-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 14 2010, 07:54 PM
[b] נאור
"לא, אמרתי באופן מפורש בתחילת הקרב ש'ניצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון יובסו על ידי לכל היותר 3 פוקימונים של המאמן', הנך וודאי מתבלבל עם משחק אחר שאתה רשום בו!" עונה לך שופט הדלגים. [/b][/quote]
"בסדר" אומר.
"סנוראנט צא!"אומר ואוציא את סנוראנט מהפוקדור שלו.
"סנוראנט,נשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 14 2010, 08:54 PM
[b]
תמיר
פיצ'ו שולח זרם חשמלי אל פיפלאפ ופוגע. פיפלאפ נפגע במשך זמן מה מהזרם, אבל אז הוא בורח משם ויורה מספר בועות אל פיצ'ו שמתפוצצות לידו. אתה זורק את הפוכדור על פיפאלפ, וברגע האחרון פיפלאפ מבחין בכדור אבל הוא נכנס פנימה. הכדור מסתובב מעט, ואז נפתח ופיפלאפ יוצא ממנו. הכדור עדיין שלם. [/b][/quote]
אני רץ במהירות לכיוון הכדור,מנסה לקחת אותו
"פיצ'ו,תשתמש בדחיפה ואז בזרם חשמלי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 13 2010, 07:23 PM
[b] חיים
מיאו יוצא החוצה ומתנפל על הסטארלי ושורט אותו. סטארלי ממריא למעלה, מסתובב ומנקר את מיאו.
[/b][/quote]
"מיאו תרוץ סביב במעגלים כדי שסטרארלי לו יוכל לדעת איפה לפגוע בכך
-
ג'וני
אתה מסתובב מעט ליד השדות, עד שאתה רואה שם וופר, שנראה שהוא הולך לכיוון הנהר.
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות בשביל מטרונום ובינתיים סנורנט עף לכיוונה ונושך אותה עם קרח. קלפייבל מסיימת את המטרונום, שהופך אגרוף רעם, ולכן קלפייבל נותנת אגרוף רעם לסנורנט.
תמיר
אתה מגיע אל הפוכדור ולוקח אותו. פיצ'ו קופץ דוחף ופוגע בפיפלאפ. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו ופוגעת. פיצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ ופוגע איתו.
חיים
מיאו רץ מסביב לסטארלי במשך כמה רגעים, עד שסטארלי מתעופף ויוצא אל מחוץ למעגל ועומד שם, בעוד שמיאו ממשיך להסתובב סביב איפה שסטארלי פעם עמד. סטארלי נראה משועמם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 04:34 PM
[b] ג'וני
אתה מסתובב מעט ליד השדות, עד שאתה רואה שם וופר, שנראה שהוא הולך לכיוון הנהר.
[/b][/quote]
"אנחנו לא צריכים פוקימון מים אבל אולי נלך לנהר ונראה שם פוקימונים אחרים" אומר ואעקוב אחרי הוופר לנהר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 05:34 PM
[b]
תמיר
אתה מגיע אל הפוכדור ולוקח אותו. פיצ'ו קופץ דוחף ופוגע בפיפלאפ. פיפלאפ יורה אקדח מים על פיצ'ו ופוגעת. פיצ'ו יורה זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ ופוגע איתו. [/b][/quote]
"עוד פעם זרם חשמלי ותדחף אותו למים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 16 2010, 04:34 PM
[b] נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניעה את האצבעות בשביל מטרונום ובינתיים סנורנט עף לכיוונה ונושך אותה עם קרח. קלפייבל מסיימת את המטרונום, שהופך אגרוף רעם, ולכן קלפייבל נותנת אגרוף רעם לסנורנט.
[/b][/quote]
תגיד,נכון הפרס עם השני מתקפות הלא טריוואליות?עם אני אומר לך עכשיו מתקפה כזו,אז אני יכול להשתמש בה בקרב הזה?עם אני בוחר לסנוראנט כמובן..
~~~
'הקרב הזה הולך להיות קשה' אחשוב לי.
"קדימה סנוראנט ,תשתמש בנגיחה בעוצמה,ואל תיתן לה לצאת מההלם הזה ותעבור ישר לנשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
ג'וני
אה כן, שחכתי מזה.
--
אתה מתקרב לכיוון הנהר, ובדרך שלך לשם אתה רואה נידורן נקבה.
תמיר
תחילה פיפלאפ יורה מספר בועות שמתפוצצות בקרבת פיצ'ו. לאחר מכן פיצ'ו יורה זרם חשמלי ופוגע בפיפלאפ, ואז הוא רץ במהירות ודוחף את פיפלאפ מה שגורם לה להכנס למים. נראה שבעקבות הזרם פיפלאפ מתקשה לשחות במים.
