-
[quote=monster;721087][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מלטף את ציקו בעלה שלו והואשמח.צ'יקו עושה כןעם הראש ואתהמבין שהוא רוצה קרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]השופט אומר לך"אוקי אתהרוצה רק ריר קנדי כי תוכל גם להרויח עם הרירהקנדי אבני פיתוח שיעזרו לך לפתח את הפוקימון שלך.כדי לך זהשווה מאוד.טובאם אתהרוצהרק ריר קנדי אין ביעה תקבל אאותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הזעם הדרקון של שלגון מהיר יור ופוגע בקאקונה קצת.קאקונה משתמשבמשאאבת הידרו.דלגון מצליח להתחמק מהמשבאת ההידרו שלקאקונה.קאקונה קופץ לאויר ומנסה לתת אגרוף קרח לגבו של שלגון.שלגון מצליחלהתחמקגם מזה.רקס אומר"השלגון שליהוא נמהיר מאוד ולא איטי התמנתי על המהירות שלו יום וחצי.שלגון זעם דרקון על קאקונה"*שלגון משתמש בזעם דקון.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לשופט: "אם אפשר עוד אחד אז גם רירהקנדי בבקשה".
-
[quote]לוקאס
הזעם הדרקון של שלגון מהיר יור ופוגע בקאקונה קצת.קאקונה משתמשבמשאאבת הידרו.דלגון מצליח להתחמק מהמשבאת ההידרו שלקאקונה.קאקונה קופץ לאויר ומנסה לתת אגרוף קרח לגבו של שלגון.שלגון מצליחלהתחמקגם מזה.רקס אומר"השלגון שליהוא נמהיר מאוד ולא איטי התמנתי על המהירות שלו יום וחצי.שלגון זעם דרקון על קאקונה"*שלגון משתמש בזעם דקון.מה תעשה[/quote]
"קראקונה תשתמש בפעימת מים על הריצפה ואז קרן קרח על הגלים כדי שיהיה לך מחבוא וגם כדי להקפיא במקום את שלגון!"
-
[QUOTE=monster;720962][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על לכידת ריולו.אתה חוזר ליציאהשל היער ויוצאמן היער ומגיע לעיר.כעבור 10 דקות של חיפוש המקדש אתה מוצא אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף מהר בקרןקרח.הקרן הקרח של ספיל מקפיאה את זנבו של ביבריל.ביבריל משחרר את זנבטו מהקרן הקרח אך זנב ברזל בוטל.מרק אומר"יגאל מהלך יפה להקפיא את זנב ברזל יפה.ביבריל כדור חשמל על ספיל"ביבריל משגר כדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס משתמש בשבירת לבנים בערת שתי ידיו.שתי ידיו הופכות ללבנות.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה.באטארפי נופל על האדמה.השופט אומר"באטארפי לא יכול להילחם והמנצח הוא ג'ון כול הכבוד לך".מרק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ואמר לך"כול הכבוד לך נתת קרב קשה הניצחון מגיע לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף בפעימת מים כדי לבטל את כדור החשמל ואחר כך אני אומר לו לתקוף בחבטת גוף
-
[QUOTE=monster;720962][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה שמח על לכידת ריולו.אתה חוזר ליציאהשל היער ויוצאמן היער ומגיע לעיר.כעבור 10 דקות של חיפוש המקדש אתה מוצא אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף מהר בקרןקרח.הקרן הקרח של ספיל מקפיאה את זנבו של ביבריל.ביבריל משחרר את זנבטו מהקרן הקרח אך זנב ברזל בוטל.מרק אומר"יגאל מהלך יפה להקפיא את זנב ברזל יפה.ביבריל כדור חשמל על ספיל"ביבריל משגר כדור חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הקרוס משתמש בשבירת לבנים בערת שתי ידיו.שתי ידיו הופכות ללבנות.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהתקפה.באטארפי נופל על האדמה.השופט אומר"באטארפי לא יכול להילחם והמנצח הוא ג'ון כול הכבוד לך".