-
[quote=הארי פוטר;989059]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאיש:"איזה צ'ריזרד חזק יש לך! תוכל לספר לי מאיפה הצלקת ומדוע העיניים שלך בצבעים אדום וכחול?"[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מרכין את ראשו ואומר לך:"בעבר הייתי עוזר במעבדה של פרופסור אלן,במחוז אמליה,אחד הניסויים על ביצת פוקימון אגדי,אנטי לפי מה שנראה לי השתבש פרופסור אלן ניצל,שלושה מעוזרי המעבדה נהרגו ואני נשרפתי עיני הימנית קיבלה את כול המנה ונהרסה,אני בקושי מצליח לראות איתה,הצלקת באותו מקרה נוצרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;989071]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אזרוק פוקדור על וולפיקס ואחזיר את מאדקיפ לפוקדור ואחכה בקוצר רוח שהפוקדור יעצר על הריצפה כסימן שתפסתי את וולפיקס
-
[QUOTE=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני רוצה להילחם כאן"אני אומר ואז אוסיף:"דסטוקס צא!"
-
[quote=הארי פוטר;989059]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני רואה שגם לך חיש טריקו נכון? נ.ב בהצלחה בקרב מכון,בדיוק אני הפסתי שם."אני אומר לה בחיוך וממשיך בדרכי.
-
[quote=הארי פוטר;989078][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מרכין את ראשו ואומר לך:"בעבר הייתי עוזר במעבדה של פרופסור אלן,במחוז אמליה,אחד הניסויים על ביצת פוקימון אגדי,אנטי לפי מה שנראה לי השתבש פרופסור אלן ניצל,שלושה מעוזרי המעבדה נהרגו ואני נשרפתי עיני הימנית קיבלה את כול המנה ונהרסה,אני בקושי מצליח לראות איתה,הצלקת באותו מקרה נוצרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לו:"ואוו סיפור מדהים!" ואוסיף:תוכל לספר לתת לי כמה עצות איך לשפר את הצי'מצ'אר שלי? יש לך צ'ריזרד נורא חזק, אתה בטוח תוכל חעזור לי לפתח את הצ'ימצ'אר שלי!"[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Knight of Skulls[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]יוליוס מוציא את הפוכדור שלו ואומר לך:"צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה את השילדון הזוהר של יוליוס יוצא מין הפוכדור שלו,הוא נראה קשוח מראה,אתה רואה את דסדוקס מוכן לקרב יוליוס אומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד יוליוס מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Dor_T[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש עוצם את עיניו ואומר לך בקול סדוק:"אני נשבעתי לעצמי שמעכשיו אני נותן לכול אחד טובה אחת בלבד,את הטובה שלך בזבזת על הקומבי,תגיד לי מה עבר לך בראש,אתה לא מכיר את המשפט 'בכול אזור שיש קומבי יש עוד כמה'".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הפוכדור של וולפיקס מונח על הרצפה,פשוט מחכה שתיקח אותו,אתה רואה קיבאגו רץ לכיוון הפוכדור ואחריו מאמנת בעלת שיער שחור-צהוב ועיניים ירוקות והיא אומרת:"קיבי לא לקחת את זה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת וולפיקס זכר שיודע:שריון אש,להביור וצלקת אש,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial]הרוח המתמטיקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]הילדה אומרת לך בקול סהרורי:"אל תרגיש לא בסדר אם עצמך,יוליוס הוא טיפוס קשוח,כמו אבן,הצחקתי את עצמי,טריקי שלי היא הפוקימון הראשון שלי קיבלתי אותה לפני מספר ימים ואתה?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989413][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Knight of Skulls[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]יוליוס מוציא את הפוכדור שלו ואומר לך:"צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה את השילדון הזוהר של יוליוס יוצא מין הפוכדור שלו,הוא נראה קשוח מראה,אתה רואה את דסדוקס מוכן לקרב יוליוס אומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד יוליוס מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ידסדוקס תשתמש בעל-חושי ובעוקץ רעל על שילדון"אני אומר
ואז אוסיף:"דסדוקס אם שילדון תוקף במתקפת נגד תשתמש בהגנה!"
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הפוכדור של וולפיקס מונח על הרצפה,פשוט מחכה שתיקח אותו,אתה רואה קיבאגו רץ לכיוון הפוכדור ואחריו מאמנת בעלת שיער שחור-צהוב ועיניים ירוקות והיא אומרת:"קיבי לא לקחת את זה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת וולפיקס זכר שיודע:שריון אש,להביור וצלקת אש,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"תיזהר!" אומר לקיבאגו והוציא את מאדקיפ שירחיק אותו,אחטוף את הפוקדור והוציא את וולפיקס מהפוקדור ואומר להם:"עכשיו אתם ביחד,גם אם אתם לא רוצים בזאת,נמשיך?"
