-
[quote=Steve;971999]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"מבית היתומים יקירי , אך למה זה כל כך מעניין אותך ? אם קרה משהו אתה יכול לדבר איתי ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אני יכול לספר לך כל מה שאני יודע , וגם מה שאני לא יודע אתה יכול לשתף אותי , אני גידלתי אותך כאילו היית הבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]שלי , ואתה הבן שלי , אמנם לא הביולוגי אבל הרוחני !" הוא אומר לך , הוא נשמע רציני , הוא מכיר אותך והוא יודע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]שקרה משהו , וכמו שאתה מכיר את אבא שלך .. הוא לא יעזוב עד שירגיש שהכל בסדר איתך .[/COLOR][/B]
[/quote]
'יש מצב שהישיחהע מוקלטת ואחר כך הם יוכלו לשמוע על מה דיברנו.'אני חושב ואומר "אבא רציתי לדעת מי היו ההורים הביולגים שלי שמעתי סי]פור על שהם לא מהעולם הזה בממובן בפשטות המילה,לא משנה לא חשוב."אני אומר.
-
אלמוג הגבתי על מה שרשמת בתגובה הקודמת כדי שיהיה מסודר .
-
[quote=Steve;972171][B][SIZE=3]משקיען הסבב - ב10 העמודים האחרונים המשתמש שהשקיע הכי הרבה בתגובות הוא[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]"הרוח המתמטיקאית" - הפרס שלך הוא פתק שמציל אותך מהמקום שאתה נמצא בו .[/SIZE][/B]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"אוקיי .. שיהיה יום מהנה" הוא אומר ומנתק , השעה היא צהריים ואתה מרגיש רעב , אך מחשבות עוברות בראשך ואז אתה מוצא פתק על הרצפה (זה הפרס שלך)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]על הפתק כתוב [I][COLOR=black]"מהמקום הזה אי אפשר לצאת מהגדרות , אבל לעוף אפשר , לעננים , שם יש אנשים כמוך "[/COLOR][/I][/COLOR][/B][COLOR=magenta]
[/COLOR]
[/quote]
'הפתק הזה מציא לי לעוף לעבר העננים,לדעתי זה יכול מאוד לעזור לי אבל מומלץ לי קודם לאכול הרי לא בטוח שששם יהיה אוכל'אני חושב ,
ומארגן לי מנה פשוטה וקלילה כדי להתארגן מהר לבריחה לעבר העננים,אני מארגן לי לחמנייה טובה עם פסרמה משובחת וממהר לגמור את המנה הזאת.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה ממהר נורא ויוצר שני טעינות חשמל עם הידיים , ומכה חזק בסלעים , הידיים שלך משתפשפות ואתה מרגיש כאב עז בהם אך הצלת את עצמך ! הסלעים נפלו לצדדים אחרים אך לא נשברו "כל הכבוד" ג'יין אומרת ומחייכת
"הצלחת לעמוד נגד החולשה האולטימטיבית של כוח החשמל ---> כוח האדמה . תנוח קצת" היא אומרת ופתאום משתנה החדר למסעדה מפוארת ! אך היא ריקה לגמריי ![/color][/b]
[/quote]'מה קורה פה?'אחשוב בחשדנות.
"ג'יין!מה אנחנו עושים פה?"אשאל אותך כשפניי וגופי מתקפל מכאבי האגרוף."ולמה בדיוק המסעדה ריקה?"אמשיך לשאול בסקרנות
-
[QUOTE=Steve;972171][B][SIZE="3"]משקיען הסבב - ב10 העמודים האחרונים המשתמש שהשקיע הכי הרבה בתגובות הוא
"הרוח המתמטיקאית" - הפרס שלך הוא פתק שמציל אותך מהמקום שאתה נמצא בו .[/SIZE]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מסתובב .. נרגע קצת , לוקח כמה צעדים אחורה ומכניס את המחשבות לעולם שלך , אתה אוסף את כל האנרגיה ומנסה לא להוציא זעם אך בבת אחת אתה מרגיש את כל הזעם בך משתחרר וידיך נאספות בצללים שחורים ! אתה נותן אגרוף חזק תוך כדי הבהלה מה שיוצר הדף שחור~סגול ששובר את השדה המגנטי !
