-
[b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אוף.. אתה מפגר, אב מזלך שאתה חמוד!" היא אומרת לך עם חיוך קטן,
" אתה וצה לראות למה אני מסוגלת!?" שואלת אותך נועם,
" תראה " היא אומרת ושולחת כדור אנרגייה די קטן אבל חזק על אחד העצים ומפוצצת אותו לגורמים,
" אז.. מה אתה חושב על זה?" היא אומרת לך בחיוך ערמומי[/b]
-
[quote]לוקאס
כל הכבוד על התגובות המושקעות, אתה הולך לקבל פרס שאני יחשוב עליו, אם תרצה איז פרס מסוים תציע לי בפרטי או במסן.
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
אתה מרכז את הכוח שלך לעוצמה מקסימאלית של סופרסאיין, אתה מעיף קרן ענקית לשמיים,
אתה מתפעל מעצמך מאוד ושומע הרבה ציוצים של ציפורים שעפות מהמקום,
אתה מסתכל ורואה שריינו עוד מתאמן על כדורי האנרגייה והוא מתקדם יפה!,
מה תרצה לעשות?[/quote]
חחח אני רוצה ללמוד ספיריט בומב או קמהאמהא או לפגוש את גוקו או גוהן
---------------------------------------------------------
"כן מותק!" אצעק לשמיים ואסתכל מה קרה שם "יופי עכשיו אני אנוח קצת" אומר ואפול מהשמיים כי אוריד את רמת התעופה שלי לאפס, ארגיש את הנפילה החופשית של כמאתיים המטרים שהייתי באוויר ואז בתוך המים הצלולים של האגם ארגיש את הקרירות הנעימה ואשחה לי קצת.
אני אצוף לי בנחת על המים כ10 דקות ואלך לריינו "אתה רוצה ללמוד גם לעוף כמוני ידידי?" אשאל אותו "טוב אז אחר כך בו נלך לווטרינר"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040056][b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אוף.. אתה מפגר, אב מזלך שאתה חמוד!" היא אומרת לך עם חיוך קטן,
" אתה וצה לראות למה אני מסוגלת!?" שואלת אותך נועם,
" תראה " היא אומרת ושולחת כדור אנרגייה די קטן אבל חזק על אחד העצים ומפוצצת אותו לגורמים,
" אז.. מה אתה חושב על זה?" היא אומרת לך בחיוך ערמומי[/b][/QUOTE]
"את סאיינת?!מה את נועם?!"אשאל בבהלה את נועם ואז אגיד לה:"גם אני יכול"ואז אשלך לעבר העצים גם כדור אנרגיה קטן.
-
[B][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"אני לא סאיינית, טיפשון אחד, אני אנדרואידית בדיוק כמוך אם אני לא טועה, נכון?" שואלת נועם עם חיוך,
" אולי נתאמן ביחד? מה דעתך?" שואלת נועם.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מחליט לא לקחת את ריינו לווטרינר, " תתאמן קצת לבד" אתה אומר לריינו,
" אני גם צריך להתאמן על משהו " אתה מוסיף ואומר, " וואפ וואפ!" אומר ריינו ואתה מבין שהוא נענה בחיוב,
ריינו הולך להתאמן על כדורי האנרגייה ואתה מנסה משהו חדש, אתה זוכר שפעם ראית את אביך עושה איזו מתקפה, משהו חזק כזה, " קא מה אה מוקה " או משהו כזה הוא אמר,
אתה מנסה לעשות את המתקפה אבל נכשל פעמים אחדות, " אני אצליח!" אתה אומר בקול ומרכז את האנרגייה שלך, " קא...מה.. אה... מה... אה!!" אתה צועק ומעיף לשמים משהו כמו קרן אנרגייה רק פי שתיים בגודל ויותר חזקה בהרבה,
למדת קאמהאהמהאה!,
הכוח שלך עלה ל900,
סטטים:
כוח+1
מהירות+1
הגנה+1[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040099][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"אני לא סאיינית, טיפשון אחד, אני אנדרואידית בדיוק כמוך אם אני לא טועה, נכון?" שואלת נועם עם חיוך,
" אולי נתאמן ביחד? מה דעתך?" שואלת נועם.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"איזה אנדרואיד את?אני אנדרואיד 27 וכן אני מוכן לאתמן איתך נועם"אומר לנועם תוך כדי שאני הולך לכיוונה.
