-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סוני פונה אלייך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"קרב מצוין ,אתה מאמן תותח!" אומר לך[/B][/COLOR]
"אתה הולך לכיוון הליגה ? " שואל אותך[/QUOTE]
"לא אני עדיין צריך להשיג עוד כמה תגים אבל בינתיים אני מאמן את הפוקימונים שלי כדי שיגיעו למפותחים האחרונים שלהם"
-
[QUOTE=ErWiN;679553][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מקבל מפתח לחדר ואתה רואה שקיבלת את חדר מספר "456"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]האחות אומרת לך "פנה שמאלה עד הסוף ".[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
היה אפשר לדלג על הקטע הזה כי אני רואה את המספר אז אני הולך לשם כבר.
קדימה חברים בואו נלך לישון" אומר להם ואלך לכיוון החדר,אפתח אותו ואלך לישון ואתן לכל הפוקימונים שלי לישון ביחד איתי מחוץ לפוכדורים.
-
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה והפוקימונים ישנים כל הלילה שינה מתוקה,אתה מתעורר בבוקר ואתה רואה שדופק לך בדלת מישהו .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו ! בוקר טוב!" דופק לך הבן אדם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אה ..אבל בעיקרון אתה שואף להגיע לשם ?" שואל אותך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוני מביט בך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הקרן היא בעצם צוות של 4 אנשים ,אנחנו מפתחים את הרעיונות שלנו בעזרת הרשת " אומר לך ומסביר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זו קרן ששומרת על פוקימונים קדמונים ועל פוקימוני יערות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]שילוב של שומרי היערות ושל מדענים ,ועכשיו אני בדרך לקנטו ,נפל שם רסיס מהחלל וזו עבודה של הקרן ".[/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]"אה ..אבל בעיקרון אתה שואף להגיע לשם ?" שואל אותך .[/B][/COLOR]
"ברור אני הולך להיות המאסטר פוקימונים הטוב בעולם אז אם לא אכפת לך אני צריך להמשיך להתאמן"
אני אומר לו ומחפש פוקימונים פראיים לאימון
-
[QUOTE=ErWiN;679553][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"היה לי קרב טוב " אומר לך סוני ובא ללחוץ את ידך[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאחר מכן הוא פונה אלייך שוב אחרי שהתחיל ללכת לכיוונו והוא אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אתה עומד להשתתף בליגה ?" שואל אותך .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"גם לי .. אתה מאמן מאוד טוב אך השתדל שלא להתלהב מהיכולות שלך .. זה סתם יוריד מהערכים שלך" אגיד לו ואלחץ את ידו "לגבי הליגה אני לא יודע אם אני אשתתף כי בנתיים יש לי רק 2 או 3 תגים
אם אפסיד באחד מהמכונות והמאמן לא יהיה מוכן לתת לי קרב חוזר.. לא אוכל להרשם לליגה ."
אגיד באומץ רב .
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אני הייתי בדרך להשיג את התג ה5 שלי ,אני הייתי בדרך לעיר ווילסטון ,לקרב המכון הבא שלי ,אך יש לי משימה לעשות בקנטו " מסביר לך .[/B][/COLOR]
יואב-
אתה נמצא על הספינה אתה לא יכול לחפש פוקימונים פראיים :S
~~~~~~~~~~~~
אתה שומע את צוות הספינה לוחש שבעוד כמה שעות תגיעו לקנטו...
ביינתים אתה רואה את השעון מצביע על 12.
-
[quote=ErWiN;680245][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה והפוקימונים ישנים כל הלילה שינה מתוקה,אתה מתעורר בבוקר ואתה רואה שדופק לך בדלת מישהו .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הלו ! בוקר טוב!" דופק לך הבן אדם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"מי שם?" אקרא לעבר הקול וארוץ לדלת ואפתח אותה
-
יואב-
אתה נמצא על הספינה אתה לא יכול לחפש פוקימונים פראיים :s
~~~~~~~~~~~~
אתה שומע את צוות הספינה לוחש שבעוד כמה שעות תגיעו לקנטו...