הדמות תופסת את יידך בחוזקה וגורמת לך לכאבים עזים וקרים , היד שלו זוהרת בצבע לבן~תכלת
והיד שהוא תפס מרגישה כאילו נרדמה לך , הוא מחייך אך לא מדבר כלל .
על הקיר נחרט "אדון האופל . המטרה היא להזיז אותי ממקומי"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
יש! כוח האופל זה מה שהכי רציתי,ואפילו בלי שאמרתי לך את זה,תודה אחי! :D
-------------------------------------------
'אוקי השדה נשבר,אבל יש לי יד שהוא תופס' אחשוב,אנסה עוד פעם לרכז את כל האנרגיה ולהוציא אותה בתור זעם אפל,הפעם כשהשדה המגנטי שבור אנסה לתקוף אותו עם אגרוף עם היד(הלא תפוסה) אל הפנים שלו.
-
[QUOTE=Steve;972171]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה מכה שוב ושוב ושוב עד שהידיים שלך מתחילות להזיע מרוב שאתה לא מצליח והן זזות לכיוון שונים ,
אתה מתעצבן ונותן את האגרוף הכי הכי הכי חזק שלך עד שפתאום הופך האגרוף שלך לבועת מים ומתנפץ חזק על האיש , הוא מחייך ומתחיל לדבר "כל הכבוד , זאת הייתה המטרה .. לגרום לך להבין שאתה - מיוחד." הוא אומר ונעלם ואז אתה חוזר למקום בו היית עם הרגשה כל כך מיוחדת .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
" מזה היה עכשיו איך היד שלי הפכה למים ?" אשאל את עצמי ואסתכל על המקום שאני נמצא בו ואלך לבית שלי כדי לראות את אחי
-
[QUOTE=Steve;971999][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה נועל את הכל ואוסף את הציוד שלך , שלא ייגנב גם הוא , אתה מכניס אותו לתוך תיק גב שיהיה צמוד אליך בזמן שאתה בחוץ , אתה יוצא החוצה ומסתכל בשעון העיר , אתה רואה שיש עוד חצי שעה עד זמן הפגישה שלכם
מה תעשה עד אז ?
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני מתיישב על ספסל ליד הכיכר, מסתכל על האנשים, הצמחים, החנויות וחושב על דבר שיש באפשרותי לצייר אחרי שאקבל את הציור הזה בחזרה. לאחר כמה דקות של חשיבה אני משלים במוחי תמונה יפה של אזור הכיכר, כאילו הרגע ציירתי אותה ומתכנן איך בדיוק אצייר את הכיכר."אני לא מאמין שלא חשבתי לצייר את המקום הזה לפני כן" אני חושב לעצמי בהשתאות.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]דיויד[/U][/SIZE]
אתה יושב ומתחיל לצייר את הכיכר הנפלא הזה , אתה בקושי מסתכל מכיוון שהתמונה כבר בתוך הראש שלך והכל מתוכנן , אתה מצייר ומצייר ומצייר ואז פתאום אתה מרגיש שמישהו מתקרב לכיוונך , אתה מרים את ראשך ורואה אדם שניראה עצבני מאוד , אתה לא מכיר אותו והוא שואל "אתה דיויד ?"
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d13/0457/de05372.png[/img]
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"הפסקת צהריים .. המסעדה הזו היא שלך מהיום , חנות הבגדים נהרסה .." היא אומרת ונעלמת
אתה מטייל במסעדה המפוארת ורואה שיש גם חדרים מאחורי המטבח , חדרים מאוד מפוארים
כמו מין חדר אוכל בבית מלון שבאגף השני כמה סויטות , אתה מאוד מתרשם ומתלהב אך לא שוכח
שאתה במהלך אימונים וזה לא העיקר !
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל להכין לך ארוחה דלה תוך כדי התארגנות לקראת הבריחה ואז פתאום נכנס דראקו ..
