-
[QUOTE=monster;721001][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד שמח עלהרעיון שנתת הוא רוצה לראות אלקטרבאז.אתם הולכים ביחדלזירת האימנוים.אתם יוצאים המרכז ותוך 7דקות מגיעים לזירות האימונים.אתם מחפשים אתרקס .רקס מוצא אותכם ואמר לך"אזהסכמת לאתגר שלי כן .אז ככה.כמה על כמה פוקימונים אתההרוצה ואם מותר לנו להחליף פוקימונים.תחליט מה שבא לך אני יסכים איתך אוקי."מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"4 פוקימונים אם יש לך ומותר להחליף ראית את אלקיד החמוד שלי הוא בקע מהביצה שלו..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקסאומר לך"אין בעיה 4על4 יש לי4.כן ראיתי את האלקידשלך.מזלך טובשעיגדל ויתחזק."הוא מוביאותך לירהצס' 6 ואומר לך"מכיוןשאתהאורח אתה תתקוף ראשון אוקי.צא שלגון שלי לזירה תילחם"שלגון של רקסיוא לזירה.ורקסאומר לך"בזמן שנפרדנו הפוקימונם שלי התחזקו.גיבל התפתח לי לשלגון.נו איזה פוקיון1"מה תעשהב[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;720252][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקי עשה כן עם הראש ואתה מבין שהוא בעד להילחם.ביינתים ורמפל תוקף בירית חוט וצ'יקי נלכד בירית החוט של ורמפל.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"שריטה כדי לברוח מהקורים!" אני מורה לצ'יקו "עלי טער!"
-
[QUOTE=monster;721010][B][COLOR="Blue"]לוקאס
רקסאומר לך"אין בעיה 4על4 יש לי4.כן ראיתי את האלקידשלך.מזלך טובשעיגדל ויתחזק."הוא מוביאותך לירהצס' 6 ואומר לך"מכיוןשאתהאורח אתה תתקוף ראשון אוקי.צא שלגון שלי לזירה תילחם"שלגון של רקסיוא לזירה.ורקסאומר לך"בזמן שנפרדנו הפוקימונם שלי התחזקו.גיבל התפתח לי לשלגון.נו איזה פוקיון1"מה תעשהב[/COLOR][/B][/QUOTE]
*באגון...
"סבבה תרא את קראקונוו הוא התחזק הוא יותר חזק מהפראליגייטור שלך צא קראקונוו קרן קרח!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי משתמש בשריטות ומשתחרר מהירת החוט של ורמפל.צ'יקי משתמש בעלי טער על ורמפל.ורמפל איטי מידי ונפגע מהעלי טער של צ'יקי.ורמפל דוחף את צ'קי בעזרת דחיפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה יוצא מהפוכדורשלו לקרבשלו.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את שלגון.שלגון משתחררבקלות מהקרח.רקסאומר לך"אתה באמת צודק לוקאס הוא התחזק נורא אך באגון שלי שהתפח לשלגון גם התחזקנורא.שלגון רראשית זו"שלגון רץ אל קאקונה בראשית זן חזקה מאוד[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;721020][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקי משתמש בשריטות ומשתחרר מהירת החוט של ורמפל.צ'יקי משתמש בעלי טער על ורמפל.ורמפל איטי מידי ונפגע מהעלי טער של צ'יקי.ורמפל דוחף את צ'קי בעזרת דחיפה[/COLOR][/B][/quote]
"שריטות צ'יקו!!" אני מורה לו
---
*צ'יק[B][U]ו[/U][/B]*
-
[quote]לוקאס
קאקונה יוצא מהפוכדורשלו לקרבשלו.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את שלגון.שלגון משתחררבקלות מהקרח.רקסאומר לך"אתה באמת צודק לוקאס הוא התחזק נורא אך באגון שלי שהתפח לשלגון גם התחזקנורא.שלגון רראשית זו"שלגון רץ אל קאקונה בראשית זן חזקה מאוד[/quote]
"קרח חזק נגד דרקון אוקיי תעשה מה שעשית לבנט של מנהיג המכון אגרוף קרח עם משאבת הידרו כדי ליצור משאבת קרח!"
-
[quote=monster;720962][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח על לכידת ריולו.אתה חוזר ליציאהשל היער ויוצאמן היער ומגיע לעיר.כעבור 10 דקות של חיפוש המקדש אתה מוצא אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל תוקף מהר בקרןקרח.הקרן הקרח של ספיל מקפיאה את זנבו של ביבריל.ביבריל משחרר את זנבטו מהקרן הקרח אך זנב ברזל בוטל.מרק אומר"יגאל מהלך יפה להקפיא את זנב ברזל יפה.ביבריל כדור חשמל על ספיל"ביבריל משגר כדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס משתמש בשבירת לבנים בערת שתי ידיו.שתי ידיו הופכות ללבנות.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה.באטארפי נופל על האדמה.השופט אומר"באטארפי לא יכול להילחם והמנצח הוא ג'ון כול הכבוד לך".מרק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ואמר לך"כול הכבוד לך נתת קרב קשה הניצחון מגיע לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "נתת לי קרב מאוד קשה אבל אני שמח שניצחתי".