ביינתים אתה רואה את השעון מצביע על 12.[/quote]
"עוד כמה שעות זה הרבה זמן בינתיים אני אחפש מאמנים כדי לאמן את הפוקימונים שלי" אני חושב לעצמי ומחפש מאמנים
-
[QUOTE=ErWiN;680552][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אני הייתי בדרך להשיג את התג ה5 שלי ,אני הייתי בדרך לעיר ווילסטון ,לקרב המכון הבא שלי ,אך יש לי משימה לעשות בקנטו " מסביר לך .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד.. בהצלחה לך" אגיד לו ואחייך
"משימה הא.. אפשר לשאול איזה משימה ?" אגיד בשביל לבדוק האם הוא נמצא במסע להצלת קנטו
כמוני לפני שאני פולט מידע חסוי ..
-
[SIZE=5][COLOR=red][B][I][U]מי שפתח את עמוד 200 זכה בגיבל[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=dimgray][B][I][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"המשימה שלי בקנטו היא למסור משהו לפרופסור אוק ,חבילה " אומר לך סוני .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה שם בחור שמוכן לערוך החלפה הוא מציע לך החלפה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רץ לפתוח את הדלת ואתה מול הדלת את לא מאחר מאשר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i45.tinypic.com/263yhb6.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שלום"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אומר לך ארוין מצוות סינו 3000[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;680245]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוני מביט בך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הקרן היא בעצם צוות של 4 אנשים ,אנחנו מפתחים את הרעיונות שלנו בעזרת הרשת " אומר לך ומסביר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זו קרן ששומרת על פוקימונים קדמונים ועל פוקימוני יערות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]שילוב של שומרי היערות ושל מדענים ,ועכשיו אני בדרך לקנטו ,נפל שם רסיס מהחלל וזו עבודה של הקרן ".[/B][/COLOR][/quote]
"יפה מאוד" אני אומר לו ובאותו הזמן מחזיר את כל הפוקימונים שלי לפוכדורים.
לאחרמכן אני הולך לרב החובל ושואל אותו עוד כמה זמן נגמר השייט.
-
[QUOTE=ErWiN;682023][SIZE=5][COLOR=red][B][I][U]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רץ לפתוח את הדלת ואתה מול הדלת את לא מאחר מאשר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][IMG]http://i45.tinypic.com/263yhb6.jpg[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"שלום"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אומר לך ארוין מצוות סינו 3000[/B][/COLOR][/QUOTE]
"בוקר טוב לך ארווין" אומר לו עם חיוך ואזמין אותו להיכנס לחדרי "תיכנס בשקט כי הפוקימונים שלי ישנים" אומר לו ואכנס לחדר ואחרי שהוא נכנס אסגור את הדלת ואחר כך אשאל אותו "איך זכיתי לראות אותך היום בבוקר? יש משהו חדש?" אשאל אותו
-
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש מאמנים ואתה רואה שם בחור שמוכן לערוך החלפה הוא מציע לך החלפה.[/B][/COLOR]
עלאק זכיתי פעם ראושנה שאני זוכה בפרס
---------------
"שלום לך אני מעוניין בהחלפה יש לי 2 פוקימונים שאני לא ממש צריך אלו הם הרקרוס החזק שלי ווימפינבל שעם אבן עלה הוא יוכל להפוך לויקטריבל חזק ביותר, מה אתה מציע לי בעדיהם?"
-
[QUOTE=ErWiN;671643][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם ממשיכים לכיוון העיר אורובורג ואתם נכנסים למערה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם רואים במערה נטיפים שמשמיעים רעש ופתאום אתם שומעים צעקה"הצילו!"[/B][/COLOR]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למקס" בוא נציל את האיש שצועק הצילו" והולך אל עבר הצעקה
-
[QUOTE=ErWiN;682023][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"המשימה שלי בקנטו היא למסור משהו לפרופסור אוק ,חבילה " אומר לך סוני .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"נחמד.. אני נוסע לקנטו רק כדי לאמן את הפוקימון שלי" אגיד בחשאיות
למרות שזאת לא הסיבה האמיתית שאני נמצא בקנטו , אמשיך לשבת במושב שלי
ואדסקס עם הבחור.. אחכה שהספינה תגיע כבר לקנטו