-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890980][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור מוציא פוכדור מין הכיס שלו והוא תופס את האודיש הזה אתה רואה שאין סימן לכידה מה שאומר שהאודיש הזה לא פראי בכלל,הפרופסור אומר לך:"מצטער אודיש לא יוכל להיות הפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מריח משהו והוא מוביל אותך לשביל נסתר בתוך הדרך המחברת בין העיר ורידיאן לעיירה פאלט,אתה רואה שלושה פוקימונים,מרקורו,אברא וגם ראלטס משחקים להם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את ג'ולי מדברת בטון קטלני ולא כמו הטון הנחמד שלה והיא אומרת לך:"אז מה אם נפצעת זה משנה עכשיו,מונוזו קרן אופל!",אתה רואה קרן שחורה מתקרבת אל עברו של אלקיד שמנסה להתגונן אך לא מצליח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"שזירת השאדו נפתחת רק מאמן אחד ופוקימון אחד יצאו מין הזירה,מי שינצח כמובן,מי שיפסיד יעלם לתוך הריק האפל היותר,רק כמובן אחרי ליקוי ירח המפסיד יחזור ורק בליקוי חמה הוא יעלם,כך שבמשך עשרים שנה הוא יהיה בריק,הוא לא יוכל,לא ישתה,לא יוכל לנשום עד שחלון האור יפתח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן מהנהן בשמחה והוא אומר לך:"כן הוא נמצא פה בעיר פיושה העיר הזו מפורסמת היות ומאסטר הרעל קוגה נולד והתאמן,הוא מאמן נינג'ה,כול העיר מלאה במאמני נינג'ות חזקים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שקטרפי מתחמק מין הפוכדור ואתה מבין שהוא רוצה קודם קרב קצר לפני שהוא הופך להיות פוקימון מביות,אתה רואה את מדקיפ נכנסת לתוך זירת הקרב,אתה מרגיש את הרוח הלוהטת של הקיץ מתחילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו יורה גחלת כפולה וגם הווינגל וגם הפיג'י נפגעים בחוזקה רבה,שניהם נופלים על רצפת האי,אתה רואה מרחוק עוד אי,אי עשוי קולו מקרח,אתה רואה דמות כחולה מעופפת על פני האי שעשוי קרח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו ''ומה החוקים בקרב?''
-
[quote=מאסטר אספיון;890980]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה שקטרפי מתחמק מין הפוכדור ואתה מבין שהוא רוצה קודם קרב קצר לפני שהוא הופך להיות פוקימון מביות,אתה רואה את מדקיפ נכנסת לתוך זירת הקרב,אתה מרגיש את הרוח הלוהטת של הקיץ מתחילה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מתקיפ תשתמשי בצעקה ואז תחמקי ותתקיפי בנגיחה!"אני אומר לה בעודי נהנה מרוח החמימה ומהטמפרטורה הלוהטת.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890980][B][U][COLOR=red]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את צ'אובו יורה גחלת כפולה וגם הווינגל וגם הפיג'י נפגעים בחוזקה רבה,שניהם נופלים על רצפת האי,אתה רואה מרחוק עוד אי,אי עשוי קולו מקרח,אתה רואה דמות כחולה מעופפת על פני האי שעשוי קרח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ואו אי קרח.זה היה מקום מושלם לצובו" אני אומר לצ'ובו"בוא הולכים לאי הקרח.לתפוס פוקימון לצצות שלנו" אני מחפש דרך להגיע לי הקרח
-
[QUOTE=Dark Killer;890013]שם משתמש: Dark killer
שם במשחק: ברוק
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9f/SpriteBrock.png[/IMG]
פוקימונים התחלתי: סינדוקוויל
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות:
שיהיה לי אחלה פוקימונים D:[/QUOTE]
נרשמתי או לא? :|
-
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן מהנהן בשמחה והוא אומר לך:"כן הוא נמצא פה בעיר פיושה העיר הזו מפורסמת היות ומאסטר הרעל קוגה נולד והתאמן,הוא מאמן נינג'ה,כול העיר מלאה במאמני נינג'ות חזקים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה רבה על המידע!" אני אומר לו בשימחה והולך לכיוון המכון
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע את ג'ולי מדברת בטון קטלני ולא כמו הטון הנחמד שלה והיא אומרת לך:"אז מה אם נפצעת זה משנה עכשיו,מונוזו קרן אופל!",אתה רואה קרן שחורה מתקרבת אל עברו של אלקיד שמנסה להתגונן אך לא מצליח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אלקיד,תשתמש באגרוף רעם קדימה" אומר בכאבים ואומר לרטטה:"תעזור לי,תרים את היד שלי,אני חייב לעזור לו" אנסה לחייך אליו ואגיד לטרטוויג:"תלך לשופט ותגיד שאני נכנע,אני לא יכול להמשיך כך,אני מקווה שאלקיד לא ייפגע" אתן לו מבט עצוב ואנסה לגונן את אלקיד
