-
[QUOTE=LordAbizi;603966]
תמיר
נה... לג בעומר זה לא חג שאני יכול לאמר עליו 'חג שמח' מכל הלב. זה חג די משעמם, ולא מרגישים את השמחה מסביב אליו. חגים שמחים הם פורים ויום העצמאות (עד כמה שזה חג). לג בעומר מעצבן, אולי בגלל הצורך להיות בחוץ שעות ארוכות ולא לעשות כלום. מבחינה מתמטית ניתן לאמר שלג בעומר אינו אלא אי רציפות סליקה בעומר, וזה אמור להיות משהו שלילי, ולכן לג בעומר "לא מתנהג כמו שהוא צריך להיות".
סוף חפירה חסרת משמעות.
--
פיפלאפ קופץ ומנקר את הנדאוור מספר פעמים בראשו. הנדוואר קופץ אחורה ויורה ניצוצות אש לעבר פיפלאפ, חלקם פוגעים בו. פפלאפ יורה אקדח מים ופוגע בהנאוור.[/QUOTE]
אכן חפירה חסרת משמעות
--
כשאתה אומר יורה ניצוצות,אתה מתכוון לEMBER?
--
"בועות"
-
[quote=LordAbizi;603966]ג'וני
אתם מצליחים להתרחק מלדיבה ואיבדתם אותו. אתם הולכים קצת, ומוצאים מקום שלדעתך מתאים לאימון פיצ'ו (אל תשאל אותי מה זה אומר, זה הגדרה שלך, אבל אם תנסה להניח שיש דברים שלא קיימים אהיה חייב לתקן אותך)
[/quote]
טוב ומה נותר לי עוד מהאיוונט של עמוד 200?
"טוב צא סקווירטל" אומר ואוציא את סקווירטל מהפוכדור "אוקי סקווירטל אני רוצה שתתאמן על מתקפות אקדח מים וקרן הבועות ותבצע אותם טוב ופיצ'ו אני רוצה שתנסה ללמוד מכת ברק,תנסה לקבץ את כוח החשמל שלך כמו במתקפת וולט אבל תנסה לשגר אותו לעבר האויב" אומר להם
-
תמיר
כמובן.
--
פיפלאפ יורה בועות לכיוון הנדוואר. הנדוואר נפגע מהם, ואז יורה סילון אש לעבר פיפלאפ ופוגע בו.
ג'וני
פוקימון ללכוד, פוקימון לפתח, ומתקפה אחת.
אגב, אתה לא יכול להסביר מתקפה לפיצ'ו באמצעות מכת וולט, כי לפיצ'ו אין מושג איך הוא למד מכת וולט, הוא פשוט למד אותה.
--
סקווירטל יורה את בועות קדימה, ואז יורה עליהם אקדח מים ומפוצץ את הבועות. פיצ'ו מנסה לשלוח חשמל מהגוף שלו, אבל הוא לא יודע מאיפה לקחת אותו. (כלומר הוא לא יודע שיש חשמל בתוכו, והשאר אני אשאיר לדמיונך)
-
[QUOTE=LordAbizi;604350]תמיר
כמובן.
--
פיפלאפ יורה בועות לכיוון הנדוואר. הנדוואר נפגע מהם, ואז יורה סילון אש לעבר פיפלאפ ופוגע בו.
[/QUOTE]
סילון אש?מה זה אמור להיות?
--
"תשתמש באקדח מים ואז ניקור!"
---
הגענו כבר לעמוד 200 ומשהו,ודבקתי במשחק כל הזמן הזה.
ולמרות שעברו כל כך הרבה עמודים-אני עדיין לא יודע כלום.השם של המשחק עדיין נראה לי לא קשור,אני עדין לא יודע איך ומי האנשים האלו מהמכון,אפילו הבלש ההוא לא ממש ספק לי מספיק ידע.
לא הגיע הזמן לקבל חתיכת עצם?קצת מידע?:doubt::embarrassed::sorry:
-
[quote=LordAbizi;603594]
נאור
"קלפייבל, נסי להשתמש בחבטת גוף. אם הוא לא יהדף אחורה מההתקפה, אז נסי לתפוס את הנגיחה שלו ולהשתמש בזריקה חיונית!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה, והם מתנגשים, ואף אחד מהם לא נהדף יותר מדי אחורה. סנורנט מתכוון לנגוח בקלפייבל, אבל קלפייבל תופס אותו ועוצרת אותו. סנורנט מבין שהוא לא יצליח להפיל אותה אז הוא משתמש בנשיכת קרח על היד שלה. קלפייבל מנערת את היד עד שהיא זורקת משם את סנורנט.
