-
[color=gray]מייקל-
צודק, אני צריך להוסיף אותו לדמויות. הוא חשוב.
------------------------------------------------------------
אתה מתקשר לטד ומבקש אמצעי תעבורה. "בטח." הוא אומר. "לך למשרדים המדומים שלנו, וכנס לחדר B2 בקומה השנייה. בחדר לך לתא 249 ותשתמש בכרטיס שלך כדי לפתוח אותו. יש שם מפתחות לטויוטה שלי." אתה הולך עד למשרדים המדומים, מגיע, הולך, לוקח את המפתחות, והולך למוסך. אתה לא יודע לאן בדיוק הם שייכים, אז אתה לוחץ על הביפר של המפתחות ו[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_1.jpg]האוטו[/url] ש[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_4.jpg]מצפצף (עוד תמונה)[/url] הוא פשוט [url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_5.jpg]מדהים (עוד תמונה כדי שנדב יקנא)[/url][/color]
[color=green]סטיב- השוטר הנמוך והשמן רוכן מעל הגוב של ריי. הוא מרים טיפה את החולצה שלו ומראה לך שעל הבטן שלו מישהו חרט עם סכין או משהו כתובת מוזרה:
[url=http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png]http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png[/url]
"זה אומר משהו לך?" הוא שואל, ועוזב את ריי כדי שיוכלו להעלות אותו לאמבולנס.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 08:23 PM
[b] [color=gray]מייקל-
צודק, אני צריך להוסיף אותו לדמויות. הוא חשוב.
------------------------------------------------------------
אתה מתקשר לטד ומבקש אמצעי תעבורה. "בטח." הוא אומר. "לך למשרדים המדומים שלנו, וכנס לחדר B2 בקומה השנייה. בחדר לך לתא 249 ותשתמש בכרטיס שלך כדי לפתוח אותו. יש שם מפתחות לטויוטה שלי." אתה הולך עד למשרדים המדומים, מגיע, הולך, לוקח את המפתחות, והולך למוסך. אתה לא יודע לאן בדיוק הם שייכים, אז אתה לוחץ על הביפר של המפתחות ו[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_1.jpg]האוטו[/url] ש[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_4.jpg]מצפצף (עוד תמונה)[/url] הוא פשוט [url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_5.jpg]מדהים (עוד תמונה כדי שנדב יקנא)[/url][/color]
[/b][/quote]
B)
----
"I like this"אומר בקול והכנס למכונית .
אחר כך הסע לזירת הפשע בברוקלין.
-
[color=gray]מייקל- האוטו נוהם כשאתה מדליק אותו. אתה נכנס לכביש ושם גז. האוטו מגיב בצורה מדהימה, יותר מכל אוטו אחר שנהגת בו. אתה בוחר לך איזו מוזיקה שאתה רוצה, ונוסע בכיף עד ברוקלין. אתה מגיע למקום המדובר ועוצר את האוטו. המקום כבר שומם לחלוטין, אבל גדר גדולה ומאולתרת מקיפה אותו. עדיין יש סקרנים שבאים לראות את אירוע הטרור הראשון מאז ה11 בספטמבר. מעבר לגדר יש בור ענק באדמה, פעור באמצע הכביש, כך שהוא הרס כליל את מערכת הצנרת. עבודות תיקון התחילו במקום, אבל אין כרגע אף עובד, כנראה בגלל השעה המאוחרת.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 08:34 PM
[b] [color=gray]מייקל- האוטו נוהם כשאתה מדליק אותו. אתה נכנס לכביש ושם גז. האוטו מגיב בצורה מדהימה, יותר מכל אוטו אחר שנהגת בו. אתה בוחר לך איזו מוזיקה שאתה רוצה, ונוסע בכיף עד ברוקלין. אתה מגיע למקום המדובר ועוצר את האוטו. המקום כבר שומם לחלוטין, אבל גדר גדולה ומאולתרת מקיפה אותו. עדיין יש סקרנים שבאים לראות את אירוע הטרור הראשון מאז ה11 בספטמבר. מעבר לגדר יש בור ענק באדמה, פעור באמצע הכביש, כך שהוא הרס כליל את מערכת הצנרת. עבודות תיקון התחילו במקום, אבל אין כרגע אף עובד, כנראה בגלל השעה המאוחרת.[/color] [/b][/quote]
"טוב חייב להיות כאן משהו שהם פיספסו"אומר בלחש .
