-
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]בואי אני אסביר לך משהו... בהואן,לא תוכלי למצוא פוקימונים מהדור הרביעי והחמישי,אפשר למצוא רק מהדור הראשון עד לשלישי.
ואת רק בהתחלה.. תאמיני לי שאת תמצאי עוד הרבה שתרצי לתפוס! וגם תהיה פתוחה לעוד פוקימונים,זה שנגיד במשחקים יש פוקימונים נגיד שהסטאטים שלהם לא משהו לא אומר שהם ככה גם כאן!, נגיד לומברה יכול להיות לא רע,אפילו שהוא עשב,מקסימום שיש לך יותר מדי פוקימונים את תוכלי לשלוח לפרופסור[/SPOILER]
את מתאכזבת מהפוקימונים שמצאת ומנסה לחפש אחר עוד,את שואלת את טריקו אם הוא ראה משהוא אך הוא מנדנד את ראשו בשלילה.
את מחפשת אחר פוקימונים ואת מצליחה להבחין בפוקימון חדש,גוף קצת ארוך בצבע אפור וקצת כחול,את מוציאה את הפוקידע שלך ומזהה אותו, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=71577451.png][img]http://www.up2me.co.il/images/71577451.png[/img][/url] "ברבוץ'-פוקימון דג האדמה,האנטנות שנמצאות על ראשו עוזרות לו למצוא מזון במים,גופו מלא ריר,מה שהופך אותו קשה ללכידה" הפוקידע נכבית.
ברבוץ' עולה מעל פני המים וסופג את אור השמש.[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
חחח סליחה XD
"לא יודע" אתה עונה לו.
"הוא אמר לי שאני צריך לפגוש פה שני אנשים", "הוא לא אמר לי לתת להם משהו, הוא לא אמר לי למסור להם הודעה, הוא לא אמר לי להלחם בהם..." אתה מסביר לו.
"פשוט אמר לי לפגוש אותם, וזהו" את האומר לו.
"רק לפגוש אותם?" אומר נולנד בתמיהה.
"טוב.. אני חייב להגיד לך משהו.. אתה נראה לי מאוד מוכר ואני מרגיש שאני מכיר אותך,רק תענה לי על שאלה אחת,הוריך התגרשו,אתה גר באחוזה של אבא שלך עם אחיך הגדול ואחותך הקטנה? והצלקת שיש לך מתחת לעין זה בגלל סוולו שגר אצלכם באחוזה?" שואל אותך נולנד בפתאומיות.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1077966][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
[SPOILER]בואי אני אסביר לך משהו... בהואן,לא תוכלי למצוא פוקימונים מהדור הרביעי והחמישי,אפשר למצוא רק מהדור הראשון עד לשלישי.
ואת רק בהתחלה.. תאמיני לי שאת תמצאי עוד הרבה שתרצי לתפוס! וגם תהיה פתוחה לעוד פוקימונים,זה שנגיד במשחקים יש פוקימונים נגיד שהסטאטים שלהם לא משהו לא אומר שהם ככה גם כאן!, נגיד לומברה יכול להיות לא רע,אפילו שהוא עשב,מקסימום שיש לך יותר מדי פוקימונים את תוכלי לשלוח לפרופסור[/SPOILER]
את מתאכזבת מהפוקימונים שמצאת ומנסה לחפש אחר עוד,את שואלת את טריקו אם הוא ראה משהוא אך הוא מנדנד את ראשו בשלילה.
את מחפשת אחר פוקימונים ואת מצליחה להבחין בפוקימון חדש,גוף קצת ארוך בצבע אפור וקצת כחול,את מוציאה את הפוקידע שלך ומזהה אותו, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=71577451.png][img]http://www.up2me.co.il/images/71577451.png[/img][/url] "ברבוץ'-פוקימון דג האדמה,האנטנות שנמצאות על ראשו עוזרות לו למצוא מזון במים,גופו מלא ריר,מה שהופך אותו קשה ללכידה" הפוקידע נכבית.
