-
[quote=chimcharboy;649040]וואו עכשיו אתה באמת מפחיד אותי :what:[/quote]
אני אוסר עליך לפחד. עליך להשתחרר מחוסר האמונה ולהאמין שהכל אפשרי. הפחד הוא האוייב הגדול ביותר של הקידמה. אם אתה מפחד אינך יכול להתקדם. עליך להאמין שהכל אפשרי!!
@buizel שולט,
בפעם האחרונה שהבטתי למעלה (עכשיו), לא ראיתי אף בן אדם מעליי, אז לא הצלחתי להבין איך אתה "עלית עליי", כלשונך. אשמח להסבר קצרמר.
-
[i]ארכימדס אתה ממש אבל ממש מוזר![/i]
-
אביזי לא אומר שום דבר שאתה לא יודע תומר....
הוא פשוט ממלא אותך במילים שלא חשבת שהם יכולים להתחבר במשפט אחד...
-
[quote=buizel שולט;649047]אביזי לא אומר שום דבר שאתה לא יודע תומר....
הוא פשוט ממלא אותך במילים שלא חשבת שהם יכולים להתחבר במשפט אחד...[/quote]
לפעמים זה מה שעושה את ההבדל, אתה יודע.
בכל מקרה, לא באתי לכאן כדי להתרברב בידע שלי, למרות שאם תרצו אשמח להעביר כאן שיעור בנושא טורים המתכנסים בהחלט וטורים המתכנסים בתנאי.
באתי לכאן כדי להפיץ את רעיונותיי המוארים והמתמטיים כדי לגרום לקהילה הזו לדחות את הרשע הצרפתי ולקרבנו לשלום עולמי.
-
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=16432[/url]
איזה זמנים איזה גאוווה ואיזה היטמן מניאקXCD
-
[quote=LordAbizi;649050]לפעמים זה מה שעושה את ההבדל, אתה יודע.
בכל מקרה, לא באתי לכאן כדי להתרברב בידע שלי, למרות שאם תרצו אשמח להעביר כאן שיעור בנושא טורים המתכנסים בהחלט וטורים המתכנסים בתנאי.
באתי לכאן כדי להפיץ את רעיונותיי המוארים והמתמטיים כדי לגרום לקהילה הזו לדחות את הרשע הצרפתי ולקרבנו לשלום עולמי.[/quote]
אני הייתי בטוח שבאת לפה כי אתה אוהב פוקימון
-
[quote=chimcharboy;649052]אני הייתי בטוח שבאת לפה כי אתה אוהב פוקימון[/quote]
לכל הדברים בעולם יש מישור גלוי ומישור סמוי. מטרתי הראשונה הייתה לבוא לכאן כדי לפתוח את המשחק שלי, (שאגב יש לי אזכור בקישור האינטרנט שעמיתנו Double R הביא בהודעתו האחרונה), אבל המטרה האמיתית שלי היא ליצור אופוזיציה חזקה כנגד הרשע הצרפתי ההולך ומתגבר. אתה יכול להאמין לי, ואתה יכול לא. אני רק מראה לך את הדלת, אתה צריך לבחור אם אתה רוצה לעבור בה או לא.
-
ארכימדס אתה מדבר ממש מוזר אני בקושי מבין מה אתה רוצה ממני
-
[QUOTE=LordAbizi;649050]לפעמים זה מה שעושה את ההבדל, אתה יודע.
באתי לכאן כדי להפיץ את רעיונותיי המוארים והמתמטיים כדי לגרום לקהילה הזו לדחות את הרשע הצרפתי ולקרבנו לשלום עולמי.[/QUOTE]
אני לא מתכוון לשנוא אף אדם רק בגלל שהוא צרפתי.... אתה נותן רושם של אדם חכם אבל אפשר להגיד שאתה לא כל כך.
אין ספק שאתה מקשיב בשיעורי מתמטיקה (או שלא אין לי מושג אני לא הגעתי לחומר המוזר הזה..)
אתה שונא את כל הצרפתים רק בגלל כמה שכתבו שירים או משהו כזה....
אני לא אומר כלום נגדך רק שאם אתה רוצה לחסוף עד כמה אתה באמת חכם ( ואני מאמין שאתה חכם) אז תדבר בשפה העיברית העכשווית...
נ.ב:
תלמד אותי מזה מ'ס אי רצוני או מה שזה לא יהיה... בבקשה.......:embarrassed:
-
אני צריך ללכת ביי, אני יזור עוד איזה שעה
-
-
-
[quote=buizel שולט;649055]אני לא מתכוון לשנוא אף אדם רק בגלל שהוא צרפתי.... אתה נותן רושם של אדם חכם אבל אפשר להגיד שאתה לא כל כך.
אין ספק שאתה מקשיב בשיעורי מתמטיקה (או שלא אין לי מושג אני לא הגעתי לחומר המוזר הזה..)
אתה שונא את כל הצרפתים רק בגלל כמה שכתבו שירים או משהו כזה....
אני לא אומר כלום נגדך רק שאם אתה רוצה לחסוף עד כמה אתה באמת חכם ( ואני מאמין שאתה חכם) אז תדבר בשפה העיברית העכשווית...
נ.ב:
תלמד אותי מזה מ'ס אי רצוני או מה שזה לא יהיה... בבקשה.......:embarrassed:[/quote]
לא, לא את כל הצרפתים, אני שונא את הרשע הצרפתי, יש הבדל. כמובן שכתוצר לוואי אני שונא את כל דבר המתקשר איכשהו לצרפת, וכל אזכור שלהם גורם לי לרעידות ופרכוסים ברחבי כל הגוף. אבל לא, אני לא שונא את כל הצרפתים, פשוט יש לי סלידה טבעית מהם.
ואני מדבר בשפה עברית עכשווית, העניין הוא שיש לי בגרות בלשון מחר, אז אעדיף לכתוב נכון ועם כמה שיותר מילים בעברית כדי להכנס לעולם של הלשון ולהתיידד איתו.
בנוגע למספר רציונליים ואי רציונליים.
אז אנחנו יודעים שיש מספרים טבעיים (המספרים 1, 2, 3, וכך הלאה). באמצעותם קיבלנו את המספרים השלמים על ידי הוספת המספר 0 והוספת - לפני כל מספר טבעי קיבלנו קבוצה של מספרים שלמים. עכשיו נמציא קבוצה של מספרים רציונליים, והם כל המספרים מהצורה (שלם חלקי שלם), כשהשלם השני אינו 0. הקבוצה הזו נקראית רציונליים. אם אתה תסתכל בשבר העשרוני של מספר רציונלי, אז יהיה בו מחזור החל ממקום מסויים. נדגים זאת
מספר שליש (= 1/3) הוא רציונלי כי הצגתי אותו כמנה של שני מספרים שלמים. הצגתו העשרונית היא
0.3333333...... ולכן יש בו מחזור של המספר 3 שחוזר על עצמו תמיד.
המספר
0.1234234234234234... רציונלי, כי יש בו מחזור של 234 החל מהמקום השני אחרי הנקודה העשרונית.
עם זאת המספר
0.1121231234123451234561234567.... אינו רציונלי, כי אין בו מחזור (זה נכון שיש חוקיות, אבל אין בו מחזור).
מספר אי רציונלי מפורסם ביותר הוא פאי שהצגתו "מתחילה" כך:
3.141592653589793238462643383279502884197169399...
-
-
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=16432[/URL]
איזה זדמנים והיטמן מניאקXD