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial]הרוח המתמטיקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]הילדה אומרת לך בקול סהרורי:"אל תרגיש לא בסדר אם עצמך,יוליוס הוא טיפוס קשוח,כמו אבן,הצחקתי את עצמי,טריקי שלי היא הפוקימון הראשון שלי קיבלתי אותה לפני מספר ימים ואתה?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן גם טריקו שלי,קיבלתי לפני מספר ימים לא רב דרך אגב שמי הוא אוהד,מהו שמך?"אומר לה.
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Dor_T[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש עוצם את עיניו ואומר לך בקול סדוק:"אני נשבעתי לעצמי שמעכשיו אני נותן לכול אחד טובה אחת בלבד,את הטובה שלך בזבזת על הקומבי,תגיד לי מה עבר לך בראש,אתה לא מכיר את המשפט 'בכול אזור שיש קומבי יש עוד כמה'".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]?".[/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=green]אומר לאיש:"לא האמת שאני לא מכיר את המשפט הזה, בכל מקרה, תודה על הכל ובהצלחה בהמדך הדרך, להתראות!" ואלך בדרך לעיר הראשונה, תוך שאני מחפש בקפדנות פוקימונים ומאמנים שישמשו לפיתוח צ'ימצ'אר לקראת קרב המכון הראשון!"[/COLOR]
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוקץ הרעל של דסדוקס שלך פוגע אבל לא משפיע,אתה שומע את יוליוס צוחק צחוק מפחיד הוא אומר לך:"שכחת!מתקפות רעל כמו עוקץ רעל לא פועלות על פוקימוני מתכת כמו שילדון!" אתה שומע את הזקן אומר:"זה נכון ילד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע רעש של כנפיים מתרוממות ועפות אתה מבין שהאיש המסתורי הלך לדרכו,אתה מסתכל על השמיים,אתה רואה את הירח,אך הוא לא נראה כמו תמיד הוא לא לבן כמו השלג הוא שחור-אדום,אתה מבין שיש ליקוי ירח,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך וסביבו הילה שחורה מסתורית ועיניו נהיות אדומות כדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהילדה עם הקיבאגו רצה אליך והיא אומרת לך:"שמע,אני מצטערת על מה שהקיבאגו שלי עשה,הוא פוקימון בעקרון טוב לב אבל הוא כמו עורב חמדן,הוא אוהב דברים נוצצים ופוכדור חדש שנוצץ באור הירח זה נוצץ".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא דיימונד,נעים מאוד אהוד,רוצה לבוא איתי למכון,תסתכל עלי ועל טריקי שלי נלחמות ואולי אתה והטריקו שלך תלמדו דבר או שניים ואולי אחרי זה נלחם זה בזו,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Arial]פגשת את דיימונד![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989526][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוקץ הרעל של דסדוקס שלך פוגע אבל לא משפיע,אתה שומע את יוליוס צוחק צחוק מפחיד הוא אומר לך:"שכחת!מתקפות רעל כמו עוקץ רעל לא פועלות על פוקימוני מתכת כמו שילדון!" אתה שומע את הזקן אומר:"זה נכון ילד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"עבדת עלי!"אני אומר על הזקן ואוסיף:"דסדוקס על חושי בכול הכוח ואז הגנה!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;989037][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]R][/QUOTE]
אני אומר לאיווי"טוב נדמה לי שקרב המכון הזה עומד להגיע לקיצו.תשגר כדור צל לעבר הקרן העל שתגן עליך מפני קרן העל.לאחר מכן במהירות שגר אל אוניקס עוד כדור צל לעברו"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קרן העל משמידה את כדור הצל אחת ולתמיד והיא פוגעת באיווי שנפגע מזה קשות,אתה רואה שאיווי שוכב לו שמה,מובס בלי ניע,אתה רואה את מנהיג המכון מחזיר את אוניקס שלו והולך לחדר האחורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לך:"אני רק אמרתי לך את החולשות של האויב שלך,לא אמרתי לך להשתמש בדסדוקס,אמרתי שיכולות מעופף יכולות לעזור,במקרה ולא ידעת גם לפיפלאפ יש יכולות כאלה,אתה בחרת להתעלם מזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]