-
[quote]לוקאס
אתה מחליט לא לקחת את ריינו לווטרינר, " תתאמן קצת לבד" אתה אומר לריינו,
" אני גם צריך להתאמן על משהו " אתה מוסיף ואומר, " וואפ וואפ!" אומר ריינו ואתה מבין שהוא נענה בחיוב,
ריינו הולך להתאמן על כדורי האנרגייה ואתה מנסה משהו חדש, אתה זוכר שפעם ראית את אביך עושה איזו מתקפה, משהו חזק כזה, " קא מה אה מוקה " או משהו כזה הוא אמר,
אתה מנסה לעשות את המתקפה אבל נכשל פעמים אחדות, " אני אצליח!" אתה אומר בקול ומרכז את האנרגייה שלך, " קא...מה.. אה... מה... אה!!" אתה צועק ומעיף לשמים משהו כמו קרן אנרגייה רק פי שתיים בגודל ויותר חזקה בהרבה,
למדת קאמהאהמהאה!,
הכוח שלך עלה ל1100,
סטטים:
כוח+1
מהירות+1
הגנה+1[/quote]
"וואו יופי טוב ריינו בו איתי לווטרינר" אני אומר לריינו ומתחיל ללכת לווטרינר במהירות "בו נראה אם תעקוף אותי!" אומר לריינו
-
[b][u]אנדרואיד27[/u][/b]
"אני לא בטוחה בדיוק,.." אומרת נועם בבילול,
"אני זוכרת שכשבנו אותי הגיע למעבדה של הפרופסור איזו מישהו שניסה לגנוב אותי, הפרופסור שלח אות לארץ ומאז אני כאן" אומרת נועם,
"אז מתאמנים?" שואלת נועם בחיוך
[b][u]לוקאס[/u][/b]
"בוא ריינו" אתה אומר לריינו ואתם מתחילים בתחרות לווטרינר בשביל לקחת את הנמר של אנדרואיד 27 ולבדוק אם הכל בסדר אצל ריינו,
"קדימה!" אתה צועק לרייינו שמדדה מאחורה, לאחר רבע שעה אתם מגיעים לווטרינר ושואלים אותו איפה הנמר של אנדרואיד 27, "הוא מאחור בכלוב הלבן, הוא בריא שמו שור!" אומר לך הווטרינר,
" תרצה שאני יבדוק את הכלב שלך בזמן שתביא את הנמר?" שואל אותך הווטרינר.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040130][b][u]אנדרואיד27[/u][/b]
"אני לא בטוחה בדיוק,.." אומרת נועם בבילול,
"אני זוכרת שכשבנו אותי הגיע למעבדה של הפרופסור איזו מישהו שניסה לגנוב אותי, הפרופסור שלח אות לארץ ומאז אני כאן" אומרת נועם,
"אז מתאמנים?" שואלת נועם בחיוך
[/QUOTE]
"ברור שמתאמנים נועם!"אומר לנועם ואז אעקוב אחריה למקום האימון.
-
[quote]לוקאס
"בוא ריינו" אתה אומר לריינו ואתם מתחילים בתחרות לווטרינר בשביל לקחת את הנמר של אנדרואיד 27 ולבדוק אם הכל בסדר אצל ריינו,
"קדימה!" אתה צועק לרייינו שמדדה מאחורה, לאחר רבע שעה אתם מגיעים לווטרינר ושואלים אותו איפה הנמר של אנדרואיד 27, "הוא מאחור בכלוב הלבן, הוא בריא שמו שור!" אומר לך הווטרינר,
" תרצה שאני יבדוק את הכלב שלך בזמן שתביא את הנמר?" שואל אותך הווטרינר.
