-
[quote=LordAbizi;609159]ג'וני
פויקמונים בעלי רק מסלול התפתחות אחד מתפתחים מעצמם. פוקימונים עם התפתחות מפוצלת חייבים אבן.
נראה לי שהמילה שאתה מחפש זה טריוויאלית (רנדומלית פירושה אקראית; אינה ניתנת לחיזוי). באופן כללי הרעיון של המתקפה הזו נשמע לי די הזוי. שבירת לבנים זה בסך הכל מכה רגילה, שאמורה לשבור לבנים. אז מה היופי במתקפה הזו בלי לבנים? אני לא יודע, אני לא רואה הבדל בין זה למכה רגילה.
--
פיצ'ו מנסה שוב ומתאמץ, אבל הברקים לא ממהרים לברוח החוצה, והם עדיין לא מתרחקים יותר מדי. סקווירטל מתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט מתכוון לנשוך אותו. סקווירטל יוצא ולפני שהוא יורה את אקדח המים קריקטוט נושך אותו. סקווירטל אז יורה את אקדח המים ומעיף ממנו את קריקטוט.
[/quote]
"פיצ'ו לנסות שוב קדימה אתה צריך להתחזק" אומר לו ואפנה לסקווירטל "קדימה אקדח מים ואחר כך בעיטה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;608167]
תמיר
עכשיו אני צריך לדאוג לא לכתוב תגובות ארוכות מדי, ולא לכתוב תגובות שאין מה לאמר עליהם, קצת טריקי.
--
"כן מן הסתם. לא הייתי מתקשר אם לא היה לי מה לאמר נכון?
אז עפתי למכון ולקחתי את ה..גופות האלה וחזרתי הביתה. הדבר הראשון שלמדתי, ובשביל זה לא הייתי אפילו צריך את עזרת המחשבים שלי, היא שהם לא בני אדם" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"מה?לא בני אדם?אז מה הם?פוקימונים?חייזרים?"אני שואל אותו
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, והברקים מצליחים שוב לעוף קצת רחוק יותר, קצת מלוכדים יותר ביחד, אבל עדיין לא משהו משמעותי.
סקווירטל יורה אקדח מים אל קריקטוט, וקריקטוט נשאר (כלומר, משתמש בהשארות). לאחר מכן סקווירטל מתחיל לרוץ אליו כדי לבעוט בו, והוא אכן מתחיל לבעוט בו, ואז קריקטוט משחרר את ההשארות תוקף ופוגע בסקווירטל ועוצר את ההתקפה.
תמיר
"אה... זה שאלה מעניינת. הבדיקות המקיפות במעבדה לא מגלים לי יותר מדי מידע מסוג כזה... כי הם... אה... ריקים" הוא עונה לך.
-
[quote=LordAbizi;609538]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, והברקים מצליחים שוב לעוף קצת רחוק יותר, קצת מלוכדים יותר ביחד, אבל עדיין לא משהו משמעותי.
סקווירטל יורה אקדח מים אל קריקטוט, וקריקטוט נשאר (כלומר, משתמש בהשארות). לאחר מכן סקווירטל מתחיל לרוץ אליו כדי לבעוט בו, והוא אכן מתחיל לבעוט בו, ואז קריקטוט משחרר את ההשארות תוקף ופוגע בסקווירטל ועוצר את ההתקפה.
[/quote]
"פיצ'ו עוד פעם!" אומר לו ואפנה לסקווירטל "השתמש מהר באקדח מים ואחר כך השתמש בבועות" אומר לו
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, אבל אין שינוי גדול יותר מדי מאז הפעם הקודמת.
סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט ופוגע. קריקטוט דוחף את סקווירטל. סקווירטל יורה מספר בועות שמקיפות את קריקטוט ואז הבועות מתפוצצות וקריקטוט, איכשהו, נפגע מזה.
