-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מתחיל לנסוע לכיוון העיר פאלט ואתה מגיע לעיר סרוליאן וחולך על פני המכון של מיסטי ומרכז הפוקימונים ,אתה ממשיך למערה ,ואתה מבחין שהיא חשוכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
"קדימה ארקניין צא החוצה תשתמש בלהביור חלש כדי להאיר קצת את המערה ונעבור אותה מהר" אני אומר לו ומוציא אותו מהפוקכדור
-
[QUOTE=ErWiN;690662][COLOR=purple][I][B][U]שלומי -[/U][/B][/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I][B]ג'ולטיאון מתקיף בנשיכה שמורידה לטדיאורסה מעט חיים עצם העובדה שהוא פוקימון מסוג נורמאל ,טדיאורסה משתמש באגרוף פוקוס שמעיף את ג'ולטיאון אחורנית .[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=purple][I][B]טדיאורסה מנסה להמשיך עם ציפרוניי זעם אך פתאום ג'ולטיאון מתקיף במכת ברק אחרי הוראה של סוני ,טדיאורסה במצב רע .[/B][/I][/COLOR]
[B][I][COLOR=#800080][/COLOR][/I][/B]
[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE]
"חייבים לגבור על מכת הברק הזאת באיזו שהיא צורה" אמלמל לעצמי בעודי חושב על אסטרטגיה "קדימה טדיאורסה אתה יכול לנצח! תתקיף שוב בדמעות מזויפות ואחר כך בלי לחכות אגרוף פוקוס!" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;690662][COLOR=purple][I][B][U]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור והגחלת שלו פוגעת קלות ברטייקיט אשר בולם אותה ומתקיף את צ'ימצ'אר במכת גוף שמחסלת את צ'ימצ'אר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר ומוציא את באלבאזור ואומר לו"זרע עלוקה והצלפת גפן על רטייכייט"
-
[quote=ErWiN;690662]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ,שם אתה מבחין שאין אף אחד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה שאין אף אחד והרחוב שומם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]ביחד איתך מגיע סוני ,אשר הצטרף למסע שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"לעזאזל עם הפרופסור הזה..." אני ממלמל בכעס, לאחר מכן אני פונה לעבר סוני -
"יש סיכוי שאתה מוביל אותי לכיוון העיר פאלט?" אני שואל אותו.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אני חושב שאני יודע איפה זה" אומר לך סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא ממשיך ללכת ואתם מגיעים בקלות לעיר סרוליאן ,שם ממוקמת במרכז העיר מפה ענקית .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוני רואה את ההמשך והוא אומר "דרך המערה ,קדימה" [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]"יש לך פוקימון שיכול להאיר נכון ?" שואל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]בלבזור משתמש בזרע עלוקה שלוכדת את רטייקיט ומורידה לו חיים אשר עוברות לבלבזור לאחר מכן הצלפת גפן שמורידה לרטייקיט עוד כמה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]רטייקייט תוקף בנשיכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]טדיאורסה מחסל את ההגנה של ג'ולטיאון במהירות ומתקיף באגרוף פוקוס חזק מאוד שגורם לג'ולטיאון לעוף לעבר חלק אחר של הספינה ,אך הוא חוזר ומתקיף במתקפה מהירה ואז בנשיכה ,הדבר מעמיד את טדיאורסה במבחן האחרון שלו .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ארקנייו מציית לך ועושה מה שאתה אומר ,כאשר אתם הולכים ביחד במערה הארוכה הזו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע קופץ לפניכם פוקימון [IMG]http://i25.tinypic.com/29cmc1e.png[/IMG][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;691285][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]בלבזור משתמש בזרע עלוקה שלוכדת את רטייקיט ומורידה לו חיים אשר עוברות לבלבזור לאחר מכן הצלפת גפן שמורידה לרטייקיט עוד כמה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]רטייקייט תוקף בנשיכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לבאלבאזור"הצלפת גפן ושוב זרע עלוקה על רטיכייט"
-
[QUOTE=ErWiN;691285][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=darkorchid][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]טדיאורסה מחסל את ההגנה של ג'ולטיאון במהירות ומתקיף באגרוף פוקוס חזק מאוד שגורם לג'ולטיאון לעוף לעבר חלק אחר של הספינה ,אך הוא חוזר ומתקיף במתקפה מהירה ואז בנשיכה ,הדבר מעמיד את טדיאורסה במבחן האחרון שלו .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
איזה מבחן?
"אוקי טדיאורסה מעולה עכשיו זה מה שאתה צריך לעשות" אומר לו ואתחיל להסביר "תתחיל בזה שאתה רץ אליו שאתה מטעין אגרוף פוקוס,אם הוא ישגר אליך מכת ברק תנסה שאגרוף הפוקוס יפגע ברק שמגיע אליך ואז יצור פיצוץ שיתן לך זמן להתקיף אותו בציפורניי זעם!" אומר לו ואקווה שהאסטרטגיה תצליח
-
[COLOR=darkred][B]ארקנייו מציית לך ועושה מה שאתה אומר ,כאשר אתם הולכים ביחד במערה הארוכה הזו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע קופץ לפניכם פוקימון [IMG]http://i25.tinypic.com/29cmc1e.png[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה ארקניין תשתמש בצוות כפול כדי להקיף את ג'יודוד וישר תשתמש בגלגל להבה בכל הכוח עליו"
-
[QUOTE=ErWiN;690662][B][COLOR=dimgray][I][U]סטיב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתה מחפש את הדרך החוצה מהמערה ואתה מגיע לדרך קצרה עם הרבה מאמנים וג'וזי והצלם שלה עוקבים אחריכם כל הזמן [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתם מגיעים לעיר פיוטר![/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]העיר פיוטר קטנה ורשום בשלט בגדול "לעיר וירידיאן לכו דרומה " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]"וירידיאן היא בדרך שלנו " אומרת ג'וזי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז קדימה בואו נמשיך !" אגיד בשמחה ואתעלם מהמאמנים , אתפלא שלא היו פוקימונים
בדרכי לעיר פיוטר אבל אתעלם גם מהעובדה הזאת ואמשיך בדרכי לעיר וירידאן .