[/quote]
"סנוראנט תשתמש בנגיחה ואז תעבור מיד לנשיכת קרח" אומר לסנוראנט.
-
[quote=LordAbizi;604350]
ג'וני
פוקימון ללכוד, פוקימון לפתח, ומתקפה אחת.
אגב, אתה לא יכול להסביר מתקפה לפיצ'ו באמצעות מכת וולט, כי לפיצ'ו אין מושג איך הוא למד מכת וולט, הוא פשוט למד אותה.
--
סקווירטל יורה את בועות קדימה, ואז יורה עליהם אקדח מים ומפוצץ את הבועות. פיצ'ו מנסה לשלוח חשמל מהגוף שלו, אבל הוא לא יודע מאיפה לקחת אותו. (כלומר הוא לא יודע שיש חשמל בתוכו, והשאר אני אשאיר לדמיונך)[/quote]
רשמת במתקפות של סקוירטל שהוא יודע בועות אבל לימדתי אותו קרן בועות אבל זה אותו דבר לא?
"אוקי סקווירטל יפה מאוד רק אני רוצה שתנסה לירות את אקדח המים עם עוצמה שתגיע ותפגע באויב במלא החוזק וגם הבועות צריכות להיות חזקות יותר ופיצ'ו תנסה לשגר מן רוח לחימה החוצה ובעצם תשחרר את הכוח שלך לכיוון האויב ותנסה שזה יפגע בו ושזה יהיה בעומצה רבה" אומר לו
-
תמיר
להביור מן הסתם.
ובנוגע לשאלות שלך: מה לעשות שהצוות שלי הוא לא צוות רוקט מפגר שאומר כל פעם שאתה פוגש אותו "אנחנו רוצים להשתלט על העולם ולגנוב את כל הפוקימונים שלך לולולולולולוללולולולול!!!!!!!!!!!!!!!!" חכה, התשובות בדרך. אגב, אם אתה זוכר אנדרסון אמור להתקשר אליך ולספר מה הוא גילה על האנשים מהמכון.
--
ברגע שפיפלאפ מתחיל להשתמש באקדח המים הנדוואר מתחיל לרוץ ומתכוון לנשוך את פיפלאפ. פיפלאפ מכוון על הנדוואר ופיפלאפ לפעמים פוגע, עד לבסוף הנדוואר נושך אותו. פיפלאפ מנצל את הקרבה ומנקר את הנדוואר. הנדוואר קופץ אחורה ויורה להביור על פיפלאפ ופוגע.
נאור
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף, ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה ומתנגשים. אז סנורנט מהר נושך את קלפייבל. קלפייבל מכינה אגרוף מגה ומעיפה אותו ממנה. קלפייבל כבר נראית ממש עייפה.
ג'וני
בועות זה מתקפה, שכשישלטו בה טוב תהפוך מעצמה לקרן בועות, שכן זו בדיוק אותה מתקפה, רק אחד חזקה יותר (כמו למשל שאיבה -> מגה דריין -> גיגה דריין)
'לשגר רוח לחימה החוצה'? אתה רוצה שהוא יתאבד? זה יצירתי מדי.
--
סקווירטל מבין מה אמרת לו, אבל אין אוייב, אז הוא מבין שהוא צריך לתקוף או אותך או את פיצ'ו, אז הוא תוקף את פיצ'ו. סקווירטל יורה אקדח מים ומיד לאחר מכן בועות על פיצ'ו ופוגע בו. פיצ'ו מנסה 'לשגר רוח לחימה החוצה' והוא הופך לסופר סאייה ואז נזכר שזה לא האנימה המתאימה, אז ככה למעשה כלום לא קרה.
-
[quote=LordAbizi;604450]
ג'וני
בועות זה מתקפה, שכשישלטו בה טוב תהפוך מעצמה לקרן בועות, שכן זו בדיוק אותה מתקפה, רק אחד חזקה יותר (כמו למשל שאיבה -> מגה דריין -> גיגה דריין)
'לשגר רוח לחימה החוצה'? אתה רוצה שהוא יתאבד? זה יצירתי מדי.
