-
[QUOTE=LordAbizi;600362]תמיר
אה כן, שחכתי שיש מתקפה כזו, פעם אחרונה שנתקלתי בה הייתה כששחקתי אמרלד לפני 402809248092480298409284092802984029809248092 שנה.
--
פיפלאפ יורה אקדח מים על סנפלורה שמרחיק אותו ממנו, אבל סנפלורה יורה חוטי שאיבה שנכרכים מסביב לפיפלאפ, ומונעים ממנו להתרחק יותר מדי. פיפלאפ יורה בועות שפוגעת בסנפלורה מה שגורם לו לעזוב.
[/QUOTE]
"תקפוץ גבוה באוויר,ואז תתחיל להסתחרר במהירות ותשתמש בניקור על סנפלורה!"
-
[quote=LordAbizi;600362]
ג'וני
אם אתה רוצה ללכוד את הפוקימון, אז אתה יודע איך.
אם לא, אז אתה פשוט הולך משם. או משהו כזה.
העזר בדימיון.
חפירה לפוקימון שאינו מסוג אדמה זו ממש לא מתקפה טריוויאלית.
--
סקווירטל בוהה בך מעט, ולא ממש מבין למה התכוונת כשאמרת חפירה. בינתיים פיצ'ו סותר לסקווירטל מספר פעמים, ואז סקווירטל נוגח בו ועוצר את ההתקפה שלו.[/quote]
"סקווירטל השתמש בגילגול ואל תיתן לו להתחמק! ואחר כך בכל הכוח השתמש באקדח מים כדי לגמור אותו" אומר ואחרי שהוא יסיים את המתקפות שלו אזרוק על פיצ'ו פוכדור
-
[quote]
"קלפייבל, העזרי בגפיים הלא קפואות שלך כדי לקפוץ לכיוונו, ולהכות בו בגפיים הקפואות כדי לשבור את הקרח! ולאחר מכן מטרונום!" אומר פול מול מורפי. סנורנט מתחיל להשתמש בסופה, אבל קלפייבל קופצת באמצעות היד והרגל הלא קפואות שלה, ואז היא נעה לכיוון סנורנט ומתנגשת בו עם היד והרגל שכן קפואים אצלה, מה שגורם לקח להשבר. סנורנט נע לכיוון קלפייבל ונושך אותה. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה, והמטרונום הופך לאקדח מים שפוגע בסנורנט ומעיף אותו מקלפייבל.
[/quote]
'עם היא רוצה להוריד ממנה את כל הקרח ,אני אעזור לה,הרי קרח נמס והופך למים' אחשוב לי.
"סנוראנט תשתמש בנגיחה לכיוון הבטן של קלפייבל ותגרום לכל הקרח ששם להשבר ובכך לגרום להמון מים להיות על גופה,ובזמן שהיא רטובה זה יפריע לה להתחמק, כי עם היא תנסה היא תחליק לכן תשתמש בסופת שלג לאחר הנגיחה!" אומר לסנוראנט.
-
תמיר
פיפלאפ קופץ ומתחיל ליפול בסחרור לעבר סנפלורה. סנפלורה משתמשת בעלי להב כדי לנסות לפגוע בפיפלאפ, אבל הוא מחטיא ולכן פיפלאפ פוגע בו. אחרי הפגיעה סנפלורה שוב מנסה לפגוע והפעם מצליח.
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לעבר פיצ'ו, פיצ'ו מנסה לברוח אבל הוא תשוש מדי ונפגע. לאחר מכן פיצ'ו יורה עליו אקדח מים. פיצ'ו מבין שהקרוב אבוד ומנסה לברוח, אבל אתה זורק עליו את הפוכדור ופיצ'ו נכנס פנימה. הפוכדור מתנודנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת פיצ'ו יעודכן מיד.
נאור
לא היה שם כל כך הרבה קרח שיווצר ים מזה, אתה יודע. חוץ מזה כל הקרח שהיה על הגפיים שלה היא שברה, אז לגרום לזה שיהיה לה גוף רטוב ולכן יהיה קשה לזוז, זה די מגוחך (תשפוך מים לתוך החולצה שלך ותגיד לי כמה קשה וכמה נורא זה יהיה לזוז עם זה)
ולבסוף, יש הבדל בין לשבור קרח ללהמיס קרח. כשאתה שובר קרח אתה מפרק אותו לחלקים, שמתפזרים איפשהו, ולכן הקרח כבר לא עליך וזה לא משנה. להמיס קרח הופך אותו למים. בלי התערבות, התהליך הזה די הרבה דקות.
--
"קלפייבל היי מוכנה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה חיונית!" אומר פול מורפי. קלפייבל מכינה את עצמה לפגיעה. סנורנט שועט לכיוונה, וקלפייבל תופסת אותו מעט מאוחר מדי, הוא הספיק לפגוע בקרח שעל הבט שלה, אבל לא יותר מדי. קלפייבל תופסת וזורק אותו הצידה. לאחר מכן קלפייבל תופסת את חלקי הקרח שנסדקו בעקבות הפגיעה של סנורנט וזורקת אותם הצידה. סנורנט מתעופף מקלפייבל ובדרך משתמש בסופה, שפוגעת בכל מקום במידה שווה (כי הוא לא ממש שולט בעצמו), ובין היתר גם בקלפייבל.
