-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919347][B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר לקרב זוגות שלך.אלן מוציא מכיסו 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/69d.png[/IMG] 2 בלספורטים והרים.אלן אומר לך"אתה רוצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזוגות הזה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגייר ''לתקוף בדחיפה'' ולצ'ימצ'אר ''לתקוף בגחלת את הבספורטים''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
גייר תוקף את הלספורט השמאלי בדחיפה.הבלספורט השמאלי מתחמק מן הדחיפה של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את שני הלבספורט.הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הגחלת ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט עלי טער על צ'ימצ'אר וגייר" בלספורט שולחים עלי טער עליהם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919369][B][COLOR="Red"]איתי
גייר תוקף את הלספורט השמאלי בדחיפה.הבלספורט השמאלי מתחמק מן הדחיפה של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את שני הלבספורט.הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הגחלת ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט עלי טער על צ'ימצ'אר וגייר" בלספורט שולחים עלי טער עליהם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לשרוף את עלי הטער בגחלת ולגייר לתקוף בדחיפה את שני הלבספורט''
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919303]
[B][COLOR=Blue]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B][/quote]
"בהצלחה" אומר לו בחיוך ואז אשנה את פני לרציניות ואומר לפיצו:"קדימה חבר!,ניצוץ!" אומר לו בחיוך רחב ואחכה שהחשמל יפוצץ את הבועות.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אופס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
אני יכול לשנות את השאגת אריה לטיגריס? טיגריסים גם שואגים ויש לי משהו עקרוני נגד אריות..
וזה לא היה אור? כי רשמת רון..
---
"טוב, אני אנסה משהו של טכניקת העגור" אמלמל, אתפוס את כףות ידיי זו בזו.
אמשוך את היד התוקפת אחורה כשהיא עדיין תופסת את היד השניה, היד השניה תהיה מעל למטרה.
במהירות גדולה אעביר את המשקל ליד התוקפת בעודי מתרומם על כריות רגליי [כדי להשתמש באנרגיה מהאדמה במתקפה]
אנחית את המרפק של התוקפת על המטרה, אשתמש ביד השניה כדי ליצב אותה ולחזק את ההתקפה [כשהיא עדיין מחזיקה בשניה]
-
[B][COLOR="Green"]אייס
כן התבלבלתי
אתה אתה תופס את כפות ידיך זו בזו.אתה מושך את היד התוקפת אחורה ואת היד השניה למלה מעל המטרה.אתה מעביר את המשקל שלך ליד התוקפת.אתה מנחית את המרפק של היד התוקפת על המטרה ואתה תוקף את המטרות.הרבה מטרות נשברות 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לריין "בהצלחה" פיצ'ו מתמש בניצוץ על הבועות .הניצוץ מפוצצץ את הבועות של סטריו.ריין אומר"סטאריו תכון אקדח מים ישר לפרצוף של פיצ'ו.קדימה בכול הכוח תעשה זאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר שורף את העלי הטער של בלספורט בגחלת.גייר משתמש בדחיפה על שני הבלספורט.שני הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הדחיפה ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט שלחו גפן מצליפה על גייר"שני הבלספורט שולחים גפן מצליפה על גייר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920141][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]כן התבלבלתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה אתה תופס את כפות ידיך זו בזו.אתה מושך את היד התוקפת אחורה ואת היד השניה למלה מעל המטרה.אתה מעביר את המשקל שלך ליד התוקפת.אתה מנחית את המרפק של היד התוקפת על המטרה ואתה תוקף את המטרות.הרבה מטרות נשברות 10%[/COLOR][/B][/quote]
אז אתה מסכים שזה יהיה שאגת טיגריס?
---
אשאג על המטרות ואשבור עוד כמה עם המתקפה החדשה בסגנון העגור, אקפל את אצבעותיי לטפרים ואמשיך עם סגנון הטיגריס
-
[B][COLOR="Green"]אייס
כן
אתה שואג על המטרות עם שאגת הטיגריס שלך.מס' מטרות נשברות.אתה שובר עוד כמה מרות גם עם מתקפה החדשה בסיגנון העגור שלך.בנסוף אתה מקפל את האצבעות שלך לטפריים ואתה שובר עוד כמה מטרות. עליה ב[/COLOR][/B][B][COLOR="Green"]10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920179][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]כן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג על המטרות עם שאגת הטיגריס שלך.מס' מטרות נשברות.אתה שובר עוד כמה מרות גם עם מתקפה החדשה בסיגנון העגור שלך.בנסוף אתה מקפל את האצבעות שלך לטפריים ואתה שובר עוד כמה מטרות. עליה ב[/COLOR][/B][B][COLOR=green]10%[/COLOR][/B][/quote]
אני מביט סביב, מנסה לחשב כמה מטרות נותרו בעודי ממשיך לשאוג
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מסתכל סביב מזיז את ראשך ומנסה לדעת כמה מטרות נותרו לך.לחר חישובים קלים אתה מגלה שנותרו לך 38 מטרות להשמיד.אתה שואג על המטרות ואתה משמיד עוד 5 מטרות.נותרו 33 מטרות להשמיד.עליה ב5%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920232][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל סביב מזיז את ראשך ומנסה לדעת כמה מטרות נותרו לך.לחר חישובים קלים אתה מגלה שנותרו לך 38 מטרות להשמיד.אתה שואג על המטרות ואתה משמיד עוד 5 מטרות.נותרו 33 מטרות להשמיד.עליה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
כמה אחוזים יש לי כבר?
---
אכה במכת העגור שוב, אמשיך עם טכניקת הטיגריס- מכות סיבוביות עם ה"טפרים" בשילוב עם בעיטות
אשתמש בשאגה כדי להעיף מטרות על מטרות אחרות ולנפץ אותן
-
[B][COLOR="Green"]אייס
86
אתה מכה את המטרות עם מכת העגור שלך,ואז עם טכניקת הטיגריס בעיות סיביוית עם הטרפריים שלך.ואז אתה משתמש בשאגה שמחסלת כמה מטרות.חיסלךת עוד 11 מטרות.עליה ב10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR=Blue]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B][B][COLOR=Green]\[/COLOR][/B][/quote]
"תודה , אבל איך משתמשים בה?" אומר לו ואקח את האבן מיידיו .
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920291][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]86[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מכה את המטרות עם מכת העגור שלך,ואז עם טכניקת הטיגריס בעיות סיביוית עם הטרפריים שלך.ואז אתה משתמש בשאגה שמחסלת כמה מטרות.חיסלךת עוד 11 מטרות.עליה ב10%[/COLOR][/B][/quote]
אשאג בכל כוחי ואתן עוד בעיטה מסובבת [כמו הקודמת שפצעה לי את הרגל..]
-
[quote]ניר
גסטלי נעלם ולפתע 10 כדורי צל באים אליך ממקומות שונים והחדר נהיה חשוך (לא חשבת על זה אה?)
אתה עושה פטיש רוחני ולמזלך רק 4 פוגעים בך (כדורי צל) אתה מותש מהקרב ונופל ארצה.
אחרי שניה רון בא ומקים אותך "כדי שתיזהר" הוא אומר[/quote]
"דיי, נמאס לי." אגיד לרון
"אני לא יכול לסבול את זה יותר", ואוציא פטיש רוחני בזעם.
אתן מכה עם הפטיש בראש שלי, ואקווה לרע.