מרק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ואמר לך"כול הכבוד לך נתת קרב קשה הניצחון מגיע לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרחח על האגרוף הממוקד של פינסיר.אגרופו נהפך לאגרוףקרח.פינסיר משתחרר מהרקרח ואגרוף ממוקדבוטל.לינה אומרת"מהלך יפהמאוד מרי.פינסיר מכת צבת"פינסיר משתמש במכת צבת.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני נכנס לתוך המקדש על מנת לראות מה יש בפנים.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למקדש גראודון.אתהרואה שתי לוחמים הם אומרים לך"ילד תתחפף מפה זה מסוכן לילדים להיות פה טעוף מפה הבנת ילד.אלא אכן אתה רוצה קרבנגדו .אם תפסיד תות אם לא נלך אך הבוסשלנו לא ילך.מה אתה אומר ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמשבפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.המתקפות מתנגשותווצרות פיצוץ.בזמן הזה ספיל קופץ לאויר ושתמש בחבטת גוף.ביבריל לא מבחין בספיל בגלל הפיצוץ וננפגע קשה מהמכה.מרק אומר"ביבריל תתאושש ואזכדור חשמל"ביבבבריל מתאושש ומשתש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
השופט אומר לך"טוב בסדר קח את הריר הקנדיהשני"הואנותן לך בידו הינמית שני ריר קנדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;721923][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני לא מאמין שרק חולשות אני מוצא" אני פונה לצ'יקו "רוצה להלחם מולו או לחפש פוקימון אחר?"
-
[quote]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/quote]
"המצאתי.. קראקונה אגרוף קרח זה בטוח יחסל אותו..."
-
[quote=monster;721923][B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס למקדש גראודון.אתהרואה שתי לוחמים הם אומרים לך"ילד תתחפף מפה זה מסוכן לילדים להיות פה טעוף מפה הבנת ילד.אלא אכן אתה רוצה קרבנגדו .אם תפסיד תות אם לא נלך אך הבוסשלנו לא ילך.מה אתה אומר ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל משתמשבפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.המתקפות מתנגשותווצרות פיצוץ.בזמן הזה ספיל קופץ לאויר ושתמש בחבטת גוף.ביבריל לא מבחין בספיל בגלל הפיצוץ וננפגע קשה מהמכה.מרק אומר"ביבריל תתאושש ואזכדור חשמל"ביבבבריל מתאושש ומשתש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]השופט אומר לך"טוב בסדר קח את הריר הקנדיהשני"הואנותן לך בידו הינמית שני ריר קנדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "לאן אנחנו הולכים עכשיו?".
-
[QUOTE=monster;721923][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למקדש גראודון.אתהרואה שתי לוחמים הם אומרים לך"ילד תתחפף מפה זה מסוכן לילדים להיות פה טעוף מפה הבנת ילד.אלא אכן אתה רוצה קרבנגדו .אם תפסיד תות אם לא נלך אך הבוסשלנו לא ילך.מה אתה אומר ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמשבפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.המתקפות מתנגשותווצרות פיצוץ.בזמן הזה ספיל קופץ לאויר ושתמש בחבטת גוף.ביבריל לא מבחין בספיל בגלל הפיצוץ וננפגע קשה מהמכה.מרק אומר"ביבריל תתאושש ואזכדור חשמל"ביבבבריל מתאושש ומשתש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/COLOR][/B]
השופט אומר לך"טוב בסדר קח את הריר הקנדיהשני"הואנותן לך בידו הינמית שני ריר קנדי[/COLOR][/B]
אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"דאבל קרב? נשמע כיף! בואו נעשה את זה!" אני אומר ומוציא את גרוויל וריאולו שלי.
