-
[QUOTE=PO ZON;964430][CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B]בוקר טוב של גמר![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B]הריח של הגמר כבר באויר ואני החלטתי לכתוב מילות פרידה לתחרות כי היום בערב אני לא אספיק לכתוב אותן, אז אני אכתוב אותן עכשיו. דבר ראשון שהתחלתי את התחרות לא האמנתי שהיא תצליח, חשבתי שזה יהיה עוד כישלון, והפעם באמת הופתעתי לטובה, הרבה באו, אולי כי התחרות הייתה פתוחה ורק החלקים האחרונים היו עם הדחות. אז תודה לכל המשתמשים שלקחו חלק בכל הבאטלים ובכלל בפעילות של התחרות.[/B]
[B]עכשיו אני כתוב אחד אחד למשתמשים, Kodak שהתחלנו את התחרות הכנתה פייק יפה, אבל הוא היה גדול ומגושם, ראיתי שיש עוד הרבה עבודה, אבל עם הזמן הפייקים שלך קיבלו צורה וגודל, וכמו שראיתה שככל שהפייק קטן וההצללה יותר טובה והצבעים יותר טובים הפייק טוב יותר, עברתה שינוי גדול, למרות שהרבה לא ראו, יש עוד דרך, והיא תהיה קשה יותר, אבל בסוף היא תשתלם לך. ~Poke Chef~ אתה אחד הפרויקטים האישיים שלי עוד מיימי הקורס, השתפרתה מאוד, אני חייב להגיד שהרמה שלך עלתה בצורה מדהימה השתפרתה מאוד בהצללה, אפילו שהאחרים לא ראו ולא פירגנו, ואני חושב שאתה צריך טיפה יותר להתאמץ, טיפה יותר להשיקע, להראות שיש גם מקוריות וגם פיקסול טובים. Guille אתה גם עברתה שיפור, אבל לא גדול, אתה הזנחתה טיפה את עניין הפייקים ואני רואה את זה, אתה חייב להתאמן ולהתאמן הרבה, כשאתה מבסס פייק על חיה אתה חייב שיהיה דמיון בין הפייק לחיה, כמו שאתה רוצה דינוזאור אז צריך להיות דימיון לדינוזאור, ואתה חייב להיות מקורי, אתה חייב, תחשוב קצת מקורי, תחשוב משהו שיפתיע את המשתמשים ואת הצופים בפייק שלך, משהו שיעורר את המשחקים במשחק הפייק שעוד יהיה לך לרצות לתפוס את הפייקים שלך. 123harel123 אתה משתמש עם רמה! אני חייב להגיד שבאמת יש לך בסיס מצויין הבעיה שאין מקוריות, חסרה הרבה פעמים מקוריות ומחשבה. כמו במשימה ש השילוב חיה וחפץ שמתה ברווז והגלגל לא היה בכלל חלק מהגוף של הברווז אלא נראה משהו נפרד, וחשבתי שאולי תשלב, אתה חייב ללמוד ליצור את השילוב בין המקוריות לפיקסול, כי אתה טוב בזה, רק צריך לחשוב על מקוריות.[/B]
[B]TheChosenOne אתה עושה פייקים מצויינים, באמת חבל על הזמן, הבעיה היחידה והגדולה שלך שאין לך מסגרת טובה לפייקים, כאילו הם יפים, אבל לפעמים שאני שוכח שהם פייקים, לפעמים חסרה להם הנגיעה שעושה אותם פוקימונים, ולפעמים יש פעמים שאתה קולע בול, בקורס ראיתי שקצת תפסתה את הרעיון שאני מדבר עליו עכשיו כמו במשימת החפץ וזו עם הפינגווין והחתול ולפעמים אתה מאבד את זה, חשבתי שתעלה לגמר אני חייב לומר את זה בכנות, הופתעתי שלא עליתה, אני חושב שזה בגלל שלפעמים הפייקים שלך לא נראים כמו פוקימונים, אני ממליץ לך לדעת על מה אתה מבסס כל פייק שלך, ככה תהיה לך המסגרת הראשונה, ולפעמים אולי תוסיף איזה חפץ כל עוד אתה יודע שהוא מתקשר 100 אחוז לגוף ושהוא חלק בלתי נפרד מהפייק. may-chan אני לא מכיר אותך כל כך לא ראיתי הרבה עבודות שלך, אני יכול להתרשם מהמקוריות שלך, אבל בתחום של הפיקסול עצמו יש עוד עבודה, בצבע במבנה, אם היית מה ההתחלה פה היית לומדת את זה יותר. mamoswine גם אותך אני לא מכיר, על סמך העבודות שלך יש הרבה כישרון והרבה מקוריות, חבל שאתה מביא פייקים מפעם ולא עושה עוד פייקים, אני ממליץ לך לפתוח פייקדקס ולפעמים את כל העבודות שעשיתה, זה יהיה נחמד, בתכלס אני לא יודע מה להמליץ לך, לא מצאתי בעיה ספציפית שמפריעה לי, הייתי שמח לראות עוד עבודות שלך.[/B]
[B]וזהו, אמרתי את דעתי, שמח שהייתם פעילים, והמשך יום נעים, נפגש בגמר היום בשעה שש וחצי![/B][/CENTER][/QUOTE]
חתיכת נאום דפקת
תודה והכל ..