--
סקווירטל מבין מה אמרת לו, אבל אין אוייב, אז הוא מבין שהוא צריך לתקוף או אותך או את פיצ'ו, אז הוא תוקף את פיצ'ו. סקווירטל יורה אקדח מים ומיד לאחר מכן בועות על פיצ'ו ופוגע בו. פיצ'ו מנסה 'לשגר רוח לחימה החוצה' והוא הופך לסופר סאייה ואז נזכר שזה לא האנימה המתאימה, אז ככה למעשה כלום לא קרה.[/quote]
סליחה אני לא ידעתי איך לדמות את זה כי אם הוא לא יודע שיש לו כוח שחמל בפנים אז איך הוא יידע?
"קסוירטל תכוון את אקדח המים והבועות לעבר העץ הזה ובכל הכוח" אומר לו ואצביע לו על עץ קרוב "פיצ'ו תנסה חזק אולי תסתכל על סקוירטל מתאמן ותראה איך הוא מתקיף ואולי תלמד ממנו" אומר לו ואצביע לו על סקווירטל
-
[QUOTE=LordAbizi;604450]תמיר
להביור מן הסתם.
ובנוגע לשאלות שלך: מה לעשות שהצוות שלי הוא לא צוות רוקט מפגר שאומר כל פעם שאתה פוגש אותו "אנחנו רוצים להשתלט על העולם ולגנוב את כל הפוקימונים שלך לולולולולולוללולולולול!!!!!!!!!!!!!!!!" חכה, התשובות בדרך. אגב, אם אתה זוכר אנדרסון אמור להתקשר אליך ולספר מה הוא גילה על האנשים מהמכון.
--
ברגע שפיפלאפ מתחיל להשתמש באקדח המים הנדוואר מתחיל לרוץ ומתכוון לנשוך את פיפלאפ. פיפלאפ מכוון על הנדוואר ופיפלאפ לפעמים פוגע, עד לבסוף הנדוואר נושך אותו. פיפלאפ מנצל את הקרבה ומנקר את הנדוואר. הנדוואר קופץ אחורה ויורה להביור על פיפלאפ ופוגע.
[/QUOTE]
אבל 200 עמודים!!!~:oing::O
--
"פיפלאפ,אקדח מים" אני קורא,ואחרי שהוא תוקף אני זורק פוכדור על האנדוור.
-
[quote=LordAbizi;604450]
נאור
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף, ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סנורנט וקלפייבל זורקים אחד את השני זה על זה ומתנגשים. אז סנורנט מהר נושך את קלפייבל. קלפייבל מכינה אגרוף מגה ומעיפה אותו ממנה. קלפייבל כבר נראית ממש עייפה.
[/quote]
"סנוראנט,תשתמש בנשיכת קרח ואז בחבטת גוף!" אומר לסנוראנט.
-
שם:אורן
צורת פנייה:אורן
רקע:אני אוהב לעזור לפוקימון ומעריץ של אייפום וטרטוינג
פוקימון:ריולו
בקשות:שריולו יתפתח
מודע לשחקנים אחרים:כן
-
ג'וני
רציתי לאמר דבר כזה: אמרת לא לשלוח חשמל החוצה, אבל הוא לא יודע שיש חשמל. אז למעשה אם תיידע אותו על נוכחות החשמל בתוכו, ותלווה את זה בקצת תבלינים כדי שיהיה טעים יותר לקרוא את התגובה, אז זה אמור להספיק.
--
סקווירטל יורה אקדח מים ובועות על העץ, העץ לא ניזוק במיוחד, אבל המתקפות נראות די רציניות. פיצ'ו מסתכל על זה אבל זה לא אומר לו הרבה.
תמיר
150 מתוכם זה קרבות מכון בערך, לא?
