-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא,חלק ילכו עם פירנזה וחלק איתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הכדור הכסוף עומד לפגוע ברובין והארי אומר :"טוב ילדים זהו להיום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"בוא עכשיו יש שיעור תעופה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']ריילי אומרת :"טוב אם לא שמת לב קראו בשמך גורד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']את שמה לב שהמכשפה מחכה רק לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']סליחה שלא הייתי ביומיים האחרונים לא הרגשתי טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;680589][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]ריילי אומרת :"טוב אם לא שמת לב קראו בשמך גורד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]את שמה לב שהמכשפה מחכה רק לך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אופס לא שמתי לב!"אני לוחשת לה בשקט והולכת לעבר המכשפה בראש מושפל.
-
[quote=אדון פריון;680589]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הכדור הכסוף עומד לפגוע ברובין והארי אומר :"טוב ילדים זהו להיום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"בוא עכשיו יש שיעור תעופה".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קדימה בוא " אני אומר לו ומתחיל ללכת איתו לכיוון המדשאות "אני ממש מתרגש. זאת פעם ראשונה שאני עולה על מטאטא. אתה עלית על מטאטא פעם?"
-
[quote=אדון פריון;680589][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא,חלק ילכו עם פירנזה וחלק איתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"הא טוב" אומר לו
-
[quote=אדון פריון;678959][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*עם הרמות בקרבות יש לך יותר נק' לחיים ואפשר ללמוד עוד לחשים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה מוציא את קשתו ויורה באוויר כעבור מספר רגעים חץ מגיע משום מקום.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זה?" אני נבהלת ושואלת את לולה "מאיפה הוא הגיע?"
-
שם משתמש:Eustass Kid.
שם במשחק:לי קופר
אופי חכם חסר רגישות אגואיסט
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:1
בית:לא לגעת.
סוג דם:,חצוי,
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:,נחש,בסיליסיק
רשום לעיתון:הנביא היומי,
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.