-
[b]שון[/b]
"יהלום המים הוא יהלום שבו אני שומר את רוב כוחי כדי שאני לא יתפרע ויהפוך לאגרסבי בבו הזמן" הקול אומר לך, מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"טוב ,אתה יודע שהמכון שבעיר הבאה הוא מכון החשמל"יסמין אומרת לך, מה תענה לה??
[b]מייקל[/b]
טרטוויג מנסה לחמוק ומצליח במזל,המאמן של גרידוס צועק:"גרידוס תקוף אותו בנזב אווקה קפוא".
גרידוס יוצר זנב אקווה ומפקיא אותו בעזרת ניב הקרח ומתחיל להיתקדם אל טרטווג שתוקף בשאיבה,גרידוס חוסם את מתקפת השאיבה בעזרת הקרח שעל זבנו ופוגע בטרטוויג שבדיוק תקף בעלי תער.
אתה מסתכל ורואה את גרידוס שנפגע מעלי התער ואת טרטוויג שוכב על הריצפה פצוע מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 07:27 AM
[b]
[b]מייקל[/b]
טרטוויג מנסה לחמוק ומצליח במזל,המאמן של גרידוס צועק:"גרידוס תקוף אותו בנזב אווקה קפוא".
גרידוס יוצר זנב אקווה ומפקיא אותו בעזרת ניב הקרח ומתחיל להיתקדם אל טרטווג שתוקף בשאיבה,גרידוס חוסם את מתקפת השאיבה בעזרת הקרח שעל זבנו ופוגע בטרטוויג שבדיוק תקף בעלי תער.
אתה מסתכל ורואה את גרידוס שנפגע מעלי התער ואת טרטוויג שוכב על הריצפה פצוע מה תעשה?? [/b][/quote]
"טורטוויג,בכל הכוח!תשתמש בספיגה ואז שאיבה ואז עלי תער ושוב שאיבה!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 07:27 AM
[b]
[b]ירין[/b]
"טוב ,אתה יודע שהמכון שבעיר הבאה הוא מכון החשמל"יסמין אומרת לך, מה תענה לה??
[/b][/quote]
"נכון...אנחנו צריכים פוקימון אדמה.." אני אומר לנ
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 30 2009, 07:42 PM
[b] [b]תמיר[/b]
אתה יוצא מהמרכז ורואה שעדיין מוקדם מאד ושאין עדיין מאמנים שהיתעוררו מה תעשה?? [/b][/quote]
מה קרה המשחק חזר?לא אמרת שסגרת?
--
אני נכנס חזרה ליער,מחפש פוקימונים ליליים חזקים מספיק לאימון
-
טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]תמיר[/b]
חזר לי החשק למשחק וגם כי לא רציתי לבזבז את ההשקעה לחינם +יהיו הרבה שינויים =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ליער אך אתה רואה שאין פוקימוני לילה אלה חלק מפוקימוני היום וחלק שבכלל לא מופיעים שבשאר חלקי היממה. האחד שהכי מושך את עינייך הוא פוקימון גדול אך קשה לך לזהות אותו אתה מתקרב וקולט את הפוקימון הכי מוזר ומפחיד שראיתה בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/483.png[/img]~ מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"אין כל כך הרבה פוקימוני אדמה באזורים האלה ואני בספק שיש,יש שמועות על חבורת ג'יאודודים אבל קשה מאד למצוא אותם" יסמין אומרת לך מה תענה??
[b]מייקל[/b]
טרטוויד מנסה לתקוף בשאיבה ומצליח לשאוב חלק מהאנרגייה של גרידוס ובכך מתאושש,גרידוס תוקף בריקוד גשם בזמן שטרטוויג תוקף בספיגה ומחזיר לעצמו עוד חלק מהאנרגייה,גרידוס תוקף בקרן קרח מסובבת שמקפיא את כל הטיפות של הגשם שיצר גרידוס ויוצרות נטיפים שעפים לכיוונו של טרטוויג שתוקף בעלי תער שעודפים חלק מהנטיפים אבל חלק גם פוגעים בו ופוצעים אותו,וטרטוויג תוקף בשאיבה אך גרידוס חומק ומשגר לעברו פעימת דרקון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:23 PM
[b] טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]ירין[/b]
"אין כל כך הרבה פוקימוני אדמה באזורים האלה ואני בספק שיש,יש שמועות על חבורת ג'יאודודים אבל קשה מאד למצוא אותם" יסמין אומרת לך מה תענה??
[/b][/quote]
לא הבנתי..
כמו הסילון פעימות מסובב?
----
"טוב בוא נלך וננסה למצוא אותם!" אני אומר בביטחון ונותן לה נשיקת עידוד
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:23 PM
[b] טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]תמיר[/b]
חזר לי החשק למשחק וגם כי לא רציתי לבזבז את ההשקעה לחינם +יהיו הרבה שינויים =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ליער אך אתה רואה שאין פוקימוני לילה אלה חלק מפוקימוני היום וחלק שבכלל לא מופיעים שבשאר חלקי היממה. האחד שהכי מושך את עינייך הוא פוקימון גדול אך קשה לך לזהות אותו אתה מתקרב וקולט את הפוקימון הכי מוזר ומפחיד שראיתה בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/483.png[/img]~ מה תעשה?? [/b][/quote]
"צאו קקליאון,סורסקיט וסינדקוויל!
סינדקוויל,גלגל להבה על הפוקימון!"(מצביע עליו)
"סוסרקיט,פעימת מים!"