-
[quote=LordAbizi;600444]
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לעבר פיצ'ו, פיצ'ו מנסה לברוח אבל הוא תשוש מדי ונפגע. לאחר מכן פיצ'ו יורה עליו אקדח מים. פיצ'ו מבין שהקרוב אבוד ומנסה לברוח, אבל אתה זורק עליו את הפוכדור ופיצ'ו נכנס פנימה. הפוכדור מתנודנד מעט ולבסוף נעצר. לכדת פיצ'ו יעודכן מיד.
[/quote]
"מעולה סקווירטל" אומר וארוץ לסקווירטל לחבק אותו ואומר "קדימה צריכים בוא נחזור למרכז הפוקימונים" אומר בעודי הולך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי
-
ג'וני
סקווירטל ואתה עוזבים את השדה וחוזרים לעיר מרוול. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאה תוך זמן קצר את הפוקימונים שלכם.
-
[quote=LordAbizi;600444]
נאור
לא היה שם כל כך הרבה קרח שיווצר ים מזה, אתה יודע. חוץ מזה כל הקרח שהיה על הגפיים שלה היא שברה, אז לגרום לזה שיהיה לה גוף רטוב ולכן יהיה קשה לזוז, זה די מגוחך (תשפוך מים לתוך החולצה שלך ותגיד לי כמה קשה וכמה נורא זה יהיה לזוז עם זה)
ולבסוף, יש הבדל בין לשבור קרח ללהמיס קרח. כשאתה שובר קרח אתה מפרק אותו לחלקים, שמתפזרים איפשהו, ולכן הקרח כבר לא עליך וזה לא משנה. להמיס קרח הופך אותו למים. בלי התערבות, התהליך הזה די הרבה דקות.
--
"קלפייבל היי מוכנה לתפוס אותו ולהשתמש בזריקה חיונית!" אומר פול מורפי. קלפייבל מכינה את עצמה לפגיעה. סנורנט שועט לכיוונה, וקלפייבל תופסת אותו מעט מאוחר מדי, הוא הספיק לפגוע בקרח שעל הבט שלה, אבל לא יותר מדי. קלפייבל תופסת וזורק אותו הצידה. לאחר מכן קלפייבל תופסת את חלקי הקרח שנסדקו בעקבות הפגיעה של סנורנט וזורקת אותם הצידה. סנורנט מתעופף מקלפייבל ובדרך משתמש בסופה, שפוגעת בכל מקום במידה שווה (כי הוא לא ממש שולט בעצמו), ובין היתר גם בקלפייבל.[/quote]
לא התכוונתי לזה,התכוונתי לזה שהקרח ישבר על הרצפה וימס ויגרום לה להחליק,וגם עם הוא לא ימס לא יהיה לה לאין לברוח כי הקרח מקיף אותה ועם היא תנסה לברוח היא תפגע בו,אלא עם כן היא תקפוץ ממש גבוה לצד,ואני בספק עם היא תספיק.
~~~~
"סנוראנט סופה,ועם היא תתחמק תסתער עלייה ותפתיע אותה עם נשיכת קרח,וגם עם היא לא תתחמק תסתער עלייה עם נשיכת קרח לאחר הסופה" אומר לסנוראנט.
-
נאור
אה, זה קצת יותר הגיוני, אבל בכל זאת הקרח לא מצטבר סביבה, לדברים שבורים יש נטייה לעוף לכל כיוון, אבל בכל מקרה אם הייתי מבין למה התכוונת היה לזה יותר סיכוי לעבוד.
--
"קלפייבל, נסי להתחמק מהסופה, והשתמשי באגרוף מגה כשהוא מתקרב אלייך (וידוע שהוא אכן ייתקרב, בגלל תנאי הפקודה)!" אומר פול מורפי. סנורנט מייצר סופה לכיוון קלפייבל, וקלפייבל בורחת, סנורנט מנסה לשנות את הכיוון ולפגוע בה, אבל אחרי כמה שניות מוותר ועובר לנשיכת קרח. קלפייבל מכינה אגרוף מגה. סנורנט תחילה נושך אותה עם קרח, ואז קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה והודפת אותו ממנה. נראה שיש לה כוויית קור קטנה באזור הנשיכה.
-
[quote=LordAbizi;601985]נאור
אה, זה קצת יותר הגיוני, אבל בכל זאת הקרח לא מצטבר סביבה, לדברים שבורים יש נטייה לעוף לכל כיוון, אבל בכל מקרה אם הייתי מבין למה התכוונת היה לזה יותר סיכוי לעבוד.
