[B] [COLOR="DarkOrchid"]רן [/COLOR][/B]
[COLOR="DarkOrchid"][B]אביך שם לב אליך.
"היי רן בוא הנה.אתה ניגש אליו ורואה שאביך בסדר עם זה,"הנה המפתחות הביתה רק אל תספר לאמא"הוא קורץ לך וחוזר לחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אוקיי תודה|" אני הולך הביתה לישון
Printable View
[COLOR="DarkOrchid"][B]אביך שם לב אליך.
"היי רן בוא הנה.אתה ניגש אליו ורואה שאביך בסדר עם זה,"הנה המפתחות הביתה רק אל תספר לאמא"הוא קורץ לך וחוזר לחנות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אוקיי תודה|" אני הולך הביתה לישון
[quote=adidas;621897][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"למה שלא תבוא לפה ותראה בעצמך"אומר גנאי בנחמדות דרך הדיג'יכלי,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]רשמתי את השותף שלך.[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין בעיות..." אני משיב לו, לוקח את הדיג'יכלי איתי ורץ אל המפקדה.
[quote=adidas;621897][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]"היי יש משהו זוהר בכיס שלך" היא אומרת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]אתה שם לב שזה הדיג'יכלי,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"זה הציוד הלימודי לשעה הפרטנית שלי!ביי, אני צריך לעלות עוד 1,000 מדרגות!"אני אומר ומתחיל לרוץ.
[quote]טושירו
"הוא נעלם כדי שלא יכנסו לשם אנשים,עכשיו הוא מוכן לקראתך הוא אומר ומנתק את השיחה,מה תעשה?[/quote]
אלך למרכז העיר ואלחץ על הכפתור.
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אתה יוצא למפקדה ונכנס כמו שנכנסת לפני שבוע.
שם את רואה את גנאי ולידו [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nrnkyy42wj2q.gif [/IMG][/URL] מעופף באוויר.[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]*הוא רמה 11,הוא נכנס רמה 6 ועלה בחמש(ככה כל הדיג'ימונים שלכם)[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"זה המפקדה של צוות הדיג'ימונים"אתה שומע קול אומר זאת ולאחר מכן מתגלה בפניך איש זקן עם חיוך על פניו,""יש לך שאלות לפני שאני אגיד לך מה תפקידך?".[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הוא חמוד נורא!"אומרת אחותך,"זה שלי" היא שואלת בעודה משחקת עימו.[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]אתה רץ לכיוון ביתך(טיפה מובךXD).
כאשר אתה מגיע הביתה אמך מגישה לך את ארוחת הצהריים ואתה אוכל.[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]הוא לא אומר כלום אך נותן לך מפתחות ומצביע אל הדלת הנעולה שבחנות.
אתה נכנס לשם ופתאום בלי הכנה מוקדמת את מרגיש את עצמך נופל למטה.
אתה מגיע למקום חשוך ומחניק ואתה רואה איש זקן שמחייך אליך.[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]אתה מטפס על החלון מסביב לקומה השנייה ואף כמעט נופל,בחלון אתה רואה את כל המטבח נשרף ואת אמך והכבאים יוצאים משם החוצה.
עכשיו אתה על המעקה בקומה השנייה.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ולוחץ על הכפתור.
הכניסה נפתחת ואתה יורד במעלית,בפנים אתה פוגש גנאי ולידו אתה רואה דיג'ימון משונה [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/m4yoexmjtvtm.gif [/IMG][/URL] אשר נראה חזק מאוד.[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B]אתה מגיע הביתה.
כעבור כמה שעות ערב ואתה הולך לישון.
~עבר שבוע~
בבוקר אתה קם ליום חדש ולפתע אתה רואה את הדיג'יכלי זוהר.
[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][I][U]חדשות ועידכונים:[/U][/I][/B][/COLOR]
[B][I][COLOR="red"]*הדיג'ימונים יעלו בחמש רמות אצל צוות הדיג'ימונים לא משנה באיזו רמה נכנסו.[/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"][U][B][I]החלטתי לוותר על ה:"מה תעשה?" אנ פשוט רושם נקודה ואתם תמשיכו.[/I][/B][/U][/COLOR]
[quote=adidas;621818][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]אתה מטפס על החלון מסביב לקומה השנייה ואף כמעט נופל,בחלון אתה רואה את כל המטבח נשרף ואת אמך והכבאים יוצאים משם החוצה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=deepskyblue]עכשיו אתה על המעקה בקומה השנייה,מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"בוקאמון?" אני שואל את הדיג'ימון "אתה יכול לכבות את האש?"
[COLOR="DarkOrchid"][B]אתה מגיע הביתה.
כעבור כמה שעות ערב ואתה הולך לישון.
~עבר שבוע~
בבוקר אתה קם ליום חדש ולפתע אתה רואה את הדיג'יכלי זוהר.