הוא ניראה עצבני וניראה שהוא קלט מה המטרות שלך "אתה אורז ? מה קרה ?" הוא שואל בעצבים
ומתחיל להתקרב אליך , משהו אומר לך שאתה חייב להרוג אותו או לברוח לו ! המנה מוכנה ואתה לא יודע מה לעשות
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה נכנס לבית ורואה שהכל בסדר עם אחיך , הוא מכין שיעורים .. ואתה מרגיש רענן לגמריי אתה מרגיש הרבה יותר טוב אך אם הרגשה שלא הכרת , אתה מרגיש מאושר אבל אתה בעצם לא .. משהו מאוד מוזר קורה לך ואתה לא יודע איך לטפל בו , ומה הייתה מכת המים הזאת , אתה לא מצליח להסביר .
[/COLOR]
בכיף , זה הכוח שמתאים לאופי המשחק שלך (נ.ב - דרקון , אחלה חיה .. משתלב נהדר עם אופל)
--
אתה עושה אותו הדבר עם היד השנייה והוא תופס גם אותה ! אך זה גורם לו להסיח את דעתו מהיד השנייה שמתפרצת ומשחררת צללים שחורים , הוא הולך אחורה ומשפשף את הידיים שלו ואז בבום אחד ! אור זוהר מסנוור את עיניך וקרן קרח פוגעת בך , החולשה האימתנית של כוח האופל ! אתה מרגיש כאבים עזים ולא יודע האם להיכנע או להלחם .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;972971][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל להכין לך ארוחה דלה תוך כדי התארגנות לקראת הבריחה ואז פתאום נכנס דראקו ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא ניראה עצבני וניראה שהוא קלט מה המטרות שלך "אתה אורז ? מה קרה ?" הוא שואל בעצבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ומתחיל להתקרב אליך , משהו אומר לך שאתה חייב להרוג אותו או לברוח לו ! המנה מוכנה ואתה לא יודע מה לעשות[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חייב להרוג אותו,אחר כך הוא יספר לניק ויהרגו אותי,זה יהיה קשה אבל אני חייב לגרום לו לא לדבר על זה.'אני חושב ומזנק עליו במהירות עם בעיטה מהירה לכיוון הגרון.
-
[QUOTE=Steve;972971][B]
בכיף , זה הכוח שמתאים לאופי המשחק שלך (נ.ב - דרקון , אחלה חיה .. משתלב נהדר עם אופל)
--
אתה עושה אותו הדבר עם היד השנייה והוא תופס גם אותה ! אך זה גורם לו להסיח את דעתו מהיד השנייה שמתפרצת ומשחררת צללים שחורים , הוא הולך אחורה ומשפשף את הידיים שלו ואז בבום אחד ! אור זוהר מסנוור את עיניך וקרן קרח פוגעת בך , החולשה האימתנית של כוח האופל ! אתה מרגיש כאבים עזים ולא יודע האם להיכנע או להלחם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
תודה אחי
--------------
'חשבתי צריך רק להזיז אותו,טוב נו אני אלחם.' אחשוב לעצמי ושוב אאגור אנרגיות,אנסה לתקוף אותו שוב בעזרת האנרגיה.
------------
יש לי הערה,אמנם זה קצת מוקדם אבל מעניין אותי לדעת,ההתקפה היחידה שלי כרגע זה רק ההתקפות אנרגיה?
סתם,כי אני מרגיש שאני קצת ממחזר תגובות...
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מביא לו במהירות בעיטה לכיוון הגרון הוא עוצר אותה עם ידו אך נחבט וזז אחורה
"בוגד !" הוא ממלמל ורץ לכיוונך , שולף את השוט שלו ומבעיר אותו באש !
[/COLOR]
חשבת נכון , עדיין לא הזזת אותו , לגבי מתקפות חכה ותראה .
--
אתה מנסה בכל כוחך לשבור את הקרח , אתה קפוא והכוחות שלך מתחלשים , אתה משתמש באנרגית האופל שלך והצללים החמים שאתה מייצר מהגוף ממיסים לאט לאט את הקרח , אתה מצליח להשתחרר אבל עדיין לא הצלחת להזיז את האיש ממקומו .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;975523][B]
חשבת נכון , עדיין לא הזזת אותו , לגבי מתקפות חכה ותראה .