--
פיפלאפ יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יורה להביור, אך אקדח המים חזק יותר ולבסוף זה פוגע בהנדוואר. בזמן שהוא מתאושש אתה זורק את הפוכדור והפוכדר פוגע. הפוכדור מתנודנד מספר פעמים עד שנעצר. לכדת הנדוואר יעודכן מיד. באותו הרגע אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע והכל נהיה כהה יותר (בערך כמו עכשיו), ואתה לא כל כך קרוב לעיר (בגלל כל החיפושים והמצאות הנהר שהיו בדרך)
נאור
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה בזמן שסנורנט נושך אותה. סנורנט עוזב אותה כדי לתקוף בחבטת גוף, אבל בינתיים קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי שיוצא ממנה ומחשמל את סנורנט. סנורנט בכל זאת תוקף עם חבטת הגוף ופוגע בקלפייבל. סנורנט נראה ממש עייף.
אורן
איי, איך יכול אתה שלא לשים לב להודעה "יש 0 מקומ(ות)" בהודעה הראשית של המשחק? אם את זה לא קראת אז מה כן קראת?
(להסיר ספק, זו שאלה רטורית, ואם אתה רוצה לענות עליה עשה זאת בפרטי.)
-
[quote=LordAbizi;605259]ג'וני
רציתי לאמר דבר כזה: אמרת לא לשלוח חשמל החוצה, אבל הוא לא יודע שיש חשמל. אז למעשה אם תיידע אותו על נוכחות החשמל בתוכו, ותלווה את זה בקצת תבלינים כדי שיהיה טעים יותר לקרוא את התגובה, אז זה אמור להספיק.
--
סקווירטל יורה אקדח מים ובועות על העץ, העץ לא ניזוק במיוחד, אבל המתקפות נראות די רציניות. פיצ'ו מסתכל על זה אבל זה לא אומר לו הרבה.
[/quote]
אוקי תודה אני "אתבל את זה" חח
"אוקי פיצ'ו אולי אתה לא יודע את זה יש לך כוח חשמל בתוכך ואתה רק צריך לתת לו לצאת ואני להוציא אותה בצורה המושלמת ביותר" אומר לו ואוסיף "אוקי תנסה להתרכז תנסה להוציא את כוח החשמל הכבוי בתוכך ותנסה להחיות אותו ולהוציא אותו החוצה על תדאג תנסה כמה פעמים ואני בטוח שתצליח" אומר לו ואגיד לסקווירטל "קדימה כל הכבוד לך אני רוצה אות עם יותר עוצמה אני רוצה שתתחזק במיוחד על הבועות" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;605259]
תמיר
150 מתוכם זה קרבות מכון בערך, לא?
--
פיפלאפ יורה אקדח מים על הנדוואר. הנדוואר יורה להביור, אך אקדח המים חזק יותר ולבסוף זה פוגע בהנדוואר. בזמן שהוא מתאושש אתה זורק את הפוכדור והפוכדר פוגע. הפוכדור מתנודנד מספר פעמים עד שנעצר. לכדת הנדוואר יעודכן מיד. באותו הרגע אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע והכל נהיה כהה יותר (בערך כמו עכשיו), ואתה לא כל כך קרוב לעיר (בגלל כל החיפושים והמצאות הנהר שהיו בדרך)
[/QUOTE]
למה אתה קטנוני? >_>
---
'טוב,נראה שאני איאלץ לישון בשטח הלילה' אני חושב לעצמי כשאני מסתכל על השמים המאפירים,רוח לילה מקררת את פני.
אני הולך לצד השדה,מתחת לכמה עצים,ומוציא את פיפלאפ וסנפלורה ואומר להם לחתוך חלקמ הענפים שעל העצים,בזמן שאני משגיח עליהם.לאחר מכן ניקח שלושתנו את העצים מתחת לעץ אחר,ואנכיס את פיפלאפ וסנפלורה ואוציא את הנדור,ואגיד לו להצית אש,אקים מחנה ואלך לישון.
ואו זה היה ארוך.
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה למשוך את החשמל החוצה, ומה שקורה זה שיש מספר ניצוצות סביבו, אבל הוא מתקשר לשלוח את זה מספיק חזק כדי שזה יעזוב אותו.
סקווירטל מבין אותך, ויורה הפעם רק בועות, שמתפזרות על שטח קטן יותר ופוגעות בצורה יותר ממוקדת בעץ.
תמיר
אה... לא לזה התכוונתי, התכוונתי שאתה יכול לנסות לעשות Run-For-It למרכז הפוקימונים.
--
כל הדבר הארוך שכתבת, ובזמן שהנדוואר מדליק את המדורה, אתה שומע צליל שמזכיר Nokia Tune בוקע מהתיק שלך.