-
[quote=ErWiN;691285][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אני חושב שאני יודע איפה זה" אומר לך סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא ממשיך ללכת ואתם מגיעים בקלות לעיר סרוליאן ,שם ממוקמת במרכז העיר מפה ענקית .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוני רואה את ההמשך והוא אומר "דרך המערה ,קדימה" [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]"יש לך פוקימון שיכול להאיר נכון ?" שואל[/COLOR][/B]
[/quote]
"כמובן" אני עונה לו בזלזול,
"אם כך, ניתן לצאת לכיוון פאלט מיד?" אני שואל אותו.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"כן ,אנחנו כבר בדרך ,אנחנו צריכים פוקימון שמאיר "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אומר לך סוני ואתם נכנסים לתוך המערה החשוכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אין פה פוקימונים בגלל צוות בלו הרשע ,הבריחו את כולם " אומר הצלם [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בזמן הזה אתם מגיעים ליער וירידאן כאשר אתה רואה מולך פוקימון ![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"וואו " אומר גוז'י[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i29.tinypic.com/2ypdct4.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בצוות כפול ואז בגלגל להבה ישיר על ג'יודוד שעודף את המתקפות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ג'יודוד מכין מפולת סלעים שנופלת על ארקניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טדיאורסה עושה מה שאמרת לו ,והוא מתחיל לרוץ ותוקף עם אגרוף פוקוס על מכת הברק של סוני שגורמת לשני הפוקימונים להתפוצץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ולאחר מכן טדיאורסה מתקיף עם ציפורניי זעם שמורידות לג'ולטיאון מעט חיים וג'ולטיאון מתקיף במתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]שני הפוקימונים לא יכולים להמשיך להילחם.סוני מחייך ושולף פוכדור אחר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]והוא מוציא את הפוקימון הבא שלו [IMG]http://i29.tinypic.com/2dkzjq0.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]בלבזור עושה אותו דבר כמו מקודם ,הצלפת הגפן שפוגעת קלות ברטייקיט וזרע העלוקה שמשפיעה כמו מקודם[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]רטייקיט מתקיף בשן על ומסיים את הקרב הזה.בלבזור לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אתה באת לפה לא מאומן " אומר לך קורי[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אני מביא לך צ'אנס נוסף ,לך תתאמן ותחזור אליי" אומר לך קורי[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;693614][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]בלבזור עושה אותו דבר כמו מקודם ,הצלפת הגפן שפוגעת קלות ברטייקיט וזרע העלוקה שמשפיעה כמו מקודם[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]רטייקיט מתקיף בשן על ומסיים את הקרב הזה.בלבזור לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אתה באת לפה לא מאומן " אומר לך קורי[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אני מביא לך צ'אנס נוסף ,לך תתאמן ותחזור אליי" אומר לך קורי[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקורי" טוב" אני הולך אל מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=ErWiN;693614][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אין פה פוקימונים בגלל צוות בלו הרשע ,הבריחו את כולם " אומר הצלם [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בזמן הזה אתם מגיעים ליער וירידאן כאשר אתה רואה מולך פוקימון ![/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"וואו " אומר גוז'י[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i29.tinypic.com/2ypdct4.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
שאלה , אתה מבין שאני כבר מתחיל לבנות את השישיה שלי , אבל כמה מהשישיה שלי לא מצאו
חן בעיני , אפשר להשאיר אותם אצל הפרופסור ולתפוס אחרים ?
-----
"צא גרובייל !" אצעק ואוציא את גרובייל שלי .
"השתמש בקשר עלים ואז בחתך אפל !" אצעק לעברו ואחשוב לעצמי
'זה יכול להיות אימון מעולה , ולא רק זה .. הפיקאצ'ו הזה יכול להיות חזק בתור ראיצ'ו
אם אצליח להשיג אבן חשמל' .
-
[quote=ErWiN;693614][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"כן ,אנחנו כבר בדרך ,אנחנו צריכים פוקימון שמאיר "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אומר לך סוני ואתם נכנסים לתוך המערה החשוכה.[/B][/COLOR]
[/quote]
"צא הנה שינקס!, ותאיר לנו את הדרך בעזרת ניצוץ!" אני שואג ומוציא את שינקס מהפוכדור.
לאחר מכן אני מתקדם ביחד עם סוני בשתיקה.
-
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בצוות כפול ואז בגלגל להבה ישיר על ג'יודוד שעודף את המתקפות [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ג'יודוד מכין מפולת סלעים שנופלת על ארקניין[/B][/COLOR]
"חזור ארקניין צא ספיל קדימה תשתמש באקדח מים וישר בכוח שלג"