-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 29 2009, 03:43 PM
[b] ירין - "הם לא מלאים דם!" המאמן של הפידג'י צועק.
"תראה, נקי לגמרי! שאני אתן לפידג'י שלי לדמם? לא ולא! הוא החבר הכי טוב שלי!" קרא הילד וחיבוק את פידג'י, שנראה מאושר.
לעומת זאת, הילד עם הנידורן אמר: "הוא לא מלא בדם, זה רק סימן אדום קטן, וזה מגיע לו על כך שהיה חסר תועלת!"
[/b][/quote]
אני אומר לילד עם הפידג'י :" אני מצתער! חשבתי שאתה כמו המאמנים האלה שמתייחסי לפוקימונים שלהם כמו בהמות!" ואני אומר לילד עם הנידורן :"הוא עשה את מה שהוא יכול! אני בטוח! אסור לך להתנהג ככה לפוקימונים שלך!"
-
"חבל מאוד שאין בך שמץ של נאמנות" אני אומר לכיוון הפוקדור של רטטה וזורק אותו במורד הגבעה כדי לשחרר את רטטה לחופשי
"תודה רבה על שהצלתה אותי" אני אומר למאמן "שמי הוא ריצ'רד,ושמך?"
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 29 2009, 02:06 PM
[b] טרביס -
אתם מתחילים לחזור לכיוון ניו בארק כשלפתע הלהקה של המנקים התאוששה.
הם התחילו לעקוב אחריכם ולפתע ג'ון צעק: "תברח!".
התחלתם לרוץ והמאנקים אחריכם, כשלפתע מאנקי אחד השיג אתכם וחסם לכם את הדרך. [/b][/quote]
אני מנסה לעקוף את המנקים
-
עומר - "זה נהדר!" הפרופסור קרא בפליאה.
"תיקח את מספר הטלפון שלי, למקרה שתצטרך אותי" הוא אמר וחזר למעבדה.
ירין - "היי!" קראו כמה ילדים.
"אנחנו בכלל לא מאמנים, רק התאספנו כאן כדי לראות את הקרב!" הם צעקו עליך.
"אתה חושב?!" אמר הילד שהנידורן שלו בזעם.
"הוא חלש! הוא אמור להיות חזק! הוא פשוט חסר תועלת! הוא אפילו לא דומה לאבא שלו, אחרי כל מה שהשקעתי בו!" הוא צורח ומרים את ידו, נראה כאילו הוא הולך להכות את נידורן.
ניתאי - רטטה מסתכל עליך במבט עצבני, הוא מתחיל לצעוק ונושך אותך.
הוא כנראה חושב שלך אין נאמנות כלפי הפוקימונים, אתה מסכן אותם במקום להתמודד עם הבעיות.
הוא בורח בשמחה, והכדור שלו מתנפץ.
*
טרביס - המאנקים לא מוותרים ומנסים להלחם, כנראה שהם רוצים שתחזירו את הפריימיפ ואת המאנקי שלכדם.
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 29 2009, 04:19 PM
[b] ירין - "היי!" קראו כמה ילדים.
"אנחנו בכלל לא מאמנים, רק התאספנו כאן כדי לראות את הקרב!" הם צעקו עליך.
"אתה חושב?!" אמר הילד שהנידורן שלו בזעם.
"הוא חלש! הוא אמור להיות חזק! הוא פשוט חסר תועלת! הוא אפילו לא דומה לאבא שלו, אחרי כל מה שהשקעתי בו!" הוא צורח ומרים את ידו, נראה כאילו הוא הולך להכות את נידורן.
[/b][/quote]
"פצי מהר שוק חשמלי חלש שיעיף את הילד!" אני אומר בכעס " אסור לך גם להרביץ לו! זהו, אני לוקח אותו ממך! אתה לא ראוי לו!"
-
'גם כן הוא,כפוי טובה' אני חושב בעצבנות "עדיין לא עניתה לי מה שמך" אני אומר למאמן שלידי
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 29 2009, 03:19 PM
[b] טרביס - המאנקים לא מוותרים ומנסים להלחם, כנראה שהם רוצים שתחזירו את הפריימיפ ואת המאנקי שלכדם. [/b][/quote]
אני מסתכל מה הוא עושה
-
[quote][i]Originally posted by זאב על מקל[/i]@Jun 29 2009, 04:19 PM
[b] עומר - "זה נהדר!" הפרופסור קרא בפליאה.
"תיקח את מספר הטלפון שלי, למקרה שתצטרך אותי" הוא אמר וחזר למעבדה. [/b][/quote]
"תודה פרופסור!" אני אומר ומתחיל ללכת לחפש פוקימונים
-
ירין - "מה קורה כאן?!" נשמע קול נשי צורח.
"השוטרת ג'ני! הילד הזה אומר לפאצ'יריסו שלו לחשמל את כל הילדים כאן והוא מנסה לגנוב את הנידורן שלי!" רטן הילד עם הנידורן.
ריצ'רד - סתם הערה: שנינו יודעים שאתה כפוי הטובה במקרה הזה <_<
"שמי הוא סילבר" אמר הילד.
