אם אני לא טועה מטפוד התפתח לבטרפרי בתגובה האחרונה אבל אני לא ממש זוכר מה היה הקרב אתה אולי זוכר או שנתחיל מההתחלה?
Printable View
אם אני לא טועה מטפוד התפתח לבטרפרי בתגובה האחרונה אבל אני לא ממש זוכר מה היה הקרב אתה אולי זוכר או שנתחיל מההתחלה?
ארתור-
עשו גיבוי, צריך להגיב שוב להכל מהתחלה
ניב-
נכון, אוסיף
------------
"כמובן" אומרת טורה. אתם מתקדמים על טרופיאס, פתאום נשמע קול צניחה, ומגיע אליכם מלמעלה טיל-מישהו מנסה לפגוע בכם. לאחר מכן מגיעים עוד ועוד יריות ולמזלך טורה מצליחה להיתחמק ואתה רואה אליקופטר מתקדם אליכם-אולי הוא זה שמנסה לפגוע בכם?
ירין-
צ'אם פוגע פעם נוספת בינמה, ינמה לא יכול להילחם עוד
עומר-
"אל תדאג" היא מצחקקת, "היא לכולם מציקה ואומרת להישתחוות וזה לא הפעם הראשונה בה היא נפגעת. אז למה באת בדיוק?"
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 03:37 PM
[b]
עומר-
"אל תדאג" היא מצחקקת, "היא לכולם מציקה ואומרת להישתחוות וזה לא הפעם הראשונה בה היא נפגעת. אז למה באת בדיוק?" [/b][/quote]
"באתי לאתגר אותך"
עומר-
"אז בוא איתי" אומרת לוסי ולוקחת אותך לזירה. כל אחד עומד במקומו והאורות נדלקים-מאות צופים בקהל. "זה יהיה קרב של 3 על 3, לאף אחד מהמתמודדים אין אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט. "צא פלוצל" אומרת לוסי ומוציאה פלוצל-[img]http://i28.tinypic.com/23rkcy9.png[/img]
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 03:45 PM
[b] עומר-
"אז בוא איתי" אומרת לוסי ולוקחת אותך לזירה. כל אחד עומד במקומו והאורות נדלקים-מאות צופים בקהל. "זה יהיה קרב של 3 על 3, לאף אחד מהמתמודדים אין אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט. "צא פלוצל" אומרת לוסי ומוציאה פלוצל-[img]http://i28.tinypic.com/23rkcy9.png[/img] [/b][/quote]
"צא מק!" אני אומר ומוציא אותו "תשתמש באקדח שמן לעיניים שלו ואז גז רעיל!"
[b] ניב-
נכון, אוסיף
------------
"כמובן" אומרת טורה. אתם מתקדמים על טרופיאס, פתאום נשמע קול צניחה, ומגיע אליכם מלמעלה טיל-מישהו מנסה לפגוע בכם. לאחר מכן מגיעים עוד ועוד יריות ולמזלך טורה מצליחה להיתחמק ואתה רואה אליקופטר מתקדם אליכם-אולי הוא זה שמנסה לפגוע בכם? [/b][/quote]
"מה לעזאזל? הונצקרוו צא! תשתמש ברוח כדי להסיט את הטילים"
ניב-
מה רוח? :huh:
עומר-
"אקדח מים ואז תפרוץ אל הגז בסילון אקווה" אומרת לוסי. מק שולח אקדח שמן ופלוצל הודף אותו באקדח המים-ההתקפות שוות כוחות. לאחר מכן מק מפזר גזים רעילים אבל פלוצל פורץ אל תו הגז בסילון אקווה ופוגע במק
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 04:13 PM
[b] ניב-
מה רוח? :huh: [/b][/quote]
סופה.
