-
[quote=monster;648207][SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
"זה דניס" אני עונה "באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי"
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/quote]
"תשתמש ברוח חזקה כדי להעביר קצת חשמל מהאגרוף שלו עליו ושהו לא יוכל לזוז מהזרם תבוא מאחוריו ותחסל אותו ע מתקפת כנף סטרלי אתה חייב לעשות את זה מהר וביעילות"
-
[QUOTE=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר לא מצליח להרגיש את מיקומו של פינקו.מה תשעי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את טרטויג ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף בחימום יתר
-
[QUOTE=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר לא מצליח להרגיש את מיקומו של פינקו.מה תשעי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תקפוץ לכל מקום כדי שפיינקו לא יפגע בך "
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ ממקום לצקום.לפתע פינקו יצא מהאדמה ותוקף בכדורג'ירואת צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
רגע לפני שטרטויג מוחזר ביביריל פוגע בטרטויג עם זנב ברזל ומחסל את טרטויג.טרטויג מוחזר וצ'רמנדאר יוצא.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אדיר על ביבריל.ביבריל מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"1 1כבר יפה ביבריל.אז שוב צ'רמנדאר לביבריל לי יש יתרון על פוקימוני אש שהיה אך שתרצה.ביבריל אקדח מים עליו."ביבריל משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;718339][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B][/quote]
"מה יש בפוקדורים?" אני שואל את בירץ' "אילו פוקימונים?"
-
[quote]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/quote]
"תיצור קרחון על היד שלו עם רוח חזקה שתתנגש באגרוף קרח ואז כשהו לא יכול לזוז בגלל כובד אגרופו תשתמש במכת כנף בלי הפסקה על הפנים שלו ותחסל אותו!"
-
[quote=monster;718301]דניס רשום התחלה בעמ' 1
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]סטארלי משתמש ברוח חזקה על הקרן קרח ונוצר קרחון ענקי.סטארלי שוב משתמש ברוח חזקה וגורם לקרחון לעוף אלדסקניור.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו של דסקניור מוקף באש ומחס את הקרחון שעמד לפגוע בו.פל אומר"כול הכבוד לך דסקניור השתמשת בכומה עםהאגרוף אש שלך.דסקניור תשתמש באגרוף חשמל על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר לא מצליח להרגיש את מיקומו של פינקו.מה תשעי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טרטויג משתמש בעלי טער.הזנבהברזל של ביבריל מביס את העלי טער ופוגע בטרטויג.טרטויג מתאושש מהפגיעה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ביבריל.ביבריל מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.מרק אומר לביבריל"תשתמש בזנב ברזל שוב."ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מהאס האווירי שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך כדי לסיים את הקרב הגמר הזה אחד ולתמיד".
-
[QUOTE=monster;718339][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ ממקום לצקום.לפתע פינקו יצא מהאדמה ותוקף בכדורג'ירואת צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
רגע לפני שטרטויג מוחזר ביביריל פוגע בטרטויג עם זנב ברזל ומחסל את טרטויג.טרטויג מוחזר וצ'רמנדאר יוצא.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אדיר על ביבריל.ביבריל מצליח להתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"1 1כבר יפה ביבריל.אז שוב צ'רמנדאר לביבריל לי יש יתרון על פוקימוני אש שהיה אך שתרצה.ביבריל אקדח מים עליו."ביבריל משתמש באקדח מים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מנסה עם רוח חזקהלעביר לדסקניור את האגרוף חשמל הוא לא מצליח.סטארלי מתחמק מהאגרוף חשמל של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף עלדסקניור.דסקניור תחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח.מה תתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחכה חצי דקה בחוץ.כעבור חצי דקה הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ.הוא אומר לך"תיכנסדניס"אתה נכנכס וגם בירץ'נכנכס למעבדה שלו.הוא טורקאת הדלת של המעבדה.אתה רואה שנותרו רק שני פוכדורים.בירץ אומר לך"באיזה פוקימון תבחר החלטת דניס"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'רמנדר ומוציא את ספיל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
רכע לפני שצ'רמנדאר מוחזר הוא נפגע מאקדח המים של ביבריל.צ'רמנדאר חוזר וספיל יוצא לקרב.מרק אומר לך"אז ספיל הוא הפוקימון ה3 בחירה טובה.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמשבזנב ברזל וזנבו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי..הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס .הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על באטארפי.אגרופו של הקרוס הופך ללבן.באטארפי מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד שלהרקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;718397][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פרופסורבירץ' אומר לך"איןביעה הפוכדור השמאלי הוא של צ'יקוריטה.הפוכדור הימני הוא של באלבאזור.אלו שני הפוקימונים שנשארו לי במעבדה אוקי.אז במי אתה בוחר דניס?"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צ'יקוריטה" אני מושיט את ידי ולוקח את הפוקדור השמאלי
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקהעל אגרוף הקרח שלדסקנור וזהיוצר קרחון על ידו של דסקניור.דסקניור מתמוטט על האדמה.סטרלי עף אלדסקניור ותוקף אותו במכת כנף.דסקניור נפגעמהמכ כנף.פל אומר לך"טוב הגיע הזמן שתפסיד אני ריחמתי עלסטאלי עכשיו אך נמאסת עלי.דסקניור תשתמש בקללה."דסקניור משתמש בקלהה.סטארלי מושפע מהקללה.[/quote]
*קללה זה לא מסוג רוח? או אופל...
"סטרלי תעיף אליו חול עם רוח חזקה היד שלו עוד קשורה לקרחון אז עכשיו הוא גם לא רואה וגם לא זז תנקר אותו עד שהוא יתעלף וננצח!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
פרופסור בירץ נותן לך את הפוכדור של צ'יקוריטה+ 5פוכדורעים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסעשלך דניס טפל טוב בציקריטה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אין סוג לזה
סטארלי משתמשברוח חזקה ומכת כנף שפוגעים קשה בדסקניור.דסקניור משתחרר מהקרחון שיש על ידו.פל אומר לדסקניור"אגרוף חשמל עסטארלי הא לא יבח בגלל הקללה"דסקניו משתמש באגרןוף חשמל.סטארלי נפגע מנזה בגגל הקללה.סטארלי מחשמל קשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;718432][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פרופסור בירץ נותן לך את הפוכדור של צ'יקוריטה+ 5פוכדורעים ופוקידע ואומר לך"בהצלחה במסעשלך דניס טפל טוב בציקריטה שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה" אני יוצא מהמעבדה "צא צ'יקו!"
--
אני אכתוב צ'יקו במקום צ'יקוריטה [כינוי] גם כי אין לי כח לכתוב כל פעם צ'יקוריטה וגם בתור כינוי
-
[quote]לוקאס
אין סוג לזה
סטארלי משתמשברוח חזקה ומכת כנף שפוגעים קשה בדסקניור.דסקניור משתחרר מהקרחון שיש על ידו.פל אומר לדסקניור"אגרוף חשמל עסטארלי הא לא יבח בגלל הקללה"דסקניו משתמש באגרןוף חשמל.סטארלי נפגע מנזה בגגל הקללה.סטארלי מחשמל קשה[/quote]
"סטרלי תתרכז! תשתחרר מהקללה ואז תשתמש ברוח חזקה על דסקנויר כדי שהוא ידבק לקיר ואז תחזיק אותו בקיר עם הכנף שלך ותשתמש בניקור מלא פעמים" אני אומר ואז חושב 'סטרלי תתפתח כבר!'