-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;646376][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645953][spoiler][/spoiler]
אתם מגיעים משרד של מאט ואנג'לינה נותנת לו תמסמכים, מאט מסתכל עלייך במבט מופתע ואומר:"מאיפה אתה יודע שחרמש אבעת הפרשים הוא אחד מהנשקים החזקים ביותר שקיימים?"
[/SPOILER][/QUOTE]
"... אם קראת את הברית החדשה והבנת אותה אז אתה יכול לדעת שזה אחד הנשקים הכי חזקים..."
[/SPOILER]
ג'ק
[SPOILER] "אני הפכתי אותך למלאך כי ניתנה לי האפשרות לבחור 5 בני אנוש נבחרים ולהציל להם את החיים בכך שאתן לכל אחד מהם חפץ שמימי אשר ישנה אותם למלאכים, עכשיו אנחנו כאן כי שדים שהיסתבבו בארצות נטרליות כלומר של בני אדם תקפו תארצות ולקחו שבויים אני באותו הזמן הייתי מווסא בעיר שלך וראיתי ששד מיחידת עלית חטף אותך הישתנתי לאדם ורצתי לעזרטך.. השד תפס גם אותי והביא אותנו לפה עכשיו אנחנו עומדים להיתנקש בכל השדים כאן
ואז לברוח מכאן ולהגיע לבסיס מסדר האור..[/SPOILER]
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;646407][SPOILER][QUOTE=DouBle R;646376][SPOILER]..."
[/SPOILER]
ג'ק
[SPOILER] "אני הפכתי אותך למלאך כי ניתנה לי האפשרות לבחור 5 בני אנוש נבחרים ולהציל להם את החיים בכך שאתן לכל אחד מהם חפץ שמימי אשר ישנה אותם למלאכים, עכשיו אנחנו כאן כי שדים שהיסתבבו בארצות נטרליות כלומר של בני אדם תקפו תארצות ולקחו שבויים אני באותו הזמן הייתי מווסא בעיר שלך וראיתי ששד מיחידת עלית חטף אותך הישתנתי לאדם ורצתי לעזרטך.. השד תפס גם אותי והביא אותנו לפה עכשיו אנחנו עומדים להיתנקש בכל השדים כאן
ואז לברוח מכאן ולהגיע לבסיס מסדר האור..[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"עכשיו הבנתי, אבל, מזה מסדר האור?." אני שואל אותו באי הבנה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;645916][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][spoiler]
אתה משחק במכתב כ דקות ונרדם...
.....
אתה מיתעורר ורואה מלאכית בלונדינית יושבת לידך..במחשבה שניה אתה מזהה אותה באותה אחת הצילה אותך..
[/spoiler][/quote]
'מי זאת' אני חושב לעצמי בזמן שאני מנסה להתרכז כדי לזהות אותה
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;646348]יובל
[spoiler]
המלאך מסתכל עליך ואומר,"עזרה? מה רצונך?"
[/spoiler][/quote]
"אני בן אדם אני מנסה להשתלט על עצמי בשביל לעצור את אחותי."אני אומר למלאך.[/SPOILER]
-
ג'ק -
[spoiler]המלאך מסתכל עלייך ואומר,"אולי מספיק עם השאלות המפגרות האלה?" לפתע 10 שדים יורדים והמלאך הורג את כולם ומשחרר אותך ואז שואל,"אתה יודע איך לעוף?"[/spoiler]
יובל -
[spoiler]המלאך מסתכל עלייך ואומר,"ומה אתה רוצה שאני יעשה בדיוק?"[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;646885]יובל -
[spoiler]המלאך מסתכל עלייך ואומר,"ומה אתה רוצה שאני יעשה בדיוק?"[/spoiler][/quote]
"אני רוצה שתעזור לי למצוא דרך להפוך חזרה לבין אדם."אני אומר לו[/SPOILER]
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;646885]ג'ק -
[spoiler]המלאך מסתכל עלייך ואומר,"אולי מספיק עם השאלות המפגרות האלה?" לפתע 10 שדים יורדים והמלאך הורג את כולם ומשחרר אותך ואז שואל,"אתה יודע איך לעוף?"[/spoiler]
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]
"מי שדיבר על שאלות מפגרות, אני הפכתי למלאך הרגע ואין לי שום מידע על מה, ואיך..." אני אומר לו.[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"אמ אתה אולי הבן אדם העשירי שאני מכיר שהבין זאת רק מקריאה של הברית החדשה" אומר מאט בקול מופתע ואז מוסיף :"טוב לך לחדר שלך חמחר בשמונה תבוא לחדר בו נלחמת עם מייקל."