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 04:13 PM
[b]
עומר-
"אקדח מים ואז תפרוץ אל הגז בסילון אקווה" אומרת לוסי. מק שולח אקדח שמן ופלוצל הודף אותו באקדח המים-ההתקפות שוות כוחות. לאחר מכן מק מפזר גזים רעילים אבל פלוצל פורץ אל תו הגז בסילון אקווה ופוגע במק [/b][/quote]
"מק תשתמשך בהשפרצה ואז חבטה!"
[b] ארתור-
עשו גיבוי, צריך להגיב שוב להכל מהתחלה [/b][/quote]
אני יודע אבל למה סתם מההתחלה מטפוד התפתח וזה היה עכשיו נוזפאס נגד היטמונצ'אן אחרי שפיג'יוטו ניצח את הריאמה ואז הפסיד להיטמצונצ'אן הוצאתי ת נוזפאס שניה אני יכתוב תגובה לקרב
[b]
ירין-
צ'אם פוגע פעם נוספת בינמה, ינמה לא יכול להילחם עוד
[/b][/quote]
"פוכדור צא! הייתה טוב צ'אם!" אני אומר
ניב-
אה...
----------
עוד ועוד טילים נורים, אבל למזלכם הונצ'קרוו מצליח להגן עליכם המסוק מתקרב ובתוכו אתם רואים חיילת מצוות רוקט-[img]http://i28.tinypic.com/1pe0xu.png[/img], "תנו לי את הפוקימונים" היא אומרת
ארתור-
בגללך שאצלך יצא בול באמצע אז אוקיי
------------------------------------
"אנחנו רוצים כסף ואז אתן את בטרפרי" אומר האיש, "אגרוף חשמל, אגרוף קרח ואז אגרוף אש. בוא נגמור אותו" אומרת גרטה. נוספאס שולח חישמול אבל היטמונצ'אן סופג אותו באגרוף חשמל, לאחר מכן נוספאס זורק אבנים אבל גם הפעם היטמונצ'אן מצליח להדוק ובאגרוף קרח. לבסוף נוספאס תוקף בכוח עתיק והיטמונצ'אן מנסה להדוק באגרוף אש אבל נפגע.
ירין-
הפוכדור מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת ינמה!
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 18 2009, 04:51 PM
[b] ניב-
אה...
----------
עוד ועוד טילים נורים, אבל למזלכם הונצ'קרוו מצליח להגן עליכם המסוק מתקרב ובתוכו אתם רואים חיילת מצוות רוקט-[img]http://i28.tinypic.com/1pe0xu.png[/img], "תנו לי את הפוקימונים" היא אומרת [/b][/quote]
"טוב אם זה מה שאת רוצה. הונצקרוו תשתמש בסופה ותערער את יציבות המסוק!"
[b] ארתור-
בגללך שאצלך יצא בול באמצע אז אוקיי
------------------------------------
"אנחנו רוצים כסף ואז אתן את בטרפרי" אומר האיש, "אגרוף חשמל, אגרוף קרח ואז אגרוף אש. בוא נגמור אותו" אומרת גרטה. נוספאס שולח חישמול אבל היטמונצ'אן סופג אותו באגרוף חשמל, לאחר מכן נוספאס זורק אבנים אבל גם הפעם היטמונצ'אן מצליח להדוק ובאגרוף קרח. לבסוף נוספאס תוקף בכוח עתיק והיטמונצ'אן מנסה להדוק באגרוף אש אבל נפגע. [/b][/quote]
"כמה כסף אתם רוצים?" אכתוב במהירות ואז אגיד לנוזפאס "עכשיו תשתמש בכוח עתיק שזה המתקפה שהכי עזרה לנו לקרב הזה ואז תשתמש בהיתקשחות ומיד אחרי זה תשתמש בבלימה והיא תהיה הרבה יותר חזקה עם ההתקשחות ואחרי זה תשתמש בזריקת אבנים"
[b]
ירין-
הפוכדור מתחיל להיתנדנד.... אושר! ברכותיי! תפסת ינמה! [/b][/quote]
אושר.. יש לי דה ז'ה וו
----
אני הולך לרפות תפוקימונים בעיר פיוטר