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צי'קו משתמש בריטות שמביסות את ורמפל .ורמפל מעולף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין אגרוף קרח.קאקונהמשלבאת האגרוף הקרח עם משאבת הידרו.קאקונהיוצרמאבת הידררו קרח.שלגון מתנגשבמשאבת הידרו קרח ונפגע קשה מאוד.רקסאומר"יפה מהלך חדש יצרת פה.כול הכבוד לוקאס.שלגון זעם דרקון על קאקונה."שלגון משתמשבזעם דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"תודה לך הייתיריבטוב ונתת פיט מצוין פה לך תיקח את הפרס."השופט אומר לך"מה תרצה אטבן עשב ,אבן אש וריר קנדי.או אבן אופל,אבן אש ורירקנדי.תחליט עכשיו הפרסים האלו מאודשוים במיוחד ריר קנדי הזהאני לאבטוח שתמצא עוד כאלו ברחבי מחוז העשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;721042][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צי'קו משתמש בריטות שמביסות את ורמפל .ורמפל מעולף.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"כל הכבוד" אני מלטף את צ'יקו בעלה שלו "רוצה עוד קרב?"
-
[quote]לוקאס
קאקונה מכין אגרוף קרח.קאקונהמשלבאת האגרוף הקרח עם משאבת הידרו.קאקונהיוצרמאבת הידררו קרח.שלגון מתנגשבמשאבת הידרו קרח ונפגע קשה מאוד.רקסאומר"יפה מהלך חדש יצרת פה.כול הכבוד לוקאס.שלגון זעם דרקון על קאקונה."שלגון משתמשבזעם דרקון.מה תעשה[/quote]
"תכבה את זעם הדרקון עם משאבת הידרו ואז תקפוץ לו על הגב ותרביץ לו עם אגרוף קרח"
*תעדכן שלקראקונה יש אגרוף קרח...
-
[quote=monster;721042][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צי'קו משתמש בריטות שמביסות את ורמפל .ורמפל מעולף.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה מכין אגרוף קרח.קאקונהמשלבאת האגרוף הקרח עם משאבת הידרו.קאקונהיוצרמאבת הידררו קרח.שלגון מתנגשבמשאבת הידרו קרח ונפגע קשה מאוד.רקסאומר"יפה מהלך חדש יצרת פה.כול הכבוד לוקאס.שלגון זעם דרקון על קאקונה."שלגון משתמשבזעם דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"תודה לך הייתיריבטוב ונתת פיט מצוין פה לך תיקח את הפרס."השופט אומר לך"מה תרצה אטבן עשב ,אבן אש וריר קנדי.או אבן אופל,אבן אש ורירקנדי.תחליט עכשיו הפרסים האלו מאודשוים במיוחד ריר קנדי הזהאני לאבטוח שתמצא עוד כאלו ברחבי מחוז העשב"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לשופט: "אני רוצה את ריר קנדי".
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מלטף את ציקו בעלה שלו והואשמח.צ'יקו עושה כןעם הראש ואתהמבין שהוא רוצה קרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
השופט אומר לך"אוקי אתהרוצה רק ריר קנדי כי תוכל גם להרויח עם הרירהקנדי אבני פיתוח שיעזרו לך לפתח את הפוקימון שלך.כדי לך זהשווה מאוד.טובאם אתהרוצהרק ריר קנדי אין ביעה תקבל אאותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
הזעם הדרקון של שלגון מהיר יור ופוגע בקאקונה קצת.קאקונה משתמשבמשאאבת הידרו.דלגון מצליח להתחמק מהמשבאת ההידרו שלקאקונה.קאקונה קופץ לאויר ומנסה לתת אגרוף קרח לגבו של שלגון.שלגון מצליחלהתחמקגם מזה.רקס אומר"השלגון שליהוא נמהיר מאוד ולא איטי התמנתי על המהירות שלו יום וחצי.שלגון זעם דרקון על קאקונה"*שלגון משתמש בזעם דקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;720962][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק ותקפיא את הגב של פינסיר בקרן קרח .אחרי זה גלישה"
-
[quote=monster;721087][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מלטף את ציקו בעלה שלו והואשמח.צ'יקו עושה כןעם הראש ואתהמבין שהוא רוצה קרב[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפש עוד פוקימון