-
אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות שמתקמות סביב פיצ'ו, ואז הבועות מתפוצצות, ולכן פיצ'ו לא מגן על עצמו ממתקפת הסטירה הכפולה. לאחר מכן פיצ'ו דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
תמיר
פיצ'ו קופץ למים ושולח זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ. הפוכדור פוגע בפיפלאפ והיא נכנסת לתוכו. הפוכדור מתנודנד קצת ולבסוף נעצר. לכדת פיפלאפ יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;596518]אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
תמיר
פיצ'ו קופץ למים ושולח זרם חשמלי שפוגע בפיפלאפ. הפוכדור פוגע בפיפלאפ והיא נכנסת לתוכו. הפוכדור מתנודנד קצת ולבסוף נעצר. לכדת פיפלאפ יעודכן מיד.[/QUOTE]
כבר לא:nose_pick:
--
אני מרים את הפוכדור בשמחה,ואז מוציא את פיפלאפ,מלטף את ראשו בחביבות.
אני מניח אותו על כתף שמאל ואת פיצ'ו על כתף ימין,וממשיך ללכת בשדה,מחפש הפעם פוקימון עשב
*שרוב הסיכויים שאחרי שאתפוס אותו אני אקפיא את עצמי*
-
[quote=LordAbizi;596518]אני מנהל עכשיו בערך שני קרבות הפוכים - פיצ'ו נגד התחלתי של מים, והתחלתי של מים נגד פיצ'ו
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות שמתקמות סביב פיצ'ו, ואז הבועות מתפוצצות, ולכן פיצ'ו לא מגן על עצמו ממתקפת הסטירה הכפולה. לאחר מכן פיצ'ו דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
"קדימה סקווירטל בכל הכוח השתמש השתמש בגילגול עליו ואחר כך תשתמש באקדח מים מטווח 0" אומר לו
-
תמיר
אני רואה שהסמיילים החדשים מעניינים אותך.
בכל אופן תזכור שעכשיו אתה לא חייב לבצע את כל מה שתכננת בהקפאה העצמית, כי אתה יכול לבקש חלק מהדברים מהמתנה שלי על עמוד 200.
--
אתה מתרחק מעט מהנהר, שנעלם מפאת חוסר הצורך בו, ואז אתה מוצא שם סנפלורה שאני חייב לך על עמוד 200/300.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות עד שהוא מגיע לפיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו סוטר לסקווירטל מספר פעמים. סקווירטל לאחר מכן מכוון, ויורה סילון של אקדח מים לתוך פיצ'ו ופוגע בו.
-
[quote=LordAbizi;596728]
ג'וני
סקווירטל מתגלגל במהירות עד שהוא מגיע לפיצ'ו ומתנגש בו. פיצ'ו סוטר לסקווירטל מספר פעמים. סקווירטל לאחר מכן מכוון, ויורה סילון של אקדח מים לתוך פיצ'ו ופוגע בו.[/quote]
"יפה סקווירטל עכשיו השתמש בסטירה כפולה ואחר כך קרן בועות" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;594317]
חשבתי שהבהרנו את זה בשאלה הקודמת, כן.
--
המטרונום הופך לגחלת וגיצים עפים לכיוון סנורנט. סנורנט מתחמק מרוב הגיצים אך כמה עדיין פוגעים בו.
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה עם קרח. לאחר מכן סנורנט עוזב אותה ומתרחק כדי לנגוח בה, אבל קלפייבל מתחילה לנוע לעברו, וסנורנט נע לכיוון קלפייבל ואז הם מתנגשים, ושניהם נהדפים אחורה.[/quote]
"סנוראנט אני רוצה שתשתמש בבליזארד,עכשיו!"אומר לו.
-
ג'וני
פיצ'ו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם הזנב לסקווירטל. סקווירטל סוטר מספר פעמים לפיצ'ו, ואז יורה עליו מספר בועות שמתפוצצות לידו. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. אור סגול אלוהי פוגע בסנורנט, והוא למד סופה, והוא מייצר סופה ומשלח אותה על קלפייבל. הסופה גורמת לחלק מהאיברים של קלפייבל להתכסות בקרח. אבל הגורל רצה, והמטרונום של קלפייבל הפך לחימום יתר. הקרח מומס, וקלפייבל תוקפת עם חימום יתר את סנורנט ופוגעת בו.
-
[quote=LordAbizi;597588]ג'וני
פיצ'ו קופץ מסתובב ומנחית מכה עם הזנב לסקווירטל. סקווירטל סוטר מספר פעמים לפיצ'ו, ואז יורה עליו מספר בועות שמתפוצצות לידו. פיצ'ו לאחר מכן דוחף את סקווירטל ופוגע בו.
[/quote]
"לא לוותר השתמש בגילגול ואחר כל באקדח מים" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;597588]
נאור
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. אור סגול אלוהי פוגע בסנורנט, והוא למד סופה, והוא מייצר סופה ומשלח אותה על קלפייבל. הסופה גורמת לחלק מהאיברים של קלפייבל להתכסות בקרח. אבל הגורל רצה, והמטרונום של קלפייבל הפך לחימום יתר. הקרח מומס, וקלפייבל תוקפת עם חימום יתר את סנורנט ופוגעת בו.[/quote]
"מעולה סנוראנט,קדימה לא לוותר!סופת שלג (בליזארד) שוב!" אומר לו.
"אחר כך תתקוף שוב בנשיכת קרח ואז בנגיחה!" אוסיף.
