[QUOTE=LordAbizi;611000]
תמיר
"אה... על הכיוון הזה לא חשבתי. אני אעשה את זה מחר. בכל אופן כלי הנשק והלבוש שלהם מעוררים עניין" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"מה כל כך מיוחד בהם?"
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;611000]
תמיר
"אה... על הכיוון הזה לא חשבתי. אני אעשה את זה מחר. בכל אופן כלי הנשק והלבוש שלהם מעוררים עניין" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"מה כל כך מיוחד בהם?"
ג'וני
סקווירטל מתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט מכין השארות. סקווירטל מנסה לירות אקדח מים תוך כדי, אבל קשה לשלוט בכיוון ולכן זה רק לפעמים פוגע בקריקטוט. סקווירטל פוגע עם הגלגול, ואז קריקטוט משחרר את ההשארות ופוגע. קריקטוט מתחיל להתעייף.
תמיר
"ובכן, מפעל ליצור בגדים סטנדרטי מכין בגדים זהים עד כדי מילימטר. הבגדים שלהם זהים עד כדי מיקרומטר, פי אלף יותר מדויק.
הדבר הכי מעניין זה הנשק. אין להם נשק במובן שאנחנו מכירים. רציתי לבדוק מה מהירות הקליעים שלהם, אז שמתי את זה על [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_pendulum"]מטוטלת בליסטית[/URL] (אין ערך בעברית). מתברר שאין להם קליעים. אבל איזשהו -משהו- גרם למטוטלת הבליסטית לעלות כמעט ב90 מעלות. נשק מאוד מוזר" הוא אומר "זה בערך כל התגליות שלי"
[quote=LordAbizi;611339]ג'וני
סקווירטל מתגלגל לכיוון קריקטוט, וקריקטוט מכין השארות. סקווירטל מנסה לירות אקדח מים תוך כדי, אבל קשה לשלוט בכיוון ולכן זה רק לפעמים פוגע בקריקטוט. סקווירטל פוגע עם הגלגול, ואז קריקטוט משחרר את ההשארות ופוגע. קריקטוט מתחיל להתעייף.
[/quote]
"קדימה סקווירטל התאמנו הרבה אנחנו צריכים לנצח אותו השתמש בבועות תוך כדי שאתה רץ לקריקטוט ואחר כך השתמש באקדח מים" אומר לו
ג'וני
סקווירטל יורה בועות ומתחיל להתקרב לקריקטוט. הבועות מעצבנות את קריקטוט ומנועות ממנו לתקוף, ולכן הוא מתחיל השארות. סקווירטל עובר לאקדח מים ופוגע בקריקטוט, עד שהוא משחרר את ההשארות ופוגע בסקווירטל.
[quote=LordAbizi;611840]ג'וני
סקווירטל יורה בועות ומתחיל להתקרב לקריקטוט. הבועות מעצבנות את קריקטוט ומנועות ממנו לתקוף, ולכן הוא מתחיל השארות. סקווירטל עובר לאקדח מים ופוגע בקריקטוט, עד שהוא משחרר את ההשארות ופוגע בסקווירטל.[/quote]
"קדימה סקוירטל! התאמנו כל היום ופתאום אתה לא מראה את הכוח שלך?" אומר לו ואוסיף "קדימה אתה חזק מאוד עכשיו השתמש באקדח מים ובנגיחה בכל הכוח שלך!!" אומר לו
[quote=LordAbizi;564745]
מור
הזנב של מריפ נע, ו[B]פוגע פעמיים בספירו ומאלץ אותו לעזוב[/B]. ספירו טס אחורה, מסתובב, [B]ומשתמש במתקפת ניקור שפוגעת במריפ.[/B][/quote]
"מריפ, תשתמש בכל הכוח שלך במכת זנב שתטיח את ראשו באדמה!!!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~
הרבה זמן לא הייתי, מעמוד 186...
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים לעבר קריקטוט ופוגע. קריקטוט בורח מאקדח המים ואז דוחף את סקווירטל. סקווירטל מנצח את הקרבה ופוגע בקריקטוט. קריקטוט נושך את סקווירטל.
מור
לההה... באמת?!?!
אני מניח שMission of the WIN 2 מת.
--
מריפ מרים את הזנב ופוגע בספירו, והדבר מפיל אותו על האדמה. ספירו במהירות קם משם ואז דוחף את מריפ.
[quote=LordAbizi;612263]
מור
לההה... באמת?!?!
אני מניח שMission of the WIN 2 מת.
--
מריפ מרים את הזנב ופוגע בספירו, והדבר מפיל אותו על האדמה. ספירו במהירות קם משם ואז דוחף את מריפ.[/quote]
חחח כן כנראה, לא נורא אני הולך להוציא משחק הרבה יותר מושקע!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מריפ תשתמש בהתקפת דחיפה ותחסל אותו!" אומר למריפ
[quote=LordAbizi;612263]ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים לעבר קריקטוט ופוגע. קריקטוט בורח מאקדח המים ואז דוחף את סקווירטל. סקווירטל מנצח את הקרבה ופוגע בקריקטוט. קריקטוט נושך את סקווירטל.
[/quote]
במה סקוריטל ניצח?
