 200
--------------------------------------------------
"יש ציקורטיה תפסנו מיאו"אני ממשיך
-
[b] נאור
כמובן
--
[/b][/quote]
חח שיט דווקא אני קיבלתי נינקדה..
אחר כך אני אגיד לך איזה פוקימון לפתח,איזה פוקימון להוסיף ואיזה מתקפות לא טריוויאליות אני רוצה.
~~~
"מעולה סידוט,קדימה אנחנו קרובים לסוף!"אעודד את סידוט.
"תנסה להתחמק מהמתקפות שלו בכל דרך שהיא,עם זה גלגול קפיצה לצד או למעלה,או כל מה שעולה לך בראש!"אומר לסידוט.
"עכשיו אני רוצה שתשתמש בחבטת גוף,ועם הוא יתחמק תעבור ישר לגלגול כדי לא להפגע,גם עם הוא לא יתחמק וחבטת הגוף תפגע בו תמשיך בגלגול ותסתובב במהירות סביבו!"אוסיף.
-
[b]
ג'וני
[/b][/quote]
משחק ממש כיף אני נהנה בו רק חבל שלא קיבלתי פרס,מכיוון שיש לי פוקימון אחד בשישיה רק אז אני רוצה שתפתח את סקווירטל ושתלמד אותו קרן קרח ומשאבת הידרו
"זה בסדר סקווירטל תנסה שוב ועם עוצמה" אומר לו ואשבח אותו על המאמץ
-
חיים
ומה עם הבקשות? אתה עכשיו יש לך בקשה מיוחדת או שאתה רוצה לחכות?
--
אתה וצ'יקוריטה ממשיכים הלאה בדרך למרוול, כשאתם פוגשים סטארלי בדרך.
נאור
"רטיקייט, תקוף תחילה בנשיכה, ולאחר מכן תקוף אותו מהר!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ לעבר סידוט ומתכוון לנשוך אותו, אבל סידוט מתחמק הצידה בגלגול, ואז יוצא מהגלגול ודוחף את רטיקייט. לאחר מכן הוא מתגלגל הצידה, ורטיקייט מנסה לרדוף אחריו עם התקפה מהירה אבל הוא פשוט נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא ניגש לזירה ומאבחן את רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם" הוא אומר ויוצא מהזירה "המשיכו!"
"אתה דחפת אותי לפוקימון האחרון שלי, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
ג'וני
אתה יודע, אתה יכול לשמור את את כל ההתפתחויות וכל אלה עד שתשיג פוקימון חדש. סקווירטל שוב מנסה לירות בועות והן נראות יותר ממוקדות ממקום והן מתפזרות פחות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 04:22 PM
[b] חיים
ומה עם הבקשות? אתה עכשיו יש לך בקשה מיוחדת או שאתה רוצה לחכות?
--
אתה וצ'יקוריטה ממשיכים הלאה בדרך למרוול, כשאתם פוגשים סטארלי בדרך.
[/b][/quote]
"אני רוצה לחכות עם זה
---------------------
"צא מיאו שריטות"
-
[b] ג'וני
אתה יודע, אתה יכול לשמור את את כל ההתפתחויות וכל אלה עד שתשיג פוקימון חדש. סקווירטל שוב מנסה לירות בועות והן נראות יותר ממוקדות ממקום והן מתפזרות פחות. [/b][/quote]
אה טוב אני אחכה עם ההתפתחויות ועם בחירת שני המתקפות
"אוקי סקווירטל השתמש מהר שוב בקרן בועות רק חזק יותר וממוקד יותר ואחר כל השתמש שוב באקדח מים רק חזק יותר" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 11 2010, 06:38 PM
[b] ובכן הגענו לעמוד 200!!!!!!
תמיר
--
פיצ'ו מוציא זרם חשמלי, ומהר מאוד פיפלאפ יוצא ממתוך המים והוא עומד על היבשה. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו. [/b][/quote]
גם מדקיפ,גם סנפלורה,גם אחת מההתפתחויות של קלפייבל?
וכל הפרסים האלה?יאי מי!!!
--
"תקפוץ ותחשמל אותו בזרם חשמלי!"
--
באלי פוניטה,שגאביט יתפתח לגארצ'ומפ,והמתקפות נבחר מתישהו אחר...
-
חיים
מיאו יוצא החוצה ומתנפל על הסטארלי ושורט אותו. סטארלי ממריא למעלה, מסתובב ומנקר את מיאו.
ג'וני
סקווירטל יורה שוב את קרן הבועות, והבועות מתפזרות על פחות שטח והן די קרובות. לאחר מכן סקווירטל יורה את אקדח המים שגם נראה כבר די רציני.
תמיר
אוקיי
כמו שאומרים, בארץ העיוורים, חסר העין הוא המלך, או ביתר סימפטיות, במשחק לא פעיל, מי שפחות פעיל מגיב יותר. לכן ב50 עמודים האיטיים האלה היה לך מזל.