-
[QUOTE=monster;721923][B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף מהר בפעימת מים ואחר כך שוב בחבטת גוף
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.פעימת המים מתנגשת עם הכדור החמשל שלביריל וזה יצר בפיצוץ.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחטת גוף.ביבריל מצליח להתחמק בזמן מן החבטת הגוף של ספיל.מרקאומר לך"הספיל שלך חזק אתה גם חזק יש לכם מהלכים יפים אך חבל שתפסידו נגדי.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מוציא את גרויל ואת ריולו שלך לקרב.שני המאנים מוציאם אלקטרוים ואמרים להם"מכת ברק קדימה "אלקטרודים משתמשים במכת ברק[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אנו בדרך 3 אז עלינו להגיע לדרך ואז להגיע לעיר השניה של קרב המכון שלך נלך לשם עכשיו מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש באגרוף קרח שמתנגש עם הציפורן הדרקון של שלגון.שלגון וקונה נפגעים מהמכה של השני.רקס אומר"שלגון ראשיה על קאקונה"שלגון משתמש בראשיה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;722583][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.פעימת המים מתנגשת עם הכדור החמשל שלביריל וזה יצר בפיצוץ.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחטת גוף.ביבריל מצליח להתחמק בזמן מן החבטת הגוף של ספיל.מרקאומר לך"הספיל שלך חזק אתה גם חזק יש לכם מהלכים יפים אך חבל שתפסידו נגדי.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מוציא את גרויל ואת ריולו שלך לקרב.שני המאנים מוציאם אלקטרוים ואמרים להם"מכת ברק קדימה "אלקטרודים משתמשים במכת ברק[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אנו בדרך 3 אז עלינו להגיע לדרך ואז להגיע לעיר השניה של קרב המכון שלך נלך לשם עכשיו מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש באגרוף קרח שמתנגש עם הציפורן הדרקון של שלגון.שלגון וקונה נפגעים מהמכה של השני.רקס אומר"שלגון ראשיה על קאקונה"שלגון משתמש בראשיה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש בקרן קרח על הרגליים שלו ואז תעשה אגרוף קרח שיגמור אותו!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על רגלו של שלגון.שלגון קופץלאויר וכך מתחמק מהקרן הקרח של קאקונה.שלגון תוקף בראשיה אך קאקונה מתחמק מהראשיה של שלגון.קאקונה משתמש באגרוף קרח.אגרופו הופך לקרח.שלגון מצליח להתחמק מהאגרוף הקרח שלקאקונה.רקס אומר"כול הכבוד לך שלגון שלי.התחמקת משתי התקותיו עכשיו נסה לפגוע בועם ציפורן דרקון"שלגון משתמש בציפורן דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;722616][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על רגלו של שלגון.שלגון קופץלאויר וכך מתחמק מהקרן הקרח של קאקונה.שלגון תוקף בראשיה אך קאקונה מתחמק מהראשיה של שלגון.קאקונה משתמש באגרוף קרח.אגרופו הופך לקרח.שלגון מצליח להתחמק מהאגרוף הקרח שלקאקונה.רקס אומר"כול הכבוד לך שלגון שלי.התחמקת משתי התקותיו עכשיו נסה לפגוע בועם ציפורן דרקון"שלגון משתמש בציפורן דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה שנייה תטען אגרוף קרח ובשנייה האחרונה תקפוץ לאוויר ותעלה לו על הגב ואז תרביץ לו עם אגרוף הקרח!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מטעין אגרוף קרח.שלגון מתקרב אל קאנוה בציפון דרקון.ברגע האחרון קאונהקופץ לאויר ומתחמק מהציפורן דרקון של שלגון.קאקונהה משתמש באגרוף קרח על גבו של שלגון.שלגון לא מצליח להתחמקבזמן מהאגרוף הקרח שלקאונה ונפגע קשה.שלגון נפצע אך עדיןן נלחם.רקס אומר"השלגון שלי הוא חזק מאוד מתקפת קרח 1 לא תביס אותו אוקי.עכשיו אזאוירי" שלגון משתמש באסאוירי .מהתעשה[/COLOR][/B]