-
ג'וני
אם אתה כל כך רוצה אני אעדכן. (כלומר עכשיו אני מעדכן)
--
אוקיי ו? מה אתה עושה עם טיילו?
תמיר
אין לי מושג למה, אבל ההודעה הזאתי הרגה אותי, ולא ממש יכולתי להחליט האם הוא יתפס או לא.
--
אתה זורק את הפוכדור, ובאותו הרגע סנפלורה מסיים להתאושש מאקדח המים ונפגע מהפוכדור ונכנס לתוכו. הפוכדור מסתובב הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, עד שהחלטתי שהוא נתפס. יעודכן מיד.
נאור
"קלפייבל, בזמן שהוא נושך אותה, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט מתנפל על קלפייבל ונושך אותה ובינתיים קלפייבל מכינה מטרונום. סנורנט עוזב אותה מתרחק ויוצר לכיוונה סופה. המטרונום של קלפייבל הפך לצל לילה שנלחם בסופה ומצליח להדוף אותו. נראה שקלפייבל מתחילה להתעייף.
-
[quote=LordAbizi;602754]ג'וני
אם אתה כל כך רוצה אני אעדכן. (כלומר עכשיו אני מעדכן)
--
אוקיי ו? מה אתה עושה עם טיילו?
.[/quote]
אמרתי שאני הולך לשדות זרנטל לחפש פוקימונים לאימון
-
[quote=LordAbizi;602754]
נאור
"קלפייבל, בזמן שהוא נושך אותה, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. סנורנט מתנפל על קלפייבל ונושך אותה ובינתיים קלפייבל מכינה מטרונום. סנורנט עוזב אותה מתרחק ויוצר לכיוונה סופה. המטרונום של קלפייבל הפך לצל לילה שנלחם בסופה ומצליח להדוף אותו. נראה שקלפייבל מתחילה להתעייף.[/quote]
"מעועלה סנוראנט!"אומר לסנוראנט.
"תשתמש בשני סופות ברצף,אחת אחריי השנייה!" אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;602754]
תמיר
אין לי מושג למה, אבל ההודעה הזאתי הרגה אותי, ולא ממש יכולתי להחליט האם הוא יתפס או לא.
--
אתה זורק את הפוכדור, ובאותו הרגע סנפלורה מסיים להתאושש מאקדח המים ונפגע מהפוכדור ונכנס לתוכו. הפוכדור מסתובב הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, עד שהחלטתי שהוא נתפס. יעודכן מיד.
[/QUOTE]
יופי,עכשיו אני מחפש פוקימוני אש.
-
ג'וני
אחרי שהבהרנו מה באמת קרה..
ותפסיק להתעלם/לא לתפוס פוקימונים שאתה לא רוצה, אין לך מושג כמה זה הורג אותי.
--
אתה מתעלם מטיילו וממשיך לטייל שם, עד שאתה פוגש בשדות לדיבה.
נאור
"קלפייבל, בצעי כל מה שביכולתך כדי להתחמק מהראשונה, ואז תני לו אגרוף מגה לפני שהוא משתמש בשנייה!" אומר פול מורפי. סנורנט יורה את הסופה לכיוון קלפייבל, וקלפייבל מנסה לברוח, אבל בכת זאת נפגעת קצת, ואז נותנת אגרוף מגה לסנורנט, מה ששוב גורם לו להסתחרר ולירות את זה לכל הכיוונים. סנורנט מתחיל להתעייף (שכן סופה זה מתקפה מעייפת ביותר, יש לה רק 5 Pp במשחקים)
תמיר
אתה ממשיך להסתובב עוד קצת בשדות, עד שאתה פוגש שם הנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;603135]
תמיר
אתה ממשיך להסתובב עוד קצת בשדות, עד שאתה פוגש שם הנדוואר.[/QUOTE]
הנדוואר זה טוב
--
"צא פיפלאפ!אקדח מים!" אני קורא בלי להחזיר אותו לפוכדור,בהנחה שהוא נראה לי כשיר לקרב
-
[quote=LordAbizi;603135]ג'וני
אחרי שהבהרנו מה באמת קרה..
