-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 04:31 PM
[b] ניב-
"חיתוך לילה" אומר קוגה. אלקטבאז יוצר טבעת חשמל בסיבוב המהיר עם אגרוף הברק, סוויפר מנסה לתקוף בחיתוך לילה אבל הוא פוגע בטעבת ומתחשמל [/b][/quote]
"עכשיו עוד אגרוף ברק שיעיף אותו, ואז תיצור מסביבו בועת ברק ותפוצץ אותה"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 05:17 PM
[b] עומר-
כל הפוקימונים מצביעים על הג'יאודוד הקטן שמק העיף, הם כנראה נוקמים וכנראה מק ידע שהם ינסו לנקום ואמר ללכת בצד השני
[/b][/quote]
"אז נקמתם, הנה מק מעולף ועוד שני פוקימונים שלא עשו לכם כלום!"
-
מיכה-
אוקע, מכיוון שהודעת אשאיר אותך
-------------------------------
ווטסון אומר:"מכת ברק ראיצ'ו" וראיצ'ו שולח מכת ברק שמחזירה את האנשים מצוות רוקט לאחור. אתם רצים לעיר והוא שואל בהיתנשפות:"עכשיו הכל בסדר?"
עומר-
נראה שללהקה זה לא מספיק, הם עומדים לתקוף שנית בגילגול
ירין-
"מכת ברק" אומר גרין. פוריגון 2 שולח מכת ברק אבל הוט מתחמק בעזרת ראיית הנולד, "זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מנסה לתקוף אבל הוט באוויר מנסה ליצור סופה-ונכשל. בכל זאת הוט נוחת למטה ותוקף את פוריגון 2 בנחיתה-פוריגון 2 מסוחרר
ארתור-
"מתקפה מהירה גם אתה ואז שוב להביור" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו והונדור מתנגשים במתקפה מהירה, אבל עם קצת הדחקה פידג'וטו מנצח בעימות הצמוד, הונדור מתאושש ושולח להביור אבל שנית פידג'וטו מצליח לעצור את ההתקפה ברוח פרצים מסחררת-הונדור מתחיל להיסתחרר
ניב-
אלטבאז רץ אל סוויפר באגרוף ברק נוסף, "חיתוך לילה לפני שייתקוף" אומר קוגה. סוויפר מזנק בחיתוך לילה אבל לפני שפוגע באלקטבאז נוצר פיצוץ ענקי בגודל לא נורמלי של טבעת חשמל. אתה מסתכל טוב ורואה שאלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד-"אלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד, זה תיקו" אומר השופט
לון-
"זנק בסילון אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר מזנק בסילון אקווה לעברו של קרוקונוו
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 11:50 PM
[b]
ירין-
"מכת ברק" אומר גרין. פוריגון 2 שולח מכת ברק אבל הוט מתחמק בעזרת ראיית הנולד, "זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מנסה לתקוף אבל הוט באוויר מנסה ליצור סופה-ונכשל. בכל זאת הוט נוחת למטה ותוקף את פוריגון 2 בנחיתה-פוריגון 2 מסוחרר
[/b][/quote]
"יופי! עכשיו כמה שיותר חבטות בכל בכח בלי הפסקה!!!!" אני אומר
-
[b] ארתור-
"מתקפה מהירה גם אתה ואז שוב להביור" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו והונדור מתנגשים במתקפה מהירה, אבל עם קצת הדחקה פידג'וטו מנצח בעימות הצמוד, הונדור מתאושש ושולח להביור אבל שנית פידג'וטו מצליח לעצור את ההתקפה ברוח פרצים מסחררת-הונדור מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"יפה מאוד פיג'יוטו עכשיו תשתמש במתקפה מהירה ותסתובב סביבו כדי לסחרר אותו יותר ואז תגמור את זה בבלימה"
-
ירין-
"זנב ברזל, מהר!" אומר גרין. פוריגון 2 מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל הוט מפריע לו בחבטות-בסופו של דבר פוריגון 2 מפסיד. "פוריגון 2 לא יכול להילחם יותר, הוטהוט הוא המנצח" אומר השופט, "בסדר" אומר גרין "צא גולדאק" ויוצא גולדאק-[img]http://i42.tinypic.com/11uw22v.png[/img]
ארתור-
"אתה חייב לגמור אותה בלהביור" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו מסתובבת סביב הונדור, הונדור מנסה לתקוף אבל ניהייה ממש מסוחרר, פידג'וטו שולח בלימה ומחסל את הונדור. האישה מצוות רוקט מחזירה את הונדור ואומרת:"טוב, ניצחת. בואו נלך בחורים" והיא וכל החיילים הולכים
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 12:29 AM
[b] ירין-
"זנב ברזל, מהר!" אומר גרין. פוריגון 2 מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל הוט מפריע לו בחבטות-בסופו של דבר פוריגון 2 מפסיד. "פוריגון 2 לא יכול להילחם יותר, הוטהוט הוא המנצח" אומר השופט, "בסדר" אומר גרין "צא גולדאק" ויוצא גולדאק-[img]http://i42.tinypic.com/11uw22v.png[/img]
[/b][/quote]
"הוט הייתה תותח! טוב תתחיל בראיית הנולד ותעוף גבוה! חכה שהוא יתקוף ואז תתחמק ותשתמש במתקפת כנף-רכז את הכח בכנף ותקוף איתה!" אני אומר
-
[b]
עומר-
[/b][/quote]
"זה לא יעזור לכם את תתקו אותנו! אתם רוצים שאני אלך לרפא אותו?" אני שואל ומקווה שזה יעזור.
