[QUOTE=chimcharboy;693776]יכול להיות שאתה צודק
אז אולי ייה מכון חושך זה יכול להיות מגניב[/QUOTE]
אני מאוד מקווה שיהיה מכון חושך כי עוד לא היה אחד
Printable View
[QUOTE=chimcharboy;693776]יכול להיות שאתה צודק
אז אולי ייה מכון חושך זה יכול להיות מגניב[/QUOTE]
אני מאוד מקווה שיהיה מכון חושך כי עוד לא היה אחד
אני רוצה שבאיסשו יהיו יותר פוקימוני רעל, רוח,אופל ועל חושי משאר המחוזות
גם אני רוצה שיהיה מכון חושך זה יהיה ממש מגניב וגם באמת אף פעם לא היה אז יש סיכוי גבוה שיהיה
[QUOTE=Just Haim~;693741]אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה[/QUOTE]
זה יכול להיות נחמד אם אתה יכול לקבל את השישייה הקודמת שלך אבל הם נחשבים פוקמונים מוחלפים כך שאתה צריך להשיג מספר תגים בהתאם לרמה שלהם בשביל שהם יצייתו לך
[QUOTE=dcaovhiedn;693881]זה יכול להיות נחמד אם אתה יכול לקבל את השישייה הקודמת שלך אבל הם נחשבים פוקמונים מוחלפים כך שאתה צריך להשיג מספר תגים בהתאם לרמה שלהם בשביל שהם יצייתו לך[/QUOTE]
הם לא מצייתים בכלל או שלפעמים? אני אף פעם לא בדקתי דברים כאלה
תמיד חשבתי שהרמה שהם אומרים זה "תאמן עד לרמה הזאת למכון הבא"
חחח Guille זה גם מה שאני תמיד חושב
ואני מעדיף שיהיו יותר פוקימוני חשמל במשחק הזה כי אין כל כך הרבה בכל ארבעת המחוזות ואז יוצא כימעט שלרוב השחקנים יש כימעט תמיד את אלקטרובז או את לוקסרי
יש לי רעיון די מגניב:
אם הפוקדור פוגע בפוקימון הוא נתפס ישר אבל צריך לתכנן מסלול מדויק והפוקימון יכול לזוז
ככל שהפוקימון יותר קשה לתפיסה בדורות הקודמים ככה הוא יזוז יותר מהר ומרחקים יותר גדולים כאן וככל שיש לו פחות חיים הוא זז יותר לאט ומרחקים פחות גדולים
נראה לי די מגניב ויכול לשפר בהרבה את דרגות ההנאה במשחק
[quote=yoyoav02;709561]יש לי רעיון די מגניב:
אם הפוקדור פוגע בפוקימון הוא נתפס ישר אבל צריך לתכנן מסלול מדויק והפוקימון יכול לזוז
ככל שהפוקימון יותר קשה לתפיסה בדורות הקודמים ככה הוא יזוז יותר מהר ומרחקים יותר גדולים כאן
נראה לי די מגניב ויכול לשפר בהרבה את דרגות ההנאה במשחק[/quote]
לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...
[QUOTE=Master GoKu;709971]לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...[/QUOTE]
אבל בסדרה פוקדור יכול לפספס פוקמון, דבר שאין במשחקים. במשחקים הפוקדור בטוח פוגע אבל לא בטוח תופס, בסדרה הפוקדור לא תמיד פוגע ואם הוא פוגע אז הוא גם לא תמיד תופס. יכול להיות נחמד אם זה יהיה כמו בסדרה שצריך לכוון את הפוקדור כשזורקים אותו
[QUOTE=Master GoKu;709971]לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...[/QUOTE]
ברור שלא רואים אותו
מה אתה רוצה שיראו בסדרה קו שהוא המסלול של הפוקדור?
לא אבל המאמנים "מכוונים" את הפוקדורים שיפגעו בפוקימון
לי זה נראה רעיון נחמד
אני מקווה שסוף סוף מישהו שם ביפן יקלוט שזה קצת מפגר שאוניקס בוקע מביצה !!!!
חייבים להמציא פוקימון שמתפתח לאוניקס !!!!!!!!!!!
אם הם הצליחו עם סנורלקס אז גם זה אפשרי
[QUOTE=netanel770;712934]אני מקווה שסוף סוף מישהו שם ביפן יקלוט שזה קצת מפגר שאוניקס בוקע מביצה !!!!
חייבים להמציא פוקימון שמתפתח לאוניקס !!!!!!!!!!!
אם הם הצליחו עם סנורלקס אז גם זה אפשרי[/QUOTE]
צודק בהחלט
זה באמת נראה מפגר שדבר כזה ענק בוקע מביצה
לדעתי צריל להיות דומה לאוניקס אבל עם שתי אבנים בגודל 15 ס"מ כל אחת לא סלעים
וגם להוריד את הקרן זה נראה חזק מידי לפוקימון תינוק
[quote=dcaovhiedn;709979]אבל בסדרה פוקדור יכול לפספס פוקמון, דבר שאין במשחקים. במשחקים הפוקדור בטוח פוגע אבל לא בטוח תופס, בסדרה הפוקדור לא תמיד פוגע ואם הוא פוגע אז הוא גם לא תמיד תופס. יכול להיות נחמד אם זה יהיה כמו בסדרה שצריך לכוון את הפוקדור כשזורקים אותו[/quote]
זה היה יכול לקרות במשחקים של הדור הראשון, פשוט הסירו את האפשרות הזאת מאז.
יש לי השערה אולי יהיה פוקימון סייח (תינוק סוס) שמתפתח כמו אייבי עם אבנים אם זה אבן אש אז לפוניטה ואם זאת אבן חשמל (כרגע משמשת רק לאיבי ולפיקאצו) אז לזברה חשמל הזאת
אני רוצה שיהיה שיוויון בינינו לבין המאמנים במשחק, או שיתנו לנו לרכב על אופניים בתוך בניינים או שלא יאפשרו מאמן שהוא רוכב אופניים בתוך בניינים כמו מגדל הקרבות (בהנחה שהאופניים נשארים) כל פעם שאני רואה רוכב אופניים במגדל הקרבות זה מעצבן אותי שהוא יכול ואני לא