-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835008]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע מישהו בעל קול מוזר שאומר:"אני ואן נלחמים נגד שניכם",אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וכחולה מתקרב אליך,אתה רואה את אן משתחווה בפניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לאיש"מי אתה לעזעל?אתה גם מצוות פלזמה?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835008][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות צ'נסי אומרת:"סיימתי את זה",אתה רואה את ראש הפלדה של צ'נסי פוגע בטרטוויג ומנצח אותו,האחות ג'וי לוקחת את טרטוויג ואת צ'ימצ'אר הפצועים ומרפא אותם,כעבור מספר שניות היא חוזרת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי ניצחה![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"קרב טוב!" אומר לאחות "איפה יש מקום לאמן את טרטוויג וצ'ימצ'אר שלי שיהיו יותר טובים?"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"באזור אתה יכול להילחם נגד ג'ורג' הוא מסתובב בסביבות דרך אחד וגם בעיירה הזו",אתה רואה נער צעיר בעל שיער שחור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני רק אני,צוות פלזמה הוא העולם שלי הפוקימונים לא צריכים להיות חלק מין העולם הזה עם צריכים להיות בעולם אחר,בגלל זה אני הולך להיות מלך".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835107][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"באזור אתה יכול להילחם נגד ג'ורג' הוא מסתובב בסביבות דרך אחד וגם בעיירה הזו",אתה רואה נער צעיר בעל שיער שחור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני רק אני,צוות פלזמה הוא העולם שלי הפוקימונים לא צריכים להיות חלק מין העולם הזה עם צריכים להיות בעולם אחר,בגלל זה אני הולך להיות מלך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שלום! אתה ג'ורג' שהאחות ג'וי סיפרה לי עליו לפני רגע?" אשאל אותו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835107]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני רק אני,צוות פלזמה הוא העולם שלי הפוקימונים לא צריכים להיות חלק מין העולם הזה עם צריכים להיות בעולם אחר,בגלל זה אני הולך להיות מלך".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש"טוב בהצלחה עם המזימות שלך.בוא תוצתי תפוקימון שלך ובוא נלחם קרב זוגות"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835008][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות צ'נסי אומרת:"סיימתי את זה",אתה רואה את ראש הפלדה של צ'נסי פוגע בטרטוויג ומנצח אותו,האחות ג'וי לוקחת את טרטוויג ואת צ'ימצ'אר הפצועים ומרפא אותם,כעבור מספר שניות היא חוזרת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי ניצחה![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אני בוחר מתי לתת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי צועקת בכריזה:"מי שיוצא ממרכז הפוקימונים אסור לא להיכנס לפה לעד!",אתה מבין שאם אתה יוצא אתה לא יכול לחזור אש אומר לג'פרי:"במילא אנחנו רוצים ללכת לעיר ג'ול-ריו",אתה רואה אותם יוצאים מין המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע מישהו בעל קול מוזר שאומר:"אני ואן נלחמים נגד שניכם",אתה רואה איש בעל מסכה אדומה וכחולה מתקרב אליך,אתה רואה את אן משתחווה בפניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הילד אומר לך:"אגב שמי הוא ג'פרי,נעשה קרב שניים על שניים בלי אפשרות להחליף בניהם בזמן הקרב נתחיל קודם עם דבורן או עם טורצ'יק אהה ידידי",אתה רואה אותו מוציא שני פוכדורים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]פגשת את ג'פרי![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אשאל אותו : "אשמח אם הקרב יהיה זוגות ולא יחידים רוצה? כדי להראות לך שהסוגים של הפוקימונים לא משנים !!!! "
-
[quote=מאסטר פלריון;835008]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אני בוחר מתי לתת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי צועקת בכריזה:"מי שיוצא ממרכז הפוקימונים אסור לא להיכנס לפה לעד!",אתה מבין שאם אתה יוצא אתה לא יכול לחזור אש אומר לג'פרי:"במילא אנחנו רוצים ללכת לעיר ג'ול-ריו",אתה רואה אותם יוצאים מין המרכז.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב אני מבקש שתראפי את הפוקימונים שלי" אומר לה עם חיוך אחכה שהיא תסיים לרפות אקח אותם ואלך לכיוון דרך שתיים בשביל להגיע לגול רוי אני מחפש בדרך פוקימונים ואז נזכר ואומר לאלקיד:"תשתמש באגרוף חשמל על כל העצים פה באזור עד שתמצא ברי ואז תביא אותו אליי בסדר?" אחייך אליו ואגיד למיגמרו:"לכי לחפש פוקימונים בשדות ואם תמצאיא אחד פצוע או שזקוק לעזרה או שחבר שלך תגידי ואני יילך אליו קדימה צאו לדרך" אחייך אליהם והסתכל איך הם מתפצלים לשני דרכים שונות אני יוציא מהתיק את הטלפון ואספר לאמא שלי את כל מה שקרה עד עכשיו ואז אזכר שיש לי סנדוויץ אז הוציא אותו ואקח ביס ואוכל
