-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ניגש אליך שוטר תנועה ושואל אותך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ילד אני יכול לעזור לך ?" בנימוס[/B][/COLOR]
"שלום לך קיבלתי משימה שצריך לבצע במחוז קנטו תוכל לברר לי מה צריך לעשות?|"
-
[COLOR=darkred][B]"אני חושב שאתה מצוות סינו ,אני צודק ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה שואל את שתיהם אם הם יודעים להגיע לעיר פאלט וג'וזי אומרת לך שכן.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ממשיכים למערה ,וכשיוצאים ממנה מגיעים לעיר פיוטר " אומרת .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה אתה מוביל". אומרת[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מורידה לך את ההגנה אך מתקיפה ראשונה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מתחיל בדמעות מזויפות שמשפיעות על ג'ולטיאון בכך שהתור הראשון שלו הופסק ,לאחר מכן טדיאורסה מתקיף בציפורניי זעם שמשספות את ג'ולטיאון אך הוא בסדר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עכשיו תורנו!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ג'ולטיאון עכשיו תקוף במתקפה מהירה ולאן מכן במכת ברק!" אומר[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר יוצא לסיבוב נוסף של מתקפות וקורי מזכיר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"זכור ,2 על 2" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ולאחר מכן רטייקיט יוצא למערך הגנה כאשר צ'ימצ'אר מתקיף עם מבט שלא עובד ומחליש את ההגנה של רטייקיט ושריטות שמורידות לרטייקיט קצת חייים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"רטייקיט תקוף בשן על!" אומר[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][QUOTE=ErWiN;688963][COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אני חושב שאתה מצוות סינו ,אני צודק ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"נכון" אני עונה לו בנימוס
--------
אחי תוכל להרחיב עוד קצת בעידכונים כי חבל לי לבזבז עידכון שכשאתה מגיב פעם- פעמיים ביום על שטות כזאת
-
[QUOTE=ErWiN;688963[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה שואל את שתיהם אם הם יודעים להגיע לעיר פאלט וג'וזי אומרת לך שכן.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ממשיכים למערה ,וכשיוצאים ממנה מגיעים לעיר פיוטר " אומרת .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה אתה מוביל". אומרת[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי" אגיד בחשש ואלך לכיוון בו נמצאת המערה בתקווה
שאכן הם יודעים לאן הם הולכים ואף אחד לא מרמה אותי כאן .
-
[QUOTE=ErWiN;688963][COLOR=darkred][B][I][U]י
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר יוצא לסיבוב נוסף של מתקפות וקורי מזכיר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"זכור ,2 על 2" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ולאחר מכן רטייקיט יוצא למערך הגנה כאשר צ'ימצ'אר מתקיף עם מבט שלא עובד ומחליש את ההגנה של רטייקיט ושריטות שמורידות לרטייקיט קצת חייים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"רטייקיט תקוף בשן על!" אומר[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אתה חייב ללמוד גחלת אז נסה גחלת אם לא שריטות זעם על רטיקייט"
-
[quote=ErWiN;688963]
[COLOR=purple][B]מורידה לך את ההגנה אך מתקיפה ראשונה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה מתחיל בדמעות מזויפות שמשפיעות על ג'ולטיאון בכך שהתור הראשון שלו הופסק ,לאחר מכן טדיאורסה מתקיף בציפורניי זעם שמשספות את ג'ולטיאון אך הוא בסדר.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עכשיו תורנו!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ג'ולטיאון עכשיו תקוף במתקפה מהירה ולאן מכן במכת ברק!" אומר[/B][/COLOR]
[/quote]
דמעות מזויפות מורידות מאוד את ההגנה של היריב לא?
"אוקי עכשיו מתקפת פתע! בשביל שתתקוף ראשון ואז שהוא לידך ציפורני זעם לפנים!" אומר לו
-
[COLOR=purple][B]אם זה מוריד את ההגנה ,התור של היריב מבוטל [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ג'ולטיאון מתקיף ראשון במתקפה מהירה שמורידה לטדיאורסה את מעט חייו ולאחר מכן מכת ברק שמצליחה להשוות את החיים של השניים [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה משתמש במתקפת פתע שמורידה לו את ההגנה אך הוא תוקף ראשון בסיבוב שלו ,וכך טדיאורסה מצליח להוריד לג'ולטיאון עוד מעט חיים [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן ציפורניי זעם שפוגעות בג'ולטיאון מצליחות לעשות את התור הזה מושלם .טדיאורסה לא פספס עד עכשיו אף לא פעם אחת.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ג'ולטיאון ,תקוף בנשיכה ואז מכת ברק שוב!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]רטייקייט תוקף בשן על שמפילה את צ'ימצ'אר לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לאחר מכן צ'ימצ'אר מנסה גחלת והוא יודע גחלת כאשר הוא מתקיף עם גחלת את רטייקיט שנפגע קצת ואז שריטות זעם על רטייקיט הפצוע[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]שלושתכם מגיעים למערה וג'וזי שואלת אותך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אז איך אתה מתכוון לבצע את תפקידך נגד צוות בלו שהשתלט על קנטו ?" שואלת אותך כאשר אתם נכנסים לתוך המערה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אוקיי ,אז אתה חייב לגשת לפרופסור אוק ,הוא בעיר פאלט " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אומר לך האיש [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תלך צפונה עד שתגיע לעיר סרוליאן ומשם שמאלה למערת הירח "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מכוון אותך .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;689455][COLOR=purple][B][I][U]
[COLOR=green][B]רטייקייט תוקף בשן על שמפילה את צ'ימצ'אר לאדמה [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לאחר מכן צ'ימצ'אר מנסה גחלת והוא יודע גחלת כאשר הוא מתקיף עם גחלת את רטייקיט שנפגע קצת ואז שריטות זעם על רטייקיט הפצוע[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בשריטות זעם ואז גחלת על רטייקייט"
-
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר משתמש בשריטות ושוב גחלת ומשתמש באותה טכניקה כל הזמן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ואז רטייקיט מצליח להתמחק מהמתקפות[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ואז הוא מתקיף במתקפה מהירה ואז ישר במכת גוף שמעיפות את צ'ימצ'אר לקצה השני של המכון ,לצ'ימצ'אר לא נותרו הרבה נקודות חיים.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;689493][COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר משתמש בשריטות ושוב גחלת ומשתמש באותה טכניקה כל הזמן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ואז רטייקיט מצליח להתמחק מהמתקפות[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ואז הוא מתקיף במתקפה מהירה ואז ישר במכת גוף שמעיפות את צ'ימצ'אר לקצה השני של המכון ,לצ'ימצ'אר לא נותרו הרבה נקודות חיים.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תנסה ללמוד חפירה ואז תפתיע אותו בגחלת הכי חזקה שלך"
-
[quote=ErWiN;686888]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אויש" אומר בזלזול[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אני מצטער" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"תמשיך צפונה עד הסוף עד שתגיע לעיר סרוליאן ,שם תפגוש ליד מרכז הפוקימונים במישהו שיעזור לך" אומר[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מנתק לו בלי להגיד כלום, ומתקדם לכיוון אותו אמר לי במהירות.
