[quote=הראשון מהסוף;624676]הוא שינה את הכינוי שלו ל"כל הפורום על הזין שלי"[/quote]
אבל הוא בטוח התכוון לקבוצה מסוימת של אנשים ולא [U]כוווווווווווווווווווווולם[/U]
Printable View
[quote=הראשון מהסוף;624676]הוא שינה את הכינוי שלו ל"כל הפורום על הזין שלי"[/quote]
אבל הוא בטוח התכוון לקבוצה מסוימת של אנשים ולא [U]כוווווווווווווווווווווולם[/U]
כשהוא כתב "כל הפורום" הוא התכוון לאלכס ואלי, אבל אני אשתוק ואגיד שהוא התכוון לכולם.
[quote=Kratos;624679]אבל הוא בטוח התכוון לקבוצה מסוימת של אנשים ולא [U]כוווווווווווווווווווווולם[/U][/quote]
אז מה? אז זה אומר שזה בסדר?
[quote=הראשון מהסוף;624683]אז מה? אז זה אומר שזה בסדר?[/quote]
כן(?)
[quote=הראשון מהסוף;624683]אז מה? אז זה אומר שזה בסדר?[/quote]
לא אמרתי את זה.. אבל אתה סתם מגזים..
אני חושב שזה לא הוגן שאתה שופט אותי בלי לדעת מה בדיוק קרה. אני יכול למצוא לך את הדברים שהוא עשה אבל אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן שלי ולא משנה מה אני אגיד אתה תהיה נגדי
שונא משתמשים כאלה
אביעד השמן
[quote=הראשון מהסוף;624690]אני חושב שזה לא הוגן שאתה שופט אותי בלי לדעת מה בדיוק קרה. אני יכול למצוא לך את הדברים שהוא עשה אבל אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן שלי ולא משנה מה אני אגיד אתה תהיה נגדי[/quote]
אני לא נגדך, אני יודע בערך מה הוא עשה אבל אתם המנהלים פה מחרימים יותר מדי על כל שטות מטומטמת שאפילו לא צריך להזהיר עליה.. (אני מדבר פה בכללי לא רק עליך)
[quote=איש האבטיח;624694]אביעד השמן[/quote]
זה רמז שאתה רוצה את המסן שלי?
[quote=Kratos;624696]אני לא נגדך, אני יודע בערך מה הוא עשה אבל אתם המנהלים פה מחרימים יותר מדי על כל שטות מטומטמת שאפילו לא צריך להזהיר עליה.. (אני מדבר פה בכללי לא רק עליך)[/quote]
זה לא שטות מטומטמת. הוא עשה הרבה שטויות, קיבל באן תמידי, ועכשיו הוא רוצה לחזור. אז סבבה, שיחכה שהמנהלים הראשיים יבואו ויחליטו מה יהיה איתו. אני לא יכול לעשות את ההחלטה הזאת.
[quote=הראשון מהסוף;624697]זה רמז שאתה רוצה את המסן שלי?[/quote]
לא, זה רמז שאתה שמן, שמן!
תביא כבר את המסן יא שמן :@
[quote=איש האבטיח;624701]לא, זה רמז שאתה שמן, שמן!
תביא כבר את המסן יא שמן :@[/quote]
חיחיחיחיחי אני אשקול זאת בכובד ראש:sunglasses:
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22085&page=4[/URL]
[QUOTE=הראשון מהסוף;624704]חיחיחיחיחי אני אשקול זאת בכובד ראש:sunglasses:[/QUOTE]
עם הגודל של הראש שלך אני בטוח שהוא כבד.
[quote=הראשון מהסוף;624697]זה רמז שאתה רוצה את המסן שלי?
זה לא שטות מטומטמת. הוא עשה הרבה שטויות, קיבל באן תמידי, ועכשיו הוא רוצה לחזור. אז סבבה, שיחכה שהמנהלים הראשיים יבואו ויחליטו מה יהיה איתו. אני לא יכול לעשות את ההחלטה הזאת.[/quote]
התכוונתי בכללי שעל כל שטות מטומטמת, והם בכלל דיברו לברר משהו על זה?! לא כלום!! למה שיעשו בירור, אפילו קטן, כי הם טובים מדי בשביל זה...