מה תעשה?[/quote]
"ברור רק תיזהר ריינו אל תהרוג אנשים עם היכולות החדשות שלך!" אומר לדוקטור ולריינו ואלך להביא את גלייד, כשאגיע לכלוב אקח אותו ואשחרר אותו ממנו "מה קורה גלייד תומר הדביל לא יודע לטפל בך אה? אני אלמד אותו לקח!"
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מקבל 450$ על העבודה השבוע,
!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
אתה מדבר קצת עם גלייד והולך לווטרינר,"אז.. איל ריינו" אתה שואל אותו,
"הוא בריא מאוד, הדופק שלו קצת גבוה אבל זה בגלל שהוא התאמן בטח, זה הגיוני" אומר לך הדוקטור בחיוך.
מה תעשה?
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה הולך אחרי נועם והיא מובילה אותך למקום דומה לדבר, בלי עצים בלי מים, בלי כלום רק חול וחול,
" אז מה אתה יכול ללמד אותי שאני לא יודעת?, לא התאמנתי כמה כמה שנים" אומרת לך נועם
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040147][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה הולך אחרי נועם והיא מובילה אותך למקום דומה לדבר, בלי עצים בלי מים, בלי כלום רק חול וחול,
" אז מה אתה יכול ללמד אותי שאני לא יודעת?, לא התאמנתי כמה כמה שנים" אומרת לך נועם
מה תעשה?[/QUOTE]
"בת כמה את?"אשאל בהפתעה את נועם ואז אוסיף:"אני יודע רק כדור אנרגיה וזהו..."
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040147][b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מקבל 450$ על העבודה השבוע,
!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
אתה מדבר קצת עם גלייד והולך לווטרינר,"אז.. איל ריינו" אתה שואל אותו,
"הוא בריא מאוד, הדופק שלו קצת גבוה אבל זה בגלל שהוא התאמן בטח, זה הגיוני" אומר לך הדוקטור בחיוך.
מה תעשה?
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אקח את ריינו ואת גלייד על הגב שלי ואסתובב בכל האזור לחפש את 27 המעצבן שלא יודע לטפל בחיות "אל תדאג גלייד אני אנקום בשבילך נמר אמיץ"
-
"אני בת 15, לפי מה שאני יודעת " עונה לך נועם,
"אם אתה לא יודע עוד אז אתה בעצם כמוני..." היא מוסיפה עם פרצוף מופתע,
פתאום אתה שומע פיצוץ ענק מאזור המסעדה שהייתם בה, אתה רואה שהרבה עשן עולה משם.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה לוקח את ריינו מהווטרינר " הוא בריא כמו שור!" אומר לך הווטרינר לפני צאתך מהחנות חיות.
אתה עף לחפש את אנדרואיד 27, אתה עף ומתחתיך אתה רואה חנות שעולה באש " הצילו!!! עזרה!?!?" אתה שומע מלע אנשים צועקים, מחוץ לחנות אתה רואה שלושה אנשים עומדים וצוחקים, הם כניראה הציתו את החנות.
מה תעשה.?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040215][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשה?
[/QUOTE]
"את באה נועם?זה יהיה לנו אימון טוב!"אומר לנועם ואז ארוץ איתה לעבר החנות שעולה באש.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040215][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה לוקח את ריינו מהווטרינר " הוא בריא כמו שור!" אומר לך הווטרינר לפני צאתך מהחנות חיות.
אתה עף לחפש את אנדרואיד 27, אתה עף ומתחתיך אתה רואה חנות שעולה באש " הצילו!!! עזרה!?!?" אתה שומע מלע אנשים צועקים, מחוץ לחנות אתה רואה שלושה אנשים עומדים וצוחקים, הם כניראה הציתו את החנות.
מה תעשה.?[/QUOTE]
מתעלם וממשיך לחפש את 27 עם ריינו על הגב שלי