-
[quote=LordAbizi;605785]ג'וני
פיצ'ו מנסה למשוך את החשמל החוצה, ומה שקורה זה שיש מספר ניצוצות סביבו, אבל הוא מתקשר לשלוח את זה מספיק חזק כדי שזה יעזוב אותו.
סקווירטל מבין אותך, ויורה הפעם רק בועות, שמתפזרות על שטח קטן יותר ופוגעות בצורה יותר ממוקדת בעץ.
[/quote]
"יפה פיצ'ו רק עכשיו כדי שיהיה לך יותר קל אל תנסה לשלוח את החשמל למרחק רק תוציא אותו ותנסה להוציא הרבה ממנו וסקווירטל יפה מאוד רק תנסה שהבועות יתזקו יותר וגם תתאמן על אקדח המים שלך" אומר לו
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, אתה רואה את הניצוצות סביבו, הוא מנסה לשלוח את זה אבל לא נראה שזה ממש מצליח. סקווירטל יורה שוב בועות שנראות ממוקדות יותר, ואז אקדח מים שפוגע בעץ.
-
[quote=LordAbizi;606570]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, אתה רואה את הניצוצות סביבו, הוא מנסה לשלוח את זה אבל לא נראה שזה ממש מצליח. סקווירטל יורה שוב בועות שנראות ממוקדות יותר, ואז אקדח מים שפוגע בעץ.[/quote]
"פיצ'ו זה בסדר תנסה כמה פעמים עד שתצליח וגם אתה סקווירטל תנסה למקד אנרגיה חחזקה במתקפות שלך" אומר לו בעודי מנסה לקלוט בזווית העין פוקימונים
-
[QUOTE=LordAbizi;605785]
תמיר
אה... לא לזה התכוונתי, התכוונתי שאתה יכול לנסות לעשות Run-For-It למרכז הפוקימונים.
--
כל הדבר הארוך שכתבת, ובזמן שהנדוואר מדליק את המדורה, אתה שומע צליל שמזכיר Nokia Tune בוקע מהתיק שלך.[/QUOTE]
לא נורא,תזרום עם זה :big_wink:
---
'אני חייב לזכור להוריד שיר קצת יותר נורמאלי בתור צלצול' אני חושב לעצמי,מוציא את הטלפון מהתיק,מתיישב קרוב מעט,במקום חמים,ועונה.
-
ג'וני
אילו פוקימונים? פראיים? אתה צריך להיות מדוייק יותר, כי אני לא רוצה להשלים את המחשבות שלך.
--
פי'צו מנסה כמה פעמים, כשבערך שלושה מהם, הניצוצות קצת מתרחקים מהגוף שלו, ואז נעלמים. סקווירטל יורה שוב אקדח מים ובועות פוגע בעץ.
תמיר
לי זה בוודאי לא מפריע, לא אני יצטרך להתעורר עם בטארפרי על הראש.
--
אתה מתיישב ועונה.
"הלו? ראיין? זה אנדרסן" נשמע קולו מהטלפון.
-
[quote=LordAbizi;607173]ג'וני
אילו פוקימונים? פראיים? אתה צריך להיות מדוייק יותר, כי אני לא רוצה להשלים את המחשבות שלך.
--
פי'צו מנסה כמה פעמים, כשבערך שלושה מהם, הניצוצות קצת מתרחקים מהגוף שלו, ואז נעלמים. סקווירטל יורה שוב אקדח מים ובועות פוגע בעץ.
[/quote]
"יפה חברים תנסו את הכל שוב!" אומר להם ואחפש אחר פוקימונים פראיים בשטח
-
ג'וני
פיצ'ו וסווקירטל מנסים שוב, ואין שינוי מהפעם הקודמת. אתה מסתכל מסביבך ורואה קריקטוט ליד.
-
[quote=LordAbizi;607861]ג'וני
פיצ'ו וסווקירטל מנסים שוב, ואין שינוי מהפעם הקודמת. אתה מסתכל מסביבך ורואה קריקטוט ליד.[/quote]
"אוקי סקווירטל הגיע הזמן לאימון! השתמש על קריקטוט באקדח מים ואחר כך קרן בועות" אומר לו ואפנה לפיצ'ו "תנסה שוב אבל חזק יותר" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;607173]
תמיר
לי זה בוודאי לא מפריע, לא אני יצטרך להתעורר עם בטארפרי על הראש.
--
אתה מתיישב ועונה.
"הלו? ראיין? זה אנדרסן" נשמע קולו מהטלפון.[/QUOTE]
"היי,מה קורה?גילית משהו?" אני שואל לתוך הטלפון
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב והניצוצות עוזבים אותו לקצת רחוק יותר, אבל עדיין לא משהו משמעותי.
