-
ניב-
פשוט המחשב שלי בפרמוט, עכשיו אני במחשב של אבא שלי בזמן די מוגבל. כאשר המחשב שלי יחזור(מחר) אגיב במשחק שלך
--------------------------------
"חיתוך לילה ואז נשיכת חרק" אומר קוגה. אריאדוס מתקדם בחיתוך לילה, מריל שולח אקדח מים ופוגע בו. אריאדוס לא עוצר, הוא מתקדם בנשיכת חרק ונושך את מריל-"מריל לא יכול להילחם יותר, אריאדוס הוא המנצח" אומר השופט
ירין-
ברור, מכיוון שהודעת אז אתה פה
------------------------------
הוט וצ'אם יוצאים אל פירוו, אך פירוו העצום שולח רוח פרצים מסחררת לעברם של הוט וצ'אם הקטנים ומצליח להעיף אותם הרחק. פתאום פידג'י משיג אומץ ויוצא באס אווירי אל פירוו, משהו קורה באמצע! פידג'י מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-פידג'י התפתח לפידג'וטו-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]. פידג'וטו תוקף את פירוו באס אווירי ופוגע בו בחוזקה, הוא מצביע עם הכנף לעבר יער ורידיאן בכוונה שתברחו לשם
עומר-
אחרי שאתה קונה שתי פוכדורים אתה יוצא אל לוונדר, בעיר יש שני בתים, בית קברות, מרכז פוקימונים, חנות וצינור הקרב
מיכה-
"לצערי הרב אני עומד לעזוב בקרוב ולכן איני רוצה לבזבז רגעים אחרונים באימונים" אומר ווטסון
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 14 2009, 07:38 PM
[b] ניב-
פשוט המחשב שלי בפרמוט, עכשיו אני במחשב של אבא שלי בזמן די מוגבל. כאשר המחשב שלי יחזור(מחר) אגיב במשחק שלך
"חיתוך לילה ואז נשיכת חרק" אומר קוגה. אריאדוס מתקדם בחיתוך לילה, מריל שולח אקדח מים ופוגע בו. אריאדוס לא עוצר, הוא מתקדם בנשיכת חרק ונושך את מריל-"מריל לא יכול להילחם יותר, אריאדוס הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
בסדר. תזכור, תגובה ראשונה שלי בעמ' 199
[b]
ירין-
הוט וצ'אם יוצאים אל פירוו, אך פירוו העצום שולח רוח פרצים מסחררת לעברם של הוט וצ'אם הקטנים ומצליח להעיף אותם הרחק. פתאום פידג'י משיג אומץ ויוצא באס אווירי אל פירוו, משהו קורה באמצע! פידג'י מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה-פידג'י התפתח לפידג'וטו-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa017.png[/img]. פידג'וטו תוקף את פירוו באס אווירי ופוגע בו בחוזקה, הוא מצביע עם הכנף לעבר יער ורידיאן בכוונה שתברחו לשם
[/b][/quote]
"אתה בטוח?" אני שואל אותו
-
[b]
עומר-
אחרי שאתה קונה שתי פוכדורים אתה יוצא אל לוונדר, בעיר יש שני בתים, בית קברות, מרכז פוקימונים, חנות וצינור הקרב [/b][/quote]
אני הולך לצינור קרב 3:
-
[b] ניב-
"חיתוך לילה ואז נשיכת חרק" אומר קוגה. אריאדוס מתקדם בחיתוך לילה, מריל שולח אקדח מים ופוגע בו. אריאדוס לא עוצר, הוא מתקדם בנשיכת חרק ונושך את מריל-"מריל לא יכול להילחם יותר, אריאדוס הוא המנצח" אומר השופט
ירין-
עומר-
אחרי שאתה קונה שתי פוכדורים אתה יוצא אל לוונדר, בעיר יש שני בתים, בית קברות, מרכז פוקימונים, חנות וצינור הקרב
מיכה-
"לצערי הרב אני עומד לעזוב בקרוב ולכן איני רוצה לבזבז רגעים אחרונים באימונים" אומר ווטסון [/b][/quote]
בסדר היה נעים להכיר אותך
-
ניב-
אלקטבאז הפסיד לסוויפר, שחכת?
מיכה-
"אשמח להיסתכל על חלק מקרבותייך. אתה מאמן, לא כך? אז אשמח לצפות בך במכון" אומר ווטסון
עומר-
אתה נכנס לצינור הקרב-חשוך מאוד שם, לכן אתה קורה למישהו. פתאום מזנקות עליך שלוש בנות, אחת מהם אומרת:"זהו אזורה של לוסי-המאמנת הטובה ביותר. עליך להישתחוות לפניה ואז אולי תוכל לקבל את מבוקשך"
ירין-
פידג'וטו נלחם בעוז בפירוו ומתעקש שתלכו ליער-נראה שהוא לא יוכל לעקב את פירוו הרבה זמן
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 14 2009, 07:58 PM
[b] ניב-
אלקטבאז הפסיד לסוויפר, שחכת?