-
פו זון תודה רבה רבה >< ואני גם מרגיש שהישתפרתי.. תודה שעזרת לי :> וןמקווה שאם יהיה לך זמן תפתח את הקורס מחדש לא רק בשבילי,גם בשביל אחרים שרוצים ללמוד.
ואילן הינה הוכחה:הוא אמר שאני הישתפרתי ממש ואתה בקושי,אז אל תעביר עליי ביקורת כי אין לך זכות.
-
[quote=~Poke Chef~;964499]פו זון תודה רבה רבה >< ואני גם מרגיש שהישתפרתי.. תודה שעזרת לי :> וןמקווה שאם יהיה לך זמן תפתח את הקורס מחדש לא רק בשבילי,גם בשביל אחרים שרוצים ללמוד.
ואילן הינה הוכחה:הוא אמר שאני הישתפרתי ממש ואתה בקושי,אז אל תעביר עליי ביקורת כי אין לך זכות.[/quote]
זה לא תחרות פה, לכולם מותר להעביר ביקורת, אבל תלוי איזה, אם זה ביקורת הורסת אז לא, אבל אם זה ביקורת בונה אז כן
-
פו זון אין שיכוי בכלל שיחזור הקורס או שיכול להיות שעוד איזה שבוע יהיה? >< למה אני מת על הקורסים שלך T-t
-
[quote=~Poke Chef~;964572]פו זון אין שיכוי בכלל שיחזור הקורס או שיכול להיות שעוד איזה שבוע יהיה? >< למה אני מת על הקורסים שלך T-t[/quote]
אמרתי 200 פעמים הקורס לא יחזור, לפחות לא בתקופה הקרובה, אולי בקיץ הבא אם יהיה לי זמן אבל בתקופה הקרובה ממש ממש ממש ממש לא.
-
-
[quote=123harel123;965643]שבע וחצי מה נסגר? ..[/quote]
אתה לא שלחתה לי עבודת גמר מוכנה וגם השניה לא שלחה לי מאי צאן, אז איך אתם רוצים שאני אפתח את הגמר?
-
אתה צוחק?? אני על הפורום חצי שעה אם לא יותר מחכה שתתחבר
רציתי לתקן ולשלוח לך כשתתחבר
-
[quote=123harel123;965920]אתה צוחק?? אני על הפורום חצי שעה אם לא יותר מחכה שתתחבר
רציתי לתקן ולשלוח לך כשתתחבר[/quote]
למה אתה צריך לשלוח לי, ואם אז תשלח אתה לא צריך שאני אתחבר בשביל זה, את העבודה הייתה צריך לפרסם פה, קדימה פרסם אותה
-
[center][b]אני דוחה את הגמר למחר בשעה 4, משתמשת אחת לא שלחה לי עדיין עבודה, משתמש אחד שולח לי עבודה שהיא בוקשי מוכנה, זה יראה כמו גמר גרוע, אז בשביל מה? אל תחכו שאני אתחבר פשוט שלחו את העבודות זה הדבר הכי טפשי לחכות למשהו כדי לשלוח לו הודעה או לפרסם הודעה, זה ממש לא אחראי[/b][/center]
-
עוד מאתמול ביקשתי שתדחה ולא הסכמת
ובאמת כמו שראו באתגר הקודם אני השתפרתי הכי הרבה וזה בזכותך
אבל לקרוא למשהו שהשקעתי בו "עלוב", "לא מוכן" כולה תחרות פייקים מטומטמת
תגיד כמה זמן אתה עושה פייקים?
-
[quote=123harel123;965949]עוד מאתמול ביקשתי שתדחה ולא הסכמת
ובאמת כמו שראו באתגר הקודם אני השתפרתי הכי הרבה וזה בזכותך
אבל לקרוא למשהו שהשקעתי בו "עלוב", "לא מוכן" כולה תחרות פייקים מטומטמת
תגיד כמה זמן אתה עושה פייקים?[/quote]
איפה כתבתי עלוב? אתה עיוור? אני עושה מספיק זמן כדי להבין שאנשים פה לא אחראיים ומושכים את הכנת הפייקים עד לדקה האחרונה
-
ציטוט מהודעה פרטית "ההתפתחות עלובה, כאילו הפייק איבד צורה, תחשוב זה היה סוס ים, פתאום הוא הופך לאיזה יצור גועלי" ולא ענית לי כמה זמן אתה עושה פייקים?
-
[quote=123harel123;966158]ציטוט מהודעה פרטית "ההתפתחות עלובה, כאילו הפייק איבד צורה, תחשוב זה היה סוס ים, פתאום הוא הופך לאיזה יצור גועלי" ולא ענית לי כמה זמן אתה עושה פייקים?[/quote]
אבל ההתפתחות באמת הייתה עלובה, לעומת ההשקעה בקטן ההתפתחות לא מושקעת ועלובה
-
פוזון מישהו כבר הביא לך פיקיים?
כמה זמן לוקח להם...
נ.ב יהיה מותר לי להצביע פעם הבאה?