[/spoiler]
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה כבר יודע מיזאת תגיב אחרת..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;647383][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"אמ אתה אולי הבן אדם העשירי שאני מכיר שהבין זאת רק מקריאה של הברית החדשה" אומר מאט בקול מופתע ואז מוסיף :"טוב לך לחדר שלך חמחר בשמונה תבוא לחדר בו נלחמת עם מייקל."
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני מסתכל על ג'ולי ואומר,"לאן עכשיו?"
[/SPOILER]
ג'ק -
[SPOILER]"... טוב לא משנה." עונה לך המלאך,ולפתע משנה את צורתו למלאך,הוא לוקח אקדח ויורה בקיר שלידך וחור נוצר בקיר,הוא תופס אותך ומתחיל לעוף לכיון מסדר ההאור ואומר,"כדי לעוף תדמיין את עצמך עף..." והוא זורק אותך לכיוון האדמה בתקווה שתלמד לעוף[/SPOILER]
יובל -
[SPOILER]"להפוך בחזרה לבן אדם? חה! הצחקת אותי,תתכונן לקרב!" כאשר הוא מסיים את הדברים שלו הוא מזנק עלייך עם חרבו שלופה[/SPOILER]
-
[QUOTE=The King Of The Werewolf;647411][SPOILER]
[/SPOILER]
ג'ק -
[SPOILER]"... טוב לא משנה." עונה לך המלאך,ולפתע משנה את צורתו למלאך,הוא לוקח אקדח ויורה בקיר שלידך וחור נוצר בקיר,הוא תופס אותך ומתחיל לעוף לכיון מסדר ההאור ואומר,"כדי לעוף תדמיין את עצמך עף..." והוא זורק אותך לכיוון האדמה בתקווה שתלמד לעוף[/SPOILER]
יובל -
[SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אני מנסה להרגיש את הכנפיים שלי ולהזיז אותם במהירות כחלק מגופי.
אני מדמיין את עצמי מגוף ראשון מאבד אחיזה בארץ ועף בעזרת תזוזה מהירה של כנפי.
ואז פותח עניים ומקווה לראות את עצמי מעופף.[/SPOILER]
-
[QUOTE=darkon10000;647424][SPOILER]אני מנסה להרגיש את הכנפיים שלי ולהזיז אותם במהירות כחלק מגופי.
אני מדמיין את עצמי מגוף ראשון מאבד אחיזה בארץ ועף בעזרת תזוזה מהירה של כנפי.
ואז פותח עניים ומקווה לראות את עצמי מעופף.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]לא הצלחת,נפלת על הרצפה ונפצעת קשה מאוד,אתה מסתכל לשמיים ורואה את המלאך עף לעברך ואז אתה סוגר את עינייך ופותח אותם אחרי מספר שעות,היה חשוך, והמלאך אומר,"סוף סוף התעוררת?"[/SPOILER]
-
טוב הבנתי שזה היה אעיון גרוע לתת למישו לנהל איתי תמשחק הזה...
אלכסיי יורד מהניהול ביחד איתי ... אולי הוא יחזור אחרי שאסביר לו קצת הרבה על הכל ...