[/B][/COLOR]
"מה אני אמור לעשות איתו?" אני חושב לעצמי ומחזיק אותו חזק
[quote=adidas;621908][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה רץ לכיוון ביתך(טיפה נבוךXD).[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]כאשר אתה מגיע הביתה אמך מגישה לך את ארוחת הצהריים ואתה אוכל.[/COLOR][/B]
[/quote]
"טוב אני אבטחתי לימונדה כדי שאכין!"אני הולך לגינה כדי לקטוף שני לימונים גדולים.'טוב כדי שהכין ליוקומון את הלימונדה שאבטחתי לה וכדי שאני יעשה את זה עכשיו.'אני חושב לעצמי.
[quote=adidas;621908][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה יוצא למפקדה ונכנס כמו שנכנסת לפני שבוע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]שם את רואה את גנאי ולידו [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nrnkyy42wj2q.gif [/IMG][/URL] מעופף באוויר.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]*הוא רמה 11,הוא נכנס רמה 6 ועלה בחמש(ככה כל הדיג'ימונים שלכם)[/B][/COLOR]
[/quote]
"וואו..." אני ממלמל.
"טו.. טוקומון... זה אתה?!" אני מופתע.
[QUOTE=adidas;621908][B][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר ולוחץ על הכפתור.
הכניסה נפתחת ואתה יורד במעלית,בפנים אתה פוגש גנאי ולידו אתה רואה דיג'ימון משונה [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/m4yoexmjtvtm.gif [/IMG][/URL] אשר נראה חזק מאוד.[/B][/COLOR]
[B][I][COLOR="red"]*הדיג'ימונים יעלו בחמש רמות אצל צוות הדיג'ימונים לא משנה באיזו רמה נכנסו.[/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"][U][B][I]החלטתי לוותר על ה:"מה תעשה?" אנ פשוט רושם נקודה ואתם תמשיכו.[/I][/B][/U][/COLOR][/QUOTE]
"ג'נאי , מי הדיג'ימון הזה? ואיפה טסונאמון?" אני אשאל אותו במבט מופתע.
[quote=adidas;621897][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הוא חמוד נורא!"אומרת אחותך,"זה שלי" היא שואלת בעודה משחקת עימו,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"מצטער אבל הוא של מישהו אחר אני הבטחתי לשמור עליו עד סוף השבוע הזה."אני אומר להינטאה ומלטף לה את הראש.
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]"קוראים לי פאטמון עכשיו אבל אני עדיין אותו אחד",הוא אומר לך בחיוך ועף לראשך.
"פאטמון בשהותו כאן התחזק עד מאוד ויעזור לך במסע שלך שיתחיל מחר",אומר גנאי.[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"זה המפקדה של צוות הדיג'ימונים"אתה שומע קול אומר זאת ולאחר מכן מתגלה בפניך איש זקן עם חיוך על פניו,""יש לך שאלות לפני שאני אגיד לך מה תפקידך?".[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אחותך יוצאת מהחדר עצובה.
"כבר ערב אומרת אימך הגיע הזמן לישון.[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]אתה מכין לימונדה ליוקומון,מגיע הביתה ושומר במקרר.
עוברות להן כמה שעות ונראה שמאוחר כבר.[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]הוא לא אומר כלום אך נותן לך מפתחות ומצביע אל הדלת הנעולה שבחנות.
אתה נכנס לשם ופתאום בלי הכנה מוקדמת את מרגיש את עצמך נופל למטה.
אתה מגיע למקום חשוך ומחניק ואתה רואה איש זקן שמחייך אליך.[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אין בעיה!"אומר באקומון בשמחה,קופץ מתיקך ומכבה את השריפה הקטנה שנותרה בעזרת פיצוץ בועות.[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]*באקומון רמה 6[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"זה אני" אומר בקול שונה משל טסונאמון,"קוראים לי עכשיו גאבומון".
הוא רץ אליך לחבק אותך וכמעט מפיל אותך.
"הוא התחזק מאוד ויעזור לך במסע שיתחיל מחר.[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"][B]בדיג'יכלי מופיע גנאי אשר מודיע לך שהגיע הזמן שתבוא למפקדה.
[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][U][B][I]החלטתי לוותר על ה:"מה תעשה?" אנ פשוט רושם נקודה ואתם תמשיכו.[/I][/B][/U][/COLOR]
[quote=adidas;621947][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]"אין בעיה!"אומר באקומון בשמחה,קופץ מתיקך ומכבה את השריפה הקטנה שנותרה בעזרת פיצוץ בועות.[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]*באקומון רמה 6[/COLOR][/quote]
"מעולה" אני מודה לו "בוא נחזור לפני שיראו אותנו" אני יורד בזהירות מהחלון
[COLOR="DarkOrchid"][B]בדיג'יכלי מופיע גנאי אשר מודיע לך שהגיע הזמן שתבוא למפקדה.
[/B][/COLOR]
אני רץ לכיוון המפקדה בהתרגשות
[quote=adidas;621947][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מכין לימונדה ליוקומון,מגיע הביתה ושומר במקרר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=slategray]עוברות להן כמה שעות ונראה שמאוחר כבר.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני הולך לי לטייל בעיר כדי לחפש לי משהו מעניין.'טוב כדי שאחפש משהו מעניין מפני שעמום.'אני חושב לעצמי.