-
[quote=ErWiN;705827]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]לוקסיו [/U][/I]משתמש בטעינה שטוענת את מתקפותיו ,סנובר משתמש ברוח קרח ישירות על מיוטו אבל ג'ולטיאון עוזר לו עם מכת ברק שמיוטו לא מצליח לעצור אותה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא נפגע מעט ,אך משתמש ב'צוות חיסול' ומחסל את גליילי[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה שינקס!, תפרוק עליו את הכל בניצוץ!, ואתה סנובר תשתמש ברוח קרח עוד העם ומיד לאחר מכן שריקת עלים!" אני מדריך אותם.
-
[QUOTE]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I] [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אני לא חושב שתוכל לנצח את באלון ,או את קרלי וסמית' " אומר אוק בעצב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"למרות שאפשר לפלוש להם למפקדה בוירידאן ,ולהשמיד אותם סופית ,אך זו משימה קשה "אומר[/B][/COLOR] [/QUOTE]
"אל תידאג אני מאמין בפוקימונים שלי ואני אנצח אותם יאללה אני יוא לדרך" אני מוציא את האופניים ומתחיל לסוע למפקדה בורידיאן
-
[QUOTE=ErWiN;698365][COLOR=darkorange][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"זה ...זה ..זה...הדבר!" צועק איש זקן[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הוא היה שם! זה הוא!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ילד אחד ניגש ואומר "צוות בלו ,מאז שהם הגיעו הם עושים רק צרות " אומר הילד ובוכה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי , הייתי בקוקה קולה וילג' !
----
אדפוק את הדלת באדמה ואתעצבן על זה שהם רק הגיעו וכבר עושים צרות
"לאן הם הלכו ? ומה הם עשו לכם ?" אשאל בזריזות .
-
[QUOTE=ErWiN;705827][COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה מהרוח [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מצליח להתחמק מהגחלת אך שריטות הזעם פוגעות לא בכנף השמאלית כאשר הוא ממשיך עם ניקור על מונפרנו.[/B][/COLOR]
.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרו"שריטות זעם וגחלת על פיג'י"
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זה לא שינקס! זה לוקסיו ! אני כבר שנה מסמן לך![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו משתמש בניצוץ ומצליח להוריד למיוטו קצת חיים ,סנובר מתקיף עם רוח קרח ושריקת עלים ולאחר מכן ג'ולטיאון מחזק עם מכת ברק [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בטלפתיה ומחסל את לוקסיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נשארו ג'ולטיאון וסנובר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י רואה שאתה משתמש באותה אסטרטגיה כל הזמן והוא מנצל את זה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו מפספס את פידג'י ופידג'י מתקיף עם ניקור ורוח חזקה ומצליח להוריד למונפרנו חצי מחייו.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הם העיפו אותנו מהבית ובנו במקומם מפקדה ,הם גנבו את הפוקימונים והם עכשיו בעיר פאלט " אומר לך הילד[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה מתקרב לאט לאט לוירידאן ואתה מגיע לפנייה שמאלה ,שם בעצם המפקדה.[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה רואה בניין רחב שרשום עליו [COLOR=blue]"B"[/COLOR][/I][/B][/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי ואז במכת ברק ופוצע את טרופיוס שנפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מכין קרן על ביינתים ,אך משיב עם הטלת גוף[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"הם העיפו אותנו מהבית ובנו במקומם מפקדה ,הם גנבו את הפוקימונים והם עכשיו בעיר פאלט " אומר לך הילד[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אני צריך מישהו שיתלווה עליי , אני הולך להילחם בהם ולהוציא אותם מכל קנטו
לא ייתכן שהם ישתלטו כאן על האיזור הזה !" אגיד בזעם ואלך לכיוון העיר פאלט
לא אחכה שיחליטו להצטרף אליי .. פשוט אתן למי שרוצה לבוא .