ג'ק-
אלכסיי טעה במשה כתב אז אני יתקן -
[spoiler]
אתה שואל את המלאך תשאלות שלך והוא עונה:"הפכת למאלך בעזרת חפץ שמימי, מסדר האור הוא מסדר של מלאכים אשר פועלים לחיסול השדים והגנה על בני האנוש מנהיג מסדר האור הוא אחיו של מנהיג השדים. שני האחים הם החצויים של מלאך ושד היחידים בעולם והם היצורים החזקים ביותר. הבנת? ודרך אגב שמי ריי"אומר ריי ומסתכל עלייך .
[/spoiler]
יובל-
[SPOILER]אתה רואה את המלאך ומבלי שתצליח לישלוט בעצמך תוקף אותו עם הקילשון שלך.. המלאך מנסה לעצור אותך אך הכילשון שפיתאום עולה בלהבה שחורה חותך את חרבו של המלאך והודף אותו לאדמה המלאך אומר:" בבקשה רחחם עללי".
אתה מנסה בכל כוחך לעצור מלהרוג אותו ומצליח.
[/SPOILER]
אלכסיי-
[SPOILER]
"לחדר שלי" היא אומרת ומתחילה ללכת ואתה אחרייה.
אתם מגיעים לחדר ואנג'לינה מורידה את בגדייה וזורק על המיטה ואז נכנסת לאמבטייה.
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;647430]
אלכסיי-
[SPOILER]
"לחדר שלי" היא אומרת ומתחילה ללכת ואתה אחרייה.
אתם מגיעים לחדר ואנג'לינה מורידה את בגדייה וזורק על המיטה ואז נכנסת לאמבטייה.
[/SPOILER][/QUOTE]
"חכי" אני אומר לה,"מי את? זה נראה שיש לך תפקיד חשוב... אנא ספרי לי."[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;647430]טוב הבנתי שזה היה אעיון גרוע לתת למישו לנהל איתי תמשחק הזה...
אלכסיי יורד מהניהול ביחד איתי ... אולי הוא יחזור אחרי שאסביר לו קצת הרבה על הכל ...
ג'ק-
אלכסיי טעה במשה כתב אז אני יתקן -
[spoiler]
אתה שואל את המלאך תשאלות שלך והוא עונה:"הפכת למאלך בעזרת חפץ שמימי, מסדר האור הוא מסדר של מלאכים אשר פועלים לחיסול השדים והגנה על בני האנוש מנהיג מסדר האור הוא אחיו של מנהיג השדים. שני האחים הם החצויים של מלאך ושד היחידים בעולם והם היצורים החזקים ביותר. הבנת? ודרך אגב שמי ריי"אומר ריי ומסתכל עלייך .
[/spoiler]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אוקיי, נדמה לי שלפני שהגעתי לכאן ראיתי את המנהיג השדים שגרם לי להתעלף, הוא הוא נראה כמו שד מאותר בכול מיני דברים עם כנפיים שחורים וכותנת שחורה." אני אומר לו, "אבל כנראה זה לא משנה, מה עכשיו?." אני שואל אותו.
~לא כדאי שתוסיף את ריי למדריך הדמויות?~[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"בוא כנס לחדר אני יסביר לך הכל" היא אומרת בזמן שהיא פותחת לך את הדלת לאמבטייה ואתה רואה את גופה היפה עם התפזוים ועוגת הדובדבן.D:
[/spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אני יוסיף עכשיו ... חיכיתי שתגלה את שמו..
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה אולי לא יודע אבל כשאותו שד גרם לך להיתעלף אני ראיתי זאת ורצתי לעזרתך..
אותו שד לא היה דמוניאק מנהיג השדים אלה אחד השדים מיחידת העלית אשר לובש את אותם הבגדים שיש לדמוניאק כדי להפחיד את המלאכים אשר מנסים לחסלו .." אומר לך ריי ואז מוסיף:"טוב עכשיו כולכם תתחילו ליצעוק מילים כמו שדים מפגרים דמוניאק הוא פחדן כל השדים ****" ..
[/spoiler]
[