-
[quote=monster;722583][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]יגאל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]ספיל משתמש בפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.פעימת המים מתנגשת עם הכדור החמשל שלביריל וזה יצר בפיצוץ.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחטת גוף.ביבריל מצליח להתחמק בזמן מן החבטת הגוף של ספיל.מרקאומר לך"הספיל שלך חזק אתה גם חזק יש לכם מהלכים יפים אך חבל שתפסידו נגדי.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא את גרויל ואת ריולו שלך לקרב.שני המאנים מוציאם אלקטרוים ואמרים להם"מכת ברק קדימה "אלקטרודים משתמשים במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מרק אומר לך"אנו בדרך 3 אז עלינו להגיע לדרך ואז להגיע לעיר השניה של קרב המכון שלך נלך לשם עכשיו מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]קאקונה משתמש באגרוף קרח שמתנגש עם הציפורן הדרקון של שלגון.שלגון וקונה נפגעים מהמכה של השני.רקס אומר"שלגון ראשיה על קאקונה"שלגון משתמש בראשיה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "ייאלה לדרך ה3 ו4 ואז לקרב המכון השני שלי, רגע איזה סוג מכון זה?".
-
[QUOTE=monster;722649][B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מטעין אגרוף קרח.שלגון מתקרב אל קאנוה בציפון דרקון.ברגע האחרון קאונהקופץ לאויר ומתחמק מהציפורן דרקון של שלגון.קאקונהה משתמש באגרוף קרח על גבו של שלגון.שלגון לא מצליח להתחמקבזמן מהאגרוף הקרח שלקאונה ונפגע קשה.שלגון נפצע אך עדיןן נלחם.רקס אומר"השלגון שלי הוא חזק מאוד מתקפת קרח 1 לא תביס אותו אוקי.עכשיו אזאוירי" שלגון משתמש באסאוירי .מהתעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה??? תחזור קראקונה... צא סטרביה!" אני אומר בלחץ "זוכר את סטרלי הקטן?"
-
[QUOTE=monster;714542][B][COLOR="Red"]דור
סינקוול קופץ לאוויר אך הוא קופץ למקום שבו נמצאת פצצתצ הבוץ.פצצת הבוץ פוגעת בסינדקוויל קשה.סינקוויל מתאושש מהפגיעה ספג.סינקוויל משתמש בלהביור אך הואשוב לא פוגע בסוינבשל מילין.לפתע אתה רואה עוד פצצת בוץ עפה אל סינקויך.העשן עוד לא נעלם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סינדקוויל עכשיו הכל תלוי בך! תנסה להרגיש מאיפה פיצצת הבוץ באה ותתחמק ממנה ולאחר מכן תנסה להשתמש בלהביור עוצמתי לכיוון שממנו הגיעה פיצצת הבוץ! אבל במהירות!" אומר לו בלחץ.
-
[QUOTE=monster;722583][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.פעימת המים מתנגשת עם הכדור החמשל שלביריל וזה יצר בפיצוץ.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחטת גוף.ביבריל מצליח להתחמק בזמן מן החבטת הגוף של ספיל.מרקאומר לך"הספיל שלך חזק אתה גם חזק יש לכם מהלכים יפים אך חבל שתפסידו נגדי.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מוציא את גרויל ואת ריולו שלך לקרב.שני המאנים מוציאם אלקטרוים ואמרים להם"מכת ברק קדימה "אלקטרודים משתמשים במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"אנו בדרך 3 אז עלינו להגיע לדרך ואז להגיע לעיר השניה של קרב המכון שלך נלך לשם עכשיו מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש באגרוף קרח שמתנגש עם הציפורן הדרקון של שלגון.שלגון וקונה נפגעים מהמכה של השני.רקס אומר"שלגון ראשיה על קאקונה"שלגון משתמש בראשיה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ריאולו וגרוויל תתחמקו ואז ריאולו מכת עצם וגרוויל כדור אנרגיה!"
אני אומר.