ותפסיק להתעלם/לא לתפוס פוקימונים שאתה לא רוצה, אין לך מושג כמה זה הורג אותי.
--
אתה מתעלם מטיילו וממשיך לטייל שם, עד שאתה פוגש בשדות לדיבה.
[/quote]
סליחה אחי....
"הנה אימון טוב פיצ'ו צא" אומר ואוציא את פיצ'ו מהפוכדור "השתמש במכת וולט" אומר לו
-
תמיר
אגב, נזכרתי שיש לי דבר כזה יומן משימות אז אני אעדכן את שלך.
--
פיפלאפ עדיין נראה כשיר ללחימה. פיפלאפ מתחיל באקדח מים לכיוון הנדוואר. הנדוואר לא היה מוכן ונפגע מאקדח המים. הנדוואר רץ לכיווון פיפלאפ ונושך אותו.
ג'וני
השתמשת באחת משני המתקפות הלא טריוויאליות שנתתי בחינם.
--
אור סגול אלוהי פוגע בפיצ'ו והוא לומד מכת וולט (יעודכן מיד). ברקים מופיעים סביב פיצ'ו והוא רץ, דוחף את לדיבה, והברקים עוברים אליו ופוגעים בו. לדיבה מופתע מהמתקפה, אבל אז הוא משתמש באגרוף שביט (Comet punch) ונותן שלושה אגרופים לפיצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;603319]תמיר
אגב, נזכרתי שיש לי דבר כזה יומן משימות אז אני אעדכן את שלך.
--
פיפלאפ עדיין נראה כשיר ללחימה. פיפלאפ מתחיל באקדח מים לכיוון הנדוואר. הנדוואר לא היה מוכן ונפגע מאקדח המים. הנדוואר רץ לכיווון פיפלאפ ונושך אותו.[/QUOTE]
"עכשיו כל עוד
הוא קרוב,בויות ואז אקדח מים!"
-
[quote=LordAbizi;603135]
נאור
"קלפייבל, בצעי כל מה שביכולתך כדי להתחמק מהראשונה, ואז תני לו אגרוף מגה לפני שהוא משתמש בשנייה!" אומר פול מורפי. סנורנט יורה את הסופה לכיוון קלפייבל, וקלפייבל מנסה לברוח, אבל בכת זאת נפגעת קצת, ואז נותנת אגרוף מגה לסנורנט, מה ששוב גורם לו להסתחרר ולירות את זה לכל הכיוונים. סנורנט מתחיל להתעייף (שכן סופה זה מתקפה מעייפת ביותר, יש לה רק 5 Pp במשחקים)
.[/quote]
"מעולה סנוראנט, אני רוצה שתשתמש עכשיו בחבטת גוף,ואז בנגיחה ואחרי שהיא תיפול על הרצפה מההלם של הנגיחה תשתמש בנשיכת קרח!"אומר לסנוראנט.
-
[quote=LordAbizi;603319]
ג'וני
השתמשת באחת משני המתקפות הלא טריוויאליות שנתתי בחינם.
--
אור סגול אלוהי פוגע בפיצ'ו והוא לומד מכת וולט (יעודכן מיד). ברקים מופיעים סביב פיצ'ו והוא רץ, דוחף את לדיבה, והברקים עוברים אליו ופוגעים בו. לדיבה מופתע מהמתקפה, אבל אז הוא משתמש באגרוף שביט (Comet punch) ונותן שלושה אגרופים לפיצ'ו.[/quote]
"מהר השתמש בבעיטה נמוכה ואחר כך מכת זנב" אומר לו
-
תמיר
פיפלאפ יורה מספר בועות לכיוון הנדוואר. הנדוואר יורה ניצוצות אש קטנים לעבר הבועות ומפוצץ אותן. פיפלאפ יורה אקדח מים לכיוון הנדאוור, אבל הוא קופץ הצידה ואז נושך את פיפלאפ.
נאור
"קלפייבל, נסי להשתמש בחבטת גוף. אם הוא לא יהדף אחורה מההתקפה, אז נסי לתפוס את הנגיחה שלו ולהשתמש בזריקה חיונית!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה, והם מתנגשים, ואף אחד מהם לא נהדף יותר מדי אחורה. סנורנט מתכוון לנגוח בקלפייבל, אבל קלפייבל תופס אותו ועוצרת אותו. סנורנט מבין שהוא לא יצליח להפיל אותה אז הוא משתמש בנשיכת קרח על היד שלה. קלפייבל מנערת את היד עד שהיא זורקת משם את סנורנט.
ג'וני
אצל פיצ'ו המתקפות האלה מגוחכות להפליא כי יש לו רגליים וזנב קטנים ולכן המתקפות יצאו די חלשות.
--
פיצ'ו מנסה לבעוט בדלדיבה, אבל אז לדיבה ממריא ומתחמק מההתקפה. פיצ'ו וקפץ ומנסה לחבוט בלדיבה עם הזנב. לדיבה עף לכיוונו כדי לדחוף אותו. הם מתנגשים וכל אחד פוגע בשני, ואז נזרק מעט אחורה.
-
[quote=LordAbizi;603594]
ג'וני
אצל פיצ'ו המתקפות האלה מגוחכות להפליא כי יש לו רגליים וזנב קטנים ולכן המתקפות יצאו די חלשות.
--
פיצ'ו מנסה לבעוט בדלדיבה, אבל אז לדיבה ממריא ומתחמק מההתקפה. פיצ'ו וקפץ ומנסה לחבוט בלדיבה עם הזנב. לדיבה עף לכיוונו כדי לדחוף אותו. הם מתנגשים וכל אחד פוגע בשני, ואז נזרק מעט אחורה.[/quote]
"טוב פיצ'ו קודם כל צריכים להתאמן איתך על מתקפות אז בוא נלך" אומר ואתעלם מהלידבה ואלך למקום שאוכל להתאמן על מתקפות עם פיצ'ו
-
[QUOTE=LordAbizi;603594]תמיר
פיפלאפ יורה מספר בועות לכיוון הנדוואר. הנדוואר יורה ניצוצות אש קטנים לעבר הבועות ומפוצץ אותן. פיפלאפ יורה אקדח מים לכיוון הנדאוור, אבל הוא קופץ הצידה ואז נושך את פיפלאפ.
[/QUOTE]
לג בעומר שמח..?
--
"פיפלאפ,ניקור ואז בועות"
-
ג'וני
אתם מצליחים להתרחק מלדיבה ואיבדתם אותו. אתם הולכים קצת, ומוצאים מקום שלדעתך מתאים לאימון פיצ'ו (אל תשאל אותי מה זה אומר, זה הגדרה שלך, אבל אם תנסה להניח שיש דברים שלא קיימים אהיה חייב לתקן אותך)
תמיר
נה... לג בעומר זה לא חג שאני יכול לאמר עליו 'חג שמח' מכל הלב. זה חג די משעמם, ולא מרגישים את השמחה מסביב אליו. חגים שמחים הם פורים ויום העצמאות (עד כמה שזה חג). לג בעומר מעצבן, אולי בגלל הצורך להיות בחוץ שעות ארוכות ולא לעשות כלום. מבחינה מתמטית ניתן לאמר שלג בעומר אינו אלא אי רציפות סליקה בעומר, וזה אמור להיות משהו שלילי, ולכן לג בעומר "לא מתנהג כמו שהוא צריך להיות".
סוף חפירה חסרת משמעות.
--
פיפלאפ קופץ ומנקר את הנדאוור מספר פעמים בראשו. הנדוואר קופץ אחורה ויורה ניצוצות אש לעבר פיפלאפ, חלקם פוגעים בו. פפלאפ יורה אקדח מים ופוגע בהנאוור.