--
"קלפייבל, נסי להתחמק מהסופה, והשתמשי באגרוף מגה כשהוא מתקרב אלייך (וידוע שהוא אכן ייתקרב, בגלל תנאי הפקודה)!" אומר פול מורפי. סנורנט מייצר סופה לכיוון קלפייבל, וקלפייבל בורחת, סנורנט מנסה לשנות את הכיוון ולפגוע בה, אבל אחרי כמה שניות מוותר ועובר לנשיכת קרח. קלפייבל מכינה אגרוף מגה. סנורנט תחילה נושך אותה עם קרח, ואז קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה והודפת אותו ממנה. נראה שיש לה כוויית קור קטנה באזור הנשיכה.[/quote]
"מעולה סנוראנט!,עכשיו תשתמש שוב בנגיחה,ואז בנשיכת קרח על הפנים שלה!"אומר לו.
-
[quote=LordAbizi;600968]ג'וני
סקווירטל ואתה עוזבים את השדה וחוזרים לעיר מרוול. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאה תוך זמן קצר את הפוקימונים שלכם.[/quote]
יש לי שני מתקפות שאני יכול ללמד את הפוקימונים שלי אז אני רוצה ללמד את הפיצ'ו שלי מכת וולט
"אוקי בואו נלך לאמן את פיצ'ו" אומר ואחזור לשדה ואחפש פוקימונים לאימון
-
[QUOTE=LordAbizi;600444]תמיר
פיפלאפ קופץ ומתחיל ליפול בסחרור לעבר סנפלורה. סנפלורה משתמשת בעלי להב כדי לנסות לפגוע בפיפלאפ, אבל הוא מחטיא ולכן פיפלאפ פוגע בו. אחרי הפגיעה סנפלורה שוב מנסה לפגוע והפעם מצליח.
[/QUOTE]
ממש מוזר לחזור למחשב שלי,הכל כל כך גדול...
יש!!!
---
"תשתמש בניקור ואז כשאתה קרוב אקדח מים!"
-
נאור
"קלפייבל, הרבה זמן לא היה לנו מטרונום. השתמשי בו! ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר לה פול מורפי. סנורנט מתחיל להתקרב לכיוון קלפייבל וקלפייבל מניעה את האצבעות למטרונום. רגע לפני שסנורנט פוגע בה, מהפה שלה יוצאים גפנים של הצלפת גפן, שתופסים את סנורנט וזורקים אותו לאדמה. קלפייבל קופצת על סנורנט עם חבטת גוף, וסנורנט בקלות מצליח לנשוך אותה, שכן היא נעה ממש לכיוונו (אם כי הוא שילם בכך שהוא נפגע ישירות מההתקפה)
ג'וני
כך יהיה.
אגב לאיזה כיוון אתה הולך? זרנטל או זאוגוויל?
--
אתם יוצאים מהעיר מרוול לכיוון.... (?) ובדרך אתם פוגשים טיילו עף לו למעלה.
תמיר
..
,,
?
--
פיפלאפ מתקרב לסנפלורה ומשתמש בניקור. סנפלורה נפגע ומשתמש בעלי להב ומנסה לפגוע בפיפלאפ. פיפלאפ נאלץ לקפוץ אחורה כדי להתחמק והוא יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה.
-
[quote=LordAbizi;602088]
ג'וני
כך יהיה.
אגב לאיזה כיוון אתה הולך? זרנטל או זאוגוויל?
--
אתם יוצאים מהעיר מרוול לכיוון.... (?) ובדרך אתם פוגשים טיילו עף לו למעלה.
[/quote]
אתה לא מעדכן לי את המתקפות של פיצ'ו ושל סקווריטל
אני ממשיך לשדות זרנטל
-
[QUOTE=LordAbizi;602088]
תמיר
..
,,
?
--
פיפלאפ מתקרב לסנפלורה ומשתמש בניקור. סנפלורה נפגע ומשתמש בעלי להב ומנסה לפגוע בפיפלאפ. פיפלאפ נאלץ לקפוץ אחורה כדי להתחמק והוא יורה אקדח מים שפוגע בסנפלורה.[/QUOTE]
אני זורק פוכדור על סנפלורה.
-
[quote]
נאור
"קלפייבל, הרבה זמן לא היה לנו מטרונום. השתמשי בו! ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר לה פול מורפי. סנורנט מתחיל להתקרב לכיוון קלפייבל וקלפייבל מניעה את האצבעות למטרונום. רגע לפני שסנורנט פוגע בה, מהפה שלה יוצאים גפנים של הצלפת גפן, שתופסים את סנורנט וזורקים אותו לאדמה. קלפייבל קופצת על סנורנט עם חבטת גוף, וסנורנט בקלות מצליח לנשוך אותה, שכן היא נעה ממש לכיוונו (אם כי הוא שילם בכך שהוא נפגע ישירות מההתקפה)
[/quote]
"סנוראנט נשיכת קרח ואז סופה!"אומר לסנוראנט.