"קקליאון,חבטות זעם!"
-
[b]תמיר[/b]
הפוקימון מיד קם וחוסם את כל המתקפות במתקפת הגנה, ואז אתה שומע קול בראש שאומר:"אתה לא פגשת אותי סתם ככה,המפגש הזה מתרחש כדי שאני יוכל להעביר אלליך את יהלום המתכת האם תסכים לשמור עליו?" מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"ירין אמרתי לך זה קשה למצוא אותם רק 2 מאמנים מצאו אותם וזה לקח להם 2 ימים וגם זו רק שמועה שהג'יאוד בכלל נמצאים כאן ולא במקום אחר" מה תענה ליסמין??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:45 PM
[b]
[b]ירין[/b]
"ירין אמרתי לך זה קשה למצוא אותם רק 2 מאמנים מצאו אותם וזה לקח להם 2 ימים וגם זו רק שמועה שהג'יאוד בכלל נמצאים כאן ולא במקום אחר" מה תענה ליסמין?? [/b][/quote]
"אז איך ממצח במכון?" אני שואל אותה
-
[b]ירין[/b]
"אתה תנצח אני לא משתתפת בקרבות מכון אני מתאמת,ואתה יש לי רעיון טוב על איזה סוג חשמל לא ממש משפיע ויש לך פוקימון מהשוג הזה?" אומרת יסמין מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:23 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
טרטוויד מנסה לתקוף בשאיבה ומצליח לשאוב חלק מהאנרגייה של גרידוס ובכך מתאושש,גרידוס תוקף בריקוד גשם בזמן שטרטוויג תוקף בספיגה ומחזיר לעצמו עוד חלק מהאנרגייה,גרידוס תוקף בקרן קרח מסובבת שמקפיא את כל הטיפות של הגשם שיצר גרידוס ויוצרות נטיפים שעפים לכיוונו של טרטוויג שתוקף בעלי תער שעודפים חלק מהנטיפים אבל חלק גם פוגעים בו ופוצעים אותו,וטרטוויג תוקף בשאיבה אך גרידוס חומק ומשגר לעברו פעימת דרקון מה תעשה?? [/b][/quote]
"תחמוק מפעימת הדרקון ותתקוף שוב בשאיבת ספיגה ואז עלי תער ושוב שאיבה ספיגה ואז סחרור עלים!"אני צועק לטורטוויג
-
טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
מייקל
אתה יודע ששאיבה וספיגה זה כמעט אותו כבר רק שספיגה זה מהאוויר ומהמים ושאיבה זה מפוקימון ככה שאין צורך לשלב אותם.
~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג מנסה לחמוק והוא מצליח במזל וכמעט נופל לים ~דא אתם במרינה~ המאמן של גרידוס צועק :"גרידוס תחמוק מהמתקפות שלו בכך שתקפוץ לים ואז אתה יודע מה לעשות" בדיוק כשטרטוויג תוקף בשאיבה סופגת גרידוס קופץ למים וחומק,טרטוויג תוקף בעלי תער אצת המים אך העלים פשוט פוגעים במים ומתחילים לצוף, מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:50 PM
[b] [b]ירין[/b]
"אתה תנצח אני לא משתתפת בקרבות מכון אני מתאמת,ואתה יש לי רעיון טוב על איזה סוג חשמל לא ממש משפיע ויש לך פוקימון מהשוג הזה?" אומרת יסמין מה תענה?? [/b][/quote]
"אני יודע טריקו אבל בכל זאת..זה קרב אחד על אחד?" אני שואל אותה
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:45 PM
[b] [b]תמיר[/b]
הפוקימון מיד קם וחוסם את כל המתקפות במתקפת הגנה, ואז אתה שומע קול בראש שאומר:"אתה לא פגשת אותי סתם ככה,המפגש הזה מתרחש כדי שאני יוכל להעביר אלליך את יהלום המתכת האם תסכים לשמור עליו?" מה תעשה?? [/b][/quote]
'הוא ישיר מידי,משהו פה מסריח' אני חושב לעצמי בזהירות
"ומה המגבלות או הסכנות הכרוכות בכך?מה יקרה אם אני אשמור עליו?" אני שואל בקול כדי שישמע
--
זה היה יותר מידי ישיר!אני לא מאמין שהוא יפקיד משהו חשוב בידי ילד בגיל ההתבגרות,בעל פוקימונים מתחילים ביותר,בלי אפילו לבחון אותו...
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:59 PM
[b]
מייקל
אתה יודע ששאיבה וספיגה זה כמעט אותו כבר רק שספיגה זה מהאוויר ומהמים ושאיבה זה מפוקימון ככה שאין צורך לשלב אותם.
~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג מנסה לחמוק והוא מצליח במזל וכמעט נופל לים ~דא אתם במרינה~ המאמן של גרידוס צועק :"גרידוס תחמוק מהמתקפות שלו בכך שתקפוץ לים ואז אתה יודע מה לעשות" בדיוק כשטרטוויג תוקף בשאיבה סופגת גרידוס קופץ למים וחומק,טרטוויג תוקף בעלי תער אצת המים אך העלים פשוט פוגעים במים ומתחילים לצוף, מה תעשה?? [/b][/quote]
"תנצל את הזמן שהוא במים ותשתמש בספיגה בלי הפסקה ותהיה מוכן לתקוף שהוא יצא!"אני אומר לטורטוויג