'זה צריך להיות במקום שהם לא יצפו לו ,ככה אנגל חושב 'אחשוב לעצמי ואחפש בצינורות ובכל מקום לא הגיוני.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 06:49 PM
[b] [color=blue]אריאל-"לא, לא ממש. אני פשוט מנסה לבחון איזו תאוריה... אבל אני צריך אותך מת בשבילה. אתה נראה בנאדם מספיק מעניין." הוא מחייך. הוא מושיט את היד שלו קדימה, כך שכף היד פתוחה כלפי מעלה. נפער לו חור בתוך היד, והוא מתחיל לדמם, בזמן שחומר נוסף בצבע כסוף יוצא גם כן. החומר הכסוף הולך ומתקשה עד שהוא מקבל צורה. הוא מחזיק בידו חרב ארוכה מאוד. "מוכן?"[/color]
[/b][/quote]
אחייך חיוך מטורף על כל פניי ואגלגל עיניי בטירוף.
"כמה אירוני אה?, אתה טוען שלרצוח אנשים ככה סתם זה לא צודק ואתה ניגש לרצוח אותי, בגלל תיאוריה" אומר לו.
"אני נולתי מוכן, אבל הצדק לא ייתן לך" אומר לו ואחייך חיוך מטורף בעודי יודע שהצדק מגן עליי ולא יקרה לי דבר.
-
[color=gray]מייקל- אתה מחפש בין כל המקומות המוזרים ביותר, איזשהו רמז למה קרה בדיוק במקום הזה. לאחר כמה דקות בהן אתה כמעט מתייאש, אתה מבחין בחריטה מסתורית על אחת האבנים, חריטה דומה לכיתוב המסתורי שאנג'ל חיפש מידע לגביו.[/color]
[color=blue]אריאל- לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, החרב של האיש מפלחת לך את הכתף, וכורתת לך את כל זרוע ימיו. דם רב נשפך, בזמן שאתה נופל על הגב, צורח מכאבים, מנסה לעצור את הדימום בגדם הענק. "אתה לא הבנת אותי נכון." הוא אומר בזמן שאתה זועק מכאבים. "לי לא איכפת להרוג אנשים... לעזאזל, אני מת על זה! למשל בדרך לכאן הרגתי 5 אנשים ומהדם שלהם ציירתי ציור נחמד!" הוא מראה לך ציור עם כיתוב מסתורי: राक्षसी. אתה מרגיש כאב חזק בגב שלך. "זה אמור לקחת כמה שעות..." אומר האיש באכזבה. "אולי כדאי שאני אטפל בפצע הזה." ולהפתעתך הוא עוצר לך את הדימום, שם לך תחבושת מאולתרת ומושיב אותך. "עכשיו נחכה." הוא אומר.
--------------
אל תדאג מהיד, יהיו הפתעות[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:00 PM
[b]
[color=blue]אריאל- לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, החרב של האיש מפלחת לך את הכתף, וכורתת לך את כל זרוע ימיו. דם רב נשפך, בזמן שאתה נופל על הגב, צורח מכאבים, מנסה לעצור את הדימום בגדם הענק. "אתה לא הבנת אותי נכון." הוא אומר בזמן שאתה זועק מכאבים. "לי לא איכפת להרוג אנשים... לעזאזל, אני מת על זה! למשל בדרך לכאן הרגתי 5 אנשים ומהדם שלהם ציירתי ציור נחמד!" הוא מראה לך ציור עם כיתוב מסתורי: राक्षसी. אתה מרגיש כאב חזק בגב שלך. "זה אמור לקחת כמה שעות..." אומר האיש באכזבה. "אולי כדאי שאני אטפל בפצע הזה." ולהפתעתך הוא עוצר לך את הדימום, שם לך תחבושת מאולתרת ומושיב אותך. "עכשיו נחכה." הוא אומר.
--------------
אל תדאג מהיד, יהיו הפתעות[/color] [/b][/quote]
"אתה איש כלבבי!" אקרא אחוז טירוף וכאב ללא שום אכפתיות שזרועי נכרתה כרגע.
"אתה מאוד מעניין, מאוד, ולמה אתה מטל בי עכשיו?, חשבתי שתרצה להרגי?" אשאלו.
~~~
זה בסדר דווקא זה די מגניב P:
-
[color=blue]אריאל- "תראה, לא סיימתי לבדוק את התיאוריה שלי." הוא אומר. "צבוע אחד." הוא מוסיף בחיוך מרושע[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:04 PM
[b] [color=blue]אריאל- "תראה, לא סיימתי לבדוק את התיאוריה שלי." הוא אומר. "צבוע אחד." הוא מוסיף בחיוך מרושע[/color] [/b][/quote]
"מקועקע!" אשיב ברשעות גם אני.