-
[QUOTE]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה מתקרב לאט לאט לוירידאן ואתה מגיע לפנייה שמאלה ,שם בעצם המפקדה.[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]אתה רואה בניין רחב שרשום עליו [COLOR=blue]"B"[/COLOR][/I][/B][/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR] [/QUOTE]
"הנה הגעתי אני אכנס לשם בשקט ואנסה לנצח אותם"
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]פידג'י רואה שאתה משתמש באותה אסטרטגיה כל הזמן והוא מנצל את זה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מונפרנו מפספס את פידג'י ופידג'י מתקיף עם ניקור ורוח חזקה ומצליח להוריד למונפרנו חצי מחייו.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למונפרו"מבט וגחלת על פיג'י"
-
[QUOTE=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי ואז במכת ברק ופוצע את טרופיוס שנפגע[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]טרופיוס מכין קרן על ביינתים ,אך משיב עם הטלת גוף[/B][/COLOR][/QUOTE]
"פיקאצ'ו תהיה מוכן להתחמק! תתחמק איך שהוא משגר את הקרן אלייך ואז שהוא לא יכול לזוז תשתמש במתקפת ברק בכל הכוח שלך!" אומר לו
-
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מקשיב לך אך טרופיוס טעון בקרן על ,אך לא משגר אותה ביינתים ,הטלת הגוף שלו פוגעת בפיקאצ'ו ומוחצת אותו ומורידה לו חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק כדי להביס את טרופיוס ,אך טרופיוס משתמש ברעידת אדמה שגורמת לפיקאצ'ו לאבד חיים וריכוז ,רק לאחר מכן טרופיוס משתמש בקרן העל ומוריד לפיקאצ'ו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]מונפרנו משתמש במבט ואז בגחלת שפוגע בפידג'י אך לא מחסל אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח ובניקור ומונפרנו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י המנצח.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה לא רואה שם אף אחד ... אתה מחפש אך לא מוצא אף אחד .אתה שומע קולות משונים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אף אחד לא מצטרף אליך ואתה ממשיך לפאלט במהירות כאשר עוצר אותך זקן בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ילד .. אני יכול לעזור לך " אומר לך ומגיש לך אבן אופל שמפתחת מארקרוו להונצ'קראוו[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=purple][B][I][U]
[COLOR=green][B]מונפרנו משתמש במבט ואז בגחלת שפוגע בפידג'י אך לא מחסל אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י מתקיף ברוח ובניקור ומונפרנו לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]פידג'י המנצח.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את מונפרו ומוציא את באלבאזור ואמר לו"זרע עלוקה ובצלפת גפן"
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו מקשיב לך אך טרופיוס טעון בקרן על ,אך לא משגר אותה ביינתים ,הטלת הגוף שלו פוגעת בפיקאצ'ו ומוחצת אותו ומורידה לו חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש במכת ברק כדי להביס את טרופיוס ,אך טרופיוס משתמש ברעידת אדמה שגורמת לפיקאצ'ו לאבד חיים וריכוז ,רק לאחר מכן טרופיוס משתמש בקרן העל ומוריד לפיקאצ'ו הרבה חיים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה פיקאצ'ו תקפוץ לטריפויס ותיטלה עליו ואחר כך תתשמש במכת ברק ואחר כך תטעין חשמל בגוף שלך ותפגע בו עם מכת זנב בטרופיוס!" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;708836][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אף אחד לא מצטרף אליך ואתה ממשיך לפאלט במהירות כאשר עוצר אותך זקן בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ילד .. אני יכול לעזור לך " אומר לך ומגיש לך אבן אופל שמפתחת מארקרוו להונצ'קראוו[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו אני מבין למה הוא לא התפתח !" אצעק מאושר ואודה לזקן , מיד אוציא את מארקרו
ואגיד לו "מארקרו .. יש לי הפתעה קטנה בשבילך" ומיד אקרב אליו את אבן האופל .
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה נכנס ואתה לא רואה שם אף אחד ... אתה מחפש אך לא מוצא אף אחד .אתה שומע קולות משונים[/B][/COLOR]
"מה זה הקולותל האלה אני צריך ללכת אחריהם" אני הולך לכיוון הקולות המשונים
-
[quote=ErWiN;707265][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זה לא שינקס! זה לוקסיו ! אני כבר שנה מסמן לך![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~~~~~~~~~~~;[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו משתמש בניצוץ ומצליח להוריד למיוטו קצת חיים ,סנובר מתקיף עם רוח קרח ושריקת עלים ולאחר מכן ג'ולטיאון מחזק עם מכת ברק [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מיוטו משתמש בטלפתיה ומחסל את לוקסיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]נשארו ג'ולטיאון וסנובר.[/B][/COLOR]
[/quote]
אני מתבלבל....
~~~~~~~~~~~~~~~
"צא הנה סינדקוויל ותשתמש בגלגל להבה, ואתה סנובר תשתמש בעלי טער!" אני מורה להם.