ברבוץ' עולה מעל פני המים וסופג את אור השמש.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
"קשה ללכידה מה? טוב בגלל יתרון סוגים כפול אז טריקו קדימה!" אני אומרת ומוציאה את טריקו לקרב או יותר נכון בוחרת בו כי הוא כבר בחוץ "טריקו קליע זרעים! אם הוא תוקף התקפה מהירה כדי לחמוק ואז קליע זרעים נוסף!" אני אומרת בהתרגשות
-
[QUOTE=Meganium;1077966]
חחח סליחה XD
"לא יודע" אתה עונה לו.
"הוא אמר לי שאני צריך לפגוש פה שני אנשים", "הוא לא אמר לי לתת להם משהו, הוא לא אמר לי למסור להם הודעה, הוא לא אמר לי להלחם בהם..." אתה מסביר לו.
"פשוט אמר לי לפגוש אותם, וזהו" את האומר לו.
"רק לפגוש אותם?" אומר נולנד בתמיהה.
"טוב.. אני חייב להגיד לך משהו.. אתה נראה לי מאוד מוכר ואני מרגיש שאני מכיר אותך,רק תענה לי על שאלה אחת,הוריך התגרשו,אתה גר באחוזה של אבא שלך עם אחיך הגדול ואחותך הקטנה? והצלקת שיש לך מתחת לעין זה בגלל סוולו שגר אצלכם באחוזה?" שואל אותך נולנד בפתאומיות.[/COLOR][/QUOTE]
אני קם, מופתע לגמרי, מוציא את הפוקדור של טורצ'יק ואומר "מאיפה אתה יודע את זה?" אני שואל אותו בפחד. 'מי זה? אני לא מכיר אותו, מאיפה הוא יודע את זה' אני חושב בבהלה ומציץ אל הצלקת שבכלל על זרועי ולא מתחת לעיני.
-
הבנת את מה שאמרתי לך?
"קשה ללכידה מה? טוב בגלל יתרון סוגים כפול אז טריקו קדימה!" אתה מורה לטריקו להתייצב לקרב.
"טריקו קליע זרעים! אם הוא תוקף התקפה מהירה כדי לחמוק ואז קליע זרעים נוסף!" את אומרת לטריקו.
טריקו מתחיל לירות קליע זרעים לברבוץ' שמבחין בכך וצולל למים שוב.
אתם מחכים שהוא יעלה שוב,מחכים ומחכים עד שלפתע הוא יוצא עם פצצת בוץ' שמפתיע את טריקו.
טריקו לא מבזבז זמן ויורה קליע זרעים אך הוא שוב מפספס,ברבוץ' נע במים במהירות.[/COLOR]
"ביד סליחה" הוא מתקן את עצמו.
"מאיפה אתה יודע את זה?" אתה קם מופתע.
בעודך חושב מחשבות שונות הוא מתחיל להסביר.
"אני מכיר אותך... כבר המון זמן... אתה יודע בכלל מה הסיפור של המחוז הזה?" שואל אותך.
"כמו שהסברתי לך... צוות אקווה ומגמה השליטו פה רוע ששלט פה המון זמן,עד שצוות האליט פור והממשלה הצליחו להתגבר עליהם.. הם התחילו לעלות שוב לשטח" הוא מסביר לך בפנים רציניות מאוד.
"הפעם הם חזקים יותר,בגלל שהם ביחד! הם משתפים פעולה! לכן הממשלה החליטה להציב 6 ילדים מכל 5 המחוזות שירגלו אחרי הצוותים,הצוותים לא יחשדו שנער הוא זה שעוקב אחריהם" ממשיך להסביר.
"אני יכול לומר לך שאתה ועוד נערה ממחוז הואן נבחרתם,אתה נבחרת לרגל נגד צוות אקווה והילדה השניה נגד צוות מגמה,אתם תעזרו להציל את הואן מהצוותים! אסור לכם לספר לאיש על התוכנית הזאת! אתם יודעים סודות ממשלה! מבחינת כולם אתם סתם עוד שני מאמנים שחלומם הוא לתפוס פוקימונים" הוא ממשיך לדבר.
"קח את הטלפון שלי" אומר ולוקח את הפוקידע שלך ושומר בה את המספר שלו.