-
[quote=LordAbizi;605259]
נאור
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה בזמן שסנורנט נושך אותה. סנורנט עוזב אותה כדי לתקוף בחבטת גוף, אבל בינתיים קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לשוק חשמלי שיוצא ממנה ומחשמל את סנורנט. סנורנט בכל זאת תוקף עם חבטת הגוף ופוגע בקלפייבל. סנורנט נראה ממש עייף.[/quote]
"קדימה סנוראנט אנחנו קרובים לסוף אל תוותר חבר!"אעודד אותו.
"תסתער עלייה בנשיכת קרח ותעיף אותה על הקיר של המכון,מיד לאחר מכן תשלח סופת שלג שתגמור עלייה!" אומר לו.
-
[quote=LordAbizi;610013]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, אבל אין שינוי גדול יותר מדי מאז הפעם הקודמת.
סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט ופוגע. קריקטוט דוחף את סקווירטל. סקווירטל יורה מספר בועות שמקיפות את קריקטוט ואז הבועות מתפוצצות וקריקטוט, איכשהו, נפגע מזה.[/quote]
"פיצ'ו קדימה חזק יותר אנחנו מתאמנים כבר הרבה זמן" אומר לו ואפנה לסקווירטל "סקווירטל קדימה התאמנו הרבה על המתקפות האלה אתה צריך לשלוט בהן טוב השתמש באקדח מים ואחר כך בועות" אומר לו
-
נאור
"קלפייבל, נסי לעצור אותו בכל כוחך, באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סנורנט נע לכיוון קלפייבל וקלפייבל מכינה אגרוף מגה. סנורנט נושך אותה, וקלפייבל מנסה לתת אגרוף מגה, אבל סנורנט מעיף אותה ממנה, קלפייבל צועדת מספר צעדים אחורה וקורסת.
"עצרו!" קורא שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קלפייבל "קלפייבל לא יכולה לנצח! המנצח בקרב הוא המאמן!"
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר אותה, ואז מתקרב אליך עם יד מושטת.
ג'וני
פי'צו מנסה שוב, והפעם רוב הברקים נעים לאותו כיוון, אבל הם לא מתקדמים יותר מדי לכיוון ההוא.
סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט, וקריקטוט בתחילה נפגע, אבל אז בורח מאקדח המים. סקווירטל מנסה לפגוע בקריקטוט עם אקדח המים, וקריקטוט מתקרב אל סקווירטל, עד שקריקטוט בועט בסקווירטל ועוצר את ההתקפה. סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקריקטוט.
-
[QUOTE=LordAbizi;610154]
ג'וני
פי'צו מנסה שוב, והפעם רוב הברקים נעים לאותו כיוון, אבל הם לא מתקדמים יותר מדי לכיוון ההוא.
סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט, וקריקטוט בתחילה נפגע, אבל אז בורח מאקדח המים. סקווירטל מנסה לפגוע בקריקטוט עם אקדח המים, וקריקטוט מתקרב אל סקווירטל, עד שקריקטוט בועט בסקווירטל ועוצר את ההתקפה. סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקריקטוט.[/QUOTE]
"קדימה פיצ'ו וסקווירטל להשקיע יותר! פיצ'ו תנסה שוב וסקווירטל השתמ בבעיטה כפולה ואחר כך בגילגול"
אומר להם
-
[QUOTE=LordAbizi;609538]
תמיר
"אה... זה שאלה מעניינת. הבדיקות המקיפות במעבדה לא מגלים לי יותר מדי מידע מסוג כזה... כי הם... אה... ריקים" הוא עונה לך.[/QUOTE]
"מה הכוונה ריקים?כאילו...חלולים מבפנים?איך זה יכול להיות,אלא אם כן הן בובות שנשלטות ע"י פוקימונים כמו אלאקזם..." אני יורה את המחשבות שצצות בראשי
-
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, יוצאת לו אותה תוצאה, ואז הוא מתיישב, ומתחיל להתנשף.