מיכה-
"אשמח להיסתכל על חלק מקרבותייך. אתה מאמן, לא כך? אז אשמח לצפות בך במכון" אומר ווטסון
עומר-
אתה נכנס לצינור הקרב-חשוך מאוד שם, לכן אתה קורה למישהו. פתאום מזנקות עליך שלוש בנות, אחת מהם אומרת:"זהו אזורה של לוסי-המאמנת הטובה ביותר. עליך להישתחוות לפניה ואז אולי תוכל לקבל את מבוקשך"
ירין-
פידג'וטו נלחם בעוז בפירוו ומתעקש שתלכו ליער-נראה שהוא לא יוכל לעקב את פירוו הרבה זמן [/b][/quote]
"ברור!"
ואלך איתו למכון
-
[b] ניב-
אלקטבאז הפסיד לסוויפר, שחכת? [/b][/quote]
שחכתי שהשתמשתי בו
[b] ירין-
פידג'וטו נלחם בעוז בפירוו ומתעקש שתלכו ליער-נראה שהוא לא יוכל לעקב את פירוו הרבה זמן [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר ורץ לכיוון העיר (למרותשאני רוצה לתפוס עוד פוקמונים..)
-
[SIZE=3]בגלל טעות קטנה שלי, בעמוד 160 כולם מקבלים 500$. ומי שפותח את העמוד מקבל אולטרה כדור ואיזה אבן פיתוח/אייטם שירצה[/SIZE]
מיכה-
למקרה שאתה לא יודע, פיקאצ'ו מתפתח עם אבן ברק
-------------------------
אתם נכנסים למכון סרולין, עומדת אישה בדלפק. "האם באתם כדי להילחם במנהיגת המכון?" היא שואלת
ניב-
הייתה לי טעות בכסף שלך. על כל מכון/מתקן קרב מקבלים 500$ והוספתי לך הרגע
דוטריו יוצא אל הזירה ונכנס לאדמה, "תחכה שהוא יצוץ ואז חיתוך לילה" אומר קוגה. אריאדוס מנסה להיסתכל לכל צד על מנת להיות מוכן, פתאום צץ דוטריו! אריאדוס מוכן להתקפה אבל ההימום פוגע בו לפני. דוטריו שולח חיתוך אבל אריאדוס הודף בחיתוך לילה
-
-
ירין-
סליחה, אבל להבא להודיע בפרטי על מנת לא ליצור ספאם
---------------------------
אתה רץ ומגיע ליער ורידיאן, אתה מתקדם ורואה שם ינמה-[img]http://i40.tinypic.com/2m82r1j.png[/img] מתעופף לו
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 14 2009, 08:24 PM
[b] ירין-
סליחה, אבל להבא להודיע בפרטי על מנת לא ליצור ספאם
---------------------------
אתה רץ ומגיע ליער ורידיאן, אתה מתקדם ורואה שם ינמה-[img]http://i40.tinypic.com/2m82r1j.png[/img] מתעופף לו [/b][/quote]
הוא מעופף חרק? כי אם כן אני לא רוצה מעופפים!
-------
"צ'אם צא! תתחיל בגחלת ישר לכנפיים שלו ואז דחיפה בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 14 2009, 08:15 PM
[b] ניב-
הייתה לי טעות בכסף שלך. על כל מכון/מתקן קרב מקבלים 500$ והוספתי לך הרגע
דוטריו יוצא אל הזירה ונכנס לאדמה, "תחכה שהוא יצוץ ואז חיתוך לילה" אומר קוגה. אריאדוס מנסה להיסתכל לכל צד על מנת להיות מוכן, פתאום צץ דוטריו! אריאדוס מוכן להתקפה אבל ההימום פוגע בו לפני. דוטריו שולח חיתוך אבל אריאדוס הודף בחיתוך לילה [/b][/quote]
"עוד חיתוך ואז מכת חול ישר לעיניים שלו, ושוב חפירה!"
הוא אכן מעופף וחרק
---------------------
ינמה מתחמק מההתקפה ותוקף בבלימה את צ'אם
ניב-
סליחה
-------------
"עוקץ רעל ואז אגרוף שאיבה" אומר קוגה. אריאדוס שולח עוקץ רעל ומצליח להרתיע את דוטריו, בשנייה שדוטריו נרתע הוא שולח אגרוף שאיבה ושוב זה קורה-עיניו של דוטריו משחירות והוא ניהייה עצבני. "אם לא תשתלט על הפוקימון שלך הוא ייפסל אוטומטית" אומר השופט