-
[QUOTE=monster;721923][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למקדש גראודון.אתהרואה שתי לוחמים הם אומרים לך"ילד תתחפף מפה זה מסוכן לילדים להיות פה טעוף מפה הבנת ילד.אלא אכן אתה רוצה קרבנגדו .אם תפסיד תות אם לא נלך אך הבוסשלנו לא ילך.מה אתה אומר ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמשבפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.המתקפות מתנגשותווצרות פיצוץ.בזמן הזה ספיל קופץ לאויר ושתמש בחבטת גוף.ביבריל לא מבחין בספיל בגלל הפיצוץ וננפגע קשה מהמכה.מרק אומר"ביבריל תתאושש ואזכדור חשמל"ביבבבריל מתאושש ומשתש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/COLOR][/B]
השופט אומר לך"טוב בסדר קח את הריר הקנדיהשני"הואנותן לך בידו הינמית שני ריר קנדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק בגלישה !אחרי זה מכת קרח שתעטוף אותו מרשטוף!"
-
[QUOTE=monster;722583][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]יגאל
ספיל משתמש בפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.פעימת המים מתנגשת עם הכדור החמשל שלביריל וזה יצר בפיצוץ.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחטת גוף.ביבריל מצליח להתחמק בזמן מן החבטת הגוף של ספיל.מרקאומר לך"הספיל שלך חזק אתה גם חזק יש לכם מהלכים יפים אך חבל שתפסידו נגדי.ביבריל זנב ברזל"ביבריל משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/B][/COLOR]
אתה מוציא את גרויל ואת ריולו שלך לקרב.שני המאנים מוציאם אלקטרוים ואמרים להם"מכת ברק קדימה "אלקטרודים משתמשים במכת ברק[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"אנו בדרך 3 אז עלינו להגיע לדרך ואז להגיע לעיר השניה של קרב המכון שלך נלך לשם עכשיו מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקונה משתמש באגרוף קרח שמתנגש עם הציפורן הדרקון של שלגון.שלגון וקונה נפגעים מהמכה של השני.רקס אומר"שלגון ראשיה על קאקונה"שלגון משתמש בראשיה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל תתקוף בקרן קרח ואחר כך בחבטת גוף
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח את ביבריל.ביבריל מתחמק ועומד לפגוע בספיל עם הזנב הברזל שלו.ספיל מצליח להתחמק וקופץ לאוויר.ספיל משתמש בחטת גוף שפוגעת קשה בביבריל .מרק אומר"ביבריל תתאושש אל תפסיד לי.עכשיו כדור חשמלעלספיל"ביבריל מתאושש ומשגר כדור חשמל לעבר ספיל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בגלישה.בזכות הגלישה מרשטופ מתחמק מהאגרוף הממוקד של פינסיר.מרשטופ תוקף בקרן קרח.פינסיר מתחמק ממנה כך שקופץ לאוויר.לינה אומרת"עכשו תראי מספרי איקס.פינסיר מספרי איקס עליו"פפינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B]
ריוו וגרויל מתחמקים מהמכת הברק שלהאלקטרודים.גרוויל משגר כדור אנרגיה שפוגע ומביס אלקטרוד 1.ריולו משתמש במכת עצם על אלקטרוד השני טך זה לא מביסאותו.החיל אומר"אלקטרוד מכת ברק"האלקטרוד הנשאר משתמשבמכת ברק.מה צתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מצליח להרגיש איכשהו מאיפהבא פצצת הבוץ ומתחמק ממ ה נבזמן.סינדקוויל תוקף בלהביור עוצמי.הלהביור פוגעבמשהו ואתהחוש בשזה סוינב.לפתע עוד פצצת בוץ משוגרת אל סינדקוויל.העשן עוד לא נעלם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקורנה חוזר לפוכדור שלו בזמן שלפנישלגון יפגעבו.סטרביה יוצא לקרב.רקס אומר לך"יפה פיתחת את הסטארלי שלך כול הכבוד אני מבין שלא רק אצלי הפוקימונים התחזקו אלא גםם אצלך זה טוב מאודהיה לשהנינו קרבס מהנה ומאתגר אתה בעד.שלגון קדימה ציפורן דרקון."שלגוןרץ אל סטארביהבציפורן דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"תני להיזכר רגע אה הנה.סוג המכון השני של מחוז העשב הוא קרח אזכדישתהיהמוכן לקרב המכון השנישלך.המכוןהשני ותרקשה מהקודם"[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
קאקורנה חוזר לפוכדור שלו בזמן שלפנישלגון יפגעבו.סטרביה יוצא לקרב.רקס אומר לך"יפה פיתחת את הסטארלי שלך כול הכבוד אני מבין שלא רק אצלי הפוקימונים התחזקו אלא גםם אצלך זה טוב מאודהיה לשהנינו קרבס מהנה ומאתגר אתה בעד.שלגון קדימה ציפורן דרקון."שלגוןרץ אל סטארביהבציפורן דרקון.מה תעשה[/quote]
"סטרביה תעלה למעלה כדי שהוא לא יפגע בך ואז תצלול עליו עם אס אווירי ותסתחרר!"