--
אתה מנסה בכל כוחך לשבור את הקרח , אתה קפוא והכוחות שלך מתחלשים , אתה משתמש באנרגית האופל שלך והצללים החמים שאתה מייצר מהגוף ממיסים לאט לאט את הקרח , אתה מצליח להשתחרר אבל עדיין לא הצלחת להזיז את האיש ממקומו .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'האיש הזה מוזר מאוד...' אחשוב לעצמי,אנסה לגבש את כל האנרגיה שלי אבל הפעם להוציא אותה בתור אגרוף שאני אתקוף אותו.
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"הפסקת צהריים .. המסעדה הזו היא שלך מהיום , חנות הבגדים נהרסה .." היא אומרת ונעלמת
אתה מטייל במסעדה המפוארת ורואה שיש גם חדרים מאחורי המטבח , חדרים מאוד מפוארים
כמו מין חדר אוכל בבית מלון שבאגף השני כמה סויטות , אתה מאוד מתרשם ומתלהב אך לא שוכח
שאתה במהלך אימונים וזה לא העיקר ![/color][/b]
[/quote]
'מעניין לאן היא נעלמת כל הזמן'אחשוב והבהה בדלת החדר.
"אני רעב!מה מסוגל לאכול פרה!מה יש פה לאכול?"אדבר לעצמי כשאני מחפש משהו לאכול.
-
[quote=Steve;975523][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מביא לו במהירות בעיטה לכיוון הגרון הוא עוצר אותה עם ידו אך נחבט וזז אחורה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"בוגד !" הוא ממלמל ורץ לכיוונך , שולף את השוט שלו ומבעיר אותו באש ![/COLOR][/B]
[/quote]
אני מנסה להתחמק מין מכות השוט וכדתיהיה לי הזדמנו לא להחבט מהשוט אני רץ לכיוון המטבח ולוקח בקרבוק מים כדי לחבות את האש מהשוט.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מוציא סטייקים מהמקררים שבמטבח ומתחיל להכין לך ארוחת גורמה עסיסית במיוחד , אחרי שסיימת לאכול , נהנת מאוד ושבעת , אתה מבין שהמקום הזה הוא הבית החדש שלך , המיני מסעדה שהיא המטבח בעצם ופינת האוכל הוא החלק הראשון שבולט לעין בבית אך מאחוריו מסדרון עם שאר אגפי הבית . ומיד נכנסת ג'יין ושואלת "שבעת ?"
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה במהרה טופס בקבוק מים ושופך אותו על דראקו , אתה מגלה שהוא רגיש מאוד למים קרים והוא מתחלש , הדברים שלך ארוזים והחלון כבר פתוח , מסוכן מאוד להישאר כאן ! אתה שומע צעדים של אדם נוסף לחדרך ובזמן שדראקו מתאושש אתה מנסה לחשוב מה תעשה , עלו עליך כבר אין דרך חזרה אלא אם בעינויים !
[/COLOR]
אתה מתעצבן על כך שאתה לא מצליח להזיז את האדם הזה , אוגר את כל הכוח שאת יכול , מניף את היד אחורה מכווץ אותה לאגרוף ומרגיש את כל האפלה שבך משתחררת לתוך היד ועם אגרוף אתה מעיף את האיש לקיר , עוצמה אדירה של אופל מתפרצת ובעזרת הצללים הוא מתנגש בקיר וסודק אותו והוא הופך חזרה לאדם המבוגר שהיה "זה היה מדהים מגנוס .. אתה כוח האופל ! זה כוח נדיר וחזק ולא ראיתי כמוהו כבר הרבה זמן , משהו אומר לי שתזדקק לזה " הוא אומר ונותן לך שעון חול שניראה קסום לחלוטין
"תוכל לחזור איתו בזמן פעמיים , פעם אחת אחורה , ופעם אחת קדימה .. כעיקרון אני חושב שיש לך משהו לעשות בעבר אבל שתרצה לחזור פשוט תחשוב עליי ותגיע לאותו מיקום ." הוא אומר ומחייך .
[/COLOR]
[/B]