"אם כך, מה התיאוריה שלך?" אשאלו כאילו לא קרה כלום הרגע.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:00 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מחפש בין כל המקומות המוזרים ביותר, איזשהו רמז למה קרה בדיוק במקום הזה. לאחר כמה דקות בהן אתה כמעט מתייאש, אתה מבחין בחריטה מסתורית על אחת האבנים, חריטה דומה לכיתוב המסתורי שאנג'ל חיפש מידע לגביו.[/color] [/b][/quote]
'זה יכול להיות שימושי'אחשוב לעצמי ואקח את זה.
---
כבר לילה נכון ם:?
-
[color=blue]אריאל- הוא מושיט שוב את היד שלו, והפעם יוצאת ממנה אבן קטנה. הוא מחזיק אותה ביד אחת, ואת החרב ביד שנייה, ומתחיל להשחיז את החרב בעזרתה. "אל תתחמק צבוע. איפה היה הצדק שלך כששמעת שהרגתי 5 אנשים בדרך לפה? רק בשביל לכתוב משהו עם הדם שלהם, אם מותר לי לציין."[/color]
[color=gray]מייקל-
כן
----------
אתה יוצא החוצה מהמכתש הקטן שיצר הפיגוע, מהרהר בכל מה שקרה. פתאום אתה רואה אותה שוב. הבחורה שראית אתמול בצהריים בוכה, עומדת כעת ליד הרכב שלך ומסתכלת עליך. הלבוש שלה נראה די מהודר, אבל זה לא מסתדר עם העובדה שיש לה קעקוע גדול לאורך הפנים, קעקוע שממשיך במורד צווארה והמשכו מוסתר בגלל בגדיה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:22 PM
[b] [color=gray]מייקל-
כן
----------
אתה יוצא החוצה מהמכתש הקטן שיצר הפיגוע, מהרהר בכל מה שקרה. פתאום אתה רואה אותה שוב. הבחורה שראית אתמול בצהריים בוכה, עומדת כעת ליד הרכב שלך ומסתכלת עליך. הלבוש שלה נראה די מהודר, אבל זה לא מסתדר עם העובדה שיש לה קעקוע גדול לאורך הפנים, קעקוע שממשיך במורד צווארה והמשכו מוסתר בגלל בגדיה.[/color] [/b][/quote]
מעניין מאוד לאן זה מגיע XD
---------
"הפעם את לא תסלקי אותי ?"אשאל את הבחורה .
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:22 PM
[b] [color=blue]אריאל- הוא מושיט שוב את היד שלו, והפעם יוצאת ממנה אבן קטנה. הוא מחזיק אותה ביד אחת, ואת החרב ביד שנייה, ומתחיל להשחיז את החרב בעזרתה. "אל תתחמק צבוע. איפה היה הצדק שלך כששמעת שהרגתי 5 אנשים בדרך לפה? רק בשביל לכתוב משהו עם הדם שלהם, אם מותר לי לציין."[/color] [/b][/quote]
"לא, אני לא אגע בך, כי בהצטברות המעשים שלך לא מגיע לך להעינש על פניי אלא על ידי הצדק" אומר לו.
'צדק, אם אתה שומע אותי בבקשה בוא לכאן, הגן על השליח השלך!' אחשוב לעצמי ואנסה לתקשר איתו.
-
[color=gray]מייקל-
בא לי שתיפטר מהבתולים לפני נדב... סתם צוחק נדב, מה אתה קורא את זה זה של תומר
-------------------------------------------
היא לא מגיבה. היא מתחילה לדבר כאילו לא אמרת כלום. "האנשים שאתה עובד איתם. אל תסמוך עליהם. הם מסוכנים."[/color]
[color=blue]אריאל-"הוא לא מקשיב לך." אומר האיש בזלזול, עדיין נותן את תשומת לבו לחרב. "לא שמעת שהוא מת?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:28 PM
[b]
[color=blue]אריאל-"הוא לא מקשיב לך." אומר האיש בזלזול, עדיין נותן את תשומת לבו לחרב. "לא שמעת שהוא מת?"[/color] [/b][/quote]
אסתכל בו במבט אחוז טירוף, מבט רצחני, כאילו אין לו חרב ביד.
"מה אמרת?!!!!!!!!!!" אשאל בזעם אקום ואתפוס את חרבו, אם ינסה להיעלם אסתובב ואתן איגרופים לכל הכיוונים ולא התייחס לפצעיי הקשים, רק בזעם ובזלזול שהוא מפגין כלפי הצדק.