-
[COLOR=DarkGreen]DarkTiger
"בסדר" עומר אומר בעקשנות והולך מהמקום סאלי אומרת לך:"אתה יודע,פעם שמעתי את השם הזה,אה!,ניזכרתי,זה מנהיג הליגה!" אתה רואה שעומר כבר נעלם ואיווי מלקק אותך ופתאום מן השיחים יוצא אמבראון מעוצבן שמתחיל לתקוף אותך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885193][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר" עומר אומר בעקשנות והולך מהמקום סאלי אומרת לך:"אתה יודע,פעם שמעתי את השם הזה,אה!,ניזכרתי,זה מנהיג הליגה!" אתה רואה שעומר כבר נעלם ואיווי מלקק אותך ופתאום מן השיחים יוצא אמבראון מעוצבן שמתחיל לתקוף אותך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אני מניח את איווי בצד" ופונה אל סאליבעודי מוציא את לארביטר "תעזרי לי להלחם מולו?"
-
"בסדר" סאלי אומרת בחיבה ומוציאה את טורציק מהפוקדור ואז אומרת:"אתה לא חושב שכדי קודם ללכת ליער?,בשביל שלא נבלגן פה את העיר,מה אתה אומר?" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]_______
נירשמתי למ"ת שלך[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885229][COLOR=darkgreen]DarkTiger
"בסדר" סאלי אומרת בחיבה ומוציאה את טורציק מהפוקדור ואז אומרת:"אתה לא חושב שכדי קודם ללכת ליער?,בשביל שלא נבלגן פה את העיר,מה אתה אומר?" מה תעשה?
[COLOR=darkgreen]_______
נירשמתי למ"ת שלך[/COLOR][/COLOR][/quote]
הגבתי לך
------
"אוקיי" אני רץ אל היער בעודי מרים את האיווית שלי מן האדמה "בואי סאלי"
-
אתה יוצא לעבר יער החרקים ופתאום אתה רואה מולך[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] והוא תוקף אותך בגחלת מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885245][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה יוצא לעבר יער החרקים ופתאום אתה רואה מולך[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] והוא תוקף אותך בגחלת מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"גלגול לארביטר!" אני חומק בעודי מורה ללארביטר שלי, אני מביט סביב כדי לראות אם האמבריאון נכנס אחרינו ליער
-
האמבראון נעלם כמו שעומר נעלם מיקודם,לארויטר משתמש בעיגול ומתגלגל לעבר [/COLOR][COLOR=darkgreen][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] אך זה לא פגע בו,הוא משתמש שוב בגחלת שמעיפה את לארויטר שלך,ואתה רואה שהוא נחלש סאלי אומרת:"תן לי לטפל בזה,טורציק תשתמש בגחלת" אתה רואה ששני הגחלות מתנגשות ויוצרות ענן עשן גדול מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885254][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]האמבראון נעלם כמו שעומר נעלם מיקודם,לארויטר משתמש בעיגול ומתגלגל לעבר [/COLOR][COLOR=darkgreen][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] אך זה לא פגע בו,הוא משתמש שוב בגחלת שמעיפה את לארויטר שלך,ואתה רואה שהוא נחלש סאלי אומרת:"תן לי לטפל בזה,טורציק תשתמש בגחלת" אתה רואה ששני הגחלות מתנגשות ויוצרות ענן עשן גדול מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"בוא לארביטר" אקח אותו ואתיישב ליד איווי כדי לצפות בקרב, אעודד את סאלי "קדימה סאלי! את קורעת אותו!"
-
"כן!,עכשיו טורציק ניקור" סאלי פוקדת ואתה רואה שהחרק נפגע קשות מהניקור,הוא כמעט מחוסל סאלי אומרת לך:"אתה רוצה אותו?,אני נגעלת מחרקים" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885262][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"כן!,עכשיו טורציק ניקור" סאלי פוקדת ואתה רואה שהחרק נפגע קשות מהניקור,הוא כמעט מחוסל סאלי אומרת לך:"אתה רוצה אותו?,אני נגעלת מחרקים" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"לא" אני עונה "רוצה לחפש עוד פוקימונים ביער?"
-
[quote=OmerFake;885018][COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]*לכבוד האירוע אתה מקבל הפתעה מימני[/COLOR]
[COLOR=darkorange]---------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"פיקא פי" אתה שומע מהרגל שלך ומשהו מושך במכנסיך אתה מסתכל למטה ורואה פיצו קטן וזוהר עם אוזן בצורת לב,והוא מתחיל לבכות ודוחף אותך,אתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריו מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
וולאק אוהב אוןתך עומר
- - - - - - - - - - -
" כן פיצ'ו חמוד " אני מסתכל עליו ומבין שאני אצטרך לעקוב אחריו , אני מסתכל לצדדים ואומר " קדימה פיצ'ו חמוד תראה לי מה הבעיה "
-
"בסדר בא נלך,אבל קודם אני רוצה שנעבור בעיר,שמעתי שיש שם גם תחרות פוקימונים וגם מכון,מה אתה אומר?" סאלי שואלת אותך בחיבה וזורקת פוקדור על החרק ואומרת:"אני אשמור אותו אם הצטרך אותו" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System
"פיצ פיצ" פיצו מצביע לעבר טוגקיס מעוצבן שתוקף פיקאצו דומה לפיצו ,רק גדול יותר,הפיקאצו פצוע ברגל ולכן לא יכול ליתקוף,אתה מבין שהוא רוצה שתעזור לאח שלו מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885289][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר בא נלך,אבל קודם אני רוצה שנעבור בעיר,שמעתי שיש שם גם תחרות פוקימונים וגם מכון,מה אתה אומר?" סאלי שואלת אותך בחיבה וזורקת פוקדור על החרק ואומרת:"אני אשמור אותו אם הצטרך אותו" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בואי נלך" אני עונה בחיבה והולך לעיר
-
סאלי יוצאת אל היער ופתאום אתה שומע אותה צורחת,אתה רואה שיש קטרפי על רגל שלה והיא נלחצת כמו משוגעת היא אומרת לך:"על מה אתה מסתכל? תוריד אותו!" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885289]
[COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"פיצ פיצ" פיצו מצביע לעבר טוגקיס מעוצבן שתוקף פיקאצו דומה לפיצו ,רק גדול יותר,הפיקאצו פצוע ברגל ולכן לא יכול ליתקוף,אתה מבין שהוא רוצה שתעזור לאח שלו מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" מהר צא שילדון , השתמש בראשייה! " אני ממהר לתקוף כדי הפיקאצ'ו החמוד לא יפגע שפם