-
[QUOTE=ErWiN;689455][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]שלושתכם מגיעים למערה וג'וזי שואלת אותך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אז איך אתה מתכוון לבצע את תפקידך נגד צוות בלו שהשתלט על קנטו ?" שואלת אותך כאשר אתם נכנסים לתוך המערה[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"בצורה הטובה ביותר" אגיד בגאווה "לא אתן להם להשתלט על קנטו , אלחם עם כל מה שיש
לי ואצרף אליי תומכים עד שצוות בלו יובס" אגיד להם ואכנס לתוך המערה , אלך לכיוון צפון .. שם
צריכה להיות העיר פאלט .. אחפש את הדרך החוצה .
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אוקיי ,אז אתה חייב לגשת לפרופסור אוק ,הוא בעיר פאלט " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אומר לך האיש [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תלך צפונה עד שתגיע לעיר סרוליאן ומשם שמאלה למערת הירח "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מכוון אותך .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי תודה לך יאללה אני יוציא את האופניים המהירות שקיבלתי בתור פרס בפסטיגל ונגיע לעיר פלאט במהירות" אני אומר ומוציא את האופניים ומתחיל לסוע
-
[QUOTE=ErWiN;689455][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אם זה מוריד את ההגנה ,התור של היריב מבוטל [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ג'ולטיאון מתקיף ראשון במתקפה מהירה שמורידה לטדיאורסה את מעט חייו ולאחר מכן מכת ברק שמצליחה להשוות את החיים של השניים [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה משתמש במתקפת פתע שמורידה לו את ההגנה אך הוא תוקף ראשון בסיבוב שלו ,וכך טדיאורסה מצליח להוריד לג'ולטיאון עוד מעט חיים [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן ציפורניי זעם שפוגעות בג'ולטיאון מצליחות לעשות את התור הזה מושלם .טדיאורסה לא פספס עד עכשיו אף לא פעם אחת.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ג'ולטיאון ,תקוף בנשיכה ואז מכת ברק שוב!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מצוין טדיאורסה!" אקרא בשמחה "קדימה בזמן שהוא רץ אליך תטעין אגרוף פוקוס ותפגע בו! ואחר כך תעיף אותו ממך בציפורניי זעם!" אומר לו
-
[COLOR=purple][I][B][U]שלומי -[/U][/B][/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I][B]ג'ולטיאון מתקיף בנשיכה שמורידה לטדיאורסה מעט חיים עצם העובדה שהוא פוקימון מסוג נורמאל ,טדיאורסה משתמש באגרוף פוקוס שמעיף את ג'ולטיאון אחורנית .[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I][B]טדיאורסה מנסה להמשיך עם ציפרוניי זעם אך פתאום ג'ולטיאון מתקיף במכת ברק אחרי הוראה של סוני ,טדיאורסה במצב רע .[/B][/I][/COLOR]
[B][I][COLOR=#800080][/COLOR][/I][/B]
[COLOR=darkred][B]אתה מתחיל לנסוע לכיוון העיר פאלט ואתה מגיע לעיר סרוליאן וחולך על פני המכון של מיסטי ומרכז הפוקימונים ,אתה ממשיך למערה ,ואתה מבחין שהיא חשוכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray][I][U]סטיב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתה מחפש את הדרך החוצה מהמערה ואתה מגיע לדרך קצרה עם הרבה מאמנים וג'וזי והצלם שלה עוקבים אחריכם כל הזמן [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתם מגיעים לעיר פיוטר![/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]העיר פיוטר קטנה ורשום בשלט בגדול "לעיר וירידיאן לכו דרומה " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]"וירידיאן היא בדרך שלנו " אומרת ג'וזי[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ,שם אתה מבחין שאין אף אחד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה שאין אף אחד והרחוב שומם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]ביחד איתך מגיע סוני ,אשר הצטרף למסע שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור והגחלת שלו פוגעת קלות ברטייקיט אשר בולם אותה ומתקיף את צ'ימצ'אר במכת גוף שמחסלת את צ'ימצ'אר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]