"ברכותיי,אני הוא קצין המבחן שלך,אני קיבלתי דוחות גדילה על איך שגדלת,כבר 3 שנים שמבקרים אצלך בבית כל כמה זמן ובוחנים את הגדילה שלך,ואתה זה שנבחרת,אני בחנתי את כל הדוחות ורק היום אני פוגש אותך לראשונה" אומר לך נולנד.
"מה אתה אומר?" שואל אותך באירוניה[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1077976][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
הבנת את מה שאמרתי לך?
"קשה ללכידה מה? טוב בגלל יתרון סוגים כפול אז טריקו קדימה!" אתה מורה לטריקו להתייצב לקרב.
"טריקו קליע זרעים! אם הוא תוקף התקפה מהירה כדי לחמוק ואז קליע זרעים נוסף!" את אומרת לטריקו.
טריקו מתחיל לירות קליע זרעים לברבוץ' שמבחין בכך וצולל למים שוב.
אתם מחכים שהוא יעלה שוב,מחכים ומחכים עד שלפתע הוא יוצא עם פצצת בוץ' שמפתיע את טריקו.
טריקו לא מבזבז זמן ויורה קליע זרעים אך הוא שוב מפספס,ברבוץ' נע במים במהירות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
כן המפקד :)
~~~~
"טריקו קליע זרעים בשיא החוזקה למים שבו הוא צולל! כשהוא תוקף התחמקות במתקפה מהירה לאחר מכן נהמה וקליע זרעים פעם נוספת!" אני קוראת לעבר טריקו ומסתכלת אל המים בדאגה
-
[QUOTE=Meganium;1077976]
"ביד סליחה" הוא מתקן את עצמו.
"מאיפה אתה יודע את זה?" אתה קם מופתע.
בעודך חושב מחשבות שונות הוא מתחיל להסביר.
"אני מכיר אותך... כבר המון זמן... אתה יודע בכלל מה הסיפור של המחוז הזה?" שואל אותך.
"כמו שהסברתי לך... צוות אקווה ומגמה השליטו פה רוע ששלט פה המון זמן,עד שצוות האליט פור והממשלה הצליחו להתגבר עליהם.. הם התחילו לעלות שוב לשטח" הוא מסביר לך בפנים רציניות מאוד.
"הפעם הם חזקים יותר,בגלל שהם ביחד! הם משתפים פעולה! לכן הממשלה החליטה להציב 6 ילדים מכל 5 המחוזות שירגלו אחרי הצוותים,הצוותים לא יחשדו שנער הוא זה שעוקב אחריהם" ממשיך להסביר.
"אני יכול לומר לך שאתה ועוד נערה ממחוז הואן נבחרתם,אתה נבחרת לרגל נגד צוות אקווה והילדה השניה נגד צוות מגמה,אתם תעזרו להציל את הואן מהצוותים! אסור לכם לספר לאיש על התוכנית הזאת! אתם יודעים סודות ממשלה! מבחינת כולם אתם סתם עוד שני מאמנים שחלומם הוא לתפוס פוקימונים" הוא ממשיך לדבר.
"קח את הטלפון שלי" אומר ולוקח את הפוקידע שלך ושומר בה את המספר שלו.
"ברכותיי,אני הוא קצין המבחן שלך,אני קיבלתי דוחות גדילה על איך שגדלת,כבר 3 שנים שמבקרים אצלך בבית כל כמה זמן ובוחנים את הגדילה שלך,ואתה זה שנבחרת,אני בחנתי את כל הדוחות ורק היום אני פוגש אותך לראשונה" אומר לך נולנד.
"מה אתה אומר?" שואל אותך באירוניה[/COLOR][/QUOTE]
"הממ..." אני לא יודע מה לומר, מוחי מסתובב ממחשבות, הפקודור של טורצ'יק נופל מידי, אני מתיישב בחזרה, מרים אותו ושם אותו בחגורת המאמנים שלי. אני שותק למשך דקה בערך ואז שואל אותו ברצף "אבא שלי יודע מזה? הוא שיתף אתכם פעולה? למה דווקא אני נבחרתי? אני אפגוש את הנערה הזו פעם?" אני מפסיק כדי לנשום "איפה אני אמור לרגל? איך...?" אני מפנה אליו עיניים שואלות.