סקווירטל מסתובב לקריקטוק ויורה אקדח מים לעברו. קריטוק הלא מוכן נפגע. קריטוק יוצא לדחוף את סקווירטל, בזמן שסקווירטל יורה עליו בועות. קריטוק נפגע מחלק מהבועות ולבסוף פוגע בסקווירטל.
תמיר
עכשיו אני צריך לדאוג לא לכתוב תגובות ארוכות מדי, ולא לכתוב תגובות שאין מה לאמר עליהם, קצת טריקי.
--
"כן מן הסתם. לא הייתי מתקשר אם לא היה לי מה לאמר נכון?
אז עפתי למכון ולקחתי את ה..גופות האלה וחזרתי הביתה. הדבר הראשון שלמדתי, ובשביל זה לא הייתי אפילו צריך את עזרת המחשבים שלי, היא שהם לא בני אדם" הוא אומר לך.
-
[quote=LordAbizi;608167]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב והניצוצות עוזבים אותו לקצת רחוק יותר, אבל עדיין לא משהו משמעותי.
סקווירטל מסתובב לקריקטוק ויורה אקדח מים לעברו. קריטוק הלא מוכן נפגע. קריטוק יוצא לדחוף את סקווירטל, בזמן שסקווירטל יורה עליו בועות. קריטוק נפגע מחלק מהבועות ולבסוף פוגע בסקווירטל.
[/quote]
"קדימה פיצ'ו תנסה עד שתצליח אתה עושה עבודה טובה! וסקווירטל השתמש בגילגול ואחר כך השתמש באקדח מים" אומר לו
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, הפעם אין הבדל כל כך גדול מהפעם הקודמת.
סקווירטל מתחיל להתגלגל לעבר קריקטוט. קריקטוט משתמש ב"השארות" (או שם טוב יותר שתמצא לbide) והוא מתכונן לתקוף. סקווירטל פוגע עם הגלגול בקריקטוט. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקריקטוט,עד שקריקטוט מסיים לבנות את ההשארות ואז הוא תוקף איתה את סקווירטל ופוגע.
-
[quote=LordAbizi;608668]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, הפעם אין הבדל כל כך גדול מהפעם הקודמת.
סקווירטל מתחיל להתגלגל לעבר קריקטוט. קריקטוט משתמש ב"השארות" (או שם טוב יותר שתמצא לbide) והוא מתכונן לתקוף. סקווירטל פוגע עם הגלגול בקריקטוט. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקריקטוט,עד שקריקטוט מסיים לבנות את ההשארות ואז הוא תוקף איתה את סקווירטל ופוגע.[/quote]
הפוקימונים מתפתחים לבד?ושברית לבנים זאת מתקפה רנדומלית?
"קדימה פיצ'ו צריך עם יותר עוצמה תנסה להוציא את זה החוצה" אומר לו ואפנה לסקווירטל "קדימה סקווירטל השתמש מהר בגילגול אבל אל תפגע בו אל תהיה קרוב אליו ואחר כך השתמש באקדח מים" אומר לו
-
הרשמה -
[B]שם: נבו [/B]
[B]צורת פנייה: נבו [/B]
[B]גיל: 10[/B]
[B]אופי: בלי [/B]
[B]רקע:ילד קטן בן 10 שברח מהבית שלא הרשו לו לקחת פוקימון [/B]
[B]פוקימון: סקווירטל [/B]
[B]בקשות: לתפוס דיטו [/B]
[B]מודע לשחקנים אחרים: כן [/B]
[B]תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG][/B]
-
ג'וני
פויקמונים בעלי רק מסלול התפתחות אחד מתפתחים מעצמם. פוקימונים עם התפתחות מפוצלת חייבים אבן.
נראה לי שהמילה שאתה מחפש זה טריוויאלית (רנדומלית פירושה אקראית; אינה ניתנת לחיזוי). באופן כללי הרעיון של המתקפה הזו נשמע לי די הזוי. שבירת לבנים זה בסך הכל מכה רגילה, שאמורה לשבור לבנים. אז מה היופי במתקפה הזו בלי לבנים? אני לא יודע, אני לא רואה הבדל בין זה למכה רגילה.
--
פיצ'ו מנסה שוב ומתאמץ, אבל הברקים לא ממהרים לברוח החוצה, והם עדיין לא מתרחקים יותר מדי. סקווירטל מתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט מתכוון לנשוך אותו. סקווירטל יוצא ולפני שהוא יורה את אקדח המים קריקטוט נושך אותו. סקווירטל אז יורה את אקדח המים ומעיף ממנו את קריקטוט.
נבו
א. אתה מורחק
ב. אין מקום.
ביי.