-
[QUOTE=monster;723123][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בקרן קרח את ביבריל.ביבריל מתחמק ועומד לפגוע בספיל עם הזנב הברזל שלו.ספיל מצליח להתחמק וקופץ לאוויר.ספיל משתמש בחטת גוף שפוגעת קשה בביבריל .מרק אומר"ביבריל תתאושש אל תפסיד לי.עכשיו כדור חשמלעלספיל"ביבריל מתאושש ומשגר כדור חשמל לעבר ספיל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בגלישה.בזכות הגלישה מרשטופ מתחמק מהאגרוף הממוקד של פינסיר.מרשטופ תוקף בקרן קרח.פינסיר מתחמק ממנה כך שקופץ לאוויר.לינה אומרת"עכשו תראי מספרי איקס.פינסיר מספרי איקס עליו"פפינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B]
ריוו וגרויל מתחמקים מהמכת הברק שלהאלקטרודים.גרוויל משגר כדור אנרגיה שפוגע ומביס אלקטרוד 1.ריולו משתמש במכת עצם על אלקטרוד השני טך זה לא מביסאותו.החיל אומר"אלקטרוד מכת ברק"האלקטרוד הנשאר משתמשבמכת ברק.מה צתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל מצליח להרגיש איכשהו מאיפהבא פצצת הבוץ ומתחמק ממ ה נבזמן.סינדקוויל תוקף בלהביור עוצמי.הלהביור פוגעבמשהו ואתהחוש בשזה סוינב.לפתע עוד פצצת בוץ משוגרת אל סינדקוויל.העשן עוד לא נעלם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקורנה חוזר לפוכדור שלו בזמן שלפנישלגון יפגעבו.סטרביה יוצא לקרב.רקס אומר לך"יפה פיתחת את הסטארלי שלך כול הכבוד אני מבין שלא רק אצלי הפוקימונים התחזקו אלא גםם אצלך זה טוב מאודהיה לשהנינו קרבס מהנה ומאתגר אתה בעד.שלגון קדימה ציפורן דרקון."שלגוןרץ אל סטארביהבציפורן דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"תני להיזכר רגע אה הנה.סוג המכון השני של מחוז העשב הוא קרח אזכדישתהיהמוכן לקרב המכון השנישלך.המכוןהשני ותרקשה מהקודם"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למרק שהוא חוזר על עצמו ואז אני אומר לספיל לחמוק ואחר כך לתקוף בכדור קרח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מצליח בזמן להתחמק מהכדור חשמל של ביברילבזמן.ספיל משתמשבמתקפת כדור קח.ספיל משגר אל ביבריל כדור קרח.ביבריל לא מצליח להתחמק ולכ נפגע .מרקאומר לך"אז תרצה ששביבריל ישתמש במתקפה חדשה שתפגעקשה בספיל שלך אי ןבעיה.ביבריל תשתמש באגרוף ממוקד"ביברילרץ אל ספיל באגרוףך ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביה עולה לאויר וכך שלגון לא מצליח לפגוע בסרטרביהעם ציפורן דרקון.סטרביה משתמש דבאס אוירי.שלגון לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס האוירי של סטרביה.רקס אומר לך"הוא יודע אס אוירי יפה מאוד.שלגון להבירעל סטרביה."שלגון משתתמשבלהביר חזק.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;723139][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מצליח בזמן להתחמק מהכדור חשמל של ביברילבזמן.