סקווירטל בועט בקריקטוט ומצליח להרחיק אותו ממנו. סקווירטל מתחיל להתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט נפגע ומיד נושך את סקווירטל ופוגע בו.
תמיר
"אה.. לא ממש חלולים. פירקתי אחד מהם לגמרי: יש להם שם מנגנונים מכניים שיכולים לגרום להם לנוע, אבל לא נמצא שום מקור שיכול לתת פקודות לדברים כאלה, מה שכן היה ריק, זה הבטן שלהם. יש פשוט נתק מוחלט מפלג גוף עליון לפלג גוף תחתון, ויש סימנים של פיצוץ באזור שקרוב לבטן. כנראה שהם לא רצו שנשיג את המנגנון ששולט בהם, אז הם השמידו אותם" הוא אומר
-
[quote=LordAbizi;610962]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, יוצאת לו אותה תוצאה, ואז הוא מתיישב, ומתחיל להתנשף.
סקווירטל בועט בקריקטוט ומצליח להרחיק אותו ממנו. סקווירטל מתחיל להתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט נפגע ומיד נושך את סקווירטל ופוגע בו.
[/quote]
אתכופף לפיצ'ו ואלטף אותו ואומר "זה בסדר שאתה נח אל תדאג אתה תצליח לעשות את המתקפה הזאת" אומר לו בעידוד ואלטף אותו ואפנה לסקווירטל "השתמש מהר באקדח מים ואחר כך נגיחה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;610962]תמיר
"אה.. לא ממש חלולים. פירקתי אחד מהם לגמרי: יש להם שם מנגנונים מכניים שיכולים לגרום להם לנוע, אבל לא נמצא שום מקור שיכול לתת פקודות לדברים כאלה, מה שכן היה ריק, זה הבטן שלהם. יש פשוט נתק מוחלט מפלג גוף עליון לפלג גוף תחתון, ויש סימנים של פיצוץ באזור שקרוב לבטן. כנראה שהם לא רצו שנשיג את המנגנון ששולט בהם, אז הם השמידו אותם" הוא אומר[/QUOTE]
"אז הם...רובוטים?" אני אומר ומנסה לחשוב כמה שניות
"אז אין לנו אפילו קצה חוט" אני נאנח ומשתתק לכמה שניות
"אי אפשר לבדוק טביעות אצבע או משהו בסגנון על המגנונים?מישהו היה צריך להרכיב אותם"
-
ג'וני
מדהים איזה מעבר חד אפשר לעשות בין קרב - לאמר לפוקימון שהוא יצליח וללטף אותו - ואז שוב לחזור לקרב, זה מעבר מחשבתי חד במיוחד.
--
קריקטוט מתחיל להשתמש בהשארות. סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט, וקריקטוט נפגע. סקווירטל רץ עם ראשו מכוון לעבר קריקטוט. קריקטוט מסיים להכין את ההשארות ואז הם תוקפים זה את זה ומתנגשים.
תמיר
"אה... על הכיוון הזה לא חשבתי. אני אעשה את זה מחר. בכל אופן כלי הנשק והלבוש שלהם מעוררים עניין" הוא אומר לך.
-
[quote=LordAbizi;611000]ג'וני
מדהים איזה מעבר חד אפשר לעשות בין קרב - לאמר לפוקימון שהוא יצליח וללטף אותו - ואז שוב לחזור לקרב, זה מעבר מחשבתי חד במיוחד.
--
קריקטוט מתחיל להשתמש בהשארות. סקווירטל יורה אקדח מים על קריקטוט, וקריקטוט נפגע. סקווירטל רץ עם ראשו מכוון לעבר קריקטוט. קריקטוט מסיים להכין את ההשארות ואז הם תוקפים זה את זה ומתנגשים.
[/quote]
"קדימה סקוירטל השתמש מהר בגילגול ותנסה תוך כדי הגילגול להשתמש באקדח מים ולנסות לפגוע בקריקטוט" אומר לו