"אבל אין זמן לדבר! חייבים לברוח!" הוא אמר בכעס.
טרביס- המאנקי שמקדימה מתנפל עליך ומנסה לגנוב לך את הכדורים.
ג'ון נחלץ לעזרתך.
"קריליה, צאי!" הוא צועק וקירליה יוצאת מהכדור שלה([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa281.png[/img]).
"קריליה, על חושי!" ג'ון פוקד, וקירליה מעיפה את המאנקי שהתנפל עליך אל עבר המחבורה של המאנקים.
"בוא נברח!" ג'ון צועק ומתחיל לרוץ במהירות עצומה.
עומר - אתה משוטט כשלפתע אתה רואה סרסקיט([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa283.png[/img]), הוא נראה כועס ומתנפל על הרגל שלך עם מתקפת דחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jun 30 2009, 12:44 AM
[b]
עומר - אתה משוטט כשלפתע אתה רואה סרסקיט([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa283.png[/img]), הוא נראה כועס ומתנפל על הרגל שלך עם מתקפת דחיפה. [/b][/quote]
"היי מה אתה רוצה?" אני אומר ומנסה להעיף אותו ממני "אזוריל תשתמשי בזעם ובבועות ותעיפי אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jun 30 2009, 12:44 AM
[b] ירין - "מה קורה כאן?!" נשמע קול נשי צורח.
"השוטרת ג'ני! הילד הזה אומר לפאצ'יריסו שלו לחשמל את כל הילדים כאן והוא מנסה לגנוב את הנידורן שלי!" רטן הילד עם הנידורן.
[/b][/quote]
"הם ניסו להרביץ לי אז אמרתי שפציריסו ירחיק אותם... והילד הזה מתעלל בנידורן שלו! הוא מרביץ לו!" אני אומר בכעס
-
עומר - אזוריל משתמשת בזעם, אך סרסקיט מתכופף וחומק בקלות ממתקפת הזעם.
כשאזוריל משתמשת בבועות סרסקיט מתחיל להשתמש במתפת דחיפה כדי לפוצץ אותן, נראה כאילו זה לא עזר לך, אלא רק עצבן את סרסקיט יותר.
ירין - "זה שקר!" צעקו הילדים והתחילו להאשים אותך בזה שגנבת את הפוקימון, וכל מה שהם עשו היה רק לתפוס אותך כדי שלא תברח עם הפוקימון הגנוב.
"הילד הזה... אה! זה הבן של ג'ימי!" השוטרת ג'ני צעקה.
"ידעתי שהוא מוכר לי, בכ"מ, אני בטוחה שההורים שלו יטפלו בו אחרי מה שהוא עשה לנידורן שלו, עכשיו להתפזר!" השוטרת ג'ני ציוותה והתחילה להרחיק את הילדים משם.
"אתה חדש בעיר, נכון?" שאלה אותך ג'ני בקלילות וחייכה לעברך.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jun 30 2009, 02:50 AM
[b] ירין - "זה שקר!" צעקו הילדים והתחילו להאשים אותך בזה שגנבת את הפוקימון, וכל מה שהם עשו היה רק לתפוס אותך כדי שלא תברח עם הפוקימון הגנוב.
"הילד הזה... אה! זה הבן של ג'ימי!" השוטרת ג'ני צעקה.
"ידעתי שהוא מוכר לי, בכ"מ, אני בטוחה שההורים שלו יטפלו בו אחרי מה שהוא עשה לנידורן שלו, עכשיו להתפזר!" השוטרת ג'ני ציוותה והתחילה להרחיק את הילדים משם.
"אתה חדש בעיר, נכון?" שאלה אותך ג'ני בקלילות וחייכה לעברך. [/b][/quote]
"כן, אני פשוט ראיתי את שאחד הילדים צורח ומכה את נידורן! אסור שהוא ישאר אצלו!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jun 29 2009, 11:44 PM
[b] טרביס- המאנקי שמקדימה מתנפל עליך ומנסה לגנוב לך את הכדורים.
ג'ון נחלץ לעזרתך.
"קריליה, צאי!" הוא צועק וקירליה יוצאת מהכדור שלה([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa281.png[/img]).
"קריליה, על חושי!" ג'ון פוקד, וקירליה מעיפה את המאנקי שהתנפל עליך אל עבר המחבורה של המאנקים.
"בוא נברח!" ג'ון צועק ומתחיל לרוץ במהירות עצומה.
[/b][/quote]
אני רץ אחריו בשיא המהירות
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jun 30 2009, 02:50 AM
[b] עומר - אזוריל משתמשת בזעם, אך סרסקיט מתכופף וחומק בקלות ממתקפת הזעם.
כשאזוריל משתמשת בבועות סרסקיט מתחיל להשתמש במתפת דחיפה כדי לפוצץ אותן, נראה כאילו זה לא עזר לך, אלא רק עצבן את סרסקיט יותר. [/b][/quote]
"אזוריל תשתמשי גם את בדחיפה ואז זעם!" אני אומר לה