-
[quote=Meganium;1077861]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"טוב..תודה.." אתה אומר לקרל וניגש לארון.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מחזיר את שינקס לפוכדור,לוקח את בול בעץ ומוציא שוב את שינקס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מניח את בול העץ בצד ימין ולאחר מכן לוקח כדור אימונים ומניח אותו בצד שמאל כדי לראות מה שינקס יעדיף.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מחפש אחר עוד משהו בארון שיוכל למשוך את תשומת ליבו אך אתה מוצא דבר חוץ משני אלו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מסתכל על שינקס,הוא חוקר את שני הפריטים בהתעניינות רבה ופוסע באיטיות לכיוון בול העץ,הוא מניח את כפותיו על העץ ומתחיל לגרד אותו, "שינקס" הוא ממלמל בצחוק ומתחיל לחזק את הגירודים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אחר כך הוא פונה לכדור וחובט בו,הכדור יחסית כבד, "הכדור יאמן את הכוח של שינקס,הוא כבד יותר וידרש לו יותר כוח להזיזו" מסביר קרל לפתע.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]שינקס ממשיך לחבוט בכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise].[/COLOR][/quote]
"אני יודע!" אומר לקרל בצהלה "הוא רוצה להיות חזק" אומר לו ואסתכל על שינקס, "שינקס..מה שאתה רוצה זה להיות חזק..נכון?" אשאל אותו ולאחר מכן אומר "אז תקשיב..אני לא אמנע ממך להיות חק..אלה להפך..אני אעזור לך! אז בבקשה..תתחיל להקשיב..ראית שלהב הקשיב לי וניצח..אז אתה רוצה לנצח? אז תקשיב.." אומר לו ואחייך.
-
[quote=Meganium;1072027][COLOR=red][U][B]נועם-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]אתה יכול לתת לסקווירטל להתקיף פעמיים.[/COLOR]
[COLOR=red]"יפה,סקוירטל!נאמן אותך אחר כך!"אתה מעודד אותו,"עכשיו תשתמש בבועות אבל תנסה לאגד את הבועות לזרנוק מים ישיר לרטטה!" אתה מסביר לו.[/COLOR]
[COLOR=red]סקווירטל אוגר את הבועות בפיו והם יוצאות בזרם חזק שמעיף את רטטה אחורנית.[/COLOR]
[COLOR=red]רטטה שנראה תשוש מהמכה ממהר לנשוך את סקווירטל עוד פעם.[/COLOR]
[/quote]
אני מניח שזה ההמשך... חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה צרמנד'ר, הוא תשוש, וזאת ההזדמנות שלך לסיים את הקרב! רוץ אליו ופגע בו חזק עם זעם!" אני קורא ומצביע לעבר רטטה.
-
[quote=Meganium;1077861][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אל תדאג אתה תוכל לתפוס אחד כזה! והוספתי מידע עליה באנשים שפגשתם,תוכל לקרוא.
~~~~~~~~~~~
"מזל טוב!" אתה אומר לה מתוך נימוס ועונה על השאלה שלה.
"בנתיים אך ורק סינדקוויל..", "נחמד מאוד!" עונה לך הילדה בחיוך גדול.
"את מאמנת? מתאמת? יש לך כבר תגים או סרטים? לאן את ממשיכה מכאן?" אתה שואל אותה בהתלהבות.
"אני מאמנת אבל גם מאוד אוהבת גידול פוקימונים,המשפחה שלי רובה הם מגדלים אז אני יודעת לבשל אוכל לפוקימונים" אומרת לך.
"לאן אני ממשיכה מכאן? עוד לא השגתי את התג הראשון שלי ואני צריכה לאמן את טוטודייל וג'ירפרינג,נראה לי שאמשיך לעיר ויולט" אומרת לך אליס.