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]Nilasak
אתה רואה שצ'ימצ'אר מריח משהו והוא מוביל אותך לשביל נסתר בתוך הדרך המחברת בין העיר ורידיאן לעיירה פאלט,אתה רואה שלושה פוקימונים,מרקורו,אברא וגם ראלטס משחקים להם.[/COLOR][/QUOTE]
בוא ניקח את האברה והמורקרו,עכשיו תפעיל צעקה על הכנפיים של מורקרו,שלא יוכל לעוף ולברוח,ואז תעזר בראש של המורקרו כדי לקפוץ בקפיצה חזקה נגד אברה-ואני מצפה שהוא יפעיל שיגור,אז תהיה מוכן ללכת על הרטלס במקרה הזה.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890980][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור מוציא פוכדור מין הכיס שלו והוא תופס את האודיש הזה אתה רואה שאין סימן לכידה מה שאומר שהאודיש הזה לא פראי בכלל,הפרופסור אומר לך:"מצטער אודיש לא יוכל להיות הפוקימון שלך".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מצטער, לא ידעתי שהוא שלך." אומר לפרופשור בבושה. "תגיד, איפה מצאת אודיש כזה? ומה המתקפה החזקה שהאודיש השתמש בה מקודם נגד הארקרוסים?" אוסיף לומר לפרופסור.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך בנימוס:"האודיש הזה קיבלתי אותו מההורים שלו בתור ביצה שניהם היו הפוקימונים שלי אך הם לא רצו לגדל אותו אז השארתי אותם אצל חבר שלי פרופסור אלם,המתקפה שהוא השתמש בה היא פיצוץ פרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר מתקרב אל אברא הוא משתמש בשיגור והוא נעלם,ואתה רואה שגם מרקורו נזכר בך ובצ'ימצ'אר הזה והוא מתחיל לברוח רק ראלטס מתקרב אליך בחיוך ישנוני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מונוזו משתמש בקרן אופל שמצליחה להיהדף בעזרת אגרוף הרעם של אלקיד,אתה שומע את השופט אומר:"הקרב מבוטל עקב פרישתו של המתמודד לוקאס",אתה רואה את מבטו של אלקיד מלא דמעות אך הוא מתקרב אליך והוא מחייך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]הקרב מול ג'ולי בוטל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"חוקי קרב השאדו הם כמו קרב רגיל אך שאסור לעשות את זה בליקוי חמה אחרת אתה יכול להיות נידון למוות של עשרים שנה של בדידות ולצוף בריק שחור והקר לבד,ורק אחרי מספר שנים שמרגישות לך כמו נצח אתה משתחרר ואתה מרגיש שאתה מהיום צריך לדאוג לעצמך".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המכון ואתה רואה שכתוב בשלט קטן מאוד:"מצטערים מאוד אך המכון סגור כעת בגלל שמנהיג המכון חולה,ענה נסו שוב בעוד מספר ימים,על החתום שופט המכון צ'רלס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון מוזר קורם לרוח הלוהטת הזו ואתה רואה את קטרפי ואת מדקיפ שלך מובסים במהירות רבה מאוד,אתה מזהה שהפוקימון הזה הוא טורקול עצבני מאוד ואגרסיבי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*זה האי ספרון אתה צריך לשחות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה וצ'אובו נופלים לתוך ים שמפריד את האי סינבר והאי עשוי הקרח המסתורי,אתה רואה שעוד שנייה אתה נופל למים ואתה רואה עוף ים ענק יוצא מין המים והוא מוביל אותך באוויר אל עבר האי המסתורי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*התחלה חדשה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה של הפרופסור אוק שנתן לך לפני חמש דקות את הפוקימון הראשון שלך,טריקו,שאתה שמח מאוד אתה מבחין בשלושה דברים מוזרים,השמש והירח מתקרבים זה לזה,משהו באגם שבדרום העיירה פאלט מתחיל לנצוץ ואתה רואה מאמן יוצא מין האדמה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;891947][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור אומר לך בנימוס:"האודיש הזה קיבלתי אותו מההורים שלו בתור ביצה שניהם היו הפוקימונים שלי אך הם לא רצו לגדל אותו אז השארתי אותם אצל חבר שלי פרופסור אלם,המתקפה שהוא השתמש בה היא