[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:02 PM
[b] דודי
שינקס מנסה שוב, אולי יש איזה ניצוץ יותר שם, אבל התוצאה לא גדולה בהרבה מהפעם הקודמת.
[/b][/quote]
"יפה עכשיו תוסיף כוח לזה!"
Printable View
[b] דודי
שינקס מנסה שוב, אולי יש איזה ניצוץ יותר שם, אבל התוצאה לא גדולה בהרבה מהפעם הקודמת.
[/b][/quote]
"יפה עכשיו תוסיף כוח לזה!"
[b] ירין
זיגזגון מסתכל סביב והולך לכיוון של נאטו, ואז נאטו משתמש בדחיפה, וזיגזגון מסתובב ומתקיף איתו עם הזנב, רק שהמכה לא יותר מדי חזקה ממכה רגילה עם הזנב. נאטו נפגע, והוא מתחיל להתעייף. תזכור שאסור לך לפגוע בו יותר מדי. הבלבול נחלש, וזגזגון קרוב יותר למציאות.
[/b][/quote]
"טוב זיגז חזור! היה כיך לנהל איתך קרב!" אני אומר ומתקדם למצוא פוקימון אחר
דודי
שינקס מתאמץ עוד אך שוב, נוספים רק ניצוצות, שעדיין לא מתחברים לכדי ברק שיכול לפגוע איפה שהוא, כלומר הוא עדיין לא מצליח, והוא מתחיל להתעייף
ירין
אתה מטייל עוד קצת בשמורה ומוצא בלספרואט. (הפוקימון צמח הזה מהעונה הראשונה שמתפתח בסופו של דבר לויקטריבל)
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:17 PM
[b] דודי
שינקס מתאמץ עוד אך שוב, נוספים רק ניצוצות, שעדיין לא מתחברים לכדי ברק שיכול לפגוע איפה שהוא, כלומר הוא עדיין לא מצליח, והוא מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"אוף שינקס! בוא למרכז הפוקימונים תיתרפא ואז ניתאמן שוב"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] איקי
קרבי מתחיל לרוץ על סידוט שמתחיל להתגלגל, קרבי מכה בו פעמיים, ואז סידוט נפגע עוד פעם מה שגורם לו לעלות למעלה, ואז הוא נוחת על הצבת מתגלגל במעלה הזרוע של קרבי, ופוגע בו. [/b][/quote]
"קרבי השתמש בדחיפה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 11:55 AM
[b]
תמיר
הופיפ מנסה שוב, אך אין שיפור משמעותי בין שני הנסיונות, הכדור מתפוגג בזמן התנועה שלו. [/b][/quote]
"אוקיי,אז בוא ננוח" אני אומר לו,ומתיישב.
כעבור כמה דקות אני קם ואומר לגיבל:"אוקיי,בוא נמשיך!תשתמש בטופר דרקון על העץ!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:17 PM
[b]
ירין
אתה מטייל עוד קצת בשמורה ומוצא בלספרואט. (הפוקימון צמח הזה מהעונה הראשונה שמתפתח בסופו של דבר לויקטריבל) [/b][/quote]
תמונה אם אפשר.
דודי
כאמור מרכז הפוקימונים בעיר מרוול, שלשם אתה הולך.
אתה ממשיך ללכת בשדה ואז אתה רואה סלקות' תלוי על עץ מנומנם מעט.
איקי
קרבי דוחף את סידוט, וסידוט משתמש בהתמדה, הוא מתחיל לאגור אנרגיה.
תמיר
וואו אתה ממש עמוק בקטע הזה של ללמד אותם מתקפות הא? מצוין אם כן.
--
גיבל קם, מסתכל על העץ (מתרחק ממנו, אם הוא ישב ליד העץ, לא זוכר) וועשה כמה מתיחות (עד כמה שזה אפשרי אצל גיבל ם.ם). גיבל מתרכז, ואז הוא קופץ על העץ ושורט אותו, והשריטות בערך באותו עומק כמו בפעם האחרונה שהוא תקף, יותר עמוק משריטות רגילות, אך לא עמוק דיו.
ירין
כמובן.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:42 PM
[b] דודי
כאמור מרכז הפוקימונים בעיר מרוול, שלשם אתה הולך.