-
מספר התגובות / עמוד חזר להיות 15, ולכן כל 50 עמודים יהיו פרסים כמו שהיה ממקודם.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל, אבל פיצ'ו מצליח לחזות מראש את ההתנהגות של סקווירטל והוא מתחמק. פיצ'ו קופץ ובועט בסקווירטל. סקווירטל מתאושש מהבעיטה ויורה אקדח מים שפוגע בפיצ'ו וזורק אותו לאחור.
נאור
"קלפייבל, נסי לברוח מהסופה, ואז השתמשי באגרוף מגה, ולבסוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ מהסופה שיורה עליה סנורנט, וסנורנט עוקב אחריה עם הסופה, אבל קלפייבל במסלול ספירלי סוגרת על סנורנט, היא נפגעת מעט מהסופה, אבל נותנת אגרוף מגה לסנורנט שמאלץ אותו לסיים את ההתקפה. קלפייבל נושך עם קרח את קלפייבל. לאחר מכן קלפייבל וסנורנט זורקים את עצמם על השני ומתנגשים בעוצמה.
-
[quote=LordAbizi;598352]ג'וני
סקווירטל מתגלגל, אבל פיצ'ו מצליח לחזות מראש את ההתנהגות של סקווירטל והוא מתחמק. פיצ'ו קופץ ובועט בסקווירטל. סקווירטל מתאושש מהבעיטה ויורה אקדח מים שפוגע בפיצ'ו וזורק אותו לאחור.
[/quote]
"קדימה סקווריטל בוא נפתיע אותו התגלגל אליו מהר אבל לא בשביל להתקיף אלא להיות קרוב אליו ואחר כך השתמש בנגיחה ואחר כך קרן בועות" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;598352]
נאור
"קלפייבל, נסי לברוח מהסופה, ואז השתמשי באגרוף מגה, ולבסוף בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לרוץ מהסופה שיורה עליה סנורנט, וסנורנט עוקב אחריה עם הסופה, אבל קלפייבל במסלול ספירלי סוגרת על סנורנט, היא נפגעת מעט מהסופה, אבל נותנת אגרוף מגה לסנורנט שמאלץ אותו לסיים את ההתקפה. קלפייבל נושך עם קרח את קלפייבל. לאחר מכן קלפייבל וסנורנט זורקים את עצמם על השני ומתנגשים בעוצמה.[/quote]
"מעולה סנוראנט עכשיו כשאתם קרובים אחד לשני תשתמש תסתער עלייה בנשיכת קרח ותעיף אותה ובזמן שהיא שוכבת על הרצפה תשתמש מהר בסופת קרח!" אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;596728]תמיר
אני רואה שהסמיילים החדשים מעניינים אותך.
בכל אופן תזכור שעכשיו אתה לא חייב לבצע את כל מה שתכננת בהקפאה העצמית, כי אתה יכול לבקש חלק מהדברים מהמתנה שלי על עמוד 200.
--
אתה מתרחק מעט מהנהר, שנעלם מפאת חוסר הצורך בו, ואז אתה מוצא שם סנפלורה שאני חייב לך על עמוד 200/300.
[/QUOTE]
מאוד:um_face:
אבל בכל זאת,נראה כשאני אתפוס את סנפלורה מה יהיה.
תעדכן את המתקפות של פיפלאפ.
ואני חושב שאני ארצה גם פוקימון אש אחרי זה...
יש סיכוי שאני תופס דיטו או מיו????
--
"צא פיפלאפ,אקדח מים/(אם אין לו אז: )בועות/(ואם גם את זה אין לו אז: )ניקור!"
-
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לעבר פיצ'ו ופיצ'ו קופץ הצידה כדי להתחמק, אבל הוא מופתע כשהוא מגלה שסקווירטל עוצר. סקווירטל נוגח בפיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו תוקף במהירות את סקווירטל. סקווירטל יורה לאחר מכן בועות שמתפוצצות ליד פיצ'ו. פיצ'ו מתחיל להתעייף.
נאור
"קלפייבל השתמשי במטרונום! אם המתקפה איכשהו תחלץ אותך מההתקפה שלו, השתמשי באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות, וסנורנט תופס אותה עם נשיכה קפואה וזורק אותה למגרש. הוא מתחיל לירות עליה את הסופה, אבל פתאום קלפייבל מופיעה מאחורי סנורנט ונותנת לו אגרוף מגה.
תמיר
סביר להניח שלא... למה?
והרגע נלחמת בפיפלאפ, כבר שחכת מה המתקפות של זה? אקדח מים, בועות, ודברים טריוויאליים, מעדכן עכשיו.
--
פיפלאפ יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה הלא מוכן. סנפלורה מייצר עלים חדים והוא יורה אותם לכיוון פיפלאפ. פיפלאפ מתחמק מחלקם ונפגע מהשאר.
-
[QUOTE=LordAbizi;598715]
תמיר
סביר להניח שלא... למה?
והרגע נלחמת בפיפלאפ, כבר שחכת מה המתקפות של זה? אקדח מים, בועות, ודברים טריוויאליים, מעדכן עכשיו.
--
פיפלאפ יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה הלא מוכן. סנפלורה מייצר עלים חדים והוא יורה אותם לכיוון פיפלאפ. פיפלאפ מתחמק מחלקם ונפגע מהשאר.[/QUOTE]
סתם...
והרגע הזה היה לפני 3 ימים עד שבוע...
---
"תשתמש בניקור ואז באקדח מים מטווח קרוב!"