פיצוץ פרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר מתקרב אל אברא הוא משתמש בשיגור והוא נעלם,ואתה רואה שגם מרקורו נזכר בך ובצ'ימצ'אר הזה והוא מתחיל לברוח רק ראלטס מתקרב אליך בחיוך ישנוני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את מונוזו משתמש בקרן אופל שמצליחה להיהדף בעזרת אגרוף הרעם של אלקיד,אתה שומע את השופט אומר:"הקרב מבוטל עקב פרישתו של המתמודד לוקאס",אתה רואה את מבטו של אלקיד מלא דמעות אך הוא מתקרב אליך והוא מחייך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"חוקי קרב השאדו הם כמו קרב רגיל אך שאסור לעשות את זה בליקוי חמה אחרת אתה יכול להיות נידון למוות של עשרים שנה של בדידות ולצוף בריק שחור והקר לבד,ורק אחרי מספר שנים שמרגישות לך כמו נצח אתה משתחרר ואתה מרגיש שאתה מהיום צריך לדאוג לעצמך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המכון ואתה רואה שכתוב בשלט קטן מאוד:"מצטערים מאוד אך המכון סגור כעת בגלל שמנהיג המכון חולה,ענה נסו שוב בעוד מספר ימים,על החתום שופט המכון צ'רלס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה פוקימון מוזר קורם לרוח הלוהטת הזו ואתה רואה את קטרפי ואת מדקיפ שלך מובסים במהירות רבה מאוד,אתה מזהה שהפוקימון הזה הוא טורקול עצבני מאוד ואגרסיבי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה וצ'אובו נופלים לתוך ים שמפריד את האי סינבר והאי עשוי הקרח המסתורי,אתה רואה שעוד שנייה אתה נופל למים ואתה רואה עוף ים ענק יוצא מין המים והוא מוביל אותך באוויר אל עבר האי המסתורי.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]*התחלה חדשה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה יוצא מין המעבדה של הפרופסור אוק שנתן לך לפני חמש דקות את הפוקימון הראשון שלך,טריקו,שאתה שמח מאוד אתה מבחין בשלושה דברים מוזרים,השמש והירח מתקרבים זה לזה,משהו באגם שבדרום העיירה פאלט מתחיל לנצוץ ואתה רואה מאמן יוצא מין האדמה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אז אני שואל אותו ''אז למה אני צריך ללמוד להיות מאמן שאדו?''
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו מתקרב אליך במבט בטוח ומאוד מאיים:"אם אתה רוצה לדעת איך משתמשים בפוקימוני שאדו אז כדאי לך ללמוד איך עושים קרב שאדו,אומנם ליקוי חמה או ליקוי ירח לא יהיה עד עוד שנה וקצת,אבל זה זמן מספיק טוב כדי ללמד אותך איך לשלוט על מתקפות השאדו,פוקימוני שאדו,ודם השאדו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;891947]
[/quote]
"אלקיד,אני מצטער" אומר לו בעצב,ואומר לכל שאר הפוקימונים:"זה הכל באשמתי,אני מאמן גרוע" אני הרכין את ראשי למטה וארוץ החוצה,שהדמעות זולגות לי על הלחי,אני אחשוב לעצמי:'אני כישלון!,בגלל אלקיד נראה חלש בגללי אלקיד הפסיד זה הכל באשמתי!' אעצור לעד מרכז הפוקימונים ואנוח מהריצה
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למרכז הפוקימונים של העיר פיוטר ואתה מרגיש משהו נוגע בכתף שלך,אתה רואה את ג'ולי והיא נראית עצבנית מאוד והיא אומרת לך:"אתה פורש מהקרב נגדי,עוף מהעיר הזאת,ואל תעז לחזור הנה ולאתגר אותי עד שכול הפוקימונים שלך יהיו ברמה בית שלהם!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;891947]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לגלות מי מוביל אותי להאי ספרון.ואומר לאותו יצור"תודה לך על העזרה.שננתת לנו כרגע.אני וצ'ובו שלי מודים לך.על העזרה הזאת תודה"
-
[quote=מאסטר אספיון;891991][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס למרכז הפוקימונים של העיר פיוטר ואתה מרגיש משהו נוגע בכתף שלך,אתה רואה את ג'ולי והיא נראית עצבנית מאוד והיא אומרת לך:"אתה פורש מהקרב נגדי,עוף מהעיר הזאת,ואל תעז לחזור הנה ולאתגר אותי עד שכול הפוקימונים שלך יהיו ברמה בית שלהם!".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אני לא שואל אותך"אומר בעצב ואצא ממרכז הפוקימונים על הדשא ואשכב שם,ואחשוב לעצמי על הדיאוקסיס שדיברתי איתו קודם ואומר לעצמי:"דיאוקסיס,בבקשה,תעזור לי" ואתחיל לבכות שוב,אך הפעם יותר בהקלה