"לאן אתה הולך?" שואלת אותך במפתיע.[/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][/COLOR][/quote]
זה לא שאני תקוע עליו, בכללי אני רוצה לתפוס פוקימון שבחיים לא היו לי ושהם לא חרושים (בגלל זה החלפתי לגו'וטו מההתחלה) אז שהיא תפסה את ג'ירפריג היא עצבנה אותי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מממ.. היא נראת נחמדה, יש לה ידע בגידול קצת, היא יודעת להכין אוכל.. מעניין עם..' אחשוב לעצמי.
ואז אציע לה בחיוך "גם אני הולך לשם! מה אתה אומרת שנסתובב כאן קצת, נערוך קרב קטן ואז נלך לויולט יחדיו?"
ואסמן לה עם היד לבוא אחריי תוך כדי שאחפש מקום נחמד לערוך בו קרב.
-
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
צ'רמנדר עוד לא יודע זעם,פירסמתי את המתקפותץ שלו,אני אתייחס לזה כשריטה,אתה אוהב את הצבע?
"קדימה צרמנד'ר, הוא תשוש, וזאת ההזדמנות שלך לסיים את הקרב! רוץ אליו ופגע בו חזק עם זעם!" אתה אומר לצ'רמנדר שכבר התחיל לרוץ לכיוון רטטה התשוש,הוא רץ במהירות רבה ושולף את ציפורניו, "צ''אאר!" הוא קורא ומנחית שריטה חזקה בגופו של רטטה שנופל ולא קם,רטטה התעלף.
צ'רמנדר מאוד שמח על הניצחון הראשון שלו![/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה חושב לעצמיך עד כמה היא תועיל לך למסע ושמציע לה את הצעתך.
"אני אשמח!" אומרת אליס בהתלהבות.
"אני וטוטודייל נשמח להצטרף אליכם!" היא מוסיפה לאחר כמה רגעים.
"אתה רוצה קרב? כרגע יש לי רק את ג'ירפרינג וטוטודייל,ג'ירפרינג מעולף אז זה משאיר את טוטודייל.." אומרת ומסתכלת על טוטודייל שלה, "טוטו!!" קורא הפוקימון וקופץ בשמחה.
"אלא אם כן תרצה קרב נגד הטוטודייל שלי?" שואלת אותך.[/COLOR]
אתה נשאר ללא מילים,מפיל את הפוכדור של טורצ'יק ויושב,אחר כך אתה מרים אותו ומחזיר אותו למקומו.
אתה שותק וחושב על הכל.
"אבא שלי יודע מזה? הוא שיתף אתכם פעולה? למה דווקא אני נבחרתי? אני אפגוש את הנערה הזו פעם?" אתה שואל את נולנד לפתע, "איפה אני אמור לרגל? איך...?"
"אני אסביר לך הכל ילד" אומר לך נולנד.
"אבא שלך לא יודע על התוכנית עצמה,פשוט אמרו לו שבודקים את המצב הבריאותי שלך בשל מחלה נדירה שיש לך,ולכן הוא הסכים,אתה נבחרת כי אתה היית הבחירה הכי טובה בכל המחוז! הראית שאתה בנוי מהחומרים שאנחנו צריכים! אני לא יודע אם תפגוש את הנערה הזאת.. אתה בכלל לא תדע מי היא.. אולי בעתיד.." הוא אומר לך.
"זה למען ביטחון המחוז! אתה חייב להבין..." אומר לך ונותן לך לחשוב.[/COLOR]
חחחח
"טריקו קליע זרעים בשיא החוזקה למים שבו הוא צולל! כשהוא תוקף התחמקות במתקפה מהירה לאחר מכן נהמה וקליע זרעים פעם נוספת!" את אומרת לטריקו.
טריקו יורה את קליע הזרעים שלו לכיוון המים שבהם נראה ברבוץ' לאחרונה,את מבחינה שהזרעים שנכנסו למים צפים,לאחר מכן ברבוץ' קופץ מהמים ויורה אקדח מים שפוגע בטריקו שמתחמק סבעזרת מתקפה מהירה,מיד לאחר כך הוא נוהם ומהמם את ברבוץ' ואחר כך פוגע בו במלוא העוצמה בקליע זרעים,בגלל החולשה בכפולה שלו לסוג הוא נפגע מזה מאוד,הוא משיב בפעימת מים שמתקרבת לטריקו.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][U][B]קודאק-[/B][/U]
"אני יודע!" עולה בראשך רעיון.