--
פיצ'ו קופץ ובכך מתחמק מאקדח המים. הוא מתחיל לייצר זרם חשמלי שמגיע בקלות לאקדח המים ומשם לפיפלאפ, אבל פיפלאפ לא מספיק לסבול מספיק וכשפיצ'ו נוחת הוא עדיין נפגע מאקדח המים. פיפלאפ מפסיק את אקדח המים, ואז מתקרב לפיצ'ו ומנקר אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 07:23 PM
[b]
ג'וני
סקווירטל יורה שוב את קרן הבועות, והבועות מתפזרות על פחות שטח והן די קרובות. לאחר מכן סקווירטל יורה את אקדח המים שגם נראה כבר די רציני.
[/b][/quote]
"קדימה כל הכבוד לך אנחנו צריכים להיות חזקים אז תתקיף שוב בשתי המתקפות האלה שוב!" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 07:23 PM
[b] חיים
מיאו יוצא החוצה ומתנפל על הסטארלי ושורט אותו. סטארלי ממריא למעלה, מסתובב ומנקר את מיאו.
[/b][/quote]
"מיאו תנשך אותו ואז ואז תשרוט אותו"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 08:23 PM
[b] תמיר
אוקיי
כמו שאומרים, בארץ העיוורים, חסר העין הוא המלך, או ביתר סימפטיות, במשחק לא פעיל, מי שפחות פעיל מגיב יותר. לכן ב50 עמודים האיטיים האלה היה לך מזל.
--
פיצ'ו קופץ ובכך מתחמק מאקדח המים. הוא מתחיל לייצר זרם חשמלי שמגיע בקלות לאקדח המים ומשם לפיפלאפ, אבל פיפלאפ לא מספיק לסבול מספיק וכשפיצ'ו נוחת הוא עדיין נפגע מאקדח המים. פיפלאפ מפסיק את אקדח המים, ואז מתקרב לפיצ'ו ומנקר אותו. [/b][/quote]
"פיצ'ו,כל עוד הוא קרוב תשתמש בזרם חשמלי בכל הכוח!"
לאחר שהוא מחשמל אותו אני אזרוק פוכדור על פיפלאפ.
-
[b]
נאור
"רטיקייט, תקוף תחילה בנשיכה, ולאחר מכן תקוף אותו מהר!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ לעבר סידוט ומתכוון לנשוך אותו, אבל סידוט מתחמק הצידה בגלגול, ואז יוצא מהגלגול ודוחף את רטיקייט. לאחר מכן הוא מתגלגל הצידה, ורטיקייט מנסה לרדוף אחריו עם התקפה מהירה אבל הוא פשוט נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא ניגש לזירה ומאבחן את רטיקייט "רטיקייט לא יכול להלחם" הוא אומר ויוצא מהזירה "המשיכו!"
"אתה דחפת אותי לפוקימון האחרון שלי, צאי קלפייבל!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
[/b][/quote]
"רק רגע,לפניי שאני מוציא את הפוקימון השלישי שלי זה לא ניצחון לי?ניצחתי שניים מתוך שלושה גם עם הוא ינצח עכשיו,זה יהיה 2 - 1 לי"אשאל.
-
ג'וני
סקווירטל מהנהן ושוב משתמש בשני המתקפות. שוב יש שיפור קל במתקפות, אקדח המים נראה עוצמתי יותר והבועות מרוכזות יותר.
חיים
מיאו קופץ ותופס את סטארלי עם הנשיכה ומוריד אותו כדי שהשריטות יפגעו. מיאו שורט ופוגע בסטארלי. סטארלי מנקר מעט את מיאו, אז מתרחק ממנו מסתובב עף לכיוונו ודוחף אותו.
תמיר
פיצ'ו שולח זרם חשמלי אל פיפלאפ ופוגע. פיפלאפ נפגע במשך זמן מה מהזרם, אבל אז הוא בורח משם ויורה מספר בועות אל פיצ'ו שמתפוצצות לידו. אתה זורק את הפוכדור על פיפאלפ, וברגע האחרון פיפלאפ מבחין בכדור אבל הוא נכנס פנימה. הכדור מסתובב מעט, ואז נפתח ופיפלאפ יוצא ממנו. הכדור עדיין שלם.
נאור
"לא, אמרתי באופן מפורש בתחילת הקרב ש'ניצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון יובסו על ידי לכל היותר 3 פוקימונים של המאמן', הנך וודאי מתבלבל עם משחק אחר שאתה רשום בו!" עונה לך שופט הדלגים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 14 2010, 07:54 PM
[b] ג'וני
סקווירטל מהנהן ושוב משתמש בשני המתקפות. שוב יש שיפור קל במתקפות, אקדח המים נראה עוצמתי יותר והבועות מרוכזות יותר.
[/b][/quote]
"יפה מאוד סקווירטל עכשיו בוא נלך לחפש לך אימון טוב כדי להשתמש במתקפות החדשות פה בשדות" אומר ואחפש איתו קרב בשדות