-
[b] מיכה-
אוקע, מכיוון שהודעת אשאיר אותך
-------------------------------
ווטסון אומר:"מכת ברק ראיצ'ו" וראיצ'ו שולח מכת ברק שמחזירה את האנשים מצוות רוקט לאחור. אתם רצים לעיר והוא שואל בהיתנשפות:"עכשיו הכל בסדר?"
עומר-
ירין-
ארתור-
"מתקפה מהירה גם אתה ואז שוב להביור" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו והונדור מתנגשים במתקפה מהירה, אבל עם קצת הדחקה פידג'וטו מנצח בעימות הצמוד, הונדור מתאושש ושולח להביור אבל שנית פידג'וטו מצליח לעצור את ההתקפה ברוח פרצים מסחררת-הונדור מתחיל להיסתחרר
ניב-
אלטבאז רץ אל סוויפר באגרוף ברק נוסף, "חיתוך לילה לפני שייתקוף" אומר קוגה. סוויפר מזנק בחיתוך לילה אבל לפני שפוגע באלקטבאז נוצר פיצוץ ענקי בגודל לא נורמלי של טבעת חשמל. אתה מסתכל טוב ורואה שאלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד-"אלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד, זה תיקו" אומר השופט
לון-
"זנק בסילון אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר מזנק בסילון אקווה לעברו של קרוקונוו [/b][/quote]
כן...
אנחנו יכולים להמשיך להתאמן או לחפס שוטר אם משהו יכוללקרות...
-
עומר-
הלהקה מנדנדים בראשם בכוונה של לא, הם יוצאים בגל גילגול נוסף-הרקרוס ובוויזל לא יכולים להילחם עוד גם.
מיכה-
"כעת תגיד לפיצ'ו שישתמש בהיתפרקות אבל ינסה ללכד אותה תוך כדי" אומר ווטסון
ירין-
נראה לך שהוטהוט יכול לתקוף במתקפת כנף? תראה איזה כנף קטן יש לו
----------------------------
"אקדח מים ואז חיתוך" אומר גרין. הוט עולה גבוה באוויר, גולדאק שולח אקדח מים והוא מצליח להיתחמק. לאחר מכן הוט מנסה להקשיב להראותך ולתקוף עם הכנף, אבל כנפו קטנה ואינו יכול להישתמש בה כדי לתקוף, גולדאק מעיף אותו בחיתוך
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 12:29 AM
[b] ארתור-
"אתה חייב לגמור אותה בלהביור" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו מסתובבת סביב הונדור, הונדור מנסה לתקוף אבל ניהייה ממש מסוחרר, פידג'וטו שולח בלימה ומחסל את הונדור. האישה מצוות רוקט מחזירה את הונדור ואומרת:"טוב, ניצחת. בואו נלך בחורים" והיא וכל החיילים הולכים [/b][/quote]
"יזש ניצחנו" אנ אומר בחיוך לפיג'יוטו ואז אני מחזיר אותו והולך לכיוון הבית של ביל כדי לומר לו שהעפתי את צוות רוקט מהבית שלו
-
[b] ניב-
אלטבאז רץ אל סוויפר באגרוף ברק נוסף, "חיתוך לילה לפני שייתקוף" אומר קוגה. סוויפר מזנק בחיתוך לילה אבל לפני שפוגע באלקטבאז נוצר פיצוץ ענקי בגודל לא נורמלי של טבעת חשמל. אתה מסתכל טוב ורואה שאלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד-"אלקטבאז וסוויפר לא יכולים להילחם עוד, זה תיקו" אומר השופט [/b][/quote]
"תחזור אלקטבז, עבודה מצוינת"
אני מחכה לראות מי הפוקימון הבא של קוגה
מישהו אתמול אמר שאני העתקתי מאנימה איי אל מדריך, אז נתנו לי באן. בסוף מתברר שהעתיקו ממני-רותם אמר שעד שהעיניין ייתברר אני אשאר משתמש רגיל
--------------------------------------
"צא אריאדוס" אומר קוגה ומוציא אריאדוס-[img]http://i25.tinypic.com/2ef11ra.png[/img]
ארתור-
אתה הולך לביתו של ביל, "תודה רבה" הוא אומר "הנה התגמול שלך" ואז הוא נותן לך כרטיס טיסה להוואן. "כאשר הטיסה תצא יבוא מטוס לאסוף אותך, יש בכרטיס חיישן כך שיבואו אליך ולא אתה אליהם" אומר ביל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 10:19 AM
[b] ארתור-
אתה הולך לביתו של ביל, "תודה רבה" הוא אומר "הנה התגמול שלך" ואז הוא נותן לך כרטיס טיסה להוואן. "כאשר הטיסה תצא יבוא מטוס לאסוף אותך, יש בכרטיס חיישן כך שיבואו אליך ולא אתה אליהם" אומר ביל [/b][/quote]
"עוד כמה זמן בסערך תהיה הטיסה אתה יודע?" אשאל אותו
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 08:21 AM
[b]
ירין-
נראה לך שהוטהוט יכול לתקוף במתקפת כנף? תראה איזה כנף קטן יש לו
----------------------------
"אקדח מים ואז חיתוך" אומר גרין. הוט עולה גבוה באוויר, גולדאק שולח אקדח מים והוא מצליח להיתחמק. לאחר מכן הוט מנסה להקשיב להראותך ולתקוף עם הכנף, אבל כנפו קטנה ואינו יכול להישתמש בה כדי לתקוף, גולדאק מעיף אותו בחיתוך [/b][/quote]
"הוט שוב ראיית הנולד ועלה גבוה ואז חבטת ראש בכל הכח!" אני אומר