"הוא רוצה להיות חזק" אתה אומר לו,הוא מסתכל עליך ולא מבין למה אתה מתכוון.
"שינקס..מה שאתה רוצה זה להיות חזק..נכון?" אתה שואל אותו,הוא מהנהן את ראשו באיטיות.
"אז תקשיב..אני לא אמנע ממך להיות חק..אלה להפך..אני אעזור לך! אז בבקשה..תתחיל להקשיב..ראית שלהב הקשיב לי וניצח..אז אתה רוצה לנצח? אז תקשיב.." אתה מייעץ לו,הוא חושב על זה וממשיך לחבוט בכדור, "שינקס" הוא אומר.
"כנראה שהוא צריך לחשוב על זה,אם תרצה תוכל להשאיר את הפוכדור שלו כאן,תיקח אותו בבוקר" מציע לך קרל.[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1078136][COLOR="Red"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
חחחח
"טריקו קליע זרעים בשיא החוזקה למים שבו הוא צולל! כשהוא תוקף התחמקות במתקפה מהירה לאחר מכן נהמה וקליע זרעים פעם נוספת!" את אומרת לטריקו.
טריקו יורה את קליע הזרעים שלו לכיוון המים שבהם נראה ברבוץ' לאחרונה,את מבחינה שהזרעים שנכנסו למים צפים,לאחר מכן ברבוץ' קופץ מהמים ויורה אקדח מים שפוגע בטריקו שמתחמק סבעזרת מתקפה מהירה,מיד לאחר כך הוא נוהם ומהמם את ברבוץ' ואחר כך פוגע בו במלוא העוצמה בקליע זרעים,בגלל החולשה בכפולה שלו לסוג הוא נפגע מזה מאוד,הוא משיב בפעימת מים שמתקרבת לטריקו.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אז עכשיו אני צריכה לעשות קבר לטוש?
~~~~~~~~
"תחמוק במתקפה מהירה! לאחר מכן נהמה בשיא החוזק וקליע זרעים בשיא השיא של החוזק קדימה טריקו בוא ננצח!" אני קוראת בשמחה
-
[QUOTE=Meganium;1077861][COLOR="MediumTurquoise"][U][B]וואלאס-[/B][/U]
"פידוב, תשתמשי במתקפה מהירה אך אל תתקפי - תסתחררי סביבה במהירות עד שתתבלבל!" אתה אומר לפידוב.
"נחמד מאוד.." ממלמל ניקולס.
"לבסוף, תתקפי אותה במפתיע!" אתה אומר לה.
פידוב פורשת כנפיים ומתחילה להסתובב סביב וולבי, "תישארי ממוקדת!" אומר כריס.
וולבי מנסה לאתר את פידוב אך היא נעה מהר מאוד,הראש שלה מסתחרר ונראה שהיא לא יכולה לזהות!.
כשפידוב מאחורי וולבי,היא לפתע מתנגשת בגבה עם מתקפה מהירה.
"וולבי! קדימה לוותר!" קורא כריס.
וולבי נפגעה והיא מתקשה לקום, "נהמה!" קורא כריס.
וולבי פותחת את פיה וממנו יוצאת צעקה חזקה מאוד.
פידוב נעצרת בעקבות הנהמה, "קדימה מתקפת זעם!" אומר כריס.
וולבי לא מבזבזת שניה ומכה בפידוב 3 מכות בעזרת מקורה.
שני הפוקימונים מביטות שוב זו בזו,עייפות מאוד.[/COLOR][/QUOTE]
"פידוב, עלי אל השמיים ותנוחי... תנסי להשתמש במתקפה חדשה - קן (Roost)" אני אומר. "זה יעזור לך להחלים וישפר את מצבך," אני מסביר לה. 'אני מקווה שההיא תצליח, אחרת אני לא רואה לאן הקרב הזה מתקדם בכלל...' אני תוהה בלבי
-
[quote=Meganium;1078136]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה חושב לעצמיך עד כמה היא תועיל לך למסע ושמציע לה את הצעתך.