אתה ממשיך ללכת בשדה ואז אתה רואה סלקות' תלוי על עץ מנומנם מעט.
[/b][/quote]
אני רוצה תמונה
----------------
אני אומר:
"אה נחמד שימשיך לישון"והולך
[b] ליאו
סניזל חובט בפיג'י, והוא נפגע, ולאחר מכן הוא שורט אותו מספר פעמים והוא שוב נפגע, ואז פיג'י משתמש בדחיפה וסניזל נפגע. פיג'י מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"סניזל דחיפה פעם נוספת וחסל אותו עם שריטה! צא פוקדור!" אני אומר ומשליך את הפוקדור שלי על פיג'י
[quote][b]איקי
קרבי דוחף את סידוט, וסידוט משתמש בהתמדה, הוא מתחיל לאגור אנרגיה.[/b][/quote]
"קרבי תקוף אותו על הצבטות שלך במהירות ולאחר מכן השתמש בדחיפה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:42 PM
[b] ירין
כמובן.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא? [/b][/quote]
אני רוצה- אני בקושי מכיר שמות של פוקימונים.. ככה גם עושים בהמון משחקים..
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:42 PM
[b]
תמיר
וואו אתה ממש עמוק בקטע הזה של ללמד אותם מתקפות הא? מצוין אם כן.
--
גיבל קם, מסתכל על העץ (מתרחק ממנו, אם הוא ישב ליד העץ, לא זוכר) וועשה כמה מתיחות (עד כמה שזה אפשרי אצל גיבל ם.ם). גיבל מתרכז, ואז הוא קופץ על העץ ושורט אותו, והשריטות בערך באותו עומק כמו בפעם האחרונה שהוא תקף, יותר עמוק משריטות רגילות, אך לא עמוק דיו.
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא? [/b][/quote]
*אין לי בעיה שתשים תמונות.אני מכיר את כל הפוקימונים בעל פה,אבל עדיף שתעשה את כל המשחק צבעוני יותר.למשל כשאתה רושם את השם שלי,תדגיש אותו ותעשה אותו בצבע כחול למשל.זה יקל על התמצאות וגם יראה יפה יותר.או למשל אם אתה רושם של פוקימון,את השם של הפוקימון תעשה כקישור לתמונה,ואת השם של הפוקימון תצבע בצבע הסוג שלו(רעל-סגול,מעופף אפור וכו)*
"כל הכבוד גיבל,תנסה לרכז המון אנרגיה ביד,ובמיוחד בציפורניים!תשמור את האנרגיה ביד וכשאתה מגיע לעץ תשחרר את כולה בבת אחת!"
טוב אז אולי אני אוסיף את פוקימון אליט 2K למועדפים
דודי
אתה פוגש[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
ליאו
לא ענית לי, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
פיג'י נפגע מההתקפות והוא נופל מותש על האדמה, הפוקדור פוגע בו והוא נכנס. הפוקדור רועד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ולכדת פיג'י. יעודכן מיד
איקי
גם אתה לא ענית, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
סידוט נפגע ומאבד את האנרגיה שצבר, והוא מתחיל להתעייף. הוא משתמש בגלגול
ירין
ג'יגליפף מתנפל ומתחיל לרחף, והוא מתחיל לשיר. השירה שלו לא מרדימה את בלספרואוט אבל הוא בהחלט נראה רגוע יותר.
תמיר
'יפה יותר' זה לא פונקציונלי, ואני משתדל שהמשחק שלי יהיה פונקציונלי כמה שאפשר (ולכן הרבה דברים בטופס ההרשמה הם רשות). כדי להקל על ההתמצאות אני יורד שורה בין המשך לשם, אני מאמין שזה יעבוד. אני כבר התייאשתי בשיעורי ספרות מדברים לא פונקציונליים שלא תורמים, אז אני מנסה לתקן את זה...
--
גיבל מהנהן, הוא שוב אוגר אנרגיה, ולאחר מכן קופץ ושורט את העץ, והשריטות נהיות עמוקות יותר. גיבל מחייך מעט.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:04 PM
[b] דודי
אתה פוגש[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
[/b][/quote]
"אני לא מעוניין בקרב עכשיו אני רוצה לרפת את שינקס ופוצ'יאנה" אאני אומר