ספיל משתמשבמתקפת כדור קח.ספיל משגר אל ביבריל כדור קרח.ביבריל לא מצליח להתחמק ולכ נפגע .מרקאומר לך"אז תרצה ששביבריל ישתמש במתקפה חדשה שתפגעקשה בספיל שלך אי ןבעיה.ביבריל תשתמש באגרוף ממוקד"ביברילרץ אל ספיל באגרוףך ממוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביה עולה לאויר וכך שלגון לא מצליח לפגוע בסרטרביהעם ציפורן דרקון.סטרביה משתמש דבאס אוירי.שלגון לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס האוירי של סטרביה.רקס אומר לך"הוא יודע אס אוירי יפה מאוד.שלגון להבירעל סטרביה."שלגון משתתמשבלהביר חזק.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף בחבטת גוף
-
[quote]לוקאס
סטרביה עולה לאויר וכך שלגון לא מצליח לפגוע בסרטרביהעם ציפורן דרקון.סטרביה משתמש דבאס אוירי.שלגון לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהאס האוירי של סטרביה.רקס אומר לך"הוא יודע אס אוירי יפה מאוד.שלגון להבירעל סטרביה."שלגון משתתמשבלהביר חזק.מה תעשה[/quote]
"סטרביה תתחמק עם אס אווירי ואז תשתמש במכת כנף!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביה מצליח להתחמק מהלהביור של שלגון.סטרביהנתן מכה עם הכנף שלו לשלגון.שלגון נפצע קצת.רקס אומר לךל"אתה חזקזה עומדלךהיות קרבקשה.שלגוןשוב להביור"שלגון משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מהאגרוף המקד של ביבריל.ספיל קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף שמביסה את ביריל. 2 1 לך יגאל.מרק מחזיר את ביבריל לפוכדור שלו ואומר לך"אתה מנחשכבר מי הפוקימון הבא שלי הואעוד להיות יותר חזק ולהבס את הספיל שלך ותטרך להילחם עם הצ'אמנדאר החזק שלך.רוצה להנחש או לראות עכשיו"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטרביה מצליח להתחמק מהלהביור של שלגון.סטרביהנתן מכה עם הכנף שלו לשלגון.שלגון נפצע קצת.רקס אומר לךל"אתה חזקזה עומדלךהיות קרבקשה.שלגוןשוב להביור"שלגון משתמש בלהביור מה תעשה[/quote]
סטרביה תחזיר אליו את הלהביור עם רוח חזקה ואז תיכנס דרך הלהביור עם מכת כנף ותיצור כנף אש!
-
[QUOTE=monster;723183][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטרביה מצליח להתחמק מהלהביור של שלגון.סטרביהנתן מכה עם הכנף שלו לשלגון.שלגון נפצע קצת.רקס אומר לךל"אתה חזקזה עומדלךהיות קרבקשה.שלגוןשוב להביור"שלגון משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מהאגרוף המקד של ביבריל.ספיל קופץ לאוויר ומשתמש בחבטת גוף שמביסה את ביריל. 2 1 לך יגאל.מרק מחזיר את ביבריל לפוכדור שלו ואומר לך"אתה מנחשכבר מי הפוקימון הבא שלי הואעוד להיות יותר חזק ולהבס את הספיל שלך ותטרך להילחם עם הצ'אמנדאר החזק שלך.רוצה להנחש או לראות עכשיו"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני ינחש שזה דיטו