"אני אשמח!" אומרת אליס בהתלהבות.
"אני וטוטודייל נשמח להצטרף אליכם!" היא מוסיפה לאחר כמה רגעים.
"אתה רוצה קרב? כרגע יש לי רק את ג'ירפרינג וטוטודייל,ג'ירפרינג מעולף אז זה משאיר את טוטודייל.." אומרת ומסתכלת על טוטודייל שלה, "טוטו!!" קורא הפוקימון וקופץ בשמחה.
"אלא אם כן תרצה קרב נגד הטוטודייל שלי?" שואלת אותך.[/COLOR]
[/quote]
פאאאקק כמה פוקימוני מים נלחמתי XD
~~~~~~~~~
אחשוב לעצמי ואז אביט אל סינדקוויל ואלחש לו "זה יהיה בדיוק כמו קרב עם פרליגייטור רק שהכוחות יהיו שווים יותר" וכך אנסה לשכנע אותו.
לאחר מכן עם יסיכים אומר "אז אוקיי אנחנו מוכנים, הסינדקוויל שלי נגד הטוטודייל שלך!"
ואז אומר לכולם "אוקיי סינדקוויל עמוד מוכן, אליס lady first אז תתחילי!" ואקרוץ לה.
-
[quote=Meganium;1078136]
[COLOR=darkorange][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אני יודע!" עולה בראשך רעיון.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"הוא רוצה להיות חזק" אתה אומר לו,הוא מסתכל עליך ולא מבין למה אתה מתכוון.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שינקס..מה שאתה רוצה זה להיות חזק..נכון?" אתה שואל אותו,הוא מהנהן את ראשו באיטיות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אז תקשיב..אני לא אמנע ממך להיות חק..אלה להפך..אני אעזור לך! אז בבקשה..תתחיל להקשיב..ראית שלהב הקשיב לי וניצח..אז אתה רוצה לנצח? אז תקשיב.." אתה מייעץ לו,הוא חושב על זה וממשיך לחבוט בכדור, "שינקס" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"כנראה שהוא צריך לחשוב על זה,אם תרצה תוכל להשאיר את הפוכדור שלו כאן,תיקח אותו בבוקר" מציע לך קרל.[/COLOR][/quote]
[I]*תוכל לעשות הופעה של עוד אחד מצוות גלקטיק?[/I]
"בסדר..תשמור עליו טוב.." אומ ר לקרל ואגיש לו את הפוכדור של שינקס.
לאחר מכן אצא מבית הספר תוך כדי שאומר "אני אחזור מחר!" ואתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים,שם אשאל את האחות ג'ואי "תוכלי לרפא לי את הפוקימונים שלי? ואת יודעת אולי על מקום טוב לישון בו?" תוך כדי שאני חושב 'מעניין איפה קיי עכשיו..'
-
[quote=Meganium;1078136][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר עוד לא יודע זעם,פירסמתי את המתקפותץ שלו,אני אתייחס לזה כשריטה,אתה אוהב את הצבע?[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה צרמנד'ר, הוא תשוש, וזאת ההזדמנות שלך לסיים את הקרב! רוץ אליו ופגע בו חזק עם זעם!" אתה אומר לצ'רמנדר שכבר התחיל לרוץ לכיוון רטטה התשוש,הוא רץ במהירות רבה ושולף את ציפורניו, "צ''אאר!" הוא קורא ומנחית שריטה חזקה בגופו של רטטה שנופל ולא קם,רטטה התעלף.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר מאוד שמח על הניצחון הראשון שלו![/COLOR]
[/quote]
"כל הכבוד צרמנד'ר!" אני אומר לו בשמחה ומשבח אותו על הניצחון בקרב "קדימה, בוא נמשיך" אני אומר לו וממשיך עם צ'רמנדר בדרך 1.