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני ג'ורג' והאחות ג'וי הזו עם הפה הגדול שלה,אני לא רוצה להילחם איך אני איתך!",ג'ורג' הולך לו לכיוון דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את ג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*דרך אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את אש ואת ג'פרי נלחמים מול שני פוקימוני דרקון שזרקום משתולל,האחות ג'וי אומרת לך:"לפה אני לא חוזר לעולם אם תחזור הפוכדורים שלך ישברו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מפקד צוות פלזמה מוציא פוכדור שחור כמו הלילה והוא אומר:"זרקום רובוט אני בוחר בך",אתה רואה לפניך זרקום רובוטי אדיר והוא נראה די מפחיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"לא רק קרבות יחיד וכן הסוגים כן משנים,הסוגים משנים הכול ילד דביל,אתה לא יודע את זה?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;835286]
[COLOR=red][FONT=Arial]*דרך אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה את אש ואת ג'פרי נלחמים מול שני פוקימוני דרקון שזרקום משתולל,האחות ג'וי אומרת לך:"לפה אני לא חוזר לעולם אם תחזור הפוכדורים שלך ישברו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
*עשיתי 4 שורות מיקודם *אנ לקחתי את הפוקימונים שלי
"אין בעיה" אני אומר יוצא ושואל את אש :"מה קורה פה? מי אלה האנשים האלה" אשאל ואז אומר לאלקיד:"אלקיד תשתמש במכת חשמל!" אצעק ואגיד למיגמרו להישתמש בצעקה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*עוד פעם אחת אתה אומר לי מתי להביא לך כוכב אתה מאבד את כול הכוכבים שלך![/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את עומר יוצא מין המרכז והוא מחזיק פוכדור והוא אומר לו:"טוב זה הרגע שלו חיכינו טורי,צא טורטרה אני בוחר בך,נצח את זרקום בשביל שיהיה שלי[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]",אתה רואה טורטרה ענק רץ לעברו של זרקום וטורטרה משתמש בכדור אנרגיה ענק שמפיל את זרקום,עומר זורק פוכדור לכיוונו של זרקום והוא מצליח ללכוד אותו.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]לעומר יש טורטרה וזרקום![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;835286][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]מפקד צוות פלזמה מוציא פוכדור שחור כמו הלילה והוא אומר:"זרקום רובוט אני בוחר בך",אתה רואה לפניך זרקום רובוטי אדיר והוא נראה די מפחיד.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר למפקד"זה לא אופר אך אני אמור להביס פוקימן אגדי רובוטוי.אני עומד להפסיד על בטוח.זה לא הוגן."
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול חדש של נער שאומר:"עם פוקימון אגדי אמיתי,צא זרקום!",אתה רואה לפניך זרקום אמיתי ואליו נער צעיר עם כובע אדום ושחור,אן אומר:"אדוני המלך זהו עומר זה שסיכל את תוכנית מספר אחד שלוש שש בי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בעומר![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;835286][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"כן אני ג'ורג' והאחות ג'וי הזו עם הפה הגדול שלה,אני לא רוצה להילחם איך אני איתך!",ג'ורג' הולך לו לכיוון דרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פגשת את ג'ורג'.[/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טוב...ביי" אומר לו, "בואו נלך לדרך מספר 1 להתאמן מול מאמנים או פוקימונים אחרים!" אומר לצ'ימצ'אר ולטרטוויג
-
[quote=מאסטר פלריון;835318][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול חדש של נער שאומר:"עם פוקימון אגדי אמיתי,צא זרקום!",אתה רואה לפניך זרקום אמיתי ואליו נער צעיר עם כובע אדום ושחור,אן אומר:"אדוני המלך זהו עומר זה שסיכל את תוכנית מספר אחד שלוש שש בי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בעומר![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאן"בי למה אתה בורח?" אני אומר לעומר"תגיד מאיפה השגת פוקימון אגדי בכלל?טובתוכל לעזור לביס את זרקום הרובוט ההזה"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה מאמנת צעירה בעלת כובע לבן ואדום מתאמנת לה עם פוקימון כנף שאתה מזהה בתור סטרפטור זוהר,המאמנת אומרת לסטרפטור שלה:"כול הכבוד סטרפטור לך לנוח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"תפסתי אותו לפני מספר חודשים בערך שנה שהייתי במסע שלי אל עבר אישו,אני כמעט זכיתי בליגה אבל איזה דרקאי הרס לי את הניצחון הוא ניצח לי את כול השישה",המלך אומר לאן:"קדימה",אתה רואה עשן ואחרי זה אן והמכונה "המלך" נעלמו.[/FONT][/COLOR]