"קדימה סקווירטל השתמש בגילגול ואחר כך בקרן בועות" אומר ואפנה לפיצ'ו ואומר "אתה מוכן להמשיך באימונים?" אשאל אותו
מור
אני מקווה שהכוונה שלך במושקע היא [b]לא[/b] לכתוב כל אות בצבע אחר, אלא שהתכוונת להשקעה מסוג אחר (השקעה רעיונית, ואה... "פיצ'רים" מעניינים).
--
מריפ מסתער בכל גופו ודוחף את ספירו. ספירו עף אחרונית, ואז מתסובב ומנקר את מריפ. ספירו מתחיל להתעייף.
ג'וני
התכוונתי לכתוב "מנצל"
--
סקווירטל מתגלגל וקריקטוט מנסה לפגוע בו אבל נכשל ולבסוף נפגע בעצמו. קריקטוט נושך את סקווירטל ואז סקווירטל יורה בו אקדח מים ומרחיק אותו. קריקטוט נראה ממש עייף, וסקווירטל קצת עייף.
פיצ'ו כעת כבר נושם בסידורת ונראה שהוא נח. הוא מהנהן
[QUOTE=LordAbizi;612582]
ג'וני
התכוונתי לכתוב "מנצל"
--
סקווירטל מתגלגל וקריקטוט מנסה לפגוע בו אבל נכשל ולבסוף נפגע בעצמו. קריקטוט נושך את סקווירטל ואז סקווירטל יורה בו אקדח מים ומרחיק אותו. קריקטוט נראה ממש עייף, וסקווירטל קצת עייף.
פיצ'ו כעת כבר נושם בסידורת ונראה שהוא נח. הוא מהנהן[/QUOTE]
אפנה לפיצ'ו ואומר "כל הכבוד לך עכשיו תנסה כמומ שעשינו מקודם להוציא ניצוצות חשמל החוצה" אומר לו ואפנה לסקווירטל "השתמש מהר באקדח מים ואחר כך תרוץ לקריקטוט והשתמש בבועות בכל הכוח!" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;611339]
תמיר
"ובכן, מפעל ליצור בגדים סטנדרטי מכין בגדים זהים עד כדי מילימטר. הבגדים שלהם זהים עד כדי מיקרומטר, פי אלף יותר מדויק.
הדבר הכי מעניין זה הנשק. אין להם נשק במובן שאנחנו מכירים. רציתי לבדוק מה מהירות הקליעים שלהם, אז שמתי את זה על [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_pendulum"]מטוטלת בליסטית[/URL] (אין ערך בעברית). מתברר שאין להם קליעים. אבל איזשהו -משהו- גרם למטוטלת הבליסטית לעלות כמעט ב90 מעלות. נשק מאוד מוזר" הוא אומר "זה בערך כל התגליות שלי"[/QUOTE]
"אז זה יורה משהו כמו לחץ אוויר?תנסה לירות עוד פעם על מטרה כלשהיא,ונראה מה יקרה...
בינתיים,יש עוד השערות או דברים שנראים מוזרים?"
[quote=LordAbizi;612582]מור
אני מקווה שהכוונה שלך במושקע היא [B]לא[/B] לכתוב כל אות בצבע אחר, אלא שהתכוונת להשקעה מסוג אחר (השקעה רעיונית, ואה... "פיצ'רים" מעניינים).
--
מריפ מסתער בכל גופו ודוחף את ספירו. ספירו עף אחרונית, ואז מתסובב ומנקר את מריפ. ספירו מתחיל להתעייף.
[/quote]
חחחחחחחחחח אל תדאג... זה יהיה הרבה יותר טוב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש ספירו עייף," אומר לעצמי בקול ואז אשלוף פוקדור ואזרוק עליו!
ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, ונראה שיש שיפור קל, הניצוצות עפים מפיצ'ו בכיוון אחד, עדיין לא עוברים מרחק גדול יותר מדי, אבל יש שיפור.
סקווירטל יורה אקדח מים. קריקטוט מנסה להתחמק אבל הוא עייף מדי ונפגע. כשסקווירטל רץ לכיוונו כדי לעשות בועות קריקטוט קופץ עליו ונושך אותו. סקווירטל יורה בועות שמתפוצצות מסביב לקריקטוט וגורמות לו ליפול מסקווירטל.
תמיר
"משהו בסגנון, אבל לא היה אוויר, ואם הם השתמשו בזה כדי להפיל מסוק, זה חייב להיות לחץ די גדול. נשק מוזר, דורש מחקר מעמיק. המסקנה שהגעתי אליה, זה שיצורים מסוג זה תקפו את הביתן להשכרת אופנועי ים בנהר רום, איפה שפגשתי אותך. הגוף המתכתי של היצורים האלו הודף כדורים בתבנית דומה מאוד לזו שראיתי שם. התכניות שלי כעת הן לחקור את הנשק לעומק, ולחקור טביעות אצבעות. שאלות?" הוא עונה
מור
הפוכדור פוגע בספירו, וספירו נכנס אליו. הפוכדור מתנודנד זמן מה ולבסוף נעצר. לכדת ספירו יעודכן מיד.
[quote=LordAbizi;613386]מור
הפוכדור פוגע בספירו, וספירו נכנס אליו. הפוכדור מתנודנד זמן מה ולבסוף נעצר. לכדת ספירו יעודכן מיד.[/quote]
"יששששש!!" אומר בשמחה ואמשיך ללכת לעיר הבאה עם מריפ.