נאור
כן
--
"קלפייבל, אגרוף מגה! ואז שוב מטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט דוחף את כולו על קלפייבל ופוגע בה ואז מהר נושך אותה עם קרח. קלפייבל נותנת אגרוף חזק לסנורנט מה שגורם לו לעזוב, ואז היא מתחילה להניע את האצבעות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 06:54 AM
[b] ג'וני
אה כן, שחכתי מזה.
--
אתה מתקרב לכיוון הנהר, ובדרך שלך לשם אתה רואה נידורן נקבה.
[/b][/quote]
"ממ עדיין לא מה שאני רוצה בוא נמשיך ובדרך בינתיים תתאמן על קרן הבועות שלך" אומר לו ואמשיך בדרכי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 06:54 AM
[b] נאור
כן
--
"קלפייבל, אגרוף מגה! ואז שוב מטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט דוחף את כולו על קלפייבל ופוגע בה ואז מהר נושך אותה עם קרח. קלפייבל נותנת אגרוף חזק לסנורנט מה שגורם לו לעזוב, ואז היא מתחילה להניע את האצבעות. [/b][/quote]
אני בוחר במתקפת Blizzard,אני יכול להשתמש בה עכשיו?
~~~
"סנוראנט תהיה מוכן לכל מתקפה שיצא מהמטרונום ,מה שזה לא יהיה תחמוק!" אומר לסנואנט.
"סנוראנט אני רוצה שתשתמש בנשיכת קרח שוב וכשאתה מסיים תעבור לנגיחה ישר לכיוון הראש שלה!"אומר לו.
-
ג'וני
שחכתי לרגע שיש סעיף בקשות בטופס ההרשמה...
--
אתה מסתובב עוד קצת ליד הנחל ואתה מתרחק ממנו קצת בערך למרחק של עשרה מטרים, ואתה רואה לידך פיצ'ו.
נאור
חשבתי שהבהרנו את זה בשאלה הקודמת, כן.
--
המטרונום הופך לגחלת וגיצים עפים לכיוון סנורנט. סנורנט מתחמק מרוב הגיצים אך כמה עדיין פוגעים בו.
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה עם קרח. לאחר מכן סנורנט עוזב אותה ומתרחק כדי לנגוח בה, אבל קלפייבל מתחילה לנוע לעברו, וסנורנט נע לכיוון קלפייבל ואז הם מתנגשים, ושניהם נהדפים אחורה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 17 2010, 02:39 PM
[b] ג'וני
שחכתי לרגע שיש סעיף בקשות בטופס ההרשמה...
--
אתה מסתובב עוד קצת ליד הנחל ואתה מתרחק ממנו קצת בערך למרחק של עשרה מטרים, ואתה רואה לידך פיצ'ו.
[/b][/quote]
"הנה פוקימון שמתאים לצוות שלנו" אומר לסקווירטל בהתלהבות ואומר לו "גילגול ואחר כך אקדח מים" אומר לו
-
טוב, אז המשחק קפץ 100 עמודים בגלל שעכשיו יש רק 10 הודעות בעמוד ולא 15, מאוד משעשע. עכשיו פרסים יחולקו כל 75 עמודים, כי 75 עמודים במערכת הזאת זה שקול ל50 עמודים במערכת הקודמת.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומתגלגל לעבר פיצ'ו ופוגע בפיצ'ו שלא ציפה לזה. סקווירטל ממשיך להתגלגל ואז נעצר, מסתובב ויורה אקדח מים על פיצ'ו. פיצ'ו בורח מאקדח מים ואז תוקף במהירות את סקווירטל ופוגע בו.
-
[quote=LordAbizi;595556]טוב, אז המשחק קפץ 100 עמודים בגלל שעכשיו יש רק 10 הודעות בעמוד ולא 15, מאוד משעשע. עכשיו פרסים יחולקו כל 75 עמודים, כי 75 עמודים במערכת הזאת זה שקול ל50 עמודים במערכת הקודמת.
ג'וני
סקווירטל מהנהן ומתגלגל לעבר פיצ'ו ופוגע בפיצ'ו שלא ציפה לזה. סקווירטל ממשיך להתגלגל ואז נעצר, מסתובב ויורה אקדח מים על פיצ'ו. פיצ'ו בורח מאקדח מים ואז תוקף במהירות את סקווירטל ופוגע בו.[/quote]
"לא לוותר השתמש בקרן בועות חזקה ואחר כך בסטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;594025]
תמיר
תחילה פיפלאפ יורה מספר בועות שמתפוצצות בקרבת פיצ'ו. לאחר מכן פיצ'ו יורה זרם חשמלי ופוגע בפיפלאפ, ואז הוא רץ במהירות ודוחף את פיפלאפ מה שגורם לה להכנס למים. נראה שבעקבות הזרם פיפלאפ מתקשה לשחות במים.
[/QUOTE]
"שיט!" אני מקלל בשקט,וזורק את הפוכדור עליה,בזמן שאני קורא לפיצ'ו "תכנס למים ותשתמש בזרם חשמלי!":punch: