-
[QUOTE=monster;720252][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.הלהביור מתנגש עם הכדורהגירו ו מחזיר אותו אל פםינקו.פינקו לא מצליח להתחמק מהכדורהג'ירו של עצמו ולכן נפגע ואף מובס בקרב.לינה מחזירה את פינקו לפוכדור שלו ואומרת לך"כול הכבוד לך הצלחת להביס פוקימון 1שלי.את חזקה אל תוכלי לעמוד מול הפינסיר שלי הוא יתר חזקמפינקו שלי"נמה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
גרוויל תוקף בכדוראנרגיה.הכדורהאנרגיה של גרויל שובר את מכת העצם שלךל ריולו.ריולו לא מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרווין.ומובס בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקי עשה כן עם הראש ואתה מבין שהוא בעד להילחם.ביינתים ורמפל תוקף בירית חוט וצ'יקי נלכד בירית החוט של ורמפל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה שפוגעת קשה בדסקניור.סטארלי מנסה אס אוירי אך סטארלי לא מצליח.סטארלי עובר ומשתמשבמכת כנף על דסקניור.פל אומר לדסקניור"תגמורזאת עם אגרוף קרח"דסקניור משתמשבאגרוף קרח שפוגע חזקב סטארלי. סטאלי מותש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח על הזנב הברז לשל ביבריל.ביבריל מתחמק מהקרן הקרח של ספיל.ספיל מתחמק מהזנבהברזל של ביבריל.ספיל משתמש בחבטתגוף שפוגעת קשה בבירל של מרק.מרק אומר לביבריל"תתאושש ואז שוב זנב ברזל"ביבריל מתאושש ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף מהר בקרן קרח
-
[QUOTE=monster;720411][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני וזורק על ריולו.הפוכדור מכניס את ריולו.הפוכדורמתנדנד ומתנדנד ונצער.ברכותי לכדת ריולו יעדכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מחזירה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לינה מוציאה את פיננסיר שלה ואומרת לך"מרשטופ אאה פוקימון חזק.פיינסיר אגרוף ממוקד."פינסיר משתמש באגרוף מוקד.אגרופו הופך ללבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאבקת השינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירישפוגע קצת בבאטארפ.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באבקת שינה על הרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש!!!!! לכדתי ריולו!!!!!!!!" אני אומר והולך לעיר בחזרה.
אני הולך למגדל לראות את גראודון.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על לכידת ריולו.אתה חוזר ליציאהשל היער ויוצאמן היער ומגיע לעיר.כעבור 10 דקות של חיפוש המקדש אתה מוצא אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף מהר בקרןקרח.הקרן הקרח של ספיל מקפיאה את זנבו של ביבריל.ביבריל משחרר את זנבטו מהקרן הקרח אך זנב ברזל בוטל.מרק אומר"יגאל מהלך יפה להקפיא את זנב ברזל יפה.ביבריל כדור חשמל על ספיל"ביבריל משגר כדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס משתמש בשבירת לבנים בערת שתי ידיו.שתי ידיו הופכות ללבנות.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה.באטארפי נופל על האדמה.השופט אומר"באטארפי לא יכול להילחם והמנצח הוא ג'ון כול הכבוד לך".מרק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ואמר לך"כול הכבוד לך נתת קרב קשה הניצחון מגיע לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה ומכת כנףעל דסקניור.דסקניור מצליח להתחמק מהמכות שלך סטארלי.פל אומר"דסקניור תשתמש באגרוך חשמל וגמור זאת כבר."דסקניר משתמש באגרוף חשמל שפוגעקשה בסטארלי.סטארלי לפתע מוקף באור לבן.מה תעשה[/quote]
"סטרלי אתה מתפתח!..." ואז אחרי שהוא סטרביה אני אומר לו "תנסה שוב אס אווירי! ואז מכת כנף"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה רואה שסטארלי שלך התפתח לסטרביה ולמד אס אוירי.סטרביה משתמש באס האוירי על דסקניור.לפנ ישדסקניור עומד להיפגע הוא משתמשבאגרוף חשמל.האס האוירי פוגעבדסקניורואגרוף החשמל פוגע בסטרביה.סטרביה ודסקניור נופלים על האדמה.השופט אומר"שני הפוקימונים לא יכולים להילחם לככן זה תיקו.פל מחזיר את דסקניור לפוכדור שלו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720967][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה רואה שסטארלי שלך התפתח לסטרביה ולמד אס אוירי.סטרביה משתמש באס האוירי על דסקניור.לפנ ישדסקניור עומד להיפגע הוא משתמשבאגרוף חשמל.האס האוירי פוגעבדסקניורואגרוף החשמל פוגע בסטרביה.סטרביה ודסקניור נופלים על האדמה.השופט אומר"שני הפוקימונים לא יכולים להילחם לככן זה תיקו.פל מחזיר את דסקניור לפוכדור שלו.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בזמן האחרון אני כל הזמן בטקו עם מנהיגי מכון..." אני אומר ואז מחזיר את סטרביה "אז מה אתה בוחר
לתת לי תג או לא?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"תקשיב לוקאס.בסיבוב האחרון ריחמתי עליך.לארציתי שתפסידתוך מס'מתקפותאך הופתעות שהוא התפתח.ולא רקזה.אתה מאמן שמציא טכניקות חדשות אף פעם לא ראיתי מאמן כזה.טוב אתה ............... מקבל את התגש לי הנה תג הפחד"הוא מגיש לך את תג הפחד ואומר לך"לוקאס חסקרים לךרק 2מכונים להביס ואז תוכל לגלות את הסוד אזבהצלחה לך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720973][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"תקשיב לוקאס.בסיבוב האחרון ריחמתי עליך.לארציתי שתפסידתוך מס'מתקפותאך הופתעות שהוא התפתח.ולא רקזה.אתה מאמן שמציא טכניקות חדשות אף פעם לא ראיתי מאמן כזה.טוב אתה ............... מקבל את התגש לי הנה תג הפחד"הוא מגיש לך את תג הפחד ואומר לך"לוקאס חסקרים לךרק 2מכונים להביס ואז תוכל לגלות את הסוד אזבהצלחה לך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש תודה לך... אני צריך להתחיל להתאמן חזק..." אני אומר לו והולך למרכז הפוקימונים גם כדי לישון ולאכול וגם כדי לקחת את אלקיד שלי (כבר יש לי שם חדר...)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה יוצא מהמכון בשמחה על זכית תג הפחד.תול 3דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.אתהניגש אל אחותג'וי ואומר לה"תבי את אלקיד שלי" האחות ג'וי ההולכת לחדר כלשהו עם דלת כחולה ויוצאת ממנו תוךשני.היא מגישה אליך פוכדור ואמרת לך"אלקידשלך בתוך הפוכדור"אתה לוקח את הפוכדור ועולה לחדרך.אתה עולהבדרגות ומגיע לחדרך.אתהנכנכס לחדרך ורואה שיששם"מיטה ,טלוזיה והרבה חטיפים לזלול.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720980][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה יוצא מהמכון בשמחה על זכית תג הפחד.תול 3דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס אליו.אתהניגש אל אחותג'וי ואומר לה"תבי את אלקיד שלי" האחות ג'וי ההולכת לחדר כלשהו עם דלת כחולה ויוצאת ממנו תוךשני.היא מגישה אליך פוכדור ואמרת לך"אלקידשלך בתוך הפוכדור"אתה לוקח את הפוכדור ועולה לחדרך.אתה עולהבדרגות ומגיע לחדרך.אתהנכנכס לחדרך ורואה שיששם"מיטה ,טלוזיה והרבה חטיפים לזלול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יאמי חטיפים בתאבון לעצמי.... מעניין מה לי ורקס עושים עכשיו..." אני אומר ואוכל חטיף "אלקיד צא!... עוד לא הכרת אותי רישמית אני המאמן שלך ואנחנו נתאמן עד שתהיה האלקטיווייר הכי חזק בעולם מה אתה אומר?"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נכנכס לחדרך וזולל את החיטפים שבחדר.אתה מוציא אלקיד להיכרות.אלקיד גם רוצה להתפתח לאוילטיר הכי חזקישי.בעודך מדבר עם אלקיד משהו מצלל בכיסך הימני.אתה בודק מזה ומבחין שזה הפוקידע שלך מצצל.אתה לוחץ על הכפתור הירוק.ואתה לא אמין למה שאתבה רואה.שוותפך לעבר מדבר איתך.רקס אומר לך"היי לוקאס מה נשמע"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720987][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה נכנכס לחדרך וזולל את החיטפים שבחדר.אתה מוציא אלקיד להיכרות.אלקיד גם רוצה להתפתח לאוילטיר הכי חזקישי.בעודך מדבר עם אלקיד משהו מצלל בכיסך הימני.אתה בודק מזה ומבחין שזה הפוקידע שלך מצצל.אתה לוחץ על הכפתור הירוק.ואתה לא אמין למה שאתבה רואה.שוותפך לעבר מדבר איתך.רקס אומר לך"היי לוקאס מה נשמע"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רקס? אני לא מאמין מה המצב? אני כרגע זכיתי בתג השלישי שלי!" אני אומר בשמחה שידידי מדבר איתי שנית
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"באמת כול הכבוד לך לוקקאס.עכשיו חסרים לך עוד 2 תגים להשיג אז בהצלחה לך.טובבעניין שהתקשרתי מה דעתך שנעשה קרב פוקימונים.לראות עד כמהשני התחז ואם תנצח אותי אני יחזור להיות שותצפך .מה דעתך.דרך אגב אני נמצא בעיר פחד תפגש אותי בזירת האימונים שם אני יחכה לך ונילחם.אם אתה לא רוצה להילחם אז אין בעיעה.ביי לוקאס"רקס מנתק את השיחה בפוקידע.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720991][B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקס אומר לך"באמת כול הכבוד לך לוקקאס.עכשיו חסרים לך עוד 2 תגים להשיג אז בהצלחה לך.טובבעניין שהתקשרתי מה דעתך שנעשה קרב פוקימונים.לראות עד כמהשני התחז ואם תנצח אותי אני יחזור להיות שותצפך .מה דעתך.דרך אגב אני נמצא בעיר פחד תפגש אותי בזירת האימונים שם אני יחכה לך ונילחם.אם אתה לא רוצה להילחם אז אין בעיעה.ביי לוקאס"רקס מנתק את השיחה בפוקידע.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי אלקיד מה דעתך לבוא ולצפות בקרב לרקס יש אלקטרבז שתוכל ללמוד ממנו הרבה... קדימה בוא נלך אלקיד" אני אומר ומשאיר אותו בחוץ כדי שיראה את העולם...
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד שמח עלהרעיון שנתת הוא רוצה לראות אלקטרבאז.אתם הולכים ביחדלזירת האימנוים.אתם יוצאים המרכז ותוך 7דקות מגיעים לזירות האימונים.אתם מחפשים אתרקס .רקס מוצא אותכם ואמר לך"אזהסכמת לאתגר שלי כן .אז ככה.כמה על כמה פוקימונים אתההרוצה ואם מותר לנו להחליף פוקימונים.תחליט מה שבא לך אני